manga_preview
Boruto TBV 08

Čekání ve tmě! - 9 Konec týmu ....

„Naruto! Musíme ji rychle ošetřit!“ Naruto sebou škubl a rychle Hinatu položil na zem. Sundal si svitek i batoh, ze kterého vyndal obvazy a masti. Opatrně Hinatě vyhrnul tričko, aby byla vidět rána. Předkvapeně zamrkal, když viděl, jak se rána pomalu hojí.
„Díky Gobi." pomyslel si úlevně, i přesto však Hinatě ránu obvázal a vyčistil ji co nejvíce drobných zranění. Když byl hotov, vše uklidil a svitek s batoh si znovu nasadil.
„Itachi."
„Já vím. Zdá se, že na nás čeká pár hadů." souhlasil posměšně a sáhl pro kunai. Naruto ho však zarazil. „Teď ne. Počkáme až na nás sami zaútočí. Musíme doručit ten svitek."
Uchiha na chvíli zaváhal, když však uviděl Narutův pohled nedovolující žádný odpor, povzdechl si a pokrčil rameny.
„Jak chceš, ale buď stále ve střehu. Vypadá to, že nejsi jediný kdo za ty roky zesílil." upozornil ho Itachi a stoupnul si.
„Znáš mě přece." usmál se Naruto a také se postavil. Bezděky si přitáhl svitek blíž k tělu.
„No právě." zamumlal s povzdechem Itachi. Naruto se na něj zašklebil, protože ho moc dobře slyšel.
„Místo těch poznámek vem prosím Hinatu. Nerad bych, aby se jí něco dalšího stalo." požádal ho už zase vážný Naruto.
„Dobře. Postarám se o ni jako o vlastní. Musím totiž přiznat, že mě celkem zaujala." řekl Itachi s tak vážným výrazem, až se musel Naruto zasmát.
„Jsem rád, že na tebe tak zapůsobila, ale je jiná, než předtím! Myslím, že ten únos ji musel hodně poznamenat, ale já to tak nenechám! Až se vrátíme do vesnice, a ty doufám s námi, vydám se toho slizkého hada najít a podříznout!“ řekl tvrdě Naruto tak, že Itachimu přeběhl mráz po zádech.
„Půjdu s tebou a postarám se o ty, co se ti budou plést do cesty!“ úsmál se Itachi. S Hinatou na zádech se vydal za Narutem, odhodlaně kráčícím vpřed týmu Hebi.

„Sasuke! Už bysme měli vyrazit!“ řekl Juugo. Sasuke ho ignoroval, místo toho zaujatě sledoval Naruta, Itachiho a tu dívku.
„Chovají se k sobě jako staří přátelé! Jak je to, ale možný! Vždyť Itachi chce Naruta odjakživa zabít!“ pomyslel si Sasuke a dál je sledoval.
„Sasuke!“ křikla na něj Karin a Sasuke se na ni konečně otočil.
„Co je?“ zeptal se naštvaně.
„Už jsou tady a blonďák má ten svitek!“ řekla rázně Karin. Sasuke se podíval tím směrem, kterým ukazovala, a opravdu! Byli jenom pár metrů od nich.„Dobře! Připravte se a na signál vyrazíme!“

„Za chvíli jsme u nich.“ zamumlal Naruto, když byli asi pět metrů od úkrytu týmu Hebi. „Vím! Připrav se!“

