manga_preview
Boruto TBV 09

Pocítit smrt 02 - Po pěti letech

Dívka s oříškovými oči stála před hřbitovem a hleděla do dáli. Slabý vítr si hrál s jejími světle modrými vlasy. S přívětivým úsměvem se otočila za sebe a zasmála se zklamanému výrazu černovlasého chlapce. Ten se od ní uraženě otočil a zabodl své zářivě modré oči do padajícího listí. Byl už podzim a příroda to dávala znát...
"No tak se nezlob! Ale je to vtipný, že se mě vždycky snažíš vylekat a já na tebe příjdu," snažila se omluvit Miako, ale vzhledem k tomu, že se u toho smála, to nebral nějak vážně. Vlastně celé to bylo jen divadlo. Nebyl takový suchar.
Kioshi se znovu otočil a uviděl v dáli přibližující se tři postavy.
"Už jdou," oznámil a Miako na to přikývla. Zadívala se a opravdu rozeznala tři osoby, jak se k nim přibližují. Jedna vysoká, štíhlá s dlouhými růžovými vlasy. A dvě o mnoho menší. Jedna malá holčička, s delšími růžovými vlásky a modrýma očima. Druhá postava byla nepatrně vyšší. Byl to blonďatý chlapec se zelenými oči.
Jakmile zaregistrovali Miako a Kioshiho, rozeběhli se k nim a než se stihli vzpamatovat a dát takticky na ústup, už na nich vysely obě dvě děti.
"Minato, Kushino," pozdravila je Miako. Obě dvě děti společně s Kioshim naprosto zbožňovali. Chování hodně zdědily po otci a dávali to hodně najevo.
"Ahoj," řekla a Kushina a odhalila své zuby, kde sem tam nějaký chyběl.
Mezitím k nim došla Sakura. Nejlaskavější žena, jakou kdy Miako poznala. Kývnutím hlavou jí pozdravila a společně se vydali na hřbitov. Po pár sekundách chůze se dostali k hrobům. Už tomu bylo pět let, co Naruto a Takumi zemřeli.
Sakura pustila ručky svých dětí a vytáhla květiny, které položila na oba hroby. Chvíli tam stála, ale potom jen zahnala slzy a beze slova poodstoupila a pustila Miako a Kioshiho. Miako byla jako poslední. Položila temně rudé růže na kamenné desky.
"Dnes je to pět let," zašeptala a nechala stéct slzu po obličeji. "Chybíte nám, Takumi, sensei..." hlesla si a odstoupila. Chvíli tam ještě stáli a vzpomínali na krásné chvíle, které společně zažili. Ani jeden se neubránil úsměvu. Ale i tahle chvíle musela skončit.
"Půjdeme, ne?" Navrhla Sakura, která se už nedokázala dál dívat na tu chladnou kamennou desku. Oba dva němě přikývli a společně se vydali do jedné čajovny. Cestou toho moc nenamluvili, ještě byli myšlenkami na hřbitově, ale hned, jak dostal každý svůj čaj, konverzace se rozběhla.
"Tak...jak se vlastně vůbec máte?" Optala se růžovláska a usrkla svého třešňového čaje. Miako se škodolibě usmála.
"Ale jo, jde to. Ale ať se pochlubí Kioshi! Našel si holku!" Dotyčný zrudl a praštil Miako do ruky.
"TY! Už jsem ti snad stokrát vysvětloval, že s ní nic nemám! Vždyť jí je šedesát!" Sakura se začala smát. A děti tomu jen nechápavě přihlíželi.
"Dobře, hlavně se uklidněte," pokusila se je bezvýsledně uklidnit.
"Hlavně, že ty furt dolízáš za tím čtyřicetiletým Kakashim!"
"No to víš, že jo! Protože nemám nic lepšího na práci, že?!"
"Přesně tak!"
"TY!!!"
"TAK DOST!" Zaječela Sakura, ale úsměv ze rtů jí nezmizel.
"Promiň," omluvila se Miako. Dobře věděla, že jí hádky nesvědčí.
"V pohodě," zasmála se Sakura.
"A co královny miss Kin a Mari?" Oba dva se znechuceně ušklíbli.
"Čím dál horší. Nedávno jsme měli obyčejnou C misi. Prostě jsme měli doprovodit jakousi holku zpět do Suny. Nic obtížného. Ale ty dvě byly tak otravné, že v půlce cesty radši prohlásila, že to dojde sama," vyprávěla Miako. Sakura se musela zasmát. I ona měla tu čest osobně poznat Kin s Mari, novou týmovou partnerku a sensei. No, stačilo jí to na hodně dlouhou dobu. Nechápala, jak ti dva, můžou mít takové nervy, že to s nimi vydrží.
"A co ty? Někdo na obzoru?" Zeptal se Miako, ale Sakura zavrtěla hlavou.
"Ne, že by tu nikdo nebyl. Jsou tu i takoví, kteří jsou schopni milovat i děcka, ale...víš, nikdy bych nebyla schopna jeho city opětovat," zašeptala a sklonila hlavu.
"Promiň, nechtěla jsem..."
"To nic, to je dobrý," usmála se Sakura a pochmurné myšlenky zahnala pryč.
"A co vy děcka, zlobíte?" Usmál se Kioshi. Děcka překvapeně koukli na jeho úsměv od ucha k uchu. Nečekaly, že si jich někdo všimne.
"NE! Já ne, ale tady Minato jo," bonzla Kushina s úsměvem, přesně takovým, jaký měl Naruto.
"No, Minato! Se pochlub, ne?"
"Ale já nic nedělám!" Hájil se malý blonďatý chlapec.

