manga_preview
Boruto TBV 09

Jak jsme vyháněli Naruťáky - 16. kapitola - Kočičí oči

Orochimarovo doupě

T.a.r.a.n.e.e prchala chodbou. Ten útěk už se jí samotné zdál poněkud zdlouhavý. Zabočila a ocitla se v místě, kde nebylo vůbec nic vidět. Že by slepá ulička?
„Kam teď?“ Zoufale se rozhlížela. Ocitla se v bludném kruhu. Nemohla tam, ani zpátky. Už si začínala zoufat, když se tma náhle začala rozjasňovat. Viděla… mnohem lépe než předtím. Čím to bylo? Přešlápla na místě a vyjekla: „Au!“ Podívala se pořádně. „Ocásek? Já mám… kočičí ocas?“ zděsila se a netrvalo dlouho a nahmatala i zvířecí uši. „No fuj!“ odplivla si. Slina zapraskala a zhasla. Celé to bylo víc než podivné.
Uvažovala. Teď musí najít lepší úkryt. „Jo, Kabuťák se vzbudí, práskne mě Oroušovi a co potom?“
Našpicovala uši. Zaslechla hlasité chroupání. Myši! Kde je myš, tam je kabel… elektřina a… počítač? Inu, zcela jistě nějaká možnost, jak navázat kontakt s okolním světem.

Kabuto už přišel na její skrýš. Zhrozil se, když viděl, co se té dívce stalo. Ale… vždyť s ní přece Orochimaru nic nedělal, tak jak se to mohlo stát?
T.a.r.a.n.e.e už si ho také všimla. „Odhoď tu hračku!“ zavrčela, když postřehla v jeho rukou další stříkačku, kterou si zřejmě obstaral poté, co mu tu první při útěku rozšlápla. Ne, opravdu to bylo nechtěné! Ironicky se ušklíbla. Brýlatý mladík se snažil zachovat chladnou hlavu tváří v tvář rozzuřenému „zvířeti“.
„Něco jsem snad řekla!“ prskla zlostně T.a.r.a.n.e.e.
„Dobrá, hlavně se uklidni.“ Kabuto s těžkým srdcem odhodil svůj omračující nástroj. Začínal se bát. Takže měl pravdu a nejspíš každý z těch lidí v tom dalším světě má jiné schopnosti. Takové, že si s nimi možná ani neporadí.

Dívka se uklidňovala, ale pravdou bylo, že se přinutila naslouchat… poslouchat myši, jak odporné. Zdálo se, že rozhovor už bude probíhat v klidu. Děvče se nadechlo, nafouklo přitom tváře a pak musel Kabuto rychle uhnout, protože na něj vypustila celý houf ohnivých koulí. Vzápětí byl Orochimarův pomocník surově sražen k zemi a T.a.r.a.n.e.e s očima zářícíma vzrušením a spokojeností prchala pryč.

Šla po zvucích jindy tak nepříjemných. Ukazovaly jí směr vedoucí možná k záchraně. A taky, že ano! Doběhla do místnosti, v níž byl obrovský počítač se strašnou spoustou tlačítek. Možná se k ní dostal Orochimaru zrovna touhle extra velkou bednou. Pak by ovšem…
Prošmejdila očima místnost a našla pár věcí, které jí pomohly zabarikádovat dveře. Jako zběsilá začala mačkat jednotlivá tlačítka a hýbat páčkami na ovládacím panelu. Věděla, že nemá moc času.

„Pozor, Orochimaru-sama! Někdo si hraje s našimi pastmi!“ vykřikl Kabuto, když se těsně před nimi rozevřela podlaha.
„Bude v naší tajné místnosti,“ ucedil hadí ninja. Rozběhli se ji najít.

T.a.r.a.n.e.e se v duchu zlobila. Co s ní to zatracené Háďátko u všech čertů provedlo? Vždyť má kočičí uši, ocas a při pohledu do monitoru si všimla i typických škvírek místo očí. A ke všemu jí nejde zprovoznit tenhle… krám! Vztekle do něj kopla. Na chodbě se ozvaly něčí kroky, což znamenalo, že její dva „hostitelé“ tu už za chvíli budou.
„Tak už něco dělej!“ Zkoušela další tlačítka, bezvýsledně. Až pak… ani nevěděla, které páčky se vlastně dotkla. Před ní se v obrazovce rýsovalo tmavé nekonečno, slabounce světélkovalo.

