manga_preview
Boruto TBV 09

5.Masky stříbrného vlka

Neúspěšná pomoc

,, Už se blíží." řekl muž se světlými vlasy, který byl opřený zády o strom v oblečení elitních ninjů z vesnice ukryté v lávě. Měl na sobě černé tříčtvrťáky s rudým trikem s rukávy končící u lokte, a na zádech měl poměrně větší katanu s zubatým ostřím.
Ten na kterého mluvil ležel u stromu v tom samém oblečení, ale vedle něj ležel meč. Jeho vlasy byli hnědé, ale na to, že byl dost mladý už v nich měl šediny.

,, Vypadá to, že jsou vážně tři, to znamená že každý si vezme jednoho." ozvala se osoba z koruny stromu. Byl to taky muž s hnědými vlasy na krátko střiženými, a na sobě měl to samé oblečení co ti zbylí dva, ale na zádech měl zbraň se dvěmi ostřími.

,, Jak jsou daleko Eddi?" zeptala se osoba co ležela.

,, Typuji takový jeden, dva kilometry od nás Hipathe." řekl Eddi.

,, Tak to mě vzbuďte, až tu budou." řekl Hipath a přetočil se na bok.

,, Víte vůbec proč jsme museli jít my?" zeptal se ten se světlými vlasy.

,, To je jedno Thore. No nic, jdeme jim naproti když mě nenecháte spát." řekl Hipath a při vstávání si dal meč na záda.

,, Správně, jdeme na ně." řekl Eddi a seskočil k nim ze stromu.

Tři ninjové s čelenkami písečné vesnice pospíchali lesem, ale když dorazili na louku, museli zastavit. Před nimi stáli tři ninjové ze země sopek.

,, Pročpak písečná poslala na pomoc Konoze jenom tři ninji?" zeptal se Hipath.

,, Neblázni, vždyť to je Kazekage, hlava celé písečné." řekl Thor.

,, Běžte nám z cesty máme naspěch." řekl Kankuro.

,, S tebou se nikdo nebaví, nevidíš že mluvíme na Kazekageho?!" řekl Hipath.

Kankuro se naštval, vyvolal dvě loutky a poslal je do boje, ale Hipath sekl mečem který se rozdělil na malé kousky, které byly spojeny provazem, takže s ním mohl sekat jako s bičem, ale on místo toho, aby zaútočil hned omotal Kankurovy loutky

a odhodil je stranou, vrátil si meč do původního stavu a teprve potom zaútočil. Kankuro se rozeběhl pro loutky, jenomže Hipath běžel přímo na něj, to se u Kankura objevila Temari a mávla vějířem, který vytvořil tlakovou vlnu mířící na Hipatha. Hipath se usmál a to už ho přeskočil Eddi vytáhl svou zbraň a tlakovou vlnu do té zbraně absorboval.

,, Vypadá to, že mě jste zůstal vy Kazekage." usmál se na Gaaru Thor.

Okolo Gaary začal vířit písek, jenomže Thor najednou zmizel a objevil se za Gaarou, po kterém sekl svou zvláštní katanou.

Kankuro se dostal ke svým loutkám, ale to už proti němu stál Hipath s připraveným mečem. Kankuro použil loutkové umění a s loutkami zaútočil, jenže Hipath hodil na zem kouřovou bombu a oba dva zahalil kouř.

Temari vyslala ohromnou tlakovou vlnu která zasáhla Eddiho. Temari uslyšela Eddiho výkřik, tak si řekla, že je po všem a podívala se na ostatní. Kanakura halil kouř a Gaara zrovna odletěl ze svého místa. Temari mu už chtěla jít pomoct, ale...

,, Myslím že nemáš dost času se dívat jinam." ozvalo se za ní. Temari se otočila, ale to už Eddi sekl a zasáhl jí levou ruku. Temari odskočila, ale to už se musela bránit dalším útokům. Pokaždé když zablokovala útok tak jí něco řízlo, teprve po chvíli si všimla vzduchu který obklopoval Eddiho zbraň.

