manga_preview
Boruto TBV 09

Růže z písku 3-Motýlek

„Slzy?‘‘ Podivila jsem, právě jsem se probudila z podivného snu a ještě k tomu jsem brečela, to bylo jako v tom snu, tentokrát to, ale nebyla krev. Stále jsem zrychleně dýchala, celý můj obličej byl pokrytý kapičkami potu. Snažila jsem si vybavit, vše co se ve snu odehrávalo.
Garra…byl tam, já byla konečně u něj…….zmizel…. slzy, krev…..spoustu krve…..
Raději jsem schovala obličej do dlaní, už jsem na ten sen nemohla ani pomyslet.
Proč? Proč zmizel? Znamená to, že je to konec?
Posadila jsem se, znovu jsem si protřela obličej. Dnes jsou zkoušky, musím si pospíšit. Na nic už jsem nečekala, oblékla jsem a vyrazila jsem k budově, kde jsem měla složit první chudinkou zkoušku.
Abych přišla v čas, šla jsem přes les, už jsem dokonce musela utíkat, jinak bych to stihla. Ale při mém spěchu jsem se ztratila.
Sakra to my tak scházelo. Les byl neprůstupný, nedávala jsem moc pozor a zakopla jsem. Hlavou jsem spadla na kámen, zamotala se mi hlava, kolem mě vše zčernalo a já se začala utápět v temnotě a ticha.
„Hmm… jak si to udělal s tím pískem.´´ Zeptala jsem se Gaary, když jsem oba seděli na nejvyšší skále a sledovali jsme ostatní děti jak si hrají. On však mlčel, jen sklopil hlavu. Nejspíš to nebyl ten nejlepší, jak se ho zeptat, doufala jsem, že se ho to nedotklo.
„Já už to umím odmalička.´´ Řekl a podíval se mi od obličeje. Pokusila jsem se o úsměv, on mi ho oplatil. „Hele podívej,´´ řekl a napřáhl ruku před sebe, já na něj netrpělivě hleděla. Dlouho se nic nedělo, já začala být netrpělivá.
Z ničeho nic to kolem mě začalo šustit, polekala jsem se a otočila jsem se za zvukem. Kolem mě se začali snášet motýlci „Nádhera, jak jsi to udělal?´´ Obdivovala jsem tu nádheru. Bylo to něco tak úžasného, nic tak krásného jsem nikdy neviděla. Motýlci mi začali posedávat na ruce, zamotávali se mi do vlasů. Stále jsem byla v ohromení, jeden motýlek se mi posadil na ruku. Pozvedla jsem ho k mému obličeji a pohladila jsem ho po křídlech, byl jako písek, hrubý a drsný. Tolik jsem mu záviděla, taky bych to chtěla umět. Za tu chvíli co jsem pozorovala tu nádheru se Gaara ke mně nenápadně přiblížil. I když mi bylo teprve šest a mnoho věcí jsem nechápala, ale poznala jsem, že ke mně něco cítí. Znali jsme se teprve několik dní, ale jako by jsme se spolu narodili. Byl mi bližší a bližší už mi nevadilo to co se o něj povídali děti, já ho znala jako jiného, ne takové za jakého ho povařovali ostatní, jako zrůdu. Měla jsem ho ráda. Moc!