„Vyražte ty dveře, Orochimaru-sama!“
Nezpanikařila, místo toho začala prohledávat kapsy. Nahmatala kapslík. „A vida!“ uchechtla se a čekala, až se vchod do místnosti otevře.
Orochimaru prorazil dveře vyvolanými hady, které mu T.a.r.a.n.e.e vzápětí spálila na popel. Ninjové se museli držet stranou, aby je nezasáhly plameny, přes které vůbec nic neviděli. Dívka byla díky kočičím reflexům mnohem rychlejší a také obratnější. Mrštně se vyšvihla na obří desku pod monitorem, vložila mezi klávesy kapslík a vyčkávala.

Dva muži vtrhli dovnitř. „Utíká nám!“ vyhrkl Pán mnoha divných a nechutných technik.
„Pápá!“ T.a.r.a.n.e.e zapálila kapslík vražený do ovládacího panelu.
„K zemi, Orochimaru-sama!“ Shinobiové se dotýkali nosem podlahy. Pokoj jiskřil a odlesky světla hrály všemi barvami. Obří počítač byl nadobro zničen a hrozilo, že každou chvíli…
„Rychle pryč!“ Oběma už došlo, co se bude dít. Prchali jako o život. A pak… místnost vybuchla a počítač byl rozmetán na tisíc obvodů…

T.a.r.a.n.e.e se točila v meziprostoru. „Ať už to přestane!“ prosila, protože jí začínalo být špatně. Zavřela oči, někam dopadla a musela je zas otevřít. „Já… jsem doma,“ vydechla překvapeně. Nebylo pochyb o tom, že se právě ocitla ve svém pokoji.

Kancelář Páté

Tsunade svírala v ruce dopis od Kazekageho a mračila se. Po jejím boku stál Ibiki. „Hm, situace je komplikovanější, než se zdá,“ vzdychla Pátá. „Chci, abys okamžitě zmobilizoval ANBU. Musíme zjistit, jestli tu není ještě někdo z toho jejich světa! A až najdu toho, kdo způsobil celý tenhle rozruch, nechám ho zavřít, až zčerná!“ Praštila pěstí do stolu, který se jako na povel rozsypal.
„Uklidněte se, Godaime, není nutné tropit tolik povyku.“
„Splň ten rozkaz, Ibiki! Hned!“

Lenura se sorafay čekají v cele

„Já jsem přece tak hloupá!“ povzdychla si Lenura.
„Proč?“ nechápala její spoluvězeňkyně.
„No, ta klubovna. Vůbec mě nenapadlo, že je to ta samá, ve které jsem byla s Izumem a Kotetsem. Nemusely jsme teď lítat v tomhle maléru!“
„Ale to si vůbec nevyčítej! Dřív nebo později by nás stejně našli!“ pravila sorafay.
„No, nejspíš máš pravdu,“ vzdychla hnědovláska.

Rika se probouzí

„Hernajs, kde to zase jsem?“ Ležela v bíle povlečeném lůžku, ale na nemocnici to tu nevypadalo. Zamrkala. Někdo tu byl.
„Vítej v domě klanu Inuzuka. Na přání Páté Hokage tu máš pár dní zůstat.“
Ošila se. „Ale… ty jsi přece veterinářka! Proč teda nejsem v nemocnici?“
„Rozkaz je rozkaz,“ pokrčila rameny Hana Inuzuka.

