manga_preview
Boruto TBV 08

Největší z největších

Tsunade spolu se svojí věrnou nohsledkou Shizune marně dumala nad řešením současné krize. V okolí vesnice se pohybovala skupina nebezpečných banditů, kteří sice doposud fyzicky nikomu neublížili, ale měli na vrubu mnohem vážnější prohřešek. Přepadali obchodníky se saké a vesnice byla již zcela na suchu. Věc zašla tak daleko, že se stalo to, čeho se všichni obávali. Tsunade po dvaceti letech vystřízlivěla a všichni se vehementně snažili uvést ji do stavu blažené opilosti. I když Konoha disponovala značným množstvím zkušených shinobi, lupiče doposud nikdo nepolapil.
„Situace si žádá někoho jedinečného, inteligentního, odvážného, silného a pohledného!“ vykřikla Shizune.
„Ale tak výjimečná osoba nemůže ani existovat,“ Tsunade beznadějně svěsila hlavu.
„Je jen jeden takový muž a máme to štěstí, že je naším občanem,“ vydechla blaženě a chytla se při tom za srdce.
„Nenapínej mě a řekni, kdo je to?“ V ten moment se rozletěly dveře a v záři stropního osvětlení dovnitř vešel on. Vysoký s dobře vypracovaným tělem. Vyzařovala z něho síla a moudrost. Jiskrným okem přehlédl místnost a pohledem se zastavil na Shizune, která blahem omdlela.
„Hoj, chtěla jste se mnou mluvit,“ řekl Kakashi pevným hlasem. Tsunade si ho celého s uzarděním prohlédla a dala si pořádně na čas. Takový pohled se jí nenaskytl často a musela si ho náležitě užít.
„Jsi náš hrdina, nejlepší a jedinečný shinobi, musíš pomoci vesnici a odvrátit ji od jisté zkázy. Běž a pochytej ty proradné bídáky, co konají ty odporné činy.“
„Jak poroučíš, Hokage-sama,“ usmál se na ni. Tsunade si pomyslela, že má nejhezčí úsměv, jaký kdy viděla.
„Jestli uspěješ, budeš štědře odměněn.“ Kakashi překročil zemdlelou Shizune a vydal se vstříc hroznému nebezpečí zcela beze strachu.

Jak kráčel vesnicí, začaly se sbíhat dívky ze širého okolí. Házely mu pod nohy květiny a co krok ozvalo se „Och!“ nebo „Aaaach!“
„To je Kakashi, ten jediný a pravý muž v Konoze,“ šeptaly si ženy na ulici. Muži jen obdivně zírali.
„Hmmm, to je on. Nejlepší a nejsilnější z nás. Nikdo mu nesahá ani po kotníky,“ vyměňovali si názory pánové. Než stihl hrdina dojít k bráně, obdržel pět nabídek k sňatku, dostal osm čokolád a dvanáct plyšáků. Patnáct žen omdlelo na místě a deset se zpožděním.
Izumo a Kotesu seděli na vrátnici před vchodem. Již z dálky pozorovali stříbrného ninju, který se k nim blíží a okamžitě jej poznali, jeho věhlas byl znám široko daleko. Rychle roztáhli červený koberec a rozprostřeli ho na cestě. Umetli každé smítko, které na něm ulpělo. Člověk jeho velikosti si zaslouží náležitý odchod z vesnice. Každý z vrátných se postavil na jednu stranu a oba zasalutovali. Kakashi prošel kolem a pokynul jim. Kotesu se při tom gestu zahihňal jak malá školačka a celý zrudl. Izumo otřel slinu. Jeho parťák si toho samozřejmě všiml, ale nepopadla ho žárlivost. Zcela tomu rozuměl. Pokud šlo o Kakashiho, všechny běžné normy šly stranou. Dav fanynek se zastavil před branou a ozývalo se z něho: „vrať se nám brzy“ nebo „každá minuta bez tebe bude peklem“, či „vezmi si mě“.

Jak si hrdý rek kráčel cestou, mraky se rozestoupily, aby nechaly sluneční paprsky ozářit jeho cestu. Vítr otočil svůj svist jiným směrem, snad nechtěl pocuchat jeho vlas. Kameny samy odvalily se pryč, a zajistily tak pohodlnou cestu. Dokonce ptáček, který chtěl zrovna uvolnit svoji kloaku, zatlačil nadělení zpět, aby náhodou neznečistil muže kráčejícího pod sebou.
Kakashi kráčel kupředu a nedbal nebezpečí, které na něho číhalo. Vytáhl svoji knihu a začetl se. Měl bezpečnou cestu, vždyť i kořen rychle zarostl do země, aby přes něho neupadl. Nebyl by to majitel sharinganu, aby nevěděl, že je již nějakou dobu pozorován. Předstíral nevědomost a čekal na útok. Netrvalo dlouho a ocitl se na rozcestí. Rozmýšlel se kudy půjde dál, když se křoví před ním pohnulo. Schoval svoje milované čtivo a přichystal se k boji. Z úkrytu vyskočili čtyři ozbrojení nepřátelé.
„Jestli se hneš, zabiju tě,“ zavrčel nejhrozivější z nich.
„Naval saké, posero,“ vyhrožoval druhý.
„Nemám žádné saké.“
„Ani lok?
„Ani kapku.“
„V tom případě tě musíme zabít,“ bandité se vrhli do boje. Kakashi odsunul čelenku a chystal se k protiútoku. Když však nepřátelé spatřili rudé oko, dali si dvě a dvě dohromady.
„Ooooo! To je Sharingan Kakashi,“ vyřkl jeden a podlomila se pod ním kolena.
„Vezmeš si mě,“ poklekl před ním druhý.
„Můj hrdino!“ plazil se třetí. Poslední muž mu už líbal nohy.
„Seberte se a bojujte,“ rozzlobil se na ně Kakashi.
„Nemůžeme, jsi náš idol a hrdina.“
„Naše modla, nemůžeme na tebe zaútočit,“ Kakashi se zatvářil zklamaně. Beznadějně si povzdech a posadil se na balvan u cesty.
„Počkej, sedni si na moji kazajku, ať se neušpiníš.“
„To nebude potřeba,“ odpověděl smutně.
„Co s tebou je? Před chvíli si sršel energií a teď vypadáš jako uzlíček neštěstí,“ strachoval se jeden z lumpů.
„Víte, pánové, je to otrava být nejlepší ze všech. Člověk už se nemůže ani pořádně poprat. Ženy mu samy padají k nohám. Co z toho života mám. Jen tu blbou knížku, kterou znám nazpaměť,“ znovu si nešťastně povzdechl. Všichni si mezi sebou vyměnili nevěřícné pohledy. Nikdo z nich netušil, že popularita je hrozná dřina.
„A mohli bychom ti nějak pomoct?“ ptali se.
„Určitě,“ Kakashi nadšeně vyskočil.
„Pojďme se pěkně po chlapsku porvat. Já vám jich pár vrazím, vy se mi pokusíte nějakou ubalit a budu spokojený.“
„Jestli je to tvoje přání, tak bychom snad na chvíli mohli zapomenout na náš nekonečný obdiv k tobě a trochu si zazápasit,“ a jak řekli, tak udělali. Nikdo z nich se nemohl měřit s velkým hrdinou, a tak na konci zůstali všichni ležet na hromadě zcela v bezvědomí. Mise tedy byla splněná. Nezbývalo, než si na každé rameno naložit dva z nich a vydat se domů.
Již z dálky ho vítaly nadšené hlasy. Všude se objevily transparenty vítající svého hrdinu. Lidé byli v ulicích a slavili nejen jeho příchod, ale také to, že končí hrůzovláda střízlivé Tsunade a znovu mezi ně zavítá opilost. Na přímluvu Kakashiho byli zloději saké po vyléčení zaměstnáni ve vesnici a vedli klidný a spořádaný život, který zasvětili blahořečením největšího muže Konohy. Odměna od Tsunade byla opravdu veliká, ale Kakashi ji jako správný hrdina odmítl a jeho hvězda tím ještě stoupla.

Poznámky: 

Povídka je psána na přání. Zadání bylo jasné, musím Kakashiho vychválit do nebe Laughing out loud

5
Průměr: 5 (12 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Alalka
Vložil Alalka, So, 2018-12-08 20:08 | Ninja už: 5874 dní, Příspěvků: 1015 | Autor je: Prostý občan

Hotovej princ Krasoň Laughing out loud Super povídka, takhle jsem o Kakashim ještě nepřemýšlela. *představila si ho coby nejlepšího, nejatraktivnějšího, nejudatnějšího a kdoví jakého ještě... -šího a omdlela*

Obrázek uživatele Kutulumototo
Vložil Kutulumototo, Út, 2018-12-18 10:56 | Ninja už: 2706 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Student Akademie

Laughing out loud tak tahle povídka byla psána na přání, a protože je pro Arashi, tak Kakashi musel být ve všem nej Laughing out loud aby mohla do mdlob padnout ona.
Nakonec je z toho opět nějaká hovadina, jak se v mém případě stává často.
Moc děkuji Laughing out loud

Seznam FF

Tady Laughing out loud

Obrázek uživatele Melancholy
Vložil Melancholy, Út, 2017-02-14 20:13 | Ninja už: 2625 dní, Příspěvků: 6 | Autor je: Prostý občan

Som jediná, ktorá si pri čítaní tohoto spomenula na Ivana z Mrázika Laughing out loud
Fakt pobavilo.

"I was not born in the wrong generation. I was born in this one to keep the spirits of the past generations alive."

†Introvert† †Pessimist† †Melancholic† †INTP†

"I will not die an accident, or die of any disease. I will go down in glory."
"You can run, but you will only die tired."

"I do not have a type. If I like you, I like you."

"Assuming I am like most girls was your first mistake."

Obrázek uživatele Kutulumototo
Vložil Kutulumototo, Út, 2017-02-21 11:35 | Ninja už: 2706 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Student Akademie

Jeee tak Ivánek mě vůbec nenapadl Smiling děkuji za komentář a potešilo mě, že se tě povídka pobavila.

Seznam FF

Tady Laughing out loud

Obrázek uživatele Kutulumototo
Vložil Kutulumototo, Út, 2017-01-24 19:49 | Ninja už: 2706 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Student Akademie

Děuji mnohokrát jsem ráda, že vás bavím. Musím uznat, že tentokrát jsem vymyslela něco hodně na palici Laughing out loud Mě teda dostalo Jashine na kose Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud
Sensei chci vaše dítě, to je dokonalé. Škoda, že mě to nenapaslo.
Jo Arashi je to něco na dobrou náladu.
A vlastně to přece není vůbec vtipné. Všechno je to pravda pravdoucí Laughing out loud

Seznam FF

Tady Laughing out loud

Obrázek uživatele Arashi
Vložil Arashi, Ne, 2017-01-22 16:31 | Ninja už: 2736 dní, Příspěvků: 257 | Autor je: Propadlý student Akademie

To je vážně parádní. Laughing out loud Už opravdu dlouho jsem se tak nezasmála. Ještě druhý den po přečtení, jsem se přistihla, jak se tlemím, když jsem si na Kakashiho vzpomněla. Šup s ní do oblíbených! Určitě si ji zase ráda přečtu, až mě přepadne záchvat trudomyslnosti.
Piš více podobným humorných jednorázovek. Prosím, prosím, smutně koukám.

Obrázek uživatele Avárt
Vložil Avárt, So, 2017-01-21 19:03 | Ninja už: 5641 dní, Příspěvků: 785 | Autor je: Asistent pošťáka

Hezké Smiling Už tomu chybělo jenom: "Chci vaše dítě, Kakashi-sensei!!!"

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, St, 2017-01-18 21:39 | Ninja už: 5708 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Jashine na kose!! Tohle bylo tak úžasné pitomé, až jsem se musela neustále tlemit, jak je Kakashi opěvován. Laughing out loud Kakashi YES Jen tak dál.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Kakari
Vložil Kakari, St, 2017-01-18 20:50 | Ninja už: 5324 dní, Příspěvků: 2061 | Autor je: Ošetřovatelka Kakashiho smečky - specialistka na Pakkuna

Tohle je taková... ujetina! Jo, to je správné slovo Laughing out loud Fakt pobavilo. Některé situace asi jen tak nevymažu z představ. No... Vlastně ani nechci Kakashi ^_^ Laughing out loud

Život je legrace! Pokud ovšem sdílíte jeho smysl pro humor.
FF

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, St, 2017-01-18 20:20 | Ninja už: 5642 dní, Příspěvků: 2348 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Tady se někdo rozepsal, bezva Smiling Co dodat... Jednoduše tě milujeme, Kakashi, nechť nás i nadále provázíš, a za celou ffku jedno velké LOL! xD

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...