manga_preview
Boruto TBV 09

Čekání ve tmě! - 6 konečně u cíle aneb projevené city...

„Ještě den a budeme na místě!“ křikla Hinata na Naruta, který běžel pár metrů před ní.
„Dobře." křikl na zpět, ale ani ne neotočil. Hinata trochu posmutněla. Bylo jí líto, že se s ní nebaví jako třeba se Sakurou nebo s jinou dívkou. Ale nějak na něho nenaléhala, vždyť by to mohlo vypadat jako, že se ho snaží odlákat od dívky kterou má rád.
„Po misi ji to řeknu! Řeknu ji, že ji miluji. A je mi jedno jestli se jí někdo líbí nebo ne!“ pomyslel si rozhodně Naruto. Otočil se na Hinatu a srovnal s ní krok.
„Hin? Můžu se tě na něco zeptat?“ řekl opatrně Naruto.
„Jo?“ přikývne na souhlas Hinata.
„No já jen .... slyšel jsem, že do tebe byl zapečetěný Gobi, když tě unesl Orochimaru.“ vysoukal ze sebe Naruto a čekal na její reakci. Hinata prudce zastavila a překvapeně se na něj podívala.
„J-jak to víš?!“ vykoktala Hinata. Naruto se poškrábal na hlavě a přemýšlel co říct.
„No dá se říct, že mi to řekl jeden můj přítel.“ řekl nakonec. Hinata se na něj chvíli dívala, ale pak se od něj odvrátila a krokem se vydala na cestu. Naruto šel mlčky za ní.
„Ano. Mám v sobě zapečetěného pětiocasého. Dá se říct, že spolu poměrně vycházíme. Když dojde na boj se silnějšími protivníky, kdy ani nestačí jeho chakra, kterou využívám tak na chvíli převezme mé tělo a všechny je pozabíjí nebo jenom zajme.“ řekla po chvíli Hinata. Naruto na ni vykulil oči.
„Trochu ti závidím! Mě se v jednom kuse snaží Kyuubi ovládnout.“ řekl Naruto a zadíval se na oblohu. Hinata se na něj zvláštně podívala a netušila co říct.
„To je ale teď už jedno! Musíme si pospíšit, aby jsme tam byli první! Včera jsem cítil několik známých chaker a rychle mířili k nám!” řekl po chvíli uvažování Naruto a Hinata pouze kývla. Oba naráz vyskočili na vysokou větev a pomocí chakry se ve velké rychlosti se pohybovali vpřed.

„Itachi! Jak ještě dlouho?” zeptal se otráveně Kakuza. Itachimu málem rupli nervy, ale Konan ho předběhla.
„Buď už konečně zticha! Až tam budem, tak tam budem. A pokud nezmlkneš, tak dřív než tam dorazíme ti rozmlátím hlavu.” křikla na něj naštvaně. Hned se ale zase uklidnila a usmála se na něj sladkým úsměvem, při kterém každému přejel mráz po zádech. Kakuzu radši zmlknul a po zbytek cesty už byl klid. Jen Itachi byl velmi nervozní. Měl špatný pocit, že se stane něco nepěkného.

Mezitím tým Hebi skoro dohnal Hinatu s Narutem.
„Sasuke! Cítím velmi silné chakry!” křikla Karin na Uchihu. Ten jen kývl a ani se na ni neotočil. Byl myšlenkami úplně jinde.
„Třeba se sním setkám. Jak bude asi reagovat? Stále mě ještě hledá nebo už přestal?” uvažoval Sasuke. Ponořený do svých úvah také málem narazil do stromu, kdyby ho Karin dřív nezachytila.
„Sasuke! Co blbneš!” zanadávala mu Karin a ostatní členové jen kývli. Sasuke se jí vytrhl.
„Nech mě!” řekl naštvaně a trochu zrychlil, aby se od nich dostal co nejdál.
„Chtěl bych se vrátit, ale Orochimaru mě stále ovládá.” zašeptal velmi potichu Sasuke a neslyšně si povzdechl. Stále pokračovali neslyšně ke svému cíli, až se nakonec setmělo.
„Utáboříme se! Rozdělejte oheň a najezte se!” nařídil Sasuke a někam zmizel. Jeho týmový kolegové se na to dívali jak z jara, ale poslechli ho a rozdělali tábor. I Akatsuki se na chvíli utábořili, jen Hinata a Naruto pokračovali dál v cestě!
„Hin! Jsi unavená nebo můžeme běžet i přes noc?” zeptal se ji Naruto. Hinata se usmála.
„Jsem v pořádku! Klidně poběžím celou noc, a navíc myslím, že ostatní budou odpočívat. Měli by jsme si udělat co největší náskok."
„Pravda.” přikývl Naruto a znovu se pohroužili do ticha, které ničil pouze zvuk jejich odrazu od větví stromu a šustění jejich oblečení.

