manga_preview
Boruto TBV 07

Someone else in her heart (2/2)

¹) Pokračování mého výtvoru, který je především romantického žánru, někdy až přeslazeného, takže ti, co od toho očekávají boje, krev, úmrtí a zlo, jsou zde totálně špatně!
²) Myšlenky jsou od textu rozlišeny takhle
³) Předchozí díl zde! A myslím, že teď už by to bylo vše, tak se pustíme do pokračování:

Someone else in her heart

Mezitím, co Hinata rozjímala ve svém pokoji, se Neji s Leem snažili uskutečnit jejich tajný plán v hlavní budově.
„Jsi si tím jistý?“ ptal se ještě Neji, ale odpovědí mu bylo už jen to, že Lee doslova plál odhodláním. Hyuuga nasucho polkl.
Posléze oba vyšli směrem k blonďákovi, který akorát vcházel do sálu.
„Naruto, chceme ti něco říct!“ hlásal Lee. Neji byl z toho plánu stále nesvůj, ale nehodlal couvnout.
„Co je? O co de?“ ptal se nechápavě blonďák, když přišel ke starší dvojici.
„Jedná se o lásku, kterou musí každý člověk se sílou mládí oplývat!“ řekl Lee na vysvětlenou. Svůj výklad ještě doplnil zářivým úsměvem, mrknutím a ukázkou pózy s palcem nahoru. Neji se plácl do čela, zatímco Narutovi sjela kapka u čela.
„Takže?“ ptal se Uzumaki otráveně.
„Je tu jedna krásná dívka, která je do tebe zamilovaná!“ opáčil více srozumitelně s vážným výrazem v obličeji.
Naruto turázem roztáhl tvář do překvapeného pohledu a Neji tím svým naznačoval, že si Lee opravdu srandu nedělá.
„K-Kdo?“ nechal se poté Naruto slyšet.

* * *
Sakura mezitím poletovala po sále a hledala svého prince na bílém koni. Avšak poté se ji konečně za uplynulou půl hodinu poštěstilo, neboť ho zahlédla koutkem oka. Okamžitě se tedy snažila procpat davem k němu.
„Sasuke-kun! Ahoj,“ pozdravila nesměle, odbíhajíc pohledem s načervenalými tvářemi.
„Čau,“ vrátil ji, „Potřebuješ něco?“
„Ano, víš… Jen mě tak napadlo, jestli si nechceš dneska sednout vedle mě. Víš, na tu událost,“ navrhla sladkým tónem, kterým vládla pouze v Uchihově přítomnosti.
Sasuke povzdychl, „Myslím, že jsem ti to nikdy přímo neřekl, viď?“ načal, čímž si Sakura začala dělat naděje, „Vždycky jsem jen odbočoval a nikdy tě přímo neodmítl, co?“ pokračoval. V Sakuře zatrnulo.
„Proto si pořád děláš naděje? Ale teda, když jinak nedáš, tak dneškem ti v tom udělám jasno… Možná si atraktivní pro ostatní kluky, ale já tě jinak než jako otravnou téměř-kamarádku brát nebudu,“ odbyl ji s celkem soucitným pohledem a poté odkráčel pryč.
Sakura svěsila ruce k zemi a zůstala nehybně stát na místě.
Proč to kruci nechápe? Proč mě nenechá bejt? Za ty roky, co se známe, nebyla schopná se mě na něco zeptat normálně a jen jako kamarádka, aby zjistila jakej jsem. Skoro vůbec mě nezná a přitom je mnou úplně posedlá. A tomu chce jako říkat láska? Tolikrát sem ji řekl hnusný věci v domnění, že jí svitne. Sice musim uznat, že sem to občas přehnal a nebylo mi z toho dvakrát nejlíp, ale doufání v to, že potom konečně bude vidět, mě udrželo. Ale ono nic… Je nenapravitelná! říkal si pro sebe, když míjel Naruta s Nejim.
„Jako vážně? Hinata?“ nevěřil vlastním uším Naruto. Řekl to ovšem tak nahlas, že v jednom z jeho kamarádů škublo.
„Jo,“ vrátil mu Neji, „Sice tě o to nechci zrovna žádat, ale co si o tom myslíš? Kdybys ji poznal víc, myslím, že bys byl schopný se do ní zamilovat.“
„To vím, ona je úžasná. Jen jsem netušil, že by mě mohla mít ráda,“ zauvažoval blonďák.

„Tudy, tudy Hinata-san,“ pobízel dívku Lee.
„Co… Co se děje?“ nechápala modrovláska, dokud ji Lee nestrčil na Naruta. Pohledem poté přejela na jeho tvář a v tu ránu byla okamžitě rudá až za ušima. Moc blízko!, mírně se od něj odstrčila a začala se mu poté rozpačitě omlouvat, zatímco hleděla do země.
„To je v pořádku,“ řekl s úsměvem Uzumaki a koutkem oka zahlédl, jak na něj Neji s Leem kývají.
„Víš, chtěl jsem s tebou mluvit,“ řekl, což Hinatu zarazilo. Pohlédla mu do očí, čímž žádala vysvětlení.
Mezitím se kolem nich shromáždila spousta lidí. Od jejich přátel, přes pár senseiů až po několik obyčejných obyvatel Konohy. Dokonce i někdo jako Sai a Sasuke se zastavili a pozorovali ono dění. Tedy jen do určité chvíle než sebou Sasuke znenadání trhl, jakoby si na něco vzpomněl a ukončil to tím, že se otočil a cpal se davem pryč. Davem cosi zašumělo.
„Co se vlastně se Sasukem děje?“ šel slyšet Kibův hlas.
„Nevím, ale od včerejší noci je divnej,“ odpověděl mu Sai.
„To je fakt… Kdy včera vůbec odešel, nevíš?“ ptal se opět Inuzuka.
„To netuším. Neviděl jsem ho odcházet, ale vím, že pak už tam nebyl. A krom toho jsem ho viděl, jak jde domu až nějak po půlnoci.“
V Hinatě zatrnulo a srdce se jí neobyčejně rozbušilo.
„Hej vy! Přestaňte ničit atmosféru!“ okřikl Kibu se Saiem Lee, čímž chtěl ještě naznačit, že může Naruto pokračovat.
„No, víš Hinato… Já bych tě rád pozval na rande. Co ty na to?“ ptal se Uzumaki, když se rozpačitě drbal na hlavě.
Hin zrudla, „V-Vážně? No… Tak já teda asi… Sou-!“ náhle se zarazila. Chvíli bylo naprosté ticho. Naruto vyčkával, co z dívky vypadne a stejně tak i Neji, Lee a ostatní přihlížející.
„Promiň,“ řekla s vážným výrazem. Posléze se otočila a rychle se drala davem pryč.
Lee na to koukal s otevřenou pusou, než ho Neji praštil přes hlavu se slovy: „Ty pako! Myslel jsem, že říkáš pravdu!“
Naruto jen pokrčil rameny a otočil se k davu, „Odmítla mě,“ oznámil.
V davu to opět zašumělo, ale lidé se poté začali rozprchávat po okolí.

