manga_preview
Boruto TBV 09

Icha Icha (19, 20) - Rozhodnutí ; Útěk

Bloudil sídlem onoho slizkého ninji. Sotva se dokázal udržet na nohou. Co krok, to na zem ukáplo pár kapek krve z jeho tělesných zranění. Byl totálně zřízený. Za sebou vláčel ohromný meč, jež dělal rámus, jelikož ho tahal po zemi. Bylo divu, že se nezačal zarývat.
Klopýtl až téměř upadl. Sykl bolestí, ale na nohou se dokázal udržet, ač ho to stálo hodně zbylých sil. Poté opět pokračoval v cestě, vstříc nepříteli.

Uběhlo několik dalších minut, než se dotrmácel k věznici, kam před tím zaplul starší Uchiha. Nebo to si alespoň myslel. Zmučeně otevřel dveře, které při tom začaly vrzat v pantu.

* * *
Mezitím Sasuke pořád vrhal naštvané pohledy na bratrovu adresu.
„Promiň,“ hlesl Itachi, „Jen sem si přál, aby si žil. V Konoze.“
„Možná bych tam byl, kdybys i ty zůstal. Jako bratr,“ opáčil mladší.
Itachi sklopil zrak, „Doufal jsem, že mé rozhodnutí bylo dobré. Vždycky si mnou opovrhoval.“
„To ale není pravda,“ opravil jej Sasuke, „Jen si mé chování špatně pochopil,“ dodal, koukaje už se smutkem v očích.
Starší Uchiha mu věnoval pohled. Sasuke se při střetu jejich očí mírně pousmál, načež svému bratrovi podal ruku, aby mu pomohl vstát, neboť Itachi stále dřepěl na zemi z předchozí rány.
Chvíli na jeho dlaň vykuleně hleděl, než se odhodlal ji vlídně přijmout. Po dlouhé době se na Itachiho tváři, při stisknutí, mihl malý úsměv.
„Téda,“ špitla Tokime, když překvapeně, ale i okouzleně, hleděla na člena Akatsuki, „Teď už se ani nedivím, proč je z něj tak odvařená,“ dodala, doufajíc, že to nebylo slyšet.
Její přání bylo v tu ránu splněno, neboť bratři v tuto chvíli vnímali jen přítomnost toho druhého.
„Au, au!“ vyrušil Uchihovské usmiřování čísi hlas a zvuk padající omítky. Všichni se tedy okamžitě zaměřili na místo za Itachiho zády, kde před pár minutami zmizel Orochimaru v díře ve zdi.
„Teď mě z tebe bolí krk,“ opáčil Sannin zcela nevinným hlasem, když se podpíral jednou rukou o kousek zdi a druhou si prokřupával zmožený krk.
„Orochimaru!“ vyjela nenávistně blondýnka, držíc se mříží a vykukujíc skrz otvory cely.
„No… Jelikož se zdá, že chvilka mé nepřítomnosti tu holku ovlivnila úplně na tvou stranu, pak tě budu muset odstranit i s ní. Teď už mi k ničemu není,“ opáčil klidně, zatímco pohledem přejížděl z Itachiho na Tokime.
Blondýnka sebou škubla. Opět koutkem oka zahlédla, jak se na slizounově tváři chvilkově objevil ten ďábelský škleb, ze kterého měla stále husí kůži. Připomínal jí onen zjev. A k tomu fakt, že jí chce ještě zabít, jí moc na klidu nepomáhal.
„Ó, on je tu Sasuke?“ všimlo si hádě černé kštice, skrývající se za Itachiho zády.
Starší Uchiha se mírně zamračil, ‚Snad ho taky neobviní,‘ honilo se mu hlavou, když zhnuseně hleděl na hlavního záporáka.
Poté pohlédl na dívku v cele. V tutéž chvíli se podívala i ona na něj. Zamračil se, čímž Tokime zbystřila.
‚Mám dojem, že čte myšlenky,‘ říkal si v duchu. Tokime posléze jen kývla.