První sluneční paprsky, které dokázaly proniknout mezi stromy probudily a rozpohybovaly obě dvě skupiny, které doposud odpočívaly.
„Už zase pokračují!” ozvala se znenadání Hinata. Naruto odpověděl kývnutím.
„Jo, cítím je. Ale máme dost velký náskok a navíc už tam jsme.” řekl s nadšením Naruto a ukázal před sebe. Hinata se tím směrem podívala a mezi stromy spatřila velkou mýtinu s obrovským chrámem uprostřed. Skutečnost, že jsou svému cíli téměř na dosah, zvýšila jejich rychlost, pokud to bylo ještě vůbec možné, na maximum!
O čtvrt hodiny později stáli na nejvyšším stupni schodů, které vedli do chrámu a zhluboka se vydýchávali. Byli unavení, protože už den nespali a celou dobu beželi na maximum. Ale přesto na nic nečekali a přistoupili ke dveřím. Společně zatlačili. Dveře se neslyšně otevřeli. Naruto se ohlédl na Hinatu, která povzbudivě kývla a oba pak společně vešli dovnitř. Dveře se za nimi stejně neslyšně zavřeli.
„Máš baterku?” zeptala se Hinata Naruta.
„Mám.” sáhl do batohu. Hned na to se ohvalo slabé klik a objevil se silný pruh světla.
„To je lepší!” přikývla Hinata, i když si to nechtěla přiznat, měla příšerný strach ze tmy. A i když tu nějaké to světlo bylo, neustále se tiskla k Narutovi.
„Hin? Ty se bojíš?” zeptal se ji po chvíli, když cítil jak se třese.
„Ano! Už je to zhruba pět let, co jsem byla naposledy v takovéhle tmě ...já .... Naruto-kun! Slib mi, že mě tu nenecháš samotnou! Já už bych to nevydržela.” vzlykla Hinata. A přesto, že se slzy snažila zadržet pár jich steklo po její tváři a dopadlo na Narutovu ruku. Naruto se na ni soucitně podíval a bez jakéhokoliv varování ji objal.
„Nikdy bych tě tu nenechal a ani kdekoliv jinde!” utěšoval ji Naruto a přitom ji hladil po hlavě. Hinata se k němu ještě víc přitiskla. Podivil se, ale nic nenamítal.
„Hin ... už by jsme měli jít!” pobídl ji jemně. Lehce se od něj oddálila, avšak nepouštěla ho úplně.
„H-hin ..?” byl zmatený, Chtěl protestovat, ale Hinata ho umčela dlouhým polibkem. Dlouho se nenechal pobízet a polibky ji začal vracet. Udýchaně se od sebe odtrhli.
„Naruto-kun ... já omlouvám se! Neměla jsem to dělat. Nevím co to do mě vjela. P-promiń, já jen, že ... miluju tě, Naruto-kun." vzdala to nakonec tmavovláska a pustila ho úplně.
„Tak, a je to venku!” pomyslela si Hinata a všechna ta tíha byla pryč. Konečně prozradila tajemství, které tajila už od akademie.
Naruto nebyl schopen slova, Hinata se na něj podívala a i přes nedostatek světla uviděla jeho zmatený výraz. Slopila pohled a bez jediného slova se vydala do chrámu. Stihla však ujít jen pět kroků a Naruto se vzpamatoval. Rychle ji doběhl a chytl za ruku.
„Počkej!” řekl to tak tiše, že to znělo jako šepot, ale přesto ho slyšela. Podívala se na něj.
„O-opravdu mě miluješ?” zeptal se pro jistotu Naruto. Stačila jen přikývnout a už se ocitla v jeho milující náručí.
„Taky tě miluji, Hin!” přiznal šťatsně Naruto a krátce ji políbil. Tentokrát nebyla schopna slova Hinata, jediné co dokázala bylo štastně se usmát. Naruto se najednou zarazil.
„Jsou tady!” zašeptal. Hinata okamžitě aktivovala Byakuugan, aby zjistila kdo to je.
„To jsou Akatsuki. Nějaká žena a tři muži! Jeden z nich je Uchiha Itachi a blíží se i druhá skupina od Orochimara. Uchiha Sasuke, se třemi dalšími.” informovala Naruta Hinata. Naruto se zamyslel.
„Jsou tu dřív než jsem čekal." pomyslel si hořce.
„Pojď! Musíme ten svitek rychle najít!” pobídl Hinatu rozhodně Naruto, chytil ji za ruku a společně se rozběhli dál do chrámu.