Tři dívky čekají na rozsudek

Tsunade shlížela na trojici znechuceným pohledem. Vůbec se jí nechtělo řešit tuhle trapnou situaci. „Ebisu, můžeš začít,“ kývla Pátá.
Jounin se chopil spisu. „Třem cizinkám bude uděleno exemplární potrestání z rozkazu Hokage Skryté listové vesnice. Lenuro! Jste obviněna z krádeže, veřejného pohoršování obyvatel pobíháním po Konoze v nočním úboru…“
„Ale já přece…!“ chtěla namítnout dívka, ale nikdo ji neposlouchal.
„Za trest jste přidělena k výpravě do Suny v sestavě Hatake Kakashi, Naruto Uzumaki, Aburame Shino a Ino Yamanaka.“
Lenura vykulila oči a zůstala stát neschopna slova. Tohle že má být trest?
„Sorafay, jste obviněna ze skrývání se v bytě Naruta Uzumakiho…“ Po tomto obvinění se černovláska hlasitě rozesmála. „Byla jste přidělena do stejného týmu jako obviněná Lenura,“ pokračoval Ebisu.
Přišla řada na poslední z dívek. „Characterless, jste obviněna z urážky Hokage, nevhodného chování a vyhrožování. Za trest jste přidělena do týmu směřujícímu do Suny v sestavě Rock Lee, Maito Gai, Sakura Haruno a Neji Hyuuga.“
„Úúú!“ Characterless zaúpěla. Tomuhle se už opravdu dalo říkat trest.
„Promiňte, ale… co budeme dělat v Písečné?“ zeptala se sorafay.
„Půjdete vyzvednout jistou dívku jménem Ketsueki. Předpokládám, že ji znáte. Na poloviční cestě se skupina Maita Gaie oddělí a prozkoumá hranice Země Ohně. Ještě něco?“
„Ano. Proč tu není Rika? Patří přece k nám!“
Tsunade se usmála. „Vaši přítelkyni si zde necháme jako zástavu, kdyby se vám náhodou nechtělo vracet se zpátky.“
Polkli. Rika jako rukojmí? Ta bude ale zuřit!
„Teď se vraťte zpátky, ráno si pro vás přijdou!“ poručila Tsunade a obrátila se k nim zády.

Poznámky: 

T.a.r.a.n.i.n.a proměna má určitou spojitost s její povídkou, kde hrdinkou je Neko Aka (zatím jsem ji nečetla) - protože Neko znamená kočka. To ovšem neznamená, že Tarush v povídce končí. Ještě nám hodně pomůže Eye-wink A příště nás čeká Minata.

4.98276
Průměr: 5 (58 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hikari Animaru
Vložil Hikari Animaru, St, 2016-08-10 20:12 | Ninja už: 4256 dní, Příspěvků: 370 | Autor je: Konohamarova chůva

Misia L:

Tú mačku som síce nepochopila, ale verím, že keď si prečítam T.a.r.a.n.i.n.i.n.u. poviedku tak pochopím o čo sa presne jednalo Laughing out loud ale ako tie tresty sú naozaj veľmi zlé Laughing out loud teda aspoň ten pre Characterless Laughing out loud Rock Lee a Maito Gai dokopy... no, držím jej palce Laughing out loud

Blog Mestekovej a Sabaku no Tanaris -> www.sameta.blog.cz/
Navštívte stránku Zakázaného ovocia!

Spoluautorská FF so Sabaku no Tanaris:
Zakázané ovocie chutí najlepšie - http://147.32.8.168/?q=node/107008

Obrázek uživatele Sakura Sayuri Midori
Vložil Sakura Sayuri Midori, St, 2012-06-27 13:46 | Ninja už: 4597 dní, Příspěvků: 896 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

už tedka mi chybí ^^ fajn díl

Já nikdy svoje slova neberu zpět, to je moje cesta ninji.

Obrázek uživatele Laitte
Vložil Laitte, So, 2010-01-02 14:55 | Ninja už: 5481 dní, Příspěvků: 1515 | Autor je: Prostý občan

Užžž sa to poriadne stupňuje Laughing out loud to som zvedavá, čo za pakárnu sa udeje na ceste do Suny či až v tej Sune xD

