manga_preview
Boruto TBV 09

Vychována Akatsuki 05 - Itachi učitelem a Deidarovy záchvaty

Itachi_and_Deidara_wallpaper_by_VML1212.jpg

Bylo ráno a přes stan svítili jemné paprsky slunce. Příroda kolem už ožívala. Deidara se zrovna vzbudil.
"ÁÁÁÁ!" řval Deidara. Itachiho vzbudil jeho křik. A když si všiml, že se s ním objímá, začal křičet taky. Oba vyletěli ze stanu, před kterým seděl smutně Kisame.
"Tak jak se má pravá Kaya?" zeptal se. Oba na sebe pohlédli.
"Vždyť ta pravá musela bejt s tebou, protože u nás ve stanu není." řekl nakonec Itachi. Deidara, Kisame i Itachi se na sebe podívali s hrůzou v očích.
"Vzali nám ji! Ty Konožský děcka nám vzali naše čestně ukradené dítě!" křičel Deidara jako smyslů zbavený. Potom mu to ale došlo. A v tu chvíli přišla Kaya s mokrými vlasy, protože se byla koupat v řece.
"Co je všichni? Vypadáte, jako kdybyste viděli ducha." smála se Kaya. Najednou se začali smát všichni až na Deidaru, který se tvářil divně.
"Příště až odejdeš, tak nám dej vědět. Deidara už chtěl vpadnout do Konohy, ať nám tě vrátí." varoval se smíchem Itachi. Deidara na něj hodil zabijácký pohled a Kaya se jen smála. Dali si snídani a spolu se vydali do sídla, domů.
Hned jak přišli, tak Pein seběhl schody a vřele je vítal.
"Jsem rád, že se mýmu dítěti nic nestalo." radoval se. Deidara, Itachi i Kisame na něj hodili nechápavý pohled. On si toho nevšiml. Objal Kayu a ona objala ho.
"Jasný, šéfíku, všechno v pohodě. Mise splněna." řekla a ukázala na tašku na Deidarově rameni. Potom si ji vzala a šla do pokoje.
V pokoji si vybalila první oblečení, pak fotky v rámečcích, které dala na noční stolek a nakonec fotky se Sasukem, které schovala do šuplíku, ať je nikdo nevidí. Byly to její vzpomínky. Jen její sladké vzpomínky, které si chtěla zachovat navždy. Na osobu, kterou pořád z celého srdce miluje a nikdy milovat nepřestane. Potom někdo zaklepal a vyrušil ji ze vzpomínání na Sasukeho. Byl to Pein.
"Kayo? Kakuzu a Hidan jdou pořád na misi a teď odešel i Sasori a Kisame. A já s Konan taky odcházíme. Chci ti jen říct, že na sídlo bude dohlížet Itachi a nebude vám mít kdo vařit, takže každý den budu posílat peníze, ať si můžete někam zajít. Ahoj, dítě mé, budu se snažit co nejdříve se vrátit." řekl, objal Kayu a chystal se k odchodu. Kaya ho ale ještě zastavila.
"Ale vrať se brzo. A dávejte na sebe pozor s Konan, tati. Držím palce." řekla vlídně. Pein málem vyskočil radostí do stropu, když ho oslovila tati. Vždy si přál dítě.
Když se zavřeli dveře, Kaya přemýšlela, kdo zůstal. Itachi, Deidara a Tobi? Zetsu se pořád někde motal, takže tak. Byla ráda. Doufala, že se všichni vrátí z mise v pořádku.
Byl čas oběda a Kaya přiběhla dolů. Jenže nic. Žádná vůně. V tom ji to došlo. Konan je přeci na misi. Na stole leželo hodně peněz- Za chvíli se objevil Deidara.
"Zase jídlo z restaurace? NOJONOOO! Jdeme!" řekl Deidara, zavolal Itachiho a Tobiho a vydali se na cestu.
"Je správné nechat sídlo opuštěné?" zeptala se starostlivě Kaya. Itachi se na ní usmál a přikývl.
"Jojo, sídlo chrání silná bariéra a zrušit ji může jen rinnegan, který také určuje, kteří lidi mohou do ní vstoupit." odpověděl.
"A je správné chodit do restaurace v pláštích?" zeptala se znovu. Deidara narovnal ukazováček.
"Ukazuje to naši prestiž." řekl vtipně Deidara a začal se spolu s Kayou a Tobim smát. Itachi se jen litoval: "Dostal jsem na starost tři pubertální děti."
Po chvíli dorazili do jedné restaurace. Sedli si na terasu, protože bylo teplo. Všichni návštěvníci restaurace oněměli a koukali na čtyři osoby v černých pláštích s červenými mraky.
"Ehm...Myslím, že se nás bojej." řekla Kaya a ukázala na lidi. Itachi kývl.
"Je to normální." řekl nevzrušeně. Všichni koukali do jídelních lístků, něco si objednali a čekali.
"Deidaro, nepříjde ti, že je tu nějak moc lidí?" zeptal se Itachi jakoby tím měl Deidara chápat ještě něco jinýho.
"Myslím." odpověděl "A je nuda, co kdybychom si povídali o minulých misích?Než příjde jídlo."
"Ou, dobrý nápad. Pamatuješ, jak jsme se tehdy vsadili, kdo nejkrutěji zabije člověka? Jak ho Zetsu prostě snědl zaživa?" řekl Itachi s důrazem na slovo zaživa.
"Jojo, nebo jak ho Kakuzu rozčtvrtil a pak sešil úplně jinak? Fůj, tolik krve kolem."
"Nebo jak mu Pein dal úplně všude piercingy? Prorval je i mozkem až celej vytekl."
"Určitě nezapomeneš na to, jak ho Kisame roztrhal Samehadou. Všude kousky kůže, těla a ostatních věcí." A tak pokračovali, dokud nebyli na terase sami.
"Klídek. A žádné zvědavé pohledy." liboval si Itachi a Deidara přikývl.
"Tobi is good boy!" křičel pořád Tobi. A Kaya se tvářila, jako kdyby nechápala ani jednoho z nich. Ostatní si toho všimli.
"Co de děje Kayo? Proč se tak tváříš?" zeptal se Itachi.
"Já vás neznám, nepatřím k vám." řekla a šla si odsednout.
"To ti nikdo neuvěří. Ty pláště jsou docela velký důkaz." připomněl ji Deidara. Tak se zase otráveně posadila na své místo. Hodila na ně pohled alá nepřejte-si-mě-až-přijdeme-domů! a oni se jen nevinně usmívali. Snědli a vydali se na cestu zpět. Jenže po cestě je někdo sledoval. A oni si toho nevšimli.
"Kayo? Odpoledne začínáme s tréninkem. Naučím tě používal Mangekyou Kuroigan a naučím tě Tsuyokomi a Amaterasu." připomněl ji Itachi. Kaya kývla a najednou hodila kunai do koruny stromu.
"Co se děje?" zeptal se Deidara. A ze stromu dolů skočil šedovlasý chlap s maskou a čelenou přes jedno oko.
"Chtěla si zabít svého bývalého učitele?" zeptal se. Kaya se usmála, když viděla svůj kunai v jeho ruce.
"Co jiného bych tak mohla čekat od Kakashiho-Senseie, že?" usmála se. Itachi si připravil Mangekyou Sharingan, Deidara začal formovat jíl a Tobi se schoval za strom.
"Nechci bojovat. Jen bys měla vidět toto." řekl a hodil k ní nové vydání Bingo knihy na stránce s Kayinou fotkou a popisem. Smutně se zasmála.
"Jak milé od mojí vesnice. Sasuke už tam je taky?" listovala knihou "Né, není...Kolik jste za to dostali?" zeptala se mile. Kakashi se udiveně podíval.
"Sasuke tam není, protože není se zločineckou organizací, s Akatsuki. A nedělali jsme to pro peníze. Je tam napsáno, že tě nesmí zabít, ale kontaktovat nás a my tě přivedem zpět do vesnice. Je tam, že tě chceme živou. Můžeš se kdykoliv vrátit, Kayo." řekl prosebně.
"Vrátit? Do vesnice, která mě prodala? Ne děkuji...jsem spokojená s mými...zločinci nebo jak se to tam píše." dělala si z toho Kaya srandu. Ale přitom v srdci jí to bolelo, že ji prodali. Najednou Deidara zvolal: "KATSU!" a vybouchlo pár jílových zvířátek u Kakashiho. Kaya se strachem čekala, jestli Kakashi žije. Měla ho ráda, byl to její sensei.
"Dobrou, šmejde. Až se vzbudíš, vzkaž tý tvojí vesnici, že Kaya se vrátit nehodlá. A zemře každý, kdo o ní ve zlém promluví." řekl Deidara výhružně zraněnému Kakashimu na pokraji bezvědomí a odešli. Knihu si vzal Tobi, který už se odvážil vylézt.
