manga_preview
Boruto TBV 09

Milovat může každý! I - 2 Mangekyou Sharingan

Zbytek týmu napjatě sledoval počínání Rin, která se snažila zasáhnout Narutovi klony. Museli uznat, že si vede dobře, i přesto, že se snaží zasáhnout právě Naruta. Během deseti minut sejmula kolem šesti klonů. Na chvíli se zastavila a zhluboka oddechovala, přitom žasla, že Naruto není vůbec zadýchaný. Kakashi to celé sledoval s malý úsměvem. Bylo vidět, že do svého týmu dostal další talent.
"Můžeš trochu zrychlit, Naruto."
"Bezevšeho!" uculil se Naruto. Na chvíli zavřel oči, a když je znovu otevřel jeho klony zrychlily. Rin na to koukala s otevřenou pusou.
"Jak může někdo takhle běhat?" pomyslela si a zkusila po nich hodit shurikeny. Ale ty je minuly a klony si běhali vesele dál. I Sakura a Sasuke, byly překvapeni jakou Naruto může vyvinout rychlost, i když to už viděli mnohokrát, bylo to neuvěřitelné. Nikdo se ji, až na ANBU a Tsunade nevyrovnal. Klony byly opravdu rychlé, ale Rin měla tu výhodu, že měla ...
"Sharingan!" zašeptala Rin a v oči ji zčervenali, Sasuke a Kakashi to postřehli ihned.
"Takže ho konečně použila už jsem ani nedoufal." zamyslel se Sasuke.
"I když mám Sharingan, tak stále nemůžu zaměřit jeho pohyby, ale je to lepší než to předtím." zavýskla si v duchu Rin a vzala si další shurikeny. Vyskočila do vzduchu, udělala pár přemetů, přitom hodila osm shurikenů. Z toho trefila čtyři klony. Sasuke to bedlivě sledoval, její pohyby mu připadaly známé, jakoby už ji někdy potkal. Ale nebyl si jistý. Byli sice ze stejného klanu, ale Uchiha klan byl tak velký, že se polovina členů ani neznala.
"Hmm ... Sasukeho sestra. Je opravdu dobrá jako on." zamyslela se Sakura a stejně jako Sasuke dál sledovala Rin. Kakashi a Naruto ji také hodnotili. Bylo opravdu vidět, že umí skvěle zacházet se zbraněmi a její rychlost, také není k zahození. Kakashi se podíval na Naruto a ten pouze kývl a všechny klony naráz zmizely. Rin se na to překvapeně podívala, a tak svůj pohled stočila na Kakashiho. Ten k ní přistoupil a usmál se na ni.
"Máš ode mě pochvalu. Skvěle zacházíš se zbraněmi a tvá rychlost je taky dobrá. Teď si vyzkoušíme Ninjutsu, budeš bojovat proti mě. Ano?" Rin jen překvapeně kývla. Nikdy by ji nenapadlo, že bude bojovat s Hatake Kakashim, byť jen cvičně. Byla nervózní ale vzchopila se a postavila se naproti Kakashimu. Na okamžik se jen tak měřili pohledy, dokud Kakashi neudělal první tah.
"Katon: Karyuu - Endan!" (živel oheň: dračí ohnivá střela) vykřikl Kakashi a na Rin se valila rychlá ohnivá střela. Rin nezahálela, udělala pečetě a vykřikla.
"Suiton: Suishouha!" a ohnivou střelu odrazila vodní vlnu. Kakashi se však rozhodl přitvrdit.
"Chidori Senbon!" vykřikl a kolem něj se zformovalo mnoho jehel vytvořených z elektřiny. Rin zaklela a přemýšlela jak se jim vyhnout. Kakashi jí ale nedal dostatek času a jehly po ní vrhl. Nastal menší výbuch a kolem Rin se vznášel prach, takže nikdo nic neviděl. Když se konečně prach usadil všichni si oddechli a Kakashi se pousmál.
"Doton:Doryuu Heki." promluvila Rin a narovnala se za hliněnou stěnou, která pohltila celý útok.
"Důmyslná obrana!" pochválil Kakashi, ale tentokrát nezaútočil. Tentokrát to byla Rin. Sáhla do kapsy a něco vyhodila do vzduchu. Při bližším pohledu Kakashi poznal neuvěřitelné množství jehel.
"Tohle může být špatný." pomyslel si a čekal dál. Rin ovládala jehly chakrou a navíc začaly žhnout ohněm.
"Katon: Hibashiri Senbon!" křikla a ohnivé jehly se vrhly na Kakashiho.
"Suiton: Suijinheki Jutsu!" nezaváhal ani na okamžik a vytvořil vodní zeď. Ta však nedokázala zadrže jehly, jen uhasila oheň. Kakashi to věděl, proto si vytáhl dva kunaie a teď už obyčejné jehly odrážel. Když už nebyla ani jedna jehla, která by Kakashiho ohrožovala odvolala vodní zeď a narovnal se.
"Dobrá práce! Myslím, že to stačilo. Předvedla si, že máš výborný instinkt a skvěle provádíš každé jutsu." pochválil ji Kakashi a společně zamířili k týmu.
"To bylo skvělý!" smál se Naruto. Rin mu věnovala trochu unavený úsměv a sedla si na zem.
"Na Ninjutsu máš velký talent, ale budeme muset rozšířit zásobu. A až si trochu odpočineš zkusíme Genjutsu, bude to tady proti Sasukemu." oznámil ji Kakashi a také si sedl do trávy, ihned vytáhl knížku. Naruto, Sakura a Sasuke po něm hodili otrávené pohledy a bavili se mezi sebou. Po pár minutách je vyrušila Rin.
"Sasuke?" ozvalo se jim za zády a všichni se otočili.
"Hmm?"
"Můžeme začít!" oznámila mu. Sasuke přikývl a společně se odebrali do středu cvičiště. Na okamžik se zadívali do očí a Rin ho okamžitě vtáhla do Genjutsu. Sasuke to nečekal tak rychle a objevil se v paralelní dimenzi. Najednou začal hořet, instinktivně začal křičet. Najednou oheň zmizel a Sasuke se zmateně rozhlédl kolem sebe. Nic, jen černo. Snažil se vzpamatovat, dostat se z toho Genjutsu ale stále nebyl úplně při smyslech, aby mohl racionálně myslet. A Rin mu také nedávala žádnou šanci. Právě v okamžiku, kdy se Sasuke málem silou vůle dostal z jejího Genjutsu, proměnil se v papír. Už neměl hmotné tělo. V tu samou chvíli se kolem něj objevilo několik tisíc černých panterů a začalo ho trhat na kusy. Uchiha znovu začal křičet bolestí. Snažil se dostat z jejich sevření ale nic nepomáhalo. Už to chtěl vzdát, když se najednou ocitl zpátky na cvičišti. Prudce se nadechl a vychl. Uvědomil si, že je celý zpocený a leží na zádech. Namáhavě se postavil a zahleděl se na Rin.
"Omlouvám se. Trochu jsem to přehnala." křikla na něj omluvně a s obavami v očích si ho prohlížela. Sasuke jen nesouhlasně zakroutil hlavou.
"Ne, to je v pořádku. Jsem rád, že na mě nejdeš zlehka." usmál se a právě, když mi Rin úsměv oplatila Sasuke ji vtáhl do svého Genjutsu.
"Rychle se vzpamatoval." pomyslela si Rin. Naruto a Sakura se zatajeným dechem čekali co bude dál.
To už se ale Rin skácela k zemi a začala nepřetržitě křičet. Ale tohle byl jiný křik než, který doprovázel Sasukeho. V tom to bylo slyšet opravdová bolest, až Rin vytryskly z očí slzy. Sasuke o tom nevěděl, protože byl plně soustředěný a v šoku z toho co viděl. Probral ho až její výkřik.
"Mangekyou Sharingan!" a její Sharingan se proměnil. Sasuke na to čučel, jak z jara a jeho Genjutsu zmizelo.
"T-ty máš Mangekyou Sharingan?!" zeptal se ji přiškrceným hlasem Sasuke a překvapeně se na ni díval. Rin ztěžka oddechovala. Měla sklopenou hlavu a na cvičišti nastalo ticho. Nikdo z přihlížejících se neodvážil vydat ani hlásku. Jen napjatě čekali, co Rin řekne.
"Když jsem byla malá, zapletla se moje rodina i přátelé do války, bylo to potom, co jsem opustit vesnici a můj otec mi našel náhradní rodinu. Bylo mi tehdy devět let a už jsem musela bojovala ve válce, jako zkušený ninja. Byla jsem nucena ..."nasucho polkla, když se jí vybavili ty bolestivé vzpomínky,"... viděla umírat své přátelé a rodinu. Nikdo z nich nepřežil, jen já. A díky tomu se mi podařilo aktivovat Mangekyiou Sharingan."
Sasuke zaraženě stál a v duchu si přemítal ty hrůzné výjevy, které použil ve svém Genjutsu. Přemýšlel jak by měl správně reagovat. Má ji utišit, nebo … nebo co? Na takové věci on nebyl, zamračil se a zadíval se do země. Přesto stále přemýšlel co odpovědět. Asi po minutě ticha se Rin začala smát. Všichni překvapením zamrkali a podívali se jejím směrem.
„Nemusíte si dělat starosti. Už dávno jsem se s tím vyrovnala. Nepotřebuju, aby mě někdo litoval nebo povzbuzoval.“ ujistila je Rin a na všechny se zářivě usmála. Sasukemu se viditelně ulevilo. Na cvičišti teď panovala uvolněná atmosféra, kterou přerušilo až Kakashiho odkašlání.
„Myslím, že by bylo zbytečné tě ještě zkoušet Rin. Ukázala jsi, že jsi hodna titulu Jonnin a čelenky se znakem Konohy. Teď, pokud se mnou tedy všichni souhlasí, jsi právoplatný člen Týmu 7.“ uzavřel celý trénink Kakashi a zvedl se. Chtěl se otočit na ostatní a poslat je domů, ale přerušil ho náhlý příchod ANBU.
„Co se děje?“ zeptal se spěšně a přešel k němu.
„Tsunade-sama vás chce okamžitě vidět!“ oznámil jim pouze a zase zmizel. Kakashi se otočil na zbytek a jen pokrčil rameny. Společně se vydali k Hokage do kanceláře.
„Co se asi tak mohlo stát?“ přemýšlel Naruto. Měl neblahý pocit, že se stalo něco špatnému, někomu z jeho známých. A nebyl daleko od pravdy.