Hinata zatím pobíhala po sále a někoho hledala, dokud se nezhasla velká světla a nezačalo se svítit pouze na pódium, kde stála Tsunade s mikrofonem v ruce.
„Ehm, ehm!“ odkašlala si, „Tak už je to tu, tak vás poprosím, aby jste se posadili!“ říkala s milým úsměvem, i když takovým tónem, který by většina lidí pochopila jako rozkazující.
Všichni se tedy okamžitě nahrnuli před pódium a zabrali si místa. Hinata ještě pohledem šmejdila po lidech, dokud nenašla ty černé a rozčepýřené vlasy, které hledala.
Mladík si akorát sedal mezi své kamarády v předních řadách, takže ji nezbylo nic jiného, než se posadit na volná místa vzadu. Pohledem si ho však stále hlídala.
Vedle Hinaty si nakonec sedla Tenten a Sakura, kterou následovala do řady ještě Ino.
„Tak co, jak to dopadlo se Sasukem?“ ptala se blondýnka zvědavě. Sakura sebou trhla a stejně tak i Hinata.
„Odmítl mě,“ řekla růžovovláska se sklopenou hlavou. Hinatě se turázem ulevilo, i když jí dívky bylo líto a sama se odmítnutí bála.
Ino následně poplácala smutnou dívku po rameni. Dále už na další otázky nebyl čas, neboť se Tsunade opět rozmluvila.
„Takže jsem ráda, že jste dneska přišli. O výzdobu tady se postarala naše mládež, takže veškeré námitky směřujte k nim, díky! A starší generace zase pracovala na výzdobě venku, kam se poté přesuneme. Dnes je totiž den, který přímo vyžaduje velkou oslavu, nemyslíte?! Vaše Hokage se totiž bude vdávat!“ oznámila hlasitě.
„Hééé?“ rozkřičel se kdosi. Všechny zvědavé hlavy se otočily za hlasem, aby zjistily, že jde o příliš překvapeného Jiraiyu.
„Cóže?!“ křičel směrem k culíkaté Hokage.
Ona pouze hlasitě odfrkla a odpověděla na jeho skrytou otázku, „Ano, s Orochimarem! Takže se jde slavit!“ řekla pouze a nechala mikrofon mikrofonem, když skočila z pódia přímo do háďátkovy náruče. Všichni, kromě bělovlasého poustevníka, zatleskali a někteří byli dokonce tak zdvořilí, že u toho ještě vstali.

* * *
Netrvalo dlouho a všichni se přesunuli na hostinu pod širým nebem. Hinata stále pohledem hledala svého vyvoleného, neboť při velkém přesunu se jí ztratil z dohledu.
Našla však Shikamara, jak rukou šmejdil po Temarině těle, zatímco mu dívka seděla na klíně. Modrovláska při pohledu na zamilovaný pár zrudla a radši se otočila. K její smůle však narazila na Saie, jak si láskyplně hraje s Ininými dlouhými vlasy.
Náhle však Hinata už hleděla do země, neboť do ní někdo strčil. Když se zvedla a oprášila se, uviděla Kibu, který se na ní akorát podíval s provinilým výrazem. Chtěl se jí omluvit, ale ona ho rukou utnula se slovy: „To je dobrý.“
Kiba si oddychl a naštvaným pohledem přejel na Choujiho, který byl právě hlavním pachatelem Hinatiného pádu, neboť do mladého Inuzuky neprávem strčil. Když se však pohledem vrátil k Hinatě, viděl její ztrápený výraz.
„Děje se něco?“ tázal se.
„Ale ne,“ odpověděla, hledíc do země. Její tón a pohled jí však zrazoval.
„Jde o Naruta nebo o Sasukeho?“ zeptal se bez obalu.
Hinata na něj okamžitě pohlédla, „C-Co? S-Sasuke-kun? Proč se p-ptáš na něj?“ říkala rozpačitě. Kiba se jen usmál.
„Vím to… Řekl mi to. Sice s tím, že ti to nemám říkat, ale podle tvého výrazu soudím, že ti to došlo, co?“ řekl mile.
Mladá Hyuuga kývla, zírajíc opět do země, aby neukázala svůj rudý obličej. Náhle však zvedla zrak k mladíkovi, „N-Nevíš-?“ chtěla se zeptat, ale Kiba ji rázem přerušil.
„Je za těma stánkama. Sedí tam opřenej o skálu s monumenty Hokagů a užírá se samotou,“ oznámil ji se sladkým úsměvem.
Hinata okamžitě poděkovala a rychle odběhla k určenému místu.
„Snad budete šťastní,“ řekl brunet tiše, když se mu Hinata ztratila z dohledu.

* * *
Zastavila se před posledním stánkem, který je od sebe odděloval. Srdce ji bušilo o sto šest… skoro nemohla napjetím dýchat. Celá hořela a zdráhala se stánek obejít.
Její hlavu tížila hlavně jedna otázka: Co když jí nebude chtít?
Náhle však sebrala veškerou odvahu, kterou po celý svůj život nebyla schopna využít, aby alespoň vykoukla. Zatnula ruce v pěst a položila si je k srdci.
Pomalu přešla k rohu stánku tak, aby viděla na prostor za ním. Mladý Uchiha tam opravdu byl, opřený o skálu, zatímco se díval na tmavé nebe, které bylo už pokryté hvězdami.
Hinata udělala ještě krok, ale nechtěně kopla do provazu, jež stánek držel přikovaný k zemi. Nebyl to sice hlasitý zvuk, ale Sasuke jej stejně slyšel.
Když dívku spatřil, okamžitě si stoupl a rukou se ještě držel skály. Byl nervózní, ale snažil se, aby to na něm nešlo znát.
„Co tu… Snažíš se zdrhnout od toho krávalu? Nebo si se přišla dívat na hvězdy a nechceš, aby tě ostatní otravovali?“ tázal se, i když sám nevěděl na co přesně.
„Ne. Ani jedno,“ řekla prostě a pomalu vykročila vstříc k němu.
„Tak?“ ptal se, zatímco nechával ruku, aby pomalu sklouzla ze skály.
Zastavila se několik metrů před ním. Obě ruce měla stále položené na hrudi. Třásla se.
„Já… Vím to,“ opáčila.
„Co?“ vrátil ji nervózně.
„Že… že jsi to ty. Ten ze včera. Ten, komu jsem dala první polibek a zároveň svoje srdce,“ řekla rozpačitě, zatímco pevně semknula víčka. Bála se jeho reakce.
Chvíli bylo ticho. Utekl? ptala se sama sebe, neboť zatím nenastřádala odvahu k tomu, aby otevřela oči. Když však nepřicházel žádný zvuk ani za další minutu, pohlédla konečně k místu, kde před tím stál.
Byl tam pořád. Vykuleně na ní hleděl. Viděla, že se třese, anebo si to v jednu chvíli myslela, neboť i ona nestála zrovna klidně. Něco jí zevnitř sžíralo. Motýlci v jejím žaludku se opět probudili a začali uvnitř poletovat, neboť poznala, že nebude trvat dlouho a Sasuke bude moct hrát nového Hellboye… tedy alespoň barvou.
Náhle sebou Sasuke trhl. Zapotácel se a nesměle vykročil k Hinatě. Dívka vykulila oči a okamžitě jí začaly rudnout tváře, ale ani se nepohnula. Jenom hleděla, jak se k ní blíží.
Těsně před ní se však zastavil. Cestou ještě pomalu začal zvedat ruku, ale metr před modrovláskou ji svěsil k zemi.
Jedna věc byla, políbit ji ve tmě, ale teď viděl její krásu zblízka. Viděl její zářící levandulové oči a sladké načervenalé tváře. Slyšel i tlukot jejího srdce, což ve tmě nebyl schopen rozpoznat, neboť na ní neviděl. Teď ale viděla i ona jeho. Co když se pokusí jí políbit, ale ona se odtáhne? To ho ve tmě trápit nemuselo.
Pevně zavřel oči a zápolil se svými myšlenkami, které posléze však přerušil Hinatin dotyk ruky. Byl u ní tak blízko… skoro jakoby rukou zjišťovala, jestli tam opravdu je.
Sasuke v tu ránu okamžitě odlepil víčka od sebe a pohlédl na dívku před ním. Jednu ruku měla stále ve stejné poloze jako před tím, zatímco tu druhou měla položenou na jeho hrudi. Poznal, že je nervózní a má celý rudý obličej, i když měla sklopenou hlavu. Musel se nad tím pousmát.
Poté se konečně odhodlal a zvedl pravou ruku, kterou ji něžně pohladil po tváři, čímž ještě docílil toho, že mu věnovala jeden ze svých sladkých pohledů. Hleděli na sebe, zatímco se jim panenky leskly ve vycházejícím měsíci. Hinata druhou rukou pohladila hřbet jeho ruky, kterou cítila na své tváři. Netrvalo dlouho a prostor mezi nimi se začal zmenšovat. Už cítili hebkost nosu toho druhého, když tu náhle nastal rachot. Instinktivně se začali otáčet, aby zjistili, že začal ohňostroj.
Hinata na něj hleděla s úsměvem, zatímco ji blikaly pod tou krásou oči. Sasuke na druhou stranu jiskřivým petardám věnoval jen jeden pohled a poté se zaměřil na dívku před ním. Se sladkým úsměvem pozoroval její zaujatost, dokud neotočila hlavu zpět k němu. V tu chvíli se zarazil a okamžitě zrudl, když si uvědomil, že viděla, jak na ní zamilovaně hledí. Začal se rozpačitě drbat v jeho hebkých černých vlasech a pohledem šmejdil po obloze. Hinata jeho rozpaky postřehla a tentokrát se s úsměvem dívala na něj.
Chytla ho za ruku, zatímco druhou rukou ho pohladila po tváři, čímž si ho přitáhla víc k sobě. Chvíli tak zůstali a vychutnávali si plně krásu sladkých a zamilovaných pohledů své drahé polovičky, dokud jejich přiznání nezpečetili spojením rtů.
Zpočátku to byly polibky zdráhavé, jakoby zkoumali křivky a jemnost rtů, dokud neodhodili veškeré své zábrany a neukázali, jak moc jim blízkost toho druhého chyběla.