Poznámky: 

No...tak to nevyšlo úplně dle mého plánu. Bohužel jsem své povídky ztratila při přeinstalaci operační systému (no jo, moje hlava děravá) a tudíž i několik předepsaných kapitol k téhle povídce. Takže díky tomu přidávám tenhle díl později, kratší a řekla bych, že i podstatně horší, než byl původně. A to je to ještě ke všemu o ničem díl...Ach jo...

4.69231
Průměr: 4.7 (13 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele wolfi-sama
Vložil wolfi-sama, So, 2018-07-14 14:22 | Ninja už: 2273 dní, Příspěvků: 512 | Autor je: Kakuzův kardiolog

Mise L3: Tak jsem se díky nedočkavosti dokopala k přečtení dalšího dílu a mám pro tebe vzkaz. TY JSI VÁŽNĚ NECHALA ZEMŘÍT NARUTA?! Tak teď jsem se hrozně naštval a rozmlátím si notebook!! Chjo! Ale jinak příběh je super. Kakashi ^_^ Jména pro jejich dvojčata (teda pokud to jsou dvojčata, ale z minulého dílu to tak vyplývá) jsou bezva. Kakashi YES

Nebudu říkat neplakej, neboť ne všechny slzy jsou zlé...“-John Ronald Reuel Tolkien ;•3
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“-John Ronald Reuel Tolkien
KONOHA.CZ JE MŮJ ŽIVOT....
Podpoř mě na wattpadu... https://www.wattpad.com/user/wolfi-sama ;•3

Obrázek uživatele Kakari
Vložil Kakari, Po, 2016-09-05 19:11 | Ninja už: 5336 dní, Příspěvků: 2061 | Autor je: Ošetřovatelka Kakashiho smečky - specialistka na Pakkuna

Trochu mě zarazilo, že měl Naruto dvě děti, protože v minulé kapitole mu proletělo hlavou, že nikdy nepozná, jaké to je být otcem. Což musel poznat, pokud Sakura čekala jejich druhé dítě. Pokud to nebyla dvojčata, ale to by zas uvažoval o dětech a ne o dítěti. Ale máš můj obdiv, že i přes ztrátu dat jsi povídku napsala znovu, i když tento díl byl trochu uspěchaný.

Život je legrace! Pokud ovšem sdílíte jeho smysl pro humor.
FF

Obrázek uživatele SakuraAngel95
Vložil SakuraAngel95, St, 2016-09-07 17:07 | Ninja už: 4530 dní, Příspěvků: 167 | Autor je: Prostý občan

Jsou to dvojčata, o dětech jako dvojčatech neuvažoval, protože to byla teprv nová zpráva a bylo příliš brzo to zjistit (někdy vícečetné těhotenství jde zjistit relativně brzo, někdy později...7 týden a tak kolem, opravdu to je docela individuální...)
Ztráta dat byla...vyčerpávající, vzhledem k tomu, že tento díl (a pár dalších) jsem psala po třetí, možná proto to je uspěchané.
Děkuju za přečtení Smiling

Moje fan-fiction: Návrat Naruta Namikazeho (dokončená) a ještě Pocítit smrt (pracuje se na tom Laughing out loud )
.........................................................................................................................................................................................................................
Keep calm and be Hokage
Z lásky Z lásky Z lásky
Keep calm and be a Whovian
Z lásky Z lásky Z lásky
Keep calm and say SHANNAROOOOO!
Z lásky Z lásky Z lásky

Obrázek uživatele Lukas IV. Baruto
Vložil Lukas IV. Baruto, Pá, 2015-07-10 22:09 | Ninja už: 4262 dní, Příspěvků: 521 | Autor je: Pěstitel rýže

Dobrý, za 4* chvilku si budu muset zvykat na Sakuru, ale tady se mi zdá docela snesitelná, takže fajn Smiling Ovšem i přes hrob na hřbitově stále doufám a držím naději, že tam někde žije a plní důležitý úkol! Laughing out loud

Každopádně valím rychle dál.

Tvůrce, který pořádně neví, kdy přestat.

Obrázek uživatele SakuraAngel95
Vložil SakuraAngel95, So, 2015-07-11 18:51 | Ninja už: 4530 dní, Příspěvků: 167 | Autor je: Prostý občan

Děkuju! Smiling
No, Sakura, to je kapitola sama pro sebe. Ona by ani možná nebyla tak strašná, kdyby z ní každý nedělal stále takovou hysterku, ona sama o sobě není zas tak špatná, na druhou stranu to asi i dělá to, že z ní Kishimoto kolikrát udělal nepoužitelnou a ubrečenou sirénu, i když to bylo kolikrát zbytečný a přehnaný. Ale tohle je velice subjektivní záležitost a opravdu bych nerada vyvolala nějakou hádku jen svým názorem.

Moje fan-fiction: Návrat Naruta Namikazeho (dokončená) a ještě Pocítit smrt (pracuje se na tom Laughing out loud )
.........................................................................................................................................................................................................................
Keep calm and be Hokage
Z lásky Z lásky Z lásky
Keep calm and be a Whovian
Z lásky Z lásky Z lásky
Keep calm and say SHANNAROOOOO!
Z lásky Z lásky Z lásky

Obrázek uživatele kainen
Vložil kainen, Út, 2015-03-17 16:02 | Ninja už: 3673 dní, Příspěvků: 324 | Autor je: Pěstitel rýže

Hele nechci otravovat... ale chtělo by to pokráčko... jinak tu nedočkavostí vystojím Údolí Konce Laughing out loud

moje skromná první série Laughing out loud http://147.32.8.168/?q=node/113044

oblíbení autoři:
Alalka
Baruto
SakuraAngel95
Camelia
Mystia
Kondrakar
Gohan35
Gagar
NekdoKohoNeznas
Vlkoberan
Lefthandedpower

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan… and yet you are nothing. In the end, you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
―Darth Malak to Revan

"The Dark Lord Revan is dead. I am a servant of the light now."

Obrázek uživatele SakuraAngel95
Vložil SakuraAngel95, St, 2015-03-18 17:59 | Ninja už: 4530 dní, Příspěvků: 167 | Autor je: Prostý občan

Díl prochází posledními úpravami, zítra ho odešlu ke schválení, tak chvilku strpení Laughing out loud

Moje fan-fiction: Návrat Naruta Namikazeho (dokončená) a ještě Pocítit smrt (pracuje se na tom Laughing out loud )
.........................................................................................................................................................................................................................
Keep calm and be Hokage
Z lásky Z lásky Z lásky
Keep calm and be a Whovian
Z lásky Z lásky Z lásky
Keep calm and say SHANNAROOOOO!
Z lásky Z lásky Z lásky

Obrázek uživatele kainen
Vložil kainen, So, 2015-03-07 16:56 | Ninja už: 3673 dní, Příspěvků: 324 | Autor je: Pěstitel rýže

Náhodou... začínalo to dobře, strašně napínavě... a pokračuje to taky fajn... co víc si zatím přát... myslím, že pokračování bude čím dál lepší Laughing out loud takže jen tak dál Laughing out loud

moje skromná první série Laughing out loud http://147.32.8.168/?q=node/113044

oblíbení autoři:
Alalka
Baruto
SakuraAngel95
Camelia
Mystia
Kondrakar
Gohan35
Gagar
NekdoKohoNeznas
Vlkoberan
Lefthandedpower

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan… and yet you are nothing. In the end, you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
―Darth Malak to Revan

"The Dark Lord Revan is dead. I am a servant of the light now."

Obrázek uživatele SakuraAngel95
Vložil SakuraAngel95, Ne, 2015-03-08 12:38 | Ninja už: 4530 dní, Příspěvků: 167 | Autor je: Prostý občan

Děkuju Smiling Upřímně jsem se trochu bála, protože tohle není zrovna můj nejlepší výkon...Ale vynasnažím se, aby to bylo jen lepší a lepší a aspoň tak dvakrát delší, i když následujících několik dílů ještě asi nebudou dle mých představ...Laughing out loud

Moje fan-fiction: Návrat Naruta Namikazeho (dokončená) a ještě Pocítit smrt (pracuje se na tom Laughing out loud )
.........................................................................................................................................................................................................................
Keep calm and be Hokage
Z lásky Z lásky Z lásky
Keep calm and be a Whovian
Z lásky Z lásky Z lásky
Keep calm and say SHANNAROOOOO!
Z lásky Z lásky Z lásky