manga_preview
Boruto TBV 09

Čekání ve tmě! - 10 Zase přátelé aneb poslední minuty života?

Díky Narutově přenášecí technice se Itachi se zraněnou Hinatou dostal vmžiku před brány Konohy. Věděl, že by ho do vesnice nikdy jen tak nepustily. Proto použil techniku Henge, skryl Hinatu pod plášť a bleskovou rychlostí se rozběhl k Tsunade. Strážní ho ani nestačili zaregistrovat. Vyskočil na střechy budov, aby ukrátil čas proplétáním se v davu, a aby nebudil takovou pozornost.
Tsunade se mezitím znuděně probírala dokumenty na jejím stole. Už po několikáté si zhluboka povdechla a přemýšlela, proč se vlastně chtěla stát Hokage. Z jejího rozjímání ji vyrušilo zaklepání. Než však stihla cokoliv říct, nezvaná osoba otevřela dveře a vpadla dovnitř. Tsunade se překvapeně podívala na vysokou postavu ve dveřích. Zamračila se.
„Kdo jsi?" otázala se a přitom ho probodávala pohledem. Dotázaný vešel dál do místnosti, přitom za sebou zavřel dveře. Stále však nic neříkal, místo toho složil ruce do pečetě.
„Kai." zamumlal. Okamžitě ho zahalil oblak kouře. Tsunade napjatě čekala až se kouř rozplyne. Když se tak stalo málem ji vypadly oči zdůlku.
„Uchiha Itachi!" procedila mezi zuby a zlostně si ho měřila. Jmenovaný se mile usmál.
„Tsunade-sama rád vás vidím. Vím, že by jste se na mě teď nejraději vrhla, ale Hyuuga Hinata potřebuje okamžitě ošetřit." řekl rychle Itachi, aby předešel dalšímu zdržování a sundal si Hinatu ze zad. Hokage jen překvapeně zamrkala, když ale uviděla Hinata s velkou dírou v břiše trochu se vzpamatovala. Obešla stůl a postavila se před Itachiho.
„Musím tě zpoutat. Ani nevím, jestli je to opravdu Hinata. Může to být od tebe past." řekla příkře Tsunade a sledovala jeho reakci. Pomalu si kleknul a položil Hinatu na zem, hned na to se zase postavil a natáhl před sebe ruce. Tsunade neváhala a pomocí jutsu ho svázala. Jakmile si byla jistá, že se nemůže hýbat, přespěchala k Hinatě. Zběžně ji prohlédla.
„Je obdivhodné, že ještě dýchá." pomyslela si úžasle. Vzala ji do náruče a otevřela dveře.
„Z těch pout se jen tak nedostaneš, takže buď hodný a počkej na mě Itachi. Hned jak bude Hinata zajištěná si hezky popovídáme." oznámila Itachimu Tsunade a šlehla po něm pohledem. Itachi se usmál „Už se těším."

Hned jak zavřela dveře, rozběhla se dolů z budovi do nemocnice. Když se objevila v nemocnici, okamžitě se k ní seběhly doktorové a sestry co byli na blízku.
„Sakuro!“ křikla na celou nemocnici, růžovláska byla hned u ní.
„Tsunade-sama?! Co se děje?“ zeptala se ji trochu udýchaně. Tsunade ji vrazila Hinatu do náručí. „Musí ihned na sál!“ Sakura se podívala na dívku pod sebou.
„Pane bože! Vždyť to je Hinata!“ vykřila zděšeně. To už se vedle ní objevilo lehátko a tým doktorů.
„Spoléhám na tebe, Sakuro." povzbudila ji Tsunade. Její žačka horlivě přikývla a rozběhla se s Hinatou na sál. Hokage se mezitím už vracela do kanceláře. Sedla si za svůj stůl, rukou naznačila, aby si Itachi stoupnul. Učinil tak.
„Takže Itachi! Řekni mi všechno!“ nařídila mu Tsunade. Bez dalších okolků začal vyprávět celý příběh od začátku do konce. Jak potkal Naruta, jak společně trénovali, jak postupně likvidovali členy Akatsuki a tak dále.
Když skončil, slunce nad Konohou už dávno zapadlo a v kanceláři teď svítily pouze dvě lampy. V kanceláři se vznášelo tíživé ticho. Zločinec čekal na rozsudek.
„Celý tvůj příběh zní jako pohádka. Nevím jestli ti mám věřit. Jen tak si sem vejdeš, s umírající Hinatou v náručí. Naruto nikde a ještě k tomu mi tu vykládáš, že vyvraždění Uchiha klanu byla mise od Starších, Danzi a Sandaimeho?! Máš na to nějaký důkaz?“
„Vím, že to zní šíleně, ale je to pravda. Jediný důkaz co mám, jsou mé slova a přívěšek co mi dal Naruto, aby jste mi uvěřila. Mám ho v levé kapse." Tsunade mu trochu povolila pouta a nechala ho ať důkaz vytáhne z kapsy. Itachi ji podal přívěšek prvního Hokage. Zamyšleně na něj hleděla.
„Je to přesvědčivý důkaz, ale nemůžeš dokázat, že ti ho dal sám Naruto. Mohl jsi ho zabít, nebo zajmout, přívěšek ukradnout a Hinatu sám zranit." Uchiha se pod touto dedukcí usmál.
„Myslel jsem si, že to nebude tak lehké. Budeme muset počkat na Naruta až se vrátí."
„Tak dobře, ale do té doby jsi zločinec a s těmi nejednáme hezky." varovala ho Tsunade a zavolala ANBU, kteří Itachiho odvedli do vězení.

