manga_preview
Boruto TBV 09

Nový život - 1

tak má další povídka .... doufám že to nevadí Laughing out loud

"Vypadni z mého domu!" vykřikl Hiashi na svou nejstarší dceru a přitom po ní hodil sklenici s vodou. Hinata ji nestačila uhnout a sklenice ji trefila do hlavy. Začala ji téct krev a navíc byla celá mokrá, ale Hiashimu to nestačilo a dál po ní házel, co bylo po ruce. Teď u ji netekla krev jenom z hlavy, ale i z ramene a pravé nohy. Jejímu otce se totiž nedopatřením dostaly do ruky kunaie a bez rozmýšlení je dál házel na Hinatu. Ta se konečně rozhodla, že se jim bude vyhýbat. Vždyť tu pomalu zápasila o holí život. Vyhýbala se jim jak nejlíp uměla a krev z rány na hlavě ji tekla do očí a tak nic pořádně neviděla.

"Musím odsud utéct!" pomyslela si Hinata a doslova se vyřítila do svého pokoje. Rychle se zabarikádovala, protože si byla jistá, že otec za ni poběží a rychle si zalila své osobní věci a nějaké to oblečení. Najednou se ozval dusot kroků a Hinata zjistila, že je zle. Rychle přeběhla k oknu, právě v čas protože dveře se dotříštily na milion třísek a v nich stál rozzuření Hyuuga. Hinata na nic nečekala, otevřela okno a vyskočila ještě než ji stačil Hiashi chytnout. Dopadla na chodník a rozběhla se pryč. Dostala pocit, že do tohohle domu se už nikdy nevrátí. Ale teď nad tím nepřemýšlela a běžela od svého domova pryč!

Ptáte se proč se vlastně všechno tohle stalo? Odpověď je jednoduchá. Hinata byla vykázána z domu pouze proto, že nesložila Jonninskou zkoušku a nechala se porazit tak snadno. Jejího otce to strašně rozzuřilo a ... no zbytek už znáte.
Byla chladná noc a kdyby právě teď někdo pohlédl z okna uviděl by zakrvácenou dívku, která odněkud běží. Už ten fakt, že je celá od krve je děsivý ale ještě děsivější je její výraz. Na tváři má bolestivý a vyděšený výraz který ještě dotvářejí slzy, které ji tečou z očí.
Hinata běžela co ji nohy stačily. Chtěla se od toho prokletého domu dostat co nejdál. Ale kvůli krvi co jí tekla z rány do očí toho moc neviděla a tak zakopla a rozplácla se na zemi. Ihned byla, ale na nohou a utíkala dál. K těm šrámům co doteď měla ji přibili ještě odřená kolena, ale Hinata na to nedbala a vběhla do lesa, který mířil pryč z Konohy. Běžela po úzké cestě kde každou chvíli klopýtala o kořeny, které vyčnívali z půdy. Až jednou zakopla o kořen a znovu se rozplácla na zemi.
Tentokrát však neměla sílu se znovu zvednout a tak zůstala nehybně ležet. K její smůle zrovna začalo pršet. Hinata se obrátila na záda a dívala se do zamračené oblohy.
"Kéž bych byla volná jako ta voda. Teče kam chce a nikdo ji v tom nebrání, nikdo ji neodsuzuje, pro všechny je potřebná a každý ji má svým způsobem rád. Kéž bych byla jako ona. Pak by mě každý potřeboval a měl mě aspoň někdo rád. Ano, je pravda že Neji se ke mně chová o dost líp něž předtím, dá se říct, že je to jediný člověk z rodiny, který se se mnou kdy bavil." pomyslela si Hinata a z očí ji vytryskly nové slzy, které se mísily s deštěm.
"Proč jsem tak nemožná!" křikla do ticha Hinata a rozbrečela se ještě víc. Brečela a nadávala si tak dlouho dokud neusnula vyčerpáním.

