manga_preview
Boruto TBV 08

Nová Generace:1.část Návštěva z daleka

V Konoze začínal nový den.Slunce svítilo na památník a vytvářelo nádhernou kaskádu barev. Ve vesnici už od včerejšího dne probíhali přípravy na velkou událost. Konoha se totiž připravovala na návštěvu nindžů z daleké země za vodou, protože Tsunade chtěla zanechat dobrý dojem.
Naruta vzbudil zvonek od dveří a to nečekaně brzo. Budík si už večer vypnul. Byl po vyčerpávající misi, kdy hlídal nákladní loď před piráty, a tak se rozhodl že si přeci jen může dopřát delší spánek, návštěva ne návštěva, a navíc nebyl zvědavý na nějaké cizí nindži.
„To se mi jen zdálo!“ Pomyslel si a znovu zavřel oči. Zvonek se ozval znovu, a tentokrát pronikavěji a déle. „Sakra, kdo co může takhle brzo chtít?“ breptal si pro sebe po cestě ke dveřím. Když otevřel dveře nabručenost z neplánovaného probuzení vyprchala jako mávnutím proutkem. Ve dveřích stála Sakura. Naruto se na okamžik rozzářil a pak si uvědomil že má na sobě jen trenky.
Podařilo se mu jen vykoktat pozdrav „a..ahoj Sakuro. Co tady děláš“.
Sakura, která se skoro začala smát, odpověděla „víš já jsem si říkala že bys ses se mnou mohl podívat na ty nindži. No prvně jsem si myslela že budeš že už budeš připravený a proto jsem přišla tak pozdě“
„Tak pozdě to snad ne! Když je strašně brzo.“Pomyslel si, když se vedle něj Sakura protáhla do předsíně a pokračovala „no ale když si pospíšíš tak to ještě stihneme.Já se tady mezitím posadím.“
Bez čekání na odpověď rukou shrnula kalhoty stoličky a posadila se.
„Ale já jsem nech…..“ pokusil se protestovat.
„No tak Naruto přece mě nezklameš už 2 týdny jsem se neviděli.“řekla s prosbou v hlase
„No dobře dej mi minutku“
„Děkuji, bude to vážně super“řekla přesvědčivým tónem.
„No tak to pochybuji. Jak to ta holka dělá že mě vždycky ukecá. No nic budu to brát jako rande třeba se mě jí pak podaří pozvat na ramen.“ S tímto plánem si konečně přetáhl přes hlavu své obvyklé oranžové tričko.
„Sakuro mohla bys mi hodit ty kalhoty“ zakřičel přes půl pokoje když si v rychlosti zkoušel obout ponožky.
„Jo tady je máš“ a hodila mu kalhoty „nechtěl by jsi někdy změnit styl ta oranžová už je okoukaná“
„Co proti ni máš mě se líbí!“ přes zeď svého pokoje odpověděl, když se soukal do svých kalhot.
„No když myslíš!“ povzdechla si když Naruto probíhal do koupelny „no když myslíš! Kdy už budeš připravený?“
„Počkej jen co si vyčistím zuby“ procedil skrz kartáček na zuby.
Za minutu vylezl z koupelny.
„Myslím že ten už můžu jít.“Prohlásil a vyrazil ke dveřím.
„Pane bože co to máš z vlasy. Počkej možná někde budu mít hřeben“
„Je to nutné“ zeptal se bolestně Naruto.
„Musíme dobře zapůsobit na hosty nebo snad ne?“ a odněkud vytáhla hřeben a přiblížila se s ním k Narutově hlavě.
„No dobře je to nutné.AU!“ Sakura našla velký slepenec vlasů.
„Jak dlouho sis ty vlasy nečesal“ zeptala se když znova zaútočila na slepenec vlasů.
Výsledkem byla podrážděná odpověď Naruta“ já ani nevím asi před misí“
Další zajetí hřebenu do vlasů a zaskučení
„Jak dlouho před misí“ Další zajetí a ještě jedno.
„Au! No asi au tak měsíc! Nemůžeš au být šetrnější.“
„No když si taková slečinka tak můžu.“ Odpověděla a zabrala hřebenem asi 2x silněji.
Po dalších minutách vyplněních Sakuřinou snahou rozčesat Narutovy vlasy a jeho skučením se na jeho hlavě konečně objevilo něco jako účes.
„No tak teď je to uspokojivé“ zhodnotila svou práci Sakura „můžeme už jít“ a vyšla z jeho bytu.
Naruto jen vyšel za ní a zavřel dveře.
„Víš vůbec kdo to je?“ zeptal se Naruto cestou na hlavní náměstí Konohy.
„Cože ty to nevíš.“překvapeně vyjekla Sakura „No ty jsi byl vlastně na misi tak se to dá omluvit. Jsou to nindžové ze Sakaly.“
Naruto nasadil nechápavý výraz
