manga_preview
Boruto TBV 09

Nový život II - 1

O 15 let později

Kage, vesnice skryté v Listí, právě konečně podepsal poslední dokument z velké hromady, která před ním ráno ležela. S úlevou položil pero na stůl a protáhl se. Pohled mu spadl na hodiny na vedlejší zdi. Zděšeně na ně vytřeštil oči.
„Do háje! Už jsem měl být dávno doma!“zanadával a rychle vyskočil na nohy. Začal dělat rychle pečetě, ale najednou se dveře rozletěli dokořán. Stála v nich velitelka ANBU. Překvapeně zamrkal a přestal s pečetěmi.
„Stalo se něco?“zeptal se zvědavě. Velitelka kývla.
„Naruto-sama. ANBU jednotka, právě obdržela sokola se zprávou!“vysvětlila a podala mu dopis. Naruto si ho od ní bez váhání vzal a rozpečetil ho. Vytáhl list a začal číst.
Čím víc se blížil ke konci tím více byl zamračený. Když dočetl obrátil se k oknu a zahleděl se ven na vesnici, co se pomalu noří do tmy noci. Pevně sevřel dopis v pěst a vší silou udeřil do okna. To se hned roztříštilo na mnoho malých sklíček. Většina popadala ven jiné skončili u Naruta v kanceláři. Naruto nedbal na bolest v jeho ruce a dál dopis pevně tiskl.
„Ehm, Naruto-sama?“ozvala se za jeho zády velitelka. Naruto sebou škubl.
„Ah vy jste ještě tady?!“řekl mírně překvapený Naruto. Pak se ale zarazil a rozpačitě usmál.
„To víte nervy!“řekl výmluvně, aby objasnil jeho výbuch. Velitelka chápavě kývla.
„Chápu vás, i když nevím o co v tom dopise šlo.“přiznala. Naruto si povzdechl.
„Právě jsem se dozvěděl, že bratr Raikageho byl unesen Akatsuki, kvůli svému démonovi. Ale podařilo se mu utéct a obelstít Akatsuki, kteří ještě neví, že to byl podvod.“vysvětlil Naruto a posadil se znovu za stůl. Velitelka byla trochu v šoku ale jinak byla klidná.
„Myslím, že to není to nejhorší, že?!“zeptala se. Naruto kývl a zavázal si ruku obvazem aby moc nekrvácel. Až ted si uvědomil jak to vlastně bolí a s křivil obličej bolestí. Nakonec pohlédl na velitelku.
„Ano, nejhorší je, že Akatsuki ted půjdou po mně, tím pádem je v ohrožení celá vesnice! A kdyby Kyuubiho získali .. uf na to nechci ani pomyslet!“otřásl se Naruto.
„Myslím, že nejsem sama, řekla bych, že celá vesnice si to také myslí ...“začala velitelka. Naruto se na ni tázavě podíval.
„Co tím myslíte?!“chtěl vědět. Velitelka se malinko usmála.
„To, že nikdo z vesnice vás dobrovolně na pospas těm otrapům nevydá!“vysvětlila a mírně kývla hlavou. Naruto se podivil.
„Opravdu si myslíte, že celá konoha?!“nemohl tomu uvěřit Naruto. Velitelka pouze kývla.
„Ted už ale musím Naruto-sama! Ještě dnes nařídím posilnění hlídek v celé vesnici a zemi.“řekla ještě a hned na to zmizela. Naruto si povzdechl a složil hlavu do dlaní. Chvíli přemýšlel jestli je tohle trápení má za trest. Najednou si ale uvědomil, že ještě než se tu objevila velitelka pospíchal domů. Povzdechl si a vstal od stolu. Znovu začal dělat pečetě. Když je dodělal, zmizel a jeho kancelář ztichla.

„Jsem doma!“křikl Naruto na celý dům. Vyzul se a odložil svůj plášt. Hned na to zamířil do kuchyně, kde na něj čekala jeho ženě a velmi hyperaktivní dcera.
„Ahoj tati!“vykřikla a vrhla se mu kolem krku. Naruto ji také objal a usmál se.
„Tak jak bylo v Akademii, Chiko?“zeptal se s úsměvem Naruto. Chika ho pustila a usmála se.
„Naprosto skvělý! Zítra budeme skládat zkoušky a ty tam určitě přijdeš, že?“vyhrkla nadšeně. Naruto se zamyslel.
„Jo myslím, že jo!“přikývl. Pak se otočil na ni. Na tu co miloval na celém světe nejvíc.
„Hin, omlouvám se, že jsem přišel pozdě ale musel jsem vyřešit nějaké problémy.“omluvil se. Hinata se na něj otočila byla trochu zamračená ale nakonec se usmála.
„No co s tebou mám dělat! Už od začátku mi bylo jasné, že když budeš Hokage nebude to jednoduchý! A navíc ..no už jsem se s tím, že chodíš pozdě celkem smířila!“přiznala Hinata a dala Narutovi pusu na tvář. Naruto si oddechl a podíval se z okna. Venku už bylo černo jako nynější Narutovi myšlenky. Zamračil se.
„Tati? Co se děje?!“zeptala se ho Chika, protože si všimla jak moc je zachmuřili. Naruto se na ni otočil a trochu ho překvapilo, že se na něj dívá vážnýma očima. V tuhle chvíli mu připadala starší víc než vlastně byla. Usmál se.
„To nic. Jen jsem se na chvíli zamyslel!“zamluvil to Naruto a usmál se. Chika na něj ještě chvíli vážně hleděla, pak se ale usmála.
„Tak dobře!“přikývla a Naruto si oddechl a když se odvrátila na Hinatu, pořádně si ji prohlédl. Chika měla dlouhé uhlově černé vlasy po své matce, které ji sahali až po pas. Úplně na konci je měla svázané světle modrou stuhou, do očí ji padala dlouhá ofina, která jí je skoro zakrývala.
Avšak její oči byli zvláštní. Měla je tak světle modré, že to až občas vypadalo, že jsou stříbrné ale jinak byli vzhledově po Narutovi. Byla poměrně vysoká a na svůj věk byla více vyvinutější než ostatní dívky v jejím věku. Také měla po matce štíhlou postavu a jemné rysy ve tváři.
Po Narutovi však zdědila jeho hyperaktivní povahu a sklon do všeho se vrhat po hlavě. Avšak Chika je velmi talentovaná, nikdo si z ní neutahuje a navíc ani nežije v ústraní, kvůli tomu, že její otec je Hokage.
„Páni Chiko, ty jsi určitě vyrostla!“podivil se najednou Naruto, když mu došlo o kolik je Chika větší než minule, když ji pořádně viděl.
„Ty jsi si všiml?!“vypískla celá nadšená a vrhla se mu okolo krku. Naruto přikývl a pohladil ji po vlasech. Pohled mu padl na hodiny.
„Ach zase ten čas!“pomyslel si otráveně.
„Chiko už by jsi měla jít spát!“řekla Hinata a doslova servala Chiku z Naruta.
„Zlato udělej co maminka říká! Potřebuješ se na zítra prospat!“snažil se ji taky domluvit Naruto. Chika si povzdechla.
„Tak dobře!“rezignovala nakonec a zamířila do pokoje. Hinata ji šla popřát dobrou noc, stejně jako Naruto a oba pak šli také do ložnice.

„Naruto co se vlastně stalo?!“zeptala se Hinata a přitom opatrně šáhla na ruku, kterou měl Naruto obvázanou. Naruto sebou při tom dotyku trhl.
„Ale dostal jsem dopis od Raikageho! Jeho bratra unesli Akatsuki a ted míří sem, pro mě. Ale nevím kdy přesně se tu objeví!“vysvětlil ji Naruto ten největší problém.
„Mno a toto mi udělali nervy! Trochu jsem se rozčílil a rozbil okno!“zasmál se Naruto. Hinata se na něj starostlivě podívala.
„Ach, co mám s tebou dělat?!“povzdechla si a pomocí základního lékařského jutsu mu ruku vyléčila.
„Děkuji, ted je to mnohem lepší!“poděkoval Naruto a dlouze ji políbil. Když se odtrhli Hinata se mírně usmála.
„Pojd už taky spát! Určitě jsi unavený! Vždyť celou dobu jen pracuješ!“řekla Hinata a v jejím hlasem byl znát podtón pýchy, z toho, že její manžel je tak skvělý. Naruto se usmál a zívl.
„Ano máš pravdu. Už jsem pěkně unavený ale když vidím jak je Chika rozdováděná, únava mě hned přejde!“vysvětlil a společně se potichu zasmáli.
„Je stejná jako ty! Taky jsi nevydržel chvíli v klidu!“popíchla ho Hin a vlezli do postele. Přikryli se peřinami a naposledy se políbili.
„Dobrou, Naruto.“
„Dobrou, Hin.“

Poznámky: 

Tak tady je ten vytoužený první díl druhé série vaší tak oblíbené povídky Nový život! xD nad se bude líbit! Smiling

4.94737
Průměr: 4.9 (76 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele ninjamajk
Vložil ninjamajk, So, 2014-01-25 22:06 | Ninja už: 3987 dní, Příspěvků: 17 | Autor je: Utírač Udonova nosu

další dílek by nebyl?

Obrázek uživatele Anake
Vložil Anake, So, 2010-04-10 11:14 | Ninja už: 5378 dní, Příspěvků: 71 | Autor je: Prostý občan

Doufám že budou ještě další díly.Smiling

Obrázek uživatele Sawoi-sama
Vložil Sawoi-sama, Ne, 2009-08-16 14:50 | Ninja už: 5502 dní, Příspěvků: 183 | Autor je: Prostý občan

ďalší diel už asi nebude však :( lebo táto poviedka ja fakt super

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away

"I always knew looking back on the tears would make me laugh, but I never knew looking back on the laughs would make me cry."

"When one door closes, another opens; but we often look so long and so regretfully upon the closed door that we do not see the one that has opened for us."

Obrázek uživatele Haruka Kasumi
Vložil Haruka Kasumi, So, 2009-07-25 14:16 | Ninja už: 5401 dní, Příspěvků: 401 | Autor je: Prostý občan

Jj, moc pěkný, ale po 15 letech se mi zdá jedno dítě trochu málo. Měly by být nejmíň dvě, jedno následník hyuuga klanu a jedno následník namikaze klanu, nebo si to aspoň myslím Smiling Doufám, že brzy budeš v této povídce pokračovat.

Můj deviantART
Teidu

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!

Obrázek uživatele DakuHonoo
Vložil DakuHonoo, Pá, 2009-11-06 17:41 | Ninja už: 5572 dní, Příspěvků: 411 | Autor je: Prostý občan

ja si myslim ze 1 dieta je tak akurat ... aspon sa mu mozu venovat mozno v tejto poviedke existuje antikoncepcia a kondomy.......... ale tych 15 rokov je fakt dostmohlo to byt 10 alebo 7

Obrázek uživatele Fenste
Vložil Fenste, Pá, 2009-07-24 19:19 | Ninja už: 5445 dní, Příspěvků: 151 | Autor je: Prostý občan

je to dobrý těším se na další díly Kakashi YESSmilingLaughing out loud

Jen v těle tom, co zdravím kypí a čistou myslí oplývá, zdravá duše přebývá.

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, So, 2009-07-11 17:23 | Ninja už: 5529 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Dobrý. x) Na první díl to neni špatný... Děj vypadá skvěle, jen... (ty víš co přijde xD) Ach, ty chyby!!! xS Holka, už s tim budeš muset fakt něco udělat. xP Škoda že je tahle série pozastavená, ae jestli pak bude pokračovat s lepšim pravopisem tak ať, já si ráda počkám. ^^

Obrázek uživatele naruto - kun
Vložil naruto - kun, Út, 2009-06-02 02:27 | Ninja už: 5531 dní, Příspěvků: 687 | Autor je: Prostý občan

skvele vlastne ako vzdy od teba... tvoje poviedky su proste super... lazda poviedka od teba je perfekna

chcelo by to dalsi dielik

Obrázek uživatele gyngerr
Vložil gyngerr, So, 2009-05-16 15:54 | Ninja už: 5515 dní, Příspěvků: 210 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Je to fakt super..mOc se mi to líbí..

Obrázek uživatele Ithorak
Vložil Ithorak, Ne, 2009-05-03 10:32 | Ninja už: 5577 dní, Příspěvků: 341 | Autor je: Prostý občan

Prostě skvělé jako vždy...honem další díl

Žádné příběhy, které si o mně lidé vyprávějí,
nemohou změnit to, kým jsem doopravdy.
- Luke Skywalker

kulturistika a fitness |
Sportovní výživa, posilovací stroje

Obrázek uživatele Aoi_tatsu
Vložil Aoi_tatsu, St, 2009-04-29 20:36 | Ninja už: 5502 dní, Příspěvků: 196 | Autor je: Prostý občan

je to skvělý....

Podpis byl původně zkrácen z důvodu nadměrné velikosti. Poté, co ses rozhodla nerespektovat rozhodnutí Editora, který ho jen ukryl do spoileru, a následně si celý podpis opět rozbalila, jsem byla nucena jej smazat, jelikož dělal na Konoze bordel.

