manga_preview
Boruto TBV 09

Icha Icha (24) - Počínání těch čtyř

„Pardon, že jdu pozdě!“ hlásila příchozí Tsunade.
„V pořádku, Hokage-sama,“ vrátila ji Hitomi mile, „Tak můžeme začít?“
„Ovšem!“
„Dobrá… tak, co mám dělat?“ tázala se brunetka trochu zmateně.
„Říkala jsi, že je neumíš vyvolat, že?“ podala kontrolní otázku Tsunade a Hitomi souhlasně přikývla.
„Tak začneme asi tím, že se budeme snažit tě to naučit. Myslím, že jinak se z místa nepohneme,“ opáčila blondýnka a při poslední větě se trochu uchechtla.
Hitomi se nevinně podrbala na hlavě a doplnila to úsměvem „to-já-ne!-to-jsem-věděla“.
„Fajn. Tak víme, že se ukazují, když jsi smutná a nešťastná, nebo když toužíš po pomstě nebo tak… Tak co, kdybychom zkusili zapracovat na citech, kdy chceš namísto toho něco chránit. Při zamyšlení to vyjde na stejno… Oni vylézají proto, aby ti pomohli, no ne?“
„Chápu. Vždy, když útočili, tak proto, že jsem si to ve skrytu duše přála, takže když to tak vemem, tak jsou něco jako moji ochránci,“ přitakala Tareshi.
„Teď musíme zapracovat jen na tom, abys je v nebezpečí dokázala vyvolat úmyslně,“ dodala ještě Tsunade.
„A jak to provedeme?“
„Zkusíme víc věcí, ale nejdříve asi začneme tou nejlehčí cestou,“ promluvila Hokage zamyšleně, „Představ si, že je něco tobě blízké v nebezpečí. Že to za každou cenu chceš ochránit,“ navrhla poté.
Hitomi tedy kývla, načež zavřela oči a plně se začala soustředit.
Představila si, že stojí před branami do Listové. Všude je temná aura a když se člověk pořádně zadívá, rozezná, že Konoha vlastně hoří a celkově je dost poničená. Ve vzduchu je vidět hustý, černý kouř přímo nad středem vesnice. Imaginární Konoha je doslova v nebezpečí, neboť o něco později Hitomi došlo, že jí napadají obrovští fialoví a hroziví hadi*. Ač se shinobi snažili sebevíc, nešlo je byť jen škrábnout.
Se zděšeným výrazem se brunetka dala do pohybu. Chtěla tuhle vesnici chránit! Tady ji přijali s otevřenou náručí… nebáli se jí a už jen proto nechtěla, aby se cokoliv z toho stalo.

Mírně sebou škubla a tikala zavřenýma očima. Tsunade jí pečlivě sledovala, takže jí neunikl fakt, že se mračila a po tváři jí stekla kapka potu. Usilovně se snažila je přivolat, ale stále nic nepřicházelo. Tsunade ji však ani na moment nespustila z očí.
Poté Hitomi ty své otevřela a zrychleně dýchala. Skoro jakoby ji její myšlenky úplně pohltily.
„Tak co?“ řekla, když se trochu uklidnila.
„Snaha byla, za což tě chci pochválit, žes to vzala hned tak vážně, ale bohužel se neukázali. Zřejmě to takhle nedáme, ale můžeme to zkusit znovu,“ odpověděla culíkatá Hokage, „Pokud sis nevybavila, žes je vyvolala, tak to teď zkus,“ vybídla ji.
„Dobře,“ přitakala Hitomi a opět pevně sevřela víčka.

* * *
Tokime se kymácivou chůzí procházela po Konoze. Hleděla do země a nad něčím přemýšlela.
‚Co bude s ním, je na ní… Ale co bude s tím druhým? Nemůžu ho v tom za žádných okolností nechat! Ať si říká Tsunade, co chce… Není to na ní a ani na ostatních. Je to na mě!‘ říkala si v duchu, když v tu chvíli sebou náhle cukla a dala si ruku před ústa, ‚Teď se trochu odporuju s tím, co jsem řekla Itachimu… Ne! Tak to není! Já jen chci Sasukeho zachránit! To není to samý jako s Itachim. Ten měl na sobě obrovský břemeno, já ne,‘ přemýšlela dál.
„No jasně! Teď je pryč, tak se můžu zdekovat!“ vykřikla po chvíli.
Avšak, když ji došlo, že vykřikla, dala si rychle ruku před ústa a začala se vykuleně ohlížet, zda ji nikdo neslyšel. Když se tedy ujistila, že je vše v pořádku a nikde nikdo, nahodila odvážný, rozhodný výraz a zaťala ruku v pěst, načež se dala do běhu.
‚Teď je Tsunade pryč. Ta, co mi furt zakazovala, že nesmím odejít, je teď zaměstnaná, tak jsem volná! Musím toho využít!‘

