manga_preview
Boruto TBV 08

...a tohle je můj epilog

Život je sv**ě.
Ležím na chladné promáčené zemi, z břicha mi lezou vnitřnosti a vytékají potoky krve. Celý se třesu a někde v dáli slyším jak si někdo brousí kosu.
Pootevřu oči. Dá mi to dost práce. Přijde mi to jako to nejtěžší co jsem kdy chtěl udělat.
Vidím rozmazaně. Je to díky tomu zatracenýmu dešti. Proč musí chcát zrovna teď, když se chystám zdechnout. To si snad ze mě bůh dělá srandu nebo, že by bulel kvůli mně, že svět opouští takovej frajer jako sem já. Hmmm zajímavá to otázka.
Chci se pohnout, ale tělo mě neposlouchá a tak jen ležím a hýbu očima a nechávám ať déšť dělá svoji práci.
Uvidím ji. Dívku, kterou miluji. Její přenádhernou tvář zkrápí déšť. Vypadá tak kouzelně. Něco ten obraz, ale kazí. Něco je špatně. Celá se třese, zatíná zuby a své jemné ručky tiskne na moji ránu a snaží se mi nacpat všechny ty vnitřnosti zpátky kam patří.
Cítím podivné hřejivé teplo. Je tak příjemné, konejšivé, láskyplné. Smaragdová záře mě na chvilku oslepí. Povzdechnu si. Vím co dělá. Sakra copak neví, že mě už nezachrání, ale proč se rozčiluju já bych na jejím místě udělal to samé.
Usměju se nebo si alespoň myslím, že to jako úsměv vypadá. Chce mě zachránit, vyléčit, vrátit zpátky do života, abych si ho s ní mohl naplno užívat.
Jak jen je naivní. Nechce si připustit pravdu, že mě už není pomoci.
Pláče. Její slzy mi dopadají na hruď. Cítím se tak špatně, je mi ze mě na blití, že ji tolik ubližuji, že jenom kvůli mně musí tak trpět. Tohle jsem ji nesliboval, tohle jsem ji nechtěl dát.
Zachvěju se. Už je to tady. Slyším kroky a dívčí volání. Už si pro mě jde.
V její tváři se zračí čiré zoufalství. Nechápe proč to nefunguje. Neví co je špatně. Tolik se snaží, ještě víc než předtím, ale je to marné. Nedokáže zacelit tu ránu. Nehodlá se však smířit s nevyhnutelným.
Světlo nabude na intenzitě a ozáří ten malý palouk skrytý v lese. Jak je krásná, tak je i paličatá.
Co si jen počne až tady nebudu?
Bude zase sama?
Bude se opět trápit?
Vím, že bude plakat, moc a moc plakat. Noci se pro ni stanou dlouhé, chladné a osamělé. Tak moc osamělé. Už nebude nikdo kdo by ji obejmul. Zahřál, když ji bude zima. Smál se s ní. Šeptal do uší zamilovaná slůvka a říkal jí kolik by si přál mít dětí. Cítím jak mi něco teče z očí a déšť do není.
Jak ji znám nebude stát o lítost druhých. Bude chtít být sama se svým smutkem a zoufalstvím. Už teď slyším její pláč. Oplakává mě a Nawakiho. Svého milého a bratra, dva lidi, které nedokázala ochránit. Vyčítá si minulost, která ji dělá jen nešťastnou.
Ne! Tohle se nemůže stát. Nebude z ní troska ani nějaká ubulená ženská. Je silná, silnější než byla dřív. Je to ta nejsilnější ženská jakou jsem kdy potkal. Co potkal, já se do ní zamiloval. Nenechá se už znovu zlomit. Má přátele, kteří jsou s ní.
Ale co když tohle všechno nebude stačit. Co když….
Tělo se celé napne. Rty se zachvějí a já začnu vykašlávat krev. Konec je tady. Tak brzo jsem ho nečekal. Ne když jsem si konečně našel holku, co holku pořádnou ženskou, pro kterou stojí za to žít.
Žít.
To slovo mi rezonuje v hlavě. Přeji si, toužím, prahnu po tom, aby se vyplnilo, aby se stalo skutečností, ale je to jen mé zbožné přání, které se v mžiku rozplyne, když se podívám na střeva, vylézající mi z břicha.
Musím jí to říct. Ta magická slova, která touží slyšet každá žena. Slyšela je ode mě už tolikrát. Poprvé plakala a vášnivě mě líbala. Po druhé se smála štěstím a zavěšená do mého rámě se se mnou hrdě procházela Konohou. Po třetí zněla za svitu luny, kdy má a její slova lásky přerušovalo opojné milostné sténání plné naplnění a chtíče. Po čtvrté…., takhle bych mohl pokračovat donekonečna a smál bych se a plakal přitom.
Co když teď to bude jiné?
Co když ji tím ublížím?
Co když má slova budou mít následky v budoucnosti?
Co když…., ale kašlu na to. Jestli tu mám chcípnout tak to nebude jen tak. Odejdu s úsměvem na rtech a s pocitem, že ví co k ní cítím.
Zatnu zuby a snažím se pohnout. Křičí na mě, ať se nehýbu, ať toho nechám, že to všechno jenom zhorším. Hlupáček jeden můj maličký neví, že už to horší je. Nemůže mě nijak zastavit ani použít svoji obří sílu. Je bezmocná a to ji štve nejvíc.
Přemáhám všechnu tu bolest. Skrze uslzené oči se na ni dívám. rty se pohybují snažíce se vydat souvislá slova. Připadám si jako nemluvně, které se učí mluvit.
Naklání se ke mně. Prosí, ať toho nechám.
Třesoucí se rukou ji popadnu za vestu. Pod vší tou látkou ucítím její božská ňadra. Pane bože za co mě to jen trestáš. Zaúpím hluboko uvnitř své mysli zoufalstvím při představě, že už si s nimi nebudu nikdy moct hrát a mazlit se.
Ten pocit mě celého rozechvěje. Vír vzrušení a vlna vzpomínek na společně probdělé noci mi dávají sílu překonat tu zkurvenou bolest. Začínám vidět jasně. Touha mi dala sílu vzdorovat smrti.
Sevřu ji pevně vestu. Držím se jí jako záchranného lana, které mě má udržet naživu.

