manga_preview
Boruto TBV 09

Like a boy 09

kapitola 9.: Všichni, spolu...

Na rozlehlé louce, prosluněné okrovým, podvečerním sluncem, pozoroval celý tým 8, jak pomaličku a tiše zapadá. Nikdo nevěděl, na koho každý z nich myslel ... všichni se nechávali unášet třpytivými stíny, putujícími do zeleného údolí, které působilo velmi upraveně, jako by o ně někdo pečoval, ale všichni dobře věděli, že je to tak už od konce bojů, kdy znovu Konoha začala rozkvétat a stala se tím nádherným, poklidným místem, jakým byla ještě před válkami.
Shino seděl kousek od Hinaty a Kiby, poprvé si přestal všímat svých broučků a nechával se také unášet pozorováním lesklých paprsků, Kiba se usadil velmi blízko Kamiho a občas pokradmu zabloudilo jeho levé očko přímo na jeho tvář.Někoho mu přípomínal. Zatraceně! Copak už se přeci jen zbláznil a vidí v každé tváři, kterou vídá Hinatu? Ano, všem velmi chybí, ale to co se stalo, už nikdo nemůže vrátit. Nesmí ale na sobě dát znát smutek, nemohl by si dovolit pokazit pověst před novým studentem, ale připadá mu docela prima, i když malinko zvláštní a rozpačitý... na kluka!
Uprostřed seděl Kami a u nohou mu ležel Akamaru, který jako jediný pozoroval zapadající slunce se zavřenými víčky. Kdo ví, o čem snil on.
Sakura se vydala hledat Hinatu, už by měli jít domů a navíc Kakashi před poměrně dlouhou dobou odešel a nechal mladé ninji, ať si trénují sami. Naruto a Sasuke zmizeli hned jak jejich mistr odešel a ona tam zůstala sama.
Když konečně uviděla Hinatu, dojetím jí málem vytryskly slzy. Celý tým 10 tam opět seděl, všichni, společně... aniž by věděli, že Hinata je vlastně celou dobu s nimi. Je to těžké vědět i vidět zároveň, jak se všichni trápí jenom kvůli tomu, aby byli dva lidé šťastní. Ale jednou se to určitě někdo doví a dříve nebo později bude Hinata Hinatou, dcerou svého otce a všichni budou maličko rozčílení, ale i šťastní, že je zase jejich holčička zpátky.
Naposledy se podívala, jak si všichni spolu spokojeně užívají zapadající slunce a odešla domů.
„Jaké je to Kami? Bydlet v domě Hyuga... musíš se tam často potkávat s Hiashim a Nejim.“ vstoupil do ničím nerušené atmosféry Kiba.
Hinata chvíli přemýšlela, co má odpovědět. Vždyť to pro ní není nic nového, výdávat se tak často se svým otcem a Nejim, jenže to oni neví. „A jaké by to mělo být?“ pousmála se.
„Já nevím, je to přeci Hiashi... mrzutý a přísný vůdce rodu Hyuga.“ Pokrčil rameny Kiba, „a Neji je stále můj soupeř, ale kdysi při chunninských zkouškách bojoval proti Hinatě, to je ta dívka, která tu byla před tebou.“ Povzdychl si. „A jak jí tehdy ublížil, bylo to hrozné, proto ho chci překonat a porazit ho, stejně jako to udělal Naruto... i jemu Hinata určitě moc chybí.“
Hinata překvapením ani nedýchala. Všichni o ní mluví tak hezky, mají starost a Kiba byl tak smutný.
Chvíli mlčky seděli na louce, a když už se začalo stmívat, postupně se rozcházeli domů. Kiba se rozloučil jako první a Hinata se Shinem osaměli. Šli potichu, ani jeden nic neříkali jako obvykle. Shino nebyl moc upovídaný a přes jeho čeré brýle bylo těžké rozeznat, jestli je smutný nebo veselý. Byl vždy moc tajemný, ale Hinata teď byla úplně někdo jiný a mohla by konečně zjistit, co Shino skrývá za vysokým límečkem a slunečními brýlemi.
„Proč máš stále ty tmavé brýle? Vždyť nemůžeš vidět v té tmě.“ Vyzvídala Hinata a bylo poznat, že to Shina překvapilo.
„Já... nosím je proto... abych... já nevím proč.“ Vysvětlil dostatečně důvod Shino a Hinata se rozesmála.
„Neměl by jsi je tolik nosit, mohl by jsi si zničit oči, ale když si myslíš, že ti sluší, pak si je nech!“ ujistila ho.
„To si myslíš? Že je nosím, protože mi sluší? To si myslí i mamka.“ Zasmál se.
Hinata byla najednou šťastná. Nikdy neviděla, jak se Shino usmívá, ale teď uslyšela poprvé jeho smích.
Když došli k uličce, kde se jejich cesty dělí rozloučili se nakonec Hinata zůstala úplně sama. Skoro se jí ani nechtělo domů, ale pokud příjde o chvilinku později, ví, co ji čeká, i když je teď novým členem rodiny, ale je to stále Hiashiho dcera, teď už vlastně “syn” a nemůže si dovolit být neposlušná nebo drzá. Radši si pospíší, aby přišla včas a u Sakury se zastaví až zítra a všechno jí poví.
Když přišla domů, u dveří na ní čekal Hiashi, aby si pohlídal příchod svého syna. I když nevěřil tomu, že by to byl jeho opravdový syn... vždy si přeci dával pozor a neměl tolik žen aby....
“Ahoj taťko!” vletěla do dveří Hinata a Hiashi zleknutím uskočil.
“Jdeš pozdě SYNU!” musel si zachovat respekt a dokud nezjistí, jak to s Kamim doopravdy je, bude ho muset slušně vychovávat.
“Ale nejdu, přišl-šel jsem o 3 minuty dříve a jsem unavený, tak jsi jdu hned lehnout. Dobrou noc tatínku.” Hinata políbila svého otce na tvář a rychle utekla do svého pokoje.Hiashi zůstal stát na místě jako přibitý a pak si teprve všiml Nejiho, celou dobu stojícího u dveří vedoucích do další místnosti. Rozpačitě se na něho zamračil a Neji pro jistotu rychle zmizel.