* * *
„Kam to jdeš?“ ozývalo se z jeskyně.
„Jen si něco ujasnit.“
„Tak jdu s tebou.“
„Ne… Jdu sám,“ řekl rozhodně černovlasý, když se konečně dostal na čerstvý vzduch z kdejaké jeskyně, „Nic mi nehrozí a ty jsi zraněný, tak se dej do kupy, než nás Pein zavolá.“
Kisame, který celou dobu byl jako Itachiho ocásek, sklesle pokrčil rameny, zostuzen, že téměř prohrál a zastavil se tedy v Uchihově pronásledování.
„Dobře. No, ale i když jsi jeden z nejsilnějších shinobi, co znám, tak se stejně nenech zabít!“ hlásal za Itachim ještě a ten jen mávl rukou, aby mu dal najevo, že to slyšel.
Poté se starší Uchiha ztratil žraločkovi z očí.

‚Už to zřejmě chápe,‘ říkal si v duchu, zatímco nepřítomně zíral před sebe, když skákal rychlostí světla v korunách stromů.
Náhle však zbystřil a okamžitě se zastavil na nejbližší větvi.
„Zrovna teď?“ vypadlo z něj, načež seskočil z daného stromu na zem, kde se posadil. Poté už jen zavřel oči.

„Co se děje?“ tázal se Deidara, akorát v momentě, když se Itachi objevil v jeskyni, nebo alespoň jeho projekce, a stejně tak i zbytek z Akatsuki.
„Už jste tu všichni?“ promluvil Pein a ostatní se po sobě ohlédli.
„Evidentně. Když je pryč Sasori, tak je nás sudý počet, že?“ nechal se slyšet bílý Zetsu a Pein klasicky vážným „Hai“ přitakal.
„Dobrá, tak tedy teď k věci. O Sasoriho jsme přišli a Deidara se vrátil jakžtakž v celku, takže přibereme oficiálně nového člena.“
„Ale ne… snad ne toho otravu Tobiho!“ vyjel okamžitě Deidara a mávl na důkaz svých protestů, čerstvě přišitou, ručičkou.
„Žádné námitky!“ pokusil se jej utišit šéf.
„Ale-!“ ovšem těch měl blonďáček plnou pusinku, takže se nenechal jen tak.
„Dobrá, pak ho dostaneš za partnera!“ byla Peinova poslední slova, což koněčně způsobilo, že nejmladší člen Úsvitu sklapnul.
Hned poté se Kisame posměvačně uchechtnul, načež mu blonďáček věnoval naštvaný pohled.
„Vyřešili jsme to celkem rychle, takže to by bylo vše,“ pronesl Pein hlasitě.
Itachi se tedy, bez další sekundy čekaní, vypařil.

* * *
Ayano vysedávala kdesi v lese u Konohy v tureckém sedě a tak usilovně přemýšlela, že se drbala na hlavě.
„Hmmm~“ vydávala pořád ty samé zvuky.
„Ách, přemýšlí…Vážně usilovně přemýšlí!“ kříčel příchozí Jiraiya na celé kolo, ale přesto vypadal, že si to říká jen pro sebe.
Ayano zbystřila a zadívala se na svého vyrušitele.
„Co tady chceš?“ vypálila.
„Ále nic, jen mě chce Tsunade vidět… to víš, jsem přeci populární!... tak se za ní chystám. Jenže pak jsem zahlédl jisté, vážně silné myšlenkové vlny,“ říkal zaujatě, i když jeho pohled ukazoval, že si z ní spíš utahuje.
Ayano to poznala a tak mírně nafoukla uraženě tváře. Jiraiya se hned poté hlasitě zasmál a párkrát sedící dívku poplácal po hlavě, což způsobilo, že je Aya znovu nafoukla.
„Kawaii!“ rýpl si.
Tentokrát fialovovláska zavřela oči a zaťala zuby v návalu chutě mu jednu vrazit.
„Já půjdu, tak zatím vymysli to, nad čím si přemýšlela a výsledek mi pak řekni,“ mrkl, založil ruce v bok a jako největší „majstr“ odkráčel svým směrem. Ayano na něj poté chvíli zmateně hleděla, načež se vrátila zpět ke své tamější činnosti.
„Co mám teda dělat? Možná bych to měla říct Jiraiyovi. Aspoň by mi pomohl se rozhodnout,“ rozmýšlela Mitarashi nahlas a zamyšleně se zadívala na oblohu, „Měla bych ale respektovat jeho přání!“ náhle však sklopila hlavu, podepřela si bradu rukou a začala své rozhodnutí zpochybňovat, „Jenže pak, proč mi o tom nedal v té šifře vědět? Chce vůbec, abych to držela v tajnosti?“ poté se ale vrátila zpět k první póze, „Á! Já fakt nevím, co mám dělat!“ vykřikla, zakroutila hlavou a poté se za ní ještě chytla.
„Tak co, kdyby ses o tom poradila se mnou?“ přerušil její hlasité myšlenky hlas, který tak dobře znala, ale za žádných okolností by jej tu nečekala.
„Itachi??“ hlesla a rychle se otočila za sebe, odkud hlas přicházel.