„To je fajn…“ řekl si v mysli a pohlédl zpět na Orochimara, „Tokime, potřebuju, abys dala Sasukem nějak vědět, aby se odsud co nejrychleji dostal. Nebo alespoň na mě zaútočil… Dostanu tě odsud, tak se nemáš čeho bát, ale taky musíme ochránit Sasukeho. Dřív než ho Orochimaru označí za zrádce.“
Ovšem! Orochimaru se chce zbavit nás dvou, ale Sasukeho můžeme ochránit. Udělám cokoliv!
„Takže pokud rozumíš, tak pak něco řekni, abys mi dala signál. Zaútočím na Orochimara, abys měla čas ten plán provést.“

Přesunula se opatrnými kroky blíž k mladšímu Uchihovi.
„Kyá!“ vřískla, což Itachi pochopil jako signál.
„Co je?“ zaslechl to i Oro.
„Krysa!“ opáčila Tokime na vysvětlenou.
Itachi se k ní zmateně otočil a jelikož na něj poté dívka mrkla, zaútočil… pochopil to před tím správně. Vzal do ruky opět jeden z kunaiů a rychlostí světla se přemístil za Orochimara.
„Seš můj,“ špitl bílému do ucha a pevně jej chytl kolem krku.
Sannin se zatvářil překvapeně, načež mladého Uchihu za ním převrhl přes záda před sebe. Jakmile se Itachi rozmáchl na podlaze, jeho tělo se změnilo do několika černých vran.
„Karasu Bunshin?“ hlesl Oro.
„Amaterasu!“ znělo Uchihovi v hlavě, načež se nad Orochimarovu hlavu snesly černé plameny.
Hádě koulelo překvapeně očima, ale stihl zareagovat včas, neboť nechal své hadí ruce zachytnout se sloupu, který se nacházel po jeho levici, a následně se tam nechal přitáhnout.
Černý oheň pohltil místo, kde předtím zmizel Itachiho klon.

„Sasuke, poslouchej mě dobře. Teď musíš zmizet… nebo se přidat opět k Orochimarovi! Nesmíš ho zradit nebo ti ublíží!“ špitla Tokime do jeho ucha. Měla tu příležitost, neboť když Itachi zaměstnal slizouna, přitáhla si ho skrz otvory mezi mřížemi k sobě.
„Ne!“ zaprotestoval. Tokime na něj nechápavě pohlédla.
„Už ho nepotřebuju! Nebudu ho poslouchat! A nemyslím jen proto, že znám pravdu, ale i proto, že na mě provedl pokus…“ sklopil Sasu hlavu.
„Jaký?“ dožadovala se odpovědi, nýbrž doteď nechápala ono „vylepšení“.
„Nový styl prokleté pečeti… pokud se tomu tedy tak dá říkat. Je ze mě stvůra, která by na světě neměla existovat! A proto,“ řekl, když cvakl zámek, „Chci alespoň pomoci těm, které mám rád. Když už na světě tedy jsem,“ dodal, když dokořán otevřel dveře od cely.
„Co… Panebože co vyvádíš!?“ křikla, zatímco se snažila zakrýt rumělce na tvářích.
Pro její štěstí však zvýšila hlas, když Itachi použil další vybuchující klon, takže to zaslechl pouze Sasuke.
Ovšem, jakmile výbuch ustal, byl slyšet vrzot dveří. Nikoliv však od cely, nýbrž od těch východových. Další návštěvník se sem dobýval.
V tu chvíli tedy zbystřila i dvojice, která mezi sebou doteď vedla boj, takže si všimli otevřené cely.
„Sasuke,“ hlesl Itachi zklamaně i posmutněle zároveň.
„Takže přeci jen se mě snažíš zradit,“ přeměřil si Orochimaru mladíka vražedným pohledem, načež po obou bratrech vymrštil jednu hadí ruku.


Kapitola XX.

Itachi, jakožto přeborník v hodu kunaii, vyslal jeden, čímž přeťal dvě hadí hlavy, které se chtěli akorát sápat po jeho bratrovi. Sasuke byl však připraven hadům čelit sám, takže když byl zachráněn, otočil se směrem ke svému ochránci.
„Promiň,“ stihl Itachi ještě říci, než jej obalili Orochimarovi hadi.
Sasuke vykuleně těkal pohledem.

