manga_preview
Boruto TBV 07

**Nový pohled na svět 14**

Prohlížela si mě a bavila se tím, jak jsem nebyl schopen fungovat. Byla to.....
Maiya. Přestože vypadala trochu jinak, byla to ona. Z tohoto obličeje se dívaly její hnědé oči, ale nebyly to oči, které jsem znával. Tatam byla teplost a vřelost jejího pohledu i láska, která z jejích očí vždy vyzařovala. Tyhle oči byly studené, plné pohrdání, arogance a výsměchu – i tak ale nebylo pochyb, že byly její.
Stál jsem tam, neschopen sebemenšího pohybu, zbaven slov. Nechápal jsem naprosto nic. Co tam dělala a jak na mě mohla mluvit TÍM hlasem? Tím hlasem, který mi vyhrožoval ve snech a který mě přinutil k zabití všech ostatních lidí?
Usmála se na mě, spíš jen tak zkřivila rty do posměšného úšklebku.
„Jak…jak je…tohle vůbec možný?“ zašeptal jsem.
Zasmála se, její smích byl krutý.
„Ale prosím tě, jako by to nebylo jasné. Čekala jsem na vhodnou příležitost, to je vše. To já jsem vnukla Karin ten nápad, aby tě políbila – navíc v ten správný okamžik. Pak jsem mohla předstírat, že jste mi strašně ublížili, což mi pomohlo, když jsem tě chtěla přesvědčit, abys kvůli tomu ostatní zabil. Vlastně to nebylo ani moc těžké. Pak stačilo nechat do sebe vrazit to auto, předat ti vymyšlenou vzpomínku o tom, že se stávám smrtelníkem a pak předstírat vlastní smrt. A vy všichni jste tomu uvěřili. Předtím jsem samozřejmě nějak Karin zbavit alespoň trochy její síly, aby si také myslela, že se stává člověkem. To bylo trošku těžší, ale nic s čím bych si nedokázala poradit. Musela jsem donutit tebe, abys to udělal, protože ty jediný tu schopnost máš. Přiměla jsem tě, abys z ní tu sílu vysál, když tě políbila a pak z tvé paměti vymazala veškeré vzpomínky, že se to stalo. Hračka.“ vysvětlovala mi a její pokřivený úsměv ani na vteřinku nezmizel z jejích rtů.
V tu chvíli se ve mně něco zlomilo. Nohy pode mnou klesly a já padl na kolena. Cítil jsem, jako by moje tělo ochablo a snažilo se zpracovat všechny ty informace.
„Ale…proč?“ nevydržel jsem a zeptal se znovu. Věděl jsem, že tíha všeho, co mi řekne, bude příliš velká, ale nedokázal jsem se nezeptat.
„Protože já chci všechno. Víš, na začátku toho všeho jsme byli jakýmsi klanem – měli jsme chránit přírodu, to byl náš úkol, k tomu jsme byli zrozeni. To bylo před stovkami let. Ale pak přišly války a zdálo se, že většina našeho klanu zapomněla, co bylo naším prvotním úkolem.
Až pak Tuathe se skupinou, která sdílela její přesvědčení, že bychom se měli vrátit k našemu původnímu poslání, svrhla vůdce klanu a obrátila klan na tu správnou stranu. Bývalý vůdce, Akio, se svými věrnými založil nový klan, který s tím starým bojoval. Od té doby to tak je. Akio údajně obětoval celou svou rodinu, aby získal temné schopnosti a stal se silnějším. Do klanu se musíš narodit, jinak není žádná možnost, jak získat schopnosti. Tedy, tak si to alespoň všichni myslí. Ale já jsem našla zmínku o něčem jiném. Začala jsem se o to víc zajímat. Ve starých svitcích se psalo, že kombinací temné a přírodní energie lze vytvořit energii uplně jinou, mocnější.
Nikdo se o to zatím nepokusil – já jsem byla první. Mě totiž nestačí mít jen jednu energii – chci všechnu! Nechci být v klanu ani jako vůdce – nepotřebuji ho, budu sama a vládnout celému světu!“
Chvíli se mi zdálo, že se do vykládání naprosto zabrala. Ale při poslední větě jí plály oči touhou po moci. Pokusil jsem se zvednout, ale nohy mi odmítly poslušnost.
Podívala se po mně.
„No, dost už bylo řečí.“ usmála se. V ruce se jí zhmotnila katana, její špičkou ukázala na mě překrásně se na mě usmála.
„Jsi připraven zemřít?“

5
Průměr: 5 (7 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hatake Kakashi269
Vložil Hatake Kakashi269, Čt, 2017-11-23 23:09 | Ninja už: 2313 dní, Příspěvků: 432 | Autor je: Prostý občan

Ďalšia nedokončená super poviedka! A to som bol veľmi zvedavi ako to skočí!!

Obrázek uživatele Aki Uchiha
Vložil Aki Uchiha, Pá, 2017-07-07 13:45 | Ninja už: 4889 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

"Misia L2" Ja si odpadnem. Nakoniec sa vykľula s Maiyu teda poriadná chamtivá, manipulárská, chladná, bezcitná potvora. Chudáčik Sasuke, on sa stal pomstiteľom ,kvôli niekomu kto ani nezomrel, ale pekne si rozohral hnusnú hru, aby získal po čom jeho temné srdce túžilo.Už som sa tešila, že sa dočkám aj ukončenia poviedky, ale pri mojej smole, je tu ďalšia skvelá poviedka, ktorá nakoniec nebola dokončená, čo je obrovská škoda.Sad

Obrázek uživatele Felixík
Vložil Felixík, St, 2016-12-28 21:58 | Ninja už: 3262 dní, Příspěvků: 27 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Mise N:
JÁ TO TUŠIL!!!! Jen mi tam neseděly ty fialový vlasy, ale tušil sem že to bude ona! Laughing out loud Tohle je závěr, kdyby nebyl, myslel bych si že je to něco jako v Naruto filmu: "Road to Ninja" jak byl Menma, ale když je to konec (možná nedopsanej konec) tak to tak asi neni Tak teď ti nevím... Z jedný strany pozitivní a z druhý až moc ospravedlňující je, že se teď Sasuke jeví jako ten kladnej, dobrej, ten podvedenej (což je teda pravda) ale vždyť zabil 3 lidi... Sice pod vlivem manipulace, ale právo volby měl..

PS: teď budu mluvit jako kdyby to byl "skutečnej" příběh: Měl na vybranou, nemuselo se to třeba stát kdyby například nezabil ty holky nebo kdyby se popral s Nejim a prohrál :D

V.x V.

Obrázek uživatele Katsuiyu
Vložil Katsuiyu, Út, 2015-01-06 22:02 | Ninja už: 5507 dní, Příspěvků: 41 | Autor je: Prostý občan

Ahoj, tak jsem se po 100 letech vrátila Laughing out loud a mám v plánu celou sérii dokončit během 1-2 dílů Smiling

Obrázek uživatele Hatake Kakashi269
Vložil Hatake Kakashi269, Čt, 2017-11-23 23:12 | Ninja už: 2313 dní, Příspěvků: 432 | Autor je: Prostý občan

Už sa nemôžem dočkať konca no asi nedockam škoda

Obrázek uživatele Leon. S. Uchiha
Vložil Leon. S. Uchiha, Út, 2015-01-06 16:54 | Ninja už: 4150 dní, Příspěvků: 1297 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

tak dlho som na to čakal Laughing out loud ale musíš pokračovať Laughing out loud

Obrázek uživatele KaKaShi-anna
Vložil KaKaShi-anna, Út, 2015-01-06 14:48 | Ninja už: 3363 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

Prosím Prosím Prosím piš dál Smiling