manga_preview
Boruto TBV 09

30 + 3 NA CHATĚ, díl 011 - Že by špatné zprávy?

Tak je tu další splácaninka ze společné dílny Danieeru a hAnko. Pěknou zábavu! Eye-wink

Ráno se začala skvadra chatařů opět probouzet – někteří s těžkými bolestmi břicha, další s neschopností vstát z postele. Teuchi-san včerejší den moc nejedl, takže byl čilý jako rybička. Stylem klokana po opici odhopkal do kuchyně, aby tam vládnul železnou rukou. A jelikož všichni už se přesvědčili, že jeho jídla jsou nad zlato, začalo se mu říkat „Kuchař železný a zlatý“.
Jediný, kdo z postele vyskočil více než svižně byl Naruto, kterému zapomněli naložit pořádnou porci grilovaného masa. Nešťastník však uklouzl na naleštěných parketách (Mistr Proper – to nejlepší pro leštění podlah po nocích, viď, domácí skřítečku Neji?) a nechtěně rozbil vázu, za kterou hAnčin strýc utratil nekřesťanské peníze.
Nakonec se všichni – někdo dříve, jiný později, někdo s námahou, další svižně jako kamzík – ve zdraví (i když někteří ne tak docela) dopravili do jídelny, kde jim byla podstrčena snídaně.
Dávali si do nosu, netušíc, co se vlastně chystá. Bohužel, krutá rána přišla ve chvíli, kdy si Ivana odkašlala (až se hory otřásly a v bazénu voda zašplouchala).

„Vážené tři dámy, vážení pánové v hojném počtu devětadvaceti kusů. Mám pro vás jedno oznámení, které ne všichni přijmete s jásáním, ale holt život je nefér, tak si laskavě zvykejte.“
Rozličná škála očí pozorovala hAnčinu mamku – od dvojích rudě vykulených oček, přes jedny překvapené a (údajně) „vyblitě“ zelené, až po znuděné světle bílé.
„Náš pobyt zde končí!“
Chatu okamžitě málem zboural výkřik „COŽE?!“, jež zazněl ve dvaatřiceti různých výškách/barvách/hlasitostech.
„Je mi to líto, ale tenhle barák by to s váma už dál nepřežil,“ uvedla Ivča důvod k odjezdu.
„Ale my ještě nechceme pryč!“ mával rukou Hayate (a ta ruka byla fakt „hayate“, když se míhala v tom vzduchu).
„Jo, nám se tady líbí!“ přidal se Kabuto, vztekle si poupravil brýle (čti vrazil si jednu obroučku do oka) a zatahal Uchihu mladšího za mašli.
„Nutí mě s ním souhlasit,“ dodal opovržlivě Sasukáč, tahajíc pro změnu Itachiho za culík.
„Čili tendlencten nutí zase mě,“ postěžoval si Uchiha starší.
„Nestěžuj si,“ usadil ho „evendžr“ (pozn. nemám tušení, kdo tohle vymyslel, ale z mojí hlavy to není – přiznávám to... i bez mučení. Nebudem se mučit a řekneme, že to byla Rika-chan xD.).
„Zmlkni, mstiteli,“ zavrčel skrblík a narval mu do krku rohlík se sýrem.
„Hele, zkazil jsi mi pomstu...“ zamumlal Sasínek s plnou pusou.
„Mlč, nebo tě zabiju!“ zavrčel na něj Kakuzu.
„Přejděme od vraždění zase k tématu,“ navrhla skleslá Danieeru, která od Nejiho okoukala natáčení pramínku vlasů na prst.
„Co ti je?“ drbla do ní Niya.
„Ále, jen že už se asi neuvidíme...“
„Já mám nápad!“ vypískl Naruto. Všichni ztichli, plni obav z toho, co ten hyperaktivní živel zase vymyslel.
„Co kdybychom sem jezdili každoročně?
A pozveme taky Sakuru-chan a další holky. A taky můžeme vzít Iruku-senseie a...“
„Jooo, já řeknu Gai-senseiovi a TenTen!“ vyvřísknul kluk s účesem podle kastrolu.
„A já si příště vezmu svou kamarádku Adélu,“ zasnil se Zetsu.
hAnko s Ivčou se vyděšeně chytily za hlavu.
„Ani náhodou!“ bránily se vehementně. „Už teď chata praská ve švech! To by chtělo zamluvit spíš ten největší hotel v Las Vegas... A ani tam bysme se nevešli.“

