manga_preview
Boruto TBV 08

Milovat může každý! I - 1 Další Uchiha ...

Tsunade seděla ve své kanceláři a nepříliš nadšeně podepisovala dokumenty, které se před ní kupily. Pokaždé, když jeden papír dodělala, umučeně si povzdechla. Z pohledu na další obrovské stohy papíru, se jí udělalo špatně. Někdy přemýšlela nad tím, proč se vlastně rozhodla stát Hokage. Vždyť je to nuda a odrána do večera musela podepisovat hnusné papíry. Už si ani nepamatovala, kdy byla naposledy venku. Ale nejvíce jí štvalo, že si ani nemůže otevřít saké, které má u sebe v pokoji. Už, už chtěla vstát a dojít si pro něj, ale na poslední chvíli se zarazila. Smutně si povzdechla a pohledem se, už po několikáté, rozloučila se svým potěšením, zavřeném na několik zámků. Usedla do křesla a znovu začala podepisovat už zmiňované dokumenty.Ale asi po pěti minutách se ozvalo zaklepání na dveře. Tsunade ihned zvedla hlavu a s nadějí v očích se podívala na dveře.
"Dále." vyzvala nedočkavě příchozího, trochu si poposedla a urovnala plášť. O vteřinu později se otevřely dveře a do místnosti vstoupila mladá dívka v černém plášti. Tsunade se na ni trochu překvapeně podívala, protože ji u nich ve vesnici ještě nikdy neviděla. Mírně svraštila obočí a se zájmem si prohlížela její obličej. Měla dlouhé černé vlasy, svázané ve skřipci a velké černé oči, na rtech ji hrál milý úsměv.
"Co si přeješ?" promluvila Tsunade, a ani se nesnažila skrýt svůj zájem. Dívka ji někoho připomínala.
"Mé jméno je Uchiha Rin a chtěla bych se zase vrátit do Konohy." pousmála se na ni dívka. Tsunade se nezmohla na slovo.
"Řekla jsi Uchiha?!" ujišťovala se Tsunade a v očích se jí zračili pochybnosti, ale i nerozhodnost. Rin to vycítila.
"Věřte mi! Jsem Uchiha, klidně se můžete zeptat mého otce. Ten vám to potvrdí." snažila se ji Rin honem přesvědčit. Když se zmínila o svém otci, Tsunade posmutněla.
"Obávám se, že to nebude možné. Ale je tu jedna možnost jak si to ověřit." svolila nakonec Hokage a otevřela první zásuvku u svého stolu. Vytáhla z něj velkou složku, ve které se chvíli přehrabovala než konečně našla, co hledala.
"Shizune!" zvolala Hokage a složku uklidila zpátky do šuplíku. Rin tiše postávala před jejím stolem a zoufala se snažila vymyslet, jak by Hokage přesvědčila, že je opravdu Uchiha. Z jejich úvah ji vyrušilo otevření dveří, ze kterých do místnosti vstoupila menší černovlasá žena.
"Co se stalo, Tsunade-sama?" zeptala se klidně a čekala, co z Tsunade vypadne.
"Potřebovala bych, aby jsi sem zavolala Tým 7. A to okamžitě!"
"Hai!" Shizune z místnosti zmizela stejně rychle jako se objevila. Tsunade pak vyzvala Rin, aby se posadila do křesla před její stolem. Dalších patnáct minut vedli menší konverzaci, dokud se v kanceláři konečně neobjevil, už umiňovaný Tým 7.
"Tsunade-sama, jsme tady." ozvala se ze dveří Sakura a vešla společně z Narutem, Sasukem a Kakashim do její kanceláře. Rin si zatím nevšimli. Ji to ovšem nevadilo. Mohla si je aspoň pořádně prohlédnout.
"Co se děje, Tsunade-obaachan?! Právě jsme byli uprostřed tréninku!" začal si hned stěžovat Naruto a nasupeně se na ni podíval. Tsunade po něm jenom hodila vražedný pohled, že raději zmlknul. Sakura ani Sasuke nic neřekli ale v duchu s ním souhlasili.
"No popravdě jde tady o Sasukeho," Sasuke se na ni překvapeně podíval, stejně jako zbytek jeho týmu." potřebuji, aby jsi mi něco potvrdil." vysvětlila a pohled ji padl na Rin. Ta se dosud krčila v křesle a pozorovala nově příchozí. Naruto, Sasuke, Sakura a Kakashi se podívali stejným směrem. První se jako obvykle ozval Naruto.
"Kdo jsi?"
"Jmenuji se Uchiha Rin." představila se a už jen měnící se výrazy nově příchozích. V jejich obličejích se mísil naprostý úžas s nechápavostí.
V tu chvíli by se v nich krve nedořezali. Obzvlášť u Sasukeho. Ten na Rin zíral jak na blázna. Ticho, které v místnosti nastalo, přerušila až Sakura.
"Můžeš to zopakovat ještě jednou, prosím?"
Rin nechápavě přikývla a zopakovala své jméno. Všichni se teď dívali na Sasukeho, který jako jediný stále nebyl schopen pohybu. Rin se na něj také podívala. Překvapeně zamrkala.
"Vždyť já ho znám! Ale ... ale odkud?!" přemýšlela v duchu a se zájmem si ho prohlížela. Když uviděla na jeho oblečení znak klanu Uchiha zalapala po dechu.
"Ty jsi Uchiha?!" zamumlala nevěřícně a přistoupila k němu. Jakoby Sasukeho tyhle slova probraly z transu, přikývl.
"Ano. Spolu s mým bratrem poslední z Uchihů," zarazil se." tedy aspoň doteď jsem byl." opravil se a trochu nervózně se pousmál. Rin mu bez zdráhání úsměv oplatila. Obrátila se na Tsunade: "Tak už mi věříte, Hokage-sama?"
"Ano, teď už ano. Ale pochop, že jsem si to musela nějak ověřit." obhajovala se Tsunade. Rin přikývla a obrátila svou pozornost znovu k Sasukemu.
"Opravdu jsme poslední." zamumlala potichu spíš k sobě než kněmu, Sasuke ji přesto odpověděl.
"Ano, ale sem rád, že je tu ještě jiný Uchiha než můj bratr!" přiznal Sasuke. Po dlouhé době se ozvala Sakura.
"Myslím, že by jsme se měli taky představit," usmála se a ukázala na sebe." Já se jmenuji Haruno Sakura a jsem lékařský ninja."
"Tohle je Uzumaki Naruto. Pořád prohlašuje, že se stane Hokage, ale skutek utek!" zasmála se Sakura a ukázala na blonďáka vedle sebe. Naruto uraženě našpulil rty a Rin se na rtech objevil úsměv.
"Sasuke už znáš a náš sensei je Hatake Kakashi." skončila svůj proslov a ukázala na Kakashiho. Ten se usmál a oslovil ji: "Můžeš mi říkat Kakashi-sensei." Než Rin odpověděla ozval se Sasuke.
"Co jste tím myslel?!"
"Myslí tím, že Rin se přidá k vašemu týmu. Je to problém?" ozvala se Tsunade a s očekáváním na ně pohlédla.
"Jasně, že ne - ttebayo!" promluvil konečně Naruto.
"To je dobře." rozesmála se Rin společně se Sakurou. Sasuke a Kakashi nějak nereagovali, aby si zachovali svůj cool postoj.
"Tak teď běžte zase trénovat. A ověřte Rininy schopnosti ať víte, co všechno umí." rozkázala Tsunade a podala Rin ochrannou čelenku se znakem Konohy.
"Myslím, že ti to už můžu dát. Vítej v Konoze Rin." Rin si s úsměvem prohlížela svou novou čelenku. Z jejího rozjímání ji probudil až Sasukeho hlas.
"Pojď R-rin! Už na nás čekají." zavolal na ni Sasuke a při vyslovení jejího jména se trochu zadrhl. Bude si muset zvyknout, že má mladší sestru.
Rin se podívala jeho směrem a viděla jak stojí na okraji okna. Rychle si uvázala čelenku a rozběhla se za ním, když skákali dolů z okna, Rin pocítila hřejivý pocit u srdce. "Jsem zase doma!"

