manga_preview
Boruto TBV 09

Icha Icha (26) - Zhacení plánu

„Říkám, že to pro tebe udělám!“
„Seš si jistá? Můžeš tím zabít nevinnýho člověka,“ dodal se starostlivým obličejem.
„Vím… ale už jen proto, že mi to furt tak připomínáš, vím, že je to pro dobrou věc. A že ti můžu věřit, i když mi ten důvod tajíš,“ konstatovala Ayano.
„Nemůžu ti to říct, promiň,“ opáčil ještě Itachi a Ayano zkřivila koutek úst do úsměvu.
‚Už jen proto, že je v tom stavu kvůli tomu, co jsi zač... Vím jistě, že bys tohle břemeno neunesla,‘ dodal si v duchu.
Ayano jej poté poplácala po rameni, kde měla stále položenou ruku a tentokrát se usmála už doširoka. Itachi jí po velkém přemáhání nakonec úsměv oplatil.
„Buď opatrná,“ opáčil po chvíli a dívka souhlasně kývla.
Následně se otočil k odchodu, ale Ayano jej zastavila chycením za ruku, „Nebuď prosím daleko… nechci tě znovu ztratit.“
Itachi jí věnoval pouhý pohled a na to vyskočil na blízkou větev, kde se ještě chvilkově otočil, ale poté ji zmizel z dohledu v korunách stromů.
Ayano nahodila milý úsměv a zírala na místo jeho zmizení ještě chvíli, než zaťala rozhodně ruku v pěst.
‚Měla bych jít udělat to, o co mě požádal. Doufám, že ze mě nebude vrah… ale to je teď předběžný, páč nejdřív toho člověka musím najít,‘ řekla si v duchu, načež se konečně dala do kroku.

* * *
Tsunade začala kašlat, jak se jí do otevřených úst dostal prach ze silného otřesu z došlápnutí obrovské žáby. Ještě stále nebylo vidět na krok.
„Tohle,“ přerušil napjaté ticho dívčí hlas, který se rozlehl po celém tréninkovém placu, „Ani ty… mi nedokážeš nic udělat. I kdyby ses snažil sebevíc. Já jsem mimo tvé schopnosti.“
Jiraiya i Tsunade okamžitě zbystřili a počali se vyčkat, až bude vidět.
Když prach ustal, všimli si, že dívka, která měla být v tuto chvíli rozmáčknutá žabími blánami, stojí nezraněná nedaleko od Gamabuntovy tlapy a kolem ní pobíhají, skoro se lísají, dvě mohutná zvířata elementů.
Jiraiya začal koulet očima, „Jak? Co se stalo?“ vysoukal ze sebe.
„Jen jsem si vzpomněla, jak sis přál… I když zřejmě ne na všechno, ale to je evidentně dobře pro tebe. Dovol jen, abych ti řekla, že pro nikoho vážně nepracuju a tuhle vesnici jsem neinfiltrovala. Mám ale dost síly na to, abych jí smetla z povrchu zemského!“ opáčila Hitomi temně a pohledem propalovala Jiraiyův obličej.
„Proč bys to dělala?“ vmísila se do hovoru opět Tsunade.
„Nevím… jen tak. Z nudy?“ odpověděla prostě, když blondýnce věnovala pohled.
Její mírné nepozornost využil Gamabunta a opět na dívku zaútočil. Ovšem jeho tlapa před dívkou zastavila, neboť ohnivý lev zařezával své drápy právě do ní.
„Už jsem ti snad řekla, že na mě NEMÁŠ!“ řekla. Zpočátku klidně, ale ke konci se rozkřičela, a už jen to samotné způsobilo, že byl Gamabunta odhozen, neboť lev reagoval na její emoce.
Dopadl hned do lesíka vedle tréninkového placu, nebo spíše na něj. Půlka lesu byla totiž jeho váhou a velikostí tu rázem fuč. Jiraiya jej tedy hned na to odvolal, neboť by takhle mohl zničit daleko víc než jen les.