_______________________
* Doufám, že vám došlo, že jde o Mandu xD Kdo ví, proč si vybavila zrovna jeho a ještě k tomu v počtu... xD

Poznámky: 

Oooo, chce to oslavu - díl je tu přesně na čas! Laughing out loud
Dneska se nebudu moc vykecávat, tak jdu tedy rovnou k dílku Laughing out loud

Doufám, že se vám to bude líbit... Osobně jsem tak nějak na tuhle kapču celkem pyšná, páč se tam objevily všecky mé milované dámy - Toki, Hit a Aya xD + nejmilovanější osoba na světě - Itachi Laughing out loud A samozřejmě naši drazí starci - Tsun a Jíja ( ou, ups... chybí tu Oro Shocked Laughing out loud No, neva xD )
Každopádně... ach, zase to každopádně... ups, řikám nebudu se vykecávat, tak žádný přebytečný kecy, prosím! ... no, prostě snad jsem ten konec udělala nějak napínavej Laughing out loud že vás naladím na čekání na další díl nebo něco takovýho... nebo nevím xD Sice celkově se v tom nic nestalo, ale zase je to takovej spojovák, páč nějak víte, co se teď zhruba chystá, no Laughing out loud Tak se nechte asi překvapit xD ^^ Už ani nevím, co kecám, tak to teď utnu, jo? xDDD

5
Průměr: 5 (15 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Ne, 2013-03-03 22:09 | Ninja už: 4870 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Ahojky brouku, gomenne, že píšu tak pozdě, nebyla jsem moc na compíku :DD
Dílek byl parádní, jsem moc ráda, že jsem odhadla toki správně Laughing out loud Muhaha Laughing out loud Ay nezávidím, ale jelikož jí navštívil "kámoš", tak se snad nějak dohodnou xDD
Hit to ze sebe vymáčkne :DD tím jsem si jista Laughing out loud
Moc se omlouvám, že je koment takhle krátkej, ale je mi hrozně blbě a jenom to čtení mě málem zabilo... Ačkoliv to bylo opravdu výborné, zase si to nevykládej špatně, jasné? :DDD
Prostě super, super, super, jdu lehnout Laughing out loud Kakashi YES

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2013-03-03 23:54 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Moc děkuju Smiling ^^ A ano, odhadla si to dobře Laughing out loud Právě sem koukala, jak si se trefila :DD S tou Hit si to jinak jako nemálo zabila, že prej to vymáčkne :DDDD Ach, jej Laughing out loud A Aya... mno aspoň něco má na tom dobrého, coo? Laughing out loudLaughing out loud
A jéj, tak snad ti bude brzo lépe, brouku Tak teď ti nevím... Eye-wink A neboj, nevykládám si to blbě Laughing out loud Eye-wink Takže to prostě vylež, ať seš zas zdravá Laughing out loud ^^

Obrázek uživatele Ukasima-Yamashiro
Vložil Ukasima-Yamashiro, Pá, 2013-03-01 23:04 | Ninja už: 4154 dní, Příspěvků: 146 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Boží, nádherný a úžasný. Teď jsem vážně napnutá co bude dál. Jsem tak ráda, že je další díl a po takové chvíli. Opravdu milé překvapení. Nevím jak to děláš, ale vždy skončit v tak napínavé části... Fíííha to je umění. Kakashi YES Už se moc těším jak se to bude dál vyvíjet.
Díky za díl. Napínáček Laughing out loud


http://koyubi.webnode.cz/moje-ff-pro-otaku-sk-cz/ Pokud si chce někdo počíst mimo Naruta. Smiling
A pak o FF tady. Smiling http://147.32.8.168/?q=node/108579
Moje OC :3 http://2i.cz/b88b6b4192

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Pá, 2013-03-01 23:11 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

:DD To já bych měla děkovat ^^
No, dřív jsem tuhle povídku jezdila včas vždy, ale nějak jsem zlenivěla asi Laughing out loud Takže když se mi to po týdnu povede vydat, tak už je to na fanfáry :DD A upřímně mě to baví takhle usekávat, ale když jde o povídky, které na druhou stranu čtu a nepíšu, tak to bych si fakt za useknutí v napínavé části vyškubala nejradši vlasy tou nedočkavostí :DD Ale tak těší mě, že ty mě za to zabíjet nechceš a sobě taky ubližovat ne Laughing out loud
A nakonec musím znovu poděkovat ^^ Vždy i krátké komentíky od tebe potěší :3 Děkuju Smiling

Obrázek uživatele Ukasima-Yamashiro
Vložil Ukasima-Yamashiro, Pá, 2013-03-01 23:59 | Ninja už: 4154 dní, Příspěvků: 146 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Kyaa... to je hezky napsané. :3 Pokud se ti povede to sem dát "včas". (mě osobně je jedno jestli čekám jeden nebo dva týdny) Tak se klidně naučím fanfáry na housle. Laughing out loud Děkovat nemusíš. To by ses uděkovala, protože já Tě hodlám chválit u každého dílu. *ďábelský smích*


http://koyubi.webnode.cz/moje-ff-pro-otaku-sk-cz/ Pokud si chce někdo počíst mimo Naruta. Smiling
A pak o FF tady. Smiling http://147.32.8.168/?q=node/108579
Moje OC :3 http://2i.cz/b88b6b4192

Obrázek uživatele Ukasima-Yamashiro
Vložil Ukasima-Yamashiro, Pá, 2013-03-01 23:59 | Ninja už: 4154 dní, Příspěvků: 146 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Kyaa... to je hezky napsané. :3 Pokud se ti povede to sem dát "včas". (mě osobně je jedno jestli čekám jeden nebo dva týdny) Tak se klidně naučím fanfáry na housle. Laughing out loud Děkovat nemusíš. To by ses uděkovala, protože já Tě hodlám chválit u každého dílu. *ďábelský smích*


http://koyubi.webnode.cz/moje-ff-pro-otaku-sk-cz/ Pokud si chce někdo počíst mimo Naruta. Smiling
A pak o FF tady. Smiling http://147.32.8.168/?q=node/108579
Moje OC :3 http://2i.cz/b88b6b4192

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Pá, 2013-03-01 22:08 | Ninja už: 4550 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

*Fouká na horký mobil*... Hehe, nějakým způsobem se mi podařilo zavařit mobil.. Ho musím nějak ochladit, ale moc mi to nejde..
Myslím, že tuším, proč Tsunade, Jiraiyu volala. Ale nechám si to pro sebe a uvidím, zda je má teorie pravdivá.
Seš zlá, takhle to utnout... Ts.. Styď se! Za to si mě musíš nějak udobřit! Třeba... Třeba mi běž udělat kakajko! *Vystrkává tě ze dveří pokoje*, rovně chodbou a po pravé straně. Nemineš.. A taky bych zapomněla. Jednu a půl lžičky a dvě minuty v mikrovlnce!
Díl byl super. Hitomi nám trénuje, Tokienka 'prchá' a Ayanka přemýšlí, to by se mělo zaznamenat...
Úžasné. Pět hvězdiček a kloubouček dolů. Si šikula, moc se těším na další díl. Smiling

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Pá, 2013-03-01 22:52 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

:DDD Ježiš, dneska sem se nasmála snad jako nikdy před tím a ty to ještě podporuješ Laughing out loud S tím kakajkem to bylo zabitý Laughing out loud Už to úplně vidím :DDD
A hej! Laughing out loud To chceš mě ... teda Ayu tímhle urazit? Laughing out loud že obvykle nepřemýšlí? Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud No, ale je fakt, že na tom něco bude Shocked Laughing out loudLaughing out loud Na tvůj nápad se jinak těším, ale i tak myslím, že máš pravdu, protože tam toho moc asi na výběr nebude Laughing out loud A jinak teda mockrát děkuju ^^ Jsem ráda, že se líbilo a že se těšíš na pokráčko ^^ To vždycky moc potěší vidět/slyšet :3 Děkuju, brouku Smiling

