manga_preview
Boruto TBV 07

Someone else in her heart (1/2)

¹) Tento můj výtvor je především romantického žánru, někdy až přeslazeného, takže ti, co od toho očekávají boje, krev, úmrtí a zlo, jsou zde totálně špatně!
²) Myšlenky jsou od textu rozlišeny takhle
³) A teď myslím, že jsem sdělila vše, co si má praštěná hlavička přála, takže můžeme začít:

Someone else in her heart

Byl den jako každý jiný, který se v Konoze odehrával. Bylo zhruba poledne a většina obyvatel byla již dávno na nohou.
Tsunade už vymetala hospody a připravovala je tak o veškerý alkohol, který do té doby nastřádali. Shikamaru, i když nerad, si to vyskakoval ulicemi Konohy směrem ke konožským branám. Ino se musela starat o rodinný obchod, neboť byl otec poslední dobou často nepřítomen, zatímco zbývající člen jejího týmu si to vysedával v pohodlí domova a slastně vyprazdňoval obsahy lupínkových sáčků, které našel v dnešních ranních hodinách ve špajzu.
Shino s Hinatou měli ze včera zadanou práci, takže se již od rána museli patlat s výrobou výzdoby do sálu hlavní konožské budovy. Kiba měl ovšem taktéž práci, a to donášet potřebný materiál svým dvoum kolegům.
Sai měl na rozdíl od ostatních volno, takže se pokoušel vyškrábat na vysoce položená místa, ze kterých by měl výhled na téměř celou Konohu a mohl se pustit do dalšího mistrovského díla s barvičkami. Sakura na stranu druhou sháněla Tsunade, neboť blondýnka včera zadala mládeži práci bez toho, aby sdělila důvod nebo cokoliv dalšího. Sasuke taktéž pracoval, i když jinak než ostatní, neboť musel rozdávat pozvánky, letáky a dalšího čehosi k něčemu, co z těch mini-papírků poznat nešlo a ani jako pomocník organizátorky stejně nic nevěděl.
Zkráceně každý z mladých nějak pracoval či se alespoň zdravě pohyboval, na rozdíl od jedné osoby, která si to ještě vyspávala ve vyhřátých peřinách.

Uplynula ještě hodina než se ospalec probudil. Sedl si a pomalu se začal rozkoukávat, zatímco měl ještě slepené oči. Párkrát zamrkal než si povzdychl a první, co udělal, bylo, že si stoupl na měkkou postel, aby dosáhl na okno, které od včerejška bylo otevřené. Pokoj byl tedy plný čerstvého vzduchu a tepla ze slunečních paprsků, které stihly prosáknout do mladíkova pokoje.
Posléze konečně slezl z postele a zamířil si to ke stolu nedaleko, kde se válelo několik zkažených potravin a odpadků. Po zanalyzování jídla si vzal krajíc chleba, který vyčerpaně namazal marmeládou, válející se kousek vedle. Stále ještě ospalý se do přichystaného jídla zakousl a sáhl ještě po krabici mléka. K jeho smůle v ní však nic nebylo. Povzdychl a chléb snědl tedy bez zapití.
Jakmile dojedl, oblékl se a vydal se do rušné vesnice. Klíčem venku párkrát zalomcoval v zámku. Poté se rychlými kroky přesunul k budově Hokage.
Nevyšel schody, jak to bylo často jeho zvykem, ale vstoupil do velkých dveří na boční straně budovy, které vedly do hlavního sálu, kde většina jeho bývalých spolužáků plus tým Gai neúnavně pracovali.

Sakura již za uplynulou hodinu našla svou učitelku, takže se do sálu taktéž přesunula a začala pomáhat s výrobou výzdob. Tsunade stála na pódiu, které sem přesunul Chouji z domu umění, a dávala různé rozkazy. Sai využil svého volna a přišel dodávat výzdobám ten správný šmrnc. Hinata na druhou stranu vyrábět přestala, ale zato výzdoby vyvěšovala po místnosti.
Akorát stála na žebříkových schůdkách, když Naruto vstoupil a zakřičel velké ‚Ahoj!‘, což způsobilo, že se Hinata zakymácela. Bohužel neudržela balanc a začala padat. K jejímu štěstí ji však žebřík přidržoval Kiba, takže ji hbitě při pádu zachytil, čímž zabránil zranění.
„D-Děkuju,“ řekla vděčně s omluvným výrazem.
„Není za co,“ vrátil ji Kiba mile a pustil ji bezpečně na nohy.
Mladá Hyuuga ještě pohledem zašilhala po blonďákovi, který právě radostně obskakoval Sakuru, která ho úspěšně ignorovala, zatímco zírala na pracujícího Sasukeho. Hinata posmutněle povzdychla a otočila se zpět k žebříku, na který posléze opět vylezla a pokračovala v zadané činnosti.
V tu chvíli ji jeden z mladíků věnoval nic-neříkající pohled. Následně zabruslil pohledem na Naruta, který evidentně oné dívce lámal srdce.

