manga_preview
Boruto TBV 09

Šestý živel 21 - Dva Narutové = Destrukce na druhou

Tak po dlouhé době konečně další díl. Moc se za to omlouvám, ale byly prázdniny a tak jsem se k počítači dva tejdny nedostal.
Konečně přijde druhý Naruto a to jsem řešil tak, že ten co je v téhle realitě doma je prostě "druhý" nebo "zdejší", tak doufám, že se v těch Narutech nezamotáte.

Druhý den ráno, když byla ještě dost tma, Naruta probudily kroky a malý hluk. Seskočil z postele a připravil si kunai. V tuhle dobu se obvykle na návštěvy nechodí, tak se radši připravil. Stoupl si dva metry před dveře a čekal co se bude dít. Hluk ustal. Člověk, který se nacházel za dveřmi už o něm asi ví. Než Naruto stačil promyslet co udělá, dveře se rozlétly a vyskočila na něj jeho přesná kopie s kunaiem v ruce. Nestačil se divit a rychlostí blesku byl druhý Naruto u něj. Jejich kunaie se střetly až od nich odlétly jiskry.
„Co tu děláš a proč vypadáš jako já?“ křičel Druhý Naruto.
„Má cenu ti vysvětlovat, že já jsem ty, akorát z alternativní reality?“ ptal se náš Naruto.
„Asi ne, na takový blbosti nevěřím,“ odpověděl druhý Naruto. Potom se stalo něco, co náš Naruto nestihl zachytit. Kdyby stále měl své superoči, věděl by, že dostal ránu pěstí do břicha, akorát asi desetkrát rychlejší a silnější než normálně. Proletěl se skrz zavřené okno a dopadl na ulici. Druhý Naruto vyskočil a hleděl na našeho Naruta.
„Myslíš, že ti naletím na takovou pitomost? Však já se dozvím, kdo jsi!“
„Sakra, to byla rána,“ říkal si náš Naruto a zvedal se ze země.
„Tajuu Kage Bunshin no Jutsu!“ zakřičel zdejší Naruto a okolo něj se objevilo dvacet klonů.

„A jéje. To umím taky! Tajuu Kage Bunshin no Jutsu!“ zakřičel náš Naruto a vytvořil taky dvacet klonů. Všechny klony se do sebe pustili a postupně začali ubývat. Nakonec zbyli jen praví Narutové.
„Máš dost chakry co? Ale na mě nemáš! Tajuu Kage Bunshin no Jutsu!“ pokračoval druhý Naruto a vytvořil stovky klonů.
„Chceš říct, že jsi lepší než já? Na to zapomeň! Tajuu Kage Bunshin no Jutsu!“ nenechal se porazit náš Naruto a vyrovnal počty klonů. Tím pádem bylo v ulicích Konohy trochu přeplněno. Druhý Naruto se už dostával do varu. Zatnul ruku v pěst a zrušil většinu klonů.
„Tak už ti to došlo?“ ptal se náš Naruto a doufal, že už ho přesvědčil.
„Neprohraju s někým, kdo si na mě hraje!“ zakřičel druhý Naruto a jeden klon mu začal dělat Rasengan.
„Sakra, počkej! To myslíš vážně?“ ptal se náš Naruto. Ten druhý to ignoroval.
„O-ou, tak asi jo. Nejde to jinak.“ řekl si náš Naruto, zrušil všechny klony až na jednoho a dělal to samé co jeho dvojník. Během několika vteřin na sebe Narutové běželi s Rasengany v rukou. Jejich hlasy splynuly v jeden.
„RASENGAN!“
Ve chvíli střetu se nic nedělo. Ale jen zlomek vteřiny. Část rotující chakry z rasenganů začala místo malé koule vytvářet dlouhé prstence okolo obou protivníků. Postupně začala odlétávat a nakonec se uvolnila všechna chakra. Efekt to mělo stejný, jako výbušný lístek. Spíš pytel výbušných lístků.

