manga_preview
Boruto TBV 09

"....Pro vás....."

„Víš, nechci tohle všechno ničit... tvou maminku miluji víc než svůj život a jsem si jist, že i ty ji budeš nebo už miluješ stejně. Dala ti život. A ty ji musíš chránit, až tu nebudu! Nechci ti tvůj život ničit, ale... jsem Hokage a... mojí povinností je ochraňovat mou vesnici. Proto to musím udělat. Doufám ,že jednou budeš alespoň trochu po mně a že tvoje maminka... ti o mě řekne i něco dobrého. Teď mě asi nenávidí. Ani se jí nedivím... tolik se těšila na to, až přijdeš na svět a budeme rodina. Já, ona a ty! Ale pak se tady zjevila ta zrůda. Kyuubi no Youkou. Ten démon zabil už tolik lidí. Nyní mám ale jutsu, které by ho mohlo porazit!“ promlouval blonďatý ninja na malé miminko, které svírala žena, již nesl v náručí.
Pomalu šel po schodech, až k jakési jeskyni na vršku hory. Celá cesta byla osvícena svícemi. Za nimi tiše kráčel postarší muž.
Došli až na vrchol. Muž položil ženu na deku do rohu místnosti a něžně jí sebral miminko z náručí.
„Ne, prosím, nedělej to!!!!“ zaprosila plačtivě.
„Promiň mi to... ale jinak to nejde !!“ odpověděl jí a snažil se utišit maličké dítě.
„Minato, nedělej to!!! Je to tvůj vlastní syn!!! Nemůžeš mu to udělat! Zničíš mu tak život a navíc... zničíš ho i sobě!“ nevzdávala se dál žena a s vypětím všech sil se postavila. Hned na to ale zavrávorala.
„Pozor, Kushino! Musíš si dávat pozor... vždyť jsi právě porodila!“ zavrtěl hlavou šedovlasý muž a pomalu ji posadil. Sáhl jí na rozpálené čelo a přikryl její rozklepané tělo.
„Jiraiyo, musíte ho zastavit! Jedině vás poslechne! Nemůže mi přece vzít Naruta. Vždyť se teprve před chvilkou narodil a on už mu chce zkazit celý život! A navíc jeho to zabije! Nechci ho ztratit!!! Tak dlouho jsem čekala na rodinu a když už ji konečně mám, tak ji mám zase ztratit???“ rozplakala se ještě víc Kushina a s očima plnýma naděje pohlédla na Jirayu.
„Kushino, já... musím souhlasit s Minatem,“ odpověděl tiše a sklopil zrak, aby se nemusel dívat do jejích beznadějných očí.

Minato mezitím položil Naruta na zem a kolem něj rozestavil spoustu svíček. Pomalu a trpělivě mu začal na holé bříško kreslit jakési značky. Nakonec z toho vznikla spirála.

„Proč... proč jste všichni proti mně?!“ vyhrkla Kushina a znovu vstala. Jiraya ji znovu chytil, ale ona se mu vytrhla.
„Já si svého syna nenechám vzít!!!“ řekla tvrdohlavě a rázným krokem se vydala se směrem k místnosti, kde zmizel Minato s Narutem v náručí.
Přidržovala se zdí a pomalu, vrávoravě došla do druhé místnosti. Na zemi uviděla svého syna a nad ním skloněného svého muže.
„Minato... prosím!“ zakoktala a zhroutila se k zemi. Minato se rychle otočil a bleskovou rychlostí ji zachytil. Podíval se na její uplakanou, přesto však nádhernou tvář. Koukala na něj očima, které kdysi tak zářily a jiskřily. Teď však jako by byly zakalené.
„Kushino, já... dělám to pro vás... pro celou vesnici, ale hlavně pro tebe a pro něj!“ zašeptal jí do vlasů a políbil na čelo.
„Miluju tě, lásko moje!“ dodal, a při těch slovech kývl na Jirayu, který vzal rudovlásku do náruče a odnesl ji pryč.
„Nedělej to!“ uslyšel ještě naposled její tiché zasténání.
Přešel znova k malému a pohladil ho po tvářičce.
„Promiň mi to!“ zašeptal a zvedl se.

