manga_preview
Boruto TBV 07

Call me when you´re sober!

Songfiction. Písnička od Evanescence, Call me When you´re sober
Věnuji Sayoko X)

Don't cry to me.
If you loved me,
You would be here with me.
You want me,
Come find me.
Make up your mind.

Neplač pro mne
Kdyby jsi mne miloval, byl by jsi tu se mnou
Chceš mě, pojď mě hledat
Vytvoř si úmysl

Kdybys chtěl, mohl jsme být spolu. Ty a já. Proto pro mě neplač. Kdybys mne opravdu miloval, byl bys tu se mnou. Pokud mne vážně chceš, tak mě pojď hledat, teď hned.
„Proč, Neji?“ zoufalý hlas zněl okolím. Po tváři se spustila jediná slza, která byla pro něj. Konoha byla ponořena do ticha, byla noc. Vůbec netušila, že ji někdo slyší, že už není sama. Černé zamyšlené oči pozorovaly onu dívku. Trápila se. Pozorně se zahleděla do okna naproti. Viděla v ní šťastnou rodinu. Rodiče, jak vyprávějí svým dětem příběhy a poté je pošlou spát. Jí se nikdy takového štěstí nedostalo. Vždy byla ta druhá, která přišla o všechno. Onen chlapec, který ji celou dobu pozoroval vyšel ze stínu.
„Co se děje?“ otázal se a zadíval se dívce do očí. „Proč pláčeš?“ Dívka sklopila pohled.
„Já nepláču,“ zavrtěla hlavou až jí hnědé vlasy napadaly do očí. „To se ti jen zdá,“ Marně se pokusila o úsměv, ale její snaha byla zmařena a vznikl z toho jen podivný škleb. „A co tu vlastně děláš, Sasuke-kun?“ Tomu zmrzl úsměv na tváři a nahradila ho vážná grimasa.
„Vracím se,“ odvětil, otočil se k ní zády a zase zmizel ve stínu ulice. Vytvoř si úmysl a prosím, vrať se ke mě.

Should I let you fall?
Lose it all?
So maybe you can remember yourself.
Can't keep believing,
We're only deceiving ourselves .
And I'm sick of the lie,
And you're too late.

Měla bych tě nechat jít
A všechno to prohrát
Tak možná si můžeš sebe pamatovat
Nepokouším se uvěřit
Jen klameme sami sebe
A jsem nemocná ze lží
A jsi tu příliš pozdě

Asi bych tě vážně měla nechat jít dál a díky tomu vše prohrát. Své sny, přání. Možná si budeš pamatovat sám sebe, ale mě ne. Nepokouším se uvěřit tvým lžím, které mi každý den opakuješ. Jen klameme sami sebe. Jsem nemocná ze lží, kterých je na tomto světě mnoho, díky tobě.
„Nenávidím, miluji.“ Zašeptala si pro sebe ona dívka, opět seděla naproti onomu domu, kde bydleli ti lidé, kterým tolik záviděla jejich život, protože ona sama neměla takové štěstí. Proč jen ona? Vždy všem pomáhala a nikdy nikoho nezradila. I zrádci mají lepší život. Někdy přemýšlela nad tím, že odejde. Přestane být shinobi pro Konohu a pro tým Gai. Přeci jen je na obtíž pro všechny. Od té doby, co je opustil, tak to není co dřív. Ani Lee už není takový jako dřív, více plní mise sám než se svým týmem, pro něj už to není jeho rodina. Jeho rodina je tvrdá práce a mise.
„Tenten-san, máme misi.“ Hlas Gaie-senseie se jí ozval za zády, mírně natočila hlavu a přikývla.
„Dobře, sensei.“ Vždy byla tou poslušnou, která dělá vše, co se jí řekne. Ale to ona nechtěla být. Kdyby se aspoň jednou pokusila projevit naplno. Ukázala někomu svou cholerickou povahu a ne tu starou Tenten, ze které nemá nikdo respekt. Jsi tu příliš pozdě, zachránce

Don't cry to me.
If you loved me,
You would be here with me.
You want me,
Come find me.
Make up your mind.

Neplač pro mě
Kdyby jsi mě miloval, byl by jsi tu se mnou
Chceš mě, pojď mě hledat
Vytvoř si úmysl

Neplač pro mě, kdybys mě opravdu miloval, tak bys tu byl se mnou a ne někde pryč. Pokud chceš, aby to bylo jako dřív, tak si mě najdi. Život je krátký a my ho takto promrháváme, ale tobě to nevadí, viď? Nikdy jsi nebral ohled na ostatní, vždy bylo jen samé ty a poté čest tvého zatraceného klanu. Odvrhli tě a ty jsi stejně chtěl zpátky mezi ně. Proč jsi to tenkrát udělal? Mohli jsme být spolu, mít rodinu. Nebýt sami. Proto se teď nestarej a bojuj jen sám za sebe, jak to dělám i já. Ber to, jako radu od kamarádky.
„Přísahám, že tě pomstím.“ Stal se z ní mstitel, jako z toho, kterého z celého srdce nenáviděla, nebo milovala? Byla to jeho chyba, že se Konoha změnila. Kdyby tenkrát nezradil, mohlo být vše stejné jako dřív a Neji by mohl… Nesmí na to myslet. Život jde dál, musí jít dál. Nesmí se zastavit v půli cesty a čekat zda to nebyl jen pouhý dětský sen, který ne a ne skončit.
„Už jsi zase tady Tenten? Měla bys se sebou něco dělat a né pořád se plácat na stejném místě, jdi prostě dál.“ Ino prošla kolem Tenten, která klečela u hrobu. Tobě se to lehce řekne, pomyslela si Tenten zkroušeně, ale Ino měla pravdu. Proč nešla prostě dál? Prostě jí to nešlo. Vytvoř si úmysl a vrať se zpátky, za mnou.

Couldn't take the blame.
Sick with shame.
Must be exhausting to lose your own game.
Selfishly hated,
No wonder you're jaded.
You can't play the victim this time,
And you're too late.

Nemůžu vinit
Nemoc a smůlu
Musí být vyčerpávající prohrát tvou vlastní hru
Sobecky nenáviděný
Nezajímám se, jestli jsi vyčerpaný
Můžeš hrát oběť, tentokrát
A jsi tu příliš pozdě

Nemůžu vinit nemoc a smůlu. Musí být vyčerpávající prohrát svou vlastní hru. Sobecky nenáviděný jsi byl. Všichni tě neměli rádi, že? Protože ty jsi je ignoroval. Hrál sis na něco, čím si nebyl. Cítil jsi, že jsi něco víc než my ostatní, kteří jsme neměli takové štěstí na to, aby se narodili v takové rodině jako ty. Jen mlhavě si vzpomínám na to, jaký jsi byl předtím než jsi se změnil. Ale to už je dávno přeci jen…
„Proč zrovna ty?“ zašeptala. Oči se jí zalily slzami, které nebyly smutku, ale štěstí. Zase byla volná, mohla dělat, co chtěla a nikdo jí nemohl rozkazovat. Byla zase svobodná!
„Můžu opět žít, sama sebou.“

You never call me when you're sober.
You only want it cause it's over,
It's over.

Nevoláš mi nikdy, když jsi střízlivý
Jen to chceš, protože je to pryč - je po všem

Nevoláš mi nikdy, když jsi střízlivý a víš co děláš. Jen to chceš zpět, protože je konec. Je po všem.
„Není žádné my a žádná naše společná budoucnost, tak se vzpamatuj.“ Říkal jsi mi, ale já dál věřila. Doufala jsem, že se vzpamatuješ a vezmeš to zpět, proč taky ne, že? Byla jsem tu pro tebe. Milovala jsem tě a ty? Odvrhl jsi mě jako nějakou starou hračku, která vyšla z módy, vždy jsem si myslela, že jsi jiný a ne jako Uchiha, který to dělal stále a dělat bude. Změnil ses, Neji. Proč? To nikdo netuší, snad jen ty. A já doufám, že tě jednoho dne pochopím.
„Člověk je laní, láska je lovcem. Laň se lovci neubrání.“ Asi to nebyla ta pravá láska, bylo to jen dětské pobláznění.

How could I have burned paradise?
How could I - you were never mine.

Jak můžu mít hořící ráj?
Jak můžu?
Nikdy jsi nebyl můj

Vždy si přála žít v ráji se svou láskou, svou rodinou, která ji už nikdy neopustí. Ale jak může být ráj bez něj? Nejde to, protože on byl tvořitelem ráje. Už jen to slovo z jeho úst znělo tak krásně. Vždy když jí to říkal, tak to myslel vážně. Ale byla to pravda? Nehrál si jen s jejími křehkými city, které by se mohly tak lehce otupit vůči lásce. Láska znamená bolest, ale co by byl život bez bolesti? Jen pouhé bezvýrazné nic. Člověk by se měl naučit, že trpět znamená milovat a pro lásku se obětovat.
„Bolest je láska, pokud milovat znamená bolet, tak… Sbohem lásko,“ Tenten se nadzvedla na chabých rukou a naposledy se podívala na brány Konohy. Konečně se stala zrádcem, který ukojil svou touho. Mstít se.

Poznámky: 

Doufám, že se vám to líbílo a děkuji, pokud zanecháte komentář X)
Ps: jsem tu zase po dlooouhé době Eye-wink

4.714285
Průměr: 4.7 (7 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Út, 2009-04-21 15:15 | Ninja už: 5705 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

jedna z mých oblíbených písniček a já tu najdu Songfikci na ni? wow,tak to je bezva! Laughing out loud a nejenom nápad ale i provedení Smiling

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Po, 2009-04-20 21:16 | Ninja už: 5831 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Kame-chááán, tobě patří velké ARIGATOU. Jsem poctěná, že jsi mi to věnovala. Je to mocinky krásné a opravdu takové.. Je z toho cítit ta správná atmosféra... Je dobře, že tu jsi.

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Po, 2009-04-20 18:02 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

A je dobře, že tu jsi, protože píšeš moc pěkně Eye-wink

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!