"Jůůů. Tobi je v sekci NOVÍ hned vedle Kayi-chan." radoval se Tobi a Kaya se usmívala. Opravdu byl jako dítě.
Když dorazili zpět do sídla, Itachi nedal Kayi ani chvíli na odpočinek a tahal jí před sídlo na louku.
"Teď si určitě nacvičíme, jak používat Tsuyokomi." pomyslela si s radostí Kaya.
"Kayo, pojď se mnou bojovat s Mangekyou Kuroiganem. Uvidíme, co děláš špatně, že tě tak vysiluje." řekl Itachi, čímž překvapil Kayu. Aktivovala Mangekyou Kuroigan a dali se do boje. Po pěti minutách už nemohla, ale bojovala dál. Věděla, že ji to vyčerpává. Po čtvrt hodině ale vyčerpáním omdlela. Itachi k ní přiběhl.
"Na to, že s ním bojovala poprvé, byla hodně dobrá." pomyslel si. Taky byl dost vyčerpaný. Kaya mu dávala zabrat. "Učit ji bude jednoduché. Už vím, proč ji používání Mangekyou Kuroiganu vysiluje. Rychle to napravíme."
Zvedl Kayu do náručí a odnesl ji dovnitř. Hned ve dveřích je uviděl Deidara.
"Co jsi ji to udělal? Vždyť jsi s ní byl chvíli a úplně jsi ji takhle zničil?" řičel po něm. Itachi ji položil jemně na gauč, vyhrnul si plášť a odhalil docela hlubokou ránu v břiše.
"Ona je tady ta silná. Když používá Mangekyou Kuroigan, je silnější než já. Jen ji vyčerpává používání, což se brzo změní." řekl, sundal si plášť a už se chystal, že Kayu vezme, ale Deidara ho předběhl.
"Zanesu ji do pokoje. Ty běž k sobě a zavolej si doktora. Moc hezky to zranění nevypadá." řekl starostlivě Deidara, zvedl Kayu a šel s ní do pokoje. Itachi musel souhlasit. Šel k sobě a spojil se s Orochimarem. Měl skrýš kousek od nich a v době Sasoriho nepřítomnosti vykonával službu lékaře. Po chvíli dorazil, vyšetřil ho a bez keců odešel. Itachi věděl, že Orochimaru už nechce jeho tělo, ale že má Sasukeho, tak ho to nepřekvapilo.
Deidara položil Kayu do postele. Přikrýval ji a ona ho najednou žduchla, on spadl přímo vedle ní na postel a začala se smát. Deidara chvíli nechápal.
"Deidí, netvař se tak. Promíííň." řekla mezi výbuchy smíchu. Deidara se na ní otočil.
"Neomlouvej se. jen jsem netušil, že se probereš tak rychle." usmál se Deidara. Kaya na něj mrkla.
"Já se vždycky léčím rychle." usmála se. Deidara nechal otevřené dveře pokoje, protože si myslel, že ji jen položí a půjde. A teď zrovna šel kolem Tobi a když uviděl ty dva, domyslel si svůj scénář.
"Jééé! Hromadné mazlení? Tobi chce taky!" křičel radostí a hupsnul vedle Kayi, čímž ji posunul blíž k Deidarovi, který zčervenal. A už tu leželi tři.
"Tobi! TY DEMENTE!" rozčílil se Deidara. Kaya mu dala prst na pusu a to ho utišilo.
"Když on je tak roztomilý." pomyslela si, když Deidara sklapl a podíval se na ni jako štěně.
"Kayi nevadí, že se Tobi připojil?" zeptal se Tobi. Když Kaya zavrtěla hlavou, že nevadí, Tobi začal brečet štěstím "Kaya jediná, která má Tobiho ráda." Kaya se usmála. A Deidara chytl záchvat smíchu.
"Už se ho nezbavíš." smál se Kayi. V tu chvíli šel kolem i už vyléčený Itachi. A když tam ty tři uviděl, varoval je.
"Hej, va dva! Zkuste na ni špatně šáhnout. A Kayo, když už je ti dobře, můžeme pokračovat v tréninku." a odešel. Kaya poslušně vstala a odešla za ním. Itachi byl asi naštvaný. Utíkala za ním a když už stála u něj, zatočila se jí hlava a podlomily kolena. V tom ji Itachi stačil chytit.
"Kayo! Co se ti stalo? Je ti dobře?!" ptal se. Kaya přikývla. Takhle Itachiho ještě neviděla.