„A už jsou spolu,“ řekla Tenten, když se na dva milence sladce culila.
„A jak jim to sluší,“ dodala Ino se stejným výrazem.
„Přestaňte se tak tvářit! Je to děsivý,“ ohradil se Lee.
„Zatraceně Lee! Ty se ani neozývej! Kvůli tobě jsme málem zničili tuhle její chvíli!“ zaječel Neji hystericky.
„Ale když včera to vypadalo, že má ráda Naruta!“ řekl na svou obhajobu mladík s hustým obočím.
„Kdy?“ nechápal Kiba.
„No, viděl jsem, jak se na něj smutně dívala, když obskakoval Sakuru-san!“
„A nebylo to tak, že sis ten pohled vnutil, protože máš taky Sakuru-chan rád?! Tak si možná jen chtěl, abys měl o rivala míň!“ nechal se znít Naruto.
„Hele, kolik nás tu vlastně je?“ přestával Kiba chápat už úplně.
„Kromě Sakury, Choujiho a Shikamara všichni,“ opáčil mu klidně Sai, zatímco se něžně choulil k Ino. Evidentně zamilovanému páru, který si právě před ním vyměňoval polibky, záviděl. Blondýnka mu však nevěnovala pozornost a stále se s Tenten culila na romantickou scénu.
Kiba hlasitě povzdychl, „Hele, nechme je taky o samotě! Však se konečně našli!“
Chlapci mu dali za pravdu, zatímco dívky ještě brblaly, že se chtějí dívat, ale nakonec byly neochotně odtáhnuty zpět do hlavního dění na události, kde tancovali Tsunade a Orochimaru v objetí na stole a byli téměř nazí.

Konečně se od sebe mladý pár dokázal odtrhnout. Avšak ne na dlouho, neboť když Sasuke viděl, že je přímo před ním dívka, která mu ukradla srdce, nedokázal vzdorovat své touze a okamžitě jí pevně objal. Hlavu měl zabořenou do jejích hustých vlasů, takže cítil jejich vůni. Hinata mu objetí oplácela a měla co dělat, aby se štěstím nerozplakala.
„Už tě nenechám odejít,“ řekl do ticha Sasuke, „Nikdy.“
Hinata přitakala, již se slzami v očích.
„Tak prosím, zůstaň se mnou,“ říkal dál.
„Navždy,“ vrátila mu a ještě pevněji ho k sobě přitiskla. Sasuke se usmál. Nebylo na světě šťastnějšího člověka.
Stáli pod hvězdami v objetí ještě několik minut. Neochotně se však museli od sebe odtrhnout, když Tsunade hlásila rozhlasem, že potřebuje svého pomocníka, tak ať se ‚malej Uchiha‘ dostaví k velkému stolu a to okamžitě. Takže jim nezbylo nic jiného než, že museli romantickou chvíli na neurčitou dobu přerušit.
Ovšem než došlo na odchod, ještě ji něžně políbil, u čehož se ještě několik chvil zdržel.
„Uchiha Sasuke! Ihned ke mně!!“ ječela Tsunade zuby nehty do rozhlasu, čímž způsobila, že musel Sasuke přestat v jeho dosavadní činnosti a poté se vrátit na hlavní a největší událost Konohy. Takový titul si to zasloužilo, neboť nikdo do té doby netušil, že se najde někdo, kdo se bude chtít s Tsunade-baachan oženit.
Odtrhl se tedy od Hinaty, načež se oba museli pousmát nad hysterickými výkřiky jejich Hokage. Následně svou milou ještě pohladil po tváři a poté se ruku v ruce vrátili mezi ostatní.

