manga_preview
Boruto TBV 09

Čtvrtý Uchiha část 4. - Skryté pocity

Kakashi uviděl po její tváři padat slzy. Pocítil něco, co po něm chtělo aby ji objal, ale věděl, že to bylo to poslední o co by nejspíš stála. Byla nezávislá, chladná a trochu krutá, když na to přišlo. Byl si jistý, že rozhodně nebyla bezbranná holčička. Žila podle svých možna trochu drsných pravidel. Tak moc mu připomínala jeho. Ale ty slzy…. On potlačoval své emoce až do té události s Obitem. Stále mu to leželo v mysli a když to vyplulo na povrch bolestivě ho bodlo u srdce. Proč každý, koho kdy miloval musel zemřít? Je to nějaké prokletí? Ale ona v něm ty pocity přesto probudila. V podstatě jí ani neznal, přesto její pohled do jeho očí než ho napadla v něm rozproudil něco, co už nikdy nechtěl cítit. Chyby ho naučily. Navíc i kdyby chtěl být s ní, bylo zde spousta překážek – Měla ho ona ráda? Taky si připadal moc starý a navíc… ona měla krev Uchihů a i se podle toho tak chovala. A s nimi měl zkušenosti…. Vzpomněl si na Sasukeho, jeho excelentního studenta a jak dopadl. To samé se mohlo přihodit i jí.
Haruna zvedla oči ke Kakashimu: “ Ty se nezeptáš, co se stalo? „ “ Viděla jsem to, jako bych u toho byla… „ Haruna také viděla, kam Sasuke šel potom, co jej bratr tak strašlivě zranil. Tajné zápisky Uchihů. Chtěla tam jít, ale nechtěla, aby ji Kakashi následoval. Byla si jistá, že by ji následoval.“Eh Kakashi…mohl bys mě tu chvíli nechat o samotě? „ Viděla jak váhá, ale nakonec odpověděl: “ Dobrá, počkám na tebe u brány.. „ “Jsem tam během chvilky. „ slíbila.
Hned co zmizel za obzorem, se vydala do hlavního chrámu Nakano svatyně. Byla přesně schopná zopakovat Itachiho slova, kde má najít tajnou místnost. Zde se setkávali Uchihové po generace. To bylo to místo poslední schůze, kde se Itachi a Shisui nedostavili. Dala se do čtení… Některé věci tam popsané jí nedávali zatím moc smysl, protože neznala souvislosti. Tyto informace byly jistě velkým zdrojem moci. Ale získat ji obnášelo přinést oběti… oběti, které Haruně zvedaly mírně žaludek. Ona bažila po moci jako hodně lidí, ale tohle by neudělala.
Vyšla ven mírně znechucená tím, co viděla. Jak je tohle možné? Nevěřila, že by tohle někdo dopustil. Letní teplý vánek si hrál s jejími vlasy. Přinášelo jí to vlastní vzpomínky, které se snažila zapudit. Nebyla sentimentání a připadala si znovu jako malá a taky trapně. Bojovala sama se sebou až došla k bráně, kde na ní čekal Kakashi. Ani nevěděla, proč tam vlastně přišla. Měla dost starostí a mohla se prostě jen vydat na cestu. Přesto ale přišla. Viděla ho předtím, než ji stačil zpozorovat. Kupodivu si nečetl, což bylo jeho zvykem až zlozvykem. Ale čekal netrpělivě…. Na ni.
Když uviděl Harunu nepatrně zčervenal, ale hned to potlačil. “ Tak co budeme dělat? „ Trochu ho zaskočila… ale: “ No je už docela pozdě. Nechtěla bys tady v Konoze přespat? Zařídil bych ti pokoj…. stejně vypadáš unaveně. „ Přemýšlela, jestli to není lest. Vždyť v podstatě byl pro ní cizinec…. Ale napomenula se, že je tak nechutně paranoidní. “ No dobrá, myslím,že jedna noc mi neuškodí. „ Usmál se. “ Máš hlad? Je tu nedaleko dobrý ramen…. „ “Jo jasně,pojďme. „ Když tam dorazili, Sakura a Naruto tam pořád seděli. Sakura vypadala otráveně. Naruto totiž jedl už asi pátou misku a ji to unavovalo, doufala jen, že nebude za něj muset platit.“Ahóóóóój Kakashi – sensei a… ty holko. „ řekl s plnou pusou Naruto. Přimhouřila oči, ten kluk byl drzý. “ Jak se vlastně jmenuješ? „ “Panebože Naruto, ty fakt nevíš jak se chovat slušně ty baka! „ “ Tak jak se jmenuješ? „ Chvilka mlčení.“ Tak víš co? Dáme si souboj a když vyhraju, tak mi řekneš jméno, jo? „ Normálně by ho odmítla, ale teď by celkem ráda někomu udělila lekci. “ Naruto ona určitě ne…. „ “ Proč ne? Tak pojď. Ale varuju tě, nebudu tě šetřit! „ Naruto se jen usmál. “ To bych ani nechtěl! „
Ten kluk byl buď statečný, nebo hloupý…. možná obojí, když se tak na něj dívala. Stoupla si na bojovou pozici. Sakura se vyděšeně podívala na Kakashiho. Na rozdíl od Naruta oni věděli, jak může být silná. Kakashi si zavolal Naruta: “ Naruto, já vím že jsi za poslední roky zesílil, ale.. „ “ Nebojte se sensei… „ “Nepřerušuj mě,nemáme čas. Nevíme moc o jejích schopnostech. Může být velice nebezpečná a…. má Sharingan….buď opatrný. „ “ Cože?... „ “Tak co Naruto? Není slušné nechat dámu čekat! „ Naruto polkl a vkročil vpřed. Neměla ještě Sharingan, nepovažovala ho za těžkého soupeře, že by to už musela použít. “ Kage bunshin no jutsu! „ zvolal Naruto. Heh, známá stínová replikace, nic, co by na ní udělalo dojem.
Měla jednu výhodu, velikou. Nemusela odříkávat nic, mohla jenom aplikovat jutsu beze slov. Všechny kopie Naruta po ní začaly vrhat kunaie a shurikeny. Ale Haruna se všem tak rychle a obratně vyhnula, jako by se spíš teleportovala z místa na místo. Pak na ní šel s bojovými uměními. Vyvolala ledovou auru jutsu, zavřela oči a vyvolala ledové střepiny, které pouhou rukou ovládala. Rozhodila je po okolí a zasáhla každou kopii Naruta. Jakmile střepina dopadla na klon, zmrazila ho do kry. Pak jen rozhodila shurikeny a kry tím rozbila napadrť. Mezitím se skutečný Naruto kryl za stromem. “ Přestaň si se mnou hrát na schovávanou a vylez ven. „ Než byl schopen reagovat některou, ze svých odpovědí, jen tak tak uhnul silnému vodnímu proudu, který dopadl na jeho úkryt. “ Ona je neuvěřitelně rychlá! „ pomyslel si. Tak tedy vyskočil se dvěma klony připravený použít Rasengan. Zvláštní bylo, ze stála zády k němu a ani se nehýbala. Ale Naruto nevěděl, že vyvolala na jedno oko Sharingan a že ví, co se jí chystá udělat. A tak Haruna jen jednoduše zkopírovala jutsu a měla v ruce ten samý Rasengan. Když byl Naruto přesně nad ní, jen chytla jeho ruku s útokem a svým vlastním ho tvrdě udeřila do těla.
Naruto dopadl na zem. Krvácel z pusy. “ Naruto jsi příliš ukvapený a zbrklý. Kdyby jsi jednal víc z rozvahou, třeba bys mě mohl aspoň škrábnout…. „ “ Naruto!!!!! „ zakřičela Sakura a běžela k němu: “ Jsi v pořádku? „“Jsem v pohodě Sakuro. Neboj se. „ obrátil se k Haruně: “ Jsi velice silná a hbitá, ale jednou tě porazím určitě! „ Usmála se. “ Připomínáš mi vašeho čtvrtého Kage.Ten ti byl podobný. „ “ Cože? Ty jsi ho znala? „ “ Párkrát jsem se s ním setkala jako děcko… a ty jsi chtěl vědět, jak se jmenuju…. jsem Haruna. „ Pak zavřela oči a Sharingan zmizel. Kakashi na Harunu jen vyjeveně zíral, věděl, že je silná, ale nevěděl, jak moc.