„Vážně to chceš udělat?“ ozval se Jiraya, opírající se o stěnu. Minato rozhodně přikývl.
„Byl jsi můj nejlepší žák,“ řekl Jiraya a objal ho kolem ramen.
„Postarejte se mi o ně! A ještě něco... chci, aby byl Naruto uctíván jako hrdina... ať si všichni pamatují, že zachránil vesnici!“ řekl a naposledy se podíval na svého vytouženého syna.
„Neboj se,“ pousmál se smutně Jiraya a Minato se vydal z jeskyně.

Už z dálky slyšel ječení a bolestné vzdechy. Musím to udělat! blesklo mu hlavou. Přišel až dolů k bojišti. Ta zrůda je strašná! pomyslel si a koukal na rozzuřenou lišku ničící vše, co jí přijde pod tlapy.
Udělal pár pečetí a vyvolal obří ropuchu. Na jejím hřbetě se vynesl vysoko vzhůru. Teď už ho liška zpozorovala.
Začal pomalu dělat pečetě.
Promiň, lásko... promiň, synu. Ale já to musím udělat! Musím to udělat, abych chránil všechny ty, co tu žijí... ale taky abych očistil smrt těch, co ta zrůda zabila. Prosím, vzpomínejte na mě v dobrém! pomyslel si. Sice mu to trhalo srdce, přesto však vykřikl ta slova. Ta slova, co ho připraví o život a zničí ho tomu malému...
„Shiki Fuujin!!!“
Krajina, jeskyně, prostě všechno se zalilo oslňujícím světlem. Ozvalo se mnoho výkřiků. Pak hrozivé zařvání Kyuubiho. A pak to všechno pominulo. Ninjové se bojácně rozhlíželi po okolí. Kyuubi byl pryč. Všichni propukli v jásot.
„Ta... tady je Hokage-sama! Doktora, rychle!!!“ vykřikl kdosi a sám poklekl vedle nehybného Minata. Ten nejevil žádné známky života, přesto se však... usmíval.
„Je mrtvý,“ pravil tiše lékař, když po asi desetiminutovém ošetřování smutně odtáhl své ruce.
Všichni posmutněle ztichli. Drželi ticho za svého Hokage... za toho muže, co je zachránil, a sám se pro ně obětoval.

„Kushino!!!Je to za námi!!!“ vykřikl radostně Jiraya a vzal ji za chladnou ruku.
„Kushino?“ mírně s ní zatřásl.
Nic. Znovu s ní zatřásl, tentokrát ostřeji. Opět žádná reakce.
„Kushino, tak vstaň!!!“ vyjekl tiše Jiraya, bylo však pozdě. Jiskřičky v jejích vždy tak veselých a povzbuzujících očích navždy vyhasly.
Jiraya se s těžkým srdcem zvedl a přešel k plačícímu dítěti.
„Neboj se, Naruto! Jednou budeš stejně dobrý ninja jako tvůj otec!“ promluvil k němu a zmizel.

O několik let později.

„Naruto, proč jsi pomaloval hlavy Hokage? Víš přece, kdo to byli, ne?“ zeptal se vysoký muž vysmátého blonďáčka.
„Ale no jo... a nejlepší byl Čtvrtý! Taky jednou budu takový!!!“ odpověděl a zahleděl se na sochy. „Jsem Naruto Uzumaki a jednou se stanu Hokage!“

Poznámky: 

Ehm... no... podle mě má mít každej obrázek svůj příběh... Hm, jo, zní to divně xDD... ae já tomuhle obrázku nemohla říct ne. xDD Bylo na něj takovejch možností a... no prostě jsem to napsala mno. xPP

4.826085
Průměr: 4.8 (46 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Endasaku Haruko
Vložil Endasaku Haruko, Ne, 2014-04-06 18:16 | Ninja už: 3740 dní, Příspěvků: 83 | Autor je: Pěstitel rýže

Krásné.

