manga_preview
Boruto TBV 07

Červená řeka, díl 06

Po měsíci každodenního tréninku se Rin stala mnohem silnější. Gai-sensei se snažil zaměřit na její přednosti, ale také postupně piloval její nedokonalosti. Také pomohla vytrvalost, kterou dívka ukázala jako skoro nevyčerpatelnou. Některé věci však zůstaly při starém, například zpožděné příchody na trénink. Také poznala nové, a lépe staré přátele.

„No tak, Rin! Sotva jste začali a už nemůžeš? Neříkej, že ses za ten měsíc nic nenaučila! Ukaž nám sílu mládí!“ povzbuzoval ji Gai po pěti minutách zápasu Rin vs. Lee.
„Snažím se!“ vyjela na něj, když se snažila vyhýbat Leeovým perfektně načasovaným kopům a úderům. Zato Lee zatím neutržil skoro žádnou ránu. Dívka se zatím soustředila na jeho pohyby a snažila se vymyslet strategii. Potom uskočila a udělala pár pečetí. Lee co nejrychleji zaútočil, ale pro jeho překvapení použila náhradu. Rozhlédl se kolem sebe. Za chvíli z lesa vyletělo pár kunaiů. Obratně jim uskočil, ale byly na nich přivázány kouřové bomby.
„Zatraceně...“ stěžoval si pro sebe, když se ocitl v kouřové cloně. Rin udělala 4 stínové klony a poslala je do oblaku. Díky jejímu sluchu mohla přesně určit jeho pozici i přes to, že nic neviděla. Dívka seskočila ze stromu a kolem i do kouře rozházela kunaie s dráty. Když měla všechno připraveno, vyrazila do dýmu taky. Její kage bunshiny byly už všechny zničeny.
„Nehýbej se, nebo to kolem nás bouchne.“ upozornila, když se objevila za Leeho zády s kunaiem pod jeho krkem. Clona pomalu ustupovala.
„Výborně Rin. Bude z tebe dobrý stratég.“ pochválil ji Gai, když se podíval na rozmístění drátů a výbušných lístků na nich. Schovala kunai a odstranila dráty.
„Nečekal jsem, že mě dostaneš takhle.“ zasmál se hoch.
Rin se mile usmála: „Taky mi to dalo pořádně zabrat.“
„Dobře. Lee, můžeš jít. Rin, chtěl bych s tebou mluvit.“ poručil Gai. Oba přikývli. Dívka přišla k mistrovi.
„Už jsi na celkem vysoké úrovni. Vyrovnáš se i Leemu. Proto tě konečně mohu poslat na misi.“ sdělil se zářivým úsměvem. Konečně mise! pomyslela si radostně.
„Zítra ráno má vaše skupina sraz u hlavní brány. Zřejmě se ti to nepovede, ale snaž se být tam včas.“

Slunce teprve zapadalo, když se Rin vrátila domů. Zítra ji čekal velký den, její první mise! Potřebuje se na to pořádně vyspat a tentokrát se pokusí přijít včas.
Naruto se flákal někde venku, takže šla do koupelny, dokud tam bylo volno. Koupel totiž byla po tréninku ta nejlepší věc. Hned, jak se vykoupala, šla spát.

Při probuzení se protáhla. Koukla na hodiny.
„No to snad ne! Už zase!“ zakřičela, když viděla ciferník. Už teď by tam byla pozdě. Naruto se jejím křikem neprobudil a spokojeně spal dál. Rin se potichu převlékla a vyplížila ven.

„Na koho tu vlastně ještě čekáme, Kakashi-sensei?“ zeptal se Kiba, když společně s Shikamarem čekali u hlavní brány.
„To já nevím. Ale určitě ještě někdo přijít má.“ odpověděl Kakashi, kterému bylo řečeno, že se má setkání uskutečnit o mnohem dřív, proto tam také už byl. Potom si všimli rudovlasé dívky, jak běží směrem k nim.
„Omlouvám se, že jdu pozdě.“ zasmála se Rin, když k nim doběhla. Potom si všimla známých tváří.
„Shikamaru? Kibo? Eh...“ řekla, ale na jméno chlápka se stříbrnými vlasy si nedokázala vzpomenout. Já a moje paměť na jména... pomyslela si a pátrala v mysli, jak by se asi mohl jmenovat.
„Vypadá to, že už jsme všichni. Jak jistě víte, naší misí je prozkoumat vesnici nedaleko odsud a najít stopy po útočníkovi.“ vysvětlil sensei. Rin jen přikývla a dál vzpomínala na jeho jméno.
„Tak dobře. Vyrážíme!“ nařídil a všichni šli.
Cesta probíhala v tichosti, byly slyšet jen jejich kroky, zpěv ptáků a vítr v korunách stromů. Šli pomalu a dívali se před sebe. Ovšem kromě Rin, která šla úplně vzadu a s úsměvem se koukala kolem. Byla ráda, že jde konečně na misi.

Když dorazili na místo, viděli, že vesnice byla skoro celá zničena. Kakashi vytáhl z batohu čtyři vysílačky, které se přidělávají na krk. Každému jednu dal.
„Teď se rozdělíme a budeme hledat kolem vesnice. Až každý prohledá své území, sejdeme se ve vesnici a tu pak prohledáme také. Vše podezřelé mi pak řeknete.“ přikázal a připevnil si vysílačku. To samé udělali i všichni tři.
„Fajn. Takže Shikamaru, ty si vezmeš sever, Kiba s Akamorem půjdou na jih, Rin si vezme západ a já se vydám na východ. Nechoďte moc daleko, nepřátelé tu mohou ještě slídit.“ Všichni přikývli a vyrazili.

Nevidím žádné stopy. Útočníci museli být opravdu zkušení. Ale musím něco najít, říkala si Rin, když hledala v lese něco, co tu zanechali ti, kteří zaútočili na vesnici. Klekla si na jedno koleno a podívala se na vlhkou hlínu. Žádné stopy, vůbec nic.
„Už se přestaň schovávat. Vím o tobě dýl.“ řekla najednou a stoupla si. Za ní se objevil chlápek, asi o dva roky starší.
„Pche... A to jsem si myslel, že tě jednoduše zabiju ze zálohy.“ odfrkl si.
„Řekni mi... Ty jsi Uchiha Sasuke?“ zeptala se a otočila se čelem k němu. V očích jí byla vidět nenávist.
„A co když jo?“ odpověděl jí na otázku otázkou. Rin dala ruku v pěst.
„Nějaké potíže, Rin? Už máš prohledaný terén?“ ozvalo se najednou z vysílačky. Dívka si zapnula mikrofon.
„Nic podezřelého.“ odpověděla jednoduše a znovu mikrofon vypnula.
„Proč jsi jim neřekla o mě? Já snad nejsem podezřelý?“ otázal se Sasuke, aniž by změnil výraz ve své tváři.
„To proto, že chci svoji pomstu vykonat sama!“ domluvila a okamžitě proti němu vyrazila s kunaiem v ruce. Sasuke vytáhl katanu. Jejich zbraně se srazili a vzduchem se rozšířil cinkavý zvuk.
„Myslíš si, že proti mě máš nějakou šanci?“ zeptal se sebejistě, když se pomocí zbraní přetlačovali. Rin se trochu pousmála a pokusila se ho kopnout. On její kop však vykryl. Zkoušela to dál a pak uskočila. Vytáhla ze zadního pouzdra kouřové bomby a hodila je před něj. Když se vytvořila clona, poslala dovnitř pět svých stínových klonů. Neotálela a všude kolem rozházela kunaie s dráty a výbušnými lístky. Potom vyskočila na co nejvyšší větev a do oblaku kouře hodila pár kunaiů s dalšími lístky. Na místě, kde by měla být Sasukeho pozice začali všechny vybuchovat.
„Je konec.“ usmála se Rin.
„A to má být všechno, co umíš?“ řekl najednou někdo za jejími zády. Překvapeně se otočila a jen tak tak uhnula jeho útoku. Utržila ovšem ránu do levého ramene, na které měla obvaz. Ten se díky Sasukemu roztrhl.
„Co je to za znamení na tvém rameni?“ zeptal se, když byli zpátky na zemi. Rin si chytla tržnou ránu na rameni, ze které začala téct krev.
„Jako by tě to opravdu zajímalo.“ odsekla a udělala deset stínových klonů. Ty na něj okamžitě zaútočili, ale opravdová Rin zůstala vzadu. Zavřela oči a začala se na něco soustředit.
„Ať děláš cokoli, na mě to nezabere!“ křikl, když zničil její poslední klon a rozběhl se proti ní. Začal útočit, ale Rin se všem jeho útokům vyhnula. Přitom všem vůbec neotevřela oči. Co je to za techniku? ptal se sám sebe během svých útoků. Při dalším úhybu se skrčila a plnou silou ho kopla do holeně. Sasuke odskočil. Jak to, že mě zasáhne ? A k tomu všemu má zavřené oči, přemýšlel.
„Nechtěl jsem to použít, protože se mi to zdálo zbytečné, ale zdá se, že nemám na výběr.“ připustil a aktivoval svůj Sharingan. Rin si to domyslela a dál měla zavřené oči. Opravdový boj teprve začal.
„Konečně mě začínáš brát vážně?“ odfrkla si. Sasuke po ní vystartoval. Bojuje úplně jinak. Budu si muset dávat pozor, pomyslela si a dál se vyhýbala útokům. Černovlasí hoch ji však najednou tvrdě praštil do ramene. Dívku to překvapilo a kvůli bolesti otevřela oči. Už jen viděla, jak jeho meč míří k ní. Rychle uskočila, aby se vyhnula kritickému zásahu, ale sekl ji do stehna a to celkem hluboko. Vykřikla bolestí. Z nohy jí začala proudit krev. Ležela na boku a pevně svírala svoji poraněnou nohu.
„Bojovala jsi celkem dobře. Ale ne dost.“ sdělil a přistoupil k ní, „Teď už je konec!“

Poznámky: 

A je tu další díl. Snad se líbilo. Gomene za čekání, ale já ji prostě nemohla hned po třech dnech tréninku pustit na misi, zas tak skvělá Rin není. Laughing out loud Tak ale tímto dílem se odstartovala druhá třetina téhle povídky Laughing out loud (Jen abyste věděli, jak to bude asi ještě dlouhý).
P.S.: A cože to má Rin na tý ruce? http://moje-naruto-vytvory.blog.cz/1202/znameni

4.555555
Průměr: 4.6 (18 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Sarah Nara
Vložil Sarah Nara, St, 2012-02-22 12:14 | Ninja už: 4685 dní, Příspěvků: 473 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Zaujímavé Laughing out loud Som zvedavá ako sa tento súboj vyvinie Smiling

~FC for mestekova~

Moje FanFiction

Obrázek uživatele LussyHatake
Vložil LussyHatake, Po, 2012-02-20 23:07 | Ninja už: 4686 dní, Příspěvků: 248 | Autor je: Pěstitel rýže

Koukám, že tu máme něco ze Shikamarovy techniky Smiling a to, že se takhle dokázala vyrovnat Sasukemu je obdivuhodný, začíná to být zajímavé, jsem zvědavá na příště Eye-wink