manga_preview
Boruto TBV 09

Čistá krev 06 - Setkání po létech

Čistá krev 06 - Setkání po létech

Pět mladých shinobi běželo temnou chodbou, na které na zdech sem tam vyseli olejové lampy vydávající jemné světlo. Všech pět mělo zamyšlené výrazy. Dlouho běželi potichu, poté se však ozval ten, co byl v čele.
"Chiyo, ty znáš Orochimara asi nejvíce z nás. Opravdu je tohle jeho sídlo? Moc mi to tak totiž nepříjde, mohli jsme se splést." promluvil Neji na Chiyo. Oslovená dívka se zastavila.
"Ano, je to jeho sídlo. Jen hledáme špatně. Tato budova je jen krytí. Jeho sídlo se nachází někde pod námi. Vždy byli pod zemí. Tohle se zdá nebýt vyjímkou. Pokud se chceme dostat do hlavní části, měli bychom najít vchod do podzemí." odpověděla Chiyo. Neji chvíli přemýšlel a nakonec kývl.
"Máš asi pravdu. Teď se zase rozdělíme a budeme se snažit najít vchod. Já půjdu se Saiem a Naruto půjde s Chiyo a Sakurou. Za půl hodiny se sejdeme tady. Potom se domluvíme, co dál. Souhlasí všichni?" zeptal se Neji. Všichni kývli, kromě Saie.
"Myslím, že bych měl jít s Chiyo a Narutem já. A ty bys šel se Sakurou." protestoval Sai.
°„Saii, vím, že jsi z Root a proto jsem vybrala tebe. Budeš pozorovat Chiyo. Pokud udělá něco podezřelého, nějakou podezřelou techniku, musíš si zapamatovat, co při tom dělala. A kdyby náhodou chtěla porušit mé rozkazy a chtěla napadnout Orochimara, ihned mi dáš vědět, jasné?!“ křikla Tsunade a Sai kývl.
„Hai, Hokage-sama!“ křikl na souhlas a odešel za ostatníma.°
Vrátila se Saiovi vzpomínka z kanceláře Hokage.
'Takže Sai mě má opravdu sledovat. Tsunade mi nevěří. Co se dá dělat, musím si dávat pozor.' pomyslela si Chiyo. Neji chvíli přemýšlel.
"No, tak fajn. Za půl hodiny tady. Rozchod." křikl a obě skupiny se vydali na cestu.

°°°Akatsuki skupina venku°°°

"Už jsou tam docela dlouho, neměli bysme to jít omrknout?" zeptal se Sasori. Kimika zavrtěl hlavou.
"Počkáme ještě. Necítím ještě žádný boj. Můžeme být v pohodě." odpověděl Kimika. Itachi, který celou dobu mlčel najednou promluvil.
"Můžeme tam jít až po boji. Orochimaru na stoprocent nezabije Chiyo, protože ví, že Sasuke...prostě by ho Sasuke nenechal." řekl Itachi a pak si něco uvědomil. Nemohl nechat umřít ani Naruta. Bude pro něj ještě důležitý, takže tam nesmí zemřít. "Ale to je vlastně jedno. Sasuke se mohl změnit. Takže tam později raději zavítáme." změnil Itachi názor.

°°°V sídle Orochimara - Narutova skupinka°°°

"Hele! Mám to asi!" křikla Chiyo a ukázala na zem, kde byl dřevěný kryt a když se zvedl, opravdu tam byly schody dolů.
"Skvělé. Půjdeme se podívat, jestli to je opravdu ono." řekl Naruto a už lezl dolů po schodech. Sai ho chytil za rukáv.
"Kam jako jdeš? Neji říkal, že se sejdeme a potom až to probereme. Takže vylez nahoru." šeptl Sai výhružným hlasem.
"Jen se chci podívat, jestli to je sídlo Orochimara nebo jen nějaký obyčejný sklep. Hned potom vylezu!" křičel po Saiovi Naruto.
"Jo! Chce se jen porozhlédnout a já jdu s ním. Klidně si tu počkej Saii!" přidala se Chiyo k Narutovi. Sai jen zavrtěl hlavou a po slezení Chiyo po žebříku slezl tedy taky. Dole byla tma, jediné světlo vycházelo z vchodu, kterým přišli.
"Je tu tma a chladno. Chtělo by to nějaký světlo. Ovládá tady někdo oheň kromě mě?" ptala se Chiyo a přitom se klepala zimou. A najednou tmu prořízla velká ohnivá koule.
"POZOR!" křikl Naruto a spolu s Chiyo v objetí uskočit mimo dosah koule, což udělal i Sai. Pomalu se začínala rozsvěcovat světla po stranách místnosti, kterou si všichni tři prohlíželi. Byla velká a zdi byli nabarveny na hnědo a visely na nich světla, které ale tentokrát vydávaly ostré světlo. Pár sloupů udržovalo strop, aby nespadl, kdyby se něco stalo. Na druhém konci místnosti, než byli tři Konožani, stál chlapec jejich věku s černými vlasy a bystrým pohledem. Sasuke...
"Sasuke!" křikl Naruto. Chiyo jen na něj koukala a nemohla přestat.
"Naruto, zase se vidíme. Rád však vidím jen jednu osobu z vás, a tou je Chiyo. Dlouho jsme se neviděli, má milá Chiyo." zasmál se Sasuke. Chiyo na něj jen hleděla a nemohla přestat. Nevydala ani hlásku, nešlo to.
"Hej, vy dva! Musíme se ihned vrátit! Nemáme tu bojovat." křikl Sai a otočil se k odchodu.
"Sai, nemýlím se?" zeptal se Sasuke arogantně. "Vy teď už nikam nepůjdete!"
"Sasuke, to si jako myslíš, že ty stačíš proti nám třem? Dokázal bych tě porazit i sám!" křikl po něm naštvaně Naruto. Oslovený kluk se jen pobaveně usmál.
"Nejsem tu sám." šeptl a jeho hlas při tom zněl tak krutě. Po tom, co jeho šepot dozněl, se zpoza jednoho sloupu vynořila osoba. Slizká jako had. Samotný Orochimaru. Narutovi se na tváři objevil nenávistný pohled a Chiyo se konečně probudila a hodila po něm vražedný pohled.
"Fajn. Asi budeme muset tedy bojovat. Je to vina vás dvou ale! Jste naivní jak mimina!" řekl naštvaný Sai. Narutovi i Chiyo se změnily pohledy na odhodlané.
"Spolu je zničíme!" křikla Chiyo. "Sai, dej nějak vědět Nejimu a Sakuře. A rychle." tu druhou větu šeptla ať ji slyší jen Naruto a Sai.
"Mě chceš zničit, má drahá Chiyo?" zeptal se Sasuke. Chiyo na něj otočila pohled. Ano, už to nebyl Sasuke. Teď má Naruta!
"Nejsem tvá, už dávno ne!" křikla Chiyo směrem k Sasukemu. Ten na ní zaskočeně pohlédl.
"Ne? A čí jsi?" v jeho hlase už bylo slyšet menší naštvání. Jemu přece nesmí nikdo odporovat.
"Moje, Sasuke, moje." usmál se na něj Naruto. Sasuke rychle stočil pohled k Chiyo, ale ta se jen usmívala a chytla Naruta za ruku. To Sasukeho naštvalo ještě více.
"Takže tak to je. V tom případě si mě nepřej, Naruto! Vzal si mi jedinou věc, která mě mohla donutit k úsměvu. Tentokrát tě doopravdy zabiju!" křikl naštvaně. V té chvíli dolů po žebříku scházeli dva další lidé. Neji a Sakura. Tuto konverzaci slyšeli a oba byli zaskočeni. Neji kvůli tomu, že se teď dozvěděl o vztahu Naruta a Chiyo a Sakura proto, že zjistila o lásce Sasukeho k Chiyo.
"Sa...su...ke..." šeptla Sakura. Teď teprve si ji Sasuke všiml. Protočil panenky.
"Sakuro, takže jsi tu taky. Skvělé. Konečně ses dozvěděla, proč jsem o tebe nikdy neměl zájem." ušklíbl se chlapec. Sakuře se do očí nahrnuly slzy. Chiyo si toho všimla a utíkala směrem k ní.
"Sakuro...ty...ty miluješ Sasukeho?" zeptala se jí zaraženě. Sakura jen kývla. Najednou si Chiyo všimla periferním viděním, jak na Sakuru letí kunai. 'Ten Sasuke, využil toho, že je Sakura mimo a chtěl ji zabít.' Chiyo však rychle zareagovala. Strhla Sakuru stranou, ale kunai se plně nevyhnula. Trochu ji škrábl do ramene. Sasuke se ušklíbl.
"Chiyo? Ty...jsi mě zachránila. Děkuji. Ale jsi...zraněná!" řekla Sakura a podívala se Chiyo na rameno.
"To nic není." odpověděla ji poraněná dívka.
"Ale...ale...zranila ses kvůli mě..." pokračovala růžovovláska ale Chiyo ji zastavila.
"Teď není čas na povídání. Jsme v boji. Dávej si pozor." křikla. Sasuke pohlédl na Naruta.
"Naruto, myslím, že bysme si to měli vyřešit spolu." navrhnul mu.
"Samozřejmě! Těším se, až ti dokážu, že jsem silnější a tím pádem ochráním Chiyo lépe než ty!" souhlasil Naruto a oba chlapci se rozběhli naproti sobě. Začal jejich boj. Boj, kterému rozuměli jen oni dva.