Obrázek uživatele Lilithka
Vložil Lilithka, Po, 2008-12-22 15:13 | Ninja už: 5799 dní, Příspěvků: 910 | Autor je: Prostý občan

začíná to být zajímavější, co se asi bude dít dál ^-^

Obrázek uživatele Bzzzz Ketsueki_Gaara
Vložil Bzzzz Ketsueki_Gaara, Ne, 2008-12-21 21:07 | Ninja už: 5809 dní, Příspěvků: 1936 | Autor je: Prostý občan

ehhm... já si téhle povídky poslední dobou vůbec nevšimla Shocked jak je to možný??
ehm... úžasnej dílek, jdu omrknout ten další Sticking out tongue

Můj Valenth

Obrázek uživatele xDavid333Dx
Vložil xDavid333Dx, So, 2008-12-20 23:51 | Ninja už: 5803 dní, Příspěvků: 82 | Autor je: Prostý občan

tešim se aš bude další díl a jinak sem hodně natěšenej na pokračování a doufám že budu mít čas a uvidím tě na živo.......

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Pá, 2013-10-11 15:40 | Ninja už: 5777 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Dave 007: Bude brzy Eye-wink

Ketsueki_Gaara: Však ti nikam neutečou Laughing out loud

Lilithka: No to ještě uvidíš Smiling

Laitte: Všechno se dozvíš Eye-wink

Sakura Sayuri Midori: Však se nám Tarushka ještě zapojí Eye-wink

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Ikkai Xinji
Vložil Ikkai Xinji, Út, 2008-12-16 21:21 | Ninja už: 5690 dní, Příspěvků: 710 | Autor je: Prostý občan

Hehe, to je čím dál tím víc zajímavý xD

Můj výčet FF, Deviantart

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, So, 2008-12-13 23:40 | Ninja už: 5715 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

jé to megální, že by se už našla cesta zpátky??

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele mollyhana
Vložil mollyhana, So, 2008-12-13 12:21 | Ninja už: 5897 dní, Příspěvků: 548 | Autor je: Prostý občan

Nádhera, nádhera, nádhera. *opakuje dokola, došla ji všechna slova po dvou famozních kapitolkách, které zhltla na jednoou*

Obrázek uživatele Hikate
Vložil Hikate, Pá, 2008-12-12 19:53 | Ninja už: 5937 dní, Příspěvků: 378 | Autor je: Tsunadiny pětky

Moc povedené =)

Minato Facebook Fanclub CZ/SK



Kurosaki x Teru / Minato x Kushina

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Út, 2008-12-16 21:25 | Ninja už: 5777 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Hikate: Děkuji Smiling

mollyhana: Pracuju na další, tak uvidíme, kdy bude Smiling

Kaze19: Vždycky je cesta zpátky Laughing out loud

Xinji.E: No to jo, rozvíjí se to Smiling

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Psycho-chan
Vložil Psycho-chan, Út, 2008-12-09 15:44 | Ninja už: 5966 dní, Příspěvků: 774 | Autor je: Prostý občan

Juuuj, závidím Rikeee!! Aj ja cem byz v dome klanu Inuzuka! A ešte taká návšteva od Kibu...

DJ.OZURA & MC.ELIZABETH = ZURA RAP!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Joy ga Joui !!!
Joy ga Joui !!!

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, Po, 2008-12-08 23:29 | Ninja už: 5765 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

T.a.r.a.n.e.e doma
Rika v ráji
ostatní prozatím pěkně v háji Laughing out loud

Skvělá povídka Eye-wink

Obrázek uživatele Ashrai
Vložil Ashrai, Po, 2008-12-08 22:10 | Ninja už: 5681 dní, Příspěvků: 94 | Autor je: Prostý občan

Skvělý! Už se nehorázně tzěším na pokračování! Že já se do týhle povídky tak zažrala?! XD

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Út, 2008-12-09 18:15 | Ninja už: 5777 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Ashrai: Nejspíš ano Smiling

Tomon: Hezky řečeno Smiling

Deisaku: No jo, vždyť Rika si taky o Kibu řekla Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Hikari-chan von Original
Vložil Hikari-chan von..., Po, 2008-12-08 19:26 | Ninja už: 5773 dní, Příspěvků: 298 | Autor je: Prostý občan

Muheee.. ty jsou ,ale zlíííí .. Jinak supa díl !! Už se těším na Akatsuki Laughing out loud