„Miluje tě,“ dostanu ze sebe a doufám, že to zní alespoň trošku romanticky, ale silně o tom pochybuji.
Začnu kašlat. Dusím se vlastní krví. Je to jako žrát železo, který vám někdo násilím rve do krku. Ten pocit je fakticky odpornej.
V její tváři vidím překvapení, zděšení, radost a bolest mísící se se slzami dohromady.
Snažím se usmát, ale nejde mi to. Krev mi plní plíce a ty ji šmahem posílají do pusy, ze které mi vytéká. Až teď si uvědomuji, že to muselo být to nejděsivější vyznání lásky. Nu což, teprve jsem se začal učit být romantikem.
Srdce začíná vynechávat. Už dále není schopno tančit ten těžký tanec života. Je už příliš unavené a chce už jít konečně spát. Světla ramp pohasínají a show, ta hříšná životní show pomalu končí.
Ještě ne, ty nanicovatá červená pumpo. Zavřu na něj a krvaví gejzír z mých úst ztvrdí má slova rudým inkoustem. Ještě je tu něco co musím udělat. Co oba chceme udělat. Jestli mám chcípnout jako pravý romantik tak ty mě to ještě necháš udělat a ještě mi k tomu parádně zatleskáš.
Už z toho všeho magořím. Povídám si s vlastním srdcem. Takhle dopadá člověk, když ztratí příliš mnoho krve.
Seberu všechnu svoji sílu. Srdce k tanci vyzve touhu. Dívka v černém užasle na mě hledí. Žasne nad tím jak láska mocná dokáže být.
Vyplivnu krev. Ruku na vestě pevněji sevřu. Jediným mocným pohybem si k sobě přitáhnu tu prsatou blondýnu, kterou miluji víc než cokoli na tomto bídném světě a dávám jí takovýho francouzáka, na kterýho do nejdelší smrti nezapomene.
Chvěje se, ale strach to není. Vzrušení a překvapení jí celou rozechvívají. Drtí mé rty svými. Naše jazyky si spolu hrají. Laskají se, olizují a cumlají. Je tak nádherné líbat se s někým koho tak moc milujete, škoda jen, že tohle je pro mě už naposledy.