Zatímco Sasuke bojoval s Narutem, Orochimaru se zaměřil na Nejiho a Saie, kteří dělali co mohou, ale i tak měl Orochimaru navrch. Chiyo se rozběhla směrem k Orochimarovi rozhodnutá, že klukům pomůže, ale najednou před ní dopadl kunai a ona se zastavila. Rozhlédla se kolem. Naruto byl Sasukem odhozen na druhou stranu místnosti a Sasuke šel pomalým krokem k Chiyo. Ta rychle vytáhla kunai, ale Sasuke se blížil neozbrojen a ani nejevil náznak toho, že by jí chtěl ublížit. Došel až k ní. Chiyo svírala kunai v ruce, ale nepohla s ním. Čekala, co má Sasuke v plánu.
Dotkl se jemně jejího zraněného ramena. Rána nebyla hluboká, ale byla dlouhá. Sasukemu přejel přes tvář smutný pohled.
"Nechtěl jsem ublížit tobě. Omlouvám se, má sladká Chiyo." řekl smutně a pořád se jemně dotýkal jejího ramene. Chiyo vycítila správný okamžik a chtěla ho kunaiem bodnout. Ale...ruka s kunaiem se ne a ne pohnout. Sasuke si toho všiml a usmál se.
"Nemůžeš mě zabít, že? To je proto, že ke mě stále něco cítíš." přiblížil se k jejímu uchu a šeptl ji. Chiyo projela tělem husí kůže.
"Sasuke...nech mě být...jdi ode mě! Neříkej hlouposti!" koktala potichu. Sasuke se znovu usmál. A najednou vzal Chiyo rychle kunai z ruky a otočil se. Odrazil Narutův kunai, který na něj letěl.
"Pořád nemáš dost? To tě mám doopravdy zabít, abych si mohl promluvit s mou Chiyo?" zeptal se zase arogantně Sasuke. Naruto pěnil.
"Pokud ti to ještě nedošlo, není to tvá Chiyo a moc s tebou mluvit asi nechce!" křičel Naruto a hnal se k němu. Sasuke si jen znuděně odfrknul.
"Chiyo, být tebou, tak se vzdálím. A hlavně neriskuj bojem s Orochimarem. Chtěl bych si s tebou popovídat a kdybys náhodou byla v bezvědomí, moc bys mi neodpovídala." řekl ještě Sasuke a potom se rozběhl Narutovi naproti. Jejich boj pokračoval.
Když opět začala vnímat i ostatní tak si všimla, že s Orochimarem bojuje už jen Neji. Chvíli pohledem hledala Saie. Pak ho našla, ležícího za jedním ze sloupů, zraněn, zrovna ho Sakura léčila.
'Fajn, takže teď proti Orochimarovi stojí jen Neji. To sám nezvládne. Musím mu pomoct.' pomyslela si Chiyo a vydala se k nim i přes minulé varování od Sasukeho. Už byla kousek od Orochimara, který k ní stál zády a útočil na Nejiho, který už byl trochu vyčerpaný. Ještě si ji nevšiml, nebo aspoň dělá, že si ji nevšiml. Brzy se přesvědčila, že to byla ta druhá možnost. Když byla těsně u něj s kunaiem v ruce, tak se otočil a hadi z jeho ruk ji obmotali ruce i nohy a potom ji hodili k zemi. Už se připravovala na tvrdý dopad na zem, zavřela oči, když v tom cítila, jak ji někdo chytil do náruče a opatrně položil na zem. Otevřela oči. Černé vlasy, které byli kvůli boji rozcuchané, naštvaný pohled, který směřoval k tomu, kdo ji málem ublížil, Sasuke.
"Zas tak tvrdý být nemusíš. Chci, aby žila, jasný?!" křičel na Orochimara. Potom sklopil pohled na Chiyo. "A ty mě taky někdy poslechni a nesnaž se s ním bojovat." Chiyo nic neříkala, jen vyskočila z jeho náruče a otočila se směrem k Orochimarovi. Sasuke čekal, co udělá. Věděl, že nemá moc času, protože Naruto se zase za chvíli zvedne ze země a poběží na něj. Znal ho v tomhle dokonale.

Chiyo se drze usmála a běžela směrem k Orochimarovi, tentokrát ale bez kunaie. Beze zbraně v rukou.
"Chiyo! Cožpak si neslyšela, co jsem říkal?!" křičel za ní Sasuke, ale ona jej neposlouchala. Chtěl se vydat za ní, ale najednou ho překvapil Naruto a dal mu pěstí, až kousek poodletěl. Zvedl se naštvaně a formoval pečetě. Musí se ho rychle zbavit a pak zachránit Chiyo. Ale přece jen mu něco vrtalo hlavou.
"Naruto? Miluješ Chiyo?" zeptal se blonďáka. Blonďáček kývl, nehodlal přestat bojovat a bavit se. Ale Sasuke ještě neskončil.
"Tak proč ji necháš bojovat s Orochimarem? Víš, že ji může zabít?" křikl na něj znova Sasuke. Naruto se usmál. Sasuke nechápal.
"Ona je silná. Dokonce víc, než si myslíš." řekl Naruto a pokračoval v boji. Věřil ji, věřil Chiyo a nebál se o ni. Což byla pro Sasukeho nevýhoda, protože on se o ní bál a stále se ohlížel, jestli je v pořádku. Kvůli tomu schytal dost ran od Naruta.

Chiyo rychle utíkala směrem k Orochimarovi. Utvořila v běhu pár stínových klonů a chystala se na útok. I tentokrát si ji Orochimaru všiml.
"Neji, kryj mě." křikla ještě a potom zavelila klonům útok. Všichni se rozeběhli na Orochimara, ale ten je všechny zlikvidoval. Chiyo se usmála, Orochimaru zpozorněl. Čekal co udělá. Chiyo věděla, že by TO neměla použít, ale musela to udělat. Pomalu zvedla prst s prstenem. Orochimaru nevěděl o co jde, tak se na něj podíval. A bylo to.
*Najednou se Chiyo rychle rozběhla směrem k Orochimarovi. Její rychlost byla úžasná. Cítil, že je za ním, ale nemohl se otočit. Jakoby ztěžkl. A najednou ucítil bodnutí kunaiem, a další a další a další. Nechápal, co se to děje.
'Ten prsten má nějaké paralyzační schopnosti? Ale jakto? Jak se z toho dostanu?' přemýšlel Orochimaru. Už měl hodně ran, z kterých rychle tekla krev, už jej všechno bolelo, ale neřval. Přece se neponíží před malou holkou. Musí se dozvědět, jak se z toho dostat. Pak mu to došlo, může to být genjutsu?*
Ano, došlo mu to, ale moc pozdě. Chiyo už byla kousek od něj a hodila po něm několik kunaiů, které se mu zapíchly do důležitých životních orgánů. Orochimaru padl na zem. Mrtvý. Tedy aspoň to tak vypadalo. Chiyo se usmála a šla směrem k Nejimu. Plácli si. Doběhli spolu k Sakuře a Saiovi.

"Jak je na tom?" zeptal se Neji.
"Už lépe. Dal mu silnou ránu, ale přežije to. Nemůže už však dneska bojovat." odpověděla Sakura.
"Fajn. Zůstaň tu s ním. My jdeme pomoct Narutovi." rozhodl Neji a spolu s Chiyo se zvedli a chtěli se vydat k bojujícím chlapcům. Ale uviděli něco, co je zastavilo. Orochimaru stál naproti nim. Živý a nezraněný. Nechápali to.
"Cože...jakto...nechápu." koktala Chiyo. Neji mlčel.
"Takže tohle je ta vzácná technika vašeho klanu, Chiyo. Pěkné, opravdu pěkné. Trvalo mi, než jsem zjistil, že to je genjutsu. Ale mě není tak snadné zabít. Bohužel." sykl ten hnusný had Orochimaru. Poté se rozběhl proti Nejimu a Chiyo. Z rukávů mu zase vylézali ti hnusní hadi. Přiběhl blíž k dvojci z Konohy a oba je chytl těmi hady za jednu jejich ruku. Neji se snažil je sundat, ale bez účelu. Chiyo vyndala kunai a odřízla je. To se povedlo a ona dopadla na zem na nohy. Hodila kunai tak, aby přeřízl i hady, které drželi Nejiho, což se stalo. Oba zase stáli na pevné zemi. Najednou Orochimaru z pusy vytáhl dlouhý ostrý meč. Nechutné, ano. Poté se rozběhl k Nejimu. Ten uhýbal jak jen mohl. Chiyo využila toho, že bojuje s Nejim a dělala pečetě.
"Fuuton: Kamikaze!" křikla Chiyo a z rukou se jí objevil větrný vír, který mířil na Orochimara. "Katon: Hibashiri!" křikla potom a když se tyto dvě techniky spojily, vytvořilo se ohnivé tornádo mířící na Orochimara. Ten však zareagoval tak, jak by si Chiyo přála, aby se nikdy nestalo. Chytl rychle Nejiho a hodil ho těmi hady přímo do této ničivé techniky. Neji to pořádně schytal.
"Néé!!! Sakuro! Rychle vem Nejiho a vyléč ho!" křičela Chiyo a Sakura se vydala rychle k němu. Chiyo zatím bojovala s Orochimarem na blízko, ať může Sakura donést Nejiho do bezpečí.