* * *
Uběhlo několik hodin. Venku už byla tma a nebýt měsíčního svitu, tak by nebylo vidět ani na vlastní kroky. Nebe bylo pokryto ještě krásně zářícími hvězdami, které doplňovaly důstojnost velkého měsíce.
V sále bylo už téměř liduprázdno, ale zato byl plný květin, kreseb a dalších uměleckých výtvorů, židlí a stolů. Naši mladí ovšem stále nevěděli, co se zde bude zítra dít, ale už se toho nemohli dočkat. Někteří jako Sai, Naruto, Sasuke, Sakura, Tenten, Lee a Chouji, plus ještě stará-mladá Tsunade, byli dávno pryč, zatímco Ino s Hinatou, Kibou, Shinem a Nejim stále pracovali.
Jediný, kdo se do sálu za dnešek vůbec nedostavil byl Nara Shikamaru, neboť dostal od Tsunade úplně jiný úkol, který zahrnoval ninji z Písečné vesnice.
„Nepůjdeme už?“ říkala Ino do ticha, které do té doby přehlušovalo pouhé stříhání a muchlování papíru.
„Copak? Začínáš se bát?“ rýpl si Kiba.
„Nemyslím si, že někdo jako Ino má strach. Spíš se ptá, protože je venku už tma a brzo se tu zamyká,“ vysvětlil chytře Shino svým tajemným tónem.
Kiba jen s odfrknutím začal uklízet binec, který do té doby napáchal. Hinata se podívala na hodiny, visící nad pódiem a taktéž usoudila, že je vhodný čas k odchodu. Všichni se poté rychle sbalili a vyšli do měsícem osvětlené vesnice.

„Hinata-sama,“ načal Neji po cestě domů. Zmíněná mu věnovala nevinný pohled.
„Jste dneska nějaká jiná. Děje se něco?“ tázal se znepokojeně.
„Říkala jsem ti, abys mi nevykal, Neji-niisan!“ opáčila Hinata, „Ale jinak jsem v pořádku. Se ti asi jenom něco zdá,“ dodala s úsměvem.
Mladík tedy jen pokrčil rameny, i když si nebyl jistý důvěryhodností jejích slov, neboť Hinata následně povzdychla.
Mezitím se od nich Ino s Kibou oddělili, takže šli konožskými uličkami pouze ve třech. Nesmíme totiž zapomínat na Shina!
„Kruci!“ zaklela po nějaké době Hinata. Oba její společníci jí věnovali nechápavý pohled, „Zapomněla jsem tam mikinu!“ řekla na vysvětlenou.
„Zítra tam ještě bude, nemusíte-!“ chtěl Neji něco říct, ale Hinata jen s mávnutím ruky odcupitala zpět.
Shino na současnou situaci jen tiše hleděl skrz brýlová sklíčka, zatímco Neji rozjímal, zda má dívku nechat jít samotnou.
„Já raději půjdu. Nazenara máme dneska doma ještě poradu,“ řekl Shino na rozloučenou a neslyšně odešel.
Neji ještě chvíli stál na ulici, než se rozhodl jít do Hyuuga sídla.

* * *
„Kde jsem ji nechala?“ pobíhala Hinata z jednoho konce sálu na druhý.
Když ji však už koutkem oka zahlédla, jak se válí pod jednou židlí, tak zhasla všechna světla. Místnost tedy pohltila naprostá tma. Hinata sebou náhle cukla. A aby toho nebylo málo, tak zjistila, že dýchá podivný vzduch, který se však naštěstí nezdál být jedovatý.
„Haló?“ řekla nesměle, avšak cizím hlasem. Mluvila jako nějaká prastará víla.
Po analýze ji došlo, že za změnu hlasu musel být zodpovědný onen podivný prostředek, který se šířil vzduchem. Evidentně šlo o něco, co filtrovalo a čistilo sál, když se vyprázdní a zamkne se.
Bez dalšího otálení se pokusila ještě nahmatat její mikinu. Hledala ještě zhruba deset minut ono místo, než uslyšela podivné zvuky, vycházející ze zákulisí.
„Do háje!“ zaklel kdosi.
Hinata si instinktivně klekla. Věděla s naprostou přesností, že je právě teď mezi dvěma stoly, takže pro absolutní tmu se to zdálo jako vynikající schovka.
„Proč tak brzo zamkli, kruci?!“ stěžoval si stále ten druhý v místnosti. Dle zvuku šlo také poznat, že se snaží nemotorně procpat mezi židlemi, které byly téměř všude.
„Au!“ vykřikl z ničeho nic, „Nejenže mě tu zamknou a změněj mi hlas, ale ještě si tu zlomim nohu! To je dneska kruci dobrej den!“ nadával nasupeně.
Poté do čehosi kopnul. K Hinatině smůle to ovšem letělo na ní.
„Auvajs!“ vyjekla nechtěně, načež si rychle zacpala pusu.
„Kdo je tam?!“ tázal se chlapec.
„Na to bych se měla ptát já,“ vrátila mu.
„Heh… To se možná dozvíš, když se představíš jako první.“
„Ale jen možná, že? Myslím si, že změna našich hlasů je znamením. Takže se ti nepředstavím!“ řekla sebevědomě. Ovšem pouze napovrch, neboť uvnitř na sebe mírně křičela, Á! Co jsem to řekla? To… to nejsem já!
„Hm,“ hlesl mladík, „Na tom něco bude. Každopádně si odsud, ne? Nejsi špeh nebo tak něco, že ne?!“
Hinata mu jen s prostým ‚Žiju a nejsem!‘ odpověděla.
Chvíli bylo ticho, ale to poté prolomila Hin otázkou, „Cos tu vůbec dělal?“
„Usnul sem, takže spal,“ řekl prostě, „Ty?“
„Přišla jsem si pro svoje věci. Zapomněla jsem je tu,“ přiznala.
„Aha.“
Opět následovalo chvilkové ticho, které poté bylo vždycky přerušeno nenadálými otázkami. Pro začátek si toho neměli moc co říct, ale později se začali spolu cítit bezpečně. Také se společně vypravili na opičí dráhu, tedy na zdolání několika překážek ze židlí a stolů, s cílem dostat se co nejblíže ke vstupním dveřím, kde se poté opřít o zeď. Tam poté seděli vedle sebe a s občasným tichem si povídali.
„Víš… Máš někoho, pro koho bys obětoval klidně svůj život? Nějakou dívku?“
„Proč?“
„Já jen... Já mám, myslím. Ale je normální, že má rád jinou, a i když bych si přála, aby byl se mnou, tak mi to nevadí? Sice si myslím, že mě to asi bolí, ale přitom nežárlím?“ ptala se důvěrně.
Mladík se zamyslel, „Myslím, že tu jsou jen dvě možnosti. Jedna je, že ho doopravdy miluješ, takže seš schopná se ho vzdát pro jeho vlastní štěstí, ale zase může jít i o to, že ho nemiluješ tak moc, jak si myslíš.“
„Asi máš pravdu,“ pípla tiše, „Obě možnosti připadají v úvahu… Přeci jen, jinak bych se s tebou asi necítila tak uvolněně a příjemně,“ dořekla zamyšleně a pevně si objala svá kolena.
Její společník byl tím téměř zaskočen.
„Budeš mi věřit, když ti řeknu, že to je asi to nejhezčí, co mi kdy kdo řekl?“ opáčil, koukaje do země.
Hinata se nenuceně usmála a pootočila hlavu do strany, kde její tajemný společník měl být, „A… nechceš mi tedy už konečně říct tvoje jméno?“ tázala se rozpačitě, zatímco bílá pleť jejích tváří pomalu červenala.
„To chceš pokazit tuhle chvíli odhalením?“ zeptal se.
„Tuhle chví-?“ nechápala, ale její otázku utnul jediným pohybem.
Hleděli si do očí, alespoň si to mysleli, zatímco se něžně dotýkaly svými čely a špičkami nosů, celý rudí v obličeji. V bříšku jim poletovalo tisíce motýlů a oba se stěží dokázali nadechnout.
Plně si vychutnávali ten nejkrásnější, nejimpulzivnější a nejromantičtější moment, který se dal zachytit pouze před prvním polibkem. Déle však své touze nedokázali vzdorovat.
Ona se něžně vpíjela do jeho rtů a ovinula si ruce kolem jeho krku. On jí polibky oplácel se stejnou něhou a vášní, zatímco ji láskyplně prohrábl její husté a hebké vlasy. Když si však Hinata přesedla na jeho klín, tak ji druhou rukou tisknul více k sobě.
Polibky byly stále plné něhy, ale každým okamžikem se zdály být vášnivější.
Mladík poté s navlhčenými rty bloudil přes její tvář až na krk, kterému věnoval několik sladkých polibků a zastavil se až na její klíční kosti. Poté celý proces ještě párkrát zopakoval. Hinata vzdychla slastí a jednou rukou mu tentokrát prohrábla vlasy ona.

