manga_preview
Boruto TBV 09

Šestý živel 19 - Předem prohraný boj

„Jashin!“ uniklo Narutovi. Patejl, který stál vedle Naruta, koukal na Jashina a vůbec netušil o jakého týpka jde.
„V celé své kráse!“ potvrdil Jashin a koukal se na ty dva s pohledem, který říkal, že by je spíš rád viděl mrtvé.
„Tak to už je mi jasné proč se objevil Pein. On ho zase oživil.“ zamyslel se Naruto.
„Dost jsem se bavil. Tolika obětí. Jenže měly být na vaší straně!“ zařval Jashin, až to s Narutem málem seklo.
„Původně jsem chtěl celý váš svět zničit, ale teď, když jsem nastoupil na místo Boha smrti se ještě rozmýšlím.“ pokračoval Jashin. Naruto už to nemohl vydržet.
„Co jsi s ním udělal?!“ vyštěkl Naruto a vůbec ho nezajímalo, že před ním je bůh.
„Po tom co jsem ho přemohl? Ten starej paprika si užívá dovolené na jednom zajímavém místě. Ale dost o něm! Vy dva máte dvě možnosti. První je přidat se k mému náboženství a sloužit mi. A druhá....ZEMŘÍT!“

„Na to zapomeň!“ řekl Naruto a Patejl se rozhodl stejně.
„Myslím, že vezmeme třetí možnost.“ řekl Patejl a mrkl na Naruta. To co se chystali udělat, bylo předem prohrané, ale zkusili to. Naruto aktivoval své speciální oči a Patejl použil své, které taky nebyly jen tak ledajaké. Naruto okamžitě aktivoval osm bran techniky Hachimon a Patejl se přepnul do bojové rychlosti. Patejl vyrazil první a snažil se podržet Jashina. Naruto to do Jashina napral technikou Raiton: Rasen rajuu (Rasengan a Chidori v jednom). Jashin tam stál a dobře se bavil. Věděl, že proti němu nemají sebemenší šanci. Naruto vytáhl Meč šesti živlů a napumpoval do něj chakru. Okolo meče se objevila šestibarevná záře. To vše se stalo ve zlomku vteřiny. Naruto se pokusil useknout Jashinovi hlavu a Patejl ho zkusil zastřelit pistolí s poslední kulkou, kterou měl. Naruto o Jashina meč zlomil a Patejlovu kulku Jashin chytil mezi prsty. Naši dva hrdinové odskočili od Jashina a čekali co se bude dít. Jashin tam stál a smál se na celé kolo svým ďábelským smíchem. Oba najednou vyrazili obrovskou rychlostí. To byl jejich poslední pokus. I přes jejich oči Jashinův pohyb nezachytili. Byl daleko rychlejší než oni a než si uvědomili, že už před nimi není, tak už se Naruto válel po zemi a Patejl stál s dírou v břiše. Jashinovu pěst nezastavila ani skoro nezničitelná bojová kombinéza.
„Snad jste si nemysleli, že mi něco uděláte?“ chechtal se Jashin.
„Máte dost odvahy. Dobře dobře! Takže se možná pobavím. Když projdete třemi zkouškami, pustím vás odsud. Ale věřte mi, že byste radši byli mrtví. No sami uvidíte co vás čeká.“ rozhodl Jashin. Vůbec nečekal na nějaké otázky a jen louskl prsty. Naruto i s Patejlem zmizeli.
„Stejně vás čeká smrt.“ řekl si Jashin.