"Neji, rychle pojď se mnou." řekla Sakura a podávala mu ruku. Překvapilo ji, že byl při vědomí po tamté silné technice.
"Ne, hlídej Saie, já jsem v pořádku. Nakonec jsem stihl udělat Hakkeshou Kaiten a tak mě ta technika nezasáhla. Jen už mám hodně málo chakry." vysvětlil Neji.
"Právě proto by sis měl odpočinout." křikla Sakura. Neji zavrtěl hlavou.
"Ne. Nemůžu nechat Chiyo bojovat samotnou proti takhle silnému člověku." řekl rychle Neji. Sakura se na něj soucitně podívala. Potom oba uslyšeli ránu. Otočili se směrem k původu té rány. Uviděli Chiyo v kráteru na zemi a Orochimara, který se k ní blížil. Chiyo pomalu vstávala, ale byla už úplně vysílená. Orochimaru nechal zase své hady ji chytit a silou ji odhodil zase dál, kde udělala další kráter. Opět se pokusila zvednout. Neji chtěl rychle vyběhnout Chiyo na pomoct, ale Sakura jej zastavila.
"Co děláš? zabije ji!" křikl na ní.
"Ne, počkej. Koukni na Sasukeho." Neji ji chtěl říct, že teď není správná doba se kochat její láskou, ale podíval se. Běžel směrem k Orochimarovi s naštvaným výrazem a v patách měl Naruta. Chvíli nechápal. Proč by šel Orochimarovi pomoct, když ten to zvládá. Pak mu to cvaklo. Když přišli se Sakurou tady, říkal něco v tom smyslu, že má rád Chiyo. Takže ji jde zachránit.
Sasuke už byl u Orochimara,který zrovna znova vyhodil Chiyo do vzduchu. Opět padala na zem, už neschopná se hýbat, ale pořád při vědomí. Sasuke ji rychle zachytil.
"Orochimaru, sakra! Říkal jsem ti něco, ne? Postarej se na chvíli o Naruta a nenech nikoho, aby se ke mě přiblížil, jasný?" křikl na něj Sasuke a Orochimaru se jen zašklebil. Otočil se k Narutovi.
"Teď s tebou bojuju já." řekl mu. Naruto se drze usmál.
"Skvělé, než zachráním mou holku, musím zabít tebe. Jdeme na to ty hnusný hade." křikl Naruto odhodlaně.
"Jdu pomoct Narutovi, Orochimaru je silný a Sasuke Chiyo neublíží, takže se o ní nemusíme bát." obajsnil Neji Sakuře jeho plán a vydal se do boje.

Sasuke odběhl dál od boje, sedl si a Chiyo položil tak, aby mu ležela na stehnech. Byl rád, že je při vědomí.
"Vidíš, měla jsi mě poslouchat. Teď jsi zraněná. A já neumím žádné medictechniky." řekl Sasuke vyčítavě, že ho neposlechla. Chiyo se usmála.
"Shinobi se zraní při bojích docela často, nemyslíš? Taky nevypadáš nejlíp." odpověděla. Sasuke se jen letmě usmál.
"Bojovat s Narutem není nejlehčí, ale na Orochimara nemáš. Mohl tě zabít. Chtěla si jen tak zahodit život?" zeptal se potom vážně.
"Chránila jsem své přátele. Myslím, že bych neumřela jen tak." usmála se.
"Děláš si srandu? Přátelé...to je to co vás všechny dělá slabší. Pouto. Když bojuješ abys někoho ochránila, oslabuje to tebe!" křikl po dívce. Opravdu ho naštvala. Říkala takové věci jen tak.
"Říká ten, který se plně nesoustředil na boj a stále sledoval mou maličkost, jestli je v pořádku a potom mě šel zachránit?" zasmála se Chiyo znova. Sasuke to věděl. Věděl, že to udělal. Věděl taky to, že ji stále miluje jako v dětství. Věděl, že už ji nechce ztratit.
"Zůstaň tu. Se mnou." řekl najednou. Chiyo na něj vykulila oči. To po ní přece nemohl chtít. Zavrtěla hlavou.
"Sasuke, když jsme se dneska setkali, Naruto ti řekl, že jsme spolu. Neopustím ho. Mám ho opravdu ráda." řekla Chiyo.
"Máš ho opravdu ráda. Ale miluješ ho?" zeptal se.
"Ano!" křikla po něm.
"Tak to řekni. Řekni, že miluješ Naruta." dožadoval se.
"Miluji...nemůžeš to po mě chtít!" křikla po něm zase. Nechápala, proč to nemůže říct. Vždyť ho milovala. Nebo si to jen nalhávala? Když řekla to slovo miluji, neobjevil se v její mysli Naruto, ale ani Sasuke. Objevil se zase Itachi. Osoba, kterou z celého srdce nenáviděla a přitom věděla, že ho pořád miluje. Sasuke už nic neřekl. Pouze se sklonil a políbil ji. Nic nedělala. Nevěděla co. Byl mu tak podobný, ale nebyl to on. Potom ho odžduchla. Moc síly neměla, ale on pochopil, že to nechce, tak přestal a zvedl hlavu zpátky. Smutně se na ní díval.
"Slibuji, že tě udělám šťastnou. Zůstaň tu se mnou. Už mě znovu neopouštěj. Prosím." řekl a ona uviděla v jeho očích náznaky slz. Ten kluk, který rozdával arogantní úsměvy, ten kluk, který si myslel, že je všem nadražený, tak ten kluk teď tady skoro brečel? Bylo ji ho líto, ale co měla dělat. Chtěla být s Narutem. Protože on ji po dlouhé době konečně dal světlo do jejího života. Naučí se ho plně milovat. Věřila tomu.
Pomalu vstala ze Sasukeho. Celé tělo ji bolelo, ale musela to udělat. Sedla si naproti němu. Dotkla se jeho tváře a pohladila ji.
"Pořád pro mě budeš ten malý nafoukaný Sasuke, který mi potom ukazoval souhvězdí. Pořád budeš mít v mém srdci zvláštní místo." řekla mu a dala mu letmou pusu na čelo. Sasuke ji objal a spolu s ní se zvedl. Stáli v objetí a Chiyo nenápadně vytáhla jehličku, kterou měla v pouzdře na zbraně. Najednou Sasuke jen ucítil píchnutí a ztratil paměť.
Chiyo věděla, jak někoho ochromit pouhou jehličkou. Vzala jeho bezvládné tělo a utíkala k Sakuře. Ta, když spatřila, že ho Chiyo tahá, myslela si, že je mrtvý a začala brečet.
"Chiyo! Ty jsi...ty...zabila..." koktala přes vzlyky. Chiyo doběhla k nim a Sasukeho položila.
"Žije, je jen v bezvědomí." usmála se na ní. Sakura se uklidnila a usmála se. "Teď rychle, musíme se odtud dostat. Necháme Naruta a Nejiho, ať ještě chvíli zaměstnávají Orochimara a potom jdou za námi. Máme, co jsme chtěli. Takže padáme. Saii, můžeš se hýbat?"
"Ano, můžu jít sám." odpověděl a všichni se vydali na cestu. Sakura s Chiyo nesli bezvládného Sasukeho. Rychle se dostali ven z budovy.
"Fajn, Saii, vyšli dolů klukům zprávu, ať utečou." dávala Chiyo dál rozkazy. Sai kývl a udělal, o co ho Chiyo žádala. Dali se znovu do běhu, ať jsou dál od budovy, aby je Orochimaru neviděl.

"Neji!" křikl Naruto. Neji se na něj otočil.
"Co je?" zeptal se podrážděně. Snažil se bojovat a on odvádí jeho pozornost od boje. Naruto se k Nejimu rychle dostal.
"Máme vypadnout. Sakura, Chiyo a Saii mají Sasukeho." šeptal mu Naruto, aby to neslyšel Orochimaru. Neji kývl. Naruto udělal rasengan a namířil to do stropu. Ten hned začal padat a Neji a Naruto se dali na útěk.
'Chtějí utéct. Nejspíš ví, že nemají šanci. Sasuke se určitě někde teď ukryl, nemohli ho porazit.' pomyslel si Orochimaru a utíkal se schovat.

"Zase vy?" sykla naštvaně Chiyo na tři osoby v černém plášti s červenými mraky.
"Ano, zase my. Teď se nám moc neubráníte, jste zranění. Takže si tě rychle vezmeme a zmizíme." usmál se Kimika. Chiyo na něj hodila vražedný pohled. Nenáviděla ho! Zabil ji rodinu! Ale nechtěla být jako Sasuke a jen se hnát za pomstou.
"A dokonce máme bonus. Můj bráška. Toho si taky můžeme vzít sebou, ne?" řekl neutrálně Itachi. Chiyo se na něj ani nepodívala. Nemohla.
"Chiyo? Co budeme dělat? Sai je zraněný a nemůže bojovat, my dvě na ně nestačíme ještě s tak malou chakrou." špitla Sakura.
"Přece se jim nevzdáme!" křikl Naruto, který s Nejim znovna přiběhl a všechno slyšel.
"Další shinobi z Konohy." konstatoval Sasori. Chiyo se kousla do rtu a snažila se přemýšlet. Věděla, že proti nim nemají šanci. Ne teď.
"Máme návrh, sestřičko. Pokud s námi půjdeš dobrovolně, necháme ty tvé kamarády žít. Ale pokud ne, zabijeme první je." usmíval se na ni Kimika. Chiyo ani nepřemýšlela. Nechtěla vidět trpět své přátele a jejího kluka.
"Fajn. Jen jim neubližujte." odpověděla a pomalu se k Akatsuki blížila.
"Ne, Chiyo! Co to děláš! To přece nemůžeš!" křičel Naruto. Chiyo se na něj otočila a usmála.
"Naruto, je to pro vaše bezpečí. Nemůžeme je teď porazit. Nechci, aby jste zemřeli a hlavně ty, Naruto." řekla a pokračovala v cestě k Akatsuki. Ale všichni ví, že tohle Naruto nenechá jen tak. Itachi se najednou objevil u Sakury a vzal si Sasukeho.
"Bratříčka si beru taky, omluvte mě." řekl, vzal Sasukeho a vrátil se na místo vedle Kimiky a Sasoriho. Naruto se najednou rozběhl k Akatsuki.
"Nedovolím vám vzít mojí Chiyo ani Sasukeho!" křičel a běžel s nataženou pěstí. Neji se usmál.
'Věděl jsem, že to jen tak nenechá.' pomyslel si a připojil se k němu. Saiovi se najednou na obličeji objevil odhodlaný výraz a taky se připojil. I když byl dost zraněný, je to pro přátele. Sakura se nakonec usmála a běžela taky.
"Ne!" křikla Chiyo.
"Řekli jsme, že tě nenecháme jít s němi. A Sasukeho taky ne!" usmál se Naruto. Kimika se postavil před ostatní dva členy Akatsuki a napřáhl ruce. Najednou všichni, kromě Chiyo, se zvedli ze země a odletěli na opačnou stranu, než byli Akatsuki.
"Chcete smrt? Máte ji mít!" řekl Kimika. Chiyo se podívala na své přátele, jak leží daleko od nich na zemi.
"Říkali jste, že je necháte, když půjdu." křičela po Kimikovi. Ten se na ní bez jakýchkoliv emocí podíval.
"Ano, ale oni chcou bojovat. Špatná volba, zemřou." řekl a šel k nim blíž. Opět je rukama zvedl, ale ještě výš a třískl s němi o zem.
"Přestaň, Kimiko!!! Prosím!" křičela Chiyo a brečela. Kimika ale nevypadal, že přestane.
'Nemůžu ho nechat, ať je zabije. Mám ale málo chakry. Jediná možnost je ta, která mě možná zabije. Musím to udělat.' pomyslela si Chiyo. Najednou zmizela a objevila se u Kimiky. Ten nečekal odpor způsobem boje, takže se nemohl vyhnout Chiyinému kopanci do zad. Spadl. Chiyo se postavila před své přátele a vytáhla kunai. Rozřízla si triko vepředu. Stála tam před všemi jen v podprsence a rozřízlém tričku. Kimika i Itachi věděli, co chce udělat.
"Nedělej to, Chiyo, víš, jaké je riziko!" křičel Itachi, ale Chiyo jej nevnímala. Píchla si kunai do dlaně a nechala, ať se jí krví celá obalí. Poté ji přiložila k srdci.
"Kokoro no bōgo kabe!" zakřičela a z jejího srdce najednou vyšlo namodralé světlo, které postupně obalilo všechny Konožany a zůstalo jen na nich. Poté se Chiyo sesypala na zem a její dech byl stále slabší a slabší. Sakura se k ní chtěla rozběhnout, ale bariéra ji nepustila z dosahu většího než pět metrů od ostatních.
"Musíme se k ní přiblížit všichni. A rychle." křikla a všichni se snažili vstát. Všem se to taky povedlo, tedy skoro všem. Sai byl už zase v bezvědomí, tak jej Neji rychle vzal a běželi spolu. Neměli skoro žádnou sílu, ale museli Chiyo pomoct. Přiběhli k ní a modrá bariéra obalila i její stvořitelku. Sakura ji začala léčit, ale nebyla na to dostatečně kvalifikovaná. Itachi a Sasori přiběhli k bariéře, kde už stál Kimika. Věděli, že se bariéry nemohou dotknout, jinak by je zabila a nezmizí, dokud nebudou lidi uvnitř na stoprocent v bezpečí.
"Co děláte? Pusťte ji ven. Můžu ji zachránit. Jsem na vysoké úrovni v léčení." řekl Sasori.
"To vám jako máme věřit? Odnesete ji pryč!" křikla Sakura, které tekly slzy.
"K čemu by nám byla mrtvá! Můžeme ji zachránit! Přemýšlej trochu, hloupá holko!" zařval po ní Kimika. Sakura se zasekla.
"Naruto? Přestává dýchat, její srdce bije strašně pomalu. Co mám dělat?" ptala se ho šeptem. Naruto koukal na Chiyo. Miloval ji. Nemohla mu přece umřít!
"Udělej to. Musíme ji dostat z bariéry." šeptl. Neji na něj hodil nechápavý pohled.
"Děláš si srandu? Unesou ji!" křikl po něm. Naruto se k němu otočil.
"A to ji mám jako nechat umřít? Miluju ji, chápeš? Chci, aby žila! Pokud bude s němi, bude žít a pak ji zachráníme! Slyšíš! Sakuro uděláme to." křičel Naruto. Sakura kývla a odcházela od Chiyo, aby u ní nebyla bariéra. Tak udělal i Naruto a nakonec i Neji se Saiem, který byl pořád v bezvědomí u Nejiho.
Hned, jak byla Chiyo z bariéry, ji Sasori jemně zvedl do náruče.
"Musíme se ihned vrátit. Itachi, pošli mě a Chiyo Mangekyou sharinganem hned do sídla. Vy dojdete." řekl Sasori. Itachi kývl, aktivoval svou oční techniku a poslal je do sídla. Potom spolu s Kimikem a Sasukem, který byl taky pořád v bezvědomí, odcházeli.
"Máte štěstí, že vás má Chiyo tak ráda a umí tuhle techniku. Jinak byste byli už mrtví. Příště jen tak neutečete. A nesnažte se jí hledat. Už se nevrátí!" řekl ještě Itachi při odchodu. Naši Konožští shinobi klečeli vyčerpáním na zemi. Sakura léčila Saie a padaly ji slzy k očí, Neji stál a nevnímal a Naruto koukal do neznáma, byl úplně mimo. Po chvíli se vydali mlčky na cestu zpátky do Konohy, Sai v bezvědomí si hověl na Nejiho zádech. Nikdo nepromluvil a bariéra se jich držela až k bráně Konohy.

Poznámky: 

Díl po strašně dlouhé době Laughing out loud omlouvám se...znovu jsem nalezla lásku k této mé staré FF Smiling) takže teď budu snad spát pravidelně Laughing out loud
Seznam technik použitých v tomto díle:
Fuuton: Kamikaze - to je něco jako tornádo
Katon: hibashiri - rychlý oheň

Tyto dvě techniky když se spojí tak udělají ohnivé tornádo Smiling)

Kokoro no bōgo kabe - Tato je vymyšlená mnou Laughing out loud a je to mnou vymyšlená technika...znamená to něco jako ochranná bariéra srdce Laughing out loud nešlo mi to pořádně přeložit...je to bariéra, která se objeví ze srdce (jasné podle názvu, žeo) a potom se chytne lidí, kterým je určená a drží se s němi dokud nebudou v bezpečí...jedině stvořitel se může dostat dovnitř nebo ven Smiling

Takže za týden snad zvládnu další díl Smiling)

5
Průměr: 5 (3 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele kurowo
Vložil kurowo, Út, 2013-10-15 18:43 | Ninja už: 3893 dní, Příspěvků: 22 | Autor je: Prostý občan

Fakt paráda, len dúfam že na ďalší diel nebudem čakať rok Smiling