Ještě nějakou dobu to trvalo, ale nakonec náš Naruto s Patejlem, který dorazil kdoví odkud, toho zdejšího Naruta přesvědčili a šli zase zpátky, protože se začalo rozednívat a za chvíli to tady bude plné lidí, takže by je mohl někdo vidět.( Doteďka se nikdo nepřišel podívat, co to bylo za hluk. Asi jsou všichni hluchý Laughing out loud )
„Takže tam u vás není Hokage Danzou?“ ptal se zdejší Naruto.
„Kdepak, tam je Hokage bábi Tsunade.“ řekl náš Naruto a mávl rukou.
„Jo bábi Tsunade? Tenkrát jsme ji šli s Ero Seninem přesvědčit ať se stane Hokagem, ale nevzala to. Danzou využil příležitosti a převzal vládu nad Listovou.“ povyprávěl druhý Naruto.

„Kde je vlastně Sakura?“ ptal se druhý Naruto.
„Asi bych ti měl něco říct. Včera Sakuru popadl amok a musel jsem jí zastavit. No a teď leží v nemocnici. Ale nic jí není, má akorát zranění, která způsobila přeměna.“ dodal rychle náš Naruto, aby nedošlo k nedorozumění.
„Sakra, já věděl že to přijde. Jak jsi to přežil?“
„To bys musel vidět. Ale zkrátka mám taky démona. A jak na potvoru zrovna Kyuubiho.“ pochlubil se náš Naruto.
„To je úžasný! To jsem fakt o něco přišel.“
„Nakonec můj Kyuubi toho druhýho přemluvil a zdá se, že s ní bude dobře vycházet.“ dokončil náš Naruto.
„Jak jsem říkal, bude v pohodě. Zajímá mě ale jedna věc. Slyšel jsem, že jsi zabil Sasukeho. Jak je ale možný, když Kyuubiho nemáš ty, že jsi ho přemohl?“ ptal se náš Naruto a díval se dvojníkovi do očí. Tohle ho hodně zajímalo.
„Nechce se mi o tom mluvit, ale mám jisté schopnosti, které jsem při boji se Sasukem objevil.“ prozradil druhý Naruto a sklopil oči. Náš Naruto viděl, že už z něj nic nedostane a tak změnil téma.
„Danzou není moc chytrej co? Doteď nepřišel na to, že jsme tu dva.“ pokračoval náš Naruto.
„Máš pravdu. Ale tak mě napadá, viděl tě někdo při tom uklidňování Sakury?“ ptal se druhý Naruto.
„No tak.... pár lidí tam bylo,“ přiznal náš Naruto.
„Tak to mi řekni, že mu nebylo divný, že jsem ve vesnici a ještě s démonem. S úplně stejným,“ divil se zdejší Naruto.
„Tak asi se to k němu ani nedostalo. Myslím to, že jsem s ní bojoval jako Jinchuuriki. Ale už mě jednou viděl, tak nevím co si myslet,“ povídal náš Naruto.
„To nějak smrdí,“ řekl Patejl, který to doteď všechno jen poslouchal.
„Že by...“ řekl náš Naruto.
„Jo!“ řekl druhý Naruto a bouchl pěstí do stolu.

Sakura akorát vešla a stála jak přimrazená. Skákala očima z jednoho Naruta na druhého. Patejla naprosto ignorovala.
„Zase klonování? To se musíš hodně nudit, že si musíš povídat s klonem.“ řekla Sakura, náš Naruto cítil, že za chvíli vyprskne smíchy a zdejší Naruto nevěděl kde začít.
„Sakura-chan! No, jak bych ti to vysvětlil? To není klon,“ začal. Sakura přišla blíž k Narutům. Myslela si, že si z ní Naruto utahuje a tak se rozhodla zrušit domnělého klona. Dala našemu Narutovi pořádnou ránu a čekala, že se rozplyne. Jenže nic.
„Za co?“ naříkal náš Naruto, když se zvedal ze země.
„To máš z toho, že ze mě děláš pitomce. Myslela jsem, že jsi klon.“ řekla Sakura a ubalila stejnou petelici druhému Narutovi. A kupodivu se taky nerozplynul. Jedinej vytlemenej teď byl Patejl.
Jedinou výhodu to mělo tu, že bylo Sakuru trochu jednodušší přesvědčit o tom, jak se věci mají. Narutové se divili, co tu dělá tak brzo. Dozvěděli se, že z nemocnice utekla.