Poznámky: 

Dneska jsem si stoprocentně jistá, že je to naprosto vše opravené!!! Smiling

4.957145
Průměr: 5 (140 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Pá, 2021-02-12 22:04 | Ninja už: 5714 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise pro V: Tak tohle bude masakr, když se potkají. Tady už nezabere Itachiho strategie. A co teprve co udělá Sasuke, až uvidí bratra... marja, já se tak těším na další. Ještě, že je vydáno. To jim to trvalo se vyznat. Aspoň něco je vyřešeno.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, So, 2017-08-05 22:14 | Ninja už: 2685 dní, Příspěvků: 3013 | Autor je: Metař Gaarova písku

„Misia L2:“ Pekný dielik Smiling Zaujímavé, že Hin sa spriatelila s Gobim a Naruto Kuramu ešte neovláda. No ale Hin je láskavá, zlatá duša, tá vychádza s každým, kto nie je praštený Smiling Itachi má zlú predtuchu, uvidíme, čo sa stane. Ešteže je Konan taká rázna a vie si zjednať poriadok Smiling Páči sa mi Sasuke, že myslí na Naruta a rád by sa vrátil domov Smiling Hin sa bojííí tmy, nečudo potom, čo asi zažila u Ora. Urýchlilo to ich vzájomné vyznanie lásky, síce v dosť hektickej situácii, ale predsa Smiling Ďalšie tímy sa už blížia, asi pôjde do tuhého. Vidno, že séria má obrovský úspech, toooľko čitateľov, boli to asi zlaté časy na Konohe Naruto

Obrázek uživatele The Berry
Vložil The Berry, Út, 2011-11-08 20:46 | Ninja už: 5014 dní, Příspěvků: 148 | Autor je: Prostý občan

hinata-sempai tohle potřbuje pokračování ! prosím, všichni ho chceme

Obrázek uživatele Chinese Ashio
Vložil Chinese Ashio, Ne, 2011-07-31 17:45 | Ninja už: 4655 dní, Příspěvků: 455 | Autor je: Recepční v lázních

je vobec pokracovanie??? skoncilo to tak super.... ale.... predsa len by som chcela citat aj dalej...Laughing out loud xoxo

Obrázek uživatele KoFFi
Vložil KoFFi, Út, 2010-12-14 15:35 | Ninja už: 5032 dní, Příspěvků: 250 | Autor je: Prostý občan

suqer x)

^^HALA MADRID!!
 photo novyacute-12.jpg
Proč zrovna spojení těhle dvou? Smiling možna proto že si jsou neskutečně podobní Smiling nenáviděni skoro uplně všemi a přesto jedni z nejlepších Sticking out tongue Laughing out loud
OKO za OKO a svět bude slepý.

Obrázek uživatele Narutofilka7
Vložil Narutofilka7, Út, 2009-12-08 19:48 | Ninja už: 5325 dní, Příspěvků: 545 | Autor je: Prostý občan

Mazec díl ale já chci dalšíííí!!! Chci vědět kdo koho zmasakruje, kdo koho vyfackuje kdo koho...ehm nechala sm se unést xD Kdy bude vůbec další díl??