„Už to dál nezvládnu!“ pomyslel si Naruto a opřel se o strom. Potřeboval si na okamžik trochu odpočinout. Už dva dny nespal, navíc použil skoro všechnu svou chakru. Znaveně se svezl po kmeni dolů. Skoro hned jak dosedl, zavřel oči a usnul. Už ani nevnímal nebezpečí, které na něj v lese číhalo. Kdyby ho Sasuke včas nenašel, určitě by skončil jako potrava pro medvědy.
„Naruto, jsi v pořádku?" obrátil se k němu Sasuke hned jak medvěda zahnal. „Pane bože! Ten má ale tuhý spaní!“ povzdechl si, když zjistil, že blonďák stále spí. Bylo vidět, že váhá ale nakonec si přece jenom vedle něj posadil.
„Heh, vzpomínám si na naši společnou misi!“ zasmál se Sasuke a vůbec mu nevadilo, že ho Naruto nevnímá. Aspoň si to tak myslel. Naruto se probudil přesně ve chvíli kdy se vedle něj Sasuke posadil, jen byl tak zaskočený jeho slovy, že se neodvážil pohnout.
„Tehdy jsme byli skvělý tým, Ty, já a Sakura. Jo a ještě Kakashi. Opravdu mi s vámi bylo dobře, měl jse pocit, že na Itachiho zradu dokážu zapomenout a málem jsem i zapomněl, kdyby se ve vesnici neobjevil Orochimaru. Ale on nebyl jediný problém. Popravdě jsem ze začátku odcházel i kvůli tobě." Sasuke dál pokračoval ve svém monologu, který v sobě držel už mnoho let. A Naruto? Ten vedle něho napjatě poslouchal. Věděl, že kdyby se pohnul tyto slova by ze Sasukeho jen těžko doloval. Sasuke pokračoval. „Všiml jsem si jak si začínal strašně rychle sílit. Ani jsem se nenadál a byli jsme si rovni. Ten pocit byl k nevydržení. Byl jsem tak zaslepený, tvrdohlavý a domýšlivý. Myslím, že z části za to mohla i prokletá pečeť, ale nejsem si jistý. Každopádně Orochimaru se objevil ve správnou chvíli na správném místě a já toho využil. Ach, Naruto jak já toho lituji. Ale minulost nezměním, můžu jen říct, že mě to mrzí a že se chci vrátit. Nezáleží na trestu, který dostanu. Podstoupím cokoliv, jen abych se dostal pryč od Orochimara. Jen doufám, že už není příliš pozdě." poslední slova skoro zašeptal.
„Máš pravdu. Byly to hezké časy."
„Že?" Uchiha se pousmál.
„Řekl bych, že zas tak pozdě ještě není. Ale jenom pod podmínkou, že už nikdy nic podobného neuděláš."
Neudělám, slibuju! A co jsi vlastně děla-" Sasuke se zarazil, pomalu mu se otočil Uzumakiho směrem a nevěřícně se díval do smějící se tváře blonďáka.
„Ahoj, Sasuke." zasmál se Naruto a s narůstajícím smíchem sledoval jak nejmladší Uchiha dostal tik do oka.
„N-naruto! T-ty už jsi vzhůru?!" vykoktal teď už červený Sasuke. Naruto se přestal šklebit a zvážněl.
„Tvůj monolog by zbudil i mrtvolu."
„Nevím o čem to mluvíš." zatloukal Sasuke, vyhýbající se Uzumakiho pohledu.
„Jak myslíš." uchechtl se naposledy, „Opravdu se chveš vrátit?" Ticho. Otázka hodnou chvíli visela ve vzduchu. „Chci!"
Jedno slovo a kolik toho dokázalo. Dokázalo vyjádřit pocity naschromářděné několik let, v obou dvou chlapcích. Ne teď už mužích. Dokázalo obnovit jejich přátelství a ještě jej prohloubit. Vyjadřovalo omluvu a odpoštění.
Naruto zavřel oči. Na rtech se mu objevil široký úsměv, vyjadřující jeho neskonalé štěstí, že jeho nejlepší kamarád, někdo kdo byl a je pro něj jako bratr, je zpět.
„Myslím, že toho chceš hodně vysvětlit. Hlavně to o Itachim.” ozval se po odmlce Naruto. Otevřel oči a zadíval se na černou oblohu.
„Ano, to rozhodně.”