Obrázek uživatele BB20
Vložil BB20, Pá, 2013-03-01 21:40 | Ninja už: 4386 dní, Příspěvků: 79 | Autor je: Prostý občan

Když to vezmeš, tak teoreticky se tam Orochimaru objevil, pouze ne osobně, ale objevil se tam jeho summon.
Pěkný díl Laughing out loud

Zkuste si říct byť jen jedno křivé slovíčko o Hvězdné bráně (Stargate), a poznáte, proč se mi ve florbalu přezdívá „Řezník“.

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Pá, 2013-03-01 21:44 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

:DD Jo, nad tím jsem právě taky uvažovala, že vlastně tam byl aspoň Manda, tak že možná Laughing out loud Ale pak sem si řekla, že Oro tam nebyl ani zmíněnej, tak jsem nad tím mávla rukou a šmitec Laughing out loud A jinak mockrát děkuju ^^ Jsem ráda, že se líbilo Smiling

Obrázek uživatele Kami-chan
Vložil Kami-chan, Pá, 2013-03-01 21:27 | Ninja už: 4233 dní, Příspěvků: 649 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Páni, no to si piš, žes nás navnadila! Nevydržím to čekání! Ne, asi vydržím no Laughing out loud
Tak všechno úžasný to snad ani není možný Smiling Miluju žraločíčka s Itachim.
Hitomi je prostě super, ta ten trénink zvládne, ale mohlo by se i něco zvrtnout, kdo ví Eye-wink
Ayano a Jirayia - tak ti to zabili na celý čáře! Já tvou postavu tak žeru!!! Úplně si představuju, jak tam kouká sem a tam, podpírá si různě pradu, vždycky si vyvrací předchozí teorii, hádá se sama se sebou a huláká na celé kolo Laughing out loud Jak si popsala jejich setkání s nafukováním tvářiček bylo boží Laughing out loud celou dobu jsem se culila a v neposlední řadě Itachi - jé, já sem asi fakt blbá, ale nevím co se má dál dít, ikdyž, jestli se tam teď objeví ta tajemná bělovláska tak možná jo Laughing out loud nechci tě tím nijak urazit, já jsem jen trotl Laughing out loud Laughing out loud už se na ty dva nemůžu dočkat, jsem natěšená jak malý děcko Smiling

*Chňu*
Kakashi&Kami

"Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy se nevzdávej." - Winston Churchill
"Láska je jako vězení, taky nevíte jak se dostat pryč." - Ikusei Kusachi
"Jediný azyl, vždy a všude otevřený pro všechny trpící, je příroda." - Suzume Kusachi
"Vše co kvete jednoho dne uvadne." -Orochimaru

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Pá, 2013-03-01 21:28 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jé, děkuju moc ^^ A teď s tebou naprosto souhlasím! Laughing out loud Právě se vždycky snažím to tak nějak napsat, abyste si to dokázali představit, protože všechno co píšu, tak si to představuju, jakoby to bylo v anime Laughing out loud A takže mě vždycky strašně potěší, když mi řeknete, že si to dokážete představit Laughing out loud Nejsem v popisování moc dobrá, takže tohle mi vždycky megálně zvedne náladu Laughing out loud ^^
Jinak ještě mě těší, že se dílek líbil, že se k tomu páčí moje postava a hlavně, že máš ráda žraločka s Itíkem v mém podáním - nebo alespoň doufám Laughing out loudLaughing out loud
A neboj, neurazila si mě... bych se spíš divila, kdybys věděla, co se bude dít :DD Jak to dopadne s Hit tréninkem a tak všechno mám nějak zhruba promyšlené, nebo spíš ten základ, detaily a tak vždycky vymyslím při psaní Laughing out loud takže no, asi se nech překvapit teda Laughing out loudLaughing out loud
No, prostě opět jsem megálně navnaděná na posílání dalších dílů co nejdřív, protože tohle mě tak megálně těší, že musím psát dál :DD ^^ Děkuju, že to čteš! Děkuju, že komentuješ! Děkuju, že mi zvedáš náladu a že vůbec existuješ! :DD Děkuju, děkuju, děkuju ^^