Tahle krásná chvíle jim však nebyla zřejmě přána, neboť se někdo pokusil otevřít dveře, které byly nedaleko od milenecké dvojice.
Oba se naráz lekli a pohlédli směrem ke vstupním dveřím.
„Je tam někdo?“ tázal se onen narušitel z venku. Hinatě netrvalo dlouho, než v něm poznala Nejiho.
Rychle tedy vstala z tajemného mládence, kterému věnovala svůj první polibek a odcupitala ke dveřím, aby utnula Nejiho dříve, než prozradí její totožnost.
Ovšem k její smůle se dveře otevřely těšně před tím, takže jí měsíční svit ozářil. Ač to nebylo tak zářivé, musela si instinktivně dát ruku před oči, neboť ani na sebemenší světlo nebyla připravena.
„H-Hinata,“ hlesl tiše tajemný a rychle se zvedl, aby zmizel z měsíčního svitu, takže když se dívka otočila směrem k místu, kde před pár okamžiky ještě okusovala rty neznámého, nikdo tam už nebyl.
„Už radši půjdu,“ řekl jen ve tmě, zatímco mu mutoval hlas, neboť se zřejmě pomalu vracel do původního tónu. Mladá Hyuuga poté už slyšela jen rychle se vzdalující kroky.
Zklamaně povzdychla.
„Neji-niisan!“ otočila se hned poté naštvaně do otevřených dveří. Neji se jen napřímil a vyčkával, co má jeho sestřenka na srdci.
„Co tady děláš?!“ vyjela, což Nejiho doslova vykolejilo. Takovouhle ji neznal.
Co se tady stalo?? ptal se sám sebe, ale otázku si zodpovědět nedokázal.
„Byla jste pryč přes čtyři hodiny, tak jsem se o vás začal bát,“ konstatoval na svou obhajobu.
„Čtyři?“ hlesla nevěřícně. Neji kývl na souhlas.
„Aha, omlouvám se. Zamkli mě tu,“ řekla jako omluvu.
„To jsem zjistil, tak jsem došel pro klíče, abych vás odsud dostal. Vím, že byste se bála vašeho otce, kdyby se dozvěděl, že jste v noci nepřišla domu. Proto jsem vás přišel rychle zachránit…“
„Chápu. Děkuju ti, Neji-niisan,“ věnovala mu sladký úsměv.
Neji si oddychl. Už to byla zase ta stará Hinata, kterou znal.
Společně se poté vydali domu. Předtím si ale Hinata odskočila pro mikinu, kterou v té tmě nakonec nedokázala nahmatat a ještě před odchodem věnovala pohled závoji tmy.

