manga_preview
Boruto TBV 09

Holka od vedle - 5.První společný boj

Stály tam čtyři postavy v černých pláštích s rudými mraky. Akatsuki. Ale neměli klobouky, takže jejich identita byla prozrazena.
„Itachi, Kisame, Sasori a Deidara… dlouho jsme se neviděli,“ řekl Kakashi a pozorně si je prohlédl. Oni po něm hodili jen otrávený pohled.
„Kakashi, ty ještě žiješ?“ odsekl vysoký muž co vypadal jako ryba. Na zádech měl obrovský meč skrytý v obvazech.
„Netvař se tak udiveně, Kisame. Ještě nejsem tak starý,“ odsekl Kakashi s úsměvem.
Maya si tu poloviční rybu pořádně prohlédla. ‚Takže Kisame Hoshigaki… táta mi o něm vyprávěl… a ten černovlasý vedle něj… to bude Itachi Uchiha… je Sasukemu celkem podobnej…‘ pomyslela si Maya.
„Jsi starší než my všichni dohromady,“ rozchechtal se vysoký blonďák s culíkem na hlavě a podivným dalekohledem na pravém oku, který měl jindy skrytý pod ofinou.
„Nás neporazíš, starouši. A ti tví gennini taky ne,“ prohlásil muž, kterého Maya identifikovala jako Itachiho Uchihu.
„Jakej starouši?! Tak mu můžu říkat jenom já! A ne žádný sushi, pitomá blondýna a chlápek s kontaktníma čočkama!“ prohlásila naštvaně Mayame. A tak se na ni zaměřili všichni tři naznačení členové Akatsuki. S rozzuřenými výrazy ve tváři.
„Tak hele, holčičko…“ chystal se něco říct Itachi, ale Maya si nadzvedla vlasy, strčila si do uší sluchátka a zapnula přehrávač. To je naštvalo ještě víc.
Kisame byl rozhodnutý, že jí musí oplatit to sushi a vrhl se na ni i se svým mečem (Samehadou). Ale zarazil ho Kakashi, kterého chránil podivný nafialovělý štít, jinak by si odnesl ránu mečem on.
„Mé dcery se ani nedotkneš,“ sykl Kakashi nebezpečně na Kisameho, který meč vrazil do štítu, který ho zastavil.
„Takže dcery?!“ konstatoval Itachi a zamyslel se.
„Kdo je matka?“ nechápal Itachi. Přišel totiž na to, že s Kakashiho silnou polygamií na nic nepřijde ani ze svých vzpomínek.
„To tě nemusí zajímat,“ odsekla Maya. Pak zrušila ten štít před svým otcem, protože Kisame odstoupil do bezpečné vzdálenosti.
„To byl tvůj štít?“ vyvalil bulvy Kisame. Pak zachrchlal a vykašlal krev. Vyděšeně se na ni podíval.
„Ano, byl. Myslím si, že nyní nebudeš schopen boje,“ odvětila Maya. Sakura s Narutem se na ni vyjeveně podívali.
„Tak a teď mi řekněte proč tu jste,“ zúžila Maya nebezpečně oči a přejela po nich pohledem.
„To je snad jasné… chceme Kyuubiho a Shukaku,“ odpověděl poprvé ten červenovlasý muž. Byl celkem podobný Gaarovi.
„Nedostanete. Něco jiného?“ odsekla sladce Sakura. Už se probrala a rozhodla zapojit do hovoru.
„Dostaneme!“ rozzuřil se blonďák a vrhnul se na Naruta. Sakura stála proti tomu červenovlasému, zatímco Kakashi s Mayou proti sobě měli Itachiho a oslabeného Kisameho.
„Co je ti?“ zeptal se Itachi svého týmového partnera.
„Bolí mě… celé tělo…“ rozkašlal se znovu Kisame.
„Myslel jsem, jestli jsi schopný boje?“ odsekl Itachi a zatřásl s ním.
„Ještě nějakou dobu nebude. Z tak velkého úbytku chakry se nevzpamatuje ještě hodně dlouho,“ odpověděla místo ryby Maya a znuděně si pohrávala s vlasy. Dokonce si začala plést cop.
„Jakého úbytku chakry? O tu jsi snad měla přijít ty, ne?“ nechápal Itachi.
„Jo, asi měla. Ale tady chakru kradu já, takže má tvůj kamarád smůlu,“ usmála se na něj mile Maya.
„Ty kradeš chakru?“ nechápal Kakashi. Maya smutně sklopila oči.
„Promiň, že jsem ti to neřekla… ale ano, beru ji nepřátelům, pokud se ke mně dostanou dostatečně blízko nebo když se dotknou mé chakry a já tu jejich chci,“ prozradila Maya.
„Zapomněla jsi na základní pravidlo ninjů. Neprozrazovat své hlavní zbraně,“ ušklíbl se Itachi.
„Ale já NECHCI být ninja! Copak to nikdo nedokáže pochopit?! Ani takovej mamlas jako seš ty?!“ odsekla Maya. To ji pěkně rozzuřilo.
„Tak ale co tady děláš?“ zajímalo Itachiho.
„Musím mít nějakou ninja průpravu a zápisky z misí, abych mohla jít na jednu školu. Ale myslím si, že když chytnu ztraceného ninju třídy S, jako jsi ty, tak mě vezmou i takhle,“ odsekla Maya a vrhla se na něj. Chakru si nahrnula do rukou a zostřila ji do chakrového skalpelu, jako používá Tsunade nebo Sakura a zkusila ho zasáhnout. Ale uhnul.
„Tati, pomož Sakuře a Narutovi. Já to tady zvládnu,“ kývla Maya na svého otce, když se neuvěřitelně rychle otočila a udeřila do Itachiho, ale byl to jen stínový klon.
„Dobře,“ souhlasil Kakashi. Věřil jí. A tak se rozběhl na pomoc zbytku svého týmu.
Maya se otočila, ale Itachiho nikde neviděla. Pokrčila nad ním rameny a nenápadně uvěznila Kisameho do chakrové klece, aby ji nemohl napadnout ze zálohy. Pak vytvořila deset klonů z chakry a zamíchala se mezi ně. Společně s nimi se vydala hledat Itachiho.
Objevil ho jeden z jejích klonů skoro v táboře, když se snažil dostat přes štít. Maya si už předtím říkala, že je podivné, aby měla tak velký přísun chakry z okolí. Klon jí hodil Itachiho pod nohy a ona ho chtěla uhodit svou chakrou, ale nakonec se ho ani nedotkla. Byl dost rychlý.
„Na gennina jsi dobrá,“ uznal Itachi, když se ubránila jednomu z jeho ohnivých jutsu.
„Jsem jounin,“ sykla naštvaně Maya a vytvořila kolem sebe pevný štít ze své chakry. A on se ho nechtěně dotkl. Padl k zemi. Už předtím přišel o dost chakry.
„Slabý Itachi Uchiha?“ posmívala se mu Maya, když si ruce opět nabila chakrou a přistoupila k němu. Ale odkulil se a pracně se zvedl. Pak plně aktivoval Sharingan. Ale Mayame věděla, že se mu nesmí podívat do očí. Už ji o tom poučil její otec.
„Nikdy!“ odsekl Itachi a začal s ní konečně bojovat naplno. Ale jeho jutsu jen neúčinně naráželo do Mayina štítu. Ji to (na první pohled) nijak neoslabovalo, zatímco on už byl skoro na pokraji sil. A tak Maya svůj štít zrušila a rozběhla se k němu. Do rukou soustředila svou chakru a vrazila mu dlaň do hrudi. Odletěl několik set metrů od ní a skácel spoustu stromů. Na konci se jen tak tak zvedl, ale měl štěstí – podepřel ho Deidara (ta blonďatá asi-holka).
„Sasori, jdeme!“ křikl Deidara na svého kolegu, který se dotkl zvenčí Kisameho vězení a pěkně se spálil. Ale Maya vězení zrušila, protože byla moc slabá a oni utekli.
„Jsi v pořádku?“ přiběhl k Mayi její otec a ihned ji podepřel. Skoro omdlela z vyčerpání.
„Budu v pohodě… a-až se vys-pím…“ šeptla naposledy Maya, a pak usnula. Musela se vzpamatovat.
„To bylo super, to co tady předváděla, co?“ byl nadšený Naruto. I ostatní se divili, co ta dívka dokáže.
„Upřímně jsem netušil, že je až tak dobrá… dostat Itachiho na lopatky se nepovedlo ani mě,“ zkonstatoval Kakashi.
„Byl od ní podraz, že nás tam zavřela,“ prohlásil Gaara, který už konečně mohl se svými sourozenci ven z ochranného štítu, kterým je ochránila Maya.
„Ale nebyl. V budoucnosti jí za to ještě poděkuješ,“ odsekla Temari, která si vážila toho, že si o ně dělala Maya starosti a chránila je i za takovouhle cenu.

Mladá bělovláska se probudila až následující ráno. A hned vylezla ven ze stanu a skočila do řeky. To, že by mohla být voda studená si uvědomila až tehdy, když z vody zase vybíhala a křičela na celý les. Ale stejně se tam pak vrátila, protože to bylo osvěžující.
„Co šílíš?! Budeš nemocná!“ seřval ji Kakashi, který se jí lekl už tehdy, když vyletěla ze stanu.
„V pohodě. Jsem otužilá,“ usmála se na něj Maya a v klidu plavala. Najednou se vedle ní objevila blonďatá hlava a oba se rozeřvali, protože se jeden druhého lekli.
„Naruto! Víš, jak jsem tě lekla?“ vyjekla Maya, když si uvědomila, že je to její kamarád.
„Promiň, chtěl jsem tě jen překvapit. Ale povedlo se mi to, ne?“ odvětil Naruto. Maya na něj stříkla vodu a odplavala dál. Ale pak začala válku a vodu na sebe stříkali navzájem a šíleně se u toho nasmáli.
„Vylezte ven, vy dva! Už bude snídaně,“ křikla na ně Temari ze břehu, zatímco Gaara se Sakurou a Kankurem za nimi skočili bez zaváhání (no dobře, Sakuru tam hodil Kankurou).
„Héééj!“ dodala Temari naštvaně, když tam uviděla i ty ostatní. Pak se vrátila k ohni a nasnídala se tam s Kakashim. Potápky vylezly z vody až po hodině blbnutí.
Rychle se nasnídali a vydali se do Suny.

Poznámky: 

Další kapitolka zveřejněna. Je tam menší ukázka Mayiných dovedností a já doufám, že se vám tímhle nezprotiví. Myslím tím, že porazí všechny. Jednou se ale objeví něco, co bude trochu moc i na naši milou Mayu. A to pak bude tanec!

4.833335
Průměr: 4.8 (24 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, Ne, 2010-08-15 17:22 | Ninja už: 5902 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

zajímavé Naruto a Maya jo?? Smiling
ale zase parádní dílek to byl Smiling

Obrázek uživatele Narutofilka7
Vložil Narutofilka7, Ne, 2009-12-06 19:59 | Ninja už: 5345 dní, Příspěvků: 545 | Autor je: Prostý občan

Hehehe xD Hmmm Maya se nám vybarvila

Jsem fanda: