manga_preview
Boruto TBV 09

Noví Akatsuki 01 - Nevyhraješ? Přidej se k nim

Nevyhraješ? Přidej se k nim

Ach jo! Už to bude rok, co jsem vstoupila do téhle pošahané organizace. Proč říkám 'už' rok? Protože poslední rok mého života se mi zdál nekonečný. Nejprve ta válka, potom Peinovo směšné rozhodnutí, nebo bych to spíš měla nazvat, jak řekl on, 'náhlé pochopení zásadní pravdy'. Asi mi nerozumíte, že? Dobrá, tak tedy od začátku.
Před rokem jsem se přidala k Akatsuki. Bylo to v dost nejisté době, ale nestěžovala jsem si. Zrovna začínala válka, v pořadí už čtvrtá. Ano, ta válka, ve které se snažil Madara s Obitem o nastolení věčného míru, nebo co. A právě tehdy si Pein uvědomil, že to asi nebude ten pravý mír, který si představoval a že to, co Akatsuki dělají, nejspíš nebude dvakrát dobré a nezajišťuje lepší budoucnost, ale přesně naopak. Ještě přilévá olej do ohně. Tak velký šéf, jak mu říkám já a pár dalších 'společníků', svolal schůzi ve velké síni Aka sídla. Byla jsem v organizaci asi půl roku. Seděla jsem od Peina nejdál, až na druhém konci stolu, protože jsem byla nejmladší a úplný nováček, stejně jako kdysi můj bratr, ale i tak jsem Peina dost dobře slyšela a vnímala každé jeho slovo.
Vypadalo to asi tahle, Pein stál v čele stolu a snažil se uklidnit všechny přítomné, po té, co jim přednesl svůj návrh.
"Ticho, prosím! Uklidněte se! Už mě z vás bolí hlava! Tohle je důležité, tak vyžaduji naprosté ticho a prosím, aby se všichni přítomní zamysleli a uvažovali, jaké by nám to přineslo výhody, než řeknou své rozhodnutí."
Šlo o tohle. Jakmile si Pein uvědomil, co se celou dobu děje, že byl jen loutkou v rukou Madary a Obita, zamyslel se a došel na to nejstupidnější, ale zároveň geniální řešení, jak z téhle kaše ven.
První se z velkého houfu nukeninů ozval člověk, o kterém bych řekla, že mu to v té jeho makovici bude šrotovat nejdýl. Byl to ten nesprostější, nejperverznější a asi nejtupější člen organizace.
Ano, byl to Hidan a nikdy bych nečekala, že právě jeho argumenty přesvědčí všechny v místnosti, aby s tím 'bezva nápadem' souhlasili.
"Hele lidi, mě je jedno, co se se mnou po válce stane, já jsem nesmrtelnej. Pro mě za mě, ať si vás všechny zabijou, bude mi to jedno, aspoň budu mít klid. Ale pro jednou musím se šéfem souhlasit. Když se přidáme k Alianci, tak nám po válce prominou část toho, co jsme za těch několik let udělali." Všichni se na něj dívali, pusy otevřené dokořán, v celé místnosti bylo ticho, že by bylo slyšet spadnou špendlík a nejen díky tomu, že neřekl ani jednou sprosté slovo a tak jsem toho využila.
"Má pravdu, když se přidáme, bude trest menší. Kdo souhlasí?" zvedla jsem ruku, na znamení souhlasu a dívala se po všech v místnosti a vyčkávala, kdo bude následovat mého příkladu. Nikdo. Přece jenom jsem byla pořád nováček, jehož slovo nemá, oproti ostatním žádnou váhu. Najednou jsem uslyšela zvuk podobný šustění látky a bylo mi jasné, že buď někdo zvedá ruku, nebo tasí zbraň, aby ji po mě hodil, jak to, že se opovažuju, vůbec něco říkat.
Po chvíli se ozval dobře známý neutrální hlas, patřící nukeninovi ze skryté Listové. "Souhlasím."
Uchiha Itachi má buďto velký vliv, protože se po pár vteřinách přidal taky Hoshigaki Kisame a ostatní, nebo, jak jsem se domnívala, se to všem rozleželo v hlavě.