Druhý den ráno přišla Hinata za Sakurou a vše jí povyprávěla. Jak to bylo včera krásné, být opět se svým týmem, a jak se jí podařilo rozesmát Shina a nakonec, jak políbila Hiashiho na tvář a ztrapnila ho tak před Nejim. Při té poslední představě Sakura nemohla uvěřit tomu, že by něco takového Hinata dokázala udělat.
“Hiashi je nějaký měkký na své příbuzenstvo. Co bude dělat Ino, až jí to povíme?!” rozesmála se Sakura.
“Auf, ale je to mnohem lepší bez té vycpávky... bože kdybych ji ještě měla nosit, asi bych se neudržela a rozčílením bych s ní aportovala Akamarovi.” Povzdychla si Hin. “A nebo bych ji mohla nacpat do pusy Sasukemu, za ty jeho připomíňky!”
Sakura nemohla uvěřit svým uším. Byla to úplně jiná Hinata, než kterou znala předtím, ale aby jí to tak dobře šlo i před Narutem.
“Sakuro!” volala na růžovovlásku paní Haruno, “někdo pro vás přišel.”
Dívky zvědavě přiběhly k oknu a nenápadně se naklonily.
“To je Naruto!” vykřikla Sakura a Hinata zčervenala. “Co tu chce? Počej tady... nebo... nebo pojď se mnou, ať vidí, že jsi tu taky, aby měl co vyprávět Sasukemu.” Šibalsky se pousmála a táhla za sebou Hinatu ke dveřím.
“Ahoj, jak se máš?” začala se usmívat Sakura a očima hledala Sasukeho.
“Sakura – chan...” culil se Naruto, ale pak když vedle ní uviděl Kamiho, začal se tvářit velmi vznešeně a nadřazeně. Jak je možné, že si k sobě Sakura pozvala toho nového kluka a jeho ne?!
“Co tu chceš Naruto.” Začala se vyptávat.
“Hokage chce, aby k němu přišel celý náš tým. Má prý něco důležitého, říkal to Kakashi – sensei.” Oznámil Naruto. Sakura si šla do pokoje pro vybavení na misi a nechala stát Naruta a Hinatu samotné u vchodových dveří.
Nejprve se na Kamiho Naruto mračil, ale pak si uvědomil, že Sakura chce Sasukeho a on nebo Kami už nemají šanci. Mohl by se začít chovat maličko jinak a být víc přátelský nebo nebude mít žádné kamarády. Navíc Kami je asi normální nadaný kluk a hodně se kamarádí se Sakurou – chan, takže to bude i jeho přítel. Dokud nebudou soupeři!
“Bude to tvá první mise. Těšíš se?” zeptal se Naruto a pousmál se.
Hinata byla překvapená, myslela si, že jí Naruto nemá rád, protože si myslí, že považuje Kamiho silnějším než je on. “Ano, ale bojím se.” Odpověděla rozpačitě, ale věděla, že tím Naruta uklidní.
On se bojí? To je u člena z rodiny Hyuga nezvyklé. Napadlo Naruta. Možná není tak silný, jak si myslel.
“Můžeme jít.” Přidala se k nim Sakura a společně odešli do budovi Hokage.
Tam už na ně čekal Sasuke, dokonce i Kakashi se zapomněl zdržet a byl tu včas.
“Jsme tu všichni? Nikdo nechybí?” ujistil se Kakashi a všichni kývli. “Dobře, můžeme si jít pro novou misi.”