Tak tedy všichni zanechali návrhů a dál se tvářili smutněji než Gamakichi u vyschlého rybníka... Genma začal natahovat, Kotetsu si utíral nos do rukávu. Kiba s Akamarem kňučeli u krbu za vydatné podpory Pakkuna a Valy. Teuchi s Choujim se odebrali do kuchyně a ze zoufalství začali dojídat nesneděné zásoby potravin. Kisame se šel rozloučit s bazeném a Kakashi byl tou zprávou natolik rozladěn, že hodil Icha Icha přes celou místnost do kouta. Najednou se u okna zvedlo něco napůl bledého, napůl fialového, oblízlo se to a zasyčelo: „Tak ssso kdybyssste příššští prázdniny přijeli k nám do Zvušššné?“
Kabuto vylezl z pod stolu, kam ho stáhl Konohamaru, který si chtěl naposledy zahrát na indiány a vytáhl si šíp, který měl zaražený v... uchu.
„Jo, to by šlo. hAnko, Ivča, Danieeru a Valy budou bydlet u nás, do doupěte Akatsuki je to co by kamenem dohodil a lidi z Konohy si můžou postavit stany na zahradě!“
„Ani nápad, nehodlám s ním znova sdílet společné obydlí,“ ukázala Danieeru na Oroxichta. Avšak svých námitek zanechala ihned poté, co na ni Orinko výhružně vyplázl jazyk v celé jeho délce.
„No to je senza, super, extra, prima, speciál!“ zařval Naruto, vyskočil na stůl a zakřepčil vítězný tanec. Všichni měli z toho nápadu ohromnou radost a začali spřádat plány, co všechno budou v Orocháčově příbytku vyvádět.

Po obědě nastalo všeobecné balení věci, čili nepředstavitelný chaos. Támhle někomu upadla katana, tuhle někdo zapomněl triko, výjimkou nebylo ani shánění oranžové masky či fialkové mašle. Chudák Hidan stále nemohl najít svou modlitební knížku... Všichni zmateně pobíhali po domě, pod nohama se jim pletli ninkeni, do hlav je sem tam praštil lustr nebo Naruto, který se snažil vyhnout dopravní zácpě na chodbách tím, že chodil po stropě.
Zmatek ustal stejně náhle, jako začal. Ovšem jen na vteřinku, ve které kdosi zaječel, že vlak odjíždí za půl hodiny. Pak vypukla ještě větší vřava. Po nekonečných deseti minutách byli všichni nastoupeni před chatou v plné polní. Dalších pět minut trvalo, než Ivana vyhrála souboj s prastarým zrezivělým zámkem. Pak se 33 lidí plus trojice psů rozeběhla na nádraží, avšak někdo ještě stihl zamávat a křiknout: „Sbohem chatičko a nezapomeň mi napsat!“

