manga_preview
Boruto TBV 09

Bestie VIII.

"Oddělal bych i vlastní rodiče, kdyby mi to přineslo radost a uspokojení!"

Akumu no Raiga

KONOHAGAKURE NO SATO:

Kakashi mlčky pozoroval Tsunade, která právě procházela (nejen) jeho reporty o vývoji v Zemi Zvuku a při pohledu na její zamračené rysy se nemohl ubránit pocitu, že "ten stůl" za kterým seděla nebude mít dlouhou životnost. Naruto stojící vedle Kakashiho prozatím nevěděl oč se tu jedná, ale byl to ostatně on, kdo snad každý den navrhoval misi do Země Zvuku s cílem zachránit Sakuru. Tsunade náhle vztekle praštila s papíry o desku stolu a pronesla těžkým hlasem plným jen těžko potlačovaného vzteku:
"Ten parchant... nechat se jmenovat feudálním pánem! To znamená válku, tohle feudální pánové všech pěti velkých zemí nenechají jen tak! I Orochimaru měl dost rozumu, aby tohle nedělal."
Kakashi mlčel zatímco Naruto se nechápavě zeptal:
"Co? Kdo? No tak bábi Tsunade co se tady děje!?"
Tsunade věnovala Narutovi jeden "z těch" pohledů, při kterém se z mužů stávají zase holčičky a Naruto se jediným rychlým pohybem schoval za Kakashiho a napůl vystrašeně vyjekl:
"Kakashi-sensei, že svého nejlepšího studenta nenecháte padnout do spárů zlého senina?"
Sai stojící vedle se jen "tím svým klasickým" způsobem usmál a Narutovi připoměl:
"Ale Naruto-kun, to už přeci Kakashi dávno udělal, když Sasuke-kun odešel k Orochimarovi."
Naruto vypěnil, ukázal na Saie prstem a zařval:
"Drž hubu Saii s tebou si to ještě vyřídím!"
Kakashi si jen pozvdechl a připustil:
"Je pravda, že oba mí nejlepší studenti skončili ve Zvučné a zbyl jsi mi jen ty Naruto."
Naruto vyditelně poklesl a skleslým hlase zabručel:
"Tak a teď jsem v depresi Kakashi-sensei, jestli si něco udělám máte mě na svědomí..."

Asi by ta vtipná scénka ještě chvíli pokračovala, kdyby jí rázným "DOST!" - po kterém všichni přítomní (Kakashi, Yamato, Naruto i Sai) zpozorněli - neutla samotná Tsunade, ta se poté ujala vysvětlování situace:

"Nejenže ten Raiga...," začala a pozorovala jak už při pouhém vyslovení jeho jména Naruto skřípe vzteky zuby.
"... nejenže si přivlastnil celou Otogakure no sato po smrti Orochimara a nejenže drží Sakuru jako svou rukojmí, ale nadto přinutil feudálního pána Oto no Kuni, aby jej jmenoval svým nástupcem a abdikoval v jeho prospěch. Ovládá teď tu zemi tak jako žádný z Kagů neovládá tu svou, protože spojil ve své osobě pravomoci jak vůdce shinobi, tak vůdce celého národa. Což je samo o sobě zločinem proti feudálnímu řádu - shinobi nikdy nesmí vládnout - ale navíc sám Raiga je neurozený, takže je to v podstatě "povýšenec", který si nelegálně uzurpoval moc pro sebe. Feudální rodiny to nenechají jen tak a rozpoutají proti němu válku..."
"Výborně!" vykřikl Naruto a dodal sebevědomě: "A já zachráním Sakuru!"
Tsunade mu zas věnovala "ten pohled" a Naruto měl intenzivní pocit, že se jeho mužství zmenšilo, když ne na čtvrtinu, tak alespoň na polovinu, do toho postřehl Saiův úšklebek a pak už stačilo, aby neslyšně Sai řekl bezhlasně svými rty "p-e-n-i-s" a jeho sebevědomí bylo v trapu. Tsunade však pokračovala klidněji:
"To není tak jednoduché, když se síly shinobi spojí proti Raigovi mohou ho snadno porazit, ale zaprvé tu číhá Akatsuki, která by toho mohla využít a doposud nemáme od Jiraiyi zprávu z jeho mise, abychom měli jistotu, že se tak nestane a zadruhé... přitom, jaká panuje mezi jednotlivými zeměmi nevraživost by po porážce Raigy následovala ihned válka mezi zeměmi o získání vlivu nad Oto no Kuni, která by mohla přerůst ve IV. světovou ninja válku, takže radost Naruto není na místě."
"Chápu," hlesl Naruto, který konečně pochopil.
"Proto to musíme udělat jinak - půjdete do Oto no Kuni - jen vy čtyři plus vám pošlu nějaké krytí ze strany ANBU a zajmete Raigu - nutně živého - přinutíme ho, aby nám vydal Sakuru a aby se vzdal titulu "feudální pán". Výměnou za to si může zůstat hlavou Otogakure, ale podepíše s námi spojeneckou smlouvu! Odmítám riskovat, že se kvůli jednomu spratkovi strhne světová válka, tak jako posledně! Kakashi - jmenuji tě velitelem této S-rank mise, vyražte co nejdřív!"
Jakmile opustili místnost zeptal se Naruto Kakashiho:
"Jak to bábi Tsunade myslela, když říkala, že doufá, že to nedopadne "jako poslendě" Kakashi-sensei?"
Kakashi jen chladně odpověděl:
"Tak jak to řekla Naruto, III. světová ninja válka vypukla protože mladý jinchuuriki Yagura - bylo mu tehdy 12 nebo 13 let - zavraždil svého otce třetího Mizukage a uzurpoval si jeho postavení. Byla to hrozná válka a zahynulo v ní - i když byla nejkratší - tolik lidí co v obou předchozích válkách dohromady. Hokage nechce aby se to opakovala, mnoho dobrých shinobi tehdy zahynulo."

Všichni čtyři následování následně dvěma skupinami ANBU, které je měly krýt odešli z Konohy k večeru a ani jednoho z nich ani ve snu nenapadlo, že by jejich odchod sledoval jeden muž, který si válku přál více než cokoliv jiného - Danzo Shimura. Danzo stojící na hlavě druhého Hokage jen řekl:
"Ah... hloupá Tsunade, možná jsi získala Saie na svou stranu, ale my máme i jiné možnosti zjistit co děláš. Fu! Torune! Vyrážíme - musíme se do Otogakure no sato dostat ještě před nimi... ten Raiga pomůže vytvořit novou a silnější Konohu!"

DANZO VS. RAIGA:

Danzovi a jeho doprovodu se skutečně podařilo Kakashiho tým předběhnout z toho prostého důvodu, že narozdíl od nich navštívil v minulosti Orochimara tolikrát, že naprosto přesně věděl kudy jít a také proto, že se narozdíl od nich nezdržoval ani on, ani jeho doprovod spánkem... a vlastně ještě z jednoho důvodu, asi 10 kilometrů jižně od Otogakure totiž před Danza přistál Raiga, který mu vyrazil naproti.
"Zdá se, že Gedo Fuin stále funguje Raiga-san," pronesl Fu a pak dodal směrem k Danzovi:
"Je tu sám, není třeba se čeho obávat."
Danzo si chvíli Raigu přeměřoval pohledem a prohlédl si i tu drobnou značku na hřbetu Raigovi levé ruky.


(Značka Gedo Fuin)

"Takže jsi přišel Raigo, výborně... jak se cítíš?" zeptal se Danzo, na oko zaujatě, ale Raiga mu na to zjevně neskočil a odpověděl chladně:
"Co tu chceš Danzo? Už je to dlouho co jsi nepoužil tuto techniku, abys mě k sobě zavolal... naposledy to bylo, když jsi jednal s Orochimarem o..."
"Ano je to dávno," utnul ho Danzo a Raiga pochopil, že Danzo nechce před svými podřízenými rozebírat to, jakým způsobem fungoval Raiga jako "styčný důstojník" mezi Orochimarem a Danzem.
"Přišel jsem tě varovat Raigo, protože máme společný zájem," řekl chladně Danzo a nespouštěl oči z Raigy, který byl v přítomnosti Danza vždycky nedůvěřivý až "ne za roh, ale rovnou za dva rohy".
"Před čím?" zeptal se jen Raiga, který zůstával ve střehu asi deset kroků od Danza.
"Hokage vyslala do tvé země tým, který tě má zajmout a zabránit tak válce, která hrozí díky tvému... hehehe... feudálnímu "původu", který sis přivlastnil," pronesl přeci jen trochu pobaveně Danzo.
"Chtějí mě zajmout?" zeptal se Raiga, spíš přemýšlel o tom, že ho "chtějí zabít" - na to byl zvyklý - ale, že by ho chtěl někdo "zajmout"?
"Ano - přesněji nechtějí, ale musí... víš, kdybys náhodou umřel, tak by vypukla válka o tvé dědictví - o Oto no Kuni - mezi shinobi národy a to si princeznička Tsunade nepřeje."
"Ale za to ty ano, že Danzo?" probodl Raiga Danza pohledem.
"Ano," odpověděl bez okolků Danzo.
"Takže jsi mě sem vylákal, abys mě zabil? Pche... tak to sis měl vzít celou armádu a ne jen tyhle dva ubožáky!" opáčil tvrdě Raiga a s hlasitým "cvak-cvak" vyjely z jeho rukou zápěstní čepele. Danzo si povšiml, že tentokrát nebyly zakrvácené, jako kdykoliv jindy. Fu i Torune se přikrčili připraveni k boji...