Naruto s Patejlem se objevili v jakési jeskyni. Byla obrovská a vedlo z ní asi deset chodeb různými směry.
„Skvělý, co budeme dělat?“ ptal se Naruto, který ležel na zemi a nemohl se moc dobře hýbat kvůli potrhaným svalům. Osm bran byl pro jeho tělo obrovský risk. Na Patejla se podíval akorát ve chvíli, kdy sebou dotyčný řízl o zem. Naruto se začal uzdravovat lékařskou technikou a hned jak se mohl zvednout, běžel pomoct Patejlovi s tím jeho zraněním. Naruto se divil, že rána už nekrvácí. Hned se dal do léčení.
„To víš, mám trochu zrychlenou schopnost regenerace.“ řekl Patejl, když viděl Narutův výraz. Díky jeho regeneračním schopnostem a Narutovo lékařskému jutsu na vysoké úrovni se i tak rozsáhlé zranění zahojilo.
„To jsme mu to moc nenandali co?“ řekl Patejl.
„Na tak extrémní boj jsem si měl vzít Kyuubiho sebou. A ani s ním by jsme to nevyhráli, to je jasný. Mě jen mrzí, že jsem tam nechal ten meč.“
„Stejně byl zlomený.“ řekl Patejl zvedl se a chvíli se rozhlíželi po jeskyni.
„Tak kudy?“ zeptal se Patejl a odevšad byla slyšet ozvěna. Naruto použil své oči a rozhlédl se po okolí.
„Jak jsi na tom se zbraněmi?“ ptal se Naruto.
„Špatně. Mimo tenhle meč, který jsem si vzal jako suvenýr už mám jen nůž.“
„To je blbý.“ ohodnotil Naruto a Patejl jen přikývl.
„Jo, je to nějaký slabý. Tak kudy tedy půjdem?“
„Spíš kudy utečem. Blíží se sem dost problémů. Nevypadají moc slabě.“ opravil Naruto.
„Kterou z těch chodeb?“
„Všemi.“
„Všemi?!“ vyhrkl Patejl. Naruto vytvořil deset klonů. Původně jich chtěl vytvořit víc, ale nebyl na tom zase tak dobře s chakrou, aby mohl tak plýtvat. Teď už nemá Kyuubiho, tak je čas to brát vážně.
„Až na jednu. Pojď!“ chňapnul Naruto Patejla za ruku a zatáhl ho do jedné z chodeb. Klony zatím hlídali a čekali na nepřítele. Pravý Naruto s Patejlem běželi co nejrychleji a za chvíli se dostali na čerstvý vzduch. Nebyl až zase tak čerstvý. Okolo bylo velké kruhové prostranství lemované vysokou zdí. Nikde žádné dveře. Nic. Naruto začal cítit, jak jsou jeho klony ničeny. Už bylo jasné kde jsou. Je to aréna.
„To jsme se někam dostali.“ vzdech Patejl a rozhlížel se po aréně. Naruto vytvořil zemní zeď a ucpal s ní vchod do jeskyně.
„Tohle je snad chvíli zdrží než něco vymyslíme.“ prohodil Naruto a šel se podívat ke zdi, která je dělila od okolního světa. Pozorně jí zkoumal. Byla celá z kamene, ale co bylo zajímavé, byla z jednoho kusu kamene. Nikde žádná prasklina, ani jedna. Každý centimetr pokrývaly neznámé symboly. Pravděpodobně nějaký zvláštní jazyk. Když popošel dál, zjistil že se písmo změnilo. Procházel se okolo a měnilo se každou chvíli v jiné. Hledal něco, čemu by rozuměl.
„Přijde ti nějaké písmo známé?“ ptal se Patejla. Ten se začal procházet a konečně našel co hledal.
„Tohle poznávám!“ zvolal Patejl.
„Řekni co tam je!“ začal Naruto už nervóznět, protože se začínaly ozývat rány z druhé strany zdi, kterou vytvořil.
„Stojí tady: Nekonečné množství světů může splynout v jeden. Mnoho možností a mnoho konců. Věř a dojdeš k cíli.“ přečetl Patejl.
„To jsou hrozný kecy! Vůbec nevím co to mělo znamenat.“ okomentoval nápis Naruto.
„Taky z toho vím houby.“ přikývl Patejl.
„Mě pořád vrtá hlavou, proč je tu tolika jazyků. To by v tomhle světě vůbec nemělo být!“ lámal si hlavu Patejl.
„A seš si jistej, že jsme v tom správným?“ řekl Naruto a Patejl znejistěl. Jashin je mohl poslat kamkoli a teď můžou být kdo ví kde. Na přemýšlení nezbyl čas, protože zemní stěna byla s velkou ránou zničena. Na naše dva přátele se řítilo obrovské množství zvířat. Vypadali jako nějaký druh brouka. Velkého a očividně nebezpečného. Měli dlouhé nohy, velikost člověka a vypadali hladově.
„Tak jdeme na to!“ zvolal Patejl, vytáhl katanu a dal se do boje.
„Shino by byl v sedmém nebi!“ prohodil Naruto a čistil arénu Rasenganem. Stříkala zelená kaše a vzduch znečistil pach broučích vnitřností. Oběma už docházely síly. Množstní brouků se zdálo nekonečné.
„Jestli to takhle půjde dál, tak je za chvíli po nás.“ křikl Patejl a málem mu jeden brouk usekl ruku jednou ze svých ostrých nohou.
„Věř a dojdeš k cíli ne? Tak věř, že to dobře dopadne a třeba se odsud dostaneme živí. A jestli ne, tak jsem si jistej, že nás Jashin neoživí.“
„To se ti řekne věř! Dobře, takže se budu snažit.“ řekl Patejl a snažil se věřit, že se odsud dostanou.
„Bude to dobrý, bude to v pohodě. Někde nezmu kulomet a trochu jim načechrám krovky! Šmarjá to je taková hovadina! Ne ne musím se snažit....“ snažil si vsugerovat Patejl. Nestačil se divit, ale najednou v ruce držel místo katany lehký kulomet M249 Minimi. Instinktivně stiskl spoušť dřív, než si uvědomil co se to stalo. Arénu prostoupil hluk zbraně.
„Zdá se, že na tom něco bude! Věřil jsem, že tady seženu kulomet a mám ho!“
„Tak nás odsud zkus nějak dostat! Já se na to nemůžu soustředit!“ křičel Naruto a jen tak tak se uhnul tlamě brouka, který mu chtěl ukousnout hlavu. Patejl si říkal, že se objeví portál a ten je odnese daleko od těchto míst. Na zdi okolo arény začaly zářit znaky rudým světlem. Kousek od Patejla se objevil časoprostorový portál. Když se objevil, vytvořil tlakovou vlnu, která zabila všechny brouky v dosahu. Naruto i Patejl byli bez zranění. Další brouci se už blížili a tak Naruto s Patejlem skočili do portálu a ten se za nimi zavřel.