Jsem fanda:

Obrázek uživatele DakuHonoo
Vložil DakuHonoo, Po, 2009-10-26 18:59 | Ninja už: 5570 dní, Příspěvků: 411 | Autor je: Prostý občan

novy novy novy sade chcem novy diel aj ked toto nieje moje najoblubenejsie fanfiction ale co uz ked jobek prestal pisat

Obrázek uživatele Rawera
Vložil Rawera, Čt, 2009-09-24 17:26 | Ninja už: 5332 dní, Příspěvků: 208 | Autor je: Prostý občan

no znova stracam slova krasne ze hladam sanku na zemi XD
konecne sa hin a naru k sebe priznaly a som zvedava na pokracko co bude ked sa stretnu bratcekovia uchihovia XD a sasan chce ist domov no tak richlo pokracko =D


Obrázek uživatele DeiDenda
Vložil DeiDenda, St, 2009-05-06 15:42 | Ninja už: 5514 dní, Příspěvků: 209 | Autor je: Prostý občan

konečně se políbili!Oni prostě patří k sobě!



Obrázek uživatele Assasin Senju
Vložil Assasin Senju, Út, 2009-05-05 16:20 | Ninja už: 5820 dní, Příspěvků: 62 | Autor je: Prostý občan

tohle je naprosto Sugoi! jeste aby to bylo anime nebo manga!

Obrázek uživatele Avatar
Vložil Avatar, Pá, 2009-01-23 19:56 | Ninja už: 5648 dní, Příspěvků: 318 | Autor je: Prostý občan

aha já si jen neuvědomil že tady neni odkaz na další dílek, omlouvám se Smiling

Obrázek uživatele Avatar
Vložil Avatar, Pá, 2009-01-23 19:54 | Ninja už: 5648 dní, Příspěvků: 318 | Autor je: Prostý občan

prosíííííííííííím další dílek už nemůžu dočkat jak to bude pokračovat

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Ne, 2009-01-04 23:15 | Ninja už: 6181 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

Hezky těším se na pokráčko

Obrázek uživatele Futatsu-chan
Vložil Futatsu-chan, St, 2008-12-24 00:11 | Ninja už: 5604 dní, Příspěvků: 36 | Autor je: Prostý občan

já nemám slov móóóóc suuuuupéééééérrr Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele likvidator
Vložil likvidator, St, 2008-10-15 19:37 | Ninja už: 5679 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Prostý občan

Prostě super. Nevim co bych k tomu moh víc říc Smiling

Obrázek uživatele Minnato
Vložil Minnato (bez ověření), St, 2008-08-20 21:03 | Ninja už: 19838 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

a je to venku,... Naruto nechceš hodit change?? pls Smiling jako vždy super dílek Smiling

Obrázek uživatele Namikaze Izumi
Vložil Namikaze Izumi, St, 2008-08-20 20:20 | Ninja už: 5787 dní, Příspěvků: 197 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Už se těšim na další

Jsem alergický na blbé řečičky co produkují uživatele typu Jalapenos, či Povídkář. Rovněž tyto dva ignoruji! Laughing out loud Jsou z toho jen problemy:D

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mahlqivqt71rwjmmzo1_500.gif

Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, So, 2008-08-16 12:17 | Ninja už: 5837 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

Jéééjky, to byla náádhera, taková romantika!!! Musim se juknout na pokráčko, nebo se zbláznimXDD!! Jo a blahopřeju k 200 dni na konoze!!! Kakashi YES !!!

Obrázek uživatele Sunny_Yuuki-a.k.a.-goforit
Vložil Sunny_Yuuki-a.k..., Pá, 2008-08-15 08:52 | Ninja už: 5954 dní, Příspěvků: 344 | Autor je: Prostý občan

hehehe pekneeeee:)idem dalej

Povie mi niekto, čo je zlé na tom, že som naivná?
To, že verím, že v každom z nás je niečo dobré?
Alebo to, že verím na šťastné konce?
To, že verím v naozajstnú, pravú lásku?
Alebo čo?
TAK MI, SAKRA, NEBERTE SNY, VIERU A NÁDEJ! Ďakujem :)
Ja totiž realitu nevidím nie preto, že som slepá, ale preto, že ju nechcem vidieť.

