manga_preview
Boruto TBV 14

Milovat může každý! - 12

„Děláš si z nás srandu, Uzumaki?!“ křikl posměšně Pein. Naruto ho dokonale ignoroval.
„Kyuubi! Přišla ta chvíli, kterou jsem sliboval! Můžeš převzít moje tělo!“ křikl na Kyuubiho Naruto, když se objevil u jeho vězení. Kyuubi se krvelačně usmál a najednou se stalo několik věcí! Za prvé … tentokrát byl za mříží Naruto a Kyuubi byl volný. Za druhé právě v tu chvíli toho měl Pein dost a spolu s ostatními se na Naruta vrhl. Ten však stále nehybně stál a kolem něj se vytvořilo neviditelné silové pole, kterým nepronikl žádný útok. Tím pádem Pein, Tobi, Kisame a Itachi vrazili do toho to pole a ještě k tomu je to odhodilo několik metrů zpátky. Nikdo si nevšiml, že Sasori a Deidara zmizeli.
„Jsem připraven!“ pomyslel si Kyuubi a pomalu udělal krok k Akatsuki, protáhl si ruce i hlavu.
„To by šlo! Máš docela dobrou kondici! Škrvňě!“ křikl Kyuubi na Naruta. Ten ho ale nevnímal. Byl v jakém si tranzu a i kdyby chtěl neměl šanci se probudit, jen kdyby si to Kyuubi přál.
„Už je to dlouho co jsem takhle bojoval!“ řekl Kyuubi dunivým hlasem. Akatsuki se podivili.
„C-co se to děje?!“ zeptal se zmatený Itachi. Kyuubi se zlověstně usmál a pomalu otevřel oči, které byli krvavě rudé se z úženími zorničkami. Když se do nich Akatsuki podívali doslova cítili masivní nápor vražedné chakry. Byla to chakra co toužila po krvi.
„Do p***le! Co se to tady děje!“ vykřikl naštvaný Tobi a snažil se ovládat Kyuubiho pomocí Sharinganu. Ten se mu ale vysmál do očí.
„Tohle na mě nezabere! A pro vaši informaci, právě jsem přebral Narutovo tělo a to navždy!!“ křikl Kyuubi. Všichni Akatsuki se zděsili a přemítali jak je to možné.
„Nebudu vám, říkat jak je to možné! Ted jsme tady kvůli boji a ne kvůli tlachání!” řekl klidně Kyuubi. Všichni Akatsuki sebou trochu škubli ale poslechli ho a připravili se k boji.
„Skvělé!” pomyslel si Kyuubi a také se připravil na utok. Najednou Tobi a Itachi udělali bleskově pečetě a poslali proti Kyuubimu gigantickou ohnivou kouli. Kyuubi se však ani nepohnul a nechal se kouli přiblížit se ani ne na metr. Pak se rozmáchl jedním ze svých devíti ocasů a koule zmizela. Itachi s Tobim zanadávali a zkoušeli i jiná jutsu, kterým by Kyuubiho aspoň poranili. Nic však nefungovalo.
Mezitím však Pein a Kisame utočili na Kyuubiho ze zadu. Pein se rozdělil na dalších šest a Kisame se snažil Kyuubimu vysát chakru pomocí svého meče. Kyuubi chvíli nebojoval, protože věděl,že Narutovo tělo ochrání liščí plášť a tak se jen posměšně díval na Akatsuki jak se ho snaží poranit. Po chvíli toho už měl ale dost a sám se vrhl do útoku. Šlehal prudce ocasy a tak kácen všechno co mu stálo v cestě, působil velké poryvy větru, které málokdy Akatsuki ustáli.
Když se to trochu utišilo zaútočili na Kyuubiho všichni naráz. Ten se však pouze krvelačně usmál.
„Slabí!” řekl s klidem a hned několik Peinů spolu s Kisamem rozprášil svými pařáty na miniaturní kousíčky.
„Kdo je další?” zeptal se ulízle Kyuubi. Pein se zamračil a zkusil spolu s Itachim a Tobim své nejlepší jutsu. Kyuubi vycítil, že to bude dost silné aby ho to možná nějak zranilo a tak pro jistotu uhnul a přitom sebou vzal Peina. Pevně ho z tiskl ve drápech až mu zlomil vaz jeho těla se bez hybně sesunulo na zem. Poslední dva Itachi a Tobi se rozhodli, že se pokusí utéct ale to jim nevyšlo. Kyuubi hned jak zpozoroval, že se chystají zdrhnout sekl drápy a tím jim dokonale stal hlavy. Spokojeně se rozhlédl kolem sebe.
„Tak to bychom měli! Ale ještě bych se chtěl nějak pobavit! Asi začnu tam ty co zdrhli pronásledovat!” pomyslel si Kyuubi. Už už se rozbíhal ale najednou ucítil příšernou bolest hlavy. Objevil se před branou za kterou před tím byl. Podíval se na Naruta, který na něj klidně hleděl.
„Nemůžeš porušit přísahu, kterou si mi dal! Na to osobně dohlédnu!” řekl příkře Naruto. Kyuubi si odfrkl.
„No jo no!” zamumlal a znovu se objevyl v realitě.
„Hmm... stále mám chut si pořádně zabojovat! Myslím, že najdu nějaký ty démony a trochu si zabojuji!” pomyslel si Kyuubi a vydal se na opačnou stranu než naši přátelé.
.................
„Gaaro! Co ti vlastně Naruto řekl?! A proč nechtěl aby jsme také bojovali?” zeptala se asi po několika hodinách Temari, která už nevydržela mlčet. Gaara se zastavil.
„Řeknu vám to jen co se zbavíme tich slídilů co jdou za námi.” řekl klidně Gaara a otočil se. O chvíli později se před nimi objevil Sasori a Deidara.
„Vy?!” zeptala se překvapeně Rin. Sasori a Deidara se trochu ošili.
„Co chcete? Proč nás vůbec sledujete?” zeptal se Sasuke na rovinu.
„No ...my...... my jsme se chtěli odpojit od Akastuki stejně jako Konan .... asi nám nevěříte ale chtěli by jsme se vrátit zpátky do vesnice s vámi.” řekl trochu ostýchavě Sasori. Deidara souhlasně kývl.
„Samozdřejmě budeme nést všechny následky za své činy co jsme spáchali.” řekl hned na to Deidara a podíval se na Gaaru. Ten se na chvíli zamyslel.
„Dobře! Můžete se s vámi vrátit a já vás pak potrestám!” souhlasil nakonec Gaara a Sasori s Deidarou se mu poklonili.
„Děkujeme moc!” řekli oba naráz. Gaara pouze kývl.
„Tak ted se utáboříme a já vám všechno řeknu!” otočil se na ostatní Gaara a všichni hned začali plnit jeho rozkazy.