* * *
„Zdravím, zdravím občané Konohy! Dnes je konečně TEN den! Den plný záhad a odhalení! Jak se těšíte na večer? Abych řekl pravdu, tak já převelice! Sám nevím, co se bude dít, ale asi to bude něco úžasného, když je kolem toho takové mlžení!“ oznamoval kdosi konožským rozhlasem.
Nikdo z obyvatel si však nebyl úplně jist, jestli toto oznámení nebylo pouze zkušebním, neboť tahle šikovná mluvící věcička byla vynalezena teprve nedávno. A nebyla by to Tsunade, kdyby okamžitě nepožadovala jeden nebo dvacet kousků.
„Ách! Kakashi-sensei,“ vzdychl Naruto, právě obědvaje, když slyšel onen radostný hlásek, vycházející z rozhlasu. Ovšem možná ho poznal podle toho, že dle nového konožského rozvrhu měl být rozhlas v deset hodin dopoledne, zatímco právě v tuto chvíli byly už tři hodiny odpoledne.
„Už jenom tři hodiny a začne to! Už jsem celej nedočkavej!“ opáčil spolusedící Kiba.
Naruto mu okamžitě dal za pravdu, zatímco Sai se na ně jen chápavě usmíval. A Sasuke jako poslední v téhle partě jen povzdychl a hleděl s opřenou hlavou o ruku někam do strany. Jako vždy svým kamarádům moc pozornost nevěnoval.
Pohledem poté zaměřil dívčí skupinu, jak si to vykračuje po Konoze.

„Říkám vám, že dneska toho Sasukeho dostanu!“ říkala rozhodně Sakura.
„No, nevím. S tím tvým čelem a plochým hrudníkem?“ rýpla si Ino.
Tenten si dala ruku před ústa a mírně se uchechtla. Sakura však měla co dělat, aby z Ino duši nevymlátila.
„Ale no tak holky,“ zastala se Haruno jako jediná Hinata, „Myslím, že když má někoho opravdu tak ráda, tak by se neměla zastavovat nad nedostatky a maličkostmi. Protože to je většinou to, co se klukům na dívkách líbí, ne?“
Sakura se usmála, „Díky, Hin.“
Hinata jí úsměv oplatila, ale poté se v chůzi zastavila. S přemýšlivým pohledem se zadívala na čisté nebe. Slunce v tu chvíli svítilo o sto šest, takže musela dát ruku jako zábranu mezi ním a jejím zrakem.
„Hin-chan?“ zavolala na ní Tenten.
„Á, promiňte!“ hlesla Hinata, když jí došlo, že na ní dívky čekají, a okamžitě se k nim rozeběhla.
„Co si vůbec vezmete na sebe?“ pokračovala Ino v základním tématu.
„To je těžký, když nevíme, co se bude dít, nemyslíte?“ opáčila Tenten zamyšleně.
„Já si vezmu určitě to růžový kimono!“ nechala se slyšet Sakura, ignorujíc své nevědomosti. Tenten hlasitě povzdychla a Hinata se usmála nad její bezstarostností.
„Ty fakt chceš podniknout i nepotřebný kroky k dosažení svého cíle, co?“ zašklebila se blondýnka.
„No samozřejmě! Jde přece o Sasukeho!“ řekla Sakura rozhodně, „Až mě v tom uvidí, tak bude vítězství moje!“
„Hé? Ty si moc věříš, holka,“ nenechala si Ino ujít další hodící se poznámku a Saku jí věnovala pohled, který by dokázal zavraždit stádo dobytka.
„Já si vezmu ty krátký čínský šaty a doplním je černýma legínama. A vlasy ozdobím jehlicemi,“ zmínila Tenten jakoby nic, i když ji šlo především o zastavení dívek dřív než si začnou vytrhávat vlasy.
„Jo! To bude hezké! A nechceš s vlasama pomoct?“ nabídla se Ino s jiskřičkami v očích. Tenten s křivým úsměvem nakonec neochotně souhlasila.
„A co ty, Hinato?“ promluvila i Sakura.
Modrovláska se zarazila, „Já asi takhle... Mám ten dojem, že to, že nám neřekli o co jde, bude taky proto, abychom se nepatlali s výběrem oblečení. Prostě, že není vyhraněný styl, takže jít v každodenním oblečení nebude špatná volba.“
„Hm, na tom něco je,“ zapřemýšlela Yamanaka, když si podepřela bradu rukou. Tenten jen s úsměvem kývla. A Sakura byla jakoby to neslyšela, „No, to je fuk. Já si beru to růžový kimono!“
Všechny tři se její hlášce nevinně zasmály a poté všechny pokračovaly Konohou dál.

* * *
Už byl téměř čas na událost, na kterou všichni čekali už několik dní, takže se občané Konohy buď začali shlukovat před hlavním sálem, anebo se teprve připravovali v pohodlí domova.
Hinata akorát vešla do svého pokoje. Byla vyčerpaná chůzí a Ininou nákupní horečkou. S úlevným vzdychem odhodila tašku s novými věcmi do kouta a posléze se zamyšleným pohledem se opřela o zeď, po které následně sjela a sedla si na zem.
Asi jsem byla jen posedlá, zamyslela se a zabořila hlavu do kolenou, kolem kterých následně ovinula i ruce a pevně je objala.
Zachránil mě, nevzdával se. To byl hlavní důvod, proč jsem ho obdivovala… A protože jsem ho vídala denně, měla sem pocit, že k němu cítím něco víc. Jenže nikdy jsem s ním netrávila čas! Myslela jsem si, že ho znám dostatečně na to, abych ho mohla milovat, ale neměla jsem jednoduše potřebný čas k tomu, abych ho poznala. Neznám všechny jeho stránky, zápory a klady, kvůli kterým bych ho měla milovat… Ne. Byla jsem Narutem opravdu asi jen posedlá, nechala proudit své myšlenky. Poté zvedla hlavu a zadívala se na strop. Kolena však stále pevně objímala.
Ale on byl jiný. S ním jsem byla jiná. Víc svá než kdy jindy… než když jsem sama nebo v přítomnosti jiných lidí. I když jsem s ním byla jen čtyři hodiny, bylo to v jednom kuse a hodně jsem se o něm dozvěděla. Sice neznám jeho jméno, ale na tom nezáleží. Přeci jen, každá květina nazvaná jinak, voněla by stejně. Ale chtěla bych ho znát... a poznat ho zase o trochu víc, rozjímala ještě chvíli o svém tajemném neznámém, dokud si prstem nepřejela dolní ret, Chtěla bych ještě jednou, říkala si zamyšleně, když si přehrávala onen zážitek.
Náhle však zvážněla. Rychle vstala a odcupitala z pokoje pryč.
Dneska ho musím rozhodně najít!