"...ne, nechci tě zabít," řekl Danzo a Raiga již dávno připraven uplatnit bojovou taktiku "po zuby ozbrojeného kulového blesku" se zarazil:
"A co teda chceš?"
"Chci abys rozpoutal válku a chci abychom byli - my dva - spojenci, ANBU-Root a ta tvoje sebranka ze všech věznic co jich Orochimaru měl, určitě jsi už přemýšlel o tom, co budeš dělat ne? Tak tady ti nabízím cestu, přidej se ke mě a já ti umožním získat to po čem tolik toužíš...," promluvil chladně Danzo. Raiga lehce naklonil hlavu na stranu a jeho pohled dával na srozuměnou, že Danzovi nevěří "ani pětník v kapse".


("Snad si nemyslíš, že ti na to skočím!")

"A ty víš po čem toužím?" zeptal se Raiga Danza.
"Kdybych nevěděl, tak tady nestojím a ty jsi již mrtvý Raigo," opáčil nemilosrdně Danzo a pokračoval:
"Chceš respekt a sílu nejen ty sám, ale pro všechny, které Orochimaru věznil a využíval, pro všechny ty ztracené existence, pro tu verbež, kterou do Orochimarových věznic naposílaly všechny ostatní vesnice a země a chceš si pro sebe a pro ně "urvat kus moci" a to hlavně na mapě..."
Raiga lehce přimhouřil oči, a pak přisvědčil:
"Hodlám rozšířit svůj píseček v tom jsi mě odhadl správně a hodlám si postavit velký kopec mrtvol, jde-li o ten respekt..."
Danzo se ušklíbl a pomyslel si:
"Pomsta... tak nízký a právě proto tak dobře využitelný motiv, až skončí válka, zbavím se tě Raigo osobně." Na okamžik zaváhal jestli by neměl Raigu uvrhnout do Kotoamatsukami, aby to bylo "ještě snazší", ale pak se rozhodl, že nechá Raigu jednat samostatně, Shisuiovo oko chtěl použít na někoho, kdo si to v jeho očích zasluhuje a ne na "podřadného zmetka nízkého původu".
"Jistě... a většina těch mrtvých bude z Kirigakure," dodal chladně Danzo.
"Samozřejmě," odpověděl Raiga.
Danzo přikývl a řekl:
"Sharingan no Kakashi, Kyuubi jinchuuriki, Mokuton no Tenzo a ... jeden můj bývalý člověk jménem Sai, ti čtyři jdou na tebe a plus dvě jednotky ANBU. Co se jich týče... Kakashiho oddělej, jeho sharingan mi předáš později, Tenza můžeš oddělat taky - ale vydáš mi jeho tělo, Kyuubiho jinchuuriki nech být a Saie... hehe... toho ti nechávám na hraní, ANBU nepočítám vůbec. Jinchuurikiho vyzvedne můj tým a doručí zpět do Konohy - rozumíš?"
"Jasně, jak chceš Danzo," pronesl Raiga, zvolna se otočil a zmizel rychlými skoky pryč. Danzo ještě drahnou chvíli přemýšlel, jestli to "jasně" neznělo spíš výsměšně, ale pak dospěl k závěru, že to nehraje roli.

O NĚCO POZDĚJI V OTOGAKURE NO SATO:

"Didididi!" zašvitořil Raiga zatímco se Sakura svíjela smíchy v křečích na posteli.
"Ne...ch...toho...!" pokoušela se ho zastavit, ale nešlo to. Raiga však nepřestával, celý den se choval totálně "ujetě" a Sakura ač neměla tušení co zatím vězí si tenhle den užívala.
"Šhá šhá šhá!" zavýskl nejprvě silně, pak normálně a nakonec až takřka šeptem Raiga a chytil Sakuru za stehno a zkusil se jí dostat pod sukni.
"Kšá potvoro!" vyprskla smíchy Sakura a vlepila mu facku. Raiga okamžitě ruku stáhl nasadil ublížený pohled a "řekl":
"Mňau?"
S hlavou nakloněnou na stranu vypadal v Sakuřiných očích opravdu "k sežraní" a s tím svým výrazem "ublíženého zvířátka" ještě nadto k zulíbání.
"Pocem," přikázala mu tiše Sakura a on se k ní sklonil, Sakura ho popadla za rameno a strhla k sobě, pak se přetočila ze zad na bok a začala ho drbat za uchem. Ač to bylo k neuvěření, Raiga předl jako kocour a tím jediným pohybem prstů za jeho uchem takřka ovládala celé jeho tělo, Raiga se totiž k ní přilnul opravdu jako "drbané zvířátko".
"Ty máš dneska nějakou rozjančenou náladu viď kocourku?" zašeptala k němu pobavená Sakura.
"Didididi...," opáčil Raiga a se zavřenýma očima si opravdu jako kočka vychutnával to drbání za uchem.
Sakura se sice trochu podivovala proč je Raiga dnes v tak dobrém rozmaru a ještě ke všemu tak "pitomej jak skutečné zvířátko" - notně krotké dneska, ale nakonec jí to bylo v zásadě jedno. Jestli si rozhodl hrát Raiga na zpitomělého kocourka co potřebuje paničku na drbání a krmení, tak jí to bylo srdečně jedno, takhle s ním byla navíc sranda, takže to opravdu neřešila.

VE STEJNOU DOBU NEDALEKO OTOGAKURE:

Sai zpozorněl a naznačil ostatním, aby zastavili.
"Co se děje Saii?" vykřikl jako vždy netrpělivý Naruto.
"Něco se blíží... je to on!"
A skutečně během okamžiku se před nimi ocitl Raiga s ledovým výrazem ve tváři, s tasenými čepelemi a s minimálně 500 dalšími shinobi z Otogakure.
"Ty dvě ostatní skupiny zničte, tyhle si vezmu osobně. Žádní zajatci, žádní přeživší," vydal Raiga rozkaz a přitom se pevně díval na čtveřici Kakashi, Yamato, Sai a Naruto.
Naruto se okamžitě vzpamatoval a složil pečeť pro Kage Bunshin a zvolal:
"To ti nedovolím grázle! A tebe dostanu osobně!" vypěnil Naruto a vytvořil na několik set klonů, které chtěl poslat po Raigově podřízených, kteří mezitím jako "velká voda" napadly obě skupiny po dvacítce ANBU po stranách nedaleko týmu 7. Raiga se Narutovi hnusil, nejenže pracoval pro Orochimara a ovládl celou zemi jako diktátor, nejenže unesl Sakuru, ale nadto s ledovým žárem v očích vydal zcela klidně rozkaz k nelítostnému boji bez braní zajatců. Už už chtěl vyslat své klony, ale Raiga byl rychlejší.


(Moc si věříš pitomče!)

Než se stihl Naruto vzpamatovat musel se bránit Raigovi, který nejpřímější trasou vystřelil proti Narutovi, aniž by dal ostatním možnost reakce.
"Moc si věříš pitomče!" zaútočil s výkřikem Raiga na Naruto a šel mu svou levou zápěstní čepelí rovnou proti obličeji. Naruto útok vykryl tak tak kunaiem a tak ho Raigova čepel jen lehce škrábla na obličeji a druhou jedním z klonů po straně Raigu ihned napadl, ale dřív než útok dopadl do místa, kde měl být Raiga byl ten jediným skokem zpátky ve své výchozí pozici. Kakashi jen pevně zavelel:
"Jeho shunshin no jutsu je rychlejší než můj... Naruto kryj mě, použiju sharingan, Yamato, Saii... víte co máte dělat."
Naruto poslal čtveřici klonů ke Kakashimu a zbytek klonů odvelel pomoci přepadeným ANBU, kteří sotva mohli zvládnout takovou převahu nepřátel.
"Chm...," ušklíbl se chladně Raiga a pozvedl čepel potřísněnou od Narutovi krve ke svým ústům a následně tu krev slízl.
"Neříkej mi, že ty taky sloužíš krvavému bohu...," vydechl Kakashi pamatovavše si na techniku Hidana.
Raiga nespouštěl z Kakashiho, který již odkryl sharingan svůj pohledl a polkl Narutovu krev, poté odpověděl:
"Ne... já sloužím jen sám sobě...," a pak zařval:
"Nějaký bohové krve či smrti jsou mi u pr*ele! Já jsem silnější než jakýkoliv bůh! ŠHÁ!" sepnul ruce do pečeti hada a provedl:
Zakázaná technika: Ďábelské spojení chakry!