]Na tréninku
"Teď si vyzkoušíme, co všechno dokážeš. Nejdřív to bude hod na cíl, pak zápas v taijutsu, nějaké to ninjutsu a úplně nakonec genjutsu." rozhodl Kakashi a zamířil k velkému dubu, kde si spolu s týmem odložil věci.
"Jo a ještě by jsi si měla odložit ten plášť. Mohl by ti při tréninku zavazet." poradil ji Kakashi. Rin kývla a sundala si plášť. Odložila si ho pod strom a nechala si jen pásku, kterou měla kolem krku. Se zájmem si ji prohlíželi. Ještě doteď měla na sobě černý plášť a tak si ji nemohli pořádně prohlídnout kromě obličeje, který ji šel vidět.
Dlouhé černé vlasy měla svázané do culíku a obličej ji rámovaly dva dlouhé prameny. Na její tváři nejvíce upoutaly její velké černé oči a plné červené rty, na kterých ji hrál neustále milý úsměv. Byla vysoká stejně jako Naruto a byla hubená stejně jako Sakura. Oblečené měla černé tričko s dlouhými rukávy, zároveň ji odhalovalo krk a ramena. Dále na sobě měla dlouhé bílé kalhoty, které těsně obepínaly černé kozačky.
"Hm, v obličeji si jsou se Sasukem docela podobní." uchechtl se Naruto a podíval se po ostatních.
"Sakura se usmívá, určitě si o ní myslí, že je pěkná. Tss, Sasuke a Kakashi zase bez výrazu." pomyslel si otráveně Naruto. Otočil se zpátky na Rin, a když zpozoroval, že je tak trochu nesvá, usmál se na ni. Rin mu úsměv nejistě oplatila a přišla k nim blíž.
"Dobře, takže můžeme začít." zvolal Kakashi a zamířil blíž ke stromům. Vzal si do ruky dva shurikeny a bez dalšího váhání je hodil na strom. Oba se zapíchly vedle sebe.
"Tři kunaie, tři shurikeny." řekl a bez dalšího vysvětlování zamířil zpátky. Rin vytáhla tři shurikeny a bez mrknutí oka je hodila. Všechny skončily ve středu. To stejné pak kunaie. Kakashi uznale pokýval hlavou.
"Máš velmi dobrou mušku, ale co takhle pohyblivý cíl?" navrhl šibalsky a podíval se na Naruta.
"Byl bys tak hodný Naruto?"
"Kage bunshin no jutsu!" křikl Naruto a kolem něj se objevilo kolem 20 klonů.
"Díky Naruto, to bude stačit, a pokud to půjde, tak se pohybuj přiměřenou rychlostí, ano?" požádal ho Kakashi a Narutovi klony začaly běhat kolem Rin. Ta se jen pousmála a postavila do obrané pozice.

