manga_preview
Boruto TBV 09

Bestie IX.

Stát se nejsilnějším, stát se nesmrtelným, stát se legendou... oh ano, to jsou cíle mnoha velkých shinobi a jen to dokazuje to, že Raiga není shinobi, jeho cíl je mnohem prostší... jako zvíře chce být alfasamcem jakékoliv smečky, kterou prohlásí za svou a jako člověk má ten nejlepší předpoklad proto, být dostatečně brutálním na to, aby se na takovém postu udržel do skonání věků.

Orochimaru o Raigovi

OTOGAKURE NO SATO - TRŮNÍ SÁL:

Stáli proti sobě - Raiga & Raiga - oba tak stejní a přitom tak rozdílní. Zatímco ten první, který se vrátil od Sakury měl na tváři pitvorný a zpola nepříčetný škleb, tak ten, který se zrovna vrátil z mise vypadal jako kus vytesaného ledu. Ale z obou sálal ten podivuhodný žár - jednou horký, podruhé ledový - který sálá z lidí přesvědčených o své síle, nadřazenosti a o své jediné a správné pravdě.
"Koukám, že jsi se bavil," zkonstatoval chladně druhý.
"Didididi!" zakřenil se první a vytáhl lehce zakrvácené prostěradlo, které měl schované ve svitku.
"Oh...," druhý nevypadal překvapeně, ale přeci jen poněkud mírně znechuceně.
"Budeme mít mláďata!" zašvitořil s nadšením ten první a ten druhý to "raději" nekomentoval, jeho zvířecí já zjevně připravilo Sakuru o nevinnost zatímco on dělal všechno možné, aby zabránil jak Danzovi, tak Konoze dostat se mu do země.
"Nadšením rostu," poznamenal chladně a přikročil, ke svému prvnímu - zvířecímu já - načež dodal:
"Skončeme to, cítím se sám."
První se zašklebil a přiskočil k druhému, kterého objal a oba je řekli:
"KAI!"
V ten moment je obklopila zlatavá záře a jejich těla splynula v jedno a jakmile záblesk pominul, tak tam, kde byli před chvílí dva Raigové stál jenom jeden. Chvili si za zavřenýma očima vychutnával ten okamžik, kdy se obě složky jeho těla i duše spojily v jednu a on - nikoliv prostý součet, ale násobek - jejich osobností i síly mohl procitnout. Vlastně Raiga nebyl zvíře plus člověk což byly dva odrazy jeho existence, které dokázal od sebe oddělit pomocí techniky "rozdělení duše", on byl spíše jakýsi "třetí Raiga", který v sobě obě osobnosti dokonale spojoval a mezi sebou "násobil".

"Jak to jen popsat?" pomyslel si Kabuto, který Raigu sledoval skrze malého hada, který se plazil po podlaze nedaleko Raigy.
"Raiga-zvíře je pozůstatek toho lígra, které v Kirigakure do těla chlapce z klanu Ikki implantovali a Raiga-člověk je ten chlapec... tedy spíš to co z něj zbylo. A tenhle "třetí Raiga", který je jejich spojením není ani jeden z nich a přitom je oběma z nich. Za poslední dobu se to dost "zhoršilo", když to tak uvážím, přeci jen byly doby, kdy bylo možné rozeznat, kdy je u kormidla v jeho hlavě zvíře, a kdy člověk, ale nyní to vypadá, jako by obě osobnosti dokonale splynuly... čím to je, že tak náhle netrpí záchvaty šílenství a nepotřebuje mé léky? Že by..."
Kabuto se ve své úvaze zarazil, protože do jeho laboratoře, ze které prováděl své sledovací jutsu vstoupila Sakura. Kabuto se nehezky zašklebil a nahlas pronesl:
"Á tady máme odpověď na mou otázku, no jistě..." Kabuto přerušil jutsu, zvedl se a zamířil k Sakuře, která si ho nejistě prohlížela.
"No jistě... láska či něco tomu hodně podobného je odpověď... máš Raigu na svědomí Sakura-chan!"
Sakura nechápajíc o čem mluví jen na něj vyštěkla:
"Drž pysk hade! Ty o něm nic nevíš!"
Kabuto se zachechtal a svým ukazováčkem takřka píchl Sakuru do čela, když řekl:
"A co o něm víš ty!? Hehehe... víš třeba to, že Raigové jsou dva?!"
Sakura klidně odpověděla:
"Ano... to vím, někdy jeho tělu vládne zvíře, jindy člověk, dvě mysli v jednom těle to není až tak nepředstavitelná technika v tomto světě..."
"Kulový víš!" prohlásil tvrdě Kabuto až Sakuru přeběhlo mrazení po zádech a pak medovým tónem (samozřejmě v jeho případě tónem "notně otráveného medu") pokračoval:
"Zatímco sis užívala s Raigou zvířetem, tak Raiga člověk zmasakroval více než dva tucty ANBU z té tvé Konohy! Dvě mysli, dvě těla! To je Raiga... což mě přivádí k úvaze, že když jsi si užívala s tím zvířecím Raigou, tak jsi vlastně zoofilka, jaké to je Sakura-ch..."
"PRÁSK!"