Na nástupiště se přiřítili zrovna když vlak zavíral dveře. Kisame je pohotově zablokoval svým skvělým nožíkem a děcka i dospělí se narvali dovnitř. Obsadili svůj poslední vagónek a spokojeně si vydechli. Jiraiya se rozvalil na sedadle, usnul a nechal si zdát o sexy průvodčí v polorozepnutém kabátku uniformy... Ze sna byl však záhy vytržen do kruté reality, když se vagónem rozlehlo: „Jízdenky, prosím!“
Tenhle drsňák byl na hony vzdálen Ero-senninově snové představě. Vysoký, mohutný chlap s červeným nosem a pivním břichem. Zvrhlý poustevník se znechuceně otřásl, načež si s hrůzou uvědomil, že v tom spěchu se na koupení lístků zapomnělo...
Všichni ex-chataři začínali neskutečně blednout. Situaci však překvapivě zachránil Konohamaru, který vyskočil a zamával rukama, aby na sebe upoutal pozornost průvodčího.
„Ehm, ehm. Takže, my byli na chatě a...“ Následoval proslov o tom, co všechno se událo. Krajina se míhala za oknem, vláček drncal v pravidelném rytmu a pracovník Českých drah zaujatě naslouchal Konohamarově vyprávění.
„...No a když jsme měli odejít, tak se nikomu nechtělo a vlak jel tak strááááášně brzo,“ kladl důraz na předposlední slovo a naznačil rukama, jak moc brzo to bylo.
„A paní Ivana tak stráááášně dlouho zápasila se zámkem a když jsme sem doběhli, vlak už odjížděl, takže jsme si ty blbý jízdenky nestačili koupit!“ zakončil svou řeč drzý malý kluk se zelenou šálou a vyskočil oknem rovnou na perón, protože vláček už mezitím zastavil na olomouckém nádraží. Ostatní následovali jeho příkladu a chudák pan průvodčí jen zíral s otevřenou pusou...

Tak všichni postávali v hale vedle bufetu, pár lidí natahovalo moldánky...
„Počkat!“ natočila si Dani další pramínek vlasů na prstík.
„Jak se my,“ ukázala na sebe, Valy, hAnko a Ivču, „dostaneme příště za váma?“ Načež kývla hlavou k početné skupině chlapců a jedné zrzavé dívky.
Kabuto a Orochimaru si vyměnili rozpačité pohledy a „háďátko“ – ano, ten nápis na hrudníčku mu zůstal – si vjelo packou do vlásků a poškrábalo se v nich.
Následoval okamžik ticha rušený pouze škytavými vzlyky Peina, Deidary a Sasoriho, kteří objímali hAnko. Ta se tentokrát ani nebránila a bez rozpaků brečela blonďaté hysterce na rameni. Potom se Ori, Kabu a Sasu chytili za ručičky a spustili.

„My jsme chlapi ze Zvučné,
bereme však na sebe
podobu zajíce, žirafy či krabice!“

Za nimi se mihnul Zetsu a obě jeho poloviny zaráz vykřikly: „To je pěkná směsice!“
„Můžem bejt i rohože
a to všechno protože,
vlastníme nakrátko
utržené sluchátko!“

Pak se ke zděšení všech civilistů na olomouckém nádraží v oblaku fialového kouře zhmotnil velehad Manda: „Taky jedno zvířátko!“
To už naši ex-chataři nevydrželi, popadali na zem a pokud je neušlapal zpanikařený dav, válejí se tam smíchy dodnes...

Vážení a milí čtenáři/ky!
S lítostí vám oznamujeme, že dnešním dnem zesnula spolupráce Danieeru a hAnko. Odešla bezbolestně, ve spánku, nechť je jí klávesnice s monitorem lehká.
(Neplačte, Orouš s Kabutem nám to kouzelné sluchátko nechali a tak je docela dobře možné, že ho někdy v budoucnu použijeme. Eye-wink)
Děkujeme za vaši přízeň, snad jste se při čtení bavili stejně, jako my dvě při psaní.

Poznámky: 

Ehm, hm... My jsme věděly, že nám ta nespolupráce moc dlouho nevydrží. Laughing out loud Proto je tu zmrtvýchvstání s názvem V Orocháčově doupěti!

Varování - první díl naší nové ságy může způsobit zdravotní riziko: zranění v důsledku pádu ze židle, zhoršené dýchání a podobně.
Ano, souhlasím s rizikem.
Ne, nesouhlasím s rizikem.

4.90566
Průměr: 4.9 (53 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Ket
Vložil Ket, St, 2008-11-05 20:43 | Ninja už: 5680 dní, Příspěvků: 427 | Autor je: Prostý občan

To bylo úža!!! Dočetla jsem ty všechny díly až sem... A je to PARÁDÁÁÁÁÁÁ!!!!