Calime

Obrázek uživatele Yondaime-The fourth Hokage
Vložil Yondaime-The fo..., St, 2009-04-29 19:29 | Ninja už: 5666 dní, Příspěvků: 61 | Autor je: Recepční v lázních

fakt super.... máš na to talent teda... už se tešim a další díly... docela zajímavý..a podle čeho si vymyslela méno Chiko??? mě to připomíná Chyio ze Suny.... no jiank ses fakt dobrá xD

Obrázek uživatele kejt
Vložil kejt, St, 2009-04-08 19:37 | Ninja už: 5526 dní, Příspěvků: 554 | Autor je: Prostý občan

nádheda prosím napiš další díl Hinaho-sempai prosímmmmmm Laughing out loud



Obrázek uživatele Mr.Raiton
Vložil Mr.Raiton, Čt, 2009-04-02 21:41 | Ninja už: 5557 dní, Příspěvků: 99 | Autor je: Prostý občan

Musím přiznat skvělý ale jak vidím že to bylo napsaný v lednu tak si říkám, že možná další díl nebude což je škoda.

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, So, 2009-03-07 21:48 | Ninja už: 5530 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

No hele ... nádherná povídka jenom mi přijde ten odstup 15 .. trošku moc xD .. a ani tam neni napsaný kolik je vlastně tý jejich holčičce xD. No a já bych tam dala sourozence aby jeden byl po mamce a ten druhej po tátovi xD, a nechápu jak může mít barvu očí jako Naruto když má očí po matce přitom jeji mamka je Hyuuga takže to tak nějak nechápu. No ale jinak naprosto dkěvlí .. bože .. jak já miluju pár HinaNaru Laughing out loud Smiling

Obrázek uživatele -Rock-PrinceSs-
Vložil -Rock-PrinceSs-, Čt, 2009-03-05 15:19 | Ninja už: 5539 dní, Příspěvků: 120 | Autor je: Prostý občan

moc pěkný díl =DD a ještě hezčí povídka!!! xDD

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, So, 2009-02-28 17:23 | Ninja už: 6024 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Už se těším na další díly Laughing out loud Doufám, že nás nenecháš dlouho čekat, i když asi jo, když je tahle série pozastavená.

Obrázek uživatele kushina-hime
Vložil kushina-hime, Pá, 2009-01-23 20:11 | Ninja už: 5747 dní, Příspěvků: 504 | Autor je: Prostý občan

Ja sa na to dostávam trochu neskôr, snád nevadí Smiling Na prvý diel to ujde, podľa mňa si už mala aj lepšie dieliky ako je tento,ale páčilo sa mi to Kakashi YES

Stále žijúca nostalgia a začiatky...
Pred konfliktom veľký múr padne,
ten veľký na smrť, smrť náhlu a oplakávanú,
narodený ako nedokonalý: väčšiu časť prepláve,
Územie blízko rieky sfarbené krvou.

Obrázek uživatele Kazumi
Vložil Kazumi, Út, 2009-01-13 19:09 | Ninja už: 5807 dní, Příspěvků: 248 | Autor je: Prostý občan

myslim ze zacatek je fakt uzasny tak se uz moc tesim na dalsi dily Smiling

Obrázek uživatele Ookami Hime
Vložil Ookami Hime, Út, 2009-01-13 17:37 | Ninja už: 5997 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Prostý občan

Super! Malý chybky, ale krásnej příběh!!!!!

Obrázek uživatele naruto-sempai
Vložil naruto-sempai, Út, 2009-01-13 12:00 | Ninja už: 5767 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Prostý občan

kraaaaaaaasnyyyyyyyy

Obrázek uživatele Fizz
Vložil Fizz, Út, 2009-01-13 10:19 | Ninja už: 5770 dní, Příspěvků: 93 | Autor je: Utírač Udonova nosu

moc pěkný Smiling už se těším co s tím provedeš dál Smiling

Obrázek uživatele NarutoUzumaki-HinataHyuuga
Vložil NarutoUzumaki-H..., Po, 2009-01-12 22:06 | Ninja už: 5774 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

super jak jinak Laughing out loud akorat me mrzi ze je to az po 15ti letech Sad

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele Izayoi
Vložil Izayoi, Po, 2009-01-12 21:55 | Ninja už: 5760 dní, Příspěvků: 188 | Autor je: Prostý občan

Druhá série! Smiling Vypadá rozhodně zajímavě, pozorně ji budu dál číst Laughing out loud