Jo, a Zaki rulez Laughing out loud
Higurashi no Naku Koro ni, pravdepodobne najlepšie anime, aké som kedy videla

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, Ne, 2008-08-03 17:48 | Ninja už: 5867 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Jare jare a du dál Sticking out tongue

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, Ne, 2008-07-20 17:08 | Ninja už: 5989 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Bájo! A závod vyhrává tým z Konohy, všichni gratulují, i protivníci z týmu Akatsuki a týmu Hebi Laughing out loud Smiling Laughing out loud Super

Obrázek uživatele Verča 007X
Vložil Verča 007X, Čt, 2008-07-17 14:27 | Ninja už: 5933 dní, Příspěvků: 600 | Autor je: Prostý občan

jaj moooc se omlouvam ze sem nepsala komenty, ale vono to bylo tak užasny že sem se nemohla pozastavovat nad psaním komentů. Mno tak ted to vynahradím, tohle je tak táživnej děj až se mi z toho chce na WCko, je to važně skwělý!!!!! mocinko se ti tadle povidka pocvedla a jako jedna z mnoha se stala mojí nej Eye-wink nemůžu přestat!! tak jen tak dál Smiling

Yuumei - více spoluautorská FF xD Laughing out loud určo se mrkněte ;-)

Dedík a POMELO!! Joj, POMELO!!! Boží obrázek našeho spolku xD

Pomelo, to je věc.
Kdo řek něci jinýho- je to kec.
Pomelo vládne světu,
řekně jen tu jednu větu:
Pomelo je náš král
každý se ho vždycky bál!!

Aneb POMELO vždy výtězí Laughing out loud Laughing out loud

Nebýt Natush(té HLAVNĚ!! xD), tuším že Michi(nebo to byla Miya?? Puzzled xD) slovenskýho prezidenta a dalších blbostí, pomelo by skončilo na ulici... teď je z něj náš BŮŮŮŮH xD Laughing out loud Kakashi YES

Obrázek uživatele Miya Ichiyo
Vložil Miya Ichiyo, St, 2008-07-16 15:11 | Ninja už: 5762 dní, Příspěvků: 50 | Autor je: Prostý občan

Moc krásné!!! Prostě úža ... dál už nevím co říct!Smiling

Obrázek uživatele Assori
Vložil Assori, Út, 2008-07-15 18:45 | Ninja už: 5799 dní, Příspěvků: 81 | Autor je: Prostý občan

Moc Pěkný.

[URL="http://www.theotaku.com/quizzes/view/1878/what_bleach_minor_character_are_you%3F"][/URL]

Obrázek uživatele Ookami Hime
Vložil Ookami Hime, Po, 2008-07-14 16:41 | Ninja už: 5995 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Prostý občan

No opravený by to teda mohlo být, jen ti řeknu, že tohle tvoje ,oznamování' znám možná už zpamněti...

Obrázek uživatele tivka
Vložil tivka, So, 2008-08-09 13:30 | Ninja už: 5765 dní, Příspěvků: 90 | Autor je: Prostý občan

přestan si stěžovat!!!!!

Obrázek uživatele NarutoUzumaki-HinataHyuuga
Vložil NarutoUzumaki-H..., St, 2008-07-09 11:44 | Ninja už: 5773 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

pěkný ale nemůžu se dostat na další dil pac to píše přístup zamítnut

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele JapanMomusu
Vložil JapanMomusu, Út, 2008-07-08 12:39 | Ninja už: 5798 dní, Příspěvků: 222 | Autor je: Prostý občan

WaW Kawaii SUPER Smiling

Obrázek uživatele hinata666
Vložil hinata666, Po, 2008-07-07 21:17 | Ninja už: 5834 dní, Příspěvků: 628 | Autor je: Genin

Dalsii skveli diel, at uz je pokrackooo

Obrázek uživatele pyrowajcak
Vložil pyrowajcak, Po, 2008-07-07 19:29 | Ninja už: 5789 dní, Příspěvků: 277 | Autor je: Prostý občan

je to perfektne 5 bodov...