manga_preview
Boruto TBV 09

Čekání ve tmě! - 5 závod s čase ...

„Přijdte někdy zas!“ rozloučil se s nimi stařík a Naruto s Hinatou opustili Ichiraku ramen. Když procházeli ulicemi obloha nad nimi začala tmavnout a pomalu se do tmy vynořovaly první hvězdy.
„Myslím, že bychom už měli vyrazit. Začíná se pomalu ztmívat." prohlásil Naruto a zastavil se na rohu ulice.
„Souhlasím. Takže za deset minut u brány?" navrhla Hinata a taky se zastavila.
„Dobře." odsouhlasil Uzumaki. Složil pečeť a zmizel. Hinata však ještě zůstala na místě a dlouze se zadívala na oblohu, teď už posetou zářícími hvězdami.
„Vrátil se! Konečně se vrátil. Ach, jak moc ho vlastně miluju? A je vůbec možné ho milovat ještě víc? Zdá se, že je silnější než kdy dřív." nemohla si pomoct a usmála se.
„Po misi ... po misi mu to všechno řeknu." rozhodla se a také konečně zmizela. Ani jeden si nevšiml, že je někdo neustále pozoruje. Itachi se krčil, za jednou střechou a neustále se mu na rtech rýsoval šibalský úsměv.
„Heh, jak jsem si myslel. Ještě stále ho má ráda!"

Naruto pobýhal po svém bytě a snažil se sezbírat všechno potřebné. Když byl hotov posadil se na postel a otevřel okno. Pohled mu padl na vycházející měsíc a okamžitě se mu vybavila Hinata. Rozbušilo se mu srdce, vyschlo v ústech a tváře mu zčervenaly. Najprve se zamračil, snažil se ten to pocit zahnat, ale když se mu to nedařilo, vzdal to. Povdechl si a zasněně si promítal její tvář, když se na něj v kanceláři usmála.
„Och můj bože, co se to se mnou děje? Vždyť ani Sakura se mnou nedokázala udělat věci co Hinata. A to se mi před pár lety hodně líbila. Ale teď ... " ani nedokázal tuhle myšlenku dokončit a lehl si na záda na postel.
„Ale stejně nemyslím, že mám šanci. Přece tak pěkná dívka jako Hinata už dávno musí mít kluka. A to i přesto, že Tsunade říkala, že s nikým nemluví, když nemusí. Ale dneska mi přišla normální. Hmm.."
Nakonec se smutně podíval na hodiny.
„Už bych měl jít!“ pomyslel si a vstal. Složil pečeť a přemístil se k bráně, u které už Hinata čekala.
„Jdeš přesně.“ uvítala ho. Naruto se smutně usmál, to ji zarazilo. Mrzelo ji, že je smutný a nevědela proč.
„Tak jdeme!“ zvolal Naruto a rozběhl se do lesa. Hinatě nezbývalo nic jiného než běžet za ním.
Nasadili ostré tempo, které udržovali celou cestu. Hinata se občas koukla do mapy, aby se ujistila, že jdou správně. Někdy také prohlédla okolí Byakuuganem jestli se v jejich blízkosti někdo nepohybuje, ale za celou cestu zatím nikoho nepotkali. Ani jeden z nich od brány nepromluvil. Hinatě se to přestávalo líbit. Věděla, že se něco děje, ale zdá se, že její společník ji to sám od sebe jen tak neřekne.
Naruto byl plně pohlcený myšlenkami na Hinatu, že si ani nevšiml jejího starostlivého pohledu, kterým ho občas probodla. Stále se smutně díval do země, a bezeslova bežel dál. Po další hodině ticha už byla Hinata pěkně dopálená. Dohnala ho a chytla za ruku. Naruto sebou cukl a překvapeně se na ni podíval. Jejich obličeje byli od sebe vzdáleny pouze pár centimetrů. Hinata na prázdno polkla, ihned odvrátila pohled a pustila jeho ruku. Naruto trochu posmutněl a zastavil se.
„Děje se něco?“ zeptal se klidně a podíval se před sebe. Zaváhala.
„Možná mi do toho nic není.“ pomyslela si nerozhodně.
„Všimla jsem si, že nejsi ve své kůži. Že tě něco trápí, tak mě napadlo jestli nepotřebuješ pomoc nebo tak ...“ vychrlila na něj jedním dechem a snažila se mu pohlédnout do očí. Naruto se na ni konečně překvapeně podíval. Když uviděl její starostlivý pohled pokusil se ne moc přesvědčivě usmát.
„Naruto-kun, tohle na mě nezabere! Znám tě až moc dobře abych vědela, že tě něco trápí!“ zamračila se na něj Hinata. S úsměvem pak pozorovala jak se nad jejími slovy zarazil.
„Já se netrápím … jen jsem tak přemýšlel jestli .... no jestli .... chodíš s někým?“ vysoukal ze sebe Naruto čímž Hinatě doslova vyrazil dech. Omámeně otevřela pusu a zase ji zavřela.
„Já ... no ... ne … ale někdo se mi přece jenom líbí.“ odpověděla trochu váhavě.
„A kdo?“ zeptal se skoro okamžitě.
„Znáš ho, ale neřeknu ti jeho jméno.“ oznámila mu Hinata a rozběhla se dál po cestě. Naruto s ní okamžitě srovnal krok.
„A jak vypadá?“ nevzdával to Naruto.
„Nó .... Má nádherné oči a středně dlouhé vlasy. Je velmi přátelský a milí. Je vyšší než já a řekla bych, že taky mnohem silnější! Nikdy se nevzdává, i přestože zažil nepěkné dětství! Jedním slovem je úžasný!“ řekla zasněně Hinata a ani si nevšimla Narutova pohledu, který byl naplněn bolestí.
„Věděl jsem to! S někým takovým se nemůžu rovnat!“ pomyslel si zdrceně Naruto.
„Aha! No musí být asi velký fešák.“ řekl potichu Naruto. Hinata kývla.
„A proč jsi se vlastně ptal?“ zeptala se po chvíli Hinata. Naruto sebou trhl.
„Nó … já .... jen mě to zajímalo! Jsme přece přátelé ne?“ zamluvil to rychle. Usmála se a kývla.
„A co ty? Máš někoho?“zeptala se ho Hinata. Naruto se zamyslel co řekne.
„Ne, ale také se mi někdo líbí! Má velmi dlouhé vlasy a světlé oči, někdy mi připadají stříbrné jak měsíc! Její úsměv je naprosto okouzlující! Před nedávnem jsem ji viděl po několika letech a hned jsem se do ní zamiloval! Ale vím, že u ni nemám šanci.“ řekl smutně Naruto aniž by si všiml Hinatina zklamaného a bolestného pohledu. Naruto a Hinata si naráz povzdechli až je to donutilo se zasmát.
„No myslím, že by bylo dobré se utábořit!“navrhl Naruto. Hinata kývla.
„Dobře.“ souhlasila Hinata. Ani jednoho nenapadlo, že by mohl jeden z nich mluvit o tom druhém.