Docela pokecali, ale problémy se dostavily vzápětí.
„Haruno Sakura, Uzumaki Naruto, okamžitě pojďte s námi!“ ozvalo se zvenčí.
„Tak se to k němu asi doneslo, že už si pro nás jdou. To teda nevím co mu asi tak řeknu,“ zhodnotil situaci zdejší Naruto a přistoupil k oknu, „A co když se nám nebude chtít?“
„Nesnažte se klást odpor. Jsme v přesile.“ zavolal člen ANBU. A opravdu. Venku byla alespoň dvacítka ninjů.
„Haruno Sakura byla shledána jako přílišná hrozba pro vesnici a je nutno zavést opatření. Uzumaki Naruto se musí podrobit výslechu z důvodu podezřelých úkazů,“ pokračoval ANBU.
„Tak teď se mi tam už vůbec nechce,“ pokračoval druhý Naruto a stále koukal z okna.
„Naruto...“ lekla se Sakura.
„Tak a dost!“ bouchl do stolu náš Naruto a zvedl se ze židle, „Už mě to tu pěkně štve! Je čas Danziho trochu srovnat!“
„Moje řeč!“ souhlasil druhý Naruto. Náš Naruto se podíval na Patejla.
„Čas na rozcvičku,“ řekl Patejl, čímž dal najevo, že souhlasí.
„Shannaroo!“ zakřičela Sakura a to bylo taky jasné. Před dům vyšla Sakura a náš Naruto, což bylo z taktického hlediska výhodné. ANBU jim dali pouta ze speciálního kovu, který nejde přetrhnout ani za použití chakry. Pomalu je vedli k budově Hokageho. Když tam přišli, bylo vidět, že tady to mají ohlídané ANBU ROOT.

„Jak já ROOT nesnáším. Kdyby tu nebyli, tak už bych s tím rádoby Hokagem zatočil.“ povídal jeden ANBU druhému.
„Bacha ať tě neslyší,“ varoval ho druhý. Jak se zdálo, ani ANBU s Danzouem nebyli spokojení. To jen situaci zlehčovalo.
Už byl čas. Narutovi i Sakuře zrudly oči a ve vteřině pouta roztrhli. ANBU i ANBU ROOT je okamžitě obklíčili.
„Čas poslat Danzoua do háje. Ustupte nám!“ řekl Naruto. ANBU trochu znejistěli, ale jinak nikdo ani o krok neustoupil.
„Tak ne. Když myslíte.“ řekl druhý Naruto, který se objevil s Patejlem na střeše vedlejšího domu. Oba seskočili dolů, aby byli připraveni k boji. Naruto doskočil jako normální ninja, a Patejl svým vlastním způsobem, který ANBU trochu vyvedl z míry. Při dopadu se otřásla zem a vytvořil pod sebou malý kráter, za coč mohla jeho abnormální hmotnost, způsobená jeho pseudo-metalickými posilovači svalů.
Našeho Naruta začala obalovat rudá chakra. Okolo Sakury chakra vířila taky. Všichni zaútočili nejdříve na ANBU ROOT, protože ti byli nejnebezpečnější. Jak se ukázalo, ANBU si rychle rozmysleli na jakou stranu se přidají a pustili se do ROOTu taky. Bylo vidět, že ANBU ROOT jsou opravdu dobří. Odolávali dost dlouho, ale nakonec byli ANBU ROOT minulostí.

Patejl se Sakurou zůstali na místě a Narutové vyrazili na Danzoua. Zdejší Naruto skočil do kanceláře oknem a náš Naruto to chtěl trochu zefektivnit a tak prošel zdí vedle dveří.
„Čas jít do důchodu!“ vykřikli Narutové. Danzou nejdřív koukal jak vyoraná myš, že jsou tam dva Narutové a potom zkoušel nějaké techniky na oba Naruty, ale náš Naruto je už v podobě se dvěma ocasy v pohodě vykryl. Danzou se roběhl od Narutů k oknu a chtěl utéct, jenže se před ním objevil druhý Naruto a zakroutil hlavou: „Ne tak rychle.“
Danzou se otočil a stál za ním náš Naruto. Oba měli rychlost blesku. Náš Naruto vzal Danzoua a prohodil ho oknem ven, když si to teda tak přál.