"Je to v pohodě. Jen se ti chci omluvit." řekla.
"Ne, neomlouvej se. Není za co." řekl a objal ji. Zase ji srdce začalo bít rychleji. A i když se ji točila hlava, odtrhla se od něj. Itachi se překvapeně a přitom ublíženě podíval.
"Itachi! Co je to se mnou? Ty a tvoje oči, tvoje objetí, tvoje dotyky! Proč se mi vždycky zrychlí srdce?!" ptala se zmateně. On pokrčil rameny. Sklesle se otočil a šel dál. Kaya utíkala za ním. Chytla ho za plášť. On se zastavil a otočil.
"Budeš mě trénovat, že? Tak jdeme. Promiň mi to všechno." omlouvala se. Itachi se usmál.
"Ty se nemusíš za nic omlouvat. Jdeme trénovat." a odešli oba ven. Venku ji Itachi pokynul, ať si sedne. Sedl si vedle ní.
"Kayo, používání Mangekyou Kuroiganu tě vysiluje proto, že se na něj moc soustředíš. Ber ho jako část sebe, ne jako vypůjčenou věc. Je to v tobě, v tvé psychice. Nic víc v tom není. Jednoduché, že?" usmál se, když ji to vysvětlil. Kaya kývla. Potom ji vysvětloval použití Tsuyokomi. Kaya zaujatě poslouchala, ať ji neunikne ani slovo. Moc se to chtěla naučit.
"A tak se děla Tsuyokomi. Budeme chodit trénovat každý den. Dopoledne hodinu a odpoledne tři. Mohla by ses to naučit do té doby, než přijde vůdce." navrhl Itachi. Kaya nadšeně souhlasila. Už byl skoro večer, když se vrátili dovnitř.
"Měli by jsme už jít na večeři, než se úplně setmí." Navrhl Deidara, ale Kaya zavrtěla hlavou.
"Dneska vařím já. Dokud nepříjde Konan a táta, budu vařit já. Peníze si necháme na nákup surovin. Dneska uvařím z toho, co tu najdu a zítra půjdeme nakupovat." seznámila je Kaya s novým domácím pořádkem.
"Kdo je táta?" zeptal se Itachi.
"Ty umíš vařit?" zajímalo nadšeného Deidaru. Kaya se usmála.
"Táta je vůdce Pein. Neptejte se, proč mu tak říkám. Vařit umím. V 11 letech jsem ztratila rodinu, musela jsem se o sebe starat sama. Teď se budu starat o vás. Aspoň nějak vám můžu poděkovat za všechno." odpověděla oboum a šla vařit. Udělala rybu. Všem chutnala.
"je to výborné, ale kdyby tu byl Kisame, měl by kecy." chválil Deidara. Kaya poděkovala.
"Ta, jste ale už dost staří na to, aby jste taky něco dělali. Itachi umyje nádobí a Tobi podlahu u schodů. Je tam bahno. A Deidí, ty běž ustal pokoje těm, kteří jsou na misi. Mají tam děsnej bordel v peřinách." rozdala Kaya úkoly a všichni se do nich bez keců pustili. Deidara byl hotový hned.
"No Deidí, krásně ustláno. Možná si z tebe právem dělají srandu, že jsi holka." řekla Kaya, vyplázla jazyk a utíkala. On věděl, že to myslí ze srandy a tak se vydal za ní.
"Počkej, až tě chytím!" křičel smíchy. Kaya utíkala ze schodů a dole vytíral Tobi. Bylo to děsně mokré a oan uklouzla a projela se až k Tobimu. Hned v patách jí byl Deidara, který uklouzl taky. Kaya kopla do kýblu s vodou, který vyletěl a přistál na hlavě právě přicházejícímu Itachimu. Deidara chytl záchvat smíchu a Kaya nezůstala dlouho pozadu a smála se taky. Itachi si sundal kýbl z hlavy a nezúčastněně odešel po schodech nahoru.
"Naštval se?" ptala se Kaya. Deidara pokrčil rameny a dostal další záchvat. Tobi ležel ve vylité vodě.
"Tobi se učí plavat. Tobi is good boy." Křičel a kopal rukama i nohama. Kaya i Deidara řvali smíchy. Někdo je ale pozoroval oknem. Chlapec s černými vlasy, které mu padali do dokonalého obličeje, černými oči a nijakým výrazem. Neusmíval se a ani se nemračil. Na krku měl nějakou pečeť a na sobě triko odkrývající hruď a volné černé gatě. Nindža obuv. Fialovou mašli z lana na zádech a katanu zastrčenou v pouzdře. Nikdo si ho nevšiml.
Kaya se přestala smát. Podívala se na smějícího se Deidaru a usmála se: "Je tak hezký a roztomilý." pomyslela si. Potom si Deidara všiml, že na něj Kaya kouká a podíval se taky na ní. Oba se na sebe okouzleně usmívali. A chlapec venku se zamračil.
"Tohle že je ta slavná Akatsuki? Zločinci? Chovají se jak děti. A on! Ten blonďák! Zaplatí za to, že se snaží o dívku, kterou miluji." pomyslel si výhružně a odešel. Ano, byl to Sasuke. Přes bariéru se dostal díky Orochimarovi.
"Dneska hraje večer pohádka. Tobi se chce koukat, ale ne sám." křikl najednou Tobi. Kaya se usmála a slíbila mu, že se s ním bude koukat.
Večer proběhl v pohodě. Tobi a Kaya se koukali na pohádku, Itachi v pokoji přemýšlel nad strategií tréninku a Deidara? Ten už spal. A ještě někdo se venku koukal oknem dovnitř, pozoroval Kayu a usmíval se. Tentýž chlapec, který se díval před chvílí. Sasuke.
Ráno se vydali do obchodu. Čtyři osoby v Akatsuki pláštích došli k supermarketu. Když se lidé viděli, uhýbali jím z cesty.
"Říkala jsem vám, že se máme proměnit." řekla Kaya. Itachi se jen zasmál.
"Je to v pohodě. Tady se shinobi vyskytují jen zřídka." Připomněl ji Itachi. V supermarketu bylo snad všechno. Itachiho hned nadchly brýle. Musí přece myslet na svou slepou budoucnost. Tobi utíkal k hračkám a Deidara si vybíral šampón. Jen Kaya kupovala potřebné věci. Když si každý nakoupit, co potřeboval, vyšli ven. Cestou zpátky bylo všechno v pohodě. Doma si vybalovali nákup. Kaya potřebné věci, takže jídlo. Tobi si vytáhl autíčka, barbíny, nádobíčko a další hračky. Deidara se smál jako blázen. Itachi vytáhl troje brýle, dopisní papíry, obálky a známky.
"Komu jako budeš psát?" ptal se s křečemi od smíchu Deidara.
"Bráchovi k Orochimarovi domů. A pošlu mu brýle, kdyby už náhodou oslepl." to chytl Deidara další záchvat a Kaya se divila.
"Oslepl?" ptala se. Itachi přikývl.
"Z nasměrného používání Mangekyou Sharinganu." vyjasnil Itachi "Může se to stál i u Mangekyou Kuroiganu. Proto troje brýle."
Kaya se sekla a Itachi se usmál: "Ale to jen kdybys ho používala den v kuse nebo pořád." Kaya si oddychla. Potom ukázal Deidara obsah svojí tašky. Šampóny, kondicionéry, gely, gumičky a takové. To chytl záchvat Itachi.
"Blondýnko!" rýpl si do něj Itachi.
"Slepýši!" vrátil mu to Deidara.
"Metrosexuále!"
"Pedofile!"
"Proč pedofile?"
"Nevím...jen tak"
"Šáhls mi na zadek?"
"Nikdy! Fůj!"
"Myslíš, že není pěkný?!"
"Ne, je hnusný!"
"Jaks mohl!" To už to Kaya nevydržela a smíchy se sesypala na gauč. Oba se na ní chvíli koukali a pak se začali smát taky. Potom udělala Kaya snídani a pak šli s Itachim trénovat. Tobi si hrál s novými hračkami a Deidara se bavil tak, že ho sem tam nechal vybuchnout nebo se dívat na Kayin trénink.
A tak to bylo týden v kuse. Chodili do obchodu (už si Kaya protlačila převleky), trénovali a dělali s Deidarou hlouposti. Volno jak má být. Jen nevěděli, že celou dobu je sleduje Sasuke a dostává větší a větší nervy na Deidaru. Chvílemi to vypadalo, že tam Sasuke vletí a Deidaru opravdu zabije, protože tak moc žárlil. Ale vždycky se udržel, protože jinak by mu Orochimaru zakázal chodit Kayu sledovat.
Do toho týdne se Kaya naučila Tsuyokomi i Amaterasu. Byla ráda a Itachi byl na ní pyšný. te´d už jen čekala, až tohle všechno bude moct ukázat Peinovi.

Poznámky: 

Po hoooodně dlouhé době další díl Laughing out loud Už se budu snažit je vydávat rychleji...promiňte všichni Laughing out loud mm tam zapojit Sasukeho? nebo ho dusit tím, že je bude moct jen sledovat? Laughing out loud a komu dá tedy Kaya přednost. Itachomu nebo Deidarovi? Laughing out loud

5
Průměr: 5 (7 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Karimao Toshika
Vložil Karimao Toshika, Út, 2014-01-07 21:46 | Ninja už: 3867 dní, Příspěvků: 859 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Ještě!!!! Tobi chce ještě dílky!!!! Laughing out loud Moc se mi to líbilo Sticking out tongue

Obrázek uživatele Setsumi
Vložil Setsumi, Ne, 2012-11-25 13:31 | Ninja už: 4777 dní, Příspěvků: 49 | Autor je: Prostý občan

Som rada že pokračuješ v písaní, bolo by škoda takej dobrej poviedky. Smiling A neviem sa dočkať nového dielu. Smiling

Jeden by čakal, že táto stránka bude aj pridávať k veku roky~ *už päť rokov mala 15*
Čo môžeš urobiť dnes odlož na pozajtra a zajtra máš volno (pozajtra sprav to isté).
Science is not about ,,Why?". Science is about ,,Why not?".
Väčšina múdrych myšlienok sa stratí cestou k činu.
Všetko má svoj koniec... a Vianoce tiež... T.T
Jeden hlupák skomplikuje vec natoľko, že si s ňou neporadí tisíc múdrych.

Obrázek uživatele Yessica Uchiha
Vložil Yessica Uchiha, Po, 2012-11-19 00:14 | Ninja už: 4231 dní, Příspěvků: 20 | Autor je: Pěstitel rýže

úplná bomba Smiling Chtělo by to pokráčko Sticking out tongue

Obrázek uživatele ALZAXD
Vložil ALZAXD, Út, 2012-11-13 20:37 | Ninja už: 4368 dní, Příspěvků: 26 | Autor je: Prostý občan

Please Ďalší diel! Eye-wink

Obrázek uživatele gerod-cz
Vložil gerod-cz, Po, 2012-11-12 23:01 | Ninja už: 4656 dní, Příspěvků: 59 | Autor je: Prostý občan

Skvělý díl, už jsem myslel, že pokračování nebude Laughing out loud jen tak dál

Se*e mě, že je Naruto úplný kok*t.

Obrázek uživatele NandeChiyo
Vložil NandeChiyo, Út, 2012-11-13 22:19 | Ninja už: 4685 dní, Příspěvků: 45 | Autor je: Prostý občan

Trošku sem se zasekla no Laughing out loud nebylo moc času...ale teď už snad bude Laughing out loud

^_^
Nikdy neříkejte, ze se něco nedá, protože se vždy najde
iniciativní blbec, který neví, že se to nedá a udělá to!
Neznat tak čas. Navždy zastavit jeho neúprosný běh. Uchopit jej, pevně jej držet a nenechat ho jen tak proklouzávat mezi prsty.
Tak moc rychle běží a odnáší všechno to, co je nám drahé.