manga_preview
Boruto TBV 09

Sasukeho hra 09

Sasuke se držel vzadu. Neměl už vůbec tušení, co se děje. Kdo tohle dělá? Ze začátku si myslel, že by to mohl být někdo z Konohy, ale to byl nesmysl. Kdyby za tím byla Konoha, tak by nevystavili své vlastní lidi takovému ohrožení. Potkal tady sedm ninjů z Konohy. Dva byli mrtví, jeden se mu ztratil a další tři málem uškvařil. Tohle by nikdo ve vesnici neudělal. Nikdo ve vesnici nebyl takový sadista, aby se tak vyžíval v utrpení. Notabene na vlastních lidech. Byl tak zabraný do svých úvah, že narazil do Nejiho.
„Sakra co to děláš Uchiho?" vyštěkl na něj Neji.
„Já? Proč ty stojíš?" ohradil se Sasuke a opřel se o zeď.
„Protože sou tady dveře, u kterých není klika. Proto." odpověděl mu Shikamaru. Ino se na dveře podívala, protočila oči a odstrčila Shikamara od dveří. Znovu si je pečlivě prohlédla, chytila je a pohla s nimi.
„Jsou zasunovací. Kliku nepotřebujem." řekla a vstoupila do místnosti. Sasuke vešel jako druhý. Místnost mu připadala jako obyčejná koupelna, až na obrovské zrcadlo ve zdi a časový displej, který ukazoval šedesát tři minut. Na zrcadle byly bílou barvou nakreslené nějaké čáry. Poslední prošel Shino. Ozval se skřípot. Dveře se opět zavřely a zapadly ocelovými zámky. Všichni se vyděšeně podívali tam, kde ještě před chvílí byl průchod.
„Sakra, cos to udělal?!" vystartoval na Shina Neji a praštil ho.
„Nemam tušení, co se stalo, tak mě nech b..." jeho obhajobu přerušil skřípavý mužský hlas z reproduktoru.
„Čas běží! Tik, tik, tik. Krátký na život, dlouhý na čekání. Hodina pro tebe není zrovna dlouhá doba, obzvlášť když máš o zábavu postaráno. Ale hlavní subjekt může jen čekat na smrt. Aby ses k němu dostal, musíte uspět tady. Rozhlédněte se kolem sebe. Co vidíte? Obyčejnou koupelnu, jen s jedním výrazným prvkem a jedním tajemstvím. To tajemství odhalíte za pomoci onoho zrcadla. Pokud ho ale neodhalíte v určitém limitu tří minut, ONA zemře!" Ze skla zmizela zrcadlová fólie. Nejimu ztuhla krev. Za sklem se objevila TenTen spoutaná řetězy.
„Jestli neodhalíte to tajemství, TenTen se upeče. A myslím to absolutně doslova! Místnost, ve které se TenTen nachází je vlastně obrovská pec. Po uplynutí tří minut se v místnosti rozhoří plameny a TenTen obstoupí oválné stěny z ryzí oceli. Během několika vteřin dosáhne teplota uvnitř válce pětiset stupňů. Její život leží ve vašich rukách! Ve vaší místnosti se nachází pomyslný klíč k jejímu životu. Sklo plus Tajemství rovná se Život!"
Spustil se odpočet. Každý na to reagoval jinak. Neji třískal pěstí do skla a snažil se dostat k TenTen, Ino začala hystericky prohledávat místnost a Sasuke, jakoby se držel stranou. Jediní, kdo si zachoval aspoň trochu chladnou hlavu byl Shikamaru s Shinem.
„Uklidněte se sakra, takhle jí nepomůžete! Říkal, že to tajemství tady je, ale těžko bude v rohu místnosti. Dyť na to máme použít to zrcadlo." snažil se je Shikamaru uklidnit, povedlo se mu to ale jen u Ino. Neji najednou vykřikl. Všichni se lekli, že ztratili čas, ale panel ukazoval ještě něco přes dvě minuty. To, co se stalo jim prozradil až pohled na Nejiho. Jak mlátil do skla, tak si zlomil zápěstí. To ho aspoň trochu zklidnilo.
„Prohledejte všechno naproti od toho skla!" rozkázal Shino a všichni se dali do díla. Hledali asi minutu, když se ozval Sasuke.
„Ty kabinky! Otevřete všechny dveře!" všichni ho poslechli. Na stěnách kabinek byly rudé křivky. Nikdo ale nevěděl, co s tím mají dělat.
„No Shikamaru, můžeš se činit."
„Pěkně díky Shino." Shikamaru si prohlédl nápisy na obou stranách, byly to ale jen čáry, nedávaly žádný smysl. Ale jen na první pohled. Shikamaru se otočil čelem k zrcadlu. Začal přecházet po místnosti zleva doprava a přitom různě nakláněl hlavu. Najednou se narovnal.
„Byakugan! Neji, aktivuj Byakugan!" Neji ho poslechl a aktivoval své Kekkei Genkai. Prohlédl celou místnost a na jednom místě mu utkvěl zrak.
„Ta záchodová mísa!" Všichni se na něj podívali jako na blázna. On si toho všiml a vysvětlil: „Něco je v tý záchodový míse. Vypadá to jako vypínač." Ani větu nedokončil a už stál u mísy. Byla plná střepů. Neji se ohlédl po odpočtu. Třicet vteřin. Nezaváhal. Zatnul zuby a zabořil ruku do mísy. Zkřivil obličej do bolestné grimasy, jak mu střepy řezaly maso. To horší ale teprve přišlo. Jakmile rukou hrábl po pojistce, ty delší střepy pronikly ještě hlouběji, až narazily na kost. To už bylo na Nejiho příliš a vykřikl. Střepy mu páraly maso tak silně, že se na některých místech oddělila tkáň. Před mísou se už leskla na zemi spousta krve. Konečně měl pojistku v ruce. Trhl celou paží. Ozvalo se cvaknutí. Neji, stejně jako ostatní střelil pohledem k panelu a k TenTen. Čas se zastavil na vteřině a dvou desetinách. Jejich pohled spočinul na TenTen.
Stála pořád na stejném místě a vyděšeně je pozorovala. Pak se ale zahleděla na Nejiho, který zatím vytáhl ruku. Trhla sebou, když si všimla, že mu na předloktí chybí kus masa. Neji si držel krvácející paži a křečovitě se usmál.
Okovy, které poutaly TenTen zařinčely a dopadly na zem.
Pak se ale stalo něco, co Sasuke nečekal. Za TenTen se otevřely skryté dveře. Objevila se v nich postava v prasečí masce! TenTen se ani nestačila otočit, když ji maskovaná osoba popadla silnými pažemi a odtáhla ji do skrytých dveří. To celé se seběhlo v tak krátké chvíli, že to nechalo všechny v němém úžasu.
První se vzpamatoval Neji. Přiskočil k oknu, začal do něj bušit a křičet TenTenino jméno. Ostatní to brali po svém. Ino se sesunula na zem, Shikamaru se popadl za hlavu a Shino měl nepřítomný výraz.
„Hele, vzpamatujte se! Jí nepomůžete. Aspoň né tímhle způsobem. Jestli jí chcete zachránit, musíme pokračovat!" Všechny překvapilo, co právě Sasuke řekl, ale museli uznat, že má pravdu. Neji se uklidnil, stejně tak Ino a Shikamaru. Ino se rozhodla být trochu užitečná, tak přiskočila k Nejimu a začala ho ošetřovat. Zatímco ho léčila, zeptala se Shikamara, jak přišel na Byakugan.
„No, ty čáry na stěně a skle by sami o sobě nedávaly smysl, kdyby se nedoplňovaly. Kdyby ses podívala do toho zrcadla a měla hlavu ve správné poloze, zjistila bys, že ty čáry jsou neúplná písmena. A když se na to podíváš správně, udá ti to slovo Byakugan. "
„Fajn, ale co budeme dělat teď?"
„Vypadnem odsaď!" Sasuke byl nekompromisní. Stejně jako ostatním, i jemu docházelo, že končí sranda. Ale na rozdíl od ostatních, on si nemohl být jistý tím druhým. Teď musí hrát týmovou hru. Bylo mu jasný, že by mu negratulovali, kdyby zjistili, že vyměnil Hinatu za prst. Kdyby to zjistili, byl si jistý, že by si to s ním vyřídili. Minimálně by ho zaprodali při první příležitosti. Nebo by ho spíš na místě odrovnali. To je jedno. Nezbývalo mu než doufat, že se to nikdo z nich nedozví. Věděl ale, že jednou se dozví. Je to neodvratné. Musí si ale zařídit, že až se to dozví, on u toho nebude. Nebo pak se tu nabízela ještě jedna možnost.
Smrt.

Poznámky: 

Tak jsem zpátky a nabitý energií. V tomhle díle ještě žádná hádanka neni, ale příště už vás něco čeká. A zajdu tak daleko, že vám řeknu, že mam připraveno hned pět hádanek.

5
Průměr: 5 (15 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Út, 2018-08-21 22:51 | Ninja už: 5734 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise L3: Zbožňuju, když se příběh odehrává v krátkém časovém úseku, to pak příběh přetéká akcí a nečekanými zvraty a člověk musí rychle jednat nebo bude po něm. Což u dotyčného vyvolá změnu chování a charakteru. Napsáno je to s takovou promyšleností, že dlouho jsem nic podobného nečetla, aspoň co se Konohy týče.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Kyuunade Nyawaka
Vložil Kyuunade Nyawaka, Čt, 2012-08-30 14:09 | Ninja už: 4388 dní, Příspěvků: 111 | Autor je: Pěstitel rýže

Nádherný díl..super *-* těším se na hádanku Eye-wink

YAOI IS BEST *-* I'M YAOI FAN < 3

Obrázek uživatele SumiyaKirie
Vložil SumiyaKirie, St, 2012-08-29 14:04 | Ninja už: 4456 dní, Příspěvků: 423 | Autor je: Prostý občan

Skvělý díl^.

Obrázek uživatele Dreefi
Vložil Dreefi, St, 2012-08-29 14:03 | Ninja už: 4749 dní, Příspěvků: 148 | Autor je: Tsunadiny pětky

Prostě super, jako vždy. Honem další! ^^

Obrázek uživatele Amras Tasartir
Vložil Amras Tasartir, Út, 2012-08-28 23:48 | Ninja už: 4516 dní, Příspěvků: 30 | Autor je: Pěstitel rýže

Díky za moji závisláckou dávku mírného "psycha", těším se na další díl.

Obrázek uživatele niky.riky
Vložil niky.riky, Út, 2012-08-28 22:41 | Ninja už: 4704 dní, Příspěvků: 227 | Autor je: Student Akademie

už se těším, jak na hádanky, tak i na další díl.
Jen donich Sticking out tongue

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Út, 2012-08-28 20:55 | Ninja už: 4571 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Ano, další hádanky! Tentokrát na ně přijdu! Laughing out loud Smiling
Jinak k dílu. Byl úžasný, přečetla jsem ho jedním hltem, těším se na další. Smiling

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..