manga_preview
Boruto TBV 09

Milovat může každý! - 13 Konec!

„Tak povídej Gaaro!“ vyzval ho Sasuke netrpělivě a podíval se na něj. Gaara si povzdechl.
„No je to asi takhle. Když jsme já a Naruto vydali hledat do komplexu Rin, Naruto požádal Kyuubiho o pomoc. Ten však chtěl něco za něco.“ vysvětlil Gaara.
„Dál?“ zeptala se pro změnu Temari.
„No Kyuubi se nabídl, že nás zavede až k tobě a Konan, což udělal ale pouze za to, že až dojde k boji převezme nad Narutovým tělem kontrolu až .... no prostě navždy! Proto Naruto chtěl abychom odešli a jeho tam nechali. Nechtěl aby Kyuubi někoho z nás zranil ale stejně se mu podařilo Kyuubiho přemluvit, že žádnému ninjovi z Konohy nebo Suny už v životě neublíží! Stejně tak vesnicím." Řekl celý příběh Gaara. Sasuke se smutně podíval do ohne.
„Zase jsem ho ztratil Zase jsem ztratil rodinu, bratra!“ pomyslel si naštvaně a udeřil pěstí do země.
„Do háje! Proč zrovna on? Proč je to zrovna vždycky on? Proč se vždycky on musí obětovat pro ostatní, a nikdy nemyslí na sebe! Proč?“ křikl Sasuke a při každém slově udeřil do země. Všichni se na něj zdrceně dívali. Gaara jeho pocity chápal, nejraději by se teď za Narutem rozběhl a dostal ho ze spárů Kyuubiho ale nevěděl jak.
„Když už všechno víte běžte spát! Zítra musíme dorazit do Suny!“ nařídil Gaara. Nikdo se nesnažil odporovat a všichni ulehli kolem ohne. Gaara odešel kousek od tábora a sedl si na nejvyšší strom, skoro až na špici. Vzpomínal a truchlil pro svého přítele, který ho zachránil ze tmy! A který mu přišel na pomoc pokaždé, když potřeboval!
„Ale když potřeboval on pomoct ..... nepomohl jsem mu! Ach Naruto! Odpustíš mi někdy?“ zašeptal sklesle Gaara. Najednou mu někdo položil ruku na rameno. Ohlédl se a za sebou spatřil Rin.
„Gaaro.“ řekla pouze a sedla si vedle něj.
„Jsem … jsem rád, že jsi zpátky!“ zašeptal do ticha Gaara. Rin se malinko usmála a objala ho. Gaarovi se po tváři začali stékat slzy, které nebrali konce.
„Je to všechno moje chyba!“ vzlykal Gaara. Rin zakroutila hlavou a ještě víc si ho k sobě přitiskla.
„Není! Nic z toho není tvoje chyba!" řekla rázně Rin. Gaara se jí podíval do očí a trochu se pousmál.
„Jsem rád, že jsi tu se mnou!“ zašeptal.
„Já taky!“ přikývla Rin a oba se vášnivě políbili. Ještě chvíli seděli na stromě ale pak slezli dolů a vrátili se k ostatním kde si vedle sebe lehli a usnuli nerušeným spánkem.
...........
„Vztávejte! Musíme se už vydat na cestu!" křikl Gaara na celý tábor a všichni se trhnutím probudili. V mžiku sklidili tábor a ani ne za pár minut byli připravení k odchodu.
„Jdeme!“ zavelel Gaara a vyskočil na nejbližší větev. Ostatní následovali jeho příkladu.
Nikdo celou cestu nepromluvil, jen párkrát ještě zastavili ale jinak běželi velkou rychlostí stále dál k vesnici. Na konci dne stanuli na okraji pouště.
„Gaaro měli bychom tady zastavit! Cítím, že se žene velká písečná bouře!“ navrhla Temari. Gaara přikývl a s její pomocí sehnal docela velkou jeskyni, kde se na noc všichni skryli. Sasuke se probudil uprostřed noci a zamyšleně se posadil.