Poznámky: 

Shocked Moc přeslazené na mě Laughing out loud Neumím psát romantické povídky, tak mějte slitování Laughing out loud Navíc je to děsně dlouhý, tak jsem to udělala na dvě částii Barf! Laughing out loud Takže potlesk všem, kdo se přes to dokázal prokousat a uvažuje, že si přečte zbývající část Laughing out loud
Každopádně jsem na to svým způsobem docela hrdá, ale to je asi jen 'materšká' pýcha, co? Laughing out loud Laughing out loud

5
Průměr: 5 (35 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hatake Kakashi269
Vložil Hatake Kakashi269, Ne, 2017-12-03 00:03 | Ninja už: 2323 dní, Příspěvků: 432 | Autor je: Prostý občan

Viborna romanticka poviedka

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2017-12-03 03:03 | Ninja už: 4502 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ooh, díky moc. Jsem ráda, že se líbí Smiling

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, So, 2017-05-06 23:02 | Ninja už: 2658 dní, Příspěvků: 2989 | Autor je: Gaarova tykev

Veľmi milá poviedka. Vôbec sa mi nezdá presladená, skôr je precítená a pekne si vyjadrila pocity najmä Hin a pána tajomného, aj ostatných si super vystihla. Čo som čítala a je toho dosť, tak niet väčších limonád ako SasuSaku, hoci doteraz aj napriek manželstvu, nevidím žiadne vrúcnosti zo strany Sasukeho, ten vzťah považujem za obchod. Situácia má atmosféru a také čosi sa normálne môže prihodiť. Oceňujem, že sa nedáš znásilňovať komentujúcimi a držíš sa svojej línie, to som si všimla, a preto začala čítať tvoje dielka Smiling Mám predstavu, kto by mohol byť pán tajomný, ale nechám si to tebou potvrdiť Smiling

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, St, 2017-05-17 00:27 | Ninja už: 4502 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Gihi, děkuju moc, jsem ráda, že tě neodrazují moje dílka nebo já samotná Laughing out loud Jsem docela tvrdohlavá no Laughing out loud Děkuju moc za přečtení další mého dílka, sice to přeslazené je, alespoň na mě, ale jsem ráda, že to tak nevidíš, jak sem zmínila v jednom z minulých komentů, romantika mě nutí se stydět a cítit trapně, takže když i někdo nemyslí, že jsem to přehnala, hned mi padne kámen ze srdce, že se furt jetě udržuju na uzdě Laughing out loud Díky, díky Smiling A jsem ještě ráda za pochvalu ohledně postav, to se vždy ceníí

Obrázek uživatele Eli-chan
Vložil Eli-chan, St, 2016-07-06 19:54 | Ninja už: 5754 dní, Příspěvků: 443 | Autor je: Recepční v lázních

Misia L.

Přiznávám se, celou dobu čtení jsem se jenom tak přihloupě usmívala jak moc mě to uchvátila. To bylo fakt neskutečný. Úžasnej nápad. Miluju Tě za to, jakou si tady z Hinaty udělala dračici. Úplně si představuju ten skvělej moment ve tmě! Rozhodně jedno z nejlepších co jsem tu za ty roky četla. Přijdu si opět velice pubertálně, ale vážně mě to nadchlo. Těším se na další díl a snad se mi dostane rozuzlení? Byl to Sasuke, Sai? Aach, doufám, že si Hinata oblékne něco pěkného.

Člověk ani nestačí mrknout a najednou dospěje. A s věkem přichází zkušenosti, ale i mnohem složitější mise. Proto po mnoha letech tak vřele uvítám návrat domů, do Konohy. Kde i z budoucího právníka může být skvělý shinobi nebo alespoň kritik vašich povídek.

Naruto, děkuji Ti za vše. Z lásky

Obrázek uživatele TaMiNi
Vložil TaMiNi, Po, 2014-01-27 12:22 | Ninja už: 3726 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Snesla bych i sladčí:3:DDnes jsem hledala přesně tohle něco co mě zahřeje...A řeknu ti že se ti to vede!Kakashi YESLaughing out loudSmiling)Mě se to moc líbilo...Možná tam byly nějaké chyby,ale já je neviděla..Možná to bude tím že sem si prostě vychutnávala děj a nic jiného jsem nevnímala fakt skvělý!Smiling

Smrt je lechká.To život je těžký.Proto sa nikdy nevzdám a budu pokračovat dále.Život je příliš krátký aby jsme se dívali na minulost a řešilu ju.Proto se vždy koukám dopředu a věřím v lepší zítřky.

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2014-01-27 20:54 | Ninja už: 4502 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Oh, děkuju mnohokrát :3 Jsem strašně ráda, že k tomu někdo stále zavítá a že se mu to líbí ^^ Fakt moc moc děkuju Smiling

Obrázek uživatele TaMiNi
Vložil TaMiNi, Čt, 2014-01-30 12:49 | Ninja už: 3726 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Jáj není zač!Laughing out loudSmiling Tohle je jedna z mích nejmilovanějších FF:D No je nejspíš jediná, na kterou si vzpomínám zatím od začátku až do konce..xDD Jo no já většinou hledám ty starší... Nevim ale líbí se mi víc..Laughing out loud A tahle, prostě boží!:3:DD< 3:D A od tebe se mi zdá sem toho četla víc..:DMyslím ještě Icha icha Laughing out loud Mám ráda tvůj způsob psaní;)Smiling)Laughing out loud Takže JEN TAK DÁL! :3:D

Smrt je lechká.To život je těžký.Proto sa nikdy nevzdám a budu pokračovat dále.Život je příliš krátký aby jsme se dívali na minulost a řešilu ju.Proto se vždy koukám dopředu a věřím v lepší zítřky.

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2014-02-03 13:51 | Ninja už: 4502 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Nechtěla sem psát další koment, ale nejde to, takže pardon za spam Laughing out loud Fakt moooc děkuju, juj Laughing out loud Čučím na ten koment jak vyvoraná myš a hřeje mě srdíčko :DD Vážně si toho moc cením a moc mě to těší ^^ Budu se snažit tak dál, tak snad i příště se ti něco ode mě bude líbit - pokud na to samozřejmě třeba náhodou narazíš Laughing out loud :3 Takže fakt moc děkuju ^^ Smiling

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Ne, 2013-08-18 19:59 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Je to dobré. Ale několik věcí.
První je anglický název. Proč? Je to povídka v češtině a takový název "Neznámí v jejím srdci!" je sice na úrovni červené knihovny, ale co si budeme povídat, když ta povídka je přesně tenhle žánr.
Za druhé úvod vůbec netáhne. Kdybys začala až odchodem z haly a nějak to lépe uvedla, bylo by to pro čtenáře lepší. Celkově se dá říct, že prvních pár vět je vždycky důležitých a musíš v nich naznačit něco zajímavého, co dá čtenáři důvod to číst.
Za třetí snaž se nepoužívat věty typu: "Někteří jako Sai, Naruto, Sasuke, Sakura, Tenten, Lee a Chouji, plus ještě stará-mladá Tsunade, byli dávno pryč, zatímco Ino s Hinatou, Kibou, Shinem a Nejim stále pracovali." Zní to jako telefoní seznam.
Ber to jako inspiraci pro příště.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2013-08-19 11:02 | Ninja už: 4502 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Vždycky píšu názvy jiným jazykem - většinou teda anglicky, české názvy mi prostě moc nesedí (zvlášť, když jsem nejdřív udělala FA a to vždycky nazvu anglicky, takže mi pak přišlo divný napsat jinej název k povídce) Laughing out loud
A holt takovéhle začátky mě zaujmou víc než kdybych začala tím odchodem... to pak bych nějak musela mezi to nasunout i to, co tam vlastně dělali... Prostě já radši ten počátek přejedu rychle a pak nechám děj, ať se táhne sám, když jde o jednorázovky... Ale to je právě asi názor jedince, takže ti děkuju za ten tvůj Smiling Jinak to s těmi jmény si pro příště budu pamatovat Eye-wink

Obrázek uživatele Chiisai kyuubi
Vložil Chiisai kyuubi, Ne, 2013-07-21 11:35 | Ninja už: 5774 dní, Příspěvků: 1618 | Autor je: Prostý občan

Ii naa, honto ni omoshiroi desu wa, Ría-chan Laughing out loud
Veľmi pekný príbeh, táto perlička sa stáva jednou z mojich obľúbených.
"Click clik click" and now it´s one of my favourite! xD
Chis

Watch out for this crazy shinobi!!!
Sooo sooo... Saiki no saika-tachi nante ii nee xD

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2013-07-21 20:57 | Ninja už: 4502 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jéé, děkuju ^^ Jsem ráda, že se líbí a taky, že ti to přijde zajímavý Laughing out loud To moc potěšilo :3

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Pá, 2012-11-09 21:42 | Ninja už: 4843 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud Kámo, nejsem první, ale tentokrát to nějak překousnu Laughing out loud Dlouhý? Já se začetla a prostě.. konec Laughing out loud, takže je jasný, že jsem to přečetla Laughing out loud
Hinatka Laughing out loud No mám podezření a asi každý tady, kdo by to mohl být, že? Laughing out loud
Bylo to náhodou suprový Kakashi YES No prostě ať napíšeš cokoliv, je to super ^^
No těšim se na pokráčko a schválně jak to dopadne Smiling

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Pá, 2012-11-09 23:06 | Ninja už: 4502 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jé, aji Toki si to už přečetla Laughing out loud Mno, super :3 No, samozřejmě moc děkuju, jak za koment, tak i za přečtení a za ten čas, který si tomu věnovala Sticking out tongue Moc mě taky těší, že se ti to četlo samo a tak Laughing out loud Však to znáš :3 Jůůůj, zase upa radostí bez sebe sem Laughing out loud Díky, díky, díky Laughing out loud Smiling

Obrázek uživatele Kimi_Uchiha
Vložil Kimi_Uchiha, Pá, 2012-11-09 17:42 | Ninja už: 4392 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Takže..Laughing out loud Laughing out loud prečítané..Smiling Laughing out loud a čo myslíš čo ti na to poviem?..:OO Laughing out loud No proste to čo vždy..Smiling Laughing out loud ako som ti už veľa krát povedala Ríí píšeš proste bombózne..Smiling Laughing out loud Laughing out loud A musím povedať že sa to zase zabila čučí..Smiling Laughing out loud vážne sa mi to strašne páčilo..Smiling Laughing out loud Ja osobne mám rada takéto ako to vy nazývate "slaďárny" Laughing out loud Laughing out loud takže sa mi to strašne páčilo..Smiling a Dúfam že ten "tajomný muž..:)" bude Sasan..Smiling Laughing out loud No čo ti viac povedať?? Ešte raz že to bolo proste úžastné a že sa strašne teším na ďalší diel..Smiling Laughing out loud

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Pá, 2012-11-09 18:04 | Ninja už: 4502 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Smiling Mockrát děkuju :3 Jsem ráda, že se ti slaďárny líbí Laughing out loud že aspoň někoho jsem tím potěšila a tak Laughing out loud Tuš, doufej a buď zvědavá Laughing out loudLaughing out loud Ale jinak chci říct, že sem na toto své dílko taky celkem hrdá Laughing out loud Ač jak říkám, neumím psát romantické příběhy a celkově mi většinou přeslazené fráze připadají trapné, tak s tímhle jsem celkem spokojená Laughing out loud Ach jo, to ta 'mateřská' pýcha, no Laughing out loudLaughing out loud Každopádně moc děkuju ještě jednou (víš, že já děkuju dycky aspoň pětkrát za koment, tak ani tady to nebude výjimkou Laughing out loud)... Takže ještě jednou jsem ráda, že se líbilo, že se těšíš na pokráčko a že si napsala komentík Laughing out loud Prostě velikánský dík :3

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, Pá, 2012-11-09 15:44 | Ninja už: 5978 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

Já jsem to přečetla. Líbilo se mi to, ale patrně pomaleji mi dochází, že to bude nejspíš Sasuke a to je nejhorší možná osoba, kterou jsi k Hinatě mohla vybrat, takže končím. Přeji mnoho štěstí Eye-wink SasuSaku forever < 3
Každopdáně tvůj styl psaní s emi moc líbí. JSi detailista a to je moje kafe.

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Pá, 2012-11-09 18:00 | Ninja už: 4502 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Moc děkuju Smiling ...A jé, ty jsi mě poznala Laughing out loud Ano, jsem strašná detailistka až to někdy není pěkný Laughing out loud Každopádně mockrát děkuju, jsem ráda, že se ti líbí můj styl psaní :3
Nebudu tu rozpitvávat, kdo je pan záhadný a ani naznačovat, jestli se mýlíš nebo máš pravda, protože tím bych mohla zničit překvapení těm nevědomým Laughing out loud Každopádně důvod, proč jsem si vybrala ten pár, který jsem si vybrala, bude v druhé části vysvětlen Sticking out tongue
+ SasuSaku? Laughing out loud To u mě vede Sasu samotnej Laughing out loud :3 Bez dívky a tak Laughing out loud Jen můj Laughing out loud
Jinak jsem moc potěšená každým komentem a přečtením, takže ti znovu moc děkuju Smiling

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Pá, 2012-11-09 15:17 | Ninja už: 4523 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Takže jak jako.. Ano je to slaďoučký a romanťoučký, trochu moc, ale co, občas si ráda, přečtu nějakou přeslazenou povídku. No co no.. Laughing out loud Bylo to moc pěkné, ano sice takové slaďoučké a roztomiloučké a rozhněhnané, ale stejně moc pěkné. Laughing out loud Seš prostě skvělá autorka Ríí, obrovská šikulka! Kakashi YES Laughing out loud Smiling Já se jen modlím, nebo spíš asi tuším, že je to náš Sasánek. Laughing out loud Tak kdo jinej sakra? Laughing out loud Všechno je to sice tak sladký, ale to nevadí, je to takový hodně procítěný jako by, moc a moc se mi to líbilo, seš hrozná šikula, už se těším na to pokračování. Smiling)

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Pá, 2012-11-09 17:43 | Ninja už: 4502 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud Tuš si, doufej, buď zvědavá Laughing out loud Já nehodlám nic práskat (Barf!) Laughing out loud Každopádně opět moc děkuju Smiling Jsem ráda, že se líbilo ... A ano, vím, že je to přeslazené a příliš romantické, ale co no Laughing out loud Já romantička jsem, ale když mám číst nějaké romantické povídky, ve kterých si okamžitě vyznají lásku a nebo je hned svatba, tak to mi připadá tak přeslazené až trapné Laughing out loud Takže jsem romantička taková divná Laughing out loud Každopádně i při psaní téhle povídky se mi normálně svíral tou romantikou žaludek Laughing out loud A klepala jsem se, když sem psala další a další věty Laughing out loud Každopádně tam nehodlám dávat nějak ty věci, které by mi připadaly až tak trapné... Laughing out loud sice netuším, jestli to tak nebude připadat ostatním, ale já jsem s tím celkem spokojená :DD
Takže nakonec řeknu, že sem se moc rozkecala a mnohokráte děkujůů :3 Laughing out loud

Obrázek uživatele Anata11
Vložil Anata11, Čt, 2012-11-08 22:49 | Ninja už: 4977 dní, Příspěvků: 998 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Musím říct, že jsem se na tuhle povídku fakt těšila, opravdu Laughing out loud Takovýhle povídky jsou vždycky tak netradiční, až se mi líbí a tahle se hodně povedla, ta část, kde se líbali, byla taková procítěná, dost sladký Laughing out loud romantika jak vyšitá, ale proč né, viď Laughing out loud I ten "velice tajemný kluk" se mi zdál takový hodně uvolněný, doufám, že to bylo Hinatou, zaslouží si, aby na někoho působila tak hezky Laughing out loud Ale byla na Nejiho příliš zlá, když je vyrušil, vždyť ji přišel jen zachránit, chudák Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Těším se na pokračování, dobrou povídku na jeden jednoduchý pár jsem dlouho nečetla, sice jsem nedávno četla SasuSaku, ale to bylo něco příšernýho Laughing out loud Tohle se mi naproti tomu skutečně líbí, a když to je jen na dva díly, tak mi to přijde takový oddechový


Tam, kde tančí listy... A hoří oheň
Stín ohně se mihotá po vesnici.
A listy jednou opět vyrostou. Sandaime Hokage

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Pá, 2012-11-09 10:41 | Ninja už: 4502 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud Smiling Jsem ráda, že se líbí Smiling Ano, neplánovala jsem sérii, ale pouze jednorázovku, která se bohužel děsně protáhla, takže nakonec je z toho dvojrázovka xDD Každopádně děkuju... Smiling Náš pan tajemný Laughing out loud Je prostě takový xD Více v druhé části xD Smiling A Hin to bylo, i ona byla s ním jiná Laughing out loud Smiling Viz. ty její věty a její vyjetí na Nejíka xD Ano, byl chudák, ale představ si, že by někdo s Nejim vyrušil tebe xD A on pak odcupital xD Taky bys hned nebyla na něj okamžitě milá, nemyslíš? Laughing out loud Každopádně Nejík je tam hodně, což je i tak trochu pro tebe Laughing out loud Líbí se? Laughing out loud Jinak moc děkuju Smiling jsem ráda, že moje romantické scény, se kterými sem se patlala, se líbí Smiling Moc si mě potěšil, opět Laughing out loud :3

Obrázek uživatele Anata11
Vložil Anata11, Pá, 2012-11-09 20:46 | Ninja už: 4977 dní, Příspěvků: 998 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

U tohohle beru "čím delší, tím líp", takže je dobře, že se to takhle protáhlo, ten příběh působí skvěle, takže super Laughing out loud Zrovna na pana tajemnýho mám jedno veelké podezření, takže uvidíme, ale jestli je to ten, který myslím, tak se fakt těším

No, tak to je jasný,l že kdyby tam mě někdo vyrušil v hezké chvilce, tak bych ho asi v tu chvíli zrovna neměla ráda, ale záleží, kdo b y to byl, třeba zkusit vynadat Shinovi bych neriskovala Laughing out loud Určitě se mi líbí, že tam je častěji, vůbec jsem si jeho věty nečetla aspoň 3x. Ale když jsem zjistila, že to je převážně z pohledu Hinaty, tak trochu jsem doufala, že se tam Neji bude objevovat trochu víc, než obyčejně Laughing out loud Ale jo, romantický scény jsou tam povedený, přeju Hinatě takovéhle štěstí, takže jsem ráda, že byla aspoň v ty chvíle šťastná. A taky se mi hodně líbí, jak jsi udělala, že on ví, kdo je ona, ale ona neví, kdo je on. Je to jakoby v jeho rukou, hrozně hezky vymyšlený


Tam, kde tančí listy... A hoří oheň
Stín ohně se mihotá po vesnici.
A listy jednou opět vyrostou. Sandaime Hokage

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Pá, 2012-11-09 20:52 | Ninja už: 4502 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Tak on je tam po celý děj, takže i ve druhé části bude více než kdokoliv jiný (pokud pomineme Hin samozřejmě a potom pana tajemného Laughing out loud) A jinak Shina by ses bála, joo? Laughing out loud No, i když pravda... Nikdy nevíš, co by takovej tajemnej chlápek provedl a jak reagoval Laughing out loud
...Každopádně opět děkuju (a až teď sem si všimla toho failu v předchozím komentu --> Moc si mě potěšil Barf! takže doplňuju opožděně *potěšila Laughing out loud ...A ano, chtěla jsem to takhle udělat, aby Hin netušila o koho jde, ale náš chlapeček je trošku divného smýšlení, takže ... se nech překvapit, jak to nakonec skončí Laughing out loud Jinak teda jsem ráda za takový pozitivní koment :3 Opravduu moc... díky, díky Smiling

Obrázek uživatele Anata11
Vložil Anata11, Pá, 2012-11-09 21:27 | Ninja už: 4977 dní, Příspěvků: 998 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Tak se mám na co těšit, co? Laughing out loud Skvělý. A Shina bych se nebála, spíš bych se bála mu říct něco ostřejšího, ještě by se chudák urazil, to bys u něho nikdy nevěděla Laughing out loud Popravdě, ani jsem si nevšimla, že jsi použila mužský rod, ale dobrý, už se mi to stalo, jde o zvyk Laughing out loud Jasně, nechám se překvapit, ale stejně se těším na odhalení ale hlavně Hinatě, když ani neví, s kým se poprvý políbila... a neděkuj, nemáš za co Laughing out loud


Tam, kde tančí listy... A hoří oheň
Stín ohně se mihotá po vesnici.
A listy jednou opět vyrostou. Sandaime Hokage

Obrázek uživatele Isade-chan
Vložil Isade-chan, Čt, 2012-11-08 22:11 | Ninja už: 4162 dní, Příspěvků: 369 | Autor je: Konohamarova chůva

Nahodou je to suprovy Laughing out loud Jen doufam ze ten neznamy je Naruto Laughing out loud ti dva by bylitotiz ten nejlepsi par. chci dalsi dil co nejdriv Laughing out loud

Život je přilš krátký na to, aby se jen přežíval. Proto by se měl žít naplno.

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Čt, 2012-11-08 22:16 | Ninja už: 4502 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Děkuju :3 Laughing out loud Sice musim říct, že páru NaruHina taky fandím, ale nech se překvapit, jak to skončí v této povídce... Sticking out tongue xD

Obrázek uživatele Sarah Nara
Vložil Sarah Nara, Čt, 2012-11-08 21:09 | Ninja už: 4686 dní, Příspěvků: 473 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Mne by nevadilo ani keby to bolo v jednom xD

~FC for mestekova~

Moje FanFiction

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Čt, 2012-11-08 21:45 | Ninja už: 4502 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud No... Ve wordu to bylo na 18 stránek, nakonec jsem zmenšila písmo a vyšlo to na 11... Tak co myslíš? Laughing out loud Každopádně to beru jakože to stálo za přečtení, takže poděkuju :3