Itachi se mezitím vrátil k Akasuki.
„Itachi! Kde je Hidan?!“zeptal se zamračeně Pein. Tohle už bylo po čtvrté co se Itachi vrátil bez partnera. Nejdřív Kisame, pak Sasori a Deidara a teď ještě k tomu Hidan.
„Kyuubiho Jinchuuriki ho zabil." oznámil mu prostě.
„To si děláš srandu?! Jak je to vůbec možný?!" křikl na něj naštvaně Pein. Uchiha po něm vrhl dostotrávený pohled.
„Je to naprosto jednoduché. Jako Uchiha mám díky Sharinganu možnost Kyuubiho ovládat, ale to jutsu mě vždy připravý o polovinu mých sil a nedokážu ho udržet příliš dlouho. A když mám neschopného parťáka, který umře dřív než stačím jutsu aktivovat, tak se nemůžeš Peine divit, že vždycky umřou.“ vysvětlil otráveně Itachi. Pein si povzdechl a přiložil si ukazováčky ke spánkům.
„Zase mi na to skočil.“ pomyslel si nadšeně Itachi.
„To je teď jedno. Mám pro tebe teď jinou misi." oznámil mu Pein a podíval se na něj svým Rinneganem. Itachi se zamračila a opětoval mu pohled svým Sharinganem.
„Co je to?"
„Našel jsem jeden mimořádný svitek, který by nám pomohl ovládnout svět rychleni než sbírání Bijuu!“ prohlásil vůdce.
„Chrám ve kterém je svitek se nachází na chranicích země Ohně a Písku. Konan, Zetsu a Kakuza půjdou s tebou. Buďte tam dří než Konoha a Orochimaru. Jsem si jistý, že už vědí, že po něm půjdem.!“ varoval ho Pein.
„Zařídím to“ souhlasil Itachi a zmizel z místnosti.

Jak Tsunade a Pein předpověděli, Orochimaru vyslal tým Hebi, aby mu přinesl ten stejný svitek, jako chtěli v Akatsuki a Konoha. Hinata s Narutem se mezitím pomalu blížili ke svému cíly. Byli se vědomi, že nejsou jediný kdo svitek chce. Proto ještě více napjaly své síly. Byl to závod s časem.

