manga_preview
Boruto TBV 09

Sakuřin boj

„SASUKE!!!! SASUKE!!!“ křičela z plných plic Sakura. „Prosím … nedělej to,“ sjela na zem na kolena a v očích měla slzy. „Nedělej to … to nejsi ty,“ pak se ale vzpamatovala. Co to dělám?? Už jsem zase ta malá slabá holka?? Ne.Už ne. Zastavím tě, Sasuke, i za cenu svého života.
„Sakuro,“ došel k ní Naruto. „Děje se něco?“
„Děje?? Ne, nic,“ pousmála se mírně Sakura.
„Viděla jsi ho?“

„Ano,“ postavila se a ukázala na tmavou chodbu, jejíž vchod se ztrácel v černo černé tmě. Pak si na ruce nasadila rukavice.
„Počkej na mě tady,“ podíval se na ni Naruto, ale Sakura zavrtěla hlavou.
„Ne, tentokrát jdu s tebou, Naruto a nepokoušej se mě zastavit. Nezastavíš mě,“ blýsklo ji výhružně v očích.
Naruto se jenom usmál. „Tak jdeme. Sensei hlídá venku.“
„Jasně, jdeme,“ a rozeběhli temnou chodbou. Po chvíli uviděli světlo oznamující konec. Vyběhli na velkou plochu porostlou trávou. Kolem byly polorozpadlé kamenné sloupy.
„To je aréna,“ rozhlížel se Uzumaki. Dal ruce v pěst a hledal Sasukeho. „Kde je?“
„Hned za tebou,“ ozval se za ním známý hlas. Hned na to ucítil bolest v zádech a letěl si to přes polovinu arény, až narazil do kamenných sedadel. Prasklo to pod silou vržení a Naruto zůstal ležet na zemi v bezvědomí. Sasuke se ihned vydal směrem k němu, ale cestu mu zatarasila Sakura.
„Nech ho být,“ zamračila se.
„Ale, Sakuro,“ usmál se podlézavě Uchiha. „Přece by jsi neublížila někomu, na kom ti záleží,“ sharingan v jeho očích se zlověstně zatočil.
„Ty,“ dýchala přerývavě Sakura. „Ty už nejsi Sasuke, kterého jsem znala a nejsi nikdo, na kom mi záleží!“ rozeběhla se proti němu a napřáhla paži k přímému úderu do jeho obličeje, ale Sasuke byl rychlejší. Objevil se těsně za ní a loktem ji praštil do zad a pak kolenem do břicha, že odletěla o kus dál.
Sakura začala vykašlávat krev. Postavila se a nachystala se do bojové pozice.
„Opravdu chceš se mnou bojovat?“ ušklíbnul se Sasuke. „Jsi jenom slabá holka.“
„To si myslíš jenom ty!“ zavrčela a pěstí silně bouchla do země, že se ihned začala bortit a praskliny šly směrem k Uchihovi. Uviděla na jeho tváři překvapený výraz. Nestačil včas uhnout a sjel do prohlubní vytvořené všude kolem. Uprostřed rozruchu stála růžovo-vlasá dívka. Prudce oddechovala a v obličeji měla naštvaný pohled. „Slabá?“
Uchiha se vysoukal na povrch. V překvapení Sakury se začal smát. „Trénovala jsi. To jenom proto, aby jsi mě dostala? Myslel jsem, že jsi chytřejší.“
„Ty bastarde!“ vykřikla Sakura a vyběhla znovu proti němu. „Ty nemáš co mluvit!! Ztratil si přátelé, kteří o tebe stáli! Nejsi NIC!“ udeřila ho do obličeje, že se Uchiha svalil na zem. „Jestli si chceš zasloužit moje přátelství, přestaň se chovat jako SPRATEK!!!“ znovu udeřila, ale Sasuke se vyhul. Objevil si to opět za jejími zády a chytil ji kolem pasu. Na krk ji přiložil krk a stisknul. Sakura ihned ucítila slabost.
„Co-co to děláš?“
„Jenom pojistku, abych ti mohl něco říct,“ řekl ji těsně u ucha. „Chci být silnější, chci zabít svého bratra za to, co udělal rodině. Chci být silnější než Naruto.“
„Můžeš být,“ sykla Sakura. „Ale nedosáhneš toho, když budeš u Orochimara. On tě chce jenom využít!“
„To říkáš ty,“ ucítila na uchu jeho teplý dech. „Vidíš toho kluka?“ otočil ji směrem k Narutovi. „Nechal se tak snadno porazit. Možná je silný navenek, ale ve vnitř je to slaboch.“
„To není pravda!“ vykřikla Sakura, ale ucítila prudkou bolest. „On ví co je to sílá, co je to pravá síla! A je jedno, co ti bratr udělal! Nedokážeš ho porazit, protože se necháváš unášet nenávistí. To je tvoje slabina. Naruto se přes všechno dostal. Kdyby si na něj tak nepoctivě nezaútočil, porazil by tě.“
„Hmm,“ zabručel Sasuke. „A to je tvůj problém. Důvěřuješ klukovi, který je jenom snílek ... nic víc.“
„Ale jeho sny jsou uskutečnitelné! Ne jako ty tvoje!“ zápasila s ním Sakura. „Jsi ubohý!“
Uchiha ji odmrštil, že narazila do polozbořeného sloupu. Sjela na zem a zůstala tam sedět se skloněnou hlavou. Sasuke si k ni přiklekl a pozvedl ji bradu. „Pochop, že já mám jeden sen. Zabít bratra,“ a zmizel.
Sakura oddechla. Možná i úlevou, když zmizel. Objevil se kousek od ní Kakashi. Doběhl k ní a pomohl ji na nohy. Mlčky ji pak odvedl k Narutovi. Ona se nad ním sehnula. Poznala ihned, že na něj použil omračovací jutsu. Dotkla se jeho čela dvěma prsty a Uzumaki se ihned proudil.
„Sasuke!!“ vyjekl.
„Je pryč,“ vzdechla Sakura. „Je pryč.“
„Pojďme už,“ ozval se Kakashi. „Tady to neprospívá mé fantazii.“
„Cože?“ podivil se Naruto. „Ale nic,“ usmál se Kakashi. „Tak jdeme,“ postavil se, vytáhnul Naruta a kývnul na Sakuru. Pak zmizeli.

4.785715
Průměr: 4.8 (14 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Ne, 2021-08-22 18:47 | Ninja už: 5189 dní, Příspěvků: 6231 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Uchazeč o ruku Mizukage

Misia O2: Síce iba jedna scéna, ale s dialógmi si sa vcelku posnažila. Druhá vec je, do akej miery je to efektné, lebo úplne všetko, čo odznelo bolo úplne samoúčelné a nalinajkované. Nedozvedeli sme sa vôbec nič nové, nedošlo k žiadnemu zaujímavému obratu ... OMG! Vážně nevím, co dál... Každopádne predpokladám, že táto FF vznikla skôr, než došlo na stretnutie v mange či anime, takže uznávam, že v čase svojho vzniku mohol byť ten kontext omnoho údernejší a je tu iba reflektujem znalosti, ktoré si ty mať nemohla.

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Athalien
Vložil Athalien, Ne, 2009-08-23 12:03 | Ninja už: 5402 dní, Příspěvků: 245 | Autor je: Horší než odpad

Veľmi zaujímavo napísané... Máš talent na dialógy, bolo to krásne... Smiling Vždy som si priala, aby Sakura zabila Sasukeho, no Smiling Ale aj napriek tomu, že sa táto poviedka tak neskončila, sa mi to hrozne páčilo... Smiling

Obrázek uživatele Kikul
Vložil Kikul (bez ověření), Pá, 2009-07-24 17:13 | Ninja už: 19837 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Gŕh, mohla mu aspoň pretrhnúť tú jeho debilnú mašľu xD
Pekná poviedka Smiling

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, Pá, 2008-05-02 20:05 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Sakuro do něj!!! říkám já
Tak to je super!!! Už jsem se těšila na to, kdo napíše o tématu "Jak Sakura zmlátila Sasukeho" Jen tak dál! TZěším se na pokráčko:-)

Obrázek uživatele rafee
Vložil rafee, Pá, 2008-03-07 15:57 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 27 | Autor je: Prostý občan

normálne že akcoška... tá pozícia sasukeho a sakuri sa mi páči... škoda že je sasuke taký hajzlík... každopádne dúfam,že sakura mu potom vrazí jednu,čo neprežije.......... mimochodom,..... bude aj druhý diel????? toto sa mi hrozne páčilo.....Laughing out loud

Obrázek uživatele KoKi
Vložil KoKi, So, 2008-02-23 16:11 | Ninja už: 5945 dní, Příspěvků: 52 | Autor je: Prostý občan

Héééj...konečně někdo, kdo zbožňuje Gaaru a nenávidí Sasukeho...super, super, super...jen tak dál!!! Už se těším na další díl!!!

Obrázek uživatele Barunka
Vložil Barunka, Ne, 2008-02-17 20:44 | Ninja už: 5929 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Prostý občan

Krásné..Už se těším na další díl.Smiling

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Ne, 2008-02-17 20:17 | Ninja už: 6034 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

pekné:) len ta ďalej:)škoda, že Sakura Sasukeho aspoň poriadne netresla:)ale to asi ešte len bude, že?Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.