***
I když dost váhavě a s četnými podmínkami, naši 'kapitulaci' všichni Kágové přijali, pokud jim pomůžeme vyhrát válku a všechno skončí našim vítězstvím, jinak bude dohoda neplatná. To se moc nezamlouvalo šéfovi, ale neměl na vybranou.
Bratr mi nedovolil, abych se na bojích podílela, protože měl o mě strach. Pane bože, nejsem malé dítě! Ale nakonec jsem mu byla vděčná. Tsunade-sama mě přidělila k lékařským jednotkám, abych byla pod dohledem její podřízené a neměla k dispozici žádné zbraně. Jmenovala se Sakura Haruno. Když jsem viděla, jaká zranění měli všichni, které k nám přinášeli, byla jsem ráda, že jsem mimo bojiště.

***
A bylo to tady. Válka skončila a šéfovi se dostali do rukou podmínky, které nám stanovili Kágové. Tehdy jsem ještě ani já, ani členové Akatsuki, netušila, že na naši organizaci čekají následky, ve světě zločinců, za Peinovo, i když jen dočasné, rozhodnutí.

Poznámky: 

V příštím díle se představí hlavní hrdinka v celé své kráse Smiling a taky další nebezpečí, které může ohrozit nejen Akatsuki, ale i Alianci pěti velkých vesnic.

4.954545
Průměr: 5 (22 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele LiskaCool
Vložil LiskaCool, So, 2013-03-16 17:30 | Ninja už: 4922 dní, Příspěvků: 134 | Autor je: Pěstitel rýže

Jsem jediná, které nedošlo kdo je její bratr? Jestli jo, tak ve to v Pokroutkovicích. Ale jinak dobře napsaný... Trochu pozdě, ale ty díly čtu asi po týdnech, abych měla o čem přemýšlet...

Obrázek uživatele Tory
Vložil Tory, Po, 2013-01-28 20:14 | Ninja už: 4338 dní, Příspěvků: 788 | Autor je: Konohamarova chůva

Trochu opožděně, ale přece Laughing out loud Už mám podezření, kdo je tvůj bratr Laughing out loud Asi tan samí, jako můj, v tom případě jsme sestry Laughing out loud
Ehm... Promiň, nechala jsem se unést Laughing out loud Ale super povídka, fakt! Laughing out loud

[/hide]

Občas si tak večer ležím v posteli, dívám se na hvězdy a říkám si: Kde mám ku**a střechu?!
Tobiho syn je hodný chlapec! Ne! Tobiho dcera je ještě hodnější chlapec!! *by Somča Laughing out loud *
Gaiův táta: Sobečtí lidé jsou... jako kočky. Gai: A chlupatí lidé? Gaiův táta:Taky jako kočky. xDDD

Obrázek uživatele Yumi Naora
Vložil Yumi Naora, Po, 2013-01-28 22:06 | Ninja už: 4135 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Prostý občan

Sestry?... že byyy? Laughing out loud... další díl povídky už by měl brzo vyjít, tak uvidíme Laughing out loud

Obrázek uživatele karol552
Vložil karol552, Po, 2013-01-14 20:37 | Ninja už: 4584 dní, Příspěvků: 221 | Autor je: Prostý občan

vyzera to zaujimavo ale zatial sa my to zda malo na hodnotenie ale ma to nieco do seba takze ti davam 5-5 na rozjeti poviedky takze sa tesim na dalsi diel a nech je tu brzo pokud to mozna pujde Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Yumi Naora
Vložil Yumi Naora, Út, 2013-01-15 19:42 | Ninja už: 4135 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Prostý občan

už mám napsané další tři díly, jenom tam něco málo upravím, takže se neboj, že jenom tak přestanu s vydáváním téhle povídky Laughing out loud
jo a jinak děkuju Smiling