manga_preview
Boruto TBV 11

Naruto Ultrashippuuden: Kapitola 9, Ztráty

Kapitola 9, Ztráty

Naruto seděl na hlavě Gamabunty, který byl i s ostatními žábami na cestě do Konohy. Občas se ohlédl do zadu, tam, kde v bezvědomí leželi jeho přátelé. Naruto byl sice neznalec, co se týče lékařského umění, ale tep ještě nahmatat dokázal. A proto stále neztrácel naději na to, že jsou jeho kamarádi naživu. Ale myšlenkám na to, co bude dělat, když nepřežijí, se již nedokázal ubránit. Vždyť s nimi strávil kus svého života, nedokázal si byť jen představit, že by je mohl ztratit.

Skupinka žab se i s Narutem a ostatními blížila k bráně Konohy.
„Šéfe, nešlo by to rychlejc?“ zeptal se Naruto s troškou neklidu v hlase.
„Jasně, Naruto!“ snažil se Gamabunta.
Zanedlouho již stáli před sídlem Hokage.
„Bábi, no tak bábi!“ řval Naruto na celou Konohu.
Vyděšená Tsunade vykoukla z okna svého sídla a pohlédla dolů. Vypadala, jako kdyby stejně jako vždycky usnula na haldě dokumentů, posilněná nějakým tím saké. Bližší pohled dolů jí však prozradil, proč Naruto tak šíleně řval.
„A sakra!“ zvážnila, „hned jsem tam!“
Mezitím Gamabunta položil opatrně všechny zraněné na trávník a spolu s ostatními žábami se rozloučil a zmizel.
„Co se stalo?“ vyhrkla ze sebe napůl vyděšená a napůl rozčílená Tsunade.
„Nějak to nevyšlo!“ řekl Naruto s neklidným tónem v hlase a sklopenou hlavou.
„Žádný zbytečný řeči, musím jednat rychle!“ řekla Tsunade a nechala si od Shizune zavolat několik zkušených mediků i s nosítky. Zanedlouho dorazil lékařský tým, který všechny zraněné naložil a odvezl do Listové nemocnice.

„Jdeme na to!!“ zařvala Tsunade na celý lékařský sál. „Máme tu Rock Leeho v bezvědomí, Haruno Sakuru též v bezvědomí. Jediný Hyuuga Neji dýchá a je při vědomí, neschopný plynulé konverzace. Odvezte ho na speciální jednotku, kde se o něj postarají. Podle všeho má slabě poškozený horní čakrový systém, po krátké rehabilitaci by měl být v pořádku!“ rozkázala Tsunade a ukázala nasupeně na dvěře. Poté se otočila a se zoufalstvím v očích pohlédla na Leeho a Sakuru.
„Shizune?! Vezmi si na starosti Leeho! Já, já se postarám o Sakuru.“
Když Tsunade vyslovila její jméno, neubránila se slzám, které jako stříbrné perly stékaly po její hladké tváři.
Ze všeho nejdřív si poslechla její dýchání a prohmatala tělo.
„Zlomená klíční kost, čtyři zlomená žebra, jedno se nejspíš dostalo hlouběji, než mělo, levá dlaň je rozdrcená!“ hlásila Tsunade lékařskému týmu, který čekal na její rozkazy.
„Zahajte ihned obnovu poničených kostí pomocí iryou čakry!“ řekla a všichni se dali do pohybu.
„Sakuro? Proč ty? Proč sakra ty? Má nejlepší studentka!? Dívka s neuvěřitelným talentem pro lékařská umění. Sakra proč?“ ptala se sama sebe plačící Tsunade.