4.9
Průměr: 4.9 (80 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Aki Uchiha
Vložil Aki Uchiha, Pá, 2017-12-08 22:40 | Ninja už: 4936 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

"Misia M" Super dielik. Tak sa zdá, že Rin je teda poriadne silná, keď behom malej chviločky zložila Sasukeho na kolená, ale ten jej nič neostal dlžný a pekne jej to vrátil aj s úrokmi. Ako sa zdá krásna idylka sa skončila a teraz nám to vážne už začne naberať na sile.

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Po, 2010-09-27 21:29 | Ninja už: 5538 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

skvělé opravdu skvělé, máš nádherně spracovaný charakter rin aten souboj no paráda, hned jdu dál

Obrázek uživatele ajk
Vložil ajk, St, 2010-07-21 20:13 | Ninja už: 5044 dní, Příspěvků: 43 | Autor je: Prostý občan

hezky hned du na další Smiling

Obrázek uživatele maxik555
Vložil maxik555, Ne, 2009-09-20 00:12 | Ninja už: 5909 dní, Příspěvků: 604 | Autor je: Pěstitel rýže

no pokračuje to celkom zaujímavo

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., St, 2009-05-06 16:40 | Ninja už: 5845 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Trochu kratší, ale perfektně napsané ... du na další ! =)

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Lord Fery-San
Vložil Lord Fery-San, Pá, 2009-02-27 20:32 | Ninja už: 5779 dní, Příspěvků: 187 | Autor je: Prostý občan

tenhle byk gut hlavne ten konec

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Ne, 2009-01-11 22:10 | Ninja už: 6191 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

super díl

Obrázek uživatele Emilie
Vložil Emilie, Út, 2008-10-14 18:22 | Ninja už: 5699 dní, Příspěvků: 206 | Autor je: Prostý občan

Eh, chúďa x( Myslím ako ten koniec... Mno jo, ale to sa dalo čakať, že bude mať "nejakú" tú minulosť, čiže sa nedivím a chválim časť Smiling Dejovo veľmi pekná Smiling

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, Ne, 2008-07-20 18:26 | Ninja už: 6000 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Cool! Jako vždy je to pecka.

Obrázek uživatele pyrowajcak
Vložil pyrowajcak, Út, 2008-06-24 16:32 | Ninja už: 5800 dní, Příspěvků: 277 | Autor je: Prostý občan

pekne...5 bodov

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Čt, 2008-05-08 12:33 | Ninja už: 6033 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Chtelo by to pokracovani Laughing out loud Pokud bude, tak pak dejte nekdo vedet Laughing out loud

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, Čt, 2008-05-08 11:20 | Ninja už: 5892 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

super ale užbytu mohlo bejt další pokráčko

Obrázek uživatele Darkness 4you
Vložil Darkness 4you, Čt, 2008-05-08 08:54 | Ninja už: 5874 dní, Příspěvků: 427 | Autor je: Prostý občan

super ale pokračko to chce


Nakŕmit pleas
jo a odporúčam si pozrieť "Trik se špičatým kloboukem" Laughing out loud

Obrázek uživatele Temari-love
Vložil Temari-love, St, 2008-05-07 22:11 | Ninja už: 5910 dní, Příspěvků: 54 | Autor je: Prostý občan

super..super....jen piš dál