„Nashledanou, má princezno.“
Krev a slzy v jedno se mísí. Trpkost a sladkost našeho loučení dojímá i samu Smrt jež tomu všemu mlčky přihlíží.
Usměju se, naposledy pohladím její běloskvoucí tvář. Srdce povyskočí radostí a pukne vysílením.
Světlo mi z očí mizí, ruka bezvládně padá k zemi. Mé tělo zachytí do svého láskyplného náručí. Naléhavě křičí ať se probudím, že teď není čas spát, že musíme dokončit svoji misi.
Kráčím ke světlu, za sebou slyším její křik a pláč. Hořkost plnými doušky polykám a sám sebe nenávidím za to jak moc jsem jí ublížil a nedokázal splnit to, co jsem jí slíbil.
Jmenuji se Kato Dan, a tohle je můj epilog.

Poznámky: 

Tak tohle je zatím nejkratší povídka, kterou sem na Konohu dávám Smiling
Budu vděčný za každou vaši kritiku a názory. Je pravda, že povídka obsahuje trošku silnější slova, chtěl jsem tomu dodat tomu takový drsnější punc. A to jsem se ještě držel zpátky.
Takže zkrátka a jasně. Jestli se vám povídka líbí nebo nelíbí nebojte se to vyjádřit svými komentáři.
Děkuji moc.

4.89655
Průměr: 4.9 (29 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Ne, 2017-02-05 02:14 | Ninja už: 2679 dní, Příspěvků: 3005 | Autor je: ONLINE, Metař Gaarova písku

Misia V2: Som veľmi rada, že som natrafila na tvoju poviedku, lebo predsa mužský pohľad má svoje špecifiká a navyše, keď je muž citlivý ako ty Smiling Mne sa páči, ako si poňal Dana. Dan predsa nebol žiadna mäkota, bol to silný nindža, ktorý sa chcel stať Hokage a Tsunade by si isto nevybrala dajakého ťuťmáka. My sme ho videli hlavne v jej spomienkach, kde nebojoval, ale miloval. Však jej aj pomohol pri boji s Madarom v stave ET, kde bola vidieť jeho sila. Námet je originálny. Človek, ktorý zomiera, má obmedzený čas, tak tryská z neho to, čo za normálnych okolností by nevyplodil. Predsa zomiera mladý muž, ktorý mal svoje ciele, sny a lásku krásnej ženy, nuž v takomto prípade je smrť drsná. Tempo a gradácia deja je vynikajúca Smiling Čiarky sú ošemetné asi pre každého okrem jazykovedcov, aj tí majú niekedy rôzne názory Laughing out loud Prečítam si aj ostatné tvoje dielka, zaujal ma tvoj štýl a zmocnenie sa témy Smiling

Obrázek uživatele Lauri-Chan XD
Vložil Lauri-Chan XD, St, 2015-06-03 22:09 | Ninja už: 3312 dní, Příspěvků: 29 | Autor je: Pěstitel rýže

Nádherný Smiling bulím tady jako želva Smiling

Obrázek uživatele Sumiko Shiroo
Vložil Sumiko Shiroo, Čt, 2014-03-20 17:16 | Ninja už: 3919 dní, Příspěvků: 230 | Autor je: Pěstitel rýže

Jsem strašná citlivka, tohle čtu snad po stý a stejnak pořád brečím jak malá. Boží. Smiling

Nevím kdo jsem,či jsem,kam jdu,čí jsem posel,čeká mě smrt nebo spása,ale i tak se usmívám...

http://my-diary-life-world.blog.cz/

Obrázek uživatele Yamako
Vložil Yamako, Út, 2014-01-28 20:38 | Ninja už: 3800 dní, Příspěvků: 415 | Autor je: Pěstitel rýže