4.97222
Průměr: 5 (36 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hatake Kakashi269
Vložil Hatake Kakashi269, Pá, 2017-12-29 17:19 | Ninja už: 2355 dní, Příspěvků: 432 | Autor je: Prostý občan

Krása tento príbeh ide popisat jednom slovom vynikajúce

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, So, 2017-07-08 22:46 | Ninja už: 2690 dní, Příspěvků: 3014 | Autor je: Metař Gaarova písku

„Misia L2:“ Veľmi pekný počiatočný opis prírody a atmosféry v Tíme 8 Smiling Tuším sa nám poplietli tímy, Tím 10 je predsa Ino-Shika-Chou, ktorí sa v tejto časti neobjavili, ale chybička sa vlúdi. Kiba spovedá Hin/Kami o pomeroch v klane Hyuuga a následne cestou domov Hin využije svoje inkognito, aby sa opýtala Shina, prečo nosí okuliare a je šťastná, že ho počula prvýkrát sa smiať nahlas. S prekvapením zisťuje, že ju všetci majú radi a smútia za ňou. Taktiež si dovolila pobozkať svojho otca, ktorý ostal úplne vyšišený. Vydarene sú opísané Narutove myšlienkové pochody ohľadom Kamiho, priateľstva vzťahov v Tíme 7 Smiling
Opäť chýba prepojenie na ďalšiu kapitolu: https://konoha.cz/?q=node/71777

Obrázek uživatele Nairobi
Vložil Nairobi, So, 2010-01-23 19:27 | Ninja už: 5421 dní, Příspěvků: 442 | Autor je: Prostý občan

Kawaii, tým 8 o5 spolu ^^.. Kakashi ^_^

..Cause it’s love, it’s love, it’s love, it’s love, it’s loving, yeah Z lásky

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, So, 2009-10-10 22:43 | Ninja už: 5532 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Moc dobrý pokračování, tomuhle se řiká návrat ve velkym stylu! x) Sice sem tam pár překlepů ae jinak... Ta část jak tým 8 sledoval západ slunce byla nádherná...! ^^
Sice si furt ještě nemůžu zvyknout ae drzá Hinata je třída! xD Doufám že někdy se Sasičákem pořádně vytře podlahu!!! xS xD
Těšim se na další díl. x)

Obrázek uživatele gyngerr
Vložil gyngerr, Út, 2009-07-28 16:45 | Ninja už: 5518 dní, Příspěvků: 210 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

můŽu se zeptat, kdy bude dalšíí díl..?nebo jste tuto povídku pozastavily..?.XD

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Út, 2009-07-28 16:48 | Ninja už: 5781 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

gYnGEr.7: Dovolím si odpovědět, neb jsem na řadě. Nepozastavily, to jen já jsem se zasekala a neměla zatím čas tuhle povídku rozhýbat. Do konce prázdnin tu nový díl bude, nemusíš se bát.

