manga_preview
Boruto TBV 09

Šestý živel 15 - Velké umírání

A další díl je tu. Upozorňuji, že ten název dnešní kapitoly má dobrý důvod! Takže slabší povahy pozor!

Patejl se podíval na kokon. Už byl hodně poničený, ale stejně nějaká naděje byla. Zkoušel se dostat dovnitř, ale nemohl ho roztrhnout. Přepnul se do bojové rychlosti a pseudo-metalické posilovače zapracovaly naplno. Bylo to jen tak tak, ale nakonec se dovnitř dostal. Bohužel už bylo pozdě. Ta bestie už stihla poobědvat.

„Ten Uzumaki Naruto je hlavní problém. Myslím, že se musíme nejdřív zbavit jeho.“ promluvila postava zahalená v plášti, na místě z kterého mohla nerušeně pozorovat bitevní pole.
„Jo to by sme teda měli. Napadla mě jedna věc. To pro něj bude překvapení!“ uchechtla se druhá postava.

Sasuke se rozhlédl a zjistil, že už řady nepřítele značně prořídly. Ve formě draka se tedy hnal na zbytek.
Ostatní taky tvrdě bojovali, ale u nich byly daleko větší ztráty. Kibovi zemřel Akamaru při útoku na jednoho silnějšího chlápka a byl z toho zničený. Hnán vztekem bojoval dál a už nevnímal zranění která měl.
Shinovi se taky jeden ninja stal osudným a Neji byl těžce raněn.
Během několika minut bylo po všem. Naruto se přeměnil do normální podoby a šel obhlédnout stav. Zjistil, že hodně z jeho přátel je po smrti a z celkového stavu jich už není ani třetina.
„Co Lee?“ ptal se.
„Mrtvý.“ odpověděl Kakashi.
„A Sai?“
„Přišel jsem pozdě.“ omlouval se Patejl.
Naruto z toho byl zdrcený, ale věděl, že to ještě nebylo všechno. Musel zachovat chladnou hlavu.
„Shukaku to taky schytal.“ přidal Gaara aby Naruta potěšil. Naruto se rozhlédl po ostatních. Bylo tam plno raněných a Sakura měla plné ruce práce s uzdravováním. Pak mu to blesklo hlavou.
„Kde je Hinata?“
„Nikde jsem jí už dlouho neviděl.“ připustil Kakashi.
Do Naruta vjela zlost. To přece není možné! Nemůže být mrtvá! To ne! Naruto se přeměnil do podoby s devíti ocasy a šel do středu bojiště. Potom jí uviděl, jak v podobě pětiocasého psa běží k němu.
„Naruto .....“ zaslechl její hlas z vysílačky, ale zbytek neslyšel. Vysílačka už byla moc poničená.
„..teč...žu........at.“ slyšel jen útržky. Už byla skoro u něj. Byl tak šťastný, že je živá. Už začal rozeznávat její hlas. Už byla skoro u něj.
„Uteč! Nemůžu se ovládat! Oni mě ovládají!“ křičela na něj, ale to už u něj byla. Naruto si to vůbec nestihl srovnat v hlavě a už dostával nakládačku.
„Zabij mě!“ křičela na něj.
„Zabít tě? To nikdy neudělám!“ křičel pod těžkými údery Naruto. Mohl se bránit, ale nechtěl jí ublížit. Všichni na to koukali s otevřenou pusou a nevěřili tomu co vidí. Sledovali jak Naruto ztrácí formu lišky a mění se zpět. Jak jeho tělo dostává stále více zabrat jejími útoky.
„Sakra co se to tam děje?!“ křičel Kakashi. Všichni Narutovi přátelé k nim přiběhli. Hinata Naruta mlátila jako největšího nepřítele. Bylo ale vidět jak je z toho nešťastná. Někdo jí ovládal a ona s tím nemohla nic dělat.
„Kakashi-sensei dělejte něco!“ křičela Sakura. Nechtěla vidět Naruta umírat už podruhé.
Kakashi si vzpomněl, že ještě někde má lístek se znakem na potlačení chakry. Prohledával svou vestu a stále ho nemohl najít. Musel si rychle pospíšit, než ho zabije. On se očividně bránit nehodlal. Nechtěl jí ublížit, nechtěl jí zabít. Kakashi konečně našel co hledal. Rozběhl se, uhnul se všem jejím ocasům, které ho chtěly zastavit a nalepil jí lístek na čelo. Hinata se začala měnit zpět. Ve chvíli, kdy nabyla své původní podoby byla technika, kterou byla ovládána zrušena.
Hinata klesla na kolena a sehnula se nad Narutem. Sakura přiběhla a začala mu léčit zranění. Sasuke ho držel za ruku.
„N-naruto j-já...j-já nemohla nic dělat....tak jsem se snažila...“ omlouvala se Hinata a po tváři jí tekly slzy.
„Já vím.“ odpověděl Naruto z posledních sil.
„Ale...ty neumřeš! Bude to dobrý!“ snažila se ho přesvědčit Hinata. Sakura ho pořád léčila, ale věděla že je pozdě. Nechtěla si to připustit a snažila se ho uzdravit.
„Hin, mě už nic nepomůže. Mrzí mě, že jsem nemohl dodržet slib.“
„To neříkej! Sakura tě uzdraví!“ brečela Hinata a podívala se co na to Sakura. Té stékaly slzy po tvářích. Pohlédla na Hinatu a neměla už ani sílu zakroutit hlavou.
„Hin, miluji tě...“ promluvil Naruto naposled.
„Já tebe přece taky.“ pohlédla do jeho modrých očí. On naposledy pohlédl do jejích bílých. Hinatě stekla veliká slza po tváři a ukápla přímo na rudý krystal, který mu dala. Ve chvíli, kdy Naruta dělil od smrti jen chlup, vydal krystal obrovské množství světla a rozprskl se na prach.

Naruto se najednou cítil lépe. Nic ho nebolelo, ale netušil jak se to stalo.
„Sakra co to bylo?“ pronesl Naruto a začal se zvedat. Hinatě se zdálo, že v Narutových očích něco zahlédla, ale jen co mrkl, bylo to pryč.
„Asi nějaký odraz.“ pomyslela si a už to neřešila.
„Jak ti je?“ ptala se Hinata.
„Je to divný, ale cítím se jako znovuzrozený.“ odpověděl, když zkontroloval svá zranění. Hinata ho s obrovskou radostí objala.
„To ten přívěšek.“ řekla Sakura.
„Kde jsi ho vzal?“ ptala se dál Naruta a ten jen pohlédl na Hinatu.
„Dala jsem mu ho a mě ho dal otec. Nevím co je zač.“ odpověděla.
„Tobě se holt nechce umřít co?“ uchechtl se Sasuke.
„Komu by se chtělo?“ odpověděl otázkou.

„Naruto, máme problém.“ ozval se Patejl.
„My z těch problémů nevyjdeme.“ zakroutil hlavou Naruto „O co jde tentokrát?“
„Slyšíš ten zvuk?“ ptal se Patejl. Naruto se zaposlouchal a už věděl co má na mysli. Z dálky k nim přicházel dunivý zvuk, který Naruto nikdy neslyšel.
„Jo slyším. Jak velkej je ten problém?“ ptal se Naruto.
Kyuubi a Houkou stáli opodál a o něčem mluvili. Z dálky se ozvala rána, něco obrovskou rychlostí přilétlo a Kyuubiho to povalilo. To byla pro Naruta dostatečná odpověď.
„Au! Co to má sakra bejt!?“ zvedal se Kyuubi.
„Mám takovej pocit, že vím o co jde. A vůbec se mi to nelíbí!“ prohlásil Patejl.
„Tak to rychle vyklop!“ tlačil na něj Gaara. Než to ale Patejl stačil říct, tak z lesa začali vyjíždět kovová monstra.
„To je z mého světa. Tanky, obrněné potvory které řídí lidé uvnitř.“ vysvětlil Patejl. Během chvíle se objevilo na dvacet tanků a začali střílet po té největší hrozbě - po Kyuubim. Ten se zmítal pod náporem střel a stříkala z něj krev.
„Tak to ne!“ zařval Naruto a udělal pár pečetí.
„Doton: Doryuu Heki!“ Spojence od tanků oddělila zemní stěna. Byla dost silná, aby odolala dělům tanků. Zatím.
Naruto se pomocí zbylé chakry přeměnil do devítiocasé podoby, oběhl zemní zeď a pustil se do tanků. Skrz pancéřování se dostal po dvou ranách do jednoho místa a pak to šlo otevřít jak konzerva. Ti co byli uvnitř měli holt špatný den.
Houkou se taky nechtěl nechat zahanbit a šel řešit ten problém taky. Jeden tank po druhém mačkal obrovskou silou svých ocasů.
Patejl už byl přepnutý do bojové rychlosti. Utrhl poklop jednoho z tanků a obsah zmasakroval katanou. Běžel na druhý, když ho zasáhla dávka z kulometu dalšího tanku. Kdyby neměl bojovou kombinézu, tak by ho to asi pěkně naštvalo.