Poznámky: 

Pracuju na další části Smiling

4.9
Průměr: 4.9 (30 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Po, 2019-08-05 22:27 | Ninja už: 5719 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise L4: Je to tady. Něco se začíná odhalovat. Už nemůžu dočkat setkání mezi nima. Bude to jistě pecka. Naruto prohrál jak amatér. Ještě, že to neviděl Sasuke, ten by asi pukl vztekem. Laughing out loud Něco mi říká, že Haruna už z Konohy jen tak neodejde. Ledaže by šla hledat své dva nevlastní bratříčky. Napínavý je to jak kšandy.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Temari16
Vložil Temari16, St, 2009-04-08 19:54 | Ninja už: 5803 dní, Příspěvků: 140 | Autor je: Prostý občan

Super!!! Hned jdu číst dál!!

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Pá, 2008-06-06 20:54 | Ninja už: 5840 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Hej pěkný ... jen mám dotaz kolik je Haruně ? Shocked

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Cornellia
Vložil Cornellia, So, 2008-06-07 00:32 | Ninja už: 6161 dní, Příspěvků: 191 | Autor je: Prostý občan

Je o něco mladší jak Itachi a jestliže tomu je asi 20, tak jí okolo devatenácti Smiling

Obrázek uživatele Flatron
Vložil Flatron, Ne, 2009-12-06 10:49 | Ninja už: 5594 dní, Příspěvků: 351 | Autor je: Prostý občan

no zaujimavi dej se mi paci ale urobila si z hotovi charakter ktori(v sile) uz asi nemôze zlepsovat a je moc dokonala . Je to moj nazor a ja moc nemozem kritizovat lebo by som to nenapisal lepsie

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, St, 2008-05-14 19:32 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Á ta je silná ... Sakryš Laughing out loud Já se celkem bála o Naruta xD
Vymyslelas fakt dobrej charakter Smiling Jdu dál xD

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Út, 2008-05-13 19:49 | Ninja už: 5922 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Haruna je zajímavá, počítám ..., už je to třetí nebo čtvrtý potomek klanu Uchiha, který se nečekaně objevil. Ale klobouk dolů, žádná z povídek se neopakuje v ději.
P.S. Ta úprava textu by příběhu jen prospěla. Stačí si přečíst rady v "Pravidlech FF sekce".

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Cornellia
Vložil Cornellia, Út, 2008-05-13 21:29 | Ninja už: 6161 dní, Příspěvků: 191 | Autor je: Prostý občan

Správnou úpravu použiju hned v dalším díle....za pomoc děkuji hAnko Smiling

Obrázek uživatele hafikiller
Vložil hafikiller, Út, 2008-05-13 19:05 | Ninja už: 6046 dní, Příspěvků: 56 | Autor je: Prostý občan

joooo koneecneee moooc dike

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Út, 2008-05-13 18:40 | Ninja už: 5936 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Fajná povídka. Ale prosím, prosím, hlídej si ty mezery za tečkama a čárkama. Pořád to každému omílám jak kolovrátek Laughing out loud ale on se ten text pak fakt bude líp číst. Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Cornellia
Vložil Cornellia, Út, 2008-05-13 20:17 | Ninja už: 6161 dní, Příspěvků: 191 | Autor je: Prostý občan

Já se snažím a budu se tedy snažit více Eye-wink