„Nemůžeš spát?“ zeptal se ho někdo. Sasuke sebou trošku trhl a otočil se na Gaaru. Který na něj promluvil.
„Ne nemůžu!“ přikývl Sasuke.
„Aha. No já se tě stejně chtěl na něco zeptat.“ řekl trochu nesvůj Gaara. Sasuke se malinko pousmál.
„Týká se to Rin, že?“ řekl klidně Sasuke a šibalsky se na něj usmál. Gaara zčervenal a dokonala splýval se svými vlasy. Sasuke se potichu zasmál.
„Ale bud na ni hodný!! Jestli ji nějak ublížíš tak budeš mýt co do činění se mnou!“ varoval ho Sasuke. Gaara vážně kývl, jako , že si je toho vědom ale pak se usmál.
„Heh! Kdo by si pomyslel, že budeme někdy rodina!“ řekl se smíchem Gaara. Sasuke se taky rozesmál, když mu to došlo.
„Jo to je fakt! Ale nebýt Naru-“ Sasuke se zarazil uprostřed věty a smutně sklopil pohled. Gaara na tom byl stejně.
„Bude mi strašně chybět! Byl pro mě něco jako rodina, kterou jsem ztratil!“ zašeptal Sasuke.
„Ano, vím jak to myslíš!“ přikývl Gaara.
„Myslím, že mnoho lidí to bude nést těžce!“ řekl Gaara. Sasuke se na chvíli zarazil, vzpomněl si totiž na jednu dívku.
„Ano to budou! Ale znám někoho, pro koho to bude ještě větší rána než pro nás." řekl Sasuke smutně.
„Myslím, že se jmenuje Hyuuga Hinata.“ řekl zamyšleně Gaara. Sasuke se na něj překvapeně podíval.
„Ty ji znáš?“ zeptal se zmateně Sasuke. Gaara zavrtěl hlavou.
„Ani ne ale viděl jsem ji před několika lety na chuninských zkouškách! Moc pěkná nebyla a výrazná už vůbec ne ale vím jak pořád pokukovala po Narutovi. Jo a ještě... Naruto mi dal pro ni toto!“ řekl Gaara a vytáhl z kapsy přívěšek prvního Hokage. Sasuke se na něj zahleděl.
„Přívěšek prvního Hokage! To je dárek od Tsunade!“ řekl s úsměvem Sasuke. Gaara se podivil ale neřešil to.
„No nic! Radši půjdu spát!“ řekl nakonec Sasuke a znovu si lehl. Gaara následoval jeho příkladu a oba za chvíli usnuli.
.............
Asi kolem poledne dorazili do vesnice, před kterou už čekal Kakashi se Sakurou a Kankurem. Všichni tři už všechny netrpělivě vyhlíželi. A když je uviděli jak k nim běží šťastně se usmáli. Sakuře, však něco nesedělo. Jakmile byli metr od nich přišla k Sasukemu.
„Kde je Naruto?!" zeptala se nejistě. Sasuke a všichni statní uhli pohledy.
„Pojďte dovnitř! Musíme vám něco říct!“ řekl po chvíli Gaara a vykročil směrem do vesnice a své kanceláře.
Když tam dorazili, Gaara všechno vysvětlil. Nikdo z nich nemohl uvěřit vlastním uším.
„T-to není možné!“ vzlykla Sakura a složila obličej do dlaní. Sasuke se na to nemohl jen tak díval a objal ji. Sakura se k němu přitiskla a rozbrečela se mu na rameni. Sasuke ji potichu utěšoval.
„Gaara-kun! Myslím, že se ještě dneska vrátíme do Konohy, aby se o tom dozvěděla Tsunade-sama.“ řekl ještě stále zdrcený Kakashi. Gaara kývl.
„Chápu. Je mi to strašně líto!“ řekl smutně Gaara. Kakashi kývl a otočil se na zbytek týmu.
„Jdeme!" řekl a zamířil ke dveřím.
„Kakshi-senseie! Nemohla bych zůstat tady v Suně?“ zeptala se rychle Rin. Kakashi se zamyslel a podíval se na Sasukeho. Ten jen kývl.