4.87013
Průměr: 4.9 (77 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Aki Uchiha
Vložil Aki Uchiha, Pá, 2017-12-08 22:10 | Ninja už: 4920 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

"Misia M" No na začiatok je to mocinko dobré. Len ma zarazilo, možno som to zle pochopila, ale ako keby ani sám Sasuke nevedel, že má mladšiu sestru. Žeby bola utajovaná, či nejako na ňu pozabudol? Ale Tsunade nám ju pridala do tímu 7 a začal nám tréning, no len dúfam, že sa aj počas tréningu dočkám poriadného súboja. A taktiež akým smerom sa bude príbeh odvíjať.

Obrázek uživatele KoFFi
Vložil KoFFi, Ne, 2011-04-17 20:17 | Ninja už: 5026 dní, Příspěvků: 250 | Autor je: Prostý občan

sem zvedav no xD

^^HALA MADRID!!
 photo novyacute-12.jpg
Proč zrovna spojení těhle dvou? Smiling možna proto že si jsou neskutečně podobní Smiling nenáviděni skoro uplně všemi a přesto jedni z nejlepších Sticking out tongue Laughing out loud
OKO za OKO a svět bude slepý.

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Po, 2010-09-27 21:21 | Ninja už: 5522 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

no začíná to zajímavě, jdu dál

Obrázek uživatele ajk
Vložil ajk, St, 2010-07-21 19:44 | Ninja už: 5028 dní, Příspěvků: 43 | Autor je: Prostý občan

moc hezký dobře se to čte Smiling

Obrázek uživatele maxik555
Vložil maxik555, Ne, 2009-09-20 00:06 | Ninja už: 5893 dní, Příspěvků: 604 | Autor je: Pěstitel rýže

no vypadá to celkom zaujímavo...uvidím čo bude dalej.