Hinata znovu probudila chakru, kterou před chvílí Kakashi horko těžko potlačil, a přeměnila se na pětiocasého psa. Šla na to podle Narutova vzoru.
Kakashi už taky řešil jeden případ. Urval celou věž tanku a rozmlátil s ní jeho zbytek i s posádkou.
Itachi chtěl jít do boje taky. Už se hnal v psí podobě na další z tanků, když ho zasáhla dlouhá dávka z rotačních kulometů. Díky démoní chakře se kulky jen odrážely, ale pod náporem kulek couval a nebyl schopen ani zjistit místo, ze kterého to přichází.
Patejl to věděl. Ve chvíli, kdy byli všichni zaměstnáni bojem se objevilo pět bojových vrtulníků. Dva z nich si právě podávaly Itachiho.
„Další překvapení?!“ řval Itachi.
Patejl se v bojové rychlosti rozběhl a skočil čelním oknem do první helikoptéry. Než si to s pilotem urovnal, stihl pilot vystřelit několik raket. Rakety se střetli s Itachim a ten si ani nestačil uvědomit co se stalo. Obrovský výbuch speciálních raket mu urval půl těla a odhodil ho stovky metrů daleko. Na místě zbyl několikametrový kráter.
„Vy jste ale hajzlové!“ zařval Patejl v helikoptéře a chopil se řízení. Rychlokurz zakončil tím, že to napral do helikoptéry, která se vznášela vedle.
Sasuke sledoval, jak je na tom Kyuubi.
„Sasuke, řekni mu, že jen díky němu jsem pochopil.“ zavrčel Kyuubi a zemřel. Naruto se to dozvěděl hned, protože se jeho démoní chakra rozplynula do okolí a on se změnil do své podoby. Jen malou část stačil zapečetit na později.
Stejně na tom byl i Kakashi. Naruto začal utíkat, než ho něco napadne. Jen tak tak se vyhnul dávce z jednoho tanku. Kakashi bohužel takové štěstí neměl. Jeho tělo padlo na zem mrtvé. Naruto už byl opravdu naštvaný. Jeho přátelé tady umírají jeden za druhým. Rozběhl se na ten osudný tank a šel si to s ním vyřídit.
„Fuuton: Rasen Shuriken!“ začal se provrtávat skrz pancíř. Když byl v polovině tanku, nádrže s palivem vybuchly a posádka byla všude po okolí. Další tank hodlal vystřelit. Cílem byl Naruto.
„Veliteli, cíl zaměřen!“ hlásal voják do vysílačky.
„Pal!“ dostal odpověď a vystřelil.
Výbuch uvnitř tanku nikdo nepřežil. To měl na svědomí Gaara, který ucpal dělo pískem. Myslel si, že alespoň nebude moct střílet, ale že tím všechny uvnitř zabije nečekal...

Pilot jednoho dalšího vrtulníku zjistil, že jde do tuhého. Odletěl o kousek dál a vystřelil všechny rakety co měl. Houkou zrovna rozebíral další tank, když dostal přímý zásah.
Další vrtulník střílel kulometem po Hinatě. Ta couvala pod energií kulek, ale nic jí to díky chakře Houkoua nedělalo. Patejl se vyhrabal z trosek vrtulníku a viděl co se děje. Rozběhl se k vrtulníku, vyskočil a kulomet z něj urval. Bylo už ale pozdě. Ve chvíli, kdy Houkou zemřel se Hinata přeměnila do původní podoby. Ještě v průběhu přeměny začala dělat síť z chakry, ale ta nebyla dost hustá. Tři kulky prošly její obranou.
Naruto zjistil, že je zle a hned k ní přiběhl. Vytvořil zemní stěnu jako dočasnou ochranu. Už byl u Hin. Byla na tom zle. Jedna kulka jí netrefila i když prošla její obranou, druhá jí poranila na ruce, ale nejhorší byla ta třetí. Ta zasáhla Hin do břicha a cestou napáchala pěknou paseku.
„Hin vydrž!“ promlouval k ní. Začal jí uzdravovat svým lékařským jutsu. Bylo mnohem silnější než Sakuřino.
„Nevěděla jsem, že umíš léčit.“ zašeptala.

Byla slyšet bitva. Patejl zrovna vyhodil posádku z jednoho tanku a sestřelil s ním dva vrtulníky. Potom poslední helikoptéra zničila raketou jeho tank. Patejlovi v bojové kombinéze se samozřejmě nic nestalo.

Naruto léčil pořád dál, ale i přes sílu této techniky to šlo špatně.
„Naruto, myslím že teď je řada na mně.“ zašeptala.
„To neříkej! Uzdravím tě!“ nechtěl jí dovolit odejít.
„Promiň, nejde to jinak. Vím že se to blíží.“
„Ne! To ne!“ křičel Naruto a tekly mu slzy.
Sasuke a Sakura nějak prokličkovali mezi létajícími kulkami a přiběhli na pomoc. Sakura se na Hin jen podívala a hned věděla, že i přes úroveň Narutovy lékařské techniky je to marné.
„Naruto...mám poslední přání.“ řekla Hin.
„Ne ty neumřeš!“ nechtěl Naruto přijmout realitu.
„Ale jo. Prosím, naposledy mě polib.“ pronesla Hin. Naruto se k ní sklonil a políbil jí. Po chvíli se odtáhl a zjistil, že zemřela.
„Nééééé!“ řval Naruto. Byl ochromený její ztrátou.

Poznámky: 

To jsem hajzl co? Nechám umřít kde koho a nakonec i Hinatu...

4.758065
Průměr: 4.8 (62 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hatake Kakashi269
Vložil Hatake Kakashi269, Út, 2017-12-12 13:37 | Ninja už: 2353 dní, Příspěvků: 432 | Autor je: Prostý občan

Neeeeeee prečo ich museli toľko umrieť a ešte aj kakashi a hinata a Kurama precoooooooo inak dobrá kapotola

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Čt, 2010-09-23 19:24 | Ninja už: 5530 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

NEEeee ty tady děláš paseku to není fér bee no nic jinak opravdu úžasný dílek jen tak dál ale uz nezabijej

Obrázek uživatele Uzumaki Mibisu
Vložil Uzumaki Mibisu, Ne, 2009-08-09 23:49 | Ninja už: 5467 dní, Příspěvků: 487 | Autor je: Prostý občan

beeee já prečím ale né kvůli tomu že všichni umírají to je v poho, ale z patejla se stal čistotnej zabiják on zabíjí moc bezbolestně.
Ale jinak žádná chyba prostě supeeeeeeeeeeeeeeer.

Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, Po, 2009-04-20 18:45 | Ninja už: 5561 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

Hmm má to hodně dílů takže to bude nějak pokračovat ... ,ale s kým ??!!


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele maklmape
Vložil maklmape, So, 2009-02-28 14:53 | Ninja už: 5610 dní, Příspěvků: 382 | Autor je: Recepční v lázních

Chudák Hin!!


Jinak je to perfektní, sice na můj vkus moc mrtvých, ale ..nějak to přežiju..Smiling

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, So, 2009-02-28 11:31 | Ninja už: 6183 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

good díl

Obrázek uživatele Temiko-chan
Vložil Temiko-chan, Pá, 2009-01-16 22:28 | Ninja už: 5657 dní, Příspěvků: 89 | Autor je: Prostý občan

Ty kruťásku Laughing out loud téda jestli jsem minule psala že je tam hodně mrtvejch tak už teda nevim co je to tady. Podle názvu jsem myslela že: no par lidi umře too by mohlo bejt dobrý. ...čtu... ...civim... ...vypadávam z reality a otvíram pusu... a najednou konec Laughing out loud

Team 7? Tak to mám jasnou představu. SasuNaru spolu a Sakur(v)a mrtvá! xD Muhehe. Gomen příznivcům, ale já jí prostě nemám ráda! Důkazem nechť mi je moje průkazka v ASK! Nějak se mi s**e mezi Saskeho a Naruta. Jenom si poslechněte to: ,,Sasuke-kuun" -_-' Nevim jak vy, ale mě ten tón vytáčí. Shonen-ai 4ever!!! SasuNaru 4ever!!!(Njn já jsem hrozný prase, ale když oni jsou spolu tááák kawaii. x3) Deidara 4ever!!!(MY lowe!) Akačci 4ever!!!...

Obrázek uživatele Svitilka
Vložil Svitilka, Čt, 2009-01-15 18:12 | Ninja už: 5642 dní, Příspěvků: 108 | Autor je: Prostý občan

asi si to začnu psát, jinak za chvilku ztratím přehled v tom, kdo je ještě mezi živými a kdo už šel do kytek...xD

Chodí šneček okolo, nekoukej se na něho...
Kdo se na něj koukne, toho šneček poslintá!!!

Obrázek uživatele Sakiro
Vložil Sakiro, St, 2008-11-26 16:11 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 340 | Autor je: Prostý občan

OMG To je tak brutalni!!!

Vsichni hebaj a bude konec.

To bude spatny konec...Sad

http://s1.katsuro.cz/woo.php?id=18378
http://s1.tanoth.cz?kid=ANBU , PLS Klik jedinej....
http://147.32.8.168/?q=node/40389
http://147.32.8.168/?q=node/48065
Prosim podivejte se na tyto 2 FF,pise ji fakt nadana fanfictionarka Laughing out loud Pls a taky o komentiky k jejim FF Dikes ,lidi

Obrázek uživatele Yoshikuni Akito
Vložil Yoshikuni Akito, Po, 2008-11-24 19:56 | Ninja už: 5703 dní, Příspěvků: 239 | Autor je: Prostý občan

Díky za komentáře Smiling
Abych vás trochu nalákal:

Obrázek uživatele NarutoUzumaki-HinataHyuuga
Vložil NarutoUzumaki-H..., Po, 2008-11-24 11:01 | Ninja už: 5775 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

hustej masakr ale tu Hin ti nedaruju si to s tebou pridu vyridit sadisto Laughing out loud

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele likvidator
Vložil likvidator, Ne, 2008-11-23 23:22 | Ninja už: 5682 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Prostý občan

Je to super díl. Fak krutej masakr. Jen tak dál Smiling A chudák Naruto asi bych to typoval, že v příštím díle hodně nas*anej všechny pobije Smiling No nechme se překvypit.

Obrázek uživatele Najte
Vložil Najte, Ne, 2008-11-23 22:20 | Ninja už: 5772 dní, Příspěvků: 111 | Autor je: Prostý občan

krásnej masakr, krásnej Eye-wink

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Ne, 2008-11-23 21:37 | Ninja už: 5934 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

aaa ty sadisto!!!! *fnuk* do háje to je tak hrozný a zároveň úplně super, že to není ani možný!!! Laughing out loud