Toto je dokonalé! Sice jsem si představovala Dana jako jemného romantika, ale i tahle jeho verze je boží! Páni, skoro jsi mě rozbrečel! A to je co říct, protože já se nedojímám a brečení nechávám někde v šuplíku. Laughing out loud Při některých částech jsem se až červenala *je rudá jak rajče* ale toto je jedna z mála povídek, které se mi opravdu líbí, můžu je číst pořád dokola a nikdy mě neomrzí Smiling 5* a jdu se kouknout na další tvoji tvorbu :3 ^^ Smiling Edit : čtu si to znovu a poslouchám i nějakou tu hudbu - boha ono mě to rozbrečelo T.T

Žrouti všech žroutů, spojte se!
Jsem hrdou členkou Spolku Žroutů knih! Naše závislost na knížkách a jejich rychlé čtení je přímo legendární. Přesto se nemusíte obávat, že jste o nás ještě neslyšeli... Spolek založen 12.3.2009 Kdo fandí knížkám, ať se přidá! ^ω^

Co se týče hraní - je jednoduché poznat jestli mluvím o postavě nebo o sobě - já jsem Yami, postava Yamy Laughing out loud

Obrázek uživatele Nildon
Vložil Nildon, St, 2014-01-29 12:19 | Ninja už: 4865 dní, Příspěvků: 201 | Autor je: Narutova žákajda

Ahoj, jsem moc rád, že se ti povídka líbí a děkuji ti za tvůj za úžasný komentář, který mě také dojal.
Snad se ti mé ostatní povídky budou také tak líbit jako tahle.

Obrázek uživatele Rebel
Vložil Rebel, Pá, 2013-10-25 12:58 | Ninja už: 3866 dní, Příspěvků: 51 | Autor je: Pěstitel rýže

rozbrečelo meto nadchlo me to pokračuj

nikoho nemam kto by sa zaujimal o naruta niekedy si hovorím že som blazon niekedy plačem nariekam. čo ja by som za to dal.ale ked niekomu poviem o narutovi hned sa pustia do uražok moja rodina hovorí že su to gebuziny. ale ja viem že sa mylia ja najdem spôsob jak sa postavit ja idem dalej!!!

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, Po, 2013-10-21 22:27 | Ninja už: 4703 dní, Příspěvků: 2392 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

Zajímavý nápad, silnější slůvka mě moc neoslovila, ale je to sugestivní, to se musí nechat. Část s polibkem už mi přišla nadbytečná, ale ty jsi autor, takže do toho ti kecat nemůžu.

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele Kilián
Vložil Kilián, Po, 2013-10-21 21:47 | Ninja už: 4575 dní, Příspěvků: 65 | Autor je: Pěstitel rýže

Je to opravdu moc hezká povídka. Nedokážu slovy popsat svoje opravdové pocity, protože při čtení této povídky si můj mladší bratr pouštěl "Děti z Bullerbynu". Trochu mi tam nesedí změna pocitů na začátku v části:Vidím rozmazaně. Je to díky tomu zatracenýmu dešti. Proč musí chcát zrovna teď, když se chystám zdechnout. To si snad ze mě bůh dělá srandu nebo, že by bulel kvůli mně, že svět opouští takovej frajer jako sem já. Hmmm zajímavá to otázka. Jinak se mi to opravdu moc líbilo.


Obrázek uživatele Mitora
Vložil Mitora, Pá, 2013-10-11 15:20 | Ninja už: 4252 dní, Příspěvků: 807 | Autor je: Tsunadin fackovací panák

Páni Shocked to je úplně skvělá povídka Laughing out loud Obdivuju tě... Napsat něco takového jenom za pomocí dvou přímých řečí... Laughing out loud Opravdu se mi to hustokrutopřísně líbilo Laughing out loud

Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, Pá, 2013-10-11 14:58 | Ninja už: 4227 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Mám v poslední době málo času, ale konečně se dostávám k okomentování Smiling
Celkově je to mrazivý, úplně mi to prostupuje tělem a i když s jedná o smrt, v některých chvílích to bylo i humorný. Prostě v tom bylo opět zamícháno tolik pocitů a emocí, že jsem zadržovala dech :3
K Danovi to absolutně nesedí z té stránky, kterou nám Kishi ukázal - tys nám ho ukázal odvázanějšího, trhlejšího a zamilovanějšího a proto je to lepší Eye-wink
Takže nemůžu jinak než 5* a říct - Páni!!! :oo Laughing out loud

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Nildon
Vložil Nildon, Pá, 2013-10-11 21:43 | Ninja už: 4865 dní, Příspěvků: 201 | Autor je: Narutova žákajda

Kami-chan:

Na tvoje komentáře se vždycky moc těším neb se z nich mnoho naučím a dozvím.
Povídka mě napadla spontáně, když jsem měl depresi po stesku z blízké osoby a tak jsem se chtěl nějak vyřádit. A jako první mě v mém smutku napadla první věta a pak už to byla tak nějak jednoduché. Vlastě ani nevím pro jsem si vybral Dana, možná to bylo tím, že scéna kdy umírá a Tsunade se ho snaží zachránit je opravdu tak dojemná, zoufalá, zvláště když uvážíme, že Tsunade přišla už o svého bratříčka Nawakiho.
A tak jsem se snažil vyjádřit jeho pocity, ale né tím starým romantickým způsobem, ale trošku tvrději a zoufaleji. I když by na povídce bylo ještě co zlepšovat, nechal jsem ji jak je. Ještě by se mohla stát, že by byla delší Smiling
Děkuji ti za tvůj komentář a i za to, že si povídka líbila.

Obrázek uživatele Atreides
Vložil Atreides, St, 2013-10-09 19:42 | Ninja už: 5522 dní, Příspěvků: 271 | Autor je: Student Akademie

Hned první věta mi řekla, že to bude stát za to. Taky mě to sice k Danovi nesedí ale je to pekelně dobré. To že tu nejsou žádné rukavičky a jak ty říkáš sám, že to má takový drsnější punc tomu jenom prospívá. Je to prostě skvělé, jasných 5 hvězdiček a víc už k tomu není třeba dodávat.

"War. War never changes..."

Obrázek uživatele Tory
Vložil Tory, Út, 2013-10-08 20:43 | Ninja už: 4318 dní, Příspěvků: 788 | Autor je: Konohamarova chůva

Kdybych mohla dát víc hvězdiček, tak bych to udělala.
Totálně Jashinistická povídka!! Obdivuju, že za celou povídku jsou tam jen dvě přímé řeči. Prostě DOKONALOST!!! Kakashi YES Laughing out loud

[/hide]

Občas si tak večer ležím v posteli, dívám se na hvězdy a říkám si: Kde mám ku**a střechu?!
Tobiho syn je hodný chlapec! Ne! Tobiho dcera je ještě hodnější chlapec!! *by Somča Laughing out loud *
Gaiův táta: Sobečtí lidé jsou... jako kočky. Gai: A chlupatí lidé? Gaiův táta:Taky jako kočky. xDDD

Obrázek uživatele Nildon
Vložil Nildon, St, 2013-10-09 09:19 | Ninja už: 4865 dní, Příspěvků: 201 | Autor je: Narutova žákajda

Tory:

Děkuji za tvoji chválu. Původně jsem to plánoval, že se Dan bude vykecávat Smrtí, ale nějak mi to vůbec nesedělo tak jsem to škrtl a rozhodl se zaměřit jen na dvě důležité věty. A to "Miluji tě" a pak "Nashledanou"
A výsledek jsi už sama četla Smiling

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Po, 2013-10-07 23:59 | Ninja už: 5708 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Šmankote, tak tohle bych rozhodně od Dana nečekala, ale pekelně se mi to zalíbilo. *jiskří jí v očích*
Chválu tu psát nebudu, ta už je zde nepotřebná. Každý tvůj počin má ducha, srdce, takže se vždy těším, co dalšího nám přineseš. Smiling
Až budu mít čas, opravím ti tvé povídky. Gome, ale nějak sama nestíhám. Ty víš, proč.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Nildon
Vložil Nildon, St, 2013-10-09 09:26 | Ninja už: 4865 dní, Příspěvků: 201 | Autor je: Narutova žákajda

Yuki Kaze-san:

Jsem moc rád, že to mě vkládáš takovou důvěru. Tvá slova mě vždy tolik nabudí k dalším povídkám, že jich v hlavě najednou tolik, že je ani nestíhám psát. A nejen povídky mám v hlavě Eye-wink Eye-wink :wink
Původně jsem ti své povídky chtěl poslat na korekturu, ale chtěl jsem tě překvapit dalším svým počinem, aby jsi měla ze mě radost.
A z jakého důvodu vlastně nestíháš, nějak jsem to zapoměl Eye-wink

Obrázek uživatele mestekova
Vložil mestekova, Po, 2013-10-07 21:00 | Ninja už: 5326 dní, Příspěvků: 1299 | Autor je: Pěstitel rýže

Fú, zostala som fakt šokovaná, keď som začala čítať poviedku. Naozaj tam sú tie silnejšie slová, ale páči sa mi to. Výber slov veľmi precízny Eye-wink. Má to svoj nádych, taký zvláštny a zaujímavý. Pri niektorých častiach som sa červenala Laughing out loud Nie je to síce taký Dan, akého som si predstavovala z toho mála čo sme videli v Anime, tam mi prišiel niečo podobné ako Minato - taký láskyplný, nežný a bla bla bla Laughing out loud, ale v tvojom drsňáckom podaní to má svoje čaro, a sakramentsky sa mi to páčilo! Takže dávam určite 5* Smiling

FF série - pre milovníkov Sasukeho a Gaary :)

FC PRE SABAKU NO TANARIS: http://147.32.8.168/?q=node/107525#new

Obrázek uživatele Nildon
Vložil Nildon, Pá, 2013-10-11 20:16 | Ninja už: 4865 dní, Příspěvků: 201 | Autor je: Narutova žákajda

mestekova:

Ahoj
Velmi zajímavý výběr postav. O Gaarovi uvažuji už dlouho, že něco napíšu, ale zatím jsem se k tomu nějak nedostal.
Když nad těmi jmény tak přemýšlím tak už mě i něco napadá. No uvidíme co z toho vznikne. Zatím se, ale věnuji podobným příběhům akorát z pohledu žen. Jestli máš i nějakou oblíbenou ženskou postavu z Naruta tak napiš a možná vytvořím i netradiční pár Smiling
Jinak ti ještě jednou děkuji za tvůj komentář, moc mě potěšil a vdechnul novou inspiraci do žil.

Obrázek uživatele mestekova
Vložil mestekova, Pá, 2013-10-11 20:23 | Ninja už: 5326 dní, Příspěvků: 1299 | Autor je: Pěstitel rýže

Tak to si určite počkám na to, čo vyplodíš, keď už ťa niečo napadá. Samozrejme, čas ťa nenáhli a ani ja. Je na tebe ako dlho to bude trvať, treba mať vynikajúcu inšpiráciu a hlavne chuť sa do toho pustiť. Z pohledu žen? To ma v celku zaujalo. Mám rada Hinatu a trošku Sakuru. Všetko to nechávam na tebe. Mám rada prekvapenia.
Som rada, že ťa môj komentár povzbudil. Pevne verím, že k vynikajúcim výsledkom, aj keď ako tak pozerám, píšeš výborne, takže neviem či sa u teba dajú dosiahnuť ešte lepšie výsledky.
Smiling

FF série - pre milovníkov Sasukeho a Gaary :)

FC PRE SABAKU NO TANARIS: http://147.32.8.168/?q=node/107525#new

Obrázek uživatele Nildon
Vložil Nildon, Pá, 2013-10-11 21:49 | Ninja už: 4865 dní, Příspěvků: 201 | Autor je: Narutova žákajda

Pořád se mám ještě hodně co učit a zlepšovat, zvláště pak pravopis, který je mojí Achillovou patou.
No nevím jestli moje práce jsou tak dobré jak říkáš. Něco ujde, něco vůbec ne a něco mi přijde, že to vůbec nedává smysl. Jsou to spíš takové šílenosti, kterých jsem pracoval týdny a nakonec mi přijdou naprosto nedodělané. Zrovna teď mám dilema u jedné povídky, jestli z ní udělat sérii nebo jednorázovku.
Na Sakuru bych už mám něco delší dobu vymyšleného, akorát je to trošku kapánek extrém a ještě si s tím budu muset pohrát, aby to tak nepohoršovala.
A co se týče Hinaty - mé nejoblíbenější postavy tu jsem už trošku proměnil v jedné spoluautorské povídce. I když nevím jestli ta změna je dobrá nebo špatná. Ale je to terpve začátek její proměny tak ještě uvidím co s ní udělám.

Obrázek uživatele mestekova
Vložil mestekova, Pá, 2013-10-11 21:59 | Ninja už: 5326 dní, Příspěvků: 1299 | Autor je: Pěstitel rýže

Mne osobne sa toto tu fakt páčilo. Pravopis je problém takmer každého človeka a to sa nejako vyrieši, poprípade oprava vo Worde plus slovník. Máš zaujímavé myšlienky a aj štýl písania či inak povedané, postava sa v tvojich rukách vyvíja úplne inak, ale zaujímavo. Určite tam niečo je, o tom nepochybuj. V každom prípade sa chystám na prečítanie tvojich poviedok, takže sa teším. A viem, že všetko zvládneš na 5*, prečo by aj nie, ide o predstavivosť a ty ju máš naozaj veľmi dobrú Eye-wink Nebudem to však preháňať s chválením, lebo to škodí Sticking out tongue

FF série - pre milovníkov Sasukeho a Gaary :)

FC PRE SABAKU NO TANARIS: http://147.32.8.168/?q=node/107525#new

Obrázek uživatele Nildon
Vložil Nildon, Pá, 2013-10-11 22:12 | Ninja už: 4865 dní, Příspěvků: 201 | Autor je: Narutova žákajda

Budu doufat, že tě moje povídky a básně neuspí, většina je totiž ukrutně dlouhá a jak já sám říkám, fungují jako dobrá ukolébavka.
Přesně tak moc chvály škodí a mě by se spíš hodila kritika, abych věděl na jaké části se zaměřit a kde mám slabiny.
Tvá slova mě hodně dojímají a jsem za ně neskutečně rád.

Obrázek uživatele Nildon
Vložil Nildon, St, 2013-10-09 09:30 | Ninja už: 4865 dní, Příspěvků: 201 | Autor je: Narutova žákajda

mestekova:

Chtěl jsem Dana pojmout trošku netradičně a výhoda byla ta, že o něm víme tak málo. Takže se mi otevřeli netušené možnosti. Jak říkáš z toho co víme je Dan romantický, milý atd., ale jaký je skutečně chlap, kterej dokázal sbalit Tsunade, toť otázka.
A tak jsem ho pojmul takto v drsnějším stylu. Inspiraci jsem našel v komiksové sérii Sin City, kterou mám moc rád a která je psaná ve stylu drsný školy kam se pro nějaké to ostřejší slovo nechodí daleko.
Kdyby jsi ještě chtěla vidět někoho z Naruta v takovémto jiném světle tak napiš, rád tvoji výzvu přijmu.

Obrázek uživatele Brambora121
Vložil Brambora121, Po, 2013-10-07 20:53 | Ninja už: 4147 dní, Příspěvků: 506 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Wow... wow! Sice mi to k Danovi moc nesedí. Jen trochu, ale i tak! Wow! 5*
P.S. Už zase ti tam uteklo pár čárek, pozor na to. Smiling




Obrázek uživatele Nildon
Vložil Nildon, St, 2013-10-09 09:21 | Ninja už: 4865 dní, Příspěvků: 201 | Autor je: Narutova žákajda

Brambora121:

Děkuji za tvá WOW slůvka, velmi mě potěšila, a s těmi čárky se to pokusím nějak vyřešit. Nevím čím to je, ale ty mršky mi pořád nějak utíkají Smiling
Asi se jim u mě nelíbí.