> Všechno bude ..až na ten můj rozum.>.<
>Nedůvěřuji velbloudům a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít!.
>Miluju svůj Avatar.. Miluju Ikuta a tady mu to sluší :***** Z lásky_Z lásky
> Neumim kreslit ,neumim psát,ale za to umim pěkně nas*at xDD
> Spam Netrpělivost a Pomelej Net Forewáá


Obrázek uživatele sea
Vložil sea, Ne, 2008-12-07 22:11 | Ninja už: 5687 dní, Příspěvků: 430 | Autor je: Prostý občan

Moc pěkné. Smiling Ale chudák Oroxichtův počítač. Sad (není mi líto Oroxichta, ale toho počítače!!!)
A trochu mi připadá divné, že v jedné větě jmenuješ osoby občas jako jméno-příjmení a občas jako příjmení-jméno...(ta sea taky pořád rejpe, co?)

"If you're remembered, you're alive. If you're forgotten, you're dead."
seinka také občas píše

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Ne, 2008-12-07 22:01 | Ninja už: 5996 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

No,...to bych teda zuřila...být rukojmí xDD
Ačkoliv mám takovou nenaruto náladu, tohle si přečíst musím. Je to vážně skvělý Styron xD A splnilas mi sen!! Být u Inuzuků! Ve veterinární ordinaci!!

...áá to je prostě super!!
Vážně se těšim na další Smiling)

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Po, 2008-12-08 20:23 | Ninja už: 5777 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Rika: Jo, ty a Kibík... ještě uvidíš, co vyvedu Laughing out loud

sea: Jo, to si klidně rejpni Laughing out loud Znělo mi to lépe, je to tedy schválně Eye-wink

Gaara732663366: No, na ty si ještě počkáme Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, So, 2008-12-13 22:26 | Ninja už: 5735 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

noooo,ja bych ten trest byt v tymu s Kakashim bych bralaXDjenom Ino by mi tam vadila=Dje to suprovitansky,uz se tesim na dalsi dilek!

Obrázek uživatele Sukey Hosokoawa
Vložil Sukey Hosokoawa, Ne, 2008-12-07 20:51 | Ninja už: 5766 dní, Příspěvků: 1055 | Autor je: Pěstitel rýže

super sem zvědavá co se bude dít ps. já sem byla avlako

http://www.youtube.com/watch?v=sBWPCvdv8Bk&feature=related - 22 000 fotografií ukázalo nejkrásnější div světa v Rusku u města Kirkenes.

Obrázek uživatele T.a.r.a.n.e.e
Vložil T.a.r.a.n.e.e, Ne, 2008-12-07 20:43 | Ninja už: 5902 dní, Příspěvků: 1099 | Autor je: Pěstitel rýže

Já už jsem doma...???A ještě k tomu vypadám jak...náš kocour...xD
Moc pěkný dílek, jen jsem toho z Naru světa moc neviděla...
...ale zas...jsem ráda, že nekončím. Kakashi YES
PS:Jůůůůů, 1.komentář!!!

一度に心の中で本物の願望があります、そしてその願望和津沿いです...そのときあなた和本物の明らかにされていない脳l族をみつける。
"When there is a true desire in your heart and that desire is strong...that is when you find the real strength that even you did not know you had." (Orochimaru-sama)




PS: Ano, to na tom avataru jsem já.

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, So, 2008-12-13 22:37 | Ninja už: 5777 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

T.a.r.a.n.e.e: Neboj, ještě se vyřádíš. A když ne teď, tak v pokráčku stopro Eye-wink

Sukey Hosokoawa: Aha a já si říkala, že tě musím znát Laughing out loud

ajima: Tu mají jako lékařského ninju Laughing out loud Ne, dobrovolníky už nesháním.

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Po, 2008-12-15 18:14 | Ninja už: 5735 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

pokus bylXDtak to neva,ale hlavne teda pokracujte,potrebuju se obcas drsne vylochnitXD

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Po, 2008-12-15 20:57 | Ninja už: 5777 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

ajima: Jasně Smiling Budem Eye-wink

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink