manga_preview
Boruto TBV 09

Čtvrtý Uchiha část 7. - Znamení hadího ďábla

Byla již tma. Muž s bledou tváří a hadíma očima zaujatě pozoroval inkubátory s oběťmi jeho pokusů. Tu a tam se zastavil a pobaveně se usmál. Tenhle muž byl zvíře…. Ne tenhle muž byl něco daleko horšího. Ani ho nemůžeme nazývat mužem, přestože před nějakou dobou jím jistě byl. Teď se z něj stalo zvrácené monstrum. Něco jako býval Frankenstein. Jenže i on byl v porovnáním s ním v podstatě neviňátko.
Ten muž byl jedním ze Sanninů. Velice slavný, obávaný… legendární. Ale v současnosti byl obávaný spíše z hrůzností, které páchal na živých bytostech pro své testy. Navzdory své zrůdnosti byl geniální. To bezpochyby. Vymýšlel vlastní jutsu. Kinjutsu. A tyto zkoušel na svých obětech. V lepším případě to z nich udělalo mocné shinobi, monstra, vrahy, spodinu. V horším trpěli až do své pomalé a zrůdné smrti.
Jen málokdo znal tohoto muže v původní formě. Nyní měl již třetí tělo…. Ano kradl těla, když se začaly zbavovat svého nechtěného hostitele. A před jim svou duši, schopnosti, vzezření. V podstatě byl nesmrtelný na úkor nevinných bytostí okolo sebe. A již brzo měl nadejít čas pro novou oběť, protože jeho tělo pomalu ale jistě vypovídalo službu.
Ta předpokládaná oběť neměl být nikdo jiný, než Uchiha Sasuke. On o tom riziku věděl, přesto…. Tak bažil po moci, že se stal jeho studentem. Někdy prostě člověk chce dosáhnout svého za každou cenu….
V momentě ten muž promluvil: “Kabuto…. Karin…. Vidím, že jste se vrátili. Jaké jsou výsledky? “
Mladý muž v brýlích před něj předstoupil: “Orochimaru – sama, jak jste nás požádal, sledovali jsme pokusný objekt číslo 2260…“
“A? Jak to dopadlo? Dosáhla svého cíle? Podle výrazu Karin soudím, že nejspíše ne…“
Rusovlasá kuniochi se na něj s váháním podívala: “Vedla si velice dobře, Ichi – tama no jutsu zvládla na výbornou. Její chakra byla velice silná. S genjutsu také problém neměla…. Ale…..“
“Ale co? “
“Budete jistě překvapen, na koho jsme narazili cestou….“
“Cílem byl jistě Kakashi – kun. Nepochybuju, že tedy on…“
“Jistě…. Ale nebyl sám…“
“Myslíte tu holku a jichuurikiho….? Či snad někoho jiného z těch padavků z Konohy? “
“Ne… nějaká neznámá shinobi. “
“Hmm…. Máš nasbíraná data, Kabuto? “
“Já… něco málo samozřejmě, jen ne dostatek. ,“ a podal mu kartu.
Po chvíli pozorování Orochimarův obličej vystřídalo hned několik výrazů. Po lehkém šoku přišla zvědavost, znechucení, překvapení, odhodlání po uvědomění.
“Chápu, přesto pro nás dostatek informací, abychom začali jednat…. Takže říkáte, že nová Rin selhala? “
“No, bojovala dobře, bez milosti. Skoro Kakashiho dostala…. Ale ta holka…. ho zachránila a Kakashi ji pak dodělal. “
“Heh člověk udělá jednou radost shledáním dvou starých známých a takhle se mi odvděčí. , “ zasmál se a olízl si svým dlouhým jazykem rty.
“Nějaké další plány můj mistře? “
“Pro teď ne…. Ztraťte se….. a….dobrá práce. “
Když Orochimaru osaměl, vrátil se ke své původní práci.
“Heh takže Rin, tolik námahy jsem vložil do její změny, do záchrany jejího života. Trvalo mi roky, než jsem jí přeměnil povahu a probudil její nejhorší a nejtemnější vlastnosti. Bývala moc dobrá. Bylo to velice těžké a ona mi hodně odporovala a vzpouzela se. Nakonec podlehla. A rychle se učila. Její touha se změnila v posedlost. Šla za svým cílem i přes mrtvoly. Přesto se zdá, že když prokletá část její duše odešla do pekla, její dobrá část upřímně litovala toho, co provedla. Nejspíš byla jeden z mých nepovedených výtvorů. A ta nová shinobi…. Jsem si jistý, že Sasuke bude velice překvapený. Nicméně, jde po mě. Chce pomstu. Tak ji nechme, ať mě najde. Tohle bude nesmírně zajímavé…., “ a ďábelsky se zasmál.

Všichni jí umírali. Nejdřív matka, co nepoznala, pak nejlepší přítel její vinou a nakonec strýc. Teď skoro zabila dalšího, pro ni důležitého člověka. Znovu a znovu se jí vracela tvář Kohatsu. Jeho bolest, utrpení. Její nenávist vůči tomu démonovi. Padala do temnoty, odkud není návratu.
Náhle se probudila. Cítila pot na svém těle…. Byl to jen sen? Rozhlédla se okolo sebe… Kde to je? A vlastně…Co se stalo? Je tma…. Jak dlouho spala nebo byla v bezvědomí? Lehce se nadzvedla a ihned pocítila bodavou bolest v břiše. Podívala se dolů. Krev. Otevřená rána. Vypadá to jako vzpomínka na odsávání její duše. Posadila se a zkusila udržet rovnováhu. Bylo jí na zvracení. Zhluboka se nadechla a pomalu začala léčit ránu. Jenže jí to moc nešlo a stálo ji to spoustu energie. Léčí se snad takové rány hůř? Jde to vůbec?
Byla příliš zesláblá. A ta rána jí to nepřilepšovala. Rozhlédla se okolo sebe. Uviděla malý oheň. Vedle sebe měla svůj ruksak a katanu. Pokusila se postavit. Ostrá bolest jí projela nohou. Měla jí zlomenou. Hlasitě vyjekla bolestí a skácela se zpátky na zem. Znovu se zkusila posadit alespoň.
“Být tebou bych se nehýbal, nemáš na to. ,“ objevil se za ní Kakashi.
“Co se stalo? Kde to jsme? Kde je ona…. Co… jak?“
Jenže větu nedokončila, protože jí položil prst na rty: “Nemluv a odpočívej…. Později ti vše řeknu.“
“Podej mi ruce….,“ a než stačil udělat pohyb uchopila jeho dlaně svými.
Rozhodně nevypadala zdravě, celá zpocená, bledá a studená.
“Půjč mi svou sílu, potřebuju se vyléčit, nebo špatně dopadnu.“
A s jeho pomocí se začala léčit. Nohu zvládla hravě, ale rána na břiše se ne a ne zahojit.
“Sakra… nejde to. Asi je prokletá. Musím to spravit.“
Začala pomalu dělat pečetě. Kakashi neměl páru, co to dělá. Vždyť pečetě na zastavení zla znal. Tohle bylo něco jiného. Haruna dokončila pohyby a dotkla se břicha. V tom momentě jí začala téct krev z pusy.
“Co ti je? Jsi v pořádku? “
“Já si nejsem jistá,“ a začala se léčit.
S vypětím všech sil se rána zahojila. A Haruna omdlela přímo do Kakashiho klína. Vyděšeně ji pozoroval a začal ji hladit po vlasech. Podíval se na ránu a viděl tam jizvu, která se zformovala v jisté znamení. Levotočivá spirála. Znamení zla....

Poznámky: 

Pokračování příště Smiling

5
Průměr: 5 (21 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Po, 2019-08-05 23:01 | Ninja už: 5719 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise L4: No tak, kdopak nám to vstoupil na scénu. Sám Orochimaru. Tak uvidíme, co dalšího (zvráceného) si připraví pro naše hrdiny. Určitě to nebude nic hezkého. Kabuto jako vždycky hotová podržtaška. To přirovnání k doktoru Frankensteinovi bylo trefné. On taky vytvářel monstra. Jako svoje nejznámější. Chudák Haruna, odnesla to pěkně. Ještě, že ji nezasáhla někam jinam. To už by měla vážnej problém. A má Kakashiho po ruce, kdyby šla sama, byla by nahraná.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Pá, 2008-06-06 21:18 | Ninja už: 5840 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

nice nice nice ...

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Čt, 2008-05-22 15:25 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Wow, wow, wow ... Já na to dycky kliknu, když je to ve stádiu neschválení, a potom na to už zapomenu =/ Stydím se =( A zlobím na sebe, protože tohle jsem mohla mít přečtený mnohem dřív! Laughing out loud
Super .. Jdu hned dál Smiling

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Cornellia
Vložil Cornellia, Čt, 2008-05-22 20:50 | Ninja už: 6161 dní, Příspěvků: 191 | Autor je: Prostý občan

Styď se :> ale i tak děkujííí

Obrázek uživatele hafikiller
Vložil hafikiller, St, 2008-05-21 08:40 | Ninja už: 6046 dní, Příspěvků: 56 | Autor je: Prostý občan

sugoi to byl teda narez ja myslim ze si docilila fak huste povidka kera ma vse co petrebuje a ete neco navic Laughing out loud

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Út, 2008-05-20 12:27 | Ninja už: 5922 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Nádhera. Co víc říkat, není potřeba.

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!