Temnota se začala vyjasňovat, ale vzbudit jsem se nemohla. Jediné co mě vzbudilo bylo lechtání na ruce. Pomalu jsem otevřela oči, avšak sluneční paprsky mě donutily přivřít je.
„Motýlek.‘‘ Špitla jsem a pomalu jsem zvedla ruku, abych na něj lépe viděla. Snažila jsem se co nejpomaleji, aby mi neuletěl. Motýlek se však ani nepohnul, dál pomalu nával křidýlkami a seděl mi dál na ruce. Na obličeji se mi objevil nepatrný úsměv, byl tak nádherný. Znovu jsem zavřela oči, motýlek se však ani nehnul. Hlava mě stále bolela, nemohla jsem pohnout ani prstem. „Vstávej,‘‘ ozvalo se nade mnou, pomalu jsem otevřela oči, slunce mě už netrápilo, žádné tu nebylo, jen místnost s bílými stěnami jako ve snu. Kdo to byl? Kdo na mě mluví?
„Gaaro.‘‘ Zavolala jsem do místnosti, ale vracela se mi jen ozvěna. Byla jsem zde sama úplně sama. „SakuRo, no tak.‘‘ ozývalo se znovu, ale ten hlas nebyl Gaarův.
Kdo je to? Počkat, znám ten hlas, Sasuke,co ten tu chce. Znovu jsem zavřela oči a otevřela jsem je.
Místnost zmizela, znovu jsem se ocitla v lese. Na své ruce už jsem motýlka necítila, jen něčí ruku.
Hmmm…. kdo to je? Pomalu ztěžka jsem otevřela oči, obraz přede mnou se začal vyjasňovat a přibližovat se ke mně. „Sasuke.‘‘ špitla jsem, postava se přede mnou se vyjasnila, měla jsem pravdu, opravdu to byl Sasuke. „Co tu proboha děláš?‘‘ Zeptal se mě a pomohl mi na nohy. Cestu jsme ani jeden nepromluvili jen jsem mlčky šli, než jsme se konečně ocitli ve vesnici. Celou tu dobu jsem přemýšlela o mých snech. Bylo to zvláštní, začínám snad bláznit nebo co? Moc mi chybí to jsem musela uznat, ale ty sny, bylo na nim něco zvláštní, děsivého. Jen mě zajímalo co mě bude čekat další noc, další moční můra, ale co ten motýlek. Zmizel bez stop, ani nevím jak se tam objevil v takové houštině a tak krotký.
Celé to bylo zvláštní, ale dost už teď je čas na zkoušky!

4.814815
Průměr: 4.8 (27 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Rea Inuzuka
Vložil Rea Inuzuka, Po, 2016-02-15 19:20 | Ninja už: 4435 dní, Příspěvků: 25 | Autor je: Recepční v lázních

Misia V:
Aaa, piesočné motýle, to by bolo super! ^^ A zamilovaní v tak mladom veku.. no toto, pekne. Laughing out loud Plus ešte ten Sasuke, cítim že to bude nejaká pekná zápletka Laughing out loud Teda dúfam. Opäť očakávam nejakú tú drámu a som zvedavá ako dopadnú tie skúšky.

"When captured birds grow wiser, they try to open the cage with their beaks. They don't give up, because they want to fly again."
- Shiranui Genma

Obrázek uživatele UzumakiFenris
Vložil UzumakiFenris, Po, 2009-09-28 14:26 | Ninja už: 5458 dní, Příspěvků: 345 | Autor je: Utírač Udonova nosu

jůůů nádhera =)

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, Ne, 2008-11-02 22:17 | Ninja už: 5731 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Moc díky!!!
Hmmm... k tomu motýlku, nebyl to žádný záměr jen mě to napadlo. S tím dílem, nevadí když se opozdí, sama mám hodně práce.
Pokus o česká slovíčka se ti povedl.

Obrázek uživatele anja-chan
Vložil anja-chan, Ne, 2008-11-02 21:44 | Ninja už: 5696 dní, Příspěvků: 265 | Autor je: Prostý občan

motyla mi nespis knize z lasky posilaaa....aaa spomenula som si na svoj oblubeny muzikal(drakula) kde motylek tiez vystupuje v podobnej ulohe. tiez dievcinka nedockavo caka na svojho mileho a objavi sa motylek aby ju potesil...eehnnn to bolo trocha odveci ale nuz co povedat velmi krasneee a tesim sa dal. no a moj pokus o par ceskych sloviciek si nevsimaj....jak tu vsetci furt pisu po cesky mi uz stoho sibe...ale este som chcela trocha odveci(zase)ze k tomu nasemu dielcu...pisem pisem a uz mam skoro karneval hotovy. tot vse(neviem ako sa to pise ee, nevsimaj si ma).