* * *
Jakmile před sebou uviděli masu lidí, neochotně se pustili, načež si věnovali krásný pohled a poté se rozešli do různých stran. Sasuke zamířil k Tsunade, zatímco Hinata se proplétala mezi nalitými občany, dokud nezahlédla svou hnědovlasou kamarádku.
„Ahoj!“ řekla se zářivým úsměvem, neboť jiný výraz nahodit nezvládla. Byla až příliš šťastná.
„Ahoj,“ vrátila ji Tenten, „Tak co?“ tázala se lišácky.
„Co co?“ nechápala.
„Povídej, přeháněj!“ vybízela ji zvědavě brunetka.
Hinata se trochu zarazila, ale na úsměvu neupustila.
„Asi jsem se zamilovala,“ pípla, stále se culíc.
„Jó?“ zašilhala Tenten lišácky, „To mi tak nějak došlo, ale povídej víc do hloubky.“
Hyuuga se začervenala, „Nevím, co dalšího ti mám říct.“
„Kdo je to? Odkud ho znáš?“ hrála nevědomou.
„Znám ho už strašně dlouho, ale nikdy jsem si nemyslela, že to on bude pro mě ten pravý,“ začala Hin po krátké odmlce vypravovat, „Ale pak jsem ho poznala víc do hloubky a zjistila jsem, že není takový, jaký se všem zdá… to mi došlo později. Víš, nejdřív jsem ho poznala jako takového pana tajemného a až potom jsem se dozvěděla o koho jde. Viděla jsem tedy jeho pravé já a bláznivě mu propadla…“
---
„…ne kvůli vzhledu jako každá jiná, ale kvůli tomu, jaký jsem uvnitř,“ říkal Sasuke svému kamarádovi, „Myslím.“
„Žádný myslím, ale určitě!“ opravil jej Kiba, „Hinata je hodná a úžasná holka. Úplně odlišná od ostatních. A proto se ani nedivím, že ses do ní zabouchl, stejně tak i ona do tebe. Tebe žraly holky od pohledu, ale ona jediná ne. Nebyla tebou posedlá a proto byla jako jediná schopná tě poznat. Tudíž se do tebe i doopravdy zamilovat. Je to prostě dávno daný osud,“ začal brunet vysvětlovat své srozumitelné a srdceryvné věty. Sasuke na něj jen vykuleně hleděl.
„Ty… kdy ses-?“ nedokázal se Uchiha vymáčknout.
„Tohle je zase moje skryté já,“ vysvětlil jednoduše, „Jako ty… Navenek drsný a chladný, zatímco uvnitř chápavý a láskyplný. Jsem já zase navenek divoký a krásný,“ uchechtl se, „Zatímco uvnitř romantický a citlivý.“
Sasuke se usmál. Nikdy bych nevěřil, že takovýhle rozhovory budu vést zrovna s Kibou… nebo, že je budu mít vůbec někdy, zamyslel se, Ta noc byla pro mě osudnou.
---
„Bylo to jako osud! Tu mikinu jsem prostě měla zapomenout!“ pokračovala Hinata ve vypravování. Tenten hltala každičké její slovo, zatímco pokyvovala hlavou a usmívala se od ucha k uchu.
Za okamžik přišla i Ino a pověsila se dívkám kolem ramen.
„Nazdar dámy! O čem se bavíte?“ vyzvídala.
„O Hin-chan,“ podala Tenten prostou odpověď. Hinata sebou mírně cukla, když zaslechla své jméno.
„Ale, ale? A o čempak takovém? Detailně bych poprosila,“ opáčila blondýnka.
„O její osudové lásce,“ vysvětlila opět Tenten jednoduše.
„Ahá!“ vyjekla Yamanaka, „Povídej! Kdo je ten šťastný? Snad ne Naruto,“ tázala se, taktéž hrajíc nevědomou.
„N-ne. Došlo mi, jak jsem to s ním měla. Stále k němu něco cítím, ale takováhle láska to není,“ odpověděla mladá Hyuuga.
„Tak?“ pobízela ji opět blondýnka.
„No tak, Hin! Už nám to řekni. Copak nejsme kamarádky?“ přidala se i Tenten s psíma očima. Modrovláska sebou cukla.
„Ovšem, že jsme!“ vyhrkla ze sebe Hinata, „Tak teda dobře. Je to… Sasuke-kun,“ dodala rozpačitě.
„Co? Co je se Sasukem?“ tázala se příchozí Sakura nechápavě, zatímco žvýkala rýžové knedlíčky.
Hinatě přejel turázem mráz po zádech. Úplně jsem na ní zapomněla, řekla si v duchu a zatvářila se provinile.
„Hmmm?“ požadovala růžovovláska odpověď. Tenten i Ino začaly přejíždět nevinně pohledem ze strany na stranu.
„Tak co je? Proč jste najednou tak zmlkly, když jsem přišla?“ tázala se podezíravě.
„Víš Saku-,“ chtěla začít Hinata mluvit, ale Ino ji předběhla.
„Zjistily jsme, že je Sasuke zadaný… Co si o tom myslíš?“ tázala se příchozí dívky.
„To je vtip?! S kým?“
„No s holkou… Opravdu není na kluky, i když tě každou chvíli odmítal,“ rýpla si blondýnka.
Avšak Sakura byla teď víc než křehká, takže se Ino nepokusila zabít, ale měla téměř na krajíčku.
„Závidím jí,“ řekla smutně po dlouhé odmlce.
Zbývající tři na ní vykuleně pohlédly. V očích měly soucit a překvapení, zatímco Sakura smutně zírala do země.
„Bude asi dokonalá, když si jí z toho zástupu vybral. Ale stejně bych chtěla, abych to byla já.“
„On si jí ale nevybral z toho davu fanynek,“ uvedla Tenten věci na pravou míru, „Ta dívka byla jedna z mála, která po něm dřív nešílela. Zakoukala se do něj kvůli jeho skryté povaze a smýšlení, nikoliv kvůli vzhledu jako ty a ostatní… Osobně se nedivím, že si vybral právě ji,“ vysvětlila, stále soucitně hledíc na růžovovlásku.
„Co? Vždyť já ho ale taky znám!“ vyštěkla se slzami v očích.
„Opravdu?“ pronesla tiše Hinata. Všechny jí věnovaly pohled.
„Víš, že je vlastně celkem bojácný? Že doopravdy není arogantní a k dívkám chová respekt? Že ta tvrdá venkovní slupka je ve skutečnosti jen hra a že si vždycky přál, aby ho někdo skutečně miloval? Že doopravdy překypuje smyslem pro humor a když je nervózní, tak se nedokáže vymáčknout a občas mu cukne i v koutku? A když je s někým sám, tak často začne rozpačitě koktat? Že je citlivý a pozorný? A že jako jeden z mála chápe, co je to pravá láska a přátelství?“ vysypala ze sebe Sasukeho skryté stránky, zatímco se každou následující větou začala zamyšleně usmívat.
Sakuře doslova spadla čelist. Tenten s Ino na Hinatu hleděly překvapeně, ale poté vykouzlily na tvářích sladké úsměvy.
„To mi neříkejte! Ne… To i ty ho miluješ?!“ vyjela Haruno, když si všechno uspořádala v hlavě.
Hinata okamžitě sklopila hlavu k zemi. Tenten si modrovlásku přejela očima, načež si mezi obě dívky stoupla.
„Ano, Sakuro… ale tady vidíš, že ona ho má ráda pro to, jaký je. Ty jsi spíš posedlá jeho slupkou a ve skutečnosti nemáš nejmenší ponětí o tom, jaký pravý Sasuke je… proto u něj nemáš šanci.“
„A ona snad jo?!“
„Snad? Víš, to Hinata je jeho dívka, takže asi určitě má,“ vstoupila do toho i Ino.
Sakura strnula. Jsou všechny pro ti mě? Vážně to tak přeháním? Měla bych se s ní radovat a nechat to být? Očekávají ode mě, že ho nechám odejít s ní, protože jedině tak budou šťastní? Spolu… má kamarádka a kluk mých snů?, zapřemýšlela, Hinata mě vždy podporovala a věděla jsem, že by mi záměrně neublížila, tak proč teď tohle?! Moje srdce asi pukne.
Po chvíli se Sakura sebrala a se slzami v očích utekla pryč, kde jí dav skryl.
„Sa-!“
„Nech jí o samotě, Hin. Ona si to v hlavě poskládá a všechno bude zase dobrý,“ opáčila brunetka.
„To nevím,“ hlesla Ino, „Když jsme byly malé, tak mě odvrhla jen proto, že jsem měla Sasukeho taky ráda…“
Hinata sklopila hlavu, „Vážně je to tak správné?“
Dívky jí věnovaly nechápavý pohled, takže pokračovala, „Kvůli lásce přijít o kamarádku, to není správné, ne?! Opravdu můžu být takhle šťastná? Když kvůli tomu, abych něco získala, musím něco obětovat?“
„Nevím, ale řeknu ti jedno… Pravá kamarádka by tě měla podpořit. Nechat prince odejít, když ho tím udělá šťastným. Neokrádat tak sebe, kamarádku i svou lásku o štěstí, které mají celkem na dosah ruky… Měla by být ráda už jen za to, že budete rádi vy dva. Jinými slovy, takhle byste byli šťastní všichni tři… To je myslím pravé přátelství,“ konstatovala Ino vážně.
„Souhlasím… Neokrádej se o štěstí i ty, když to dělá ona,“ dodala Tenten.
„Ale jak se můžu nazvat kamarádkou já, když jí přeberu kluka, kterého má ráda už od dětství?“ pokračovala Hin ve svém.
„Normálně… tady pak hrají roli city třetí osoby, nebo-li Sasukeho. Takže ty se neobviňuj! Navíc dokazuješ své přátelství už jen tím, že se ho chceš vzdát, když jí to udělá šťastnou… Jenže tady by takovéhle myšlenky měla vést ona… Čeho docílí, když ho kvůli ní opustíš? Jedině toho, že ani jeden z vás tří nebude šťastný.“
„Přesně tak,“ přitakala brunetka, „Ty budeš nešťastná, že si ztratila lásku svého života a on to samé. Plus se určitě uzavře do sebe, páč ty jeho fanynky ho připravují téměř o vše. A ona zpočátku možná ráda bude, ale potom si uvědomí, že takhle je to jedině horší. Že je důvodem, proč je její kamarádka smutná a stejně tak i Sasuke. Pak ještě uvidí jeho větší odtažitost a možná ji začne i mírně nenávidět. A to si myslím, že je to poslední, co by si přála… Takže je teď asi nejdůležitější ji nechat o samotě, aby si všechno promyslela.“
Hinata smutně, s náznaky provinilosti, sklopila hlavu k zemi, „Já nevím.“
Tenten chtěla něco říct, ale Inina ruka ji přerušila.
„Hele!“ ukázala blondýnka směrem k davu, kde na dívky mával černovlasý krasavec.
„Sasuke,“ opáčila i brunetka a vybídla Hinatu k tomu, aby k mladíkovi odcupitala. Ta následně udělala to, co po ní kamarádka požadovala.