* * *
Drobná silueta se plížila po Konoze, směrem k branám.
„Klíč,“ špitla zničehonic, „Tak můžu získat to, co chci! To, co chceme všichni!“
Stále si poté při chůzi něco brblala, než se vydala pryč z vesnice.
„Musím… to udělat!“ přemáhala se, jakoby se ujišťovala, že svůj plán doopravdy uskuteční, „Jedině tak bude všechno dobré! Musím!“ řekla posléze už rozhodně, načež ona osoba rychle zmizela v nedalekém lese.

* * *
Mezitím vším se Ayano snažila přijít na důvod.
„Myslím, že ještě tak dvacet minut a budeme mít jeho úkryt nadosah,“ pronesl Jiraiya do ticha.
„C-Co?“ zbystřila fialovovláska, „Jo aha,“ dodala, když si přehrála jeho slova.
„Nad něčím přemýšlíš? Že sem tě tak vykolejil?“ tázal se.
„Jen se snažím přijít na důvod,“ řekla vážným, přemýšlivým tónem, „K čemu chce Tokime?“
Jiraiya zvážněl, „Asi je čas, abych ti o ní něco řekl.“
Kaeru v tentýž okamžik zastavil na místě a Aya se na jeho hřbetu otočila tak, aby na svého lidského přítele viděla.
„Jde o její minulost,“ hlesl a pustil se do vysvětlování, „Stalo se to, když byla malá. Tehdy ještě měla svou pravou rodinu, nebo-li celý klan Kawari. Kdosi jí unesl a hned poté byl její klan vyhlazen.“
„Proč? Nějaká souvislost?“ tázala se.
„Tokime byla záminkou k tomu, aby Kawarijci propadli hněvu a nedokázali tedy plně využívat své Kekkei-Genkai. Hněv zatemňuje mysl a oni mysli vládli, takže to byl od útočníků celkem chytrý tah. Kromě toho byla unesená právě ona, neboť její mysl byla odmala vyspělejší… dokonalejší, a proto unesli ji. Kvůli tomu ji nechali i naživu a celkově ji věznili několik let, dokud nezasáhli Senju. Do té doby zjišťovali, co se stalo a vymýšleli plán, který se vydařil jen díky tomu několika-ročnímu plánování,“ vysvětlil, „A proto jí pak do šestnácti hlídali. Nechtěli, aby se to opakovalo…“
Ayano na něj koukala vykuleně. Párkrát ještě nechápavě zamrkala, než kývla hlavou.
„Aha,“ dodala jako důkaz, že to pochopila.
„Takže možná proto ji Orochimaru chce. Její hlava je výjimečná…“

* * *
„Itachi!“ vykřikla Tokime těsně před tím, než jeho bezvládné tělo padlo k zemi.
Na Orově tváři se v tu chvíli rozlil přímo blažený výraz, „Konečně!“ špitl tiše, načež se podíval ještě na mladšího Uchihu.
Ten nehybně stál na místě. Vykuleně hleděl na tělo svého bratra a v mysli mu nejspíše probíhalo něco jako: ‚Co to ku*va!? Proč? Proč mě zachránil!? Zvládl bych to sám, tak se měl postarat o hady, co mířili na něj! Pak by mu určitě nezlomili vaz! Vůbec nepřemýšlel!‘
Orochimaru se poté začal ďábelsky smát.

„Vypadá to, že si ho dostal do Genjutsu, co?“ pípla tiše Tokime, když pozorovala vysmátého Orochimara, když nevědomky hleděl, jak Itachi právě pobízí blondýnku k tomu, aby vyšla z cely.
„Dobře mu tak,“ prohlásil Sasuke prostě, postávaje kousek od dvojice.
„Byla to jediná šance. Bojem bychom se odsud nedostali… Tak jsem ho dostal do Genjutsu pomocí kunaie. Kdybych to udělal u hadů, co šli po mě, určitě by mu to brzo došlo. Ale takhle máme alespoň trochu času,“ vysvětlil Itachi spěšně, „Ale teď jsem na tom dost bídně a iluze za chvíli určitě pomine, tak musíme pryč.“
„Co to tady kruci!?“ vypískl nově příchozí, který se právě doplazil ze schodů a prošel kratší zatemněnou uličkou k onomu dění událostí.
„Samehada… Ty!“ přeměřil si jej starší Uchiha, „Co se stalo s Kisamem?!“
„He,“ ušklíbl se mladík a skrz brýlová sklíčka šel vidět přímo ďábelský pohled, „Jen jsem tak trochu získal válečnou trof-!“
„Hajzle,“ prohlásil kdosi za Kabutovými zády, když jej něčím praštil po hlavě.
„Že ti to trvalo,“ řekl úlevně Itachi, když se Kabuto skácel k zemi a před ním tedy teď stanul zmožený žralůček.
Kisame se na svého parťáka podíval, čímž ukázal svůj nepříliš zářivý chrup, který teď oplýval hlavně barvou krvavou a krom toho mu tam i pár zubů chybělo. V tuto chvíli vypadal docela směšně.
„Promiň, tak trochu jsem ho podcenil. Hajzl se pořád léčil!“ vysvětlil svůj opožděný nástup.
Itachi jen povzdychl, načež se otočil zpět k dívce, „Musíme jít,“ opáčil a pohlédl na stále se smějícího Orochimara, „Brzo mu to dojde. Genjutsu je každým okamžikem slabší… není to Tsukuyomi, takže musíme pohnout.“
Blondýnka kývla a poté s Itachim přešla ke zraněnému žralokovi. Začala si jej rentgenově prohlížet a Kisame dělal právě to samé. Itachi, zatímco se jeho dva společníci probodávali pohledem, se otočil směrem k Sasukemu.
Mladší z bratrů znechuceně a zároveň pobaveně hleděl na slizouna, u nějž právě stál.
„Sasuke?“ prolomil jeho přemýšlení Itachiho hlas.
„Hm?“ pootočil k němu hlavu.
„Jdeme?“
Sasuke jen kývl a vyšel ke trojici, postávající nedaleko, zatímco dva z nich se stále prohlíželi. Ovšem ne na dlouho, neboť se Tokime skácela. Všichni tři na její padající tělo vykuleně koukali, ale Sasuke se z nich probral nejdříve. Okamžitě přejel pohledem k ležícímu tělu u jejích nohou. Tam, kde ležel v bezvědomí Kabuto… tedy měl být v bezvědomí, ale právě držel jakousi injekci zapíchnutou v Tokiminině noze.
„Šmejd! Omámil ji!“ vyjel okamžitě, takže se poté oba členi Akatsuki zaměřili na zmrzačeného Kabuta. Dívka poté konečně dopadla na zem.
„Nii-san,“ opáčil ihned poté Sasuke, takže chlapci nestihli nic udělat. Itachi svému bratrovi věnoval pohled.
„Vem ji a odejděte. Zanes ji do Konohy, odtamtud pochází.“
„Ale-“
„Prosím!“ odsekl mladší Uchiha okamžitě a vrhl po bratrovi vražedný pohled.
Ač to s Itachi nic neudělalo, přesto poznal jeho odhodlání, takže nakonec souhlasně kývl.
Otočil se k tělu dívky na zemi, k němuž se následně zohnul, aby jej mohl zvednout.
Kisame se ve stejnou chvíli předklonil ke Kabutovi, aby si převzal svůj meč, takže poté oba dva stáli s něčím v náručí, zatímco Sasuke třímal v jedné ruce svou katanu a vražedně probodával ležícího Kabuta, který se na něj potutelně usmíval. Skoro jakoby žádal výprask dobrovolně.
Itachi se ještě na svého bratra ohlédl, jestli si to nerozmyslí, ale Sasu na to samozřejmě nevypadal, takže poté oba členové Úsvitu odešli temnou chodbou pryč. Směrem do obyčejné věznice a ven ze sídla.

* * *
Venku byli téměř hned, ale cesta lesem se zdála být nekonečná, neboť se chlapci děsně courali. Kisame moc chodit nemohl, natož skákat a Itachi se pohyboval opatrně, jelikož se snažil s dívkou zacházet co nejopatrněji.
„Itachi-san…“ špitl do ticha žralůček a zmíněný jen cosi zabrblal ve smyslu, aby v mluvě pokračoval, „Cítím různé chakry nedaleko od nás. Jedna patří…“
„Jiraiya,“ dokončil za něj Itachi a Kisame kývl.
„Obejdem ho, anebo se pokusíš tu holku předat jemu? Možná se sem vláčí právě kvůli ní. Stále jsme kousek od toho jeho sídla,“ opáčil namodralý.
„Rád bych ho obešel,“ nechal se Uchiha slyšet, ‚Protože cítím i její chakru,‘ zamyslel se, „Ale je tam nejspíš i s dívkou, která tuhle zná, takže se asi pokusíme jim ji předat,“ dodal nahlas neochotně.
„Ale oba jsme na tom dost bídně. Co když zaútočí?“ strachoval se nukenin z Mlžné.
„Pak zůstaneš kousek od nich. Já to udělám sám… jsem připravený položit svůj život,“ dodal rozhodně černovlasý.
„Podezřelý,“ konstatoval Kisame, „Nějak hodně mluvíš… To je dost podezřelý!“
Itachi jen odfrkl a dál se věnoval cestě ke dvoum, jemu známým, chakrám.

Poznámky: 

Tádydádydá Laughing out loud Tákže Laughing out loud Protože sem strašná zapomnětlivka a tuhle neděli vydat díl nebudu moct, tak ho vydávám teď (aji tak už mám dva týdny skluz Barf! za což se samozřejmě moc omlouvám Barf! - zapomněla sem)
A takže teď jsou to tedy dvě kapči... Je to něco jako "dárek" k vánocům :DD a taky něco jako náhrada... Ovšem, moc lidí to asi nečte, ale i tak vám moc děkuju a doufám, že se časem najde víc čtenářů :3
Tož mi ještě připomíná, že to možná je i tím, že se blíží tzn. konec světa, takže tu máme dvojnásobné počtení :DD

Jinak... Příští dílek mám taky napsanej, tak snad se dožiju toho, abych ho přepsala do wordu a mohla ho vydat Laughing out loudLaughing out loud A jinak... byla tam opět Tokiminčina schopnost, byl tam Sasu, Ita Laughing out loudLaughing out loud Taky sme tam měli konečně i hlavní postavu + Tokiminčinu minulost Laughing out loud A také sme se dozvěděli, jak to dopadlo v boji KabutoXKisame Laughing out loud A tak dále Laughing out loud bylo toho tam docela dost, nemyslíte? Laughing out loud Nemluvě o tom, že se naše Tokime konečně dostala z Oroušových spárů Laughing out loudLaughing out loud
A také je to useknuté před střetem mojích miloušů, takže se nechte překvapit, jestli k tomu vůbec dojde Laughing out loud Haha... tož sem se nějak rozkecala Laughing out loud Mno, snad se bude líbit :3

5
Průměr: 5 (20 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Anata11
Vložil Anata11, Pá, 2012-12-28 17:14 | Ninja už: 5005 dní, Příspěvků: 998 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Všimla jsem si, že ty tam hodn dáváš tu bratrskou lásku, ale je to hezký, vztahy mezi sourozencema, navíc zrovna v tomhle případě je to asi hodně důležitý. V jednu chvíli jsem se opravdu bála, že se tam Itachimu něco stalo, když jsem viděla ty změny, který jsi tam přidala. Ale pak jsem si stejně řekla, že ty bys snad Itachiho takhle nezabila. I když by přitom zachránil Sasukeho, ale stejně. Hezky se tam všichni tři spojili proti Orochimarovi a dost mě pobavila předtstava, jak se tam Orochimaru směje genjutsu, zatímco si ostatní odcházejí. A ten Kisameho nástup byl vyloženě skvělý a ta představa jeho vyražený krvavý zuby, trochu mi ho bylo i líto, ale takový byl prostě výborný. Chvilku jsem se bála, že bude chtít proti Itachimu zaútočit. A zabil to tou hláškou "Hajzl se pořád léčil!" Ta Tokime mě celkem vyděsila, když se zhroutila k zemi. Dost se těším, až se tam Itachi konečně setká znovu s Ayano, připadá mi, jako by se ten Itachi na to setkání těšil a kdo ví,jestli by tam šel, kdyby se měl vidět jen s Jiraiyou. No, každopádně doufám, že to bude hezký, pro Ayano nic netušící setkání, to bude fakt dobrý. No, super díly


Tam, kde tančí listy... A hoří oheň
Stín ohně se mihotá po vesnici.
A listy jednou opět vyrostou. Sandaime Hokage

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, So, 2012-12-29 17:42 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

No ano... bratrská láska je pro mě moc Laughing out loud tedy co se týká Itíka a Sasana Laughing out loud Je prostě zbožňuju a vždycky mě moc těší, když sou spolu jako bratři :3 A mno... kdo ví... Laughing out loud Nechci, abyste si mysleli, že proto, že je Itík moje jednička, že bych ho nechala vždycky přežít Laughing out loud Ale tady to tak prostě bylo no Smiling Ale je zase pravda, že Itík by měl umřít alespoň stylově, když už Laughing out loud Ale snad neumře, mno Laughing out loud
Jinak sem ráda, že se líbil Kisame a celkově, že ten dílek tak nějak zapůsobil? Mno prostě sem moc ráda, že se líbilo Smiling
A mno... S Itíkem a Ayano je to tak, že Itík si myslí, že ho nenávidí a moc se mu nechce předávat Tokime, když je tam ona Laughing out loud To bylo myšleno těmi posledními větami, kdy se zamyslel, že poznává její chakru... Takže právě to je tak, že se spíš zdráhá kvůli tomu, že je tam Laughing out loud A tak mno... ale mno tož... prostě mockrát děkuju ^^ Jako vždy si mě moc potěšila Smiling

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, St, 2012-12-19 22:02 | Ninja už: 4550 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Naja, Tokienka je šikula, stihla to jako první! Laughing out loud Gratuluju!
No nic, dneska se nebudu dlouho vykecávat, musím jít ještě rychle pobalit věci.. Vůbec není čas, nestíhááám..
No nic, dílek byl opravdu úžasnej, ten konec se mi prostě líbil nejvíc, hrozně se těším, jak se potkaj.. To bude super.. Celej díl byl úžasnej, seš prostě hrozně šikovná. Kakashi YES
No a já opravdu nemám čas, takže rychle povalím.. No nic, ahojky, ahojky... Dílek byl krásnej, zasloužených 5*... Moc a moc se těším na další. Takovýhle díl, dva v jednom, to se mi líbí, to bys mohla praktikovat častěji. Laughing out loud

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, St, 2012-12-19 22:15 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Děkuju :33 Laughing out loud A nevadííí! Laughing out loud Mě stačí jenom to, že si to přečteš ^^
A tož příští díl Laughing out loud Nepředvídej, abys pak třeba nebyla zklamaná :DD Mno prostě děkuju :3 A častěji? Laughing out loud Tož to nevím, ale příští dílek mě vyšel na šest stran, takže ve wordu to bude tak zhruba 4? Laughing out loud Mno prostě bude delší než obvykle (nejspíš Laughing out loud)
Ani nvm teď, na co mám odpovědět, páč se mi honí hlavou jenom jedno: DĚKUJU Laughing out loud ^^

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, St, 2012-12-19 21:36 | Ninja už: 4870 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Chochooo Laughing out loud To je booožííí, strašně jsem se na další dílek těšila a jsou dokonce dva, což je úpe úžasnýýý! Kakashi YES Kisame s Toki ty pohledy a bráchové spolu a Sasu zůstal, což je na pytel a Aya ví o Toki a Jíja to věděl a někdo tajemný u bran, možná Hit? Budoucí střed ItaAya = alespoň doufám Laughing out loud Kisi fakt zabil, jak ho praštil, úpe jsem to viděla Laughing out loud
Když si to tak vezmeš, tak Toki je sice borec, že má to čtení myšlenek, ale zároveň je to pěknej chcípák xDD mám to ale lemru neschopnou. Ale musím uznat, že ta schopnost je žůžová xD Vždycky se mi líbilo čtení myšlenek Laughing out loud a s tim hněvem je to taky dobrý Laughing out loud
Prej, že už chápe, proč je z něj tak odvařená xDD tos zabila :DD
Jsem ráda, že jsou teď bráchové v pohodě, moc ráda Smiling Ale ten Sasuke mě fakt překvapil, on tam zůstal, pjoooč? Laughing out loud měl ho kuchnout a jít s nima xDD
Už se těšim na další díly, jelikož tam bude určo hodně Ayano a to musí být, přeci jen je to naše hlavní postava Smiling ^^ I když, já zapomněla, konec světa Laughing out loud Tak to bych měla co nejdřív vydat svuj další díl, abyste měli alespoň něco na čtení xDDD
PS : Doufám, že jsem první Laughing out loud Pokud ne, tak už to všichni znaj xDD
PPS : Bylo to úúžasný Kakashi YES šikula, šikula a prostě seš boreeec!! Laughing out loud

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, St, 2012-12-19 22:11 | Ninja už: 4529 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jeeej, boží koment! Laughing out loud Si úžasná Laughing out loud To čtu, vytlemená od ucha k uchu, upa sem dneska nějaká zrychlená, to čtu, tak že to vidím, jak upa říkáš jakože tak zrychleně Laughing out loud Tak sem z toho ještě víc vytlemená Laughing out loudLaughing out loud Jo, hrabe mi, ale tož co no Laughing out loudLaughing out loud
A prostě no Laughing out loud Tokimeška je borec Laughing out loudLaughing out loud A není neschopná Laughing out loud Si představ, že jí unese nějakej děsivej škleb Laughing out loud Chudák z toho má depky no Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud:D Zvlášť to bude proto, páč jí už jindy unesli, no Laughing out loud Ale jinak je to fakt borec! Laughing out loud A nemá jen čtení myšlenek, šak ovládá mysl, jenom se ještě nepředvedla holka jedna Laughing out loudLaughing out loud
A proč tam Sasu zůstal? Laughing out loud To se ještě uvidí Laughing out loud Ale s tím... měl ho kuchnout a jít s nima Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud to bylo moc Laughing out loud Dobře ty Laughing out loud
A kdo je ten tajemný? Laughing out loud Tož to bude ten, kdo tenkrát poslouchal Jíjův a Ančin rozhovor Laughing out loud ale tož teď kdo to je, že? Laughing out loud To nikdo neví, jen já! Laughing out loud Hahaha Laughing out loud
A no Laughing out loudLaughing out loud To mě hned napadlo, to odvařená hej Laughing out loudLaughing out loud šak jenom si představ ten jeho úsměv! Laughing out loud áá... se upa roztejkám při tom pohledu Laughing out loud A tož ty určitě taky! Laughing out loud Věřím tomu!! Laughing out loudLaughing out loud :33

Příští dílek Laughing out loud Mnooo Laughing out loud Aya tam je Laughing out loud Ale co tam ještě bude, to se nech překvapit Laughing out loud :33 A yep! Vydej další dílek bobane! To budu číst v pátek do tří hodin do rána, kdy má ten konec nastat Laughing out loud Ať prostě jako prostě před tím čtu boží díl mé nejoblíbenější povídky, chňápeš ne? Laughing out loudLaughing out loud

PS: Bravo ti, jsi první Laughing out loudLaughing out loud takže vraždit nemusíš Laughing out loud :333
PPS: Děkuju, děkuju :3 A ne, to ty! Laughing out loudLaughing out loud Kuju ještě jednou ^^
PPPS: Nějak jsem to tu přesmajlovala Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud