manga_preview
Boruto TBV 07

3 cesty – 19.

Za hranicemi nemožného

Mladý mudrc šesti cest Taiyo se řítil proti nepříteli, o kterém nevěděl, jestli ho vůbec může porazit. Ale někdo mu věřil a toho člověka opravdu nemohl zklamat, protože pak by mohl být celý jim známý svět v ohrožení. Taiyo se vystřelil do vzduchu, chtěl rovnou zaútočit na démonovo oko, aby ho oslepil. Myslel si, že by to mohlo vyjít, ale těsně předtím démon své ohromné oko zavřel a Taiyo byť byl v této době silnější než Naruto, tak se přes zavřené víčko nedostal. Chvíli posílal všechno co jako člověk s Rinneganem dovedl proti zavřenému oku, ale nebylo to nic platné.
A pak Juubi to své ohromné oko otevřel. Tlak vzduchu odmrštil Taiyoa daleko od Juubiho. Naruto to ze země pozoroval a spěchal k místu, kam měl Taiyo dopadnou, aby ho mohl případně zachytit, kdyby byl nějakým záhadným způsobem omráčen. Taiyo zkušeně dosedl na zem zrovna ve chvíli, kdy k místu dopadu dobíhal z předešlého zranění vyčerpaný Naruto.
Oba dva znovu pohlédli na Juubiho, ale tentokrát na něm opravdu bylo něco v nepořádku. Z jeho jediného oka ztékaly snad černé slzy, ale Naruto i Taiyo tušili, že to bude démonova krev. A jeho oko bylo jiné, změnilo se a to k horšímu. Ať se oba na něj oba dívali, jak chtěli, tak tam viděli něco hodně připomínající jejich Rinnegan.
„To nemůže být dobré znamení,“ děsil se Taiyo.
„To rozhodně ne,“ na to Naruto a ve stejnou chvíli uvažoval, jak by mohl Taiyoa podpořit v boji.
Byl vyčerpaný, to ano, ale na ninjutsu, které ovládal jako ještě obyčejný kluk, to bohatě stačilo, protože chakru pořád měl.
„Létající bůh hromu musí zabrat! Juubi se nemůže pohybovat tak rychle a i když má skoro stejné oko jako mám já a Taiyo, tak nám stačit nebude!“Byl si téměř jistý Naruto a spěchal k Taiyovi.
„Připrav si útok!“ Křikl na Taiyoa Naruto.
Ten se na něj podíval a ze začátku nerozuměl, ale pak viděl, že Naruto motal svými dlaněmi nějaké posunky, kterým nerozuměl. Ale viděl, že díky tomu lépe nahromadil svou vnitřní sílu – chakru. Naruto se těsně pře Taiyoem dotkl země a ostré hroty z hlíny a kamenů vystřelili proti Juubimu. Ten ohromný démon máchl svou rukou a všechny ty špičaté a pro jeho oko nebezpečné věci se rozpadly na prach.
„Vypadá to, že taky dokáže použít Rinnegan!“ Děsil se Taiyo a odvaha a rozhodnost ho pomalu opouštěla.
„To ano, když se mu to nezabodlo do hnáty, ale to nevadí!“ Křikl Naruto.
Juubi i Taiyo vypadali překvapeně. Taiyo chtěl už už vypustit útok, který si přichystal, jenže ve stejnou chvíli ho chytil Naruto za rameno a oba dva se okamžitě ocitli několik metrů za Juubiho zátylkem, dalo-li se to místo tak nazývat.
Překvapený Taiyo vypustil svůj útok a ten povalil Juubiho na zem. Byla to ohlušující rána, když démona dopadl. Země se musela třást ještě desítky kilometrů daleko, ale dokázali, že i Juubi s okem patřícím pouze lidem jako byli Taiyo a Naruto se dá porazit.
„Znovu!“ Zavelel Naruto a Taiyo měl hned znovu připravený svůj útok, který povalil Juubiho do prachu.
Démon se ohnal několika svými ohony v místě, kde předpokládal, že se nachází Naruto a ten druhý, ale oni už tam nebyli. Místo toho stáli na zemi před ním a Taiyo odpálil svůj útok znovu. Juubiho zasáhli přímo ho hlavy a síla tlakové vlny mu zlomila páteř, takže měl svou hlavu s jedním okem překlopenou dozadu na záda.
Ale i když se to stalo, tak Juubi se pořád zvedal ze země, jako by zlomený krk na něj neměl žádný účinek. A pak to oba uviděli, v místě zlomu zářilo odporné tmavozelené světlo.
„Musel se okamžitě začít léčit!“ Poznamenal Taiyo.
„Takže přece jenom to oko nemá na okrasu,“ řekl Naruto.
„To nemá. Ale že by se ho naučil používat tak rychle?!“ Vyděsil se Taiyo.
„Na tom nezáleží! Ani on se nedokáže léčit do nekonečna!“ Řekl nadšeně Naruto.
„A vy si myslíte, že tak dlouho vydržíte?!“ Na to Juubiho děsivější děsivý hlas, ze zalomené hlavy.
Ve stejnou chvíli se na ně řítila jedna jeho pracka. Naruto i s Taiyoiem se okamžitě přemístil jinam, jenže na to místo zároveň směřoval jeden z Juubiho ohonů. Bylo jasné, že pochopil, jak Narutova technika funguje. Ocas dopadl s další ohlušující ránou a zemětřesení následovalo.
Juubi necítil žádný odpor, takže si myslel, že ty dva dostal a začal se smát, tak moc smát, že tím ohýbal zbylé stromy, které po jeho řádění zůstaly ještě stát.
„Dostal jsem je! Dostal!“ Stále se radoval Juubi, jestli se tedy jako démon mohl radovat.
Naruto a Taiyo se objevili několik kilometrů daleko od Juubiho v místě, kde Naruto zanechal jednu ze svých teleportačních značek.
„Jak?“ Divil se Taiyo.
„Neříkal jsem, že jsem shinobi? Musím plánovat dopředu,“ řekl Naruto.
„Takže si předvídal, že by se nám mohlo hodit místo k ústupu?“ Zeptal se Taiyo.
„Ano,“ přikývl Naruto.
Možná, že právě teď byl Taiyo rád, že je Naruto shinobi, jeho samotného, by takový plán nikdy nenapadl a nikdy by neměl k dispozici takovou techniku, která by je sem oba přepravila.
„Taiyo. Možná se v legendách z mé doby mluví jenom o tobě jako o Mudrci šesti cest,“ začal Naruto.
„Mudrci Z šesti cest, nezapomínej ta to Z,“ na to Taiyo.
„V mojí době tam žádné Z není. Každopádně sám tohoto Juubiho nedokážeš porazit. Musíme spolupracovat,“ na to Naruto.
„Chápu. Synchronizované útoky,“ na to Taiyo.
„Na ty nejspíše nemám sílu. Mít tak pořád v sobě Kuramu,“ na to Naruto.
„Kuramu?“ Divil se Taiyo.
„Ano část Juubiho, co byla ve mně zapečetěná. Byl to devítiocasý liščí démon, známý jako Kyuubi no Youko, ale tys ho pojmenoval Kurama,“ řekl Naruto.
„Hmm. A co ty ostatní jména?“ Zeptal se Taiyo.
„Myslím, že ty je dokážeš vymyslet,“ usmál se v této nepříjemné situaci Naruto a podíval se znovu směrem, kde byl Juubi.
„Musíme ho porazit, rád bych Kuramu poznal osobně,“ usmál se Taiyo a pln nového odhodlání a odvahy se vydal vstříc nebezpečí.
Oba dva zase utíkali lesem k místu, kde byl Juubi. Každý si vymýšlel strategii, tak Juubiho porazit, co musí udělat, aby se toho démona zbavili.
„Naruto, takže jsi říkal, že jsem toho démona rozdělil na několik částí?“ Zeptal se Taiyo.
„Ano, protože jsi nemohl dopustit, aby Juubi znovu kráčel po tomto světě,“ řekl naruto.
„Znovu?“ Divil se Taiyo.
„Ano, znovu,“ na to Naruto.
„Jak znovu?“ Nechápal Taiyo.
Narutovi to už naštěstí došlo, co zapomněl zmínit. Musel všechno uvést na pravou míru a Taiyovi poskytnou všechny informace, které potřeboval.
„Juubiho si porazil a zapečetil do sebe,“ začal s vysvětlováním Naruto.
Taiyo přikyvoval, na znamení toho, že Narutovi zatím rozumí. Sice netušil, jak by mohl takového ohromného démona do sebe zapečetit, ale pravděpodobně to byla jeho práce, aby na to přišel. Musel na to přijít.
„A když se tvůj život chýlil ke konci, tak si Juubiho chakru rozdělil na devět částí, tak vzniklo devět velkých démonů a nejsilnější z nich byl Kurama, co byl ve mně,“ povysvětlil Naruto.
„To zní zajímavě. Samotného by mě to nikdy nenapadlo,“ řekl si spíše pro sebe zamyšlený Taiyo.
„Takže nakonec je dobře, že jsem v této době, ne?“ Nahodil Naruto.
Taiyo jenom přikývl, že s ním naprosto souhlasí. Utíkali, tak rychle jak si jenom mohli dovolit, aby se příliš nevysílili. Naruto, ale pociťoval, že má už opravdu málo chakry, nevěděl, jak moc bude moci Taiyo pomoci, ale musel.
Když dorazili na rozsáhlou planinu, kterou Juubi mezitím vytvořil, tak se zhrozili. Nikdy neviděli větší spoušť, ale nikdy taky neviděli většího démona, než Juubiho. Juubi mezitím, co Naruto a Taiyo byli daleko odtud, tak očividně řádil. Jeho krk byl stále ještě mírně vychýlen a jeho léčba stále pokračovala. Takže i když ho to definitivně neodrovnalo, tak nebyl ještě při plné síle.
„Teď máš šanci Taiyo, nedává moc pozor, myslí si, že nás zabil, můžeš ho zapečetit,“ řekl Naruto.
„Jenže já zatím nemám vymyšlené, čím ho zapečetím,“ řekl Taiyo.
Naruto vypadal překvapeně. Myslel si, že pro legendárního Mudrce šesti cest nebude nic nemožné, jenže bez pečetící techniky nemohli Juubiho nikdy porazit. Pak si ale Naruto vzpomněl, jak jen mohl zapomenout? Pečetící technika, co v něm držela Kuramu a poté i chvíli Juubiho, by mohla fungovat.
„Jenže Taiyo, bude s Juubim žít ještě několik desítek let, pečeť musí vydržet!“ Uvažoval Naruto.
„Naruto, jak si měl v sobě zapečetěného Kuramu?“ Zeptal se Tayio, kterého v tuto chvíli nenapadlo nic lepšího.
„Popravdě to byla tvoje pečetící technika, zachovala se až do mojí doby,“ řekl Naruto.
„Ano, jenže já jí nejspíše nevymyslel, to tys mi o ní řekl,“ na to Taiyo.
„Takže, kdybych se sem nedostal a neřekl ti, jak ta pečetící technika funguje, tak vznikne časový paradox a bude to Juubi, kdo pravděpodobně zničí svět,“ řekl Naruto.
„Přesně,“ na to Taiyo.
„Tak to abych ti vysvětlil, jak to funguje,“ řekl Naruto.
Taiyo s tím souhlasil a Naruto se hned na to dal do vysvětlování pečetící technika Poustevníka z šesti cest. Každé slovo, co Naruto řekl Taiyo hltal a neopovážil se ho zapomenout. Po chvíli byl s vysvětlováním hotový a Taiyo si byl naprosto dokonale jistý, že tu techniku zvládne. Kdyby ne kvůli sobě, tak kvůli Karyu a Narutovi musel.
Problémem však bylo, že zatím, co se ti dva mezi sebou bavili, tak se Juubi definitivně vyléčil a byl zase v plné síle. To byl problém.
„Jdi Taiyo, to zvládneš!“ Pobídl Naruto svého předchůdce.
Taiyo se na Juubiho vrhl, pečetící techniku měl připravenou, jenže až na poslední chvíli uviděl, že Juubi už má zase rovný krk bez sebemenší známky po předchozím úrazu. Chtěl ho okamžitě zapečetit, dokud ho Juubi ještě příliš nepostřehl. Jenže Juubiho Rinnegan byl stejně vnímavý jako Rinnegan, který vlastnil Taiyo. I když byl trochu vyvedený z míry, že je ten člověk stále naživu, tak okamžitě reagoval a ohnal se třemi svými ocasy po Taiyovi, ale ten je zachytil a aktivoval pečetící techniku. Juubi byl do něho vtahován, ale bránil se a dařilo se mu to.
Ani Taiyo, ani Juubi nemohli na to druhého zaútočit, protože se přetahovali na život a na smrt. Ten, který prohraje, by mohl zemřít.
„Mít tak sílu na oslabení Juubiho!“ Říkal si v duchu Naruto.
„Hah!“ Ozvalo se kdesi v Narutově hlavě.
Lekl se, protože nic takového už dlouho nezažil. Ten hlas byl tak nějak známý, ale byl strašně daleko, takže nemohl říct s určitostí, komu patřil.
„Co to bylo?!“ Ptal se sám sebe Naruto.
„Už si zapomněl?“ Na Naruta známě neznámý hlas.

Poznámky: 

Já vím, já vím. Už je to opravdu dlouho, co se tady objevil poslední díl, ale jak zjišťuji, tak vysoká škola není žádná sranda Laughing out loud
Samá projekt, semestrální práce a zápočtový týden + zkouškové období, které teprve přijde. Snad to zvládnu
Promiňte, že to tak trvalo a díky za komentáře,
Orenji

5
Průměr: 5 (14 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mr.viper
Vložil mr.viper, Pá, 2014-01-03 03:29 | Ninja už: 3819 dní, Příspěvků: 39 | Autor je: Prostý občan

Díky že jsi vydal další díl, už jsem se nemohl dočkat. Tenhle díl byl úžasnej a už se těším na pokračování. Jen tak dál.

Obrázek uživatele NaruSaku4Ever
Vložil NaruSaku4Ever, Pá, 2013-12-27 13:05 | Ninja už: 3936 dní, Příspěvků: 37 | Autor je: Prostý občan

Dobré som zvedavý ako dopadne zapäčatenie Juubiho Laughing out loud