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Ryo Krieger
Vložil Ryo Krieger, Čt, 2009-06-04 21:17 | Ninja už: 5459 dní, Příspěvků: 148 | Autor je: Prostý občan

xhxe to co nejdřív pokráčko Laughing out loud

Obrázek uživatele Hitemi
Vložil Hitemi, Ne, 2009-05-10 20:55 | Ninja už: 5828 dní, Příspěvků: 879 | Autor je: Prostý občan

Miluju tyhle povídky...asi zním jak přiblblá puberťačka (což jsem Laughing out loud),
ale opravdu je miluju a tahle není výjimkou Eye-wink

Obrázek uživatele Antisha Uchiha
Vložil Antisha Uchiha, St, 2009-04-22 15:34 | Ninja už: 5697 dní, Příspěvků: 519 | Autor je: Prostý občan

Je to moc krásná povídka

Ráda bych řekla, že naruto uzumaki 2008 mi založil
FANCLUB
Tímto mu za něj moc děkuji

Obrázek uživatele Lilithka
Vložil Lilithka, Ne, 2009-03-08 20:05 | Ninja už: 5802 dní, Příspěvků: 910 | Autor je: Prostý občan

mockoooo moc všem děkujíííí

jsem ráda, že se povídka líbí!
a těším na dalšíííí ^-^

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, So, 2009-03-07 23:50 | Ninja už: 5999 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Moc pěknej díl...zajímalo by mě, kdo Hinatu odhalí jako první xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Andulka...xD
Vložil Andulka...xD, So, 2009-03-07 20:46 | Ninja už: 5772 dní, Příspěvků: 360 | Autor je: Prostý občan

super!Kdy bude další díl??

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, So, 2009-03-07 18:50 | Ninja už: 5936 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

super!! Už jsem s nemohla dočkat dalšího dílu!!! =3 Je to bomba! Vážně! Smiling

Obrázek uživatele -Rock-PrinceSs-
Vložil -Rock-PrinceSs-, So, 2009-03-07 14:53 | Ninja už: 5542 dní, Příspěvků: 120 | Autor je: Prostý občan

toe vážně super! už se těším na další!!! =DD

Obrázek uživatele mollyhana
Vložil mollyhana, So, 2009-03-07 13:51 | Ninja už: 5900 dní, Příspěvků: 548 | Autor je: Prostý občan

Nádherný, úžasný, bravůzný....

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, So, 2009-03-07 12:34 | Ninja už: 5738 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

když jsem četla tu část,kde se Shino zasmál,vzpomněla jsem si na ten díl anime,kde se Shino směje Laughing out loud úpáá supááá Laughing out loud ! už se těším na Styron, co napisá Smiling

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, So, 2009-03-07 08:44 | Ninja už: 5781 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Dobrá práce, Lilithko, tak jsem zvědavá, co s tím teď vyvedu já Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Cookie
Vložil Cookie, Pá, 2009-03-06 20:59 | Ninja už: 5911 dní, Příspěvků: 230 | Autor je: Prostý občan

Jéé jéé jéé jéé, to je úžasný, až se musim smát xD Ostatně, jako vždycky... Už aby se něco stalo! Jsem hrozně nedočkavá! xD Ale hláška "...aby měl co vyprávět Sasukemu" mě fakt dostala Laughing out loud úpe se mocky těším, co stvoří Styron! Smiling Jde Vám to spolu moc dobře, jen tak dál! Eye-wink

Obrázek uživatele Rinushqaaa
Vložil Rinushqaaa, Pá, 2009-03-06 20:36 | Ninja už: 5773 dní, Příspěvků: 109 | Autor je: Prostý občan

pokrackoo prosiimm.... Laughing out loudLaughing out loud strasne dobra poviedkaaa