„Dobrá .... no pro Tsunade si něco vymyslím!“ přikývl nakonec Kakashi a Rin se na něj šťatsně usmála.
„Sasuke, Sakura! Jdeme!“ nařídil Kakashi a spolu s těma dvěma zmizel. Jejich cesta do vesnice trvala zhruba tři dny. Kakashi šel okamžitě za Tsunade, aby ji to všichni vylíčil. A Sasuke se Sakurou šli za Hinatou.
„Tady to je!“ řekla Sakura. Zaklepala a po chvíli i zazvonila. Nic. Zkusila to ještě jednou a konečně se někdo ozval.
„Už jdu!“ křikla zřejmě dívka. Dveře se otevřeli a v nich stále Hinatina mladší sestra Hanabi.
„Je Hinata doma?“ zeptal se Sasuke. Hanabi zakroutila hlavou.
„Ne je na obědě … jako, že šla do Ichiraku ramen.“ zdělila jim Hanabi.
„Díky!“ poděkovala ji Sakura a spolu se Sasukem se přemístila před obchod. Vešli dovnitř a v rohu uviděli sedět Hinatu.
„Ahoj Hinato!“ pozdravila ji Sakura. Hinata sebou trhla a otočila se.
„Ahoj Sakuro! Sasuke!“ usmála se na ně Hinata, úsměv ji ale pohasl, když uviděla jejich pohledy.
„Stalo se něco?“ zeptala se jich. Oba kývli a sedli si k ní. Sasuke ji všechno vypověděl a také ji dal přívěšek. Hinata si ho od něj vzala a pevně ho stiskla v ruce.
„J-je mi to vážně líto!! Musí to být pro vás asi hrozné. Ale teď mě omluvte musím už domů!“ řekla klidně Hinata a zmizela. Sasuke se podivil.
„Ona není vůbec zdrcená nebo tak?“ zeptal se Sakury nechápavě.
„Jistě, že je! Jen to před námi hrála!“ řekla smutně Sakura. Sasuke pochopil.
„Sakuro, no když už jsme u toho ..... já vím, že je to tak náhlé ale .... nechtěla by jsi se mnou chodit?“ zeptal se ji přímo Sasuke. Sakura se na něj překvapeně podívala.
„Myslíš to vážně?“ zeptala se ho. Sasuke přikývl a Sakura se usmála.
„A víš, že moc ráda!“ řekla s úsměvem a políbila ho.
...........
Hinata mezitím nešla vůbec domů! Objevila se na louce do které se hned zhroutila.
„Naruto! Proč?“ křičela Hinata a rozbrečela se.
„Řekl si, že mě miluješ! Tak proč jsi tu nemohl zůstat se mnou!“ křičela dál a přitom bušila do země. Stále opakovala jeho jméno a stále brečela. A i když už ji došli slzy stále jeho jméno opakovala a smutek ji požíral stále víc a víc! Stále se ptala proč? A její srdce úplně pohltila samota a smutek! A kdyby ji náhodou nenašel Neji byla by tam ještě hodně dlouho. Rin se mezitím přestěhovala do Suny a začala tam žít spolu s Gaarou. Sakura se dala dohromady se Sasukem. A co Konan, Deidara a Sasori? Ti tak též zůstali v Suně a odpykávají si nějaké tresty! Deidara a Sasori jsou stále zamilovaní do Rin ale k jejich smůle si Rin vybrala Gaaru, přesto se z nich stali dobří přátelé a z Konan zrovna tak.
Všichni se postupem času vyrovnali s Narutovím odchodem ale stále na něj vzpomínají! Jen Hinata se stále ještě nevyrovnala s tím to faktem. Proto stále trénuje a chodí na každé mise! Nejvíce ale těžké aby se přinutila myslet i na něco jiného než na něj! Na její jedinou lásku. Sama sobě si slíbila, že jednoho dne ho přivede zpátky! Že jednou bude všechno jako dřív!