4.923075
Průměr: 4.9 (130 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Pá, 2021-02-12 21:55 | Ninja už: 5712 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise pro V: Bozíčku, takhle dlouho jsem se u žádné povídky tolik nenatlemila jako tady. Fakt, láska dělá z lidí blbce. Laughing out loud A zvlášť z těch dvou. Tak to bych nečekala, že Itachi stihl pobít tolik Akatsuki členů. Dobře on. Laughing out loud Tohle bude ještě zajímavé... letím na další.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, So, 2017-08-05 19:55 | Ninja už: 2684 dní, Příspěvků: 3007 | Autor je: Metař Gaarova písku

„Misia L2:“ Itík všetko sleduje, je celý nadšený, že Hin má Naruta stále rada Smiling Tí dvaja sú riadni truhlíci, v chápaní skrytej komunikácie nevyniká ani jeden Laughing out loud Naruto myslí na Hin a tá je naštvaná, že sa jej nevenuje Laughing out loud Ešte sa aj zveria, že majú niekoho radi, len ten má rád asi iného, totálne Kocúrkovo s tými dvomi, ale príbeh musí mať nejakú zápletku, no nie? Eye-wink Ity je zas zvozený Peinom, že mu zabíjajú parťákov jedného za druhým, a tiež ho vyšle na rovnakú misiu, ale so silnejšou zostavou. A Oro poslal Hebi pre zvitok tiež. No, čaká nás dobrá kucapaca, keď sa títo všetci stretnú xD

Obrázek uživatele Narutofilka7
Vložil Narutofilka7, Út, 2009-12-08 19:39 | Ninja už: 5324 dní, Příspěvků: 545 | Autor je: Prostý občan

Haha já si to myslela že jim to nedojde xD Há týjo vsadím se že o ten svitek bude tedas pěkná bitka! Moc povedený díl

Jsem fanda:

Obrázek uživatele DeiDenda
Vložil DeiDenda, St, 2009-05-06 15:29 | Ninja už: 5513 dní, Příspěvků: 209 | Autor je: Prostý občan

to jsou paka!Ani Hin ani Narutovi to nedošlo!



Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Ne, 2009-01-04 23:03 | Ninja už: 6179 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

Vážně cool díl nemám co dodat

Obrázek uživatele likvidator
Vložil likvidator, St, 2008-10-15 19:25 | Ninja už: 5678 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Prostý občan

Fakt je to úžásný Laughing out loud
A stím popisováním mě taky dostaly Laughing out loudLaughing out loud

Obrázek uživatele Minnato
Vložil Minnato (bez ověření), St, 2008-08-20 20:58 | Ninja už: 19837 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

bože to je užasnééé ... skvělé super.. ikdyž jak se popisovali a oni jednomu to nedošlo že mluví o něm tam to mě dostalo Smiling

Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, So, 2008-08-16 12:08 | Ninja už: 5836 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

Jezusky, toje čím dál napínavější!!!! Musim, musim rychle na pokráčko Laughing out loud XDD!! Kakashi YES

Obrázek uživatele Sunny_Yuuki-a.k.a.-goforit
Vložil Sunny_Yuuki-a.k..., Pá, 2008-08-15 08:47 | Ninja už: 5952 dní, Příspěvků: 344 | Autor je: Prostý občan

skveleeee:D

Povie mi niekto, čo je zlé na tom, že som naivná?
To, že verím, že v každom z nás je niečo dobré?
Alebo to, že verím na šťastné konce?
To, že verím v naozajstnú, pravú lásku?
Alebo čo?
TAK MI, SAKRA, NEBERTE SNY, VIERU A NÁDEJ! Ďakujem :)
Ja totiž realitu nevidím nie preto, že som slepá, ale preto, že ju nechcem vidieť.

Jo, a Zaki rulez Laughing out loud
Higurashi no Naku Koro ni, pravdepodobne najlepšie anime, aké som kedy videla

Obrázek uživatele naruto-sempai
Vložil naruto-sempai, Pá, 2008-08-01 01:14 | Ninja už: 5764 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Prostý občan

proste super narez

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, Út, 2008-07-22 21:48 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Moc pěkný... Celá ta povídka je super!!!

Obrázek uživatele Inuzukakiba
Vložil Inuzukakiba, Út, 2008-07-22 08:52 | Ninja už: 5998 dní, Příspěvků: 24 | Autor je: Prostý občan

super

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, Ne, 2008-07-20 17:01 | Ninja už: 5988 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Boží! Taže to bude i super racer závod? No bájo. Tak na to se už moc těším.

Obrázek uživatele Ookami Hime
Vložil Ookami Hime, Po, 2008-07-14 16:35 | Ninja už: 5994 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Prostý občan

Hmmm až na to že kdyby tohle řekli, prostě by se nedalo si toho nevšimnout...

Obrázek uživatele hinata666
Vložil hinata666, Po, 2008-07-07 19:27 | Ninja už: 5833 dní, Příspěvků: 628 | Autor je: Genin

Kraaasneeee, oni su taky tupci, ae to je vo väcsine pripadov.

Obrázek uživatele hinata666
Vložil hinata666, Po, 2008-07-07 19:26 | Ninja už: 5833 dní, Příspěvků: 628 | Autor je: Genin

Kraaasneeee, oni su taky tupci, ae to je vo väcsine pripadov.

Obrázek uživatele hinata666
Vložil hinata666, Po, 2008-07-07 19:26 | Ninja už: 5833 dní, Příspěvků: 628 | Autor je: Genin

Kraaasneeee, oni su taky tupci, ae to je vo väcsine pripadov.

Obrázek uživatele pyrowajcak
Vložil pyrowajcak, Pá, 2008-08-01 01:32 | Ninja už: 5788 dní, Příspěvků: 277 | Autor je: Prostý občan

5 bodov.....preste super...pis viac poviedky naruhina...ALE TAKE DOBRE AKO TATO POVIEDKY!!!!

Obrázek uživatele NarutoUzumaki-HinataHyuuga
Vložil NarutoUzumaki-H..., Ne, 2008-07-06 18:30 | Ninja už: 5771 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

pekne tve povidky o Narutovi a Hinate se mi velice libi uz aby byly co nejdrive dalsi dily uz se zacinam nudit

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele DaimondDog
Vložil DaimondDog, Ne, 2008-07-06 17:39 | Ninja už: 5819 dní, Příspěvků: 195 | Autor je: Prostý občan

pekne pekne no Smiling

Obrázek uživatele N-Jay-kun
Vložil N-Jay-kun, Ne, 2008-07-06 15:00 | Ninja už: 5816 dní, Příspěvků: 54 | Autor je: Prostý občan

Vazne supa kousek i kdyz pratelstvi itachi x naruto je trochu divny le jinak dobry fakt dobry

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Ne, 2008-07-06 13:04 | Ninja už: 5915 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Tak jsem dohnala čtyřdílové zpoždění. Dobré je to Eye-wink Naruto a Hina jsou úžasná dvojka, hloupý a hloupější (tedy co se vnímání citů týká) Smiling

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele JapanMomusu
Vložil JapanMomusu, Ne, 2008-07-06 15:30 | Ninja už: 5797 dní, Příspěvků: 222 | Autor je: Prostý občan

jj presne Sticking out tongue

Obrázek uživatele JapanMomusu
Vložil JapanMomusu, Ne, 2008-07-06 11:40 | Ninja už: 5797 dní, Příspěvků: 222 | Autor je: Prostý občan

Super XD vážne SupeR nemôžem sa dočkať dalšieho dielu...... Laughing out loud

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Ne, 2008-07-06 08:50 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

dobře ale tam už skoro žádný chyby nemám!! Kromě d´a tak ..... ale ... to už je jedno, opraveno!!

Obrázek uživatele Darkness 4you
Vložil Darkness 4you, Ne, 2008-07-06 07:20 | Ninja už: 5862 dní, Příspěvků: 427 | Autor je: Prostý občan

jhoo fakt strašne dobré


Nakŕmit pleas
jo a odporúčam si pozrieť "Trik se špičatým kloboukem" Laughing out loud

Obrázek uživatele U-zu-ma-ki Naruto
Vložil U-zu-ma-ki Naruto, Ne, 2008-07-06 02:39 | Ninja už: 6029 dní, Příspěvků: 44 | Autor je: Prostý občan

je to skvelý, těším se až si řeknou koho mají vlastně rádi Laughing out loud

Obrázek uživatele mik
Vložil mik, Ne, 2008-07-06 00:39 | Ninja už: 5820 dní, Příspěvků: 151 | Autor je: Prostý občan

moooc pekny... honem uz se nemuzu dockat dalsiho dilu Smiling

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, So, 2008-07-05 23:52 | Ninja už: 6034 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jemine tí dvaja to sú ale trdielka Laughing out loud
A v Akatsuki sú málinko nedomýšľaví Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.