„O co ti sakra jde?!“ položila Tsunade další otázku.
„O nic… to on si začal,“ opáčila brunetka dotčeně.
„O to přeci nejde! Snažíš se zničit Listovou?! Jako Hokage to nemůžu dopustit!“ křikla, načež se rozeběhla s napřaženou rukou proti dívce.
Hitomi jen povzdychla a ladně se vyhnula Tsunadině ráně. Poté další a další.
Takhle to trvalo nějako dobu a tréninkový plac vypadal jako minové pole po výbuchu všech min. Byly tam jen ony dvě, neboť se Jiraiya stále z onoho lesa ještě nevrátil, takže se Tsunade rozhodně nedržela zpátky.
‚Ještě chvíli a dostanu ji. Soustředí se jen na úhyby, takže určitě spadne do pasti!‘ říkala si Hokage v duchu, avšak v boji neustoupila ani o píď.
V tu ránu se tak i stalo. Hitomi se sice povedlo uhnout další ráně, ale zabrkla o vyvýšenou zem, jak blondýnka půdu roztříštila na cimprcampr.
Tsunade se vítězně zašklebila a stoupla si nad ležící dívku a zároveň ji botou přišpendlila k zemi jednu ruku. Napřáhla pěst a do budoucí rány dala většinu své chakry, aby to mělo co největší efekt.
Za Hitomi se však v tu ránu objevily obě zvířata a začaly nebezpečně vrčet. To ale Tsunade neodradilo a už se připravovala ji jednu pořádnou vrazit.
„Počkej! Měl jsem pravdu!“ křikl však těsně před tím příchozí Jiraiya a blondýnka se tedy zastavila. Zrak však ze zrádkyně nespustila.
„Je pod vlivem! Poznal jsem to, když jsem zkoumal tu pečeť. Něco jí blokovalo, takže bylo potřeba to přetnout. Bohužel můj postup k tomu se zrovna dvakrát nevydařil a já už myslel, že jsem se spletl a vážně nám lhala a je špeh, ale ne!“ volal na ní dál, když k ní, skrz roztříštěnou zeminu, běžel.
„Ne? Jak jsi zjistil, že ne? A co teda teď? Tohle je tedy její pravá podoba, když řekla, že si vzpomněla?!“ vrátila mu zvýšeným hlasem i Hokage, ale dívku z očí nespustila.
„Ne… Zdá se, že jí někdo vymyl mozek a teď se jí vzpomínky jednoduše proházely. Ale vím, jak to napravit. Buď potom bude schopná rozlišit jaké jsou pravé a jaké vymyšlené, nebo se z ní stane ještě větší zabijácký stroj… anebo v nejhorším případě zemře,“ odpověděl a už byl téměř u nich.
„A to jako jak?“
„Máme totiž na své straně ninju s Genjutsu na vysoké úrovni,“ řekl, když se zjevil za jejími zády. Blondýnka vykulila oči.
„Jseš si jistej?“ tázala se s obavami v očích, když konečně odvrátila pohled z brunetky a pohlédla na svého přítele.
„Ano. Je to jediný způsob,“ pokýval bělovlasý, „Pevně ji drž!“ špitl směrem k Hokage, která tak okamžitě učinila.
„Teď!!“ křikl na celé kolo Jiraiya jako signál. Další osoba, skrytá za kládami ze zničeného lesa, se ujala dělat vhodné pečetě. Začala hadem, poté beranem, následovaného koněm, opicí, krysou, tygrem a ukončila to ptákem. Rukama složenýma do tvaru pečetě ptáka dala ještě ruce do prostoru před sebou, kde jí rukama projel černý plamen jako znamení, že nyní dotykem vtáhne kohokoliv do Genjutsu.
Následně se rozeběhla až k Hitomi, jejíž hlavy se dotkla. Dívka se začala v tu ránu svíjet a křičet strachy, což způsobilo, že její mazlíčci zmizeli.
„Tsunade-sama, rychle od ní odstupte!“ okřikla ji příchozí dívka a Hokage opět učinila dle příkazu.
„Co se s ní teď děje?“ tázala se, když si jí prohlížela v křečích.
„Prožívá svou největší noční můru. Tu, která se v ní skrývá, i když na to třeba zapomněla. Tokoyami* má moc vyčíst její největší hrůzu a přivést ji k životu. Moje technika jednoduše útočí na psychiku a mysl člověka. To však u ní může způsobit jak smrt, tak navracení jejího starého já…“
„Vždycky mě tahle tvoje moc udivovala, Ayano,“ dodala Tsunade a zadívala se zpět na brunetku, která vědomím byla kdesi jinde.
„Jak jsi ale věděla, že se to tu děje?“ tázal se Jiraiya směrem k Ayano.
„Jak?“ zopakovala a poté se usmála, „Přišel ke mně anděl a řekl, že je tu někdo, koho musím zachránit, i když to obnáší více rizik než dobrých výsledků,“ dodala, stále se culíc, „Netušila jsem ale o koho jde a ani proč je v tomhle stavu.“
„Aha…“ hlesl Jiraiya s přemýšlivým výrazem.
‚V tomhle stavu… Něco mi na tom nesedí. Evidentně to má co dočinění s klíčem, ale to se nedozvíme, pokud se z toho Hitomi nedostane,‘ zamyslel se.
Za okamžik do Jiraiyových zad začala Tsunade nepřetržitě a nepřítomně mlátit. Poustevník se k ní natočil a tázavě se na ní podíval.
„Myslím… že přestala dýchat,“ vysoukala ze sebe blondýnka, zatímco vykuleně zírala na dívku, ležící na zemi.

_____________________
* Tokoyami - Yami je bůh temnoty, který bojuje pořád s Amaterasu. Celkově se dle názvu hodí k technice a proto jsem si vybrala zrovna jeho xD Chtěla jsem prostě nějakou postavu z mytologie jako je pojmenována většina z technik xD Tenhle bůh se taky nazývá jako Tokoyami no Sumeragi, ale to mi připomíná spíš název nějaké zbraně, takže to mám jednoduše zkrácené na Tokoyami Sticking out tongue Tohle mám ani nevím už odkud, páč jsem to vymyslela před vydáním prvního dílu, takže ani nemůžu říct, zda sem čerpala z dobrých zdrojů, ale tak jako tak... prostě Tokoyami! Laughing out loud

Poznámky: 

Zdravím... po dlouhé předlouhé době jsem zase zpátky... Omlouvám se, sice jsem měla díl napsaný už dávno, ale byla jsem jakási líná k tomu, abych ho přespala do počítače... To samé bylo i s obrázkama, kdy jsem ho začala dělat, ale jakmile jsem ho uložila a nechala to na další den, tak už jsem ho nedokázala zapnout a dodělat to Laughing out loud Divné období Laughing out loud Každopádně už jsem zase snad v tom a budu zase normálně pokračovat Laughing out loud

Chtěla jsem dokonce udělat zase dvojitej, ale další díl je dlouhý už sám o sobě, takže jsem to nechala normálně být... Laughing out loud A protože je tohle už tak dlouho, co jsem to psala, už ani nevím, co k tomu jako vždycky dodat Laughing out loud Takže asi jenom takhle...
No, prostě Hit je v genjutsu a to je asi všechno, co je novýho Laughing out loud Další díl bude hlavně o ní a co to to Tokoyami vůbec je Laughing out loud Jo a nemyslete si, že je Ayano nějaká super úžasná Laughing out loud Je to strašný tele na taijutsu, ninjutsu, takže prostě aby nebyla zase tak levá, tak má aspoň dobré Genjutsu + je to lékařskej ninja, no Laughing out loud A pokud si to pamatujete, tak na začátku jsem zmiňovala, že měla neustále samé noční můry a z toho si pak tohle vytvořila Laughing out loud No, ale už dost žvástů, to všechno bude snad vysvětlené později... Laughing out loud

5
Průměr: 5 (12 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Ukasima-Yamashiro
Vložil Ukasima-Yamashiro, St, 2013-05-01 14:32 | Ninja už: 4154 dní, Příspěvků: 146 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Panečku to je zase napínačka. Ayano je trošku jak Ukasima. Genjutsu je taky její předností oproti ostatním. Laughing out loud Bych chtěla vědět co se s Hitomi stane, ale zabít ji snad nenecháš... snad. Laughing out loud A stejnak Ayano mě překvapila nejvíc. Fakt je to silná holka. A Itachi... co to po ní sakra chce? A kdy se zase vrátí? A co když to dělá jen ve svůj prospěch? Šrotuje mi to v hlavě jako když Gaara seděl ve své pracovně v předposledním díle PSZJ (jako myslím 12) a do schodů se drala Sunai, ale myslel si, že je to Matsuri. No těším se na další díl jak to bude pokračovat a co se stane s Hit. A to, že jsi dlouho nepsala to neřeš. Hlavní je, že jsi zpátky a zase se můžeme radovat z tvých výtvorů. Smiling


http://koyubi.webnode.cz/moje-ff-pro-otaku-sk-cz/ Pokud si chce někdo počíst mimo Naruta. Smiling
A pak o FF tady. Smiling http://147.32.8.168/?q=node/108579
Moje OC :3 http://2i.cz/b88b6b4192

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, St, 2013-05-01 18:25 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

:DD To si hezky popsala Laughing out loud Úplně si to dokážu představit Laughing out loud Holt jsem tu chvíli s Gaarou napsala, no Laughing out loudLaughing out loud A Itachi... no, to chtěl tohle, aby na ní použila Tokoyami Laughing out loud Kdy se vrátí? To netuším ani já Laughing out loud A ve svůj prospěch? Hmm... jeho záměry jsou zatím neznámé, to musím uznat... A co se stane s Hit? Hmmm, to je taky záhadou Laughing out loudLaughing out loud Ale mockrát děkuju za koment a za přečtení, však to znáš Laughing out loud ^^ Smiling

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Čt, 2013-04-18 21:39 | Ninja už: 4870 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Četla jsem už včera, ale moc pozdě a už se mi nechtělo nic psát Laughing out loud gomenne Smiling Dílek byl super Smiling Hmm, zajímá mě, jak přesně zněl rozhovor ItaAya, ale to se určitě později dozvíme. Musím říct, že Hitomi s " Jsem big boss" mě malinko točila, ale pořád je to naše Hit, takže jí to vše odpouštíme Laughing out loud
Opět skvělej díl :)* šikulkáááá !! Smiling

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Pá, 2013-04-19 12:16 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

To jí jenom malonko ruplo v hlavince Laughing out loud Ale jinak přesně, pořád je to naše Hit xD Smiling A jinak se nemáš za co omlouvat, vždy mě potěší, že si to přečteš a dáš komentík, ať je to kdy chce Laughing out loud Takže prostě mockrát kuju, kuju, kuju ^^ :3

Obrázek uživatele HoroHoro
Vložil HoroHoro, Čt, 2013-04-18 14:44 | Ninja už: 4088 dní, Příspěvků: 181 | Autor je: Recepční v lázních

To čekání se vyplatilo! Je tu další díl a je jak jinak než úžasný!
Hit snad nezabiješ, ne?? Ta nemůže umřít, mám ji celkem ráda! Ale Ayano je lepší Eye-wink Laughing out loud Fakt škoda, že tu není Tokime... Snad příště Laughing out loud
Dáš sem další díl, co nejdřív?? Já jsem hrozně nedočkavá a skoro jsem to čekání nezvládla! :DD

trollbunnies.blogspot.cz

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Čt, 2013-04-18 16:18 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jééé... děkuju :333 Jsem moc ráda, že se líbilo a že jsem tedy snad to čekání vynahradila ^^ Ale stejně mě mrzí, že se na to muselo čekat, no Sad
Ohledně Hit... Tak jako nechci ji zabít, to rozhodně ne, ale kdo ví, jak to nakonec půjde, že? Laughing out loud Ale prozradím tedy jedno, že v příštím díle neumře :DD Ale kdo ví, jak to dopadne jindy? :DD A Toki, jak jsem říkala, tak ta tam bude až dopíšu tyhle záležitosti s Hit Smiling Když pominu ty kapči o ní, tak tam předtím právě moc nebyla, jenom občas nějakej odstaveček, takže mě to takhle vyhovuje, že tam má konečně nějakej delší prostor Laughing out loud Přeci jen je to jedna z mejch miloušů Laughing out loud
Další díl se pokusím sem dát opravdu co nejdřív Smiling Nedělá mi radost, když vás nechávám čekat, i když si většinou říkám, že na moje blafy není nikdo zvědavej Laughing out loud Ale když se pak ukáže, že tu jsou lidi, co na ně čekají, tak mě popadne ta chuť je už nikdy nenechat čekat xD Nechci prostě zklamat své čtenáře ^^ :3
P.S. Už zase jsem se rozkecala Barf! xDD

Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, St, 2013-04-17 19:26 | Ninja už: 4233 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Wow, wow, wow! Už jsem to nemohla vydržet Laughing out loud
Itý, ty jsi tááák moc chytrej chlapeček, ještě že tě tu máme Smiling vymyslela jsi to vážně dobře, sama bych si tohle nedomyslela. Ale, ta technika, je fakt té mé dost podobná, nechápu proč mám podobné nápady jako ty, ale skutečně to nedělám schválně, tohle jsem měla vymyšlený už několik měsíců dopředu a pak najednou bác! Gomen Smiling
Prostě dokonalost, Ay je skvělá, škoda, že v tomhle díle nebyla Toky Laughing out loud ale určitě bys nenechala Hit zemřít, nejseš takovej vrahoun jako já Laughing out loud Co nejdřív další díl, hlavně né žádný 'až zítra' pak bychom se toho nedočkali a zemřeli bychom napětím Laughing out loud
Už končím, ale ještě jsem se chtěla zeptat trochu vedle, jak je na tom poslední díl 'Pravá síla založená na jméně?' To je taky něco, na co vyčkávám jak kšandy v napínáku Laughing out loud

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Čt, 2013-04-18 16:11 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jé, děkujíí ^^ A ano, Ití vždycky všechno vykoumá... je to můj chytroučkej borec :3 Ohledně Tokoyami to u mě bylo tak, že když sem vymyslela Ayano, tak pak na řadu přišly techniky... U Sun jsem taky vymyslela Rippurugan, tak tady jsem chtěla taky něco jako hlavní xD A páč jsem chtěla, aby byla lékařskej ninja, tak to chtělo i něco "bojového", ale páč je hrubá síla u lékařů už otřepaná, tak mě napadlo Genjutsu Laughing out loud A pak se mi v hlavě ukázaly Tsukuyomi a další úžasný techniky, které vlastní Ití a tak jsem chtěla taky něco takového, ale úplně jiného, co v anime ještě nebylo Laughing out loud a páč ona trpěla můrama, což bylo v mé hlavě dřív než techniky Laughing out loud tak mě pak napadlo tohle Laughing out loud Takže se nemusíš bát, že bych tě nějak obviňovala, že to děláš schválně.. občas lidé mají stejné nápady Laughing out loud :3 Jen je pak náhoda, že ty dva se znají a čtou si povídky :DD
Teď tam bude jinak hodně Hit jako v pár následujících dílech a pak se zase přesuneme k Toki, takže no problemo Laughing out loud Krom toho Hit je teď v tom Genjutsu jakoby, nebo spíše příště bude ukázka od doby, co se do té techniky dostala než přestala dýchat Laughing out loud Není to přímo Tsukuyomi, takže čas normálně utíká, ale je to tam taky zrychlené, no Laughing out loud ale ne nějak extra moc xD Takže tam bude hlavně Hit Laughing out loud Toki a její výprava za Sasíkem bude jindy Laughing out loud
Jinak nebudu radši říkat, kdy díl vyjde, přeci jen víme, že pak mám zpoždění, ale řeknu, že prostě to napsané už mám, takže snad to nebude trvat tak dlouho jako teď Laughing out loud

A PSZNJ je z části napsané, ale pořád nemám opsané a zakomponované do děje ty věci z mangy, bez kterých se mi děj moc nepohne Laughing out loud Takže se čeká jen na to, až se mi bude chtít číst mangu a přepisovat jí, no xD Každopádně ale nedávno jsem uvažovala o tom, že bych už jí vážně měla dokončit, protože ta vidina, že konečně budu mít nějakou sérii dokončenou mě velice láká Laughing out loud
A teď sem se dost rozkecala, takže to utnu Laughing out loud Ale moc děkuju za komentík, za přečtení a tak dále... však to znáš Laughing out loud :33 Moc, moc, moc kuju! Děláš mi radost ^^