manga_preview
Boruto TBV 08

World of Naruto: Cesta smrti - 2 - Narutův neznámý soupeř

2 - Narutův neznámý soupeř

V minulém díle se konečně Naruto vrátil do Konohy a bude bojovat s někým neznámým. Tušíte kdo to bude? Ne? Tak se nechte překvapit.

Druhý den….
Je asi pět hodin ráno a Naruto je už vzhůru jako obvykle.
„Dám si ještě chvilku trénink na cvičišti číslo sedm,“ najedl se a šel trénovat. Když tak šel, najednou uviděl někoho v dáli, jak se k němu blíží. Naruto strnul a nemohl se pohnout a ta osoba byla stále blíž a blíž, až se zastavila před Narutem.
"Kdo jsi a co chceš?" zeptala se ho osoba a Naruto v ní poznal Hinatu, ale ona ho nepoznala.
„Ty mě nepoznáváš?“ uchechtl se Naruto, ale Hinata zaujala bojový postoj Hyuuga a řekla: „Braň se!“
Naruto neotálel a hned jí řekl kdo je. Hin se zarazila a podívala se pořádně.
„Naruto!“ vykřikla a objala ho.
„Jak to, že jsi zpět, tvůj trénink je u konce?“ zasmála se a čekala nějakou hloupost, co Naruto jako obvykle říkal.
Jenomže se zarazila po tom, co Naruto řekl: „Každý shinobi se učí celý život.“ uchechtl se a doprovodil Hin do čtvrti Hyuga.
„Tak tady se rozloučíme.“ řekl Naruto a už, už se chystal odejít, když v tom ho Hinata chytila za ruku dala mu pusu na tvář a utekla do domu.
Co to mělo znamenat, řekl si Naruto pro sebe, ale musel konstatovat, že Hinata je opravdu moc krásná, od té doby co ji viděl naposledy.
Za chvíli došel na cvičiště, vysvlékl se do půl pasu a řekl: „Kage bunshin no jutsu!“
Objevilo se asi deset klonů a dali se do boje. Naruto vyzkoušel své nové techniky a v momentě bylo po klonech. Tak to pokračovalo až do sedmi hodin.

Čas boje….
Bylo asi sedm hodin, když v tom Naruto uslyšel nějaké hlasy a proto vyskočil na strom aby se schoval.
„Zase tu nejsou v čas, ani jeden se za ten čas nezměnil“ řekla Tsunade Shizune.
„Jeden se změnil“ řekl Naruto a seskočil ze stromu dolů. Tsunade se podivila a štěkla: „Teď už musíme počkat jen na tvého soupeře Naruto.“
Jen co to dořekla objevil se vedle oblak dýmu a zjevil se Kakashi.
„ Zdravím tě Naruto, a omlouvám se za zpoždění. Ztratil jsem se na cestě životem.“
„ To nevadí“ řekl Naruto a otočil se k Tsunade.
„ To je můj soupeř“? Tsunade jen přikývla.
„ Tak se dáme do boje ne?“ Naruto kývl a Tsunade se Shizune odešly na kraj, aby nepřekážely.
„ Tak co jsi se naučil Naruto“ řekl Kakashi a sáhl si na pásku, aby mohl požit sharingan.
„ To budete muset poznat sensei“ řekl a zaujal bojovou pozici. Naruto nečekal a v momentě řekl: „Káge bushin no jutsu“ a objevilo se několik klonů.
„ Zase ta samá technika Naruto, možná že si se nic nenaučil,“ jenomže když to dořekl klony zaútočily a Kakashi měl plné ruce práce aby se jim ubránil. To není možné, to je jako bych bojoval proti pěti Narutům
„ Vylepšil jsi své klony co, Naruto“ řekl a pak zabral a zničil je.
„ To víte sensei sedm let je sedm let, to se leccos naučíte." Když to Naruto říkal Kakashi nečekal a zaútočil.
„ Katon gokayono jutsu“ řekl a k Narutovi se řítila obrovská koule ohně. Ten se jenom zasmál a řekl: „Seiton seitonse no jutsu“ a předním se objevila obrovská zeď vody. Koule se rozplynula a Naruto použil: „ Futon sinsension jutsu“ objevil se uragán a Kakashi si musel zakrýt obličej, aby mu ho ten vítr nepořezal. Když bylo po uragánu, Naruto držel Kakashiho a bylo po boji.
„To bylo úžasné“ řekla Tsunade.
„ To netrvalo ani deset minut, to by starý Naruto v žádném případě nedokázal." Kakashi jenom přikývl a zeptal se Tsunade: „ budete mě ještě potřebovat?“
„Ne“ řekla Tsunade a Kakashi se rozplynul v dýmu.
„ Naruto, blíží se zkouška chunínů a ty jsi stále pořád ještě genin, a proto jsem se rozhodla, že tě zařadím do týmu patnáct, je ti to jasné“?
„Hai,“ řekl Naruto. A Tsunade mu ještě při odchodu řekla, že se má sejít s týmem zítra v deset hodin. Naruto na ní křikl na odpověď a zmizel díky svému teleportačnímu jutsu. Ještě ten den Naruto navštívil své zbylé přátele a vydal se domů spát.

Třetí den….
Naruto se dnes zbudil jako obvykle kolem šesté hodiny aby mohl trénovat. Šel na místo kde obvykle trénoval a vytáhl z kapsy poznámkový blok, aby začal pracovat na svém super jutsu. Jak to udělat, snad takhle, udělal pár pečetí a objevil se klon. Vzal kunai a řízl ho do ruky. Klon se v momentě rozplynul. Jak na to a pokračoval dál. Bylo asi 9:50 kdy Naruto použil další pečetě a objevil se zase klon.
Teď to musí vyjít řekli si pro sebe a řízl klon do ruky. Klonu začala téct krev z ruky a Naruto zajásal.
„Konečně klon, který při poranění nezmizí.“ při jásotu uslyšel z místa kde se měl sejít s týmem, patnáct řinčení zbraní a tak se tam okamžitě rozběhl. Hin tam bojovala s nějakými zakuklenci a byla dost v nevýhodě. Hin je sensei týmu patnáct udivil se a rozběhl se za ní.
„ Nechte ji nepokoji!“ rozkřikl se a použil super klonové jutsu, tak nazval to nové jutsu, objevilo se jich tam asi tak dvacet a napadli ty zakuklence. Naruto odnesl Hinátu k těm dětem a řekla ať se ukryjí. Mezi tím Narutovi klony pobily asi pět zakuklenců a zbytek utekl. Jenomže jeden upadl a tak ho klony zajaly.
„Odvěťte ho k Tsunade.“
„Hai.“ řekly klony a vydali se na cestu. Naruto si vzpomněl na zraněnou Hinatu a okamžitě se k nim rozběhl. Hin byla v bezvědomí a tak, tak dýchala.
„ Musím ji okamžitě dostat do nemocnice.“ řekl Naruto a poručil jejím studentům, aby se je a jí chytily. Naruto udělal pár pečetí a objevili se před nemocnicí. Naruto vzal Hin do náruče a vběhl do ní. Když otevřel dveře zařval o pomoc a upadl a taky omdlel. Jako první si jich všimla Sakura a okamžitě spolu s ostatními sestrami jim běžela na pomoc.

Asi o dvacet min později….
Naruto se probudil v nemocničním pokoji okamžitě se rozhlížel po pokoji jestli tam není Hin. Jako první však uviděl Sakuru a v momentě se jí zeptal kde a jak se daří Hinatě. Sakura mu jen prstem ukázala k oknu a tam ležela. Byla tak krásná když na ní dopadaly ty paprsky slunce. Okamžitě vstal a Sakura na něj zařvala: „Stůj Tsunade ti zakázala, aby ses hýbal.“ Naruto to neposlouchal a běžel do květinářství. Když do toho květinářství vběhl, tak se nemohl rozhodnout které květiny koupi. Najednou se objevila Ino a pozdravila Naruta.
„ Co potřebuješ Naruto“?
„Jé ahoj Ino prosil bych ty tři žluté tulipány.“
„Jasně“ odpověděla Ino, Naruto zaplatil a vyběhl. Prvně se objevil bez zaklepání v Tsunadině kanceláři. Ta řvala, ale jakmile ji dal tulipán začervenala se a Naruto vyběhl pryč. Další květinu dal Sakuře a poslední dal Hinatě do vody na stůl.

Na další den….
Hináta se probudila a uviděla Naruta jak spí na žídly a šetrně ho vzbudila. Naruto vyletěl ze židle a uviděl jak je Hin vzhůru a popřál ji dobré ráno. „ Ty jsi tu byl cely den Naruto“?
„ano“ a rozběhl se pro Sakuru, která šla ihned zkontrolovat Hin.
„ Vypadá to že té dnes odpoledne propustíme Hin“ řekla Sakura a Hinata si oddychla.
„Naruto a ty se jdi vyspat domů , odpoledne zase můžeš přijít a odvést Hin domů“ řekla Sakura. Naruto kývl a odešel. Jak Naruto přišel domů začal přemýšlet o tom co se dělo včera ráno a jaký cítil pocit, když uviděl skoro mrtvou Hinatu. Že by to byla LÁSKA řekl si a přemýšlel jestli jí to má říct nebo ne. Co když odmítne, ale co když příjme říkal si pro sebe a s těmito slovy usnul. Vzbudil se asi ve tři odpoledne, vyrazil do nemocnice a stále přemýšlel. Mám ji to říct, nebo nemám. Když vešel do pokoje, kde ležela, Tak Hin už byla Připravena k odchodu.
„Vyrážíme?“ zeptal se Naruto a Hinata jen kývla. Po celou cestu nikdo nic neřekl, ale oba v duchu přemýšleli.
Hin se dívala na Naruta:Ten se změnil, mám mu říct jestli se mnou půjde na rande.
Naruto pokukoval po Hinatě:Tak mám ji to říct nebo ne.
Tak celou cestu přemýšleli, až když už byly u Hyuga čtvrti. Naruto se nakonec rozhodl jí to říct.
"Hin, víš neš.. nešla bys se mnou na rande?"
Hinatu to potěšilo a řekla: „Ano, ráda.“ a tak oba byli spokojeni a políbili se.
Ten polibek trval hodně dlouho a pak se objali a oba odešli domů.

Pátý den….
Druhý den se Naruto vydal jako obvykle trénovat a taky vyzkoušet to své nové jutsu. Na svém tajném místě si jako obvykle sundal tričko a dal se do tréninku. Opět mu to trvalo čtyři hodiny a pak se vydal na rámen. Kdy došel k Ichiraku rámen okamžitě si nakázal jednu misku a popovídal si pak se svým přítelem, kterého už hodně dlouho znal. Mezitím se Hin chtěla vypravit na procházku po Konoze s úmyslem potkat Naruta. Naruto si už dával asi tak 8. misku rámenu, když v tom do stánku vešel jeden z ANBU a řekl Narutovi ať se okamžitě dostaví k páté. Naruto kývl a černý ochránce zmizel. Naruto dojedl, zaplatil a vydal se k Tsunade. Když došel ke kanceláři, tak vešel bez zaklepání, jakožto dělal obvykle.
„Naruto!!!!!!!“ zaječela Tsunade a Naruto se zeptal o co jde. Tsunade se uklidnila a začala mu vše vykládat, asi uprostřed výkladu ji Naruto zarazil.
„Cože?? Hinatu chtěl někdo zabit, to ti řekla ta zakuklená osoba ??“
„Ano, Naruto,“ kývla Tsunade a pokračovala, „a to není všechno vše nasvědčuje tomu, že to bude někdo z klanu Hyuga, a proto tě posílám s Hinatou na půlroční misi, abychom to mohli pořádně prozkoumat."
V tom se objevil Kakashi.
„Konečně, Kakashi, co ti tak trvalo??“ zeptala se pátá, a jako obvykle se jounin vymlouval na ty samé věci.
„Kakashi mám pro tebe úkol, budeš vyšetřovat napadení Hinaty Hyuga.“
„Hai.“ řekl a zmizel.
„A ty Naruto běž a přiveď Hinatu za mnou.“
„Hai.“ odpověděl, udělal par pečetí a zmizel.
„To bylo teleportační jutsu Yondaimeho!“ řekla s otevřenou pusou Tsunade a nemohla ji zavřít. Zatím se Naruto objevil před domem hlavní rodiny Hyuga. Než stačil zaklepat otevřela Hinata dveře a vrazila do něj.
„Naruto, co tady děláš?“ zeptala se Hin a vyvedla ho z čtvrti Hyuga.
Tam se vášnivě políbili a Naruto jí pověděl že se mají okamžitě ukázat u páté. Hináta se jen udivila, ale kývla a chtěla jít když v tom ji Naruto chytil za ruku a řekli jí ať se ho chytne. Hin raději zavřela oči, a než se naděla byli oba před kanceláří Hokáge. Jak jsi to udělal zeptala se Hinata a Naruto jí odpověděl, že je to technika čtvrtého a že ho to naučil Jyraia.
Hin se zamyslela. Ten je opravdu hodně silný.
Zaklepali a vešli dovnitř.
„Ááá tady jste“ řekla Tsunade." obeznámila Hin se situací, že odchází na misi, která bude trvat půl roku.
„Zítra buďte v sedm ráno připraveni, protože vyrazíte, vemte si co potřebujete.“
Oba zároveň vykřikli „hai“ a vyrazili každý domů se připravit.