Gaara už vytvořil písečný štít aby se zbraň zachytila, ale Thorova zbraň projela pískem jako nůž máslem, Gaara jen tak tak uhnul, jenomže ho zasáhla elektrická rána která ho odhodila.

Gaara uslyšel dva výkřiky, a když se podíval co je způsobilo uviděl jak se Temari kácí k zemi a jak z kouře vyletěl Kankuro a už se nezvedl.

Thor zmizel a objevil se u Gaary kterého zasáhl jak ostřím tak blesky které bylo okolo něj. Gaara padl na zem s rozřízlou hrudí a už nevstal.

,, Tak nic, vypadá to, že tady jsme skončili." řekl Thor

,, Tak podle plánu jsme je nezabyli, co teď?" zeptal se Eddi

,, Měli bychom odsud vypadnout a to co nejrychleji." řekl Hipath a přitom se díval na opačnou stranu louky. Zbylí dva se tam taky koukli a uviděli dvě postavy v tmavém oblečení s plášti na kterým byl znak Stříbrného Vlka. Jedna z těch postav měla masku Lasičky a ta druhá Tučňáka.

,, Tak jo, vypadneme." řekl Eddi a všichni tři zmizeli.

Ty dvě postavy přišli k ležícím. Jedna z nich se postarala o zranění a ta druhá jim rozdělala oheň a udělala jídlo pak se obě postavy zvedli a odešli.

Konoha

V kanceláři Hokageho seděla Hokage a Kakashi.

,, Tak co se stalo?" ptala se už po několikáté Tsunade.

,, Já vážně nevím, všimli jsme si postavy na sochách, tak jsme tam vyrazili, když jsme jí obklíčili všiml jsem si že má masku Vlka, tak jsem chtěl vědět co je a co tu chce, jenomže ta osoba řekla že nemá čas posunula si masku a to je vše co vím." řekl Kakashi.

Konohamaru šel dál lesem, až ho zastavil hluk co vycházel z louky před ním.

Když se přiblížil, všiml si tří postav jak tam trénují, chvíli je pozoroval a když se rozhodl odejít, tak ho zastavilo to co si říkali.

,, Už mě to tu nebaví co si se lebka myslí, naším úkolem je tady být a něco získat senseiovi." řekla jedna postava z nich.

,, Co naděláš, ale nechápu proč tu musí být s námi lebka, už mě nebaví to komandování že tu nesmíme bojovat na ulici." řekla druhá postava.

,, Vy jste neponaučitelní, nesmíte bojovat, aby se o nás nikdo nezajímal, a teď konec tlacháni, de se trénovat." řekla ta poslední postava zřejmě dívka.

Konohamaru se otočil a už chtěl neslyšně odejít, ale najednou se před ním zjevila postava.

,, Jdeš někam?" zeptala se postava v černém s pláštěm se znakem Stříbrného Vlka a maskou bez tváře.

4.90476
Průměr: 4.9 (21 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kessidy Namikaze
Vložil Kessidy Namikaze, Po, 2010-10-11 14:25 | Ninja už: 5036 dní, Příspěvků: 153 | Autor je: Prostý občan

super díl,ale nějak es mi nezdá, že yb Gaara nechal tak snadno porazit...ale pokud je to důležité pro děj tak proč ne... A huráááá na pokrááčko Laughing out loud

Obrázek uživatele Michiko Karasu
Vložil Michiko Karasu, Čt, 2009-04-23 18:31 | Ninja už: 5676 dní, Příspěvků: 428 | Autor je: Prostý občan

Jo vážně je to boží gratuluji!

Obrázek uživatele Deathwing
Vložil Deathwing, Ne, 2009-03-08 18:39 | Ninja už: 5694 dní, Příspěvků: 12 | Autor je: Pěstitel rýže

Super díl už se těšim na další.