„Aha tak ty nevíš ani kde je Sakala to je království na jih a přes moře od Konohy. No a Tsunade je sem pozvala. Prý nám mají pomoct s nějakou záležitostí, do které je zapleten i Danzou-sama“ vysvětlovala.
„Sakuro už jsme tady. Hele a támhle je team Gai a team 8. Jdeme k nim.“ Zvolal nadšeně Naruto a začal se prodírat davem.
„No vidíš jsme tady jako poslední a čí je to chyba?“ prohodila Sakura a i ona se začala prodírat davem k místu z jejich vrstevníky.
„Ahoj“ pozdravil je jako první Kiba „zajímalo by mě kdo to vůbec bude a hlavně jak budou silní.“
Narutův zrak však směřoval někam jinak. Ten-Ten na sobě totiž měla krátkou černou minisukni a červené tričko se znakem Konohy a nápadním výstřihem.Své hnědé vlasy měla rozpuštěné a zvlněné.
„Proč na Ten-Ten tak čumíš?“ zeptal se ochranitelsky Neji.
„Já obdivuji jak jí to sluší“ odpověděl po pravdě Naruto.
„Děkuji“ špitla Ten-Ten a lehce pohodila vlasy a tak přitáhla pohled jak Naruta tak i Kiby a Nejiho.
Za Narutem se ozvalo výhružné zakašlání. „Proč si mě taky takhle neobdivoval?“ mrazivě zazněl Sakuřin hlas.
„Samozřejmě ti to sluší jako vždy, ale pokud si vzpomínáš tak jsem tě dneska poprvé uviděl když jsem byl jen v trenýrkách“ vychrlil ze sebe bez přemýšlení Naruto na svou obranu.
Všechny hlavy se na něj tázavě otočili.
Z trapné situace ho zachránila až Hinata „podívejte už jsou tady“
A opravdu Naruto viděl jak od brány přicházely 3 postavy v tmavě modrých pláštích. 2 Kluci a jedna dívka a překvapivě byli asi tak ve stejném věku jako Naruto.
Ninja uprostřed měl hlavu zakrytou kápí. Sem tam byla vidět jeho světlá kůže. Dívka po pravé straně byla sympaticky vyhlížející blondýnka s červenou růží ve vlasech. V uplém tričku a volných květinových kalhotách jí to velmi slušelo. Kluk na levé straně měl černé vlasy a tmavé oči, když jste se do nich dlouho dívali zdálo se vám jako by se mu v nich červeně zalesklo. V rudém tričku s černým motivem a dlouhých černých kalhotách vypadal celkem přitažlivě.
Z druhé strany jim šla naproti Hokage s Shizune. Setkali se uprostřed. Po náměstí se rozprostřelo ticho. Jako první promluvila Tsunade.
„Vítám vás v Konoze já jsem Hokáge Tsunade a žena vedle mě je Shizune a toto“ ukázala směrem na shromážděné obyvatele Konohy „toto jsou Shinoby z Listové. Byla bych ráda jestli byste vyřídily mou upřímnou radost z vašeho příchodu u vás v Královský Sakalské. Doufám že i vy se zde naučíte něco nového od nás jako my se budeme učit od vás novým věcem.“
„Děkuji za vřelé uvítání Ctihodná Hokage Listové a dovol mi abych vám předal pozdravy a zprávy od jeho Veličenstva krále Sakalského“ Prostřední cizinec vyndal ze záhybů ze svého pláště balíček papírů. „Také mi dovolte abych směl představit sebe a své společníky. Po mé levici je nindža ze starého rodu Daniel de Nonferratu“ černovlasý mladík se Tsunade uklonil a mluvčí pokračoval „ tato půvabná dívka po mé pravici je Erika Rose, ale pozor není tak křehká jak se zdá“ dívka vysekla pukrle“ A já jsem Frederik Albino“ Dokončil představování a shodil si kapuci. Pod ní měl čistě bílé vlasy a jasně červené oči.
„Albín!“ neudržela se překvapená Sakura.
„Mě spíš než jak vypadají zajímá jak jsou silný“ nechal se slyšet Lee „a musím uznat že ten černovlásek vypadá docela nebezpečně.“
Další debatu přerušila odpověď Tsunade „Jistě jste po tak dlouhé cestě unaveni, proto následujte Shizune která vám ukáže vaše pokoje. Pokud si budete chtít prohlédnout Konohu tak vám odpoledne pošlu někoho aby vás provedl.“ Hosté vykročili za Shizune k radnici Konohy.Pak se Tsunade obrátila na dav a řekla „ také oznamuji že zítra vyhlašuji slavnost na počest našich hostů, která budu zakončena přátelskými souboji mezi mnou vybranému šampióny Konohy a našimi hosty. Šampióny si k sobě zavolám v nejbližší bodě a sdělím jim podrobnosti.“
Konec prohlášení zaniknul v souhlasném řevu z davu.

Tak toto je moje první FF povídka na Naruta doufám že se vám bude líbit a přivítám konstruktivní kritiku.

4.657895
Průměr: 4.7 (38 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, St, 2019-01-09 01:45 | Ninja už: 5523 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Mise 3S: Jestli je tohle první povídka, tak smekám, protože jde vidět, že jsi se psaní musel věnovat už dřív. Nevšimla jsem si skoro žádných chyb a příběh se mi četl pěkně plynule. Nastíněný děj vypadá zajímavě. Takže jsem zvědavá co mě ještě čeká Smiling a jaká se objeví zápletka Smiling .

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, St, 2009-12-30 23:33 | Ninja už: 5522 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Cha, tak sem tu. xD Na tebe sem obzvlášť zvědavá... Doufám že tě stihnu ještě letos, než skončí prázdniny bych se ráda vrhla i na Nefrites-san. x) Prý hodně popisuješ a zaměřuješ se na detaily odvádějící pozornost od hlavního děje... To sem teda ještě víc zvědavá, občas mám problém že píšu taky tak. xD Uvidim.
No, konstruktivní kritika... myslim že tu vše bylo řečeno, to už bych se jenom opakovala. Sem tam to sice bylo trochu chaotický a ztrácela sem přehled ae když si uvědomim svý vlastní začátky tak mi nezbývá nic než se jen pousmát. x) xD (jen podotknu - "obout ponožky"... tohle spojení mě upřímně zarazilo a taky pobavilo, pět minut sem musela strávit nad tim jak je to správně po čemž mi došlo že ponožky se navlíkaj xD ae to jen tak mimochodem xD) Jo a ještě - to tvý "nindža" je mi dost nesympatický. x/ Sice by to tak napsal každej neotaku ae stejně... xP No nic. xD
Mám pocit že sem tuhle povidku už někdy četla... Zřejmě ještě z dob kdy sem na Konoze lozila ,načerno'. xD Ráda si to ae připomenu. x)

Obrázek uživatele DakuHonoo
Vložil DakuHonoo, Ne, 2009-11-22 10:19 | Ninja už: 5565 dní, Příspěvků: 411 | Autor je: Prostý občan

no zatial nic moc ani naruhina som nepostrehol .... a este k tomu tie mena ..(tie boli fakt hrozne ... )

Obrázek uživatele Kimm-chan
Vložil Kimm-chan, Pá, 2009-07-31 08:39 | Ninja už: 5951 dní, Příspěvků: 759 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Jak jsem ti u povídky Strach z bouřky slíbila, Talle, začínám se pouštět do tvých dílek. Doufám ale, že mě teď nezabiješ za takovou malou připomínku. I když... já měla začátky stokrát tak horší Sticking out tongue...
Někdy ve větách vynecháváš čárky, spojky a často mi tam nesedí tvar těch slov. Ale to je asi jediná kritika, kterou k tomu můžu říct. A navíc... gramatika je jen část spisovatelova umění, takže úžasný nápad to vynahradí Smiling.
Vrhám se na další díl, protože tahle povídka se mi moc líbí. Jsem zvědavá, jak je v tom zapletenný Danzou-sama Smiling.


• There'll always be people out there who will tell you that you can't. All you have to do is turn around and say: "Watch me!"
• Vždyť usmát se nebolí.
• Nejnovější myšlenka v text ... Voda není krev, Voda je voda

Obrázek uživatele HyuugaA
Vložil HyuugaA, Po, 2009-03-23 22:14 | Ninja už: 6015 dní, Příspěvků: 238 | Autor je: Prostý občan

Takže... tuhle sérii už mám přečtenou skoro celou a mám v plánu okomentovat ji kousek po kousku.

Začátek... je slibný. Takové pěkné nahlédnutí mezi jednotlivé charaktery. Líbí se mi že tam máš vlastní postavy-jejichž charaktery odkrýváš dále v příběhu.

Na to že je to tvoje první dílo je to dobré Smiling. Co si ale budeme namlouvat teď píšeš jinak a píšeš líp! Zlepšuješ se a jde to vidět. Tahle FF se mi líbí, ale rozhodně bych ji chtěl vidět v tvém dnešním podání... ale což Smiling pořád je tu tvá "Duše vědce"... a ta je hodně kvalitní!

Mohl by jsi ale pouvažovat o tom Smiling psát častěji. A nebo zkusit překopat tuhle sérii- už tak měla úspěch a jsem si jist že upravená verze by hodně lidí potěšila.

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Po, 2009-03-23 22:37 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Díky! Chci jí překopat, potom až dopíšu duši a ještě jednu sérii, tzn nejdříve za rok a možná i později. Jinak rychleji psát nebudu, nemám na to. Vetšinou jsem rád když napíšu pár vět za den.
Ještě jednou díky za to že čteš moji prvotinu.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele Ramengirl
Vložil Ramengirl, Pá, 2008-08-08 18:42 | Ninja už: 5766 dní, Příspěvků: 320 | Autor je: Prostý občan

zatial sa mi to páči Kakashi YES idem na pokračko

Obrázek uživatele nyaZzby
Vložil nyaZzby, Po, 2008-02-25 23:41 | Ninja už: 5902 dní, Příspěvků: 28 | Autor je: Prostý občan

Super. Smiling Kdy bude pokráčko? Smiling

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Út, 2008-02-26 15:50 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Plánuju dneska večer a díky.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.