Poznámky: 

Lidičky!! Tohle je uplně poslední díl! Doufám, že se bude líbit a díky, že jste si ji vůbec přečetli!! Smiling

4.94203
Průměr: 4.9 (69 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Aki Uchiha
Vložil Aki Uchiha, Po, 2017-12-11 21:57 | Ninja už: 4926 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

"Misia M" Dostalo ma, keď Sasuke, priam až neplakal, ako prišiel o svoju rodinu, brata. Čili mal na mysli Naruta, ale teraz ma napadlo, že keď sa stretli s Akatsuki vôbec si mladší Uchiha nevšimol svojho pokrvného brata. To trpí nejakou očnou vadou či čo.? Ako sa zdá, tak skutočný vzťah medzi Sasukem a Rin ostal nedoriešený, čo je dosť škoda. Prekvapilo ma, že Sasuke, len tak ľahko prenechal svoju údajnú malú sestričku Gaarovi, síce je to Kazekage. Ale mohol ho aspoň trošku natiahnúť, že mu ju nedá, alebo niečo v tom zmysle. No čo už, tak nech im to aspoň spolu vyjde.
Ejha, ty si nám dala dokonca dokopy aj Sasukeho a Sakuru, tak to je od teba mocinko milučké. Ale ten koniec je tak moc, moc smutný. Ja som očakávala, že sa zjaví ešte Kurama a bude nejaký ten súboj. Ale ono nič. Koniec je dosť ostvorený a chcelo by to zaručenie nejaké to pokračovanie. Hlavne by ma zaujímalo či Hinata dodržala svju prísahu a nájde Naruta. A či sa jej nejakým zázrakom podarí vymaniť už teraz z Kyuubiho tela. Ale zaručene by to bez súboja neišlo. No napadá ma more veci. Ale musím uznať, že poviedka sa ti nehorázne podarila. Bavila ma ju čítať a som rada, že som si ju v rámci misie vybrala.

Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, Ne, 2011-06-19 11:36 | Ninja už: 4714 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Smutný, supro, boží, procítěý a tragický... jedním slovem, tak úžasný, že jsem u toho málem zapoměla dejchat. A obzvlášť u toho, jak je Hin na louce, to už jsem fakt brečela... bééé! Smiling

Ach ten sentiment...

Obrázek uživatele Dragonit
Vložil Dragonit, Po, 2011-06-13 19:24 | Ninja už: 4863 dní, Příspěvků: 93 | Autor je: Prostý občan

Co říct prostě v neštěstí je krása. Velmi povedená povídka.

Lidičky komu se líbí mé povídky zde je můj blog, na kterém naleznete druhý díl Už dál nechci
http://takemydream.blog.cz/
Lidičky z Prahy a okolí, pokud si chcete pokecat i na fb, tak je tam teď mnou nově vytvořená skupina "Anime Praha", kde, doufám, se sejde super parta a pokud ano, myslím, že by bylo super udělat nějaké srazy v Praze.

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Po, 2010-09-27 22:56 | Ninja už: 5528 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

chudinka Hinata u toho jak je hinata na louce mi skoro tryskly slzy do oci jinak celá serie neprosto úžasně procitena a ještě lépe spracovaná, no prostě to nemá chybu někdy se určitě vrhnu na pokráčko

Obrázek uživatele ajk
Vložil ajk, Čt, 2010-07-22 10:48 | Ninja už: 5033 dní, Příspěvků: 43 | Autor je: Prostý občan

Chudák Hinata Sad fakt smutný konec ale krásný Smiling

Obrázek uživatele Mullyda
Vložil Mullyda, Út, 2010-05-25 17:01 | Ninja už: 5120 dní, Příspěvků: 328 | Autor je: Pěstitel rýže

chtělo by to pokračování

Oculum pro oculo, Dentum pro dente et Malum pro malo.
Me-ni wa me-o, Ha-ni wa ha-o to Aku-ni wa aku-o.
Oko za oko, Zub za zub a Zlo za zlo.

Obrázek uživatele snnnapik
Vložil snnnapik, Út, 2010-01-12 23:42 | Ninja už: 5216 dní, Příspěvků: 1 | Autor je: Prostý občan

uznavam si šikulka Smiling

Obrázek uživatele Yoshi no Baka
Vložil Yoshi no Baka, Út, 2010-01-12 23:32 | Ninja už: 5269 dní, Příspěvků: 515 | Autor je: Prostý občan

tak už jsem to nevydržel...slzy mi vitriskli od smutku ale taky od radosti že to je jen vymislený příběh to se mi nejvíc ulevilo ach mimochodem naruto nemůže umřet protože se musí stát hokagem a ješte ...NARUHINA 4EVER !!!!