„Dobře, začnu vyprávět od tvého odchodu k Orochimarovi. Několik měsíců na to jsem se snažil vymyslet způsob, jak tě přivést zpátky. Ale pokaždé jsem selhal. Byl jsem v depresy, že nejsem dost silný. Chtěl jsem zesílit, zabít Orochimara a donitit tě se vrátit. Avšak žádný trénink mi nějak víc nepomohl. Tou dobou se tam objevil Ero-senin. Nabýdl mi, že mě bude trénovat. Souhlasil jsem a několik dní na to, jsem odešel. Po třech letech tvrdého tréninku se, kdy mě Ero-senin naučil vše co mohl, se naše cesty rozdělily. On odešel “sbírat informace” pro své knihy a já se vydal hledat svou rodinu nebo cokoliv, co by se o ní jenom zmiňovalo. Další celý rok jsem putoval z jedné země do druhé a snažil jsem se cokoliv najít. Nakonec jsem se rozhodl vrátit do Konohy. Přece jenom jsem se tam narodil, takže by měli existovat nějaké záznamy nebo jakékoliv vodítko. Nejdřív jsem zamířil na hřbitov. Chtěl se podívat po náhrobcích a zároveň pozdravit ostatní, co jsem znal. Když jsem procházel kolem hrobu Sandaimeho znenadání se tam zjevil Itachi. Oba jsme byli překvapeni, že jsme na sebe narazili a já o to víc, když jsem ho viděl s květinami v ruce! Představ si Itachi a květiny! Když jsem se ho zeptal co tu dělá, nejdřív nechtěl odpovědět, ale nakonec mi to stejně řekl. Tajně chodil na hrob mého otce Namikaze Minata.” řekl s úsměvem Naruto.
„Počkat proč by chodil zrovna k hrobu tvého otce? A kdo byl Namikaze Minato? To jsem v životě neslyšel.” chrlil ze sebe netrpělivě Sasuke. Naruto se usmál.
„Hned se k tomu dostanu. Namikaze Minato, bylo právé jméno Yondaimeho, nebo-li čtvrtého Hokage.” vysvětlil hrdě Naruto.
„T-to nemyslíš vážně? Tvůj otec byl čtvrtý Hokage?!!” křikl překvapeně.
„Je to neuvěřitelné, že?!” příkývl Naruto, „Ale teď zpátky k hlavnímu tématu. Když mi Itachi konečně řekl, kdo byli moji rodiče a že patřil mezi jejich nejlepší přátele, vůbec jsem mu nevěřil. Ale když nás napadla jedna skupinka ninjů, zachránil mi život tím, že se sám postavil do rány určené pro mě. Díky bohu ho nezranila smrtelně a on se zase plně uzdravil. Po čase jsem mu přece jenom začal trochu věřit a on mě začal trénovat! Také mi předal nejrůznější svitky po mém otci. Ve stejný čas sem přišel s nápadem začít zabýjet Akatsuki. A protože Itachi byl jedním z nich napadla mě skvělá lest. Pokaždé, když dostal nového partnera vydal se na lov Jinchuuriki, počkal jsem si na ně a společně s Itachim jsme ho zabili. Vyšlo nám to už čtyřikrát, ale po dnešku už bublina praskla, takže téhle taktiky je konec. No už to bude týden co jsem se vrátil do Konohy. Hned druhý den jsem dostal misi s Hinatou. A to přinést svitek, stejný jako ty pro Orochimara a jaký chtěli Akatsuki."
„Vypadá to, že jsi se nenudil." Sasuke se pousmál a vstal. „Měli bychom se pomalu vydat na cestu. Jsem si jistý, že chceš být co nejrychleji zpátky."
Naruto se na něj chvíli nechápavě díval. Až po chvilce mu svitlo. „Hinata! Musím rychle zpátky!"
Uchiha je zakroutil hlavou. Podal Narutovi ruku, který ji s vděkem stysknul a vytáhnul se na nohy.
„Kdo je vlastně ta Hinata?"
„Hyuuga Hinata. Možná si na ni nevzpomínás. Byla vždycky taková tichá a strašně se styděla jakokoliv se vyjadřovat."
„Á, tahle Hinata. A cože s ní máš?"
„My spolu chodíme!" zčervenal Naruto.
„Aha. Počkat, fakt? S tou Hinatou?" Sasuke úžasle sledoval, jak jeho kamarád s úsměvem přikývl.
„Teď už, ale pojď. Povím ti to cestou jestli to chceš vědět." Touto větou Naruto zastavil další příval otázek a rozběhl se směrem do Konohy. Nejmladší Uchiha se rozběhl za ním, stále však při tom nevěřícně kroutil hlavou.