Druhý den ráno před branou Konohy…..
Naruto už byl pře branou, ale Hin nikde.
Co se děje pomyslel si Naruto a vyrazil k domu Hyuga. Hinata akorát vycházela z domu.
„Co tady děláš Naruto??“ zeptala se Hinata Naruta a ten jí odpověděl, že měl strach, jestli se jí nic nestalo. Oba se políbili a vydali se na cestu.

Poznámky: 

Tk tady je další díl. Dofáme, že se bude líbit.

4.791665
Průměr: 4.8 (24 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele DakuHonoo
Vložil DakuHonoo, Pá, 2009-11-20 22:20 | Ninja už: 5568 dní, Příspěvků: 411 | Autor je: Prostý občan

pekneeeee hlavne ze naruhina aj ked tato vec sa objavuje dost casto .... co tak trocha originality? hin chce dakto zabit tak idu na dlhu misiu a vzdy je to bud daky hyuuga bo niekto od orochimara ked chce byagugan

Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, Ne, 2009-05-03 18:01 | Ninja už: 5556 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

Ehm ehm NaruZ láskyHina je to nejlepší co může bejt máš to kratš .. chtělo bi to delší skus přidat detaili třeba jakýpečetě apod. ,ale jinak sůůper


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele likvidator
Vložil likvidator, Út, 2008-12-30 23:59 | Ninja už: 5677 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Prostý občan

No v celku povedený díl Smiling Až na několik nesrovnalostí.

Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, Ne, 2009-05-03 18:02 | Ninja už: 5556 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

Soughlasím s tím :Jsem hroznej já vim taky bych to doporučil XD


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele Yondaime20
Vložil Yondaime20, Pá, 2009-01-02 03:16 | Ninja už: 5641 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Prostý občan

no asi proto, protože se to justsu naučil používat teprve chvíli tak protoa navic to spozřebuje hodně čakry ato nemluvím o teleportovacím jutsu a dík za rady určitě se pokusím nějak vylepšit další díly fakt dík moc

Obrázek uživatele Vosa-sama
Vložil Vosa-sama, Út, 2008-12-30 22:31 | Ninja už: 5726 dní, Příspěvků: 35 | Autor je: Prostý občan

supr povídka NARUHINA 4EVER

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Čt, 2008-11-27 22:11 | Ninja už: 5914 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Yondaime20
Vložil Yondaime20, St, 2008-12-03 21:02 | Ninja už: 5641 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Prostý občan

díky za rady a budu se jich držet, ať se mnou už nemáte takové práce a ještě jednou moc dík