Danzou stál na ulici obklíčený ANBU. Narutové se dostavili v zápětí. Danzou i přes svůj vzhled ještě zdaleka nepatřil do starého železa a jeho techniky byly silné. Ale nebyl zase tak dobrý, aby se mohl postavit takové přesile. Udělal několik pečetí a technika začala měnit jeho vzhled. Omládl a očividně zesílil. Jak moc zesílil dal najevo hned ve chvíli, kdy se rozběhl vysokou rychlostí a odhodil asi deset ANBU naráz.
„Mysleli jste si, že mě dostanete? Tu radost vám neudělám!“ vykřikl Danzou a zmizel. Narutové se na sebe dívali a nevěděli co si mají myslet. Najednou se za naším Narutem objevil se zářící žlutou koulí v ruce. Náš Naruto se otáčel jak nejrychleji mohl, ale trvalo to věčnost.
„Sakra!“ pomyslel si. Vše bylo jako ve zpomaleném filmu. Druhý Naruto se objevil vedle Danzoua a kopl ho neuvěřitelnou silou do boku. Danzouovo tělo se roztrhlo v pase a na zem dopadly dva kusy. Bylo by to celkem v pohodě, kdyby se ty části nerozplynuly.
„Sakra klon,“ zakleli Narutové naráz. Objevil se pravý Danzou a oba Naruty přesekl katanou. Oba přeseknutí v pase se ale začali smát.
„Nejsi jediný, kdo umí Kage Bunshin!“ tlemil se mu do očí jeden. Hned na to se oba rozplynuli a objevili se praví Narutové a přišli se pobavit i Patejl se Sakurou. Nastala bitva v nadzvukové rychlosti. Danzou byl dobrý. Hodně dobrý. Ale popravdě by na něj stačili sami Narutové. Takhle si s ním ti čtyři hráli. Náš Naruto a Sakura použili sílu démonů k rychlosti, Patejl použil bojovou rychlost a druhý Naruto měl díky svým záhadným schopnostem taky obrovskou rychlost.
„Jsem nejrychlejší!“ řekl zdejší Naruto a tím rozpoutal hádku při boji.
„Moc si fandíš,“ řekl Patejl, který teď dal Danzouovi pořádnou pecku.
„Se nehádejte. Stejně na mě nemáte!“ přidal se náš Naruto, který zrovna vyskočil ze země pod Danzouem a dal mu krásně do brady.
„Cos to řekl?! Shannaroo!“ naštvala se Sakura a po její ráně byl Danzou napasován ve zdi blízkého domu.

Po několika minutách už Danzou nemohl. Už se zdálo, že má dost, ale překvapil. Danzou ležel na zemi břichem dolů a náš Naruto se šel podívat jestli je po něm. Sledoval jeho tělo a pohled se mu zastavil na jeho krku.
„C-cože? To není možný.“ lekl se a uskočil, protože se na Danzouově krku začala objevovat Orochimarova prokletá pečeť. Během chvilky už byl aktivován i její druhý stupeň. Danzou byl najednou u něj a dal mu pěstí. I přes sílu dvou ocasů, které teď měl, odletěl skrz zeď do blízkého domu. Sakura už se dostala totálně do varu a i přes upozorňování jejího Kyuubiho nabrala podobu se všemi devíti ocasy. Druhého Naruta to taky naštvalo a zvýšil svou sílu. Znakem bylo zčernání jeho vlasů. Patejl vytáhl velký vojenský nůž z titanu. Ozvala se rána jako z děla a přihnal se náš Naruto v devítiocasé podobě. Zastavil se přímo před Danzouem.

„Poslední přání dědo?“ zamračil se na Danzoua, který se ho až lekl, jaký měl výraz. Pak to byla totální destrukce. Sebral Danzoua a vší silou s ním mlátil o zem a potom ho vyhodil do výšky. Tam už čekal druhý Naruto a takovou ránu, kterou dostal Danzou bych dostat fakt nechtěl. Dopadl na zem a zabořil se několik metrů pod ní. To už ho chytila Sakura, roztočila a prohodila skrze domy snad poloviny Listové. Danzou se rozplácl až o hradby vesnice. Tam už byl Patejl a začal mu dávat rány svou nadlidskou silou, až hradby povolily a Danzou proletěl skrz...

Poznámky: 

Poslední dobou co díl to bitka. Asi to budu muset trochu vycpat...
Doufám že se líbilo...

4.948275
Průměr: 4.9 (58 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Pá, 2010-09-24 19:30 | Ninja už: 5530 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

už by byl mrtvý, jinak zase náramný dílek

Obrázek uživatele narutorolo321
Vložil narutorolo321, Čt, 2010-07-01 11:19 | Ninja už: 5075 dní, Příspěvků: 376 | Autor je: Prostý občan

fakt good idem na další dil

_

_______________________

milujem narusaku a nikdo mne nepresvedci o opaku!!!

Naruto + Sakura = Kakashi YES

smajlici čo viem: Smiling Sad Laughing out loud Puzzled Sticking out tongue Cool Puzzled Eye-wink Evil Shocked Jawdropping! Barf! Gaara Gaara HeHe Naruto Sakura Kakashi YES Kakashi ^_^ Kakashi Naruto smutny Neji Shino

Obrázek uživatele Uzumaki Mibisu
Vložil Uzumaki Mibisu, Po, 2009-08-10 12:39 | Ninja už: 5467 dní, Příspěvků: 487 | Autor je: Prostý občan

jé já už vím co chci k narozkám nový model boxovacího pytlu s názvem Danzou.

Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, Po, 2009-04-20 20:03 | Ninja už: 5561 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

Taky nevim co říct XD


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele maklmape
Vložil maklmape, Po, 2009-03-02 17:19 | Ninja už: 5610 dní, Příspěvků: 382 | Autor je: Recepční v lázních

Skvělý, už nevim jak tě to pochválit, prostě perfektní nu Smiling

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, St, 2011-01-05 01:54 | Ninja už: 6183 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

super

Obrázek uživatele Namikaze Izumi
Vložil Namikaze Izumi, Čt, 2009-01-15 17:12 | Ninja už: 5789 dní, Příspěvků: 197 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Fakt dobrý

Jsem alergický na blbé řečičky co produkují uživatele typu Jalapenos, či Povídkář. Rovněž tyto dva ignoruji! Laughing out loud Jsou z toho jen problemy:D

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mahlqivqt71rwjmmzo1_500.gif

Obrázek uživatele lady Madoka
Vložil lady Madoka, Čt, 2009-01-15 16:47 | Ninja už: 5594 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Prostý občan

Už se těším na další díl

Obrázek uživatele RicoTheCat
Vložil RicoTheCat, St, 2009-01-14 23:05 | Ninja už: 5641 dní, Příspěvků: 149 | Autor je: Prostý občan

ta bitka s Danzouem je luxusní, dále se mi líbí Narutův způsob příchodu do kanceláře (zdá se mi že příště půjde k Baa-chan stropem), a nebo ta hádka během bitky a Sakuřino rušení Kage Bunshinu


Jak byste definovali osobu která začínala jako NaruSaku a teď nedá dopustit na NaruHina ? (Ztracená / Napravená duše )


Obrázek uživatele Yoshikuni Akito
Vložil Yoshikuni Akito, Čt, 2009-01-15 12:59 | Ninja už: 5703 dní, Příspěvků: 239 | Autor je: Prostý občan

Stropem? To neni špatný Laughing out loud

Obrázek uživatele NarutoUzumaki-HinataHyuuga
Vložil NarutoUzumaki-H..., St, 2009-01-14 21:21 | Ninja už: 5775 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

jj líbí Laughing out loud aspoň to neni nuda,ty bitky se mi tam líběj Smiling Laughing out loud

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele Sinero
Vložil Sinero, St, 2009-01-14 20:55 | Ninja už: 5616 dní, Příspěvků: 20 | Autor je: Prostý občan

jo dobrý ... paráda Smiling