4.941175
Průměr: 4.9 (119 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Pá, 2021-02-12 22:43 | Ninja už: 5718 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise pro V: Tak další informační tok máme za sebou. Ale, že do toho skáču. Co bude s Peinem? Až mu to dojde, nedopadne to dobře. Určitě se bude chtít pomstít. A určitě do toho vstoupí Orochimaru, taky to tak nenechá... tohle bude ještě zajímavé. Ale být Narutem, tak dám Sasukemu aspoň jednu ránu, za všechno, co udělal.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Ne, 2017-08-06 15:33 | Ninja už: 2690 dní, Příspěvků: 3014 | Autor je: Metař Gaarova písku

„Misia L2:“ Ňo, Ity predsa mal kód na prekonanie bariéry do Konohy, ale tu je persona non grata. Tsunade o Itachiho "misii" nebola informovaná, tak nečudo, že k nemu nemá veľkú dôveru. Ale zabezpečila Hin okamžitú lekársku pomoc a ide spovedať Ityho. Neverí mu vôbec a Itík ide do väzenia Sad Sasuke spomína na staré časy pri spiacom Narutovi, ale ten všetko počuje. Naruto je nadšený, že Sasan sa chce vrátiť, dokonca lobbuje za Sakuru, vždy som mala podozrenie, že Sasana do vzťahu s ňou nanútil. Rozpráva tiež o svojej ceste, aby Sasukeho našiel a ako sa spriatelil s Itachim. Táto časť je v kapitole najvydarenejšia Jofuku pro tebe :-) Ity bol vraj najlepší priateľ Minata, ktorý mu zveril Naruta do opatery, dobrý nápad autorky Smiling

Obrázek uživatele Narutofilka7
Vložil Narutofilka7, Čt, 2009-12-17 22:07 | Ninja už: 5330 dní, Příspěvků: 545 | Autor je: Prostý občan

Sasukeho moc barvíš do růžova! xD Hmmm doufám že bude hinatka vpořádku

Jsem fanda:

Obrázek uživatele Minnato
Vložil Minnato (bez ověření), Čt, 2008-08-21 11:54 | Ninja už: 19843 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

super skvělé a chudák Hinata

Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, So, 2008-08-16 12:51 | Ninja už: 5842 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

Tak jo, a teď už mi váážně došly slova! Prostě nemám co říct, snad jenom: je to prostě úúžááá!!! XDD Kakashi YES