Obrázek uživatele Sawoi-sama
Vložil Sawoi-sama, Ne, 2009-08-16 15:03 | Ninja už: 5494 dní, Příspěvků: 183 | Autor je: Prostý občan

je v genjutsu majster Laughing out loud tak to sa na na teším Laughing out loud

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away

"I always knew looking back on the tears would make me laugh, but I never knew looking back on the laughs would make me cry."

"When one door closes, another opens; but we often look so long and so regretfully upon the closed door that we do not see the one that has opened for us."

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, So, 2009-07-11 17:49 | Ninja už: 5522 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Začíná to dobře. ^^ Opět tu sou Chyby s velkym Ch ae co já proti tomu zmůžu...? xP
Ta holka vypadá fajn, i její prozatímní schopnosti... Uvidíme jak se to vyvine... x)

Obrázek uživatele martina ibiachi
Vložil martina ibiachi, Ne, 2009-07-05 16:42 | Ninja už: 5790 dní, Příspěvků: 84 | Autor je: Prostý občan

uaaa ..........tvoja povidka je fakt super........ inak dufam ze ti to nebude vadit ale dala som si ju aj na moj blog.....

[URL="http://www.theotaku.com/quizzes/view/335/who_is_your_naruto_fighting_partner%3F"][/URL]

Obrázek uživatele Sasanka-Sas
Vložil Sasanka-Sas, Pá, 2009-05-22 20:15 | Ninja už: 5648 dní, Příspěvků: 281 | Autor je: Prostý občan

páni Smiling to se mi líbí Kakashi YES Smiling Z láskyZ láskyZ lásky

userbarz.com
Starý lásky nerezaví!



dada ff http://147.32.8.168/?q=node/63332

Obrázek uživatele gyngerr
Vložil gyngerr, So, 2009-05-16 15:57 | Ninja už: 5508 dní, Příspěvků: 210 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

oUu..fakt pěkný..du na další dílek..

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., St, 2009-05-06 16:34 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Wooow to se mi začíná hodně líbit! Du na dlaší díl. Chytlo mě to Eye-wink

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Lord Fery-San
Vložil Lord Fery-San, Pá, 2009-02-27 20:25 | Ninja už: 5763 dní, Příspěvků: 187 | Autor je: Prostý občan

Je to dobre jdem na dalsi Smiling

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Ne, 2009-01-11 22:03 | Ninja už: 6175 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

dobře to začiná

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Ne, 2009-01-11 22:03 | Ninja už: 6175 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

dobře to začiná

Obrázek uživatele kora
Vložil kora, So, 2008-12-27 22:43 | Ninja už: 5594 dní, Příspěvků: -1 | Autor je: Prostý občan

ta je to uplneee spuuueeerrrr!!!!!ďakuejm ked to bolo pre mňa Smiling mam stranku kieko.blog.cz newem či to myslíš pre mňa,,,lebo inú kieko nepoznám

Obrázek uživatele Emilie
Vložil Emilie, Út, 2008-10-14 18:16 | Ninja už: 5683 dní, Příspěvků: 206 | Autor je: Prostý občan

OoooOh Mega Laughing out loud Nejak ma to chytilo Sticking out tongue
ps: Vyzerá presne tak ako si ja predstavujem Sasukeho sexy no jutsu Laughing out loud muhehehe

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, Ne, 2008-07-20 18:20 | Ninja už: 5984 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Bájo!!!!

Obrázek uživatele pyrowajcak
Vložil pyrowajcak, Út, 2008-06-24 16:27 | Ninja už: 5784 dní, Příspěvků: 277 | Autor je: Prostý občan

pekne....5 bodov

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, Po, 2008-05-12 22:19 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

Suprovníí Laughing out loud


Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Čt, 2008-05-08 12:30 | Ninja už: 6017 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Hned se vrham na dalsi dil Laughing out loud

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, Čt, 2008-05-08 11:16 | Ninja už: 5876 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

nádhera uš se moc těším na další pokráčko

Obrázek uživatele Temari-love
Vložil Temari-love, St, 2008-05-07 22:05 | Ninja už: 5894 dní, Příspěvků: 54 | Autor je: Prostý občan

To je bomba.Těšim se na další díly...