„Ozvala se stará rána z jeho mládí! To se dá jen těžko dát do pořádku!“ vysvětlovala Shizune poté, co vyšetřila bezvládného Leeho.
„Ztrácí tep, ztrácí tep!!“ zakřičela a po několika provedených pečetích se v jejích rukách začala proplétat čakra, jakou ostatní z týmu nikdy neviděli. Shizune měla speciální schopnost, nedá se mluvit o Kekkei Genkai, ale u nikoho jiného nebyla zaznamenána. Doposud o ní věděla pouze Tsunade. Čakra lehce fialové barvy se formovala v jejích dlaních do tvaru koule. Shizune se neuvěřitelně soustředila. Kapičky potu tekly po celém jejím obličeji. Dávala do toho vše. Po utvoření koule se pokusila čakru vpustit do Leeho těla. Povedlo se. Lee sebou začal cukat, div nespadl z postele, na které ležel. Po chvíli cukání ustalo. Shizune se plná nejistoty dotkla místa na Leeho krku, kde se měří tep.
„Tepe!“ zvolala po několika okamžicích.

Naruto pochodoval po chodbě sem a tam. Zpráva o jejich návratu se roznesla rychle. Všichni ve vesnici si mezi sebou šeptali, co se vlastně stalo.
Po několika hodinách vyšla ze dveří operačního sálu číslo jedna vysílená Shizune. Naruto k ní hned přiběhl a ptal se, jestli je na tom Lee už lépe.
„Ach Naruto,“ řekla sklesle a sklonila hlavu „Lee, Lee to nepřežil!“ řekla narovinu, bez jakéhokoli váhaní. Ve chvíli kdy to vyslovila, objevil se v Narutově obličeji zvláštní výraz, jako kdyby byl vyděšený, naštvaný a překvapený navzájem. Po několika okamžicích, kdy Naruto vstřebával tu nehezkou informaci, začali jeho očima proudit slzy. Korunu všemu nasadila Tsunade, za kterou se právě zavřeli dveře operačního sálu číslo dvě. Naruto se na ní zděšeně podíval a podle jejího výrazu usoudil, že Sakura na tom také nebude nejlépe. Tsunade se se skloněnou hlavou zastavila u Naruta a Shizune.
„Je po všem!“ řekla klidně a se zaťatými pěstmi odkráčela pryč. Narutův výraz se změnil ještě víc. Nevěděl co je pravda, nevěděl, co je realita. Právě zemřeli dva jeho přátelé a oni mu to jen tak v klidu oznámí? Jeho výraz se změnil na naštvaný a rozeběhl se za Tsunade.
„Jak? Jak může bejt sakra po všem? Seber se a běž je zachránit!! Slyšíš? Vrať mi je! VRAŤ JE ZPÁTKY!!“ křičel Naruto na celou nemocnici a třásl se Tsunade, která jen tak stála na místě. „Řekla jsem, že je po všem!“ Tentokrát to byla ona, kdo zařval na celou nemocnici. Se slzami v očích s s napřáhnutou rukou otočila a vpálila Narutovi jednu slušnou ránu. Poté, co odletěl několik metrů a narazil do zdi, se rozplakala ještě víc a poklekla.
„Chtěla jsem, vážně jsem chtěla, ale už bylo příliš pozdě!“ klečela a vzlykala.
Naruto k ní přišel a rukávem si utřel slzy.
„Nekleč tu a vstaň“ řekl již trochu uklidněně. Tsunade mu pohlédla do jeho upřímných očí. Naruto se pokusil o úsměv, ale šlo mu to asi jako Saiovi. Pomohl Tsunade vstát a doprovodil ji do sídla.

Další den zela Konoha prázdnotou. Zpráva o úmrtí dvou Jouninů se roznesla rychle. Ulice prázdné, obchody zavřené. Naruto seděl opřený o strom na trávě v lese nad vesnicí. Vypadal unaveně, kruhy pod jeho očima tomu jasně napovídali.
„Jakoby nestačil Sasuke, teď do toho ještě Sakura a Lee“, říkal si pro sebe smutně. „Kdo bude další, kdo? Bábi? Kdo?!“ tentokrát již vstal a dlaní se zapřel o strom. Stál tam sám, s hlavou skloněnou, jeho slzy padaly na trávník jako ranní rosa.