„Hoj,“ řekl radostně Uchiha, když k němu dívka přišla.
„Ahoj,“ vrátila mu Hinata celkem bez života.
„Co se děje?“ opáčil mírně vyděšeně, když zahlédl její výraz.
Hinata sjela pohledem do strany, „Víš, já-!“
„Přeju vám to,“ opáčil kdosi po straně, čímž přerušil modrovlásčinu větu.
Oba se otočili k místu, kde zaslechli onen hlas.
„Sakuro?“ vyhrkla mladá Hyuuga nevěřícně.
Sakura se mírně pousmála, „Hm. Slyšela jsem, co holky říkaly. A nejspíš mají pravdu… zpočátku to asi pro mě nebude snadné, ale časem si snad zvyknu a nechci, abyste mě nenáviděli. Všichni čtyři*,“ s těmito slovy se otočila na podpatku a zamířila si to k dvěma přihlížejícím dívkám.
Hinata chvíli šmejdila očima po zemi, dokud se jí na tváři neobjevil úsměv. Sasuke koukal na odcházející dívku s pozvednutým obočím, neboť evidentně netušil, o co tu vlastně šlo.
„Tak?“ pohlédl zpět na svou milou.
„Už nic,“ řekla s úsměvem, načež ho pevně objala.
Jakmile ho držela ve svém objetí, zhluboka si oddychla a úlevně zavřela oči.
Sasuke párkrát nechápavě zamrkal. Posléze to však nechal být, neboť si uvědomil, že jej dívka objímá. Objetí ji tedy začal oplácet s tím, že ji ještě prohrábl vlasy.

„Udělala si dobře,“ usmála se na příchozí Sakuru Tenten.
Haruno semkla rty, ale poté jen souhlasně kývla, „Nejspíš.“
„Chápu, jak se cítíš, ale když se na ně podíváš, nemáš z nich radost? Nejsi šťastná už jen proto, že se Sasuke po všech těch letech konečně usmívá?“ tázala se třetí a zároveň poslední dívka ve skupině.
Sakura pohlédla na dvojici nedaleko od nich, „Asi…“ načala, než trochu pozvedla koutek do úsměvu, „Jo. To mi asi stačí. Nikdy jsem ho mít nemohla, tak mi bude muset stačit alespoň tohle.“
Ino kývla a s úsměvem růžovovlásku objala, Tenten udělala posléze totéž.

* * *
Po několika hodinách byl pomalu konec události, takže si většina obyvatel začala balit své věci a následně odcházet do svých domovů, kde na ně čekaly útulné postele.
„To už jdete?“ tázal se vyjeveně Naruto, „Však to pravý teprve začne, jakmile ti staříci odejdou!“
„Promiň Naruto, ale Hinata je už dost unavená, tak jí chci aspoň doprovodit domu,“ opáčil mladý Uchiha.
„Aléé-!“ chtěl blonďák opět zaprotestovat.
„Tak je nech odejít, Naruto! Ne, že by se mi zrovna líbilo, že nás chtěj opustit, ale nedá se nic dělat. A čím míň nás bude, tím líp, ne?!“ zastal se dvojice Kiba.
„Hmm… Mě se zase nelíbí, že jí jde doprovodit zrovna on,“ vrhal Neji po Sasukem vražedné pohledy.
„Neji-niisan, neboj se, jo?“ vrátila mu Hinata, „Takže se tu mějte, ahoj! A nezlobte!“ zamávala jim, načež popadla Sasukeho za ruku a odtáhla jej více do středu vesnice, skryté ve tmě.
„Čau, čau!“ ozvalo se ještě za nimi.

Šli jen chvilku temnými uličkami, než dorazili k Hyuuga sídlu. Drželi se celou cestu za ruku a ani teď se nedokázali pustit. Hleděli na sebe v dlouhém, intenzivním okamžiku. Sasuke jí však poté pohladil po tváři a pomalu se k ní naklonil, než se jejich rty spojily v jeden. Vpíjel se do jejich rtů tak, jakoby to byla pro něj droga, přesto však byly jeho polibky velice něžné. Hinata mu je oplácela se stejnou vášní i něhou, dokud nezaslechli rozsvícení světla. V tu chvíli se začali od sebe pomalu odtahovat.
Jakmile se od sebe konečně odtrhli, pohlédla Hin k sídlu, kde byl rozsvěcený pokoj.
„Hinato, jsi to ty? Poď hned domu!“ volal na ní Hiashi z balkónu jeho ložnice.
Dívka povzdechla a pohlédla na svého přítele, který z ní nedokázal odtrhnout pohled.
„Takže teda asi dobrou,“ opáčil po čase Sasu a pomalu se dával na odchod, když tu se náhle k ní opět otočil, „Víš… Já tě mi-!“ zasekl se však, když jí pohlédl do obličeje, kde se okamžitě ztratil v jejích očích.
Hleděla na něj tak sladce a zároveň nevinně, že větu doříct nedokázal a rovnou ji vlepil jeden z nejláskyplnějších polibků, který jeho city dokázal popsat tisíckrát lépe než nějaká dvě slova.
„Hinato!“ křičel z domu Hiashi, což mladý pár opět vyrušilo.
„Tak já radši půjdu. Ještě jednou dobrou,“ řekl rozpačitě Sasuke, načež s jedním polibkem na její nos odešel. Hinata ještě chvíli stála před Hyuuga sídlem, než celá rudá vběhla na pozemek.
Jakmile došla domu, okamžitě zaplula do svého pokoje. Zabouchla dveře, po kterých se následně sesula k zemi.
Celá hořela a levou ruku měla položenou na srdci, které ji opět neuvěřitelně rychle bilo.
„Taky tě miluju,“ špitla tiše.

__________________________________________________________

„Chvíle s tebou a věděl jsem, že pro mě nebude už žádná jiná.“
„Jedině v tvé přítomnosti jsem svá a nejvíc šťastná.“
„Jen s tebou chápu, proč stojí za to žít.“
„Jedno tvé objetí mi ukázalo, jak krásný svět může být.“

„Bez tebe můj život nemá smysl.“
„Pouze tebou se zabývá má mysl.“

* * *
„Chtěla bych s tebou strávit celý život svůj.“
„I po smrti budu navždy jenom tvůj.“
„Když nejsi se mnou, mé srdce umírá a chřadne.“
„Bez tvé přítomnosti mám pocit, že má duše brzy padne.“

„Teď už vím, už jsem si jistá...
...že naše láska je opravdu čistá!**"
__________________________________________________________
SasuZ láskyHina

____________________
* Čtyři: Sasuke, Hinata, Tenten a Ino Eye-wink
** Poukazuje na lásku, která na světě snad ani není možná... tedy, že se opravdu hooodně milují :P

Poznámky: 

Opět moc přeslazené Barf! někdy až přespříliš moc, že? Laughing out loud Plus se omlouvám, že jsem udělala událost jako svatbu Tsun s Orem, ale když se jedná o romantickou povídku, tak mě nic jinýho nenapadlo xD
Jinak... Ano, je to Sasu, ale já na něj vždy koukám víc do hloubky... Sice se chová nějak arogantně a tak, ale pokaždé, když něco udělal, byl v tom vidět zájem a "láska"... Nevidím ho jako takového, kterej by se nedokázal zamilovat a podobně... Myslím, že ste si moje smýšlení o tom přečetli v příběhu, takže asi netřeba, abych tu kidala o tom, proč jsem udělala to a to Laughing out loud Stejně tak i s tím, že když se podíváte na nějakej film, seriál apod, tak když je tam kluk, kterého všechny chtějí, tak nakonec skončí s tou, která o něj dřív nestála Laughing out loud Takže to se tady taky odráží... a tak mno... Každopádně chci říct, že jsem fanynka NaruHina, že tohle byl jen takový nápad :3
Očekávám, že kvůli tomu párování to bude mít hodně bídný hodnocení, neboť jsem dala pár, který tu nikdo skoro nemá rád + jsem úplně vyškrtla páry, které zase mají velký ohlas (SasuSaku, NaruHina) ...ale já doufám, že budete hodnotit dle obsahu a né kvůli tomu, že s tím párem nesouhlasíte Smiling

5
Průměr: 5 (26 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Ne, 2017-05-07 00:15 | Ninja už: 2657 dní, Příspěvků: 2987 | Autor je: Gaarova tykev

Fantázia, konečne niekto vyjadril veľmi sofistikovane Sasukeho pohľad na Sakuru, s ktorým absolútne súhlasím Smiling Sakura s tou svojou "vlezlosťou" pripravuje Sasukeho o mužnosť. Len čo to Neji s Leem vymysleli za habaďúru, juj starieť sa do citov iných je na šľaktrafenie. Dobre, že Hin zdúchla, keď Naruto začal experimentovať. Tenten dobre povedala Sakure: „Ano, Sakuro… ale tady vidíš, že ona ho má ráda pro to, jaký je. Ty jsi spíš posedlá jeho slupkou a ve skutečnosti nemáš nejmenší ponětí o tom, jaký pravý Sasuke je… proto u něj nemáš šanci.“ Ino tiež bola perfektná v argumentácii. Vidíš, bála si sa, že pár SasuHina nebude prijatý a aký úžasný ohlas väčšiny komentujúcich. Mne sa oni dvaja z Naruta najlepšie k sebe hodia psychicky aj geneticky, stačí pozrieť na priložený obrázok Smiling Pri Narutovi je Hin úplne zatienená, aj keď mu želám to najlepšie Smiling Fajn, že si ukázala Sasana z jeho druhej strany a všetko detailne zdôvodnila. Som touto poviedkou nadšená a šup do obľúbených, budem sa k nej vracať, lebo tento pár ma vždy osvieži a ešte tak dobre napísaný Smiling Máme veľa spoločných názorov a to ma teší Smiling Dúfam, že sa vrátiš k písaniu Smiling

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, St, 2017-05-17 00:31 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jééé, děkuju, víš jak ráda čtu, když někdo má stejný pohled? Laughing out loud nepřipadám si hned tak jiná! Oh.. tohle mi dost chybělo, komenty, a lidi co čtou moje povídky.. o to větší mám zase chuť psát, která se mi vrátila na začátku měsíce sice, ale teď je ještě větší, takže děkuju moc, jeden človíček a jaký to má dopad Laughing out loud děkuju... Jsem ráda, že se líbí Smiling a že se budeš vracet, nic nepotěší autora víc než tohle ^^ Moc si toho cením, slovy to ani nejde vyjádřit, děkuju. Ach zase sem se naděkovala Laughing out loud Každopádně je to tak :3

Obrázek uživatele Eli-chan
Vložil Eli-chan, St, 2016-07-06 20:19 | Ninja už: 5753 dní, Příspěvků: 443 | Autor je: Recepční v lázních

Misia L.

P A N E B O Ž E !!!

no tak jsem se většinu povídky cítila, jako by mi bylo zase třináct.

Hrozně mě to bavilo i jsem se cítila šíleně romanticky. Hrozně mě pobavila Tsunade "o výzdobu se starala mládež, tak stížnosti směřujte k ní" Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud:D neskutečný. Ještě to, že si bere Orochimara? Dobře, to mi přišlo spíše nechutné než cokoliv jiného. Ale hodilo se to.

A že jsem uhádla a ten osudový byl Sasuke? Neskutečný. Miluju ten pár nejvíc ze všech. Dobře, zaráželo mě, jak se poznali po jednom večeru a věděli o sobě všechno a už se i milovali ... to už se dostávám do mé dospělé části, kde na lásku až tak nevěřím a něco už jsem zažila. Ale proč nevěřit na tak úžasnou, čistou a kouzelnou lásku?

Za mě všechny palce nahoru. Nadchlo mě to jak dlouho nic. MI LU JU! A arigato Z lásky

Člověk ani nestačí mrknout a najednou dospěje. A s věkem přichází zkušenosti, ale i mnohem složitější mise. Proto po mnoha letech tak vřele uvítám návrat domů, do Konohy. Kde i z budoucího právníka může být skvělý shinobi nebo alespoň kritik vašich povídek.

Naruto, děkuji Ti za vše. Z lásky

Obrázek uživatele Nellynuska
Vložil Nellynuska, St, 2014-01-01 20:40 | Ninja už: 5469 dní, Příspěvků: 2288 | Autor je: Propadlý student Akademie

Tiež som vedela, že to bude Sasu Laughing out loud
Bože čo je to so mnou, za posledný mesiac samé Sasuhina (Sasusaku, go! /-<" )
Ktomu Orotsu... Oo... ....
Ehm prejdem od WTF momentov k vyjadreniu. Síce nejak Sasuhina nefandím(vôbec), ale po toľkých FF s nimi mi už ani nevadia, takže... Páčilo sa mi to, spojenie romantiky a tajomnosti :3... (áno, máš pravdu, občas to bolo strašne presladené - na Sasana až príliš, ale vykompenzovala si to tou originalitou a dobrým napísaním ^-^


"Its not like the walls were built to protect people from titans. But to protect titans from Levi."