"Odpadlík přemůže génia pomocí těžké práce." -Rock Lee
"Nejdůležitější věc pro ninju je týmová práce!" -Yondaime Hokage (Namikaze Minato)
"Když máš někoho koho ochraňuješ, staneš se doopravdy silným." -Haku
"Kytka není na nic jestliže nevykvete." -Yamanaka Ino
"Už nikdy neuteču! Nevezmu svá slova zpět! To je má cesta ninjy!"-Naruto
"Bojuju jen pro sebe a žiju abych miloval jen sebe." -Gaara (Godaime Kazekage)

Obrázek uživatele veverkawackova
Vložil veverkawackova, Pá, 2013-06-21 17:17 | Ninja už: 3983 dní, Příspěvků: 8 | Autor je: Utírač Udonova nosu

To je dojemný! Ale vadilo mi na tom, že ten příběh je jiný než v anime. Nějak si na to nemůžu zvyknout... Jinak tvůj styl psaní se mi hodně líbí. Doufám, že se chystáš ještě něco napsat.=O)

Obrázek uživatele Aiven
Vložil Aiven, St, 2010-09-08 18:10 | Ninja už: 4996 dní, Příspěvků: 20 | Autor je: Prostý občan

To je nadherny, dojemny, proste krasa Smiling

Ber, co můžeš... A nic nevracej...
Bojuju za to, v co věřím...
Aiven podpis

Obrázek uživatele Akasuna no Pilika
Vložil Akasuna no Pilika, So, 2009-11-07 14:57 | Ninja už: 6039 dní, Příspěvků: 230 | Autor je: Prostý občan

Mat_Ratt:
Chm... no. Takže úvodem bych jen chtěla říct, že tato odpověď určitě není myšlená nějak naštvaně, nebo ukřivděně, ale chtěla bych abys to bral jako obhájení mojí práce^^

Na závěr bych jen dodala, že jak je vidět oba máme jiný pohled na psaní. Řekněme, že já ráda vypisuji všechno o postavě a tu "omáčku okolo" vynechávám. Nevím jesli je to dobře nebo špatně, ale je to můj styl psaní a aspoň podle ostatních komentářů si myslím, že se najdou lidé, kterým se to líbí. Jak se říká, nikdy se nezavěčíš všem že? Což ovšem neznamená že bych ti nebyla vděčná za tvůj komentář. Je fakt, že se lépe čtou poznámky typu skvělý a super, ale o tvém psaní toho moc neřeknou. Díky tvé poznámce aspoň vím co příště můžu změnit!
Celkově ti děkuji a třeba z téhle slohovky pochopíš proč jsem to napsala tak, jak jsem to napsala^^

Obrázek uživatele Mad_Ratt
Vložil Mad_Ratt, So, 2009-11-07 15:27 | Ninja už: 5302 dní, Příspěvků: 59 | Autor je: Prostý občan

Napsal jsem svůj názor, toť vše. Pokud jsi s tímto spokojená tak, že si to i obhájíš, neberu ti to. Ostatně máš pravdu, ty komentáře mluví sami za sebe. Jen si uvědom, kolik lidí ti řekne svůj názor na rovinu. Pozoruji na Češích jednu úžasnou vlastnost a tou je neupřímnost. Čas ukáže, kdo z nás měl pravdu. Nebo to ten samý čas spláchne a zapomeneme na to Smiling
Mimochodem, jsem Mad_Ratt, ne Mat_Ratt...

Svět je tragédií pro toho, kdo cítí a komedií pro toho, kdo myslí.
Jonathan Swift
EDIT: Nyní žiji v jedné velké tragédii. A líbí se mi to.
Mimochodem: Mad_Ratt = RanDaal

Obrázek uživatele Akasuna no Pilika
Vložil Akasuna no Pilika, So, 2009-11-07 15:52 | Ninja už: 6039 dní, Příspěvků: 230 | Autor je: Prostý občan

Jistě, jistě^^ ovšem, že všichni neříkají pravdu!... ale většinou když se mi něco opravdu nelíbí tak buď řeknu; je to hrozný a nebo radši nenapíšu nic ^^ Souhlasím s tebou v tom, že se to časem ukáže^^
A mimochodem omlouvám se xD. Obvykle nepíšu tak dlouhý komenty a tvůj nick jsem psala až naposled, takže jsem to špatně napsala, nebo blbě koukla... nevím, omlouvám se Smiling

Obrázek uživatele Mad_Ratt
Vložil Mad_Ratt, So, 2009-11-07 14:15 | Ninja už: 5302 dní, Příspěvků: 59 | Autor je: Prostý občan