„Teď!“ vykřikl Sasuke a všichni čtyři vyskočili před Itachiho s Narutem. Ti se tvářili naprosto klidně.
„Vydej nám ten svitek, blonďáku!“ křikla na Naruta Karin.
Naruto se na ni podíval a v tu chvíli Karin strnula. Jejich oči se střetly a Karin ucítila obrovskou sílu, která z Naruta vyzařovala. Roztřásla se jí kolena a jako v tranzu se sesunula na zem. Suigetsu se podíval směrem, kam se dívala, a stejně jako ona pohlédl do Narutových očí. Chvíli mu odolával, ale Naruto uvolnil ještě větší množství, a to už Suigetsu nevydržel.
„Kdo k čertu jsi?!“ zašeptal ztěžka a sesunul se vedle Karin.
Naruto neodpovídal, jen dál tyhle dva probodával pohledem. Itachi se vyhýbal Juugovým útokům a ještě k tomu sám útočil. Sasuke stál o nějaký kus dál a díval se na celou situaci. Pohled mu padl na ležící týmové partnery.
„Co to tam, k čertu, dělají?“ pomyslel si naštvaně, když ale pohlédl na Naruta, otevřel pusu dokořán.
„To Naruto! Ale co dělá? Pokud vím, žádné jutsu nepoužil.“ pomyslel si zaraženě a seskočil mezi ty tři. Jakmile se Karin a Suigetsu odvrátili od Narutova pohledu, ulehčeně vydechli.
„Naruto!“ řekl Sasuke a podíval se na něj.
„Ne, Sasuke!“ vykřikla rychle Karin. Sasuke se na ni podíval se zdviženým obočím.
„Nedívej se mu do očí!“ zašeptala ještě vyděšeně Karin. Sasuke se od ní odvrátil a podíval se směrem k Narutovi. Chvíli se rozmýšlel, pohlédnout mu do očí, ale přece jenom to nakonec udělal. Naruto mu pohled tvrdě oplatil. Sasuke v něm neviděl nic než ohromnou sílu! Žádné přátelství nebo cokoliv jiného.
„Naruto, jsi... jsi to ty?“ zeptal se ztěžka Sasuke a trochu se pod tou silou zakymácel. Naruto trochu ubral.
„Ano! Jsem to já.“ řekl klidně Naruto.
„Ale ten svitek nedostaneš!“ řekl po chvíli. Sasuke zaváhal.
„Mám mu to říct nebo ne ....“ uvažoval.
„Naruto, já .....“ začal Sasuke. Naruto se na něj tázavě podíval.
Právě když se Sasuke snažil dokončit celou větu ho Itachi přerušil.
„Naruto! Nerad ruším, ale Hinata musí do nemocnice! Její rána se znovu otevřela!“ křikl zneklidněně Itachi s Hinatou v náručí a došel k Narutovi. Ten se na Hinatu rychle podíval.
„Dobře. Přenesu vás ke Konoze! Běž rovnou k Tsunade a dej ji toto!“ rozkázal Naruto a sundal si z krku přívěšek prvního.
„Ale proč jen my dva?“ zeptal se nechápavě Itachi.
„Nemám na to dost chakry. Ano, vím zní to bláznivě, ale když jsem byl pro ten svitek, tak to ze mě vysálo nějakou tu část chakry.“ vysvětlil Naruto. Itachi kývl a o kousek ustoupil.
„Svitek si nechám u sebe.“ řekl prostě Naruto a Itachi kývl.
„Shunshin no Jutsu!“ zašeptal Naruto a Itachi s Hinatou zmizeli. Naruto se okamžitě chytl stromu, aby neupadl. Zhluboka dýchal.
„Spotřeboval jsem příliš moc chakry!“ pomyslel si a narovnal se. Stále však trochu vrávoral, ale přesto zamířil k cestě do Konohy. Naprosto ignoroval Sasukeho a celý tým Hebi, který se mezitím jakžtakž vzpamatoval, kromě Juuga. Ten ležel mrtvý na zemi.
„Kam si myslíš že jdeš! Ty monstrum?!“ křikla na něj Karin.
„Sasuke! Jestli nechceš přijít o dalšího člena tvého nového týmu, tak jí řekni, ať radši mlčí!“ promluvil Naruto a přitom se zastavil. Ohlédl se přes rameno a jejich pohledy se setkaly.
„Karin zmlkni!“ napomenul ji ostře Sasuke, ale od Narutova pohled se neodtrhl. Karin se na Sasukeho nechápavě podívala.
„Proč bych měla mlčet?! Vždyť je to jenom uřvaný spratek! Monstrum!“ zakřičela Karin. Naruto se k nim otočil čelem.
„Teď poslouchej, ty slečinko! Jsi ta nejodpornější holka, co jsem kdy potkal! A to jsem jich viděl! Stejně se ale divím, jak s tebou může Sasuke vydržet?! Vždyť i Sakuře nadával a myslel si o ní kdo ví co to není za špínu.“ řekl pohrdavě Naruto a přitom se podíval na Sasukeho, který se při té vzpomínce zastyděl.
„Sakura, ...taky, ... ona mě ... taky nenávidí?“ zeptal se potichu Sasuke. Naruto sklopil pohled.
„Sakura. Od té doby co jsi odešel, se celou tu dobu trápila! Způsobil jsi ji tak velkou bolest, že se to ani nedá popsat, ale i přesto se nevzdávala naděje, že tě jednou přivede zpět. Teď je z ní velmi skvělá kunoichi a svými schopnostmi léčení přesahuje i Tsunade! A to nemluvím o její brutální síle!“ prohlásil Naruto skoro pyšně a při poslední větě se promnul spánky. Sasuke sklopil pohled.
„Ale ještě jsem neodpověděl na tvou otázku. Sakura tě nikdy nepřestala milovat!“ řekl prostě Naruto. Sasuke se zarazil a podíval se na něj. Naruto se mírně usmál.
„A teď mě omluvte, musím jít!“ řekl Naruto a znovu se vykročil na cestě k Listové.

