manga_preview
Boruto TBV 11

Osudová láska - 1

Hoj lidičky. Rozhodla jsem se že se dám mou druhou povídku.Mám pocit že není zas tak dobrá ale kamoška mě k tomu doslova dokopala abych to jsem dala...tak doufám že nebudete po přečtení zklamaní.Hezké čtení! Eye-wink
PS:Pokud se vám to bude líbit tak mi napište do komentářů a já jsem dám další....ale nevím kdy, protože další díly nemám ještě napsaný.A ktomu se musím ještě učit a psát i další povídky....no budu se snažit.Eye-wink

...

"Páni tak tohle je Konoha?"zeptala se znuděně mladá dívka.A hlasitě zívla.

"Ano toto je Konoha.A chovej se jako dívka, ne jako kluk!"napomenula ji postarší žena.Dívka se na ni pouze otráveně podívala "Jasně Takami-obaachan!"pronesla provokativně a radši utíkala napřed.

Pořád utíkala dál a rozhlížela se kolem sebe.Tím pádem si ani nevšimla že proti ní běží kluk a vypadáto že má pěkně naspěch.Oba do sebe prudce narazily a dopadly na zem.Ten kluk se vzpamatoval první a už byl zase na nohách.Podíval se na tu dívku.

"Omlouvám se že jsem tě srazil ale mám docela naspěch než mě zase najdou. Tak zatím ahoj."vysvětlil ji ve spěchu Minato a už upaloval dál.Dívka za ním jen zaraženě hleděla a přemýšlela před čím tak vyděšěně utíkal.Zvedla se a oprášila si oblečení, poté se podívala směrem odkud přiběhl ten kluk a naskytl se ji zajímavý pohled.Po celé ulici pobýhalo asi 20 dívek a pořád vykřikovaly nějaké jméno.Dívka k nim přišla blíž, protože ji zajímalo kvůli komu je tu takový rozruch.Najednou kolem ní proběhla dívka s černýmy dlouhýmy vlasy a jasně zelenýma očima a doslova řvala to jméno.

"Minato-chan! Minato-chan!"pořád dokola bez přestání.

"Pane bože! Kdo je sakra ten Minato-chan?"pomyslela si naše modrooká dívka a rozhodla se že půjde hledat toho kluka s kterým se před chvíly srazila.Z nikým z konohy se ještě nebavila tak se rozhodla, že se zeptá jeho.

Asi po dvou hodině už byla pěkně vyčerpaná a hlavně naštvaná.Pořád nadávala kde ten kluk může být.

"Sakra! Kde může bejt!"rozčilovala se a otáčela se kolem dokola.Nakonec se rozhodla, že to ještě zkusí trochu dál v lese

.Právě když se prodírala hustým podrostem uslyšela něco jako žblunknutí vody a domyslela si, že ho přece jenom našla.Konečně uviděla mezi stromy paprsek světla a okamžitě k němu zamířila.Když vylezla z poza stromu naskytla se ji nádherná podívaná.

Byla totiž na velké louce, kde kvetly ty nejkrásnější květiny jaké kdy v životě viděla a uprostřed toho všeho bylo malé jezírko s věčímy kameny okolo.Dívka se k němu začala potichu přibližovat, protože tušila, že se v jezírku někdo skrývá.Když byla u něj tak si sedla na velký kámen schovaný ve stínu jediného stromu, který tu rostl a čekala než tomu dotyčnému dojde vzduch a bude se muset jít nadechnout.

Už čekala 20minut a na hladině se oběvilo pár bublinek.Hned na to vyplavalo na hladinu ně či tělo.Dívka se zděšeně zvedla a zkočila do vody. Doplavala až k tělu, chytila hoa plavala s ním zpátky na břech.Položila ho do trávy a přiložila mu hlavu na hrudník.Vyděšeně zjistila že nedýchá a tak mu roztrhla tričko a dala mu dýchání z ust do ust.Najednou s prudce nadechl a začal vykašlávat vodu.Dívka mu pomohla se posadil, protože nepřestával kašlat, jemně ho poplácala na zádech. Vděčně se na ni podíval.

"Díky za záchranu života....."poděkoval ji. Dívka jen lhostejně mávla rukou.

"To je v pohodě.Ale mám otázku."ozvala se.

