manga_preview
Boruto TBV 07

Co je to OSUD? Minulost,přítomnost, budoucnost … | 19. |

„Co si to řekl ??!?!?“ zavrčela a postavila se do bojové pozice.
„Že si hlupačka !!!!“ aktivoval Byakugan.
„Idio*e nafoukanej!!!“ chopila se shurikenů a kunaiů………………………………………………

„Naposledy … ti říkám … nech mě být!“ v Nano vřela krev.
„Nebo co? Hlupačko,“ zachechtal se Neji.
Tak tohle byla poslední kapka. Hodila po něm všechno, co měla v ruce. Kunaie a shurikeny letěli obrovskou rychlostí na svůj cíl.
„Hakkeshou Kaiten (Vír proroctví)!“ odrazil její útok a sám udeřil.
„Juuken Juu-ni Shou ( Vznešená pěst: 12 úderů).“
(nvm jestli je to správně, tak snad mi to prominete )
„Kawarimi no Jutsu (Přemístění),“ pronesla potichu Nano.
/Tak to bylo jen tak, tak./ Odskočila od Nejiho, který zuřil.
/Je rychlá!/ Místo Nano udeřil kus dřeva, který se roztříštil na třísky. Neváhala ani minutu a taktéž zaútočila.
„Kage Bunshin no Jutsu!“ vykřikla a spolu s klony se na něj vrhla. Neji složitě uhýbal jejím klonům a poté i samotné dívce. Zlikvidoval je a podařilo se mu alespoň tu kunochi jednou praštit. Chytla se za hruď, dlouze se nadechla, ale bojovala dál.
„Kage Bunshin no Jutsu!“ opět zařvala. Tento klon mířil ze zadu na něj a pravá Nano za předu. Neji se otočil na klon, udeřil pěstí a nepravá Nano zmizela. Chtěl se otočit, jenže zjistil, že ho za nohu drží liany. Mezitím co nedával pozor, provedla své Jutsu.
„Co to sakra-“ nestačil doříct větu a prudký náraz mu dopadl na záda. Rozkašlal se. Nani se objevila před ním.
„Už si se uklidnil?“ řekla v klidu.
/Tohle není všechno co umí…/
„Jdi se bodnout!“ pověděl. Konečně se mu podařilo těch zpropadených lián zbavit. Zaútočil na ní s úmyslem podkopnout jí nohy. Opět minul. Nano vyskočila a při dopadu ho smetla svou pěstí. Pravá ruka té dívky strefila chlapcův obličej. Odskočila dál. Neji dopadnul na kolena. Kunochi to pozorovala a snažila se popadnout dech. /Je to dobrý soupeř …/
Mladík s Byakuganem se pomalu zvedal na nohy. Utřel si rudý pramínek krve, vytékající z jeho úst.
„Proč si ho zachránila? Patříš snad k nim?!“ s těmito slovy se na ní podíval.
„Ne, nepatřím. Nesl mi informace. Není to vyloženě náš nepřítel.“
„Ha … není to náš ´ vyloženě nepřítel ´…“ opakoval ironici po ní. Zmocňoval se jí opět vztek. Zavřela oči. Před nimi se zjevil Rogen odcházející po boku spolu s Akatsuki. Zlost vyplouvala na povrch, tak jako její podivná chakra. Kolem ní pomalu začala vířit Tokapaao.

***

Nedaleko odtud k nim mířili ostatní. Trvalo jim to dlouho, jelikož v jednu chvíli ztratili stopu.
´´´ Musíme pohnout jinak to bude zlé!´´´ sdělil Akamarovi Paao. Ten kývl a štěkl na Kibu.
„Cože? Musíme zrychlit!“ křikl na ostatní a bleskově přidali.
„Jsme skoro tam.“ Oznámil Kakashi.

***

Pomalu do té dívky postupovala síla. Neji to celé sledoval svým Byakuganem a udiveně pootevřel ústa. /Takové obrovské množství chakry … To je to co jsem viděl tehdy při našem prvním setkání a po celou tu dobu…/ Hlavně proto jí teď vytočil co nejvíc k boji, ale nečekal, že bude tak silná. Teď se možná i trochu bál, co přijde.
Nano měla stále zavřené oči. Najednou ucítila dotek na noze. Otevřela je a spatřila u sebe Paao, dívající se ho na ní.
´´´ Jsem tu … už je vše v pořádku …´´´ uklidňoval jí. Tokapaao mizela, až se úplně vytratila. Zhluboka se nadechla a vydechla.
/Díky Paao…/ podívala se na něj.
´´´Není zač …´´´
Zjevovali si pomalu i ostatní. Tenten doběhla k Nejimu a pomáhala mu se postavit na nohy. Sakura se mezitím věnovala jeho zraněním. Naruto, Lee a další se na ně koukali udiveně. Nemohli uvěřit co tu vidí a viděli před chvílí. Taktéž byl vyjevený i Gai a Kurenai. Kakashi si stoupl pro jistotu mezi Nano a Nejiho. Oni dva se propalovali pohledem. Dívka sklonila hlavu. Prošla kolem jejich senseie stojícího uprostřed a zvláštně se na něj podívala. Takovým dospělým pohledem.
/Co se tu stalo? Co se jí asi honí hlavou … ?/ pomyslel si zvědavě Kakashi. K ostatním svůj pohled už nezvedla. Upřeně pozorovala zem a vracela se zpátky na cestu. Neměla vůbec náladu se s někým bavit. A už tuplem ne o tom, co se tu stalo. Stejně jim to bude muset jednou říct, ale ne teď.

S každým krokem zuřivěji odhrnovala větve šlehající její tělo. Panter jí kráčel tiše po boku. Měla vztek, který tu kunochi neopouštěl a jen tak neopustí. Byla naštvaná na něj … na Nejiho … na všechno…
/Proč se vracel? Proč tu byl? Proč vůbec musel odcházet … chci být s ním … v objetí…/ Milovala ho, ale nesnášela ho. Nesnášela ho za to, že odešel s Akatsuki, že jí tu nechal. Něco jí říkalo, že ho strašně dlouho neuvidí a to jí dralo srdce ještě víc. Nikdo jí nemohl pochopit. Její srdce pukalo zlostí a steskem. Kdyby se tu alespoň neukazoval … jenže to, že ho spatřila, té dívce ještě přihoršilo. Spalující žár napomáhal slzám, které se vlévaly do očí,za cílem vylézt napovrch. Skutálela se slaná kapka po té krásně hebké tváři. Každým krokem srdce těžko víc a víc. Jednu kapku vystřídala druhá … poté třetí a tak to šlo dál, až se jí proudem valily z jejích smutných unavených zeleno hnědých očí … Neviděla přes ně na cestu. Zakopla o kořen stromu a dopadla na tvrdou zem. Sluníčko vystřídalo déšť, který jí dopadal na lesklé vlasy. Ležela tam bezmocně a vnímala déšť, který omýval tělo pokryté škrábanci z boje. Slzy splývaly se slaným deštěm … zmocňoval se jí dobře známí pocit samoty. /Proč jsem mu to jen dovolila … proč jsem ho sakra nechala jít!!!/ proklínala sama sebe …
„Vrať se mi … nechci, aby si s nimi šel…“ plakala jako dřív. Když se Nano děti v dětství smáli, když nepraví otec zemřel … pomalu se stavěla na nohy. Tím, že pršelo, půda podkluzovala. Noha jí podklouzla a dopadla zpátky na zem na kolena. Před ní byla louže vody. Zadívala se do ní a uviděla obraz nešťastné dívky s kutálejícími se slzami. Za ramenem té dívky se objevil mladík, kterého milovala a usmíval se tak, jak jen to umí on. Vztáhla ruku k hladince vody. Zčeřila vodu a on zmizel. Smutně si položila hlavu do dlaní ….. Paao k ní přišel a soucitně se na ní podíval. Objala ho a hladila mu namoklou černou srst.

***

„Jdu napřed,“ oznámil jim Kiba zrovna když se rozpršelo. Spolu s Narutem se vydali po stopách Nano. Ušli kousek. Odhrnovali větve, když uviděli promočenou Nano objímající svého démona. Vzhledla k nim pohled. Oba dva se jí dívali do očí … takhle nešťastnou tu dívku ještě neviděli. Bylo jim jí tak líto a to nevěděli ani, co se stalo a proč je tak smutná. Byli přimražený na místě a nevěděli co udělat. Naruto se podíval na Kibu. Viděl jak Nano starostlivě pozoruje zvláštním pohledem.
/Nevím co mám dělat … ona pláče?/ vidí dívce na tvářích kutálející se slzy.

Hnědovlasý kluk se psem zamířil k té uplakané kunochi. Došel k ní uchopil její ruce a pomohl jí vstát. Sám nevěděl co udělat, ale srdce mu napovídalo, že by potřebovala obejmout. Tak to také udělal. Uchopil jí svýma mužnýma rukama a přitiskl si chabé tělo k sobě. S tichým pláčem se opírala o hruď Kibi. Naruto to chvíli pozoroval a došlo mu ( konečně něco mu došlo) , že se Kiba zachoval co nejlépe a nejvhodněji. Připadali mu jako pár v tu chvíli. Sám pro sebe se usmál. Poté došel k nim a sdělil jim, že musí jít.
„Ostatní už jsou určitě na cestě. Navíc nechutně prší …“ zatvářil se kysele. Nano se neusmála, ale už neplakala. Alespoň jí trochu zvedl náladu. Připojili se k ostatním a za zvuku kapajícího deště vyrazili do Konohy.
Spolu s deštěm dorazili za hodinku do vesnice. Každý se vydal do svého domu převléci se a odpočinout si po dlouhé cestě i misi. Kakshi si ještě odchytil Nano.
„Co se stalo,“ optal se jí.
„Něco už vám asi řekl Hyuuga. On mi nesl nějaké informace. Akatsuki mají nějakou misi. Zřejmě půjdou zase přepadnout nějakou vesnici. Tsunade-sama by měla varovat ostatní dřív, než se někomu stane. Bude to prý dlouhá mise… takže předpokládám, že na ní budou dobře připraveni.“ To je vše co mu sdělila. O tom, že spolu něco mají se nezmínila. Kakashi ovšem věděl, že něco mezi nimi je. Všiml si to na jejím chování a už i na tom jak tohle s hořkostí vyprávěla. Netrápil jí a ani se po tom neslídil.
„Dík, běž si odpočinout. Nic se nestalo, ale příště se takovému boji vyvaruj, ať nejsou zbytečně problémy. Chápu, že si byla naštvaná, ale zkus se začít trochu ovládat,“ s těmito slovy zmizel za hokage, podat jí hlášení

Unaveně se svezla do postele a v tu ránu jí zmohl spánek…………………………………..

Poznámky: 

Po kratší pautičce přidávám další díl. Jak se vám líbil, pocity, nadšení, kritiku i chválu mi můžete sdělit v komentářích. Budu za ně ráda. Psala sem to se svými pocity, tak snad se to dá alespoň trochu číst. Smiling
Vaše Iri
___________________________________________________________________________
Těšte se ! : Mám pro vás přichystané 2-3 zajímavé dílky. Pravděpodobně budou pomalu poslední ... uvidíme, když se mi to do nich nevejde bude jich víc.

POKRÁČKO PŘÍŠTĚ!!!!

5
Průměr: 5 (34 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, So, 2020-09-19 21:42 | Ninja už: 2658 dní, Příspěvků: 2989 | Autor je: Gaarova tykev

„Misia PM:“ Dvaja zúriví si vybíjajú na sebe zlosť. Čudujem sa, že šéfovia nezasiahli, také boje sa predsa netolerujú. Nedži sa správne pýta, či tiež nepatrí k Akacuki, však je nová a moc sa o nej nevie. Ešteže je Paao rozumnejší, ako Nano. A vôbec Paao a Akamaru sú tuším najväčšie esá Úpa boží!!! Nano sa pajedí na celý svet, lebo Rogena dlho neuvidí. Aj ju popadla hystéria, možno by jej Sakura mala jednu uvaliť Sakura Nejako mi jej nie je ľúto, nezískala si moje srdce Tak teď ti nevím... Kiba zvolil najlepší spôsob, že ju objal, to odporúčajú aj psychológovia a jeden slávny český doktor, len just si nespomínam na jeho meno Takový trapas... Nedalo mi, pogúglila som a tu sú: Miroslav Plzák a Radim Uzel Angel Inak tie politické kydy v životopise sú neskutočne trápne Bad Z vlastnej skúsenosti viem, že objať, držať sa ako kliešť a dotyčný sa upokojí, aj keď sa spočiatku mece. Chudák Naruto objatie nepozná, tak odkiaľ by také dačo vedel? A ešte aj prší, našťastie sú už skoro doma. Kakašimu povie z veľkej časti pravdu, aj keď vášnivý čitateľ Iča-Iča vie svoje Kakashi ^_^ Piata bude mať čo robiť s takými info.

P.S. Odkaz na 20. diel: https://konoha.cz/node/30685

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, St, 2008-08-27 13:30 | Ninja už: 5962 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Dobrej díl! Samá chvála. Laughing out loud

Obrázek uživatele Shinuzuka
Vložil Shinuzuka, Ne, 2008-06-22 13:41 | Ninja už: 5856 dní, Příspěvků: 214 | Autor je: Prostý občan

hh Nano asi nebude zrovna nejslabší no nechtěl bych ji podkad naštvanou Sticking out tongue mno ale proč ne asi bych sní zašel na večeři Laughing out loud

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Ne, 2008-06-22 16:42 | Ninja už: 5807 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

No nvm jestli by chtěla Laughing out loud ... má Rogena Laughing out loud

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Shinuzuka
Vložil Shinuzuka, Ne, 2008-06-22 18:43 | Ninja už: 5856 dní, Příspěvků: 214 | Autor je: Prostý občan

Rogena bych vzal taki a byla by sranda vetřech Laughing out loud

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Po, 2008-06-23 20:03 | Ninja už: 5807 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

To už byste mohli nabrat někoho do 4 ne ? xDD *výtlem* Laughing out loud

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), So, 2008-06-21 12:59 | Ninja už: 19811 dní, Příspěvků: 9579 | Autor je: Prostý občan

Jooo Nano mu nakopala... vy-víte-co!!!!! Laughing out loud Sic tam někdy vidim ňáký chybky ae ty tam má snad každej! Eye-wink Jinak opravdu bezvadná FF!!!!! Smiling

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., So, 2008-06-21 16:39 | Ninja už: 5807 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Díky ti ... teď se jdu pustit do dalšího dílku ... Laughing out loud

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Sakura Akatsuki
Vložil Sakura Akatsuki, So, 2008-06-21 08:16 | Ninja už: 5797 dní, Příspěvků: 20 | Autor je: Prostý občan

to bylo mooooc uchvatny a super... velmi sa tesim na pokracko... a to moooc Laughing out loud