„Sasuke! Co to mělo znamenat!“ křikla na něj Karin. Sasuke neodpovídal a pomalu se vydal za Narutem. Jeho slova o Sakuře. I jeho samotný pohled by stačil, aby Sasukemu dodal sílu k něčemu, k čemu se neodhodlal už několik let.
„Sasuke! Kam jdeš?!“ křikl za ním Suigetsu.
„Pryč! Pryč od Orochimara.“ zašeptal Sasuke a trochu zrychlil. Karin a Suigetsu se na sebe podívali.
„Ale mi ti to nedovolíme!“ zakřičel Suigetsu a společně se na Sasukeho vrhli. Ten se jen otočil a oni ve vteřině ztuhli.
„Mangekyou Sharingan!“ zašeptal Sasuke a místo normálního Sharinganu, se v jeho očích objevil Mangekyou. Dostal je do Genjutsu a postupně zabil. Když jejich mrtvá těla spadla na zem po tváři mu stekla jediná slza. Přece jenom s nimi ztrávil nějakou část svého života, kterou jen tak nevymaže. Ale to už byla minulost. Odvrátil se od nich a pomalu se vydal po stejné cestě jako jeho nejlepší přítel, jako Naruto.

4.93651
Průměr: 4.9 (126 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Pá, 2021-02-12 22:28 | Ninja už: 5708 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise pro V: Tohle se mi líbí. Týmová vyvražďovačka. To je můj šálek kávy. To já můžu furt. Tsunade určitě musela zažít šok, když se jí v kanceláři z ničeho nic objeví ti dva... sakra, tohle je fakt povídka přesně pro mě. Jen mě mrzí jedna věc, že jsem jí nečetla přitom jak's jí vydávala...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Ne, 2017-08-06 15:03 | Ninja už: 2680 dní, Příspěvků: 3005 | Autor je: Metař Gaarova písku

„Misia L2:“ Vďaka Gobimu Hinata ešte síce žije, ale potrebuje riadne ošetrenie, tak Ity ju má odniesť do Konohy a Naruto ide bojovať s Hebi. Itík je zlatý, keď ubezpečuje Naruta, že ak pôjde podrezať Ora tak: „Půjdu s tebou a postarám se o ty, co se ti budou plést do cesty!“ Smiling Sasan sa čuduje, že Itachi s Narutom sú zadobre a zdá sa, že tímu velí rázna Karin. Fiiha, Naruto má zvláštnu silu v očiach, čo to môže byť? Karin a Suigetsa ľahko vyradil a Sasuke sa len díva ohromený z Narutovej sily Puzzled No toto, Naruto ovláda techniku prenosu Shocked Zaujímavé, že nešetril čakru, Sasana ignoruje, dajaký si je istý. Autorka asi vložila do úst Naruta svoj názor na Karin, lebo si myslím, že Kishiho Naruto by jej niečo také nepovedal ako tu. Sasan zabije svoj tím a ide domov, zvláštne, je ako ovečka...

Obrázek uživatele Kessidy Namikaze
Vložil Kessidy Namikaze, So, 2010-09-25 19:47 | Ninja už: 5013 dní, Příspěvků: 153 | Autor je: Prostý občan

Super díl a super série...hlavně nenápadně Itachi, hlavně nenápadně =D=D=D

Obrázek uživatele Narutofilka7
Vložil Narutofilka7, Čt, 2009-12-17 21:54 | Ninja už: 5320 dní, Příspěvků: 545 | Autor je: Prostý občan

Hmmm to bylo moc lehký... xD No nic uvidíme jak se to vyvine

Jsem fanda:

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Ne, 2009-01-04 23:44 | Ninja už: 6175 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

Takže Sasuke se spamatoval tak to je na čase

Obrázek uživatele likvidator
Vložil likvidator, St, 2008-10-15 20:08 | Ninja už: 5674 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Prostý občan

Fakt je to super

Obrázek uživatele Kazumi
Vložil Kazumi, Čt, 2008-10-02 17:29 | Ninja už: 5800 dní, Příspěvků: 248 | Autor je: Prostý občan

moooooc pekny Smiling

Obrázek uživatele Minnato
Vložil Minnato (bez ověření), Čt, 2008-08-21 11:51 | Ninja už: 19833 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

super užasné skvěléé

Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, So, 2008-08-16 12:44 | Ninja už: 5832 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

To byla kláása. Já fím ,že se asik opakuju, ale už nefím, co mám psát!! Si mi tím totiž úplně vyrazila dech!!! Fakt náádhera Laughing out loud !!

Obrázek uživatele Sunny_Yuuki-a.k.a.-goforit
Vložil Sunny_Yuuki-a.k..., Pá, 2008-08-15 10:09 | Ninja už: 5948 dní, Příspěvků: 344 | Autor je: Prostý občan

teeda, Sasuke sa zacina spamatavat??? pekne od neho Laughing out loud super

Povie mi niekto, čo je zlé na tom, že som naivná?
To, že verím, že v každom z nás je niečo dobré?
Alebo to, že verím na šťastné konce?
To, že verím v naozajstnú, pravú lásku?
Alebo čo?
TAK MI, SAKRA, NEBERTE SNY, VIERU A NÁDEJ! Ďakujem :)
Ja totiž realitu nevidím nie preto, že som slepá, ale preto, že ju nechcem vidieť.

Jo, a Zaki rulez Laughing out loud
Higurashi no Naku Koro ni, pravdepodobne najlepšie anime, aké som kedy videla

Obrázek uživatele JapanMomusu
Vložil JapanMomusu, Po, 2008-07-28 20:40 | Ninja už: 5793 dní, Příspěvků: 222 | Autor je: Prostý občan

jako furt Smiling jo znovu SUPERRRR díl Eye-wink Laughing out loud

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, Ne, 2008-07-20 17:29 | Ninja už: 5984 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Bájo bájo bájo !!!

Obrázek uživatele tivka
Vložil tivka, Pá, 2008-07-18 22:09 | Ninja už: 5760 dní, Příspěvků: 90 | Autor je: Prostý občan

suuper dííl nikdy nesklameš Smiling

Obrázek uživatele DaimondDog
Vložil DaimondDog, Pá, 2008-07-18 16:47 | Ninja už: 5815 dní, Příspěvků: 195 | Autor je: Prostý občan

no vidim ze uz mas aj 10 cast ... dufam ze vyde co najskor Laughing out loud

Obrázek uživatele Inuzukakiba
Vložil Inuzukakiba, St, 2008-07-16 09:12 | Ninja už: 5994 dní, Příspěvků: 24 | Autor je: Prostý občan

super

Obrázek uživatele Assori
Vložil Assori, Út, 2008-07-15 19:20 | Ninja už: 5794 dní, Příspěvků: 81 | Autor je: Prostý občan

Moc Pěkný jen tak dál.

[URL="http://www.theotaku.com/quizzes/view/1878/what_bleach_minor_character_are_you%3F"][/URL]

Obrázek uživatele nika.nikule
Vložil nika.nikule, Út, 2008-07-15 19:01 | Ninja už: 5766 dní, Příspěvků: 165 | Autor je: Prostý občan

mociinky pěknýý Smiling sem ráda za tenhle díl Smiling

Ima koko ni iru jibun wo shinjitai...Chci věřit sám v sebe tady a teď

Obrázek uživatele pyrowajcak
Vložil pyrowajcak, Út, 2008-07-15 14:44 | Ninja už: 5784 dní, Příspěvků: 277 | Autor je: Prostý občan

good...5 bodov...

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Út, 2008-07-15 06:57 | Ninja už: 6030 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Páni toto bol výborný diel... Starostlivý Itachi a Sasukeho premena, no paráda, jaaaj už sa moc teším na pokračovanie Laughing out loud


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Po, 2008-07-14 22:42 | Ninja už: 5911 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Tak to je šok - Sasan se vzpamatoval úplně? Jen aby mu to vydrželo Laughing out loud

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Naruťák111
Vložil Naruťák111, Po, 2008-07-14 22:16 | Ninja už: 5785 dní, Příspěvků: 48 | Autor je: Prostý občan

moooooc krásne chťelo by to jen trochu vice lasky medzi narutem a hinatou Laughing out loud

Obrázek uživatele U-zu-ma-ki Naruto
Vložil U-zu-ma-ki Naruto, Po, 2008-07-14 21:48 | Ninja už: 6025 dní, Příspěvků: 44 | Autor je: Prostý občan

skvělej díl, jako obvykle jsi nezklamala

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, Po, 2008-07-14 19:44 | Ninja už: 5874 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

jéééé to je nádhera...tento dílek se ti moc povedl...nevím co bych řekl strašně se mi to lííbý....prostš jen tak dál:-D

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele DaimondDog
Vložil DaimondDog, Po, 2008-07-14 19:22 | Ninja už: 5815 dní, Příspěvků: 195 | Autor je: Prostý občan

hmm ze by Sasuke sa vratil do Konohy a uvedomil si ze ma aj on rad Sakuru ? ... no uz sa tesim na pokracko Smiling