Tsunade stála na střeše svého sídla, všichni obyvatelé vesnice stáli pod ní, oblečeni do černých hábitů. Konal se smuteční obřad na počest Sakury a Leeho.
„Jménem celé Konohagakure no Sato, chtěla bych vzdát hold dvěma mladým Jouninům, kteří padli v boji o bezpečí nejen naší vesnice. Haruno Sakura, dívka s velkým talentem, ochotná a milá. Nikdy nezanevřela na své přátelé,“ při této pasáži se Tsunade neudržela a začali jí téct slzy po tvářích, „dále vždy energický mladý muž, který byl odhodlaný se nikdy nevzdát. Rock Lee.“ Gai-sensei se snažil udržet svoje slzy, ale marně. Tenten stála za Nejim, který seděl zesláblý na kolečkovém křesle, přesto přišel svému nejlepšímu příteli dát poslední sbohem. Naruto, Sai a Kakashi stáli vedle sebe. Dokonce i Sai se tvářil ponuře. Naruto se opět rozplakal. Kakashiho ruka dopadla na jeho rameno. V tu chvíli Naruto cítil, že není sám. Ino hlasitě vzlykala v Shikamarově náručí. Chouji stál v těsné blízkosti a pěstmi si utíral slzy. Hinata jen mlčky stála a tiše plakala. Kiba se Shinem se jí snažili utěšit, ale sami propadli svým emocem.
„Tito dva mladí ninjové padli za oběť zbytku nepřátelské skupiny Akatsuki. Šance na jejich záchranu byla více nbež nepravděpodobná.“ Tsunade dokončila smuteční řeč a nechala odnést rakve s těly do připravených hrobů. Všichni obyvatelé, včetně těch nejstarších, se naposledy rozloučili se zesnulými a poté po skupinách chodili k hrobům a vhazovali do nich květy kamélií.

Konec kapitoly 9

Poznámky: 

Přicházím opět s novou kapitolou, začíná mě to pořádně bavit..Laughing out loud
Takže byste se mohli nejspíš pravidelně těšit na nové díly.. říkám to proto, že díky ilustracím akiry-sama (patří jí velké díky Kakashi YES ) mám více čtenářů, kteří mě moc potěšili svými kladnými ohlasy..Smiling Děkuju všem, moc si toho vážim, původně jsem chtěl přestat psát a přemýšlel jak to ukončit, proto možná tak velký spád mezi díly 6-7, ale teď vim, že mám důvod tu sérii dokončit Kakashi YES
Kapitola je poněkud kratší než ty předchozí, ale i tak doufám, že se bude líbit.
Mimochodem pro zaspalce: Podívejte se na předchozí díl [8], byla přidána další ilustrace.. Smiling
--> Naruto vs. Sasuke

4.862745
Průměr: 4.9 (51 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele KoFFi
Vložil KoFFi, Po, 2010-12-13 13:08 | Ninja už: 5099 dní, Příspěvků: 250 | Autor je: Prostý občan

super x)

^^HALA MADRID!!
 photo novyacute-12.jpg
Proč zrovna spojení těhle dvou? Smiling možna proto že si jsou neskutečně podobní Smiling nenáviděni skoro uplně všemi a přesto jedni z nejlepších Sticking out tongue Laughing out loud
OKO za OKO a svět bude slepý.

Obrázek uživatele Naruto-Sennin
Vložil Naruto-Sennin, Pá, 2010-08-20 00:53 | Ninja už: 5171 dní, Příspěvků: 13 | Autor je: Prostý občan

je to super naozaj úplne všetko. Je tam len jedna chybička a to že ak je Naruto sensei

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, St, 2009-08-05 02:59 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Myslím, že i když jsem zaspala, těch několik dílků, musím uznat, že dneska jsem nelitovala. Vše bylo dobře napsané, je vidět, že nad tím přemýšlíš Eye-wink

Obrázek uživatele Narutomegafan
Vložil Narutomegafan, St, 2009-08-05 10:21 | Ninja už: 5732 dní, Příspěvků: 352 | Autor je: Prostý občan

tak tohle mě potěšilo..Smiling děkuju..:-*

jsem členem KA-R 'jen pro zasvěcené'

Watashi ni makazetesai

Obrázek uživatele rebuš-zrůda
Vložil rebuš-zrůda, Po, 2009-07-20 11:17 | Ninja už: 5527 dní, Příspěvků: 25 | Autor je: Prostý občan

Supr povídka další dílek a pokuď možno aspoň trochu veselejší nebo si nechci rozmazat řasenku:-D

Obrázek uživatele Galax94
Vložil Galax94, So, 2009-06-20 14:01 | Ninja už: 5491 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Prostý občan

Skvělé jako vždy! Všechny díli jsou skvělé, nemůžu se dočkat dalšího dílu!

Obrázek uživatele Miras-sama
Vložil Miras-sama, Čt, 2009-06-11 21:41 | Ninja už: 5882 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Prostý občan

Rad bych si od tebe zeas neco precetl tak sem hod pls nejakou novou tvorbu diky:)

Obrázek uživatele Gonaki
Vložil Gonaki, Čt, 2009-06-11 16:20 | Ninja už: 5514 dní, Příspěvků: 79 | Autor je: Prostý občan

super ff fofrem sem hod dalsi dil Smiling

Obrázek uživatele JeDDy
Vložil JeDDy, St, 2009-06-10 17:27 | Ninja už: 5500 dní, Příspěvků: 15 | Autor je: Prostý občan

chtělo by to tu zbrusu nový díly nemam co číst a ty máš podle mne nej FanFiction na Konoze.

Obrázek uživatele FlaSh.21
Vložil FlaSh.21, So, 2009-06-06 11:43 | Ninja už: 5504 dní, Příspěvků: 91 | Autor je: Prostý občan

hej megafane mas nej fanfiction co sem cetl Laughing out loud... ale uz nejaky novy dil to chce

Obrázek uživatele Godaime Kazekage
Vložil Godaime Kazekage, Ne, 2009-04-05 18:17 | Ninja už: 5659 dní, Příspěvků: 69 | Autor je: Uklízeč záchodů na Akademii

JJ přesně chce to už další díly Smiling aspoň 3 xD Už nemám co číst Smiling

Obrázek uživatele asuhduihffsd
Vložil asuhduihffsd, So, 2009-04-04 15:51 | Ninja už: 5733 dní, Příspěvků: 63 | Autor je: Prostý občan

OMG...Laughing out loud ja nemozem prestat mysliet na tvoju poviedku....Laughing out loud potrebuje to dalsi diel ..inak to nejde XD lol Laughing out loud

Obrázek uživatele kejt
Vložil kejt, Čt, 2009-03-19 22:05 | Ninja už: 5592 dní, Příspěvků: 554 | Autor je: Prostý občan

je máš to strašně heský já řvala jak mimino



Obrázek uživatele Ten_Ten
Vložil Ten_Ten, St, 2009-03-04 19:08 | Ninja už: 5990 dní, Příspěvků: 398 | Autor je: Prostý občan

Je to vážně skvělá série a já se už zase neubránila slzám. Moc se těšim na pokráčko.

http://www.zkouknito.cz/video_59020_hymna-yaoi-fanynek Aneb milujeme yaoi =3

TWINCEST FÜR IMMER!!!

Obrázek uživatele .Mates.
Vložil .Mates., St, 2009-03-04 18:28 | Ninja už: 5661 dní, Příspěvků: 58 | Autor je: Prostý občan

...ja vim ze neni zrovna lehke asi psat...sam jsem jeste nic nenapsal tak nevíííím xDD...ale ja se nemuzu dockat na tvuj dalsi dil xDD...nemohl by sis trochu pospisit xD ??

Obrázek uživatele Narutomegafan
Vložil Narutomegafan, Pá, 2009-03-06 00:17 | Ninja už: 5732 dní, Příspěvků: 352 | Autor je: Prostý občan

tak vzhledem k tomu ze barak uz mame jakz takz komplet a ve skole je to trochu volnejsi ... mozna byhc o vikendu mohl neco splacat...
ale nic neslibuju.. Smiling uvidim jak se mi bude chtit..Laughing out loud posledni dobou jen spim a spim a spim...Laughing out loud

jsem členem KA-R 'jen pro zasvěcené'

Watashi ni makazetesai

Obrázek uživatele Crazy King
Vložil Crazy King, Po, 2009-03-02 12:38 | Ninja už: 5789 dní, Příspěvků: 189 | Autor je: Prostý občan

jo tak to je supr že jsi nechal pár postav umřít Laughing out loud
aspon to není ten klasickej Happy End Eye-wink
takže doufám že Sakura a Lee nějak neobživnou Laughing out loud
a už se moc těším na další díl Smiling

Obrázek uživatele Sirethas
Vložil Sirethas, Út, 2009-02-24 18:47 | Ninja už: 5674 dní, Příspěvků: 227 | Autor je: Prostý občan

Ja akoze nic v zlom ale uz dost dlho nevysiel novy diel alebo uz nebude?

Obrázek uživatele Narutomegafan
Vložil Narutomegafan, Út, 2009-02-24 23:08 | Ninja už: 5732 dní, Příspěvků: 352 | Autor je: Prostý občan

Shrnu to: práve sme koupili barak (starsi) a rekonstruujem ho komplet... sice to byly jen dorbnejsi upravy, pac vetsinu uz mame (koupelna, muj pokoj, plastova okna apod.) ale i tak to da dost prace...do toho skola,... nezlobte se ale mam toho moc,..a ucit se na 4 (ne zrovna snaz pochopitelny) predmety denne je eště tezsi....sem vytizenej, unavenej, absolutne nemam chut psat...
ohledne novy kapitoly..nic o tom ze bych skoncil sem nepsal..Smiling zkusim co nejdriv ale moc nedoufejte, novou kapitolu cekejte min az v breznu-dubnu, pujde-li to driv budu jedine rad.
ja vim ze je to desny..Laughing out loud ale s necim takovym jako ze budem delat novou koupelnu sem se dozvedel az kdyz me rodice vyzvedli ze jedem pro vanu..Laughing out loud takze gomen vsem..Smiling

jsem členem KA-R 'jen pro zasvěcené'

Watashi ni makazetesai

Obrázek uživatele Rocky
Vložil Rocky, St, 2009-02-25 19:25 | Ninja už: 5970 dní, Příspěvků: 3170 | Autor je: Prostý občan

tak to se jeste vic budu tesit na pokracovani Eye-wink Smiling tak at to jde vsechno dobre .. Eye-wink

new FF › Jiný příběh Sasoriho ..
new FA › Sasuke vs. Naruto .. NEW
old FA › Naruto is father ..
sériovka › 15. díl .. NEW

změna přezdívky .. už jsem to nemohla vydržet, tak už i na to došlo Laughing out loud
dříve Rock-girl ››› nyní Rocky

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Sakiro
Vložil Sakiro, So, 2009-02-07 00:16 | Ninja už: 5893 dní, Příspěvků: 340 | Autor je: Prostý občan

Tenhle dil je pro ty smutnejsi lidi. Byl opravdu smutny a ja jsem taky smutny,kdybych byl v Gai-ovi kuzi tak by mi urcite chybela radost ze zivota,jako sila mladi a takove veci.

Tys ten pohreb vytihla snad do nejmensiho detailu.

Ale doufam ze pristi dil uz bude lepsi s nazvem novy zacatek,ktery uz ledacos napovida...

http://s1.katsuro.cz/woo.php?id=18378
http://s1.tanoth.cz?kid=ANBU , PLS Klik jedinej....
http://147.32.8.168/?q=node/40389
http://147.32.8.168/?q=node/48065
Prosim podivejte se na tyto 2 FF,pise ji fakt nadana fanfictionarka Laughing out loud Pls a taky o komentiky k jejim FF Dikes ,lidi

Obrázek uživatele Narutomegafan
Vložil Narutomegafan, So, 2009-02-07 00:43 | Ninja už: 5732 dní, Příspěvků: 352 | Autor je: Prostý občan

potřetí!: nejsem holka..Laughing out loud
ale díkyy zakomenta..Laughing out loudSmiling

jsem členem KA-R 'jen pro zasvěcené'

Watashi ni makazetesai

Obrázek uživatele akira-sama
Vložil akira-sama, Pá, 2009-02-20 20:10 | Ninja už: 5755 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Prostý občan

hehehe Laughing out loud Lady Narutomegafanka *leží pod stolem a válí se smíchy*
...to bylo dobré toto Laughing out loud

...a že máš takovej holčičí nick, že?

My soul is painted like the wings of butterflies.
I can fly - my friends!

Obrázek uživatele Flatron
Vložil Flatron, Út, 2009-04-28 20:31 | Ninja už: 5656 dní, Příspěvků: 351 | Autor je: Prostý občan

naozaj podarena kapitola a aj cela seria je paradna len ta smrt sasukeho ma nastvala to si fakt nemusel spravit

Obrázek uživatele Godaime Kazekage
Vložil Godaime Kazekage, So, 2009-02-07 14:46 | Ninja už: 5659 dní, Příspěvků: 69 | Autor je: Uklízeč záchodů na Akademii

docela me ale stve ze si nechl umrit sakuru Tak teď ti nevím... jinak je to dobre Smiling

Obrázek uživatele Dollow
Vložil Dollow, Pá, 2009-02-06 23:23 | Ninja už: 5643 dní, Příspěvků: 26 | Autor je: Prostý občan

Super díl. Jen tak dál. ještě zabij Ino a seš můj nejoblíbenější autor Laughing out loud. Jinak rozhodně čekám na pokráčko Eye-wink

Obrázek uživatele Godaime Kazekage
Vložil Godaime Kazekage, Pá, 2009-02-06 11:36 | Ninja už: 5659 dní, Příspěvků: 69 | Autor je: Uklízeč záchodů na Akademii

Nechcete rovnou s akirou-sama psát svou vlastní mangu?Laughing out loud bylo by to lepši Sticking out tongue jinak fakt dobrý Smiling

Obrázek uživatele Quincy
Vložil Quincy, Čt, 2009-02-05 00:19 | Ninja už: 5727 dní, Příspěvků: 205 | Autor je: Prostý občan

Skvelé! Nemal by si prestať písať, lebo píšeš výborne a pútavo. Ak môžem tak ja tu by som niečo opravil či zmenil:

Ale inač nečakal som, že aj Sakura zomrie. Ty naozaj vieš písať také prekvapivé zvraty.

PS: tie obrázky sú veľmi pekné a ak je to možné tak ich vlož aj do príslušnej kapitoly.

Obrázek uživatele Narutomegafan
Vložil Narutomegafan, Čt, 2009-02-05 14:55 | Ninja už: 5732 dní, Příspěvků: 352 | Autor je: Prostý občan

oo diky moc...Smiling
ja ty prijmeni nerad sklonuju...Sticking out tongue
jo, taky sem encekal ze sakuru zabiju...Laughing out loud
a pokud jde o obrazky tady je jen odkaz pro ty kdo cetli osmou kapitolu ale nevideli obrazek, pac byl pridan az dele... takze sem ho vlozil pro jistotu i sem kdyby nekdo zapomnel..Smiling

jsem členem KA-R 'jen pro zasvěcené'

Watashi ni makazetesai

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, St, 2009-02-04 23:01 | Ninja už: 6089 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Myslím, že kdyby Tsunade nedokázala zachránit Sakuru, tak by šla a zabila na chodbě Naruta jedinou ranou a pak se něčí účinným otrávila taky Eye-wink Jinak je to díl, který byl určitě potřebný do dalšího děje, ale jako příznivci kladných postav se mi moc nezamlouval.
uvidíme, koho si najdeš příště na popravu Laughing out loud