No čo vám poviem, život ide rýchlo a stále sa h***o deje Laughing out loud

Keď sa niekto nudíte a chceli by ste pokecat o debilinách pridajte si ma na skype Laughing out loud

To už som tu 3 roky? ^(*o*)^

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Obrázek uživatele Yoshi no Baka
Vložil Yoshi no Baka, Út, 2010-01-12 23:16 | Ninja už: 5269 dní, Příspěvků: 515 | Autor je: Prostý občan

já se skoro rozbrečel držel sem ty slzy už jen tak tak ale když jsem si vzpoměl že ten scénář není úpdle kishimota qa že se to nestane SE MI TAAAAAK ULEVILO ACH

No čo vám poviem, život ide rýchlo a stále sa h***o deje Laughing out loud

Keď sa niekto nudíte a chceli by ste pokecat o debilinách pridajte si ma na skype Laughing out loud

To už som tu 3 roky? ^(*o*)^

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Obrázek uživatele Narutofilka7
Vložil Narutofilka7, Ne, 2009-09-27 22:25 | Ninja už: 5325 dní, Příspěvků: 545 | Autor je: Prostý občan

Úžasný. Fakt skvělá práce

Jsem fanda:

Obrázek uživatele T.e.s.s
Vložil T.e.s.s, Ne, 2009-09-13 10:23 | Ninja už: 5350 dní, Příspěvků: 201 | Autor je: Prostý občan

krááása, je to moc pěkné, jen je mi líto Hinaty, že to takhle skončilo, jinak pěkná série, jdu na další...

Anyone who says sunshine brings happiness has never danced in the rain... Pokud někdo tvrdí, že jej slunce činí šťastným, tak ještě nikdy netančil v dešti...
Come into my world, see through my eyes. Try to understand... Přijď do mého světa, podívej se mýma očima. Snaž se pochopit...

Obrázek uživatele Haruka Kasumi
Vložil Haruka Kasumi, So, 2009-07-25 10:59 | Ninja už: 5400 dní, Příspěvků: 401 | Autor je: Prostý občan

Takže, tato série se mi docela líbila. Hlavně pár RinXGaara, ikdyž souhlasím s himiTsume, že to bylo trochu moc narychlo. Pokud jde o pravopis ta ten je vážně hroznej, ale jelikož já na tom nejsem o nic líp tak asi nemám co krytyzovat, že?XD Myslím, že by si tato FFka zasloužila pokračování. Jen si prosím dávej pozor na jednu věc, kerá mě hlavně tady v posledním díle strašně deprimovala a to: Gaara pokud má v sobě stále ichibiho(nebo jak se to píše?) a to v téhle FFce má, nemůže spát, Gaara nikdy nespí, protože jak by usnul tak by Shukaku pohltil jeho duši. Ale i přez toto všechno se mi to vážně líbilo!!! Takže jen tak dál. Smiling

Můj deviantART
Teidu

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, So, 2009-07-11 19:32 | Ninja už: 5527 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Ten konec... Oo Chudinka Hinata... Ae věsměs happy end a navíc je pokračování takže... x)

ALE!!!

Opakuju to furt dokola ae když já si nemůžu pomoct. xP

To bylo k pravopisu... a teď k ději. x)
Nejvíc se mi asi nelíbilo to bezhlavý zamilovávání se... xS Správně, já nevěřim v lásku na první pohled takže to bylo na mě trochu moc rychlý a unáhlený... Stejně tak jako odchod těch tří ,hříšníků' z Akatsuki. Vůbec celej ten příběh je takej zbrklej a přijde mi že i málo promyšlenej...
Ani nevim co by se mi na týhle povídce mohlo líbit... Snad jen Rinina osobnost, její schopnosti a pár Naruto x Hinata, ae to je asi tak šecko. xS Taky mě mrzí že je toho positivního tak málo... jenže to je můj názor, promiň.
Přesto sem se rozhodla přečíst všechno cos napsala i když to pak může špatně skončit (hlavně teda pro mě xP) ae holt to ňák skousnu no...
Takže sem opravdu hodně zvědavá na další sérii. x)

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, So, 2009-03-07 23:09 | Ninja už: 5528 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

Moc moc moc pěkný .. nemám slov, ale po pravdě je mi holdně líto Naruta a Hinaty .. Sad .. no nwm Laughing out loud ani mě neuspokojilo to že je Rin s Garrou a Sasuke se Sakurou, a to sem si myslela že nějakmy "zázrakem" Naruto bude s Hinatou ... no nic ale píšeš moc hezky Laughing out loud

Obrázek uživatele Lord Fery-San
Vložil Lord Fery-San, So, 2009-02-28 02:27 | Ninja už: 5769 dní, Příspěvků: 187 | Autor je: Prostý občan

N n n nemam slov ta tva povid ka mě rozbrečela hlavně na konci to jsem vážně nečekal a doufam že bude druha řada a ta dopadně líp i když toto bylo super jen tak dál.
Chdák Naruto Sad

Obrázek uživatele Dai-sensei
Vložil Dai-sensei, Po, 2009-02-02 12:02 | Ninja už: 5688 dní, Příspěvků: 83 | Autor je: Prostý občan

Ako som ti už x-krát napísala, zbožňujem tvoje FF!