Obrázek uživatele Sunny_Yuuki-a.k.a.-goforit
Vložil Sunny_Yuuki-a.k..., Pá, 2008-08-15 10:13 | Ninja už: 5958 dní, Příspěvků: 344 | Autor je: Prostý občan

naadhera Smiling

Povie mi niekto, čo je zlé na tom, že som naivná?
To, že verím, že v každom z nás je niečo dobré?
Alebo to, že verím na šťastné konce?
To, že verím v naozajstnú, pravú lásku?
Alebo čo?
TAK MI, SAKRA, NEBERTE SNY, VIERU A NÁDEJ! Ďakujem :)
Ja totiž realitu nevidím nie preto, že som slepá, ale preto, že ju nechcem vidieť.

Jo, a Zaki rulez Laughing out loud
Higurashi no Naku Koro ni, pravdepodobne najlepšie anime, aké som kedy videla

Obrázek uživatele pyrowajcak
Vložil pyrowajcak, Po, 2008-07-28 22:21 | Ninja už: 5794 dní, Příspěvků: 277 | Autor je: Prostý občan

hmmm....trochu som sa oneskoril komentmi...kazdopadne davam 5 bodov...

Obrázek uživatele JapanMomusu
Vložil JapanMomusu, Po, 2008-07-28 21:06 | Ninja už: 5803 dní, Příspěvků: 222 | Autor je: Prostý občan

Jo vážne SUPERRR....Eye-wink Laughing out loud Smiling

Obrázek uživatele DaimondDog
Vložil DaimondDog, Út, 2008-07-22 14:01 | Ninja už: 5826 dní, Příspěvků: 195 | Autor je: Prostý občan

11. diel je uz od vcera a este stale neni spristupneny ... uz sa tesim Laughing out loud

Obrázek uživatele Inuzukakiba
Vložil Inuzukakiba, Po, 2008-07-21 16:36 | Ninja už: 6004 dní, Příspěvků: 24 | Autor je: Prostý občan

super

Obrázek uživatele Kakashi-anbu
Vložil Kakashi-anbu, Po, 2008-07-21 13:40 | Ninja už: 5804 dní, Příspěvků: 13 | Autor je: Prostý občan

pěknýýý honem další díl

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, Ne, 2008-07-20 17:35 | Ninja už: 5994 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Jupíííí konečně zase starý kámoši spolu!! Jop báječný.

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, So, 2008-07-19 09:22 | Ninja už: 5921 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Konečně domů... Snad zase Sasukeho nechytí amok, až se setká s Itachim Smiling

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Ne, 2009-01-04 23:55 | Ninja už: 6186 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

to taky doufam

Obrázek uživatele Naruťák111
Vložil Naruťák111, Pá, 2008-07-18 23:01 | Ninja už: 5795 dní, Příspěvků: 48 | Autor je: Prostý občan

je to skvelé,dúfam že Hinata bude v pořádku, už se moc teším na dalsí díl Laughing out loud

Obrázek uživatele DaimondDog
Vložil DaimondDog, Pá, 2008-07-18 21:26 | Ninja už: 5826 dní, Příspěvků: 195 | Autor je: Prostý občan

je to pekne ... ale nejde mi do hlavy jak to ze Itachi sa kamaradil so 4. a Kushinou ked bol mozno vtedy este dieta Smiling ... ale to mi je jedno uz sa tesim na dalsi Laughing out loud

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, Pá, 2008-07-18 21:22 | Ninja už: 5884 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

nádhera prostě nej....co víc říct? tohle jsem od toho ani nečekal Laughing out loud honem další díl Smiling

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele HinataHyuuga2
Vložil HinataHyuuga2, Pá, 2008-07-18 20:58 | Ninja už: 5795 dní, Příspěvků: 18 | Autor je: Prostý občan

mooooooc krásný jako vždy doufám že Hinata bude v pořádku =)

Obrázek uživatele Hyuuga.com.
Vložil Hyuuga.com., Pá, 2008-07-18 19:24 | Ninja už: 5924 dní, Příspěvků: 40 | Autor je: Prostý občan

jeeee je to nádherné....jak já sem se těšila na další díl......fakt supr povídka *kýwá hlawou na souhlas* .........už aby byl další dílek Eye-wink