"Proč jsi sakra do toho jezera skákal?"vyjela na něj naštvaně.On se na ni jen pobaveně podíval a její otázku ignoroval.

"Hele a kdo vlastně jseš? Ještě jsem tě tu nikdy neviděl!"zeptal se ji se zájmem.

"Já? Ja jsem Uzumaki Kushina.Moc ráda bych ti řekla že tě ráda poznávám ale to bych lhala.A ted mi laskavě řekni kdo jsi ty a ještě ti zopakuji mou první otázku....proč jsi sakra do toho jezera skákal?"vykřikla na něj znovu.On se na ni stále pobaveně díval ale přece jenom se rozhodl odpovědět.

"Mé jméno je Namikaze Minato a proč jsem do toho jezera zkákal? No přece abych unikl mým užasně neodbitným obdivovatelkám."pronesl trochu ironicky Minato a otráveně se na ni usmál.

"Ahaaa tak to jsi ty, koho nazívají Minato-chan?"zeptala se ho pobaveně Kushina.

"Buhužel ano."povzdechl si utrápeně Minato a zahleděl se na jezero.Kushina si ho zaujatě prohlížela.Měl delší blondaté vlasy a krasně jasně modré oči.A ještě předtím než mu Kushina sundala vrchní část oblečení aby ho mohla oživit, tak měl na sobě zelenou chuninskou vestu a podní černé triko se znakem konohyAle ted mohla jen vidět pracně vypracované tělo se spoustu svalama.Když to Kushina uviděla, zčervenala jako rak.

"No musím přiznat že je to docela pěknej kluk.Ani se nedivým, že po něm jedou všechny holky ve vesnici."pomyslela si Kushina a dál si ho prohlížela.Toho pohledu si ale všiml Minato a nechápavě se na ni podíval.

"Děje se něco?"zeptal se ji.

"N-ne nic.Jasne že nic."odporovala mu Kushina a zběsila mávala kolem sebe rokama.Minato se tomu začal hlasitě smát a Kushina ještě víc zčervenala.Vyskočila na strom a dělala jako že se urazila.

Minato se stále smál.Kushina stále dělala uraženou a tak se Minato přestal smát a ted zase on dělal uraženého.

Kushina se po něm koutkem oka podívala, aby zjistila co se mu stalo, a když ho uviděla sedět v trávě s překříženýma nohama u rukama, plus nafouknutou pusou jako by měl prasknout dostala pro změnu ona záchvat smíchu.Smála se, až se za břicho popadala ale jak po chvíly zjistila na křehké větvy by to dělat neměla.Větev pod ní totiž praskla a Kushina rychle padala dolů.Ani nestihla z toho šoku zareagovat.A nebýt Minata tak už by byla dávno mrtvá, protože ta větev byla hodně vysoko.

Minato se bleskově zvedl, vyskočil a ve vzduchu ji chytil.Po té se obratně snesl na zem.

Kushina se ho ještě stále trochu křečovitě držela o kolo pasu ale když si všimla, že už jsou na zemi rychle se ho pustila.Sedla si na zem a podívala se na Minata.

"Díky za záchranu života.Jsme si kvit."oznámila mu zvesela Kushina a začala se smát.Minato se na ni chvíly díval jako na blázna ale pak se musel taky usmát.

"Ty jsi asi fakt cvok, že?"zeptal se ji pobaveně Minato a opřel se o strom. Kushina se na něj podívala.

"No já nevím kdo se tady pokoušel utopit?!"odpověděla mu sarkasticky Kushina a zašklebila se na něj.

"Aale to je ted jedno.Ale stejně jsem nečekal, že může existovat holka jako ty."řekl zamyšleně Minato.

"A koho pak jsi čekal?Nějakou nafintěnou holku, která se za tebou bude honit přes půlku vesnice?Tak to tě musím zklamat ale já se za klukama nehoní."odpovědela mu Kushina a lehla si do trávy. Minato se na ni ještě chvíly díval ale pak k ní ze zadu po tichu přišel a nebezbečně blízko se k ní nahnul.Kushina se okamžitě přestala smát a celá ztuhla.Ležela na zemi a čekala co se bude dít.

Minato se přiblížil k jejímu uchu a poté zašeptal.

"Ne, já nemám rád nafintěný holky, které se za mnou honí přes celou vesnici.Já mám rád dívky jako ty! Stejně praštěné, nezkrotné a hlavně veselé!"nachvíly se odmlčel a podíval se ji do očí.

"A znám jen jednu dívku, která má všechni tyto vlastnosti a mnohem víc.Má krásné modré oči tejemné ale zároven průzračné jak samotné nebe a její vlasy...mají barvu nezkrotného a sebevědomého plamane, který ožáří všechny co s ním příjdou do styku.Na tu dívku se právě ted dívám."oznámil ji zasněně Minato a stále ji hleděl do oči.Kushina ze sebe nedokázala vydat ani hlasku jen tam tiše ležela a dívala se do jeho krásných očí.Ještě chvíly se na sebe dívaly až nakonec Minato vztal ale ještě předtím ji stačil jemně pohladit po tváři až ji při tomto doteku po zádech přeběhl mráz.A zmizel ve víru listí.

Kushina tam ještě dlouho poté ležela neschona slova a rozmýšlela co se tady vlastně stalo.Najednou ji svitlo.

"A sakra! Já ... já ... jsem se zamilovala."zašeptala najednou do ticha.

"Ale počkat do koho?"divila se Kushina.Ale najednou se ji ulekem rozšířily panenky udivem a hlasitě zakřičela.

"Do Minata!!!!!"

Bylo to tak hlasité že to slyšela celá Konoha ale jen jeden člověk pochopil co to mělo znamenat.A začal se smát.

"Uzumaki Kushina .... doufám že se ještě potkáme."pomyslel si zasněně Minato a pokračoval ke kanceláři Hokágeho.

4.813335
Průměr: 4.8 (75 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele UzumakiFenris
Vložil UzumakiFenris, St, 2009-10-28 23:11 | Ninja už: 5527 dní, Příspěvků: 345 | Autor je: Utírač Udonova nosu

heeeej to je libica jak svin ja tu lítam po konoze a namuzu najit skoro zadnou povídku o Minatovi a Kushine takze ti moc moc moc dekujuu =)

Obrázek uživatele littlesasa
Vložil littlesasa, Ne, 2009-08-09 17:53 | Ninja už: 5441 dní, Příspěvků: 189 | Autor je: Prostý občan

uaaaaa toto je lepsie nez niektore tvoje naruhina poviedky Laughing out loud... niezeby tie neboli dobree Laughing out loud vedela by som aj viac napiisat ale uz nemozem lebo muusim vedet co bude dalej xDD

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, Ne, 2009-07-12 18:27 | Ninja už: 5595 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Na můj vkus je to moc rychlý a ukvapený... xP No, řikám to furt, nevěřim v lásku na první pohled. x) A ani v lásku po prvnim polibku (umělý dýchání XD). xD Nicméně, ty okolnosti sou faktys dobrý, a děsně se mi líbí Kushinina výřečnost. xD Aspoň je vidět ta podobnost mezi máti a děťátkem. xD
Minato je sympaťák! ^^ Svůdnej, veselej... k sežrání... *red face ^^* *oh my Satan!!! xD*
No, chyb je tu dost ae naštěstí to nejsou taký muka jako u jiných tvých povídek. x)
Každopádně sem zvědavá jak se tohle vyvine. ^^

Obrázek uživatele Jishi Akashira
Vložil Jishi Akashira, Čt, 2009-01-01 15:10 | Ninja už: 5729 dní, Příspěvků: 65 | Autor je: Prostý občan

super víc k tomu nejde ani říct

Obrázek uživatele Kumiko--chan
Vložil Kumiko--chan, Út, 2008-11-11 18:16 | Ninja už: 5799 dní, Příspěvků: 1389 | Autor je: Prostý občan

jak já jsem Kushině záviděla! nejradši bych si Minatka odvedla sama Laughing out loud ale prdky, musím být věrná Kakashimu! tak héle, co k tomu říct... nic! je to překrásný!




2 roky... já už tu jsem 2 roky právě dnes 17. srpna 2010 :)

Obrázek uživatele popo26
Vložil popo26, Ne, 2008-08-17 11:16 | Ninja už: 5806 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

fakt dobre

Obrázek uživatele Sunny_Yuuki-a.k.a.-goforit
Vložil Sunny_Yuuki-a.k..., Čt, 2008-08-14 15:36 | Ninja už: 6021 dní, Příspěvků: 344 | Autor je: Prostý občan

super stretnutie, tym myslim vyborne vymyslene okolnosti;)

Povie mi niekto, čo je zlé na tom, že som naivná?
To, že verím, že v každom z nás je niečo dobré?
Alebo to, že verím na šťastné konce?
To, že verím v naozajstnú, pravú lásku?
Alebo čo?
TAK MI, SAKRA, NEBERTE SNY, VIERU A NÁDEJ! Ďakujem :)
Ja totiž realitu nevidím nie preto, že som slepá, ale preto, že ju nechcem vidieť.

Jo, a Zaki rulez Laughing out loud
Higurashi no Naku Koro ni, pravdepodobne najlepšie anime, aké som kedy videla

Obrázek uživatele Sakiro
Vložil Sakiro, Pá, 2008-05-16 11:08 | Ninja už: 5894 dní, Příspěvků: 340 | Autor je: Prostý občan

To není jen tak goodto je fantastický prostě úúúžasný!!!

http://s1.katsuro.cz/woo.php?id=18378
http://s1.tanoth.cz?kid=ANBU , PLS Klik jedinej....
http://147.32.8.168/?q=node/40389
http://147.32.8.168/?q=node/48065
Prosim podivejte se na tyto 2 FF,pise ji fakt nadana fanfictionarka Laughing out loud Pls a taky o komentiky k jejim FF Dikes ,lidi

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Pá, 2008-05-09 16:51 | Ninja už: 5999 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

no ono se to může používat i pro kluky ... je to v mnoha anime a také jsem to viděla někde na internetu Smiling

Obrázek uživatele Ayanne
Vložil Ayanne, Pá, 2008-05-09 15:04 | Ninja už: 5932 dní, Příspěvků: 364 | Autor je: Pěstitel rýže

jo, je to hezky, jenom malickost... sufix -chan se pouziva vyhradne pro holky, hlavne pro dobry kamaradky Smiling ale to neva, ze je minato holka Laughing out loud

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Pá, 2008-04-25 22:18 | Ninja už: 6248 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

pěkné

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, St, 2008-04-16 18:54 | Ninja už: 5972 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Jasně, pokračování!

Obrázek uživatele matula1212
Vložil matula1212, St, 2008-04-16 18:52 | Ninja už: 5972 dní, Příspěvků: 68 | Autor je: Prostý občan

super urcite daj pokracko

Obrázek uživatele kykYsSka
Vložil kykYsSka (bez ověření), Út, 2008-04-15 17:31 | Ninja už: 19906 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

pokrackoooooo :

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Út, 2008-04-08 18:21 | Ninja už: 5999 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

no já word nemám .... já mám openoffice ale až bude čas tak to opravím

Obrázek uživatele Yori
Vložil Yori, Út, 2008-04-08 15:55 | Ninja už: 6172 dní, Příspěvků: 595 | Autor je: Prostý občan

juj to je pěkný příběh... určitě napiš pokráčko, ale jestli to píšeš ve wordu tak měj pls zapnutou kontrolu pravopisu Smiling

Obrázek uživatele microice
Vložil microice, Út, 2008-04-08 15:11 | Ninja už: 6007 dní, Příspěvků: 24 | Autor je: Prostý občan

pokracovani honem

Obrázek uživatele DJAfro
Vložil DJAfro, So, 2008-04-05 21:17 | Ninja už: 5958 dní, Příspěvků: 120 | Autor je: Prostý občan

Po-kra-cko! Po-kra-cko! Po-kra-cko!

Obrázek uživatele Skorp1k
Vložil Skorp1k, So, 2008-04-05 20:17 | Ninja už: 6075 dní, Příspěvků: 152 | Autor je: Prostý občan

Je to BoMbA !! Laughing out loud Dalsi dil urcite Smiling

Obrázek uživatele deadcow
Vložil deadcow, So, 2008-04-05 18:39 | Ninja už: 5965 dní, Příspěvků: 107 | Autor je: Utírač Udonova nosu

jooo je to dobry Smiling napis pokracko