To co následovalo byl schopen později popsat pouze Kakashi, který to sharinganem aspoň zčásti viděl a hlavně rychle pochopil. Z Raigy vyšlehla fialovo-černá a následně rudá čakra, které se promíchaly a vytvořily kolem Raigy cosi jako Kyuubiho démonický plášť, jen namísto toho, aby měl oranžovo-rudou barvu, tak měl barvu jdoucí od rubínové k černo-rudé. Ale bylo to ono, Kakashi nemohl zprvu pochopit jak, ale pak mu to došlo. Raiga získáním Narutovi krve získal v těch několika kapkách i nepatrné množství kyuubiho chakry, které rozpustil ve vlastní chakře a tak vlastně znásobil. Pak zatáhl zápěstní čepele a klesl na všechny čtyři, z pláště již vycházely čtyři ocasy a Raigovy lidské ruce získaly více šelmí vzezření s chlupy a drápy namísto nehtů.
"Přesně jak Sasuke-san říkal, chm!" pronesl Raiga a otevřel svá ústa dokořán:
"Teď uvidíte zač je toho bestie! BIJUUDAMA!"
Jako by to uměl "odjakživa" zformoval Raiga před svými ústy černou kouly, kterou vystřelil proti Narutovi a zbytku týmu 7.
"To je zlé!" pomyslel si Yamato a Kakashi si v duchu posteskl, že ještě nedotáhl Kamui na takovou úroveň, aby tohle byl schopen "zmizet".

Exploze, která následovala smetla opravdu všechnu v dosahu dvou stovek metrů. Yamato se Saiem se schovali po dřevěnou bariérou, kterou Yamato narychlo vytvořil. Kakashi využil Raikiry a svůj doton a proti explozi se skryl v zemi. Avšak Naruto ač se sice dokázal vyhnout přímému zásahu to dostal naplno. Nemít Kyuubiho a Uzumakiho vytrvalost byl by mrtev. Každopádně, když se prach rozplynul mohl Kakashi uvidět těžce raněného (ohořelého) Naruta, jak se snaží i přes obrovskou bolest z popálenin zvednout a Raigu, který již bez pláště Kyuubiho stál u něj. Raiga trhnul hlavou a jeho zaváží na konci Raigova copu udeřilo Naruta naplocho do hlavy a ten okamžitě ztratil vědomí.
"Považujte to za lekci a vypadněte z mé země, k vašim ANBU tak velkorysý nebudu. Vraťte se až dosáhnete úrovně Kage, ne dřív!" pronesl chladně Raiga ke Kakashimu, poté věnoval jeden pohled Narutovi a jen si pomyslel:
"Ta síla je hrůzostrašná... pár kapek krve a...," přešel zrakem zcela zdevastované okolí a poté s jediným problesknutím zmizel. V téže době se již stahovali i jeho muži z nichž někteří nesli své padlé a jiní těla zabitých ANBU.

5
Průměr: 5 (7 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, Út, 2013-03-12 12:25 | Ninja už: 6026 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

On si tím mazlením chtěl Sakuru získat, protože až se dozví co provdel Narutovi bude nasratá Laughing out loud super díl. Pojďme další.

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele suzzana17
Vložil suzzana17, St, 2013-03-06 23:42 | Ninja už: 4483 dní, Příspěvků: 443 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

super(chudak naruto dostal na frak aj psychicky Laughing out loud ) som zvedava ako sa to vivinie co spravi sakura ak sa to dozvie a na ktoru stanu sa prida............ ach nemozem sa dockat ! dalsiu prosim Smiling Kakashi YES

KAŽDÝ, KTO JE ZA HOKAGE SASUKEHO (ČI UŽ Z RECESIE, ALEBO ÚPRIMNE), NECH SI OKOPÍRUJE DO PODPISU BEZ TÝCH HVIEZDIČIEK: [img*]http://th09.deviantart.net/fs71/150/f/2013/143/f/9/new_canvas_by_annria2002-d66ca3y.jpg[*/img]

Obrázek uživatele Aki Uchiha
Vložil Aki Uchiha, St, 2013-03-06 22:50 | Ninja už: 4947 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Výborny diel už sa teším na pokračovanie.Raiga je dost krutý ale som si ho velmi oblúbila a to ked povie sha to proste milujem.