Právě když šel někdo po cestě Hinata se probudila a pohnula. Ten dotyčný se lekl a uskočil o kousek dál. Přemýšlel co to může a bojácně se k tomu přiblížil.
Když zjistil, že je to nějaká dívka a je celé od krve a bahna, zděsil se a ihned k ní přiskočil a odhrnul ji vlasy z tváře. To co uviděl ho dostalo.
"Hinato!" vykřikl poděšeně. Hinata se už dokonala probudila a otevřela oči, které měla trochu napuchlé od toho pláče. Rozhlédla se kolem sebe a pohled ji spadl na osobu, co ji držela.
"Naruto-kun." zašeptala a do očí se ji hrnuli další slzy. Chytla Naruta okolo krku a rozbrečela se mu na rameni. Naruto nebyl schopný pohybu. Až když se vzpamatoval z toho šoku, Hinatu taky objal ani sám nevěděl proč to dělá. Po pár minutách své sevření pustila a odtáhla se od něj. Mdle se na něj usmála a omdlela. Naruto ji na poslední chvíli zachytil a šokovaně se na ni díval. Ještě nikoho neviděl v tak hrozném stavu.
"Zajímalo co se stalo. A kvůli čemu má tolik řezných ran." pomyslel si Naruto. Popadl ji do náruče a kráčel směrem do vesnice. Naruto se sklonil k Hinatě.
"Dovedu tě do nemocnice, ano?" oznámil ji Naruto i když věděl, že omdlela. Ale Hinata otevřela oči a zděšeně se na něj podívala.
"Ne prosím, tam ne." vyhrkla Hinata a vyděšeně se na něj dívala. Naruto to nechápal ale přikývl.
"Dobře, tak k vám domů." navrhl Naruto a čekal, že přikývne ale zmýlil se. Hinatě se oči ještě víc rozšířily strachem a křečovitě se chytla jeho bundy. Naruto se zastavil.
"Hinato. Co se stalo?" zeptal se ji stále udivený Naruto. Hinata jen zakroutila hlavou a zavřela oči. Znovu usnula. Naruto si povzdechl.
"Tak nic. Asi ji dovedu k sobě domů." pomyslel si Naruto a rozběhl se k sobě domů. Asi po čtvrt hodině stál před svým bytem a snažil se najít klíče. Když zjistil, že je ztratil jednoduše o pár kroků ustoupil a vyrazil je.
"Pak sem budu muset dát nový." řekl si pro sebe Naruto a vstoupil dovnitř. Došel k posteli a Hinatu tam položil. Pak se vrátil ke dveřím a nasadil je tam zpátky. Drželi jen tak tak, ale byly tam.
"Tak to by mělo na chvíli vydržet." řekl Naruto a vrátil se k Hinatě. Zul ji boty a dál dolů mikinu. Pak donesl ručník a trochu ji osušil a nakonec ji přikryl peřinou.
Poté si šel dát něco k jídlu a převléct se. Znovu se vrátil za Hinatou, aby ji zkontroloval, ale když zjistil, že stále spí napsal ji vzkaz, kde je a že má na něho počkat až se vrátí. Položil ho na noční stolek vedle postele a odešel.
Když ji nesel k sobě domů napadlo ho, že by o tom měla vědět Tsunade a proto se vydal ze ní. Skákal ze střechy na střechu aby se ke kanceláři Hokage dostal co nejdřív. Přitom se rozhlížel kolem sebe jestli neuvidí něco zajímavého ale nic neviděl a tak dál nezaujatě skákal ke kanceláři. Protože bydlel blízko tak mu cesta netrvala ani deset minut a už stál před její kanceláří.
Zaklepal ale zevnitř se nikdo neozval a tak to zkusil ještě jednou. Stále nic a tak vešel dovnitř. Jakmile vešel do kanceláře dostal záchvat smíchu. Kdo by taky ne, kdyby někdo viděl Tsunade jak na půl leží na stole a druhou polovinu těla visí přes stůl.
Trochu sebou trhla a podívala se, kdo dělá takový rámus. Když uviděla, že je to Naruto a válí se po zemi, na čele se jí objevila žíla. Chtěla se po něm natáhnout, ale nějak si neuvědomila, že leží půlkou těla na stole a půlkou je ve vzduchu a spadla na zem i se stolem, který převrhla. To napomohlo k Narutově dalšímu výbuchu smíchu. Tsunade toho už měla dost. Vstala a došla k Narutovi, chytla ho za bundu a chystala se ho vyhodit oknem.
"Počkej Tsunade!" řekl honem Naruto a křečovitě se držel její ruky. Tsunade po něm šlehla pohledem. A Naruto se na ni omluvně zazubil, Tsunade si povzdechla a pustila ho na zem.
"Tak proč jsi sem přišel?" zeptala se ho otráveně Tsunade a přitom zvedala stůl. Naruto k ní přišel blíž.
"Jsem tu kvůli Hinatě." oznámil ji Naruto a Tsunade sebou trhla.
"Takže o tom něco ví." pomyslel si a zamračil se.
"Co se stalo?" zeptala se ho Tsunade. Naruto se nadechl a začal vyprávět, jak ji ráno našel a když se ji ptal, co se stalo nechtěla odpovědět a že se ji docela ani nedivil, protože byla v hrozném stavu. Byla celá od krve a od bahna a byla podchlazená. A že když ji navrhl, že ji zavede do nemocnice nebo k nim domů, vyděsila se a odmítala se ho pustit.
"Aha. Obávala jsem se, že se něco takového stane." zašeptala Tsunade a smutně se na Naruta podívala.
"Jak to myslíš?" zeptal se ji nechápavě. Tsunade si povzdechla.
"Hinata před nedávnem skládala Joninské zkoušky a hned v první kole vypadla. Její otec se to asi včera dozvěděl a moc hezká zpráva to pro něj nebyla a tak Hinata utekla z domu." vysvětlila Tsunade a sledovala Narutův šokovaný výraz.
"Takže to on ji udělal všechna ta poranění?!" zeptal se Naruto a bylo vidět, že se musí držet, aby nezačal křičet. Tsunade pouze kývla a zahleděla se někam pryč.
"A kde je teď?" zeptala se ho po chvíli a Naruto se uklidnil.
"Je u mě doma a spí. Nechal jsem ji vzkaz, kdyby se náhodou probudila tak nemá nikam chodit a počkat na mě." vysvětlil ji teď už klidný Naruto.
"Dobře. Tak se za ní vrat a zůstaň s ní. Mám pocit, že Hiashi ji bude hledat a že Hinata moc ráda nebude." nařídila mu Tsunade. Naruto kývl a už byl na odchodu, ale Tsunade ho zadržela.
"Počkej půjdu s tebou. Říkal jsi, že je hodně poraněná a do nemocnice nechce. Tak ji aspoň ošetřím." vysvětlila mu a oba vyšli z kanceláře a zamířili k Narutovi.

4.917295
Průměr: 4.9 (133 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Aki Uchiha
Vložil Aki Uchiha, Ne, 2018-07-01 12:18 | Ninja už: 4927 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

"Misia L3" Fúha, tak sa zdá, že s Hiashiho sa stal násilník, alebo, žeby ho len posadol amok? Síce chápem, že bol sklamaný, že Hinata nespravila skúšku, ale aj tak to podľa mňa dosť prehnal. Som zvedavá na pokračovanie.

Obrázek uživatele NeznamyNinja
Vložil NeznamyNinja, Čt, 2012-03-01 17:28 | Ninja už: 4887 dní, Příspěvků: 151 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Týýýýjo to.... to... to je úžasný-ttebayo!
Měl jsem tuhle povídku v oblíbených už asi 3 měsíce, že si ji chci časem přečíst, ale pořád jsem se k tomu nějak nedostal... vědět jak suprově je to napsaný, tak už to dávno přečtený mám

Když si tak představím být na místě toho blonďáka... *.*
mít Hinátku doma, starat se o ni, ošetřovat ji, jééééééééééééé Laughing out loud

Obrázek uživatele Numennes
Vložil Numennes, Po, 2012-01-30 19:09 | Ninja už: 4470 dní, Příspěvků: 397 | Autor je: Prostý občan

Nádherná série, zakončené to bylo ale, i s tím Sasukem, nějak podivně ale to nevadí. Je to velký kus dobře odvedené práce!

NaruHina Fan!
Jinsei wa kantan dewa arimasen
Nesuď knihu podle obalu.
Naruto RPG

Obrázek uživatele Hinata - sama
Vložil Hinata - sama, Pá, 2011-09-16 04:56 | Ninja už: 4627 dní, Příspěvků: 109 | Autor je: Prostý občan

wow je to krásny prííbeh ... Smiling

Bez práce nejsou koláče, ale bezva život. Sticking out tongue
moj spoločný blog s kamoškou: http://wwwnasnarutosvet.blogspot.com/2011/09/taakze-pre-zaciatook-by-som...
moja prvá FF-ka: séria, romantika Smiling .... Najlepší priateľ alebo láska? Z lásky1Z lásky --- http://147.32.8.168/?q=node/90764
Nie je dôležité vyhrať, dôležité je nas*ať toho, kto Ťa porazil!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Chinese Ashio
Vložil Chinese Ashio, Pá, 2011-07-29 21:32 | Ninja už: 4656 dní, Příspěvků: 455 | Autor je: Recepční v lázních

omg, velmi zaujimave....idem hned dalej!!!! wow! xoxo

Obrázek uživatele drtikost
Vložil drtikost, Út, 2011-01-18 19:51 | Ninja už: 4856 dní, Příspěvků: 37 | Autor je: Pěstitel rýže

tohle je ta nej naruhina co sem zatim četl

Naruhina Forever
Smrt Sasukemu

Obrázek uživatele Amael
Vložil Amael, Po, 2009-09-28 10:23 | Ninja už: 5486 dní, Příspěvků: 819 | Autor je: Prostý občan

je to ůžasnej příběh, určitě se hned vrhnu na další díl Smiling ale jestli něco můžu poradit *jako ten nejlepěší amatér :D* tak moc nepoužívej za přímou řečí jména, není to nutný, každej ví, kdo co říká Smiling má to pak lepší efekt, když se to tam moc neopakuje Smiling jinak ůžasné Smiling

Obrázek uživatele Sawoi-sama
Vložil Sawoi-sama, Ne, 2009-08-16 10:28 | Ninja už: 5502 dní, Příspěvků: 183 | Autor je: Prostý občan

Hiashi sa nezdá Laughing out loud ale poviedka super 5 hviezdičiek Laughing out loud

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away

"I always knew looking back on the tears would make me laugh, but I never knew looking back on the laughs would make me cry."

"When one door closes, another opens; but we often look so long and so regretfully upon the closed door that we do not see the one that has opened for us."

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, So, 2009-07-11 15:23 | Ninja už: 5529 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

No já sice Hiashiho nesnášela už od začátku ae tohle bych do něj teda neřekla... Oo Za tohle by to chtělo přinejmenším kladivem přes držku... xP
Děj vypadá dobře, taky umíš pěkně popisovat ae máš tam děsně moc chyb!!! xS
Za prvý - stále se opakující slova, hlavně teda ména osob.
Za druhý - nedodržovaná interpunkce, buď je na špatnym místě bo tam neni vůbec.
A za třetí - nerozlišuješ JI a JÍ.
Ae popisek vypadá zajmavě takže půjdu dál a sem zvědavá jestli se ten počet chyb zmenší... x)

Obrázek uživatele Lu.lu
Vložil Lu.lu, Ne, 2009-06-21 09:44 | Ninja už: 5473 dní, Příspěvků: 896 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Super poviedka...chudáčik Hinata

Obrázek uživatele kadetsu
Vložil kadetsu, Pá, 2009-05-08 15:28 | Ninja už: 5524 dní, Příspěvků: 66 | Autor je: Prostý občan

je to fajn!moc pěkně se to čte!

Obrázek uživatele Fin
Vložil Fin, Pá, 2009-03-13 20:13 | Ninja už: 5594 dní, Příspěvků: 108 | Autor je: Prostý občan

parádička,líbí se mi to

Obrázek uživatele Lord Fery-San
Vložil Lord Fery-San, Pá, 2009-02-27 19:57 | Ninja už: 5770 dní, Příspěvků: 187 | Autor je: Prostý občan

Moc a moc skvěle až k zblaznění Smiling

Obrázek uživatele Yuffie
Vložil Yuffie, Pá, 2008-12-12 20:04 | Ninja už: 5729 dní, Příspěvků: 58 | Autor je: Prostý občan

To vypadá dobře.NaruHina je prostě super.

Obrázek uživatele akai
Vložil akai, Út, 2008-12-02 15:34 | Ninja už: 5656 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Asumův zapalovač

chuděrka.............

you wanetd it; chtěla jsi to… tak si sakra nestěžuj!
Tanabata je svátek přání. A tak se ho pokouší najít; třeba i na dně flašky saké.

„What a world we live in, to see such unique idiots…?”

Obrázek uživatele Spoony
Vložil Spoony, Ne, 2008-11-23 21:34 | Ninja už: 5726 dní, Příspěvků: 100 | Autor je: Prostý občan

I love Hinata! doufa mze spolu budou Smiling jinak good FF

Obrázek uživatele Naruhina-4ever
Vložil Naruhina-4ever, Út, 2008-09-02 14:21 | Ninja už: 5723 dní, Příspěvků: 22 | Autor je: Prostý občan

moc hezky naruhina 4ever Smiling

Obrázek uživatele T.a.r.a.n.e.e
Vložil T.a.r.a.n.e.e, Čt, 2008-08-28 15:59 | Ninja už: 5902 dní, Příspěvků: 1099 | Autor je: Pěstitel rýže

Celkem zajímavý...mám ráda pár NaruHina...

一度に心の中で本物の願望があります、そしてその願望和津沿いです...そのときあなた和本物の明らかにされていない脳l族をみつける。
"When there is a true desire in your heart and that desire is strong...that is when you find the real strength that even you did not know you had." (Orochimaru-sama)




PS: Ano, to na tom avataru jsem já.

Obrázek uživatele Minnato
Vložil Minnato (bez ověření), St, 2008-08-20 17:45 | Ninja už: 19840 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

NaruHina nejlepší pár stejně jako tohle FF

Obrázek uživatele Sunny_Yuuki-a.k.a.-goforit
Vložil Sunny_Yuuki-a.k..., Čt, 2008-08-14 15:57 | Ninja už: 5955 dní, Příspěvků: 344 | Autor je: Prostý občan

milujem par NaruHina, a milujem tuto FF SmilingSmiling

Povie mi niekto, čo je zlé na tom, že som naivná?
To, že verím, že v každom z nás je niečo dobré?
Alebo to, že verím na šťastné konce?
To, že verím v naozajstnú, pravú lásku?
Alebo čo?
TAK MI, SAKRA, NEBERTE SNY, VIERU A NÁDEJ! Ďakujem :)
Ja totiž realitu nevidím nie preto, že som slepá, ale preto, že ju nechcem vidieť.

Jo, a Zaki rulez Laughing out loud
Higurashi no Naku Koro ni, pravdepodobne najlepšie anime, aké som kedy videla

Obrázek uživatele Hidan-sempai
Vložil Hidan-sempai, Pá, 2008-07-18 16:47 | Ninja už: 5762 dní, Příspěvků: 48 | Autor je: Prostý občan

Ach jo to je dlouhy doufam ze je to dobry ale urcite jo .) Tak jdu na to !!!

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, Pá, 2008-07-18 16:44 | Ninja už: 5991 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Bájo. Mám rád tvoje povídky:D.

Obrázek uživatele Haruko Hime
Vložil Haruko Hime, Po, 2008-07-14 13:00 | Ninja už: 6200 dní, Příspěvků: 961 | Autor je: Prostý občan

Ten starej Hyuuga je teda super cholerik. Jak já ho za to nesnáším Laughing out loud
Doufám, že se udusí lentilkou, nebo tak něco...

Obrázek uživatele Eli-chan
Vložil Eli-chan, Po, 2008-07-14 12:50 | Ninja už: 5783 dní, Příspěvků: 443 | Autor je: Recepční v lázních

Páni to je krásný...ale smutný....šmejdskej Hiashi!

Člověk ani nestačí mrknout a najednou dospěje. A s věkem přichází zkušenosti, ale i mnohem složitější mise. Proto po mnoha letech tak vřele uvítám návrat domů, do Konohy. Kde i z budoucího právníka může být skvělý shinobi nebo alespoň kritik vašich povídek.

Naruto, děkuji Ti za vše. Z lásky

Obrázek uživatele JapanMomusu
Vložil JapanMomusu, Ne, 2008-07-06 18:41 | Ninja už: 5800 dní, Příspěvků: 222 | Autor je: Prostý občan

SuPer LOVE Smiling waw

Obrázek uživatele NarutoUzumaki-HinataHyuuga
Vložil NarutoUzumaki-H..., So, 2008-07-05 19:10 | Ninja už: 5774 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

uplně super tyhle LOVE primo miluju Laughing out loud hlavne kdyz nikdo neumre (z hlavnich postav)

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele Ookami Hime
Vložil Ookami Hime, So, 2008-06-07 13:20 | Ninja už: 5997 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Prostý občan

WOW!

Obrázek uživatele Sakiro
Vložil Sakiro, Čt, 2008-05-15 21:02 | Ninja už: 5828 dní, Příspěvků: 340 | Autor je: Prostý občan

Báječný jako vždy Hin!!!
Tvoje povídky mám nejraději

http://s1.katsuro.cz/woo.php?id=18378
http://s1.tanoth.cz?kid=ANBU , PLS Klik jedinej....
http://147.32.8.168/?q=node/40389
http://147.32.8.168/?q=node/48065
Prosim podivejte se na tyto 2 FF,pise ji fakt nadana fanfictionarka Laughing out loud Pls a taky o komentiky k jejim FF Dikes ,lidi

Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, Út, 2008-05-13 14:20 | Ninja už: 5839 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

Supeer.Okamžitě se vrhnu na další dílek=).

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, So, 2008-05-03 17:25 | Ninja už: 6037 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

no zaujímavé xD aj keď sa to tu ako keby vrece roztrhlo, čo sa týka Hinaty a jej otca, je to dobré xD


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.