4.92157
Průměr: 4.9 (51 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Aki Uchiha
Vložil Aki Uchiha, Po, 2017-12-11 20:15 | Ninja už: 5105 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

"Misia M" To si robíš srandu. Ty si z môjho Itíka urobila zbabelca, ktorý zdrhá z boja. To sa teda nerobí, síce napokon si ho zabila. Fňuk. Aspoň, že si mu dopriala blesokovú smrť. No mohlo ma napadnúť, že Kyuubi nebude chceš dodržať svoju prísahu narutovi, ale ešte že tak, že si na tú dohodu Naruto sám dohliadne ináč by lištička zmasakrovala všetko vo svojom okolí. Horím nedočkavosťou, ako to celé ukončíš. Ale asi to nebude šťastný koniec.

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Po, 2010-09-27 22:47 | Ninja už: 5707 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Budu jen doufat, že se naruto nějak změní, no ikdyž je přístě poslední díl ale pak je zase pokracovani no tak uvidim

Obrázek uživatele Lord Fery-San
Vložil Lord Fery-San, So, 2009-02-28 02:12 | Ninja už: 5948 dní, Příspěvků: 187 | Autor je: Prostý občan

No ated jeste zaver uvidim bych rekl ze tu prisahu lisak porusi a tak se Naruto vrati zpet teda doufam

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Po, 2009-01-12 14:10 | Ninja už: 6360 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

super díl jsem strašně zvědav co se stane Narutovi

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Po, 2008-07-07 07:21 | Ninja už: 6215 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Vypustený Kuuybi, skvelá bitka, a tie jeho reči popri tom Laughing out loud
Hm, a že sa tí dvaja vzdali? Chudáčikovia Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.