Pod hradem Boha smrti:

Jashin stál před Bohem smrti, který byl upoután v okovech v cele pod jeho hradem.
„Co to mělo být?! Kam sakra zmizeli?!“ rozčiloval se Jashin.
„Vymyslel jsi špatné místo pro svou zábavu. Tvá chyba že jsi o tom místě nevěděl vše.“
„Však já si je najdu! Mám ve své moci plno světů, které stejně zničím! Je to jen otázka času.“ uklidňoval se Jashin.

Nedaleko Listové:

Patejl se právě topil v řece, do které spadl a Naruto se válel na zemi. Za pár chvil Patejl vylézal z vody a byl rád, že se to povedlo.
„Přistání nic moc, ale dostali jsme se pryč, to je hlavní. A ani nejsme moc daleko od Listové“ konstatoval Naruto.
„No jo, ty seš doma, ale já to mám domů daleko.“ skuhral Patejl.
„Mohl ses nechat přenést tam ne?“
„V tu chvíli se mi to tady zdálo lepší.“ vysvětlil Patejl a odkopl malý kámen u své nohy.
„Tak asi půjdeme ne? Chtěl bych vidět Hinatu a mám hroznou chuť na ramen.“ řekl Naruto, Patejl souhlasil a tak šli do vesnice. Po dvaceti minutách procházeli bránou vesnice. Nejdřív zašli do Ichiraku Ramen.
„Nazdárek Naruto, to už jsi zpátky z mise?“ optal se stařík. Naruto nejdřív nevěděl co to plácá. Vždyť na žádné misi nebyl.
„Z mise....e..jo, už jsem zpátky.“ vykoktal Naruto a podíval se nechápavě na Patejla.
„A tohle je tvůj kamarád? Ještě jsem ho tady neviděl.“
To už začínalo být podezřelé. Vždyť už tady spolu byli.
„Jo, to je můj kamarád Patejl.“ řekl Naruto a rychle si objednal než přijde něco dalšího...

„....no a než vyřešíme jak tě dostat domů, budeš u nás doma. Myslím, že proti tomu máma s tátou nebudou nic mít a Hinata už vůbec ne.“ probíral Naruto s Patejlem nejbližší budoucnost. Patejlovi neušlo, že se stařík na Naruta dívá, jak na blázna. Uběhlo dvacet minut a oba odcházeli k Narutovi domů. Šli po ulici až narazili na Saie.
„Čau Saii, neviděl jsi Hinatu?“ oslovil ho Naruto.
„Pokud vím, má misi s Kibou. Měli by se vrátit zítra.“ řekl Sai a bez dalšího vykecávání zmizel.
„Co se tady stalo? Nezdaj se ti všichni nějaký divný?“ ptal se Naruto Patejla.
„Je to trochu divný. Viděl jsi toho dědu v Ichiraku?“
„Koukal na mě jako na blázna. A ty jeho divný otázky...“ říkal Naruto, ale to už byli u dveří Narutova bytu. Naruto otevřel dveře. Uvnitř nikdo nebyl. Hinata byla na misi, ale Naruto doufal, že tu bude alespoň máma s tátou.
„Teda já jsem unavenej. Potřebuju se natáhnout, alespoň na chvíli.“ řekl Naruto a plácl sebou na postel. Patejl se svezl na gauč a cítil se stejně. Oběma se za chvíli zavřely oči.

4.9375
Průměr: 4.9 (64 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Čt, 2010-09-23 21:43 | Ninja už: 5530 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

tak to bude zajímavé, určitě jsou v jiném světě

Obrázek uživatele Uzumaki Mibisu
Vložil Uzumaki Mibisu, Po, 2009-08-10 12:13 | Ninja už: 5467 dní, Příspěvků: 487 | Autor je: Prostý občan

hm zajímavý.

Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, Po, 2009-04-20 19:31 | Ninja už: 5561 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

časo-prostorová brána nebo se zničilo vše co udělal předchozí bůh smrti XD

„Shino by byl v sedmém nebi!“ Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Ne, 2009-03-01 00:15 | Ninja už: 6184 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

no vypadáto na jinou dimenzi

Obrázek uživatele Temiko-chan
Vložil Temiko-chan, So, 2009-01-17 19:33 | Ninja už: 5657 dní, Příspěvků: 89 | Autor je: Prostý občan

já bych řekla že se nějak dostali trochu blíž do času bo něco podobnýho. no nic uvidíme jdu si přečíst další

Team 7? Tak to mám jasnou představu. SasuNaru spolu a Sakur(v)a mrtvá! xD Muhehe. Gomen příznivcům, ale já jí prostě nemám ráda! Důkazem nechť mi je moje průkazka v ASK! Nějak se mi s**e mezi Saskeho a Naruta. Jenom si poslechněte to: ,,Sasuke-kuun" -_-' Nevim jak vy, ale mě ten tón vytáčí. Shonen-ai 4ever!!! SasuNaru 4ever!!!(Njn já jsem hrozný prase, ale když oni jsou spolu tááák kawaii. x3) Deidara 4ever!!!(MY lowe!) Akačci 4ever!!!...

Obrázek uživatele mato-2121
Vložil mato-2121, Po, 2008-12-22 18:34 | Ninja už: 5641 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

mno...co dodat .....suuuper.....nwm s dockatkedy budenowy diel ...mohli by ste mi powedat kedy ho dokoncite

Obrázek uživatele Yoshikuni Akito
Vložil Yoshikuni Akito, Po, 2008-12-22 21:33 | Ninja už: 5703 dní, Příspěvků: 239 | Autor je: Prostý občan

Dokončený už je, na netu bude zítra večer hned jak mi ho schválí...

Obrázek uživatele ArtemisFowlStar
Vložil ArtemisFowlStar, Ne, 2008-12-21 22:59 | Ninja už: 5726 dní, Příspěvků: 116 | Autor je: Prostý občan

je to bezva dotaz jak tož e jsou všicjní dementí a retardovaní a jak mohl janshin porazit gda smrti ? prosím napiš mi to uu ale jinka good

[URL=http://theotaku.com/quizzes/view/1769/what_akatsuki_member_are_you%3F"][/URL]
What Akatsuki Member Are You?What Akatsuki Member Are You?Hosted By theOtaku.com: Anime

Obrázek uživatele Yoshikuni Akito
Vložil Yoshikuni Akito, Po, 2008-12-22 03:21 | Ninja už: 5703 dní, Příspěvků: 239 | Autor je: Prostý občan

No tak Jashin je o "kousek" mladší mež Bůh smrti a holt starouškovi dal co proto Smiling. Noo a dementi a retardovaní Laughing out loud nejsou ani jedno a ani druhý, ale to se dozvíš v příštím díle Eye-wink

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, St, 2008-12-17 21:26 | Ninja už: 5882 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud jasně nej Laughing out loud

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele Thanan
Vložil Thanan, St, 2008-12-17 20:59 | Ninja už: 5644 dní, Příspěvků: 117 | Autor je: Prostý občan

super!!!!!!!!!!!!!!!!!!