Obrázek uživatele Mitsuki-chan
Vložil Mitsuki-chan, Ne, 2008-09-21 17:31 | Ninja už: 5764 dní, Příspěvků: 432 | Autor je: Prostý občan

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH, jak je krásné, že všichni skončili v Olomouci

Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, Út, 2008-09-16 18:19 | Ninja už: 5880 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

Jesteze s tim nekoncite!uz se tesim na Orochacove doupe....Mwuhehehe!:Dto bude...jinak tahle serie bylo proste uplne genialni!(sice na muj best od tebe Miss Konoha to nema)ale i tak to bylo uzasny!:PJen tak daaaaal!xD

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)

Obrázek uživatele Nagaso
Vložil Nagaso, Ne, 2008-08-17 10:10 | Ninja už: 5771 dní, Příspěvků: 151 | Autor je: Prostý občan

bylo to celem dobre


Akatsuki personality test -- Create and Take a Fun Quiz @ NerdTests.com's User Tests!
My Category: Konan-= click to take @ NerdTests.com =-

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Ne, 2008-08-17 10:07 | Ninja už: 5732 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

to bylo taaaak strasneeeee supeeeeeeeeeeeeer,hlavne ta pisnicka nakonec byla super!!!!!!!!!!!!!XDDDDD,vypada to ze pujdu na psychiatrii,protoze tomuhle se budu smat i na pohrbuXDD

Obrázek uživatele Uchiha Sterethys Yumi
Vložil Uchiha Sterethy..., Po, 2008-08-11 12:35 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Prostý občan

Škoda že to skončilo, chce to pokracovanie... 30 + 3 vo Zvucnej... ak ked nie, tak zorganizujem povstanie... demonstraciu... alebo nieco na ten sposob!

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Čt, 2008-07-24 13:43 | Ninja už: 5775 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Skvělá povídka, od začátku až do konce (včetně toho báječnýho oznámení úplně úplně na konci Laughing out loud) Ať žije kouzelné sluchátko!

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Kiki-chan
Vložil Kiki-chan, Ne, 2008-06-29 08:08 | Ninja už: 5824 dní, Příspěvků: 120 | Autor je: Prostý občan

Nápodobně!

Obrázek uživatele Resa Hayko
Vložil Resa Hayko, Út, 2008-06-24 12:17 | Ninja už: 5897 dní, Příspěvků: 259 | Autor je: Prostý občan

nechcii koneeeec dalsiiiiiiiiiiii prosiiiiiiiiiiiimXD

Moje hokusy-pokusy:

Žeby další severočeský? XD http://147.32.8.168/?q=node/57641
7. severočeský sraz XD http://147.32.8.168/?q=node/63309
lidé lidem

Údělěm optimistů je zvedat pesimisty ze země... Ale když i optimista spadne na dno, kdo pak zvedne jeho?

Obrázek uživatele Evka-chan
Vložil Evka-chan, Po, 2008-06-23 18:24 | Ninja už: 5816 dní, Příspěvků: 146 | Autor je: Prostý občan

Ach, to už koniec? T-T a čo teraz budem na inšpiračku? Ale už sa teším na ďalšiu vašu spoluprácu

Byť debilom je ťažké... pretože konkurencia je veľká! Laughing out loud
Nikdy nehovor, že sa to nedá urobiť... pretože príde nejaký bblbec a urobí to! Laughing out loud
MY FF:Keď cigaretka zhasne , Výlet

Obrázek uživatele Leinara
Vložil Leinara, Po, 2008-06-16 16:36 | Ninja už: 5797 dní, Příspěvků: 262 | Autor je: Prostý občan

naprosto dokonaléé......

Obrázek uživatele seia uchiha
Vložil seia uchiha, So, 2008-06-14 12:54 | Ninja už: 5935 dní, Příspěvků: 212 | Autor je: Prostý občan

jj chcelo by to 30+3 ve Zvucnej!!!!!!! plosiiiiiiiiiiiiiiim bolo to uzasne ale nabuduce nech ide aj Sakura aby mohla spolupracovat pri mlateni naruta a konohamaru

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Po, 2008-06-09 14:47 | Ninja už: 5906 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

ja cu 30+3 v Zvučnej! Orochimaru to sľúbil!

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele Lilgaara
Vložil Lilgaara, Pá, 2008-06-06 16:00 | Ninja už: 5897 dní, Příspěvků: 488 | Autor je: Prostý občan

tak kdy tu bude 30+3 ve zvučný? Laughing out loud nemůžu se dočkat... už sem si dokonce vytiskla i všechny díly a dala sem je číst kámošce Laughing out loud četla si je o hodiny ve škole a každej jí pořád nadával, že se směje moc nahlas Laughing out loud takže jen do toho a ať už je tu pokračování Laughing out loud

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, So, 2008-06-07 02:29 | Ninja už: 5929 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Jéda, tak to doufám, že vám to nezabavil některý z učitelů. Aby pak na mě a Dani nepoštvali strážce zákona, že rozptylujem studenty nevhodnými a naprosto nesmyslnými paskvily a parodiemi na literaturu. Laughing out loud
A pokračování? Hm... Hm... Zatím to na něj nevypadá... Sticking out tongue

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Shark94
Vložil Shark94, St, 2008-05-14 14:54 | Ninja už: 5906 dní, Příspěvků: 29 | Autor je: Prostý občan

To bylo super všechny díly.Doufám že budete zase brzo psát spolu.

Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, Čt, 2008-05-08 20:37 | Ninja už: 5836 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

Fíha.To bylo super.Já bych nikdy nic takovýho doost dobrýho neudělala:).Akorát škoda že je konec:(.No snad spolu ještě něco(fakt coolxD) napíšete.

Obrázek uživatele Hamano Ayumu
Vložil Hamano Ayumu, St, 2008-04-23 18:45 | Ninja už: 6159 dní, Příspěvků: 802 | Autor je: Prostý občan

Tak hlásím, že jsem všechny kapitoly přežila (i když ne vždy z cela v pořáku). Holky bylo to prostě úžasný!!!

Z láskyTak jo xD Dovoluji si dneškem sama sebe prohlásit za největšího Gaarofila na světě Laughing out loud
Já ho prostě M-I-L-U-J-I-!!!!!Z lásky

Vzdělání umožňuje člověku zlobit se nad věcmi ve všech koutech světa. (Můj případ xD )
Lež je velmi nekvalitní náhražkou pravdy, avšak jedinou, kterou se až dosud podařilo vynalézt.
Autor: Hubbard Elbert
.

Teprve když zdravý onemocní, uvědomí si, co měl.
Autor: Carlyle Thomas

Obrázek uživatele Layla
Vložil Layla, Út, 2008-04-22 17:10 | Ninja už: 5873 dní, Příspěvků: 1111 | Autor je: Prostý občan

Sad neeeeeeeeeeeeeeeeee konec neeeeeeeeee Sad napísejte ještě pls něco podobnýho třeba pokráčko u Orocháče ve zvučný Sad konec neeeeeeeeeeeeeeee Sad toue smutný Sad

ááááááájem....SMILEY PIG....chňo chňo
Bleach a dalšíLayla deviantartí
→TOP anime →NANA
to teď u mě vlááádne
Bazinga!

Obrázek uživatele vrahoun
Vložil vrahoun, Čt, 2008-05-15 13:44 | Ninja už: 5923 dní, Příspěvků: 100 | Autor je: Prostý občan

presne... co budu tedka cist???:-(

Pravá pýcha ninji není to jak žil ale jak zemřel.

Obrázek uživatele Katriona
Vložil Katriona, Po, 2008-04-21 16:43 | Ninja už: 5971 dní, Příspěvků: 258 | Autor je: Prostý občan

T-T béééééééééééééééééééééé konec? To je móóóc smutný!!!! TTTT.TTTT

Obrázek uživatele wishtobeslim
Vložil wishtobeslim, Po, 2008-04-21 11:13 | Ninja už: 6125 dní, Příspěvků: 597 | Autor je: Prostý občan

Béééééé - smrk smrk - bůůůůůů - fňuk fňuk - konec fakt néééééééé!!!!

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Ne, 2008-04-20 15:05 | Ninja už: 6035 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

KONIEC?????? teraz? keď to bolo v tom najlepšom? no dúfam, že začnete onedlho písať zase spolu, trebárs aj o tých prázdninách u Orochira xDD lebo by toho bola veeeeeeeľká škoda xDD


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Verča 007X
Vložil Verča 007X, Pá, 2008-04-18 19:16 | Ninja už: 5932 dní, Příspěvků: 600 | Autor je: Prostý občan

NEEEEEEEEEEEEEEE, Konec!!!!!!! Jesi je konec, tak se odbarvim na růžovo-černo, udělám si emo patku, a začnu se oblíkat v hippes stylu!!!! Nu což, povídka to je supeeeeeeeeeer a moooc se těším až zase něco vyšmouláte, jak společně tak i každá sama za sebe....
Skládám vám poklonu za 30+3 NA CHATĚ

Yuumei - více spoluautorská FF xD Laughing out loud určo se mrkněte ;-)

Dedík a POMELO!! Joj, POMELO!!! Boží obrázek našeho spolku xD

Pomelo, to je věc.
Kdo řek něci jinýho- je to kec.
Pomelo vládne světu,
řekně jen tu jednu větu:
Pomelo je náš král
každý se ho vždycky bál!!

Aneb POMELO vždy výtězí Laughing out loud Laughing out loud

Nebýt Natush(té HLAVNĚ!! xD), tuším že Michi(nebo to byla Miya?? Puzzled xD) slovenskýho prezidenta a dalších blbostí, pomelo by skončilo na ulici... teď je z něj náš BŮŮŮŮH xD Laughing out loud Kakashi YES

Obrázek uživatele Shorren
Vložil Shorren, Čt, 2008-04-17 16:36 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 29 | Autor je: Prostý občan

Cože? To jako konec? Úplný definitivní konec? Škoda, byla to fakt prča, moc povedená nejen tahle kapitola, ale úplně celá povídka. Byla bych ráda kdybyste vymyslely něco jiného, taky humorného... Ještě jednou před vámi smekám klobouk (který bohužel po ruce zrovna nemám:)

Obrázek uživatele nikon
Vložil nikon, Čt, 2008-04-17 16:16 | Ninja už: 6141 dní, Příspěvků: 288 | Autor je: Prostý občan

tohle byla parááááda Sticking out tongue

Obrázek uživatele haylie_anne
Vložil haylie_anne, Čt, 2008-04-17 16:14 | Ninja už: 5921 dní, Příspěvků: 157 | Autor je: Prostý občan

ale neeeeeem, ja este xcem dalsiieee Laughing out loud inaaac toto bolo uupa fajnee Laughing out loud dufam ze este nieeeco napiisete spolu, ste faakt squelaa dvojicaa Smiling

Obrázek uživatele Garou-tan
Vložil Garou-tan, Čt, 2008-04-17 15:51 | Ninja už: 5917 dní, Příspěvků: 292 | Autor je: Prostý občan

Jsem si jistá, že ta "nespolupráce" moc dlouho nevydrží Eye-wink Nebudu vám nic slibovat, však vy se dočkáte (anebo taky ne *evil*). Já a hAnko-senpai vám všem - co jste to ve zdraví dočetli - děkujeme za přízeň Smiling

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Čt, 2008-04-17 15:24 | Ninja už: 5993 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Vy s tímhle končíte???? NEEEEEEEEEE!!!! To mi nemůžete udělat!!! NEEE....brečím, emařím, skáču z okna, dovolávám se spravedlnosti!!!....btw. Tenhle díl, skvělý!!! Úžasný jako vždy a dokonce ještě lepší!!! xDDDDD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, Čt, 2008-04-17 15:13 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Konééc? *fňuk* Nad čím teď budu padat smíchy? Jakýma hláškama budu teď oslňovat spolužáky? *fňuk, fňuk*
No, tak doufám, že další povídka příjde brzy;)

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem