manga_preview
Boruto TBV 09

Naruto - Ultimativní zbraň 25

Díl 25.) Další mód. Narutův trénink

Hidan se postavil na nohy a podíval se na Yorochiho, který se na něj také podíval s úsměvem, jenž naznačoval, že se Yorochi na souboj těší.
„Kakuzu, nepleť se do toho. Tohohle si podám sám.“ řekl Hidan, opět se šíleně zasmál a vytáhl svou kosu se třemi čepelemi.
„Tenhle není zas tak slabej a navíc je v něm ten démon. Tak, ať tě nemusím sešívat dohromady.“ poznamenal Kakuzu a Hidan s skřekem vyrazil kupředu na Yorochiho.
Hidan se rozmáchl kosou, ale Yorochi jeho útok zachytil pravou rukou a levou ho udeřil do břicha tak silně, že Yorochimu zůstala kosa v ruce, ale Hidan se válel minimálně dvacet metrů od něj.
Dokonce se i přetrhlo to lano, kterým měl k sobě Hidan upoutanou tu kosu.
Hidan se na Yorochiho rozběhl s nějakým bodcem a proti Hidanovi vyběhl nějaký Yorochiho klon.
Když byli Hidan a klon u sebe, tak Hidan proběhl skrz klon a zasmál se.
„To se ku**a myslíš, že mě normální klon zastaví?!“ křikl Hidan a záhy dostal pořádnou ránu zezadu do týla od toho klonu, že udělal přemet a těžce dopadl na zem.
Kakuzu sebou cukl dozadu, protože se mu nelíbilo to, co právě viděl.
„Zajímavé, jak jsi to provedl?“ zeptal se svým hlubokým hlasem Kakuzu a Yorochi se usmál.
„Moje podstata Chakry je převážně Fuuton a tak můžu i vytvářet klony, které se proměňují zpátky na vzduch a pak zase zhmotňují.“ křikl Yorochi a s katanou se rozběhl na Hidana.
Kakuzu, sundal plášť Akatsuki a uvolnil ze svého těla nějaké černé nitě, které zformovaly čtyři další jakoby těla, která měla místo obličejů masky.
„Tak Fuuton, jo? Katon: Zukokku.“ řekl Kakuzu a jedno z těch ´těl´, otevřelo ústa, ze kterých šlo světlo a pak vyslalo z úst obrovskou ohnivou kouli přímo na Yorochiho, Hidana a klon.
„Katon? Tak jo, Suiton: Kaiin no Akumu no Jutsu!“ křikl Yorochi, zformoval pečetě a z pusy vyslal obrovskou vlnu, která uhasila Kakuzovu techniku a ještě ho zmáčela.
„Má podobné množství Chakry jako Kisame. Bude to těžký oříšek.“ pomyslel si Kakuzu a vyslechl si několik nadávek od Hidana.
„Řekl jsem ti, ku**a, aby ses mi do tohohle souboje nes**l!“ zařval Hidan a rozběhl se na Yorochiho opět s tím bodcem.
„Fuuton: Tsumetai kaze no Jutsu!“ pronesl Yorochi, složil pět pečetí a z pusy začal foukat ledový vítr.
Díky tomu, že byl Hidan mokrý od Yorochiho předchozí techniky, tak ho tahle technika přímo zmrazila a on se nemohl ani hnout.
„Nechápu, proč se někdo jako ty, Kakuzu, zahazuje s tímhle ledňáčkem.“ řekl Yorochi, vytvořil klon, který kopl do Hidana a odhodil ho ve stavu zmrzlém, až ke Kakuzuovi.
Hidan se dostal ze zmrzlé slupky a se zaječením vyrazil na Yorochiho. Vyskočil a chtěl zasáhnout Yorochiho bodcem seshora, ale Yorochi se obratně vyhnul a Hidan zabodl svou zbraň hluboko do hlíny.
Hidan díky tomu nedokázal vytáhnout ten bodec a Yorochi na něj zaútočil pomocí několika rychlých úderů.
Hidan se zapotácel dozadu a vyrazil zase plný nadšení ze souboje, ale Yorochi mu dal takovou ránu, že se Hidan na místě zabořil do země.
To Hidana rozzuřilo, že začal jančit a vřískat vzrušením z boje a bohužel si Yorochi nedal pozor a tak se Hidan dostal k své kose, se kterou máchal, jak praštěný.
„Tak mi ku**a pomoz! Vidíš, že ten zm*d uhybá, ne?!“ křikl Hidan na Kakuzu.
„Přece jsi nechtěl, abych ti pomáhal.“ odpověděl s nezájmem Kakuzu a začal listovat ve své Bingo knize.
„Raiton: Gian.“ pronesl Kakuzu a jedno z těch ´těl´ se začalo nabíjet bleskem a pak vystřelilo přímý úder blesku na Yorochiho.
„Fuuton: Kūki uzu.“ řekl Yorochi, udělal ruční pečetě a z pusy vypustil vítr, který se tři metry před ním začal stáčet do strany.
Okolo něj se vytvořil štít ve formě mohutného tornáda, které málem vcuclo Hidana, ale ten se zachytil kosou. To tornádo zcela pohltilo Kakuzův útok.
Když skončilo, tak všude v okolí byly vytrhané zbytky stromů ze země a Hidan vypadal, že je mu špatně.
„Tohle mě nebaví. Použiju novou techniku, ale potřebuji chvilku na přípravu.“ pomyslel si Yorochi, udělal několik ručních pečetí a praštil rukou do země.
Z toho místa se vynořil klon z kovu, pravý Yorochi se trochu oddálil a sepnul ruce do pečetě Drak.
Hidan se rychle zmátožil a začal souboj zbraní mezi ním a Yorochiho klonem.
„Pozor!“ křikl Yorochi na svůj klon, protože Kakuzu užil nějakou techniku Fuutonu a vzduch začal trhat vše od Kakuzu dál na kousky.
„Katon: Jigoku no yōna netsu no Jutsu!“ řekl klon, který následně z rukou a pusy začal vypouštět plameny, které udělaly před ním velkou bariéru a technika Fuutonu na ně vůbec nezabrala.
„To bylo těsný. Ještě chvilku to budu muset zvládnout jen pomocí klonu.“ pomyslel si pravý Yorochi, a když zhasly plameny, tak pečlivě sledoval Kakuzu.
Klon zvládal souboj poměrně dlouho, ale pak se Chakra jemu daná vyčerpala a klon se rozpadl.
„No dobře, už to budu muset použít. Tenshimōdo: Fuuton no Hizumi!“ křikl Yorochi a z jeho těla se vyslal záblesk vysoko do nebes.
Yorochi se poté začal měnit. Zbělela mu kůže i vlasy a cítil nepříjemný tlak v zádech. Chvíli se kroutil, když mu ze zad začaly vystupovat nějaké hrbolky. Hrbolky byly dva a pořád a pořád se zvětšovaly, do té doby, než se proměnily na běloskvoucí pernatá křídla.
Yorochi následně roztáhl křídla, která měla pět metrů na šířku a ta okamžitě pokryl průhlednou vrstvičkou toho pevného kovu.
Mávl s nimi tak silně, že Hidan nechtěně klekl na zem.
„Co to ty vo*e je? Kakuzu, na kohosme to ku**a narazili?“ ptal se Hidan Kakuzu, ale ten nedokázal odpovědět, protože za celý svůj život nic takového neviděl.
„Poznejte sílu nebes.“ řekl Yorochi, mávl křídly a rozletěl se přímo na Hidana.
Hidan chtěl uskočit, ale Yorochiho rychlost byla neuvěřitelná, takže jedním úderem odmrštil Hidana daleko, ale hodně daleko, že ho ani Kakuzu ze své pozice neviděl.
„No dobře, elementární útoky jsou naprosto na nic, tak zkusím něco jiného.“ pomyslel si Kakuzu a zatáhl zpátky do sebe ta těla z černých nití.
Yorochi a Kakuzu se proti sobě rozběhli. Když byli u sebe, tak oba chtěli udeřit toho druhého, ale stalo se to, že se vzájemně chytli ruce a začali se přetlačovat.
Yorochi měl silově navrch, takže Kakuzu svýma nohama drtil půdu a pomalu couval. Bylo to i z důvodu, že Yorochi do toho ještě mával křídly, což zesilovalo efekt.
Nakonec Yorochi drapnul Kakuzu a rozletěl se s ním nahoru dost velkou rychlostí. Ve výšce, kdy už i Yorochimu se špatně dýchalo, začal Yorochi rychle klesat k zemi.
Těsně nad povrchem se Yorochi rozplynul na vzduch a Kakuzu dopadl jako meteorit. Vytvořil velkou jámu a sotva se v ní hýbal.
Yorochi se zhmotnil a přistál dole, ale nakláněl se na jednu stranu a zhluboka oddychoval.
„Kruciž, ještě se mi zcela neobnovila Chakra ze setkání s Orochimarem a to rozplývání mi také dost uškodilo. Musím zrušit tuhle techniku, jinak tu padnu a oni mě jednoduše zabijí.“ pomyslel si Yorochi a jeho křídla zmizela, vlasy se mu zase zbarvily na původní hnědou a i kůže se mu zabarvila zpátky.
„Ještě jsem to neměl testovat.“ pronesl potichu Yorochi a viděl, jak se k němu řítí Hidan.
Yorochi poskládal pečetě, ale vzápětí ho Hidan sekl do boku kosou a probodl mu srdce bodcem.
Kakuzu vylezl ven z jámy, aby se podíval na Hidana, který vzrušením řval.
„Ha, a mám tě ty zm*de! Můžeš si dát klidně chvíli pauzu, víš, co musím.“ pronesl Hidan a začal vytvářet obřadní kruh Jashina.
„Nemůžu uvěřit, žes ho složil zrovna ty.“ poznamenal Kakuzu a sedl si na zem přemýšlející nad tím, jak si Yorochi nechal vytvořit křídla.
Hidanův rituál s krví trval přes půl hodiny a hned po něm konečně vyrazili na cestu.
Následně na to se kousek od místa Hidanova rituálního kruhu začala rozlamovat zem. Z té díry vylezl Yorochi a zhluboka dýchal, protože byl přes půl hodiny po zemí, kde nebylo příliš vzduchu.
„To bylo těsný.“ pomyslel si Yorochi a otřel si čelo.
Yorochi se vydal zpátky do Konohy po svých a přemítal o tom, jaký měl štěstí, že si Hidan a Kakuzu nevšimli toho, že to je jen jeden z jeho dokonalých klonů.
„Kdo by řekl, že se klonovací techniky dají vylepšit natolik, že se vytvoří nová lidská bytost. Ale musím si pospíšit, za tři dny po smrti toho klonu se tělo rozpadne.“ řekl si pro sebe Yorochi.
Celou cestu zpět do Konohy běžel, aby tam byl rychleji, protože měl ještě podezření, že by se mohli Hidan a Kakuzu za ním vydat.
Dorazil do Konohy a hned šel za Hokage, aby jí oznámil, koho to potkal.
Když vešel dovnitř, tak se na něj podívala Shizune jako na ducha. Dorazil do Konohy necelé dva dny po týmu Enshin, protože cestou musel častokrát zastavovat, aby nabral energii.
„On žije.“ poznamenala Shizune a opravdu se tvářila, jako by viděla ducha.
„Jo, jsem živý. Cestou pro informátora jsme narazili na dva členy Akatsuki, Hidana a Kakuzu. Poslal jsem ostatní zpátky do Listové a sám jsem se o ty dva postaral. Bohužel jsem do té chvíle nedokázal nabrat všechny síly a tak jsem je musel oklamat. Když jsem se vracel zpět do Konohy, tak mi úplně došly síly a já se zhroutil u nějakého potoka. Probral jsem se po několika hodinách a od té doby běžím sem.“ oznámil svou situaci Yorochi Tsunade, která na něj také dívala prapodivně.
„Dobře, když víc povíš o těch dvou, se kterými jsi bojoval, tak se to dá i označit za přínos. Jinak, analýza prokázala, že ten zápisník je pravý a proto bychom byli rádi, kdybys mohl dát trochu krve, abychom provedli analýzu i na ní.“ řekla Tsunade a předala Yorochimu deník.
„Vezměte si, kolik chcete, stejně si nejspíš dám na pár dní pauzu. Potřebuji si odpočinout a taky těch informací je přehršel.“ odpověděl Yorochi a ukázal opačnou stranu lokte pravé ruky, kde měl vystouplé žíly.
Tsunade moc dlouho neváhala, vytáhla ze šuplíku své lékařské vybavení, vzala injekci a odebrala Yorochimu hned trochu krve.
„Řeknu ti, s tebou jsou občas větší problémy, než s Narutem. Mimochodem, nechtěl by ses za ním jít podívat? Pořád má na něj dopad, že Sasukeho nedotáhl zpátky do Listové.“ řekla Tsunade, Yorochi se uklonil a chtěl odejít, když ho Tsunade ještě zastavila.
„Teď k jiné věci. Kde sis nechal upravit to oko?“ zeptala se Tsunade a ukázala na jeho levé oko.
„To nemůžu říct. Bylo to u jednoho profesionála, který velmi tají svou identitu, protože na začátku kariéry si udělal hodně vlivných nepřátel nepodařenými operacemi. Nijak to neohrožuje Listovou a tak to nemusíme řešit, ne?“ zeptal se Yorochi a doufal, že mu tu lež Tsunade spolkne.
„Ohrožuje to tvoji výkonnost během misí. Když jste se vrátili z mise, kde jste se setkali s Orochimarem, tak mi Yamato řekl, že jsi během mise zkolaboval.“ řekla vážněji Tsunade a Yorochi se na ni podíval tak ospale, že to ani nebylo možný.
„Vždy budu pracovat pro dobro Konohy a jejích obyvatel, i kdyby mě to mělo stát život. Udělám jakýkoliv úkol, i kdyby měl být sebezrůdnější pro dobro Konohy a obyvatel. Má oddanost nezná mezí a dokonce ovlivňuje i chování démona ve mně. Jestli mě považujete za hrozbu, tak mě nechte odvést do vězení, ale uvědomte si, že někoho takhle silného v mém věku již nenajdete. Ani někoho natolik věrného své vesnici. Tu operaci jsem podstoupil proto, abych byl ještě silnější, protože si dozajista uvědomujete, že Akatsuki si přijde pro Naruta a klidně i do Konohy za bílého dne. Musím být dostatečně silný, abych je zastavil, i kdybych měl obětovat svůj život.“ odpověděl Yorochi, uklonil se a odešel z kanceláře.
„Možná má nějaká tajemství, ale to, co právě řekl, bylo od srdce. Nedůvěra k němu akorát zapříčiní, že nebude důvěřovat nám.“ řekla Shizune a Tsunade přikývla.
„I kdyby si měla pravdu, stává se možnou hrozbou. Nasadím alespoň jednoho ANBU na jeho sledování.“ odpověděla Tsunade a Shizune se zarazila.
„Jestli podnikneme tenhle krok, tak už nikdy nebude mít důvěru k vedení vesnice. To by znamenalo pohromu. Ale není unáhlené, chovat se k němu jako k hrozbě, když se vždy postaví proti někomu z Akatsuki. Za tu dobu, co tu je, tak se utkal s pěti členy a díky tomu o nich víme víc.“ namítla Shizune a Tsunade se tedy rozmyslela.
„Dobře. Dám mu ještě šanci, ale pokud provede něco…“ řekla Tsunade a zastavila se ve větě, protože se Yorochi vrátil a odevzdal zprávu o tom, co vypozoroval u Hidana, Kakuzu, Orochimara a Sasukeho.
„Eh… jak jsi to zvládl tak rychle?“ zeptala se Tsunade a musela si počkat na odpověď, protože Yorochi zívnul.
„Hned při vstupu do budovy jsem vytvořil Kage Bunshin, který napsal zprávu během doby, co jsme tu rozmlouvali. Všechny mé získané poznatky o nich jsou zde zapsány. Chování mezi nimi, jejich zvláštnosti, styl boje, slabosti. A teď, poslala jste mě za Narutem. Ten je kde?“ zeptal se Yorochi a už bylo poznat, že ho opouští ta zlostná nálada.
„Buď je u Kakashiho v nemocnici, nebo už vyrazili na Narutův speciální trénink.“ odpověděla Tsunade lehce překvapená tím, jak Yorochi vypsal vše, co poznal o těch členech Akatsuki.
„Dobře. Nashledanou, Pátá Hokage. Nashledanou, Shizune.“ řekl Yorochi, uctivě se uklonil a odešel z budovy.
Zamířil si to rovnou na cvičiště, protože si byl jistý, že Naruto určitě Kakashiho odtáhl tam, aby mohli začít s tréninkem.
Když tam dorazil, tak všude po mýtině byly Narutovy klony a něco zkoušely, zatímco Kakashi stál kousek od Yamata, který byl v nějakém kruhu z dřevěných sloupů s nějakým vyřezaným obličejem čehosi, a Yamato měl zdviženou ruku a na ní měl nějaký nápis, ale o to se už Yorochi až tak moc nezajímal.
Moc to tam nepoznával, protože tam byla vyvýšenina a z ní tekl vodopád. Když přišel ke Kakashimu, tak se uklonil na pozdrav.
„Trénujete Naruta, jak používat podstatu Chakry?“ zeptal se Yorochi, protože ten styl tréninku poznával.
„Máš docela dobrý odhad. Chtěl bych se zeptat, máme ti říkat Tokugi, nebo Yorochi?“ zeptal se Kakashi, aby si ujasnil fakta.
„Jak chcete. Když dovolíte, tak si tu někam sednu a budu meditovat. Teď s tím vodopádem to tu vypadá hezky, a když si odmyslím ty zvuky, co vydává Naruto, tak je tu i klid.“ pronesl Yorochi a sedl si blízko tomu vodopádu.
Kakashi následně vytáhl nějakou knížku a začal si číst, když k němu přiběhl jeden z Narutů a zeptal se ho, jestli je v Konoze ještě někdo s podstatou Chakry Fuuton.
„Chceš si nechat poradit? No, je tu někdo…“ řekl Kakashi, když se vedle něj ze vzduchu objevil Yorochi.
„Pokud se do toho můžu vmísit, tak i já mám Fuuton podstatu. A taky ještě Shikamarův mistr, Asuma.“ pronesl Yorochi a Naruto se zasmál.
„Skvěle. Pošlu jeden klon za Asumou a jiný si promluví tady s Yorochim. Víc hlav víc ví.“ řekl překvapivě moudře Naruto, odběhl za klony, řekl jim plán a rovnou jeden klon vyrazil za Asumou, zatímco druhý klon odvedl Yorochi, aby mu mohl předvést své Fuuton techniky.
„Mohli bychom už zastavit? Chození mě zrovna nebaví. Radši mi nějak poraď.“ pronesl Naruto a Yorochi zastavil.
„Tak objasni mi, co přesně chceš vědět.“ řekl Yorochi a Naruto se na něj nejistě podíval.
„No… Jak ji užívat a tak, ty to víš lépe.“ odpověděl Naruto a Yorochi se pousmál.
„Jsem si jistý, že ti Asuma vysvětlí, jak používat Fuuton Chakru se zbraněmi. Já ti řeknu trošičku teorie. Takže, Fuuton techniky jsou velmi destruktivní a plošné. To ti předvedu. Fuuton : Eaburasuto no Jutsu.“ řekl Yorochi, udělal pečetě a jeho ruce se obalily Chakrou.
Lehce se sehnul a máchl pažemi od Naruta směrem k nějakým stromům. Z rukou se mu uvolnila ta Chakra a změnila se na dva velké větrné meče, které rozsekaly všechno v cestě.
„Páni.“ řekl Naruto, když to uviděl.
„To je jedna z možností. Techniky se liší uživatel od uživatele, ale vždy techniky Fuutonu jsou ničivé a velmi silné. Další možností je samozřejmě použít Chakru se zbraněmi. Síla zbraní a jejich ostrost se zvýší. Já osobně to nepoužívám, ale tobě se to bude dost hodit. Já nevím, co přesně ti říct, protože teprve začínáš a taky ti nechci plést hlavu samými teoriemi. Vše potřebné ti určitě řekne Asuma, já ti jen do budoucna slíbím, že ti pomůžu naučit se nějaké ty Fuuton techniky. Třeba tu, co jsem ti ukázal. A možná i tohle.“ řekl Yorochi a prošel skrz Narutův klon.
„Dík, alespoň za nějaké informace a za to, že mi s tím pomůžeš.“ řekl Narutův klon, který zmizel v dýmu.
Yorochi se rozplynul a objevil se zase vedle Kakashiho.
„Co jsi mu řekl?“ zeptal se Kakashi ze zvědavosti.
„Prakticky nic užitečného, jen jsem mu ukázal sílu Fuuton technik. Já nevím, jak mu to vysvětlit. Kdybych začal s teoriemi, tak na mě bude koukat jako na blázna, a když mu ukážu akorát praxi, tak bude chtít vše naučit. Jak jste ho vlastně trénoval?“ zeptal se Yorochi a Kakashi pokrčil rameny.
„Já ho naučil základy a zbytek se nějak naučil sám, či od Jiraiyy. Vlastně ani nechápu, že umí používat Kage Bunshin a Rasengan.“ odpověděl Kakashi a Yorochi se na něj nevěřícně podíval.
„Jasně. Klidně si čtěte dál, já jdu meditovat.“ pronesl Yorochi a šel k tomu vodopádu.
Před vodopádem si odepnul katanu a sekáčky. A sedl si na hladinu jezírka vytvořeného vodopádem a nechal na sebe padat vodu z vodopádu.
Kakashi na něj na chvilku upřel pozornost, když si všiml, že okolo něj je na jezírku kruh klidné vody, ale zbytek hladiny se pohyboval v kruzích doleva. Kakashi zase odvrátil zrak a řekl Narutovi, aby sjednotil zkušenosti, které získal a Naruto zrušil techniku Tajuu Kage Bunshin.
Poté se jemně zapotácel a Kakashi ho podepřel, ale Naruto se opět postavil a opět vytvořil stínové klony.
„Není nic lepšího, než meditace pod vodopádem. Díky Suitonu se mi doplňuje rychle Chakra.“ pomyslel si Yorochi a podíval se na Naruta a jeho klony.
Yorochi se zamyslel a zavřel oči. Opět se ocitl na tom samém místě, jen vše bylo v tmavomodrém. Kakashi, Yamato ani Naruto tam nebyli, místo nich jen stovky lidí, duší.
„Ty vrahu! Tys nás zabil!“ řekli ti lidé zároveň a znělo to jako hřmění.
„Musím najít pečeť a zničit ji. I když to jsou zločinci, tak si zaslouží dojít spásy na onom světě.“ pomyslel si Yorochi, vstal a vydal se do toho davu.
„Vrahu!“ křičeli na něj všechny ty zapečetěné duše a jejich řev sílil a sílil, čím dál se Yorochi proplétal tím davem.
Když došel až k pečeti, tak ohlušující řev ustal a většina duší se k Yorochimu otočila zády.
Pečeť byla na obrovském kameni a okolo ní bylo pět prohloubenin, tak akorát na konečky prstů, dokonce ve vzdálenosti, aby stačilo přiložit jen jednu ruku. Nad prohloubeninami byly napsány názvy pěti základních živlů.
Yorochi se už chystal přiložit ruku do toho místa, když mu ji jedna z duší zachytila.
„Pusť.“ řekl Yorochi a podíval se na tu duši.
Byla to duše asi dvanáctiletého chlapce, který se na Yorochiho usmíval.
„Opět se setkáváme.“ pronesl chlapec a Yorochimu přeběhl mráz po zádech.
„Ty… ty… i tys tu musel zůstat?“ zeptal se roztřeseným hlasem Yorochi a chlapec přikývl.

Poznámky: 

vysvětlení: Suiton: Kaiin no Akumu no Jutsu - Živel voda: Technika noční můry nármořníka
Toto vodní jutsu vytvoří ohromnou masu vody, kterou uživatel vychrlí z úst. Voda se zformuje do vlny a je schopna uhasit i silnější ohnivé techniky kombinované s Fuutonem. Technika je více útočná, než obranná, ale využití jsou obě.

vysvětlení: Tenshimōdo: Fuuton no Hizumi - Andělský mód: Deformace živlu vzduchu
Riziková technika, při které uživatel pomocí nějaké externí zásoby Chakry (případě interní, bijuu a jiné zapečetěné, či prokleté pečetě) zvýší svou Chakru s podstatou Fuutonu na takovou hodnotu, že následuje tělesná deformace uživatele. Technika je riziková, protože může mít trvalé následky, že uživateli zůstanou tělesné abnormality, nebo hůř, uživatel se začně biologicky více a více podobat nějakému tvoru z ptačí říše.

vysvětlení: Inochigaaru Bunshin - Živý klon
Technika, která je popisována i jako Dokonalý klon, protože vytvoří klon, naprosto nerozeznatelný od uživatele techniky. Tento klon má mnoho výhod přejatých z ostatních klonovacích technik. Prakticky je tento klon nová živá bytost, protože nezmizí po jedné ráně, ale musí se zabít, stejně jako normální člověk. Při slabší verzi této techniky
se vytvoří klon, který po smrti za tři dny zmizí. Další výhodou je, že klon je schopen předávat uživateli i dalším jeho klonům informace, zkušenosti a vzpomínky, i když bez emocionálních kontextů. Technika je velice náročná na Chakru a její hlavní nevýhodou je, že oslabí uživatelův organismus a jeho imunitu. Uživatel je poté náchylnější na nemoce, jak ty bezpečné, tak nebezpečné a smrtelné.

5
Průměr: 5 (6 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele karol552
Vložil karol552, Pá, 2012-01-06 01:25 | Ninja už: 4591 dní, Příspěvků: 221 | Autor je: Prostý občan

zaujimave:D ty vzdy so svojimi poviedkami dokazes citatela niecim prekvapit:D uz aby tu bol dalsi diel:D
5/5

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Pá, 2012-01-06 01:28 | Ninja už: 4734 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Neboj, v pondělí bude další. A překvapení mám ještě plný rukáv, to se teprve budeš divit Kakashi YES

A co se týká příštího dílu, tak z části se podíváme do Yorochiho minulosti, ale víc neřeknu, jinak by to nebylo překvápko.