Ne, Kabuto neměl čas na reakci, protože byl příliš zabraný do svého monologu, takže když mu Sakura zasadila ránu, která ho takřka vysvlékla z kůže (ano, byla to taková ta rána, při které se někdo jako Kabuto a Orochimaru "vybleje sám ze sebe na čtyřikrát") a mrštila s ním proti zdi, tak jeho jedinou strategií bylo "letět a neklást odpor". Kabuto se velice ztěžka zvedal ze země, z úst mu šla krev a sám cítil, že jeho vnitřnosti jsou "v zásadě napadrť" což ale nehrálo roli, díky regeneraci, kterou vládl od chvíle co absorboval Orochimara, pozvedl zrak, aby spatřil Sakuru a to co viděl mu nahánělo hrůzu. Sakura momentálně vypadala jako "královna smrti", která z něj byla připravená výmlatit všechny jeho implantáty (a že jich bylo) tady a hned.
"Ještě slovo a zabiju tě!" pronesla tvrdě pro změnu Sakura a došla ke dóze nadepsané slovy "proti bolesti", do které sáhla pro hrst pilulek, které do sebe nasypala asi jako Dr.House svůj Vicodine načež to zapila vodou. Kabuto se mezitím vzpamatoval natolik, aby si pomyslel, že Sakura si "užila s Raigou tolik, že teď nemůže ani chodit", ale jakmile mu věnovala Sakura jeden krví podlitý pohled, tak se ta myšlenka "sama od sebe" v Kabutově hlavě změnila na: "chodit možná ne, ale vytřít podlahu se mnou zvládne kdykoliv"!
"Řekni mi všechno o Raigovi," přikázala chladně Sakura a Kabuto jen přikývl a začal jí tak vyprávět příběh o klanu Ikki, o krvavém Mizukagem a o mnoha dalších věcech, kterými se děti v Kirigakure a v Konoze (ano - došla řeč i na Orochimara) straší před spaním. Konečně jí řekl i tom jak Raiga před několika hodinama málem rozmlátil na kaši i celý její bývalý tým 7 a co dokáže jeho technika "démonického spojení".

5
Průměr: 5 (9 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, Ne, 2013-03-24 00:35 | Ninja už: 6008 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

No coment....Sakura nemůže chodit....seriously? Ty seš prase! Laughing out loud Jinak díl se mi líbil...moc Eye-wink

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele suzzana17
Vložil suzzana17, Ne, 2013-03-24 01:13 | Ninja už: 4464 dní, Příspěvků: 443 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

nemoze chodit...suhlas x.n...x:D ale super diel kabuto si o to koledaval Laughing out loud dobre mu tak Laughing out loud som zvedava co sakura spraví nabuduce Laughing out loud....... Kakashi YES

KAŽDÝ, KTO JE ZA HOKAGE SASUKEHO (ČI UŽ Z RECESIE, ALEBO ÚPRIMNE), NECH SI OKOPÍRUJE DO PODPISU BEZ TÝCH HVIEZDIČIEK: [img*]http://th09.deviantart.net/fs71/150/f/2013/143/f/9/new_canvas_by_annria2002-d66ca3y.jpg[*/img]

Obrázek uživatele Aki Uchiha
Vložil Aki Uchiha, Pá, 2013-03-22 21:17 | Ninja už: 4928 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Výborní diel už aby tu bolo pokračovanie .