Levi. Humanity's strongest soldier < 3
Môj FC | NaruHina FF „Jeden z tých momentov“ | Kakashi FA

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Čt, 2014-01-02 00:54 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Děkuju ^^ Ano, vím, že to bylo moc přeslazené Laughing out loud Ale tak nějaká moje povídka taková holt musela být Laughing out loud Jsem romantická duše, která píše samý bojový série, tak tady jsem si to vynahradila Laughing out loud i když trošku moc Laughing out loud jinak taky nejsem Sasuhina fan, teda všechny páry se Sasánkem odsuzuju (já nejvíc právě Sasusaku Laughing out loud), ale právě třeba Hin by mi k němu až tak nevadila, no... a tak jasné, že to na něj příliš nesedí, ale na druhou stranu nic zase romantickýho nekidal, tak snad to není až tak mimo Laughing out loudLaughing out loud Jinak teda děkuju moc za koment i za přečtení :3

Obrázek uživatele Bella Scarlet
Vložil Bella Scarlet, Pá, 2012-12-07 16:18 | Ninja už: 4834 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Prostý občan

tohle je jedna z mála povídek, která je popsaná fakt do hloubky Smiling.. moc moc moc moc se mi líbila Smiling

Ten, kdo neprojeví smutek, neznamená, že nemá srdce. Jen má více odvahy bojovat s osudem.
Bojuji za život, žiji pro smrt.

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Pá, 2012-12-07 18:12 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

:33 Jé, to mě těší Smiling A právě, že tu moc povídek do hloubky není, tak jsem se bála reakcí Laughing out loud Smiling

Obrázek uživatele Kimi_Uchiha
Vložil Kimi_Uchiha, Čt, 2012-12-06 11:59 | Ninja už: 4392 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Utírač Udonova nosu

úú..Laughing out loud zlatí tak som sa k nej konečne dostala..Smiling Prepáč že tak neskoro ale nemala som čas..Sad no a k FF..Laughing out loud veľmi ma mrzí že už nebude ďaľšia časť..Sad ale táto bola úplne úžastne-magálne-bohová..Laughing out loud Proste si to znova zabila..Laughing out loud ako som už písala mám takéto romantické a sladké veci strašne rada takže sa mi diel preto páčil ešte viac..Laughing out loud No musím aj ja povedať že ma svadba Tsunade s Orom dosť zarazila..Laughing out loud ale nakoniec musím uznať že si to vymyslela perfektne..Smiling Laughing out loud Všetko bolo úžastné som rada že sa Sakura na ňu nehnevá a že ich pochopila..Smiling Laughing out loud No a tiež ako som ti uuž hovorila Sasan tu bol strašne kawaiii..Smiling Laughing out loud V tvojom podaní sa mu proste nadá odolať..Laughing out loud a musím priznať že s Hinatou by boli zaujímavý páár..Laughing out loud no takže zase si ma dostala tvojou dokonalosťou ..Laughing out loud si proste úžastná..Smiling Laughing out loud a vážne veľká poklona k tomuto dielu..Smiling Laughing out loud

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Pá, 2012-12-07 00:59 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jéj... teď sem asi v nebi, že? Shocked Není možné, aby toto někdo napsal a tím mi tak megálně zvedl náladu Shocked Laughing out loud
Takže ne! Já ne... to ty jsi úžasná :3 Děkuju, děkuju, děkuju ^^ Jsem ráda, že se páčilo Smiling Jsem moooc nadšená Laughing out loud A já už nevím co bych měla dalšího říct, sem upa zaskočená tou dokonalostí toho komentu, že jsem se zasekla a pořádně nic dělat nedokážu Laughing out loud Takže jen děkuju, děkuju, děkuju :3
Btw... Taky se mi Sasanka páčí :3 A jak už jsem říkala, tak mě moc těší, že i někomu dalšímu, tak jako mě Laughing out loud Si zlatá, kuju (opět) Smiling

Obrázek uživatele Akachan
Vložil Akachan, Čt, 2012-11-29 21:51 | Ninja už: 4136 dní, Příspěvků: 60 | Autor je: Pěstitel rýže

Nebudu psát tak dlouhý komentář, čímž dokážu svou lenost, vlastně, nenapsala bych vůbec, ale svatba Orouška a Tsunade mě shodila ze židle :'D SasuHina... Jeden z "neotřepaných", povídky s tímhle párem čtu ráda, i když mě to u té tvojí trochu zaskočilo Laughing out loud Místy bych to šoupla do růžové knihovny ^^ Obě dvě části čtivě napsané, takže super Laughing out loud

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Čt, 2012-11-29 22:14 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

:DDD Jsem ráda, že ten nápad OroTsun tak "zaujal", že prostě nejde přehlédnout Laughing out loud Osobně mě vždycky potěší, když někoho něco v mých povídkách dostane, i když to třeba vtipné být nemělo, tak mě stejně potěší, když vidím, že to někoho "zabilo", "skolilo" nebo jak říkáš "shodilo ze židle" :DDD Takže super.. děkuju :3
Souhlasím... taky povídky na SasuHina, kterých je bohužel málo Sad , mám ráda, ač já psát slaďárny neumím Laughing out loud ...což je tu vidět, ale co no Laughing out loud Aspoň, že ten styl to nějak zachraňuje Laughing out loud Smiling
Takže mockrát děkuju, za koment, za čas, který si téhle roztahané jednorázovce věnovala a tak za vše Smiling Kuju :3

Obrázek uživatele Anata11
Vložil Anata11, Čt, 2012-11-29 19:05 | Ninja už: 4977 dní, Příspěvků: 998 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Na tohle pokračování jsem se opravdu hrozně, hrozně moc těšila, protože vím, jak píšeš a podle toho obrázku jsem i věděla, že to bude na SasuHina, ono je to příjemná změna, v povídkách, v anime nebo manze nikdy Laughing out loud No, každopádně jsem fakt ráda, že jsi to konečně vydala, protože ten první díl byl skvělý a hodně dobrý, navnaďující na pokračování, tekže super. V první řadě: Nejiiiiii Laughing out loud Jsem ráda, že se tam objevoval častěji, tady měl možná ještě o trochu víc místa než v prvním... no, teď mic nevím, ale určitě jsem ráda, jak jsi ho tam dala, a musela jsem se smát, když jsi tam z něj v jedný větě udělala hysterku, nebo jak se strachoval, že bude Hinatu odvádět Sasuke. Tak roztomile ochranářský vůči Hinatě. Dál mi hodně přišlo zajímavý, že se Sasuke svěřoval Kibovi, tipovala jsem ho na Naruta, i když je pravda, že když se svěřil Kibovi, tak mu mohl pomoct víc pomoct, když ji tak dobře znal. Takže to od něj bylo chytrý Laughing out loud Dál, jak jsi to tam všechno pěkně načasovala, že to tam Sasuke všechno pozjišťoval zrov na, když Naruto zval Hinatu na radne, to pro něj muselo být fakt nemilý, když si myslel, že mu řekne ano. Ale aspoň ho odmítla mile, to se musí uznat Laughing out loud Pak ta Sakura. Já se tak trochu bála, co jí provedeš, když vím, že jí zrovna nezbožňuješ a opravdu jsem si myslela, že ji necháš jako tu mrchu a překvapilo mě, jak řekla, že jim to přeje, ale líbilo se mi to, bylo to hezký. Některý části byly opravdu hodně emotivní, ale mně to nijak nevadilo, takže proč ne. A ten BIG HAPPYEND to hezky zakončil Laughing out loud


Tam, kde tančí listy... A hoří oheň
Stín ohně se mihotá po vesnici.
A listy jednou opět vyrostou. Sandaime Hokage

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Čt, 2012-11-29 20:48 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Děkuju mnohokráte :3 Ty píšeš dycky tak krásné komenty, že když vidím dlouhý od tebe, tak už upa navnaděná, co tam bude Laughing out loud Prostě krása :33 Děkuju moc Smiling
Jsem ráda, že se líbilo Smiling A mno.. Tak Sasu byl v tý partě se Saiem, Kibou a Narutem, mno Laughing out loud A prostě spíš sem měla tu partu Sasu Sai, ale pasoval mi spíš ke Kibovi, jako takový ten big friend, když pomineme všechno Laughing out loudLaughing out loud A chtěla sem Saku hodně potrápit, to né, že ne... ale zase Hin je moc hodná a tak se mi samo napsalo, že by Sasukeho kvůli ní i opustila, takže sem nakonec musela udělat, že jim to Saku dopřeje, jinak by spolu nemohli být a o to v téhle povídce prááávěže nešlo Laughing out loud Museli spolu skončit!! Laughing out loudLaughing out loud
A to s tím Nejim se mi taky psalo samo Laughing out loud Když se občas podívám na Naruto SD, tak tam je taky k té Hin takovej moc hodnej, takže to se tu odráží Laughing out loud už ho mám tak nějak v hlavě takového Laughing out loud Takže i tu je Laughing out loud
Jinak se budu zase opakovat, ale sem děsně potěšená :33 Ůůůů, to byla paráda Smiling Když si přečtu, že sem někoho navnadila, že se mu to líbilo, že se těšil apod x)) Kuju, si opravdu skvělá a vždy zvedneš náladu :3

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, St, 2012-11-28 20:53 | Ninja už: 4842 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Noo úchvatný brokukuu ^^ Taak kawaii, mám je ráda, ačkoliv si začínám čím dál tím víc zamilovávat SasuToki xDD nakazilas mě tíím Laughing out loud xDD SKvěle napsané, obdivuju tě, opravdu že jo Kakashi YES vsadím se, že jednou napíšeš knihu a doufam, že jednou napíšeme jednu spolu Laughing out loud
Jsem ráda, že to vzal Naruto tak sklidem a Sakura se s tím řekněme nakonec taky smířila Smiling Moc se mi v tvým podání líbila Ino ^^
Jseš úžasná a tohle dílko je opravdu skvělý, jinak na Sasuna máme samozřejmě stejný názor :)*

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, St, 2012-11-28 21:02 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Paráááda! :3 SasuToki je jeden z mých nejoblíbenějších párů Laughing out loud Ale sámo ShikaToki také! :3 O tom žádná, jen jako, že právě nevim proč, ale ten Sasan mi k naší úžasné blondýnce pasuje Sticking out tongue A opět shoda! Laughing out loud Moc mě těší, že na vše máme stejný názor a že prostě si tak rozumíme Shocked Málo lidí najde své já někde jinde než u v sobě Laughing out loud Takže super! :33
A jsem ráda, že se Ino páčila... Smiling Tu zase mám čím dál tím víc radši díky tobě Laughing out loud A jelikož Saku ráda pořád nemám, tak jí musela Ininka hezky škádlit :DD A musela sem z ní nakonec ale udělat hodnou holku, že jim to promine, jinak by to bohužel SasuHinou neskončilo Laughing out loud Hin je převelice hodná holčina Laughing out loud
A k tomu... jednu spolu napsat musíme!! A už celkově se nemůžu dočkat i jen těch našich rozpracovaných jednorázovek, takže knihu musíme! Laughing out loud :3
Takže nakonec opět mockrát děkuju, potěšila si mě, stejně jako vždy :3 Smiling

Obrázek uživatele zina296
Vložil zina296, St, 2012-11-28 20:27 | Ninja už: 4349 dní, Příspěvků: 301 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Nádherné to bolo mám rada pár sasuhina

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, St, 2012-11-28 20:44 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jé, tak to mě moc potěšilo :3 Pár slov a jak mi dokázaly zvednout náladu Smiling Jsem ráda, že se líbilo a že je alespoň někdo, kdo ten pár nezavrhuje Smiling Děkuju :3

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, St, 2012-11-28 16:44 | Ninja už: 4522 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Nojoo, konečně další díl. Smiling Taky to nemohlo být dřív co? Laughing out loud No nic, to nevadí, hlavně že je. Smiling Musím říct, že na takovou romantickou a přesladlou věc je to hrozně krásný, prostě takové věci mě občas nezabijou přečíst. Laughing out loud NO nic dílek byl úžasnej, škoda, že další už nebude, ale tak co, tohle přece není to poslední co si kdy napsala.. Dneska budu stručná, protože mě bolí ruce a navíc nestíhám a jdu se dívat na Pána prstenů (zase), ale na ty rozšířené verze, je to vždycky nějak o hodinu.. Ale o hodinu více Legolase, to stojí za to. ^^ No nic, takže zhrunuto, dávám ti opravdu zaslouženě 5*. Protože celá povídka byla úžasná, ta poezie na konci a nádhernej obrázek.. No takhle já jako takhle naruťácké páry jako jsou NaruHina, a SasuSaku moc nežeru.. Třeba ještě Dei a Kurotsuchi.. Jedině pak ItaAya, TokiShika, KotetsHito. Laughing out loud To jsou jediné uznávané totiž. :DD No nic, bylo to krásné a já se idu koukat, tak ádios! Smiling

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, St, 2012-11-28 18:12 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Ooo, mockrát děkujů :3 A za ItaAya sem upa nejvíc vděčná :33 Líbí se mi, jak to tam vyčnívááá .. ááá, asi se za chvíli rozteču Laughing out loud :33 Krása, děkuju :3
A mnooo, sem moc ráda, že se líbilo, i když je to takhle přeslazený Laughing out loud ...Poezii moc neumím, ale sem ráda, že mi zatím nebyla vyčtena Laughing out loud Každopádně taky budu dneska stručná, páč mi mrznou prstíky, tak se na velký sloh necejtím Laughing out loud Ale moc kuju Smiling Sem za tenhle komentík děsně ráda Sticking out tongue A jinak hezké sledování :DD
Takže nakonec ještě po stokráté, kuju :333

Obrázek uživatele Isade-chan
Vložil Isade-chan, Út, 2012-11-27 23:37 | Ninja už: 4161 dní, Příspěvků: 369 | Autor je: Konohamarova chůva

Sice tenhle pár nemusím, ale povídka byla suprová Laughing out loud a teda ta Tsunade... to mě skoro zabilo Laughing out loud su ráda že vůbec píšu jak se ještě směju Laughing out loud

Život je přilš krátký na to, aby se jen přežíval. Proto by se měl žít naplno.

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, St, 2012-11-28 16:04 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Já proti tomu páru nic nemám, ale v manze bych si přála normálně NaruHina Laughing out loud Ale povídky jsou na ten pár tak otřepané a divné, že prostě na ně bych povídku asi nikdy nedokázala napsat... Takže prostě SasuHina Laughing out loud A jinak Laughing out loudLaughing out loud Tsun, no Laughing out loud A mockrát děkuju :33