Úvod je trochu přehnaný, o jakou situaci jde jsem poznal po pár větách. A přeci jen, takhle si povídat s malým dítětem, které sotva vidí, to není moc reálné. Sice je to jeho syn a on se s ním loučí, ale i tak je to mnoho informací, které čtenáře neposunou dál, jen "zabíjí čas".
Kde se tam vzal muž? Oni jsou na schodech? A jaká žena?! Asi Kushina, že? Zahrnul bych ty postavz už do úvodu, když jsou tam po celý čas příběhu.
Kushina mi nikdy nepřišla jako hysterka, spíš bych čekal že Minato bude na měkko a ona mu dodávat odvahy. Plačky, pochopitelně.
Mohla jsi více popsat ten riutál, přeci jen byl na tom všem to nejpodstatnější.
Taky mi chyběl popis toho, co se s Kushinou stalo. Asi slabost po porodu, ale to už si domýšlím, příběh mi to nepodal.
Závěr je hodně dobrý.
Jako celek to působí chvílemi zmateně, ale není to žádný paskvil.
3.

Svět je tragédií pro toho, kdo cítí a komedií pro toho, kdo myslí.
Jonathan Swift
EDIT: Nyní žiji v jedné velké tragédii. A líbí se mi to.
Mimochodem: Mad_Ratt = RanDaal

Obrázek uživatele Hiroshi-senpai
Vložil Hiroshi-senpai, Čt, 2009-05-28 12:44 | Ninja už: 5466 dní, Příspěvků: 160 | Autor je: Prostý občan

Krásne FF

Obrázek uživatele Zrůda Iwka-chan
Vložil Zrůda Iwka-chan, Pá, 2009-04-10 19:12 | Ninja už: 5667 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

vždycky když čtu o smrti Minata a vubec o tom incidentu skoro se rozbulim XD.... Je to nádherná povídka . Skvěle jsi volila slova a vubec ,.. poznala jsem v tom ten obrázek a připomělo mi to ještě jeden .. Jsi skvělá spisovatelka

Snažím se být v každém komentu upřímná ale .. taky se snažim neurážet !! proto doufám že mi to nikdo nebude mít za zlé !!!!!

Obrázek uživatele KatuSHka
Vložil KatuSHka, Ne, 2009-01-04 21:28 | Ninja už: 5902 dní, Příspěvků: 189 | Autor je: Prostý občan

Moc krásnéé Smiling takové příběhy mám ráda...Teda já mam ráda hlavně Minata xDD... BTW: Jestli máš zájem, něco podobného jsem taky napsala, Tak se jukni SEM

...

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, So, 2009-01-03 18:53 | Ninja už: 5876 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Krásná FF. Tak tahle si to představuješ ty? Jestli ano, tak je to úplně suprová minulost. Fakt krásný.

Obrázek uživatele Zuzana
Vložil Zuzana, Pá, 2008-12-19 12:06 | Ninja už: 5637 dní, Příspěvků: 7 | Autor je: Prostý občan

Opravdu užasný

Obrázek uživatele EmiLi-Sasori
Vložil EmiLi-Sasori, Ne, 2008-11-02 07:32 | Ninja už: 5698 dní, Příspěvků: 204 | Autor je: Prostý občan

Mocinky hezký xD

Obrázek uživatele Menma
Vložil Menma, St, 2008-10-15 19:05 | Ninja už: 5790 dní, Příspěvků: 2 | Autor je: Prostý občan

Jee to bolo super!

Obrázek uživatele Lali
Vložil Lali, So, 2008-10-04 22:28 | Ninja už: 5770 dní, Příspěvků: 501 | Autor je: Prostý občan

Moc smutný, Minato je prostě nejlepší. Super příběh.


Komu nešibe s námi, tomu s největší pravděpodobností šibe s někým jiným... Smiling

Obrázek uživatele kanaru
Vložil kanaru, Čt, 2008-10-02 22:56 | Ninja už: 6049 dní, Příspěvků: 134 | Autor je: Prostý občan

Kdo jsi, že tak krásně píšeš???! Seš Bůh? Laughing out loud To bylo opravdu nádherný, dokonale vystihnuto...

Obrázek uživatele Benny16-Kiba
Vložil Benny16-Kiba, Po, 2008-09-15 22:04 | Ninja už: 5719 dní, Příspěvků: 7 | Autor je: Prostý občan

Moc pkná povídka

KibaZ láskyZ láskyZ lásky

Obrázek uživatele Nek-ross
Vložil Nek-ross, Čt, 2008-09-04 21:24 | Ninja už: 6222 dní, Příspěvků: 332 | Autor je: Prostý občan

Pěkný. akorát to mohlo být trošku delší Sticking out tongue

Obrázek uživatele Gliamerder
Vložil Gliamerder, Čt, 2008-08-21 18:51 | Ninja už: 5923 dní, Příspěvků: 1290 | Autor je: Prostý občan

Líbilo se mě to

Co dělám na tomhle místě? Každý občas potřebuje být sám - Nana Deviluke

Můj nejoblíbenější Opening s Naruta https://www.youtube.com/watch?v=kmL3EuiiWXM

Nesnáším Českou transkripci Japonských jmén, je to dost velká s**čka a připmíná mi to - proč dělat věci lehce, když to jde složitě.

Obrázek uživatele kankuronosabaku
Vložil kankuronosabaku, Čt, 2008-08-21 18:45 | Ninja už: 5744 dní, Příspěvků: 25 | Autor je: Prostý občan

vau!super příběh!

Jakožto jeden z nás co mají rádi Naruto ale hlavně Akatsuki prohlašuji, že každý kdo jen poskvrní jméno nebo povahu Tobiho,Deidary nebo Hidana. nepřežije do zítřka!! A uděláte ještě hůř jak myle urazíte kin tsuchi,Shizune nebo Konanku..

Obrázek uživatele Reiko Uchiha
Vložil Reiko Uchiha, Po, 2008-08-11 19:35 | Ninja už: 5753 dní, Příspěvků: 3 | Autor je: Prostý občan

sugaii .... fkt mocky pěkný ...

Obrázek uživatele Tomsen
Vložil Tomsen, Ne, 2008-08-10 21:07 | Ninja už: 5976 dní, Příspěvků: 307 | Autor je: Prostý občan

paráda, má to niečo do seba

FanFiction by Tomsen
môj pokus o poviedky, poprosím ak by sa dalo prečítať a potom okomentovať

Obrázek uživatele Kara-Kumori
Vložil Kara-Kumori, Út, 2008-08-05 21:07 | Ninja už: 5818 dní, Příspěvků: 16 | Autor je: Prostý občan

ty jo... tak to mě dostalo... kawaii!!! Smiling

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, Út, 2008-07-22 17:44 | Ninja už: 5885 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Krásná povídka... Moc pěkně jsi to popsala... Eye-wink

Obrázek uživatele Kikulines
Vložil Kikulines (bez ověření), Ne, 2008-07-20 19:03 | Ninja už: 19856 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Veľmi pekné, veľmi Smiling

Obrázek uživatele Liss.Shan
Vložil Liss.Shan, Pá, 2008-07-18 09:44 | Ninja už: 6031 dní, Příspěvků: 327 | Autor je: Prostý občan

Jak se k fanfiktion vkládají obrázky?? To je upe mazec.. Kakashi YES

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Ne, 2008-07-13 19:59 | Ninja už: 5934 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Dnes mám opravdu hody. Našla jsem takovou spoustu krásných povídek Smiling

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Eli-chan
Vložil Eli-chan, Ne, 2008-07-13 13:13 | Ninja už: 5799 dní, Příspěvků: 443 | Autor je: Recepční v lázních

Kawaii...

Člověk ani nestačí mrknout a najednou dospěje. A s věkem přichází zkušenosti, ale i mnohem složitější mise. Proto po mnoha letech tak vřele uvítám návrat domů, do Konohy. Kde i z budoucího právníka může být skvělý shinobi nebo alespoň kritik vašich povídek.

Naruto, děkuji Ti za vše. Z lásky

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Ne, 2008-07-13 03:02 | Ninja už: 6053 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Akasunka, veľmi krásne si to napísala k tomu obrázku... Nádherný príbeh...
Vidno, že sa nám tu rodí ďalšia skvelá autorka Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Pá, 2008-07-11 12:03 | Ninja už: 19856 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Krása krása krása!!! Laughing out loud Opravdu moc povedená FF!!! Smiling Mimochodem... feš nick!!! Eye-wink