TestIq.sk - Iq test zadarmo

My authentic japanese name is 鈴木 Suzuki (bell tree) 千秋 Chiaki (very fine in autumn).Take your real japanese name generator! today!Created with Rum and Monkey's Name Generator Generator.

Jop, už to tak bude Dai je členka KMYaY. A je na to hrdá...

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Po, 2009-01-12 14:21 | Ninja už: 6181 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

Super FF série

Obrázek uživatele Kimm-chan
Vložil Kimm-chan, Út, 2008-08-26 15:28 | Ninja už: 5956 dní, Příspěvků: 759 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Byla to krásná povídka! Moc tě obdivuju, píšeš fakt hezky. A taky by bylo fajn, kdyby jsi napsala druhou řadu.. teda jesti se ti bude chtít.


• There'll always be people out there who will tell you that you can't. All you have to do is turn around and say: "Watch me!"
• Vždyť usmát se nebolí.
• Nejnovější myšlenka v text ... Voda není krev, Voda je voda

Obrázek uživatele Sunny_Yuuki-a.k.a.-goforit
Vložil Sunny_Yuuki-a.k..., Čt, 2008-08-21 18:59 | Ninja už: 5954 dní, Příspěvků: 344 | Autor je: Prostý občan

nechce sa ti urobit druhu seriu?? lebo pises nadherne, a ma to taky koniec, ze by slo:)

Povie mi niekto, čo je zlé na tom, že som naivná?
To, že verím, že v každom z nás je niečo dobré?
Alebo to, že verím na šťastné konce?
To, že verím v naozajstnú, pravú lásku?
Alebo čo?
TAK MI, SAKRA, NEBERTE SNY, VIERU A NÁDEJ! Ďakujem :)
Ja totiž realitu nevidím nie preto, že som slepá, ale preto, že ju nechcem vidieť.

Jo, a Zaki rulez Laughing out loud
Higurashi no Naku Koro ni, pravdepodobne najlepšie anime, aké som kedy videla

Obrázek uživatele playerx
Vložil playerx, Čt, 2008-07-24 13:29 | Ninja už: 5783 dní, Příspěvků: 118 | Autor je: Prostý občan

mohlo by byt pokracovanie o tom ci privedie hinata naruta spat

Join *** - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, Ne, 2008-07-20 20:00 | Ninja už: 5989 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Moc moc hezký. Moc se mi to líbilo a zajímalo by mě kdy bude pokráčko? Díky

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Ne, 2008-07-13 20:27 | Ninja už: 5932 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

opraveno!! Smiling

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Ne, 2008-07-13 20:39 | Ninja už: 6036 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Šikulka Eye-wink


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Ne, 2008-07-13 16:51 | Ninja už: 6036 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

To je ale koniec. Smutný... Pre mňa... Hm, zachránil ich ale. Aspoň to Laughing out loud
Skvelá poviedka to bola, celá Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Assori
Vložil Assori, Ne, 2008-07-13 16:43 | Ninja už: 5799 dní, Příspěvků: 81 | Autor je: Prostý občan

Moc Pěkný!

[URL="http://www.theotaku.com/quizzes/view/1878/what_bleach_minor_character_are_you%3F"][/URL]

Obrázek uživatele kankuro-dono
Vložil kankuro-dono, Pá, 2008-07-11 17:46 | Ninja už: 5770 dní, Příspěvků: 2 | Autor je: Prostý občan

uzasna povidka....fakt:-)

Obrázek uživatele Matsuura
Vložil Matsuura, Čt, 2008-07-10 16:05 | Ninja už: 5814 dní, Příspěvků: 188 | Autor je: Prostý občan

He, pěkný... a kdy bude druhá řada? Laughing out loud

Obrázek uživatele Sakurina ♀
Vložil Sakurina ♀, Čt, 2008-07-10 11:13 | Ninja už: 6006 dní, Příspěvků: 32 | Autor je: Prostý občan

wau.... je to vážně dobrý. Jak si dokázala napsat něco tak úžasnýho. Gratuluju