manga_preview
Boruto TBV 09

Naruto - Ultimativní zbraň 24

Díl 24.) Chladnokrevnost. Tým Enshin vyráží
Yorochi zaslechl výbuch a jelikož byl Kabuto v prachu, tak se vydal tím směrem. Jakmile tam dorazil, tak uviděl, že Sai, Yamato, Sakura a Naruto jsou v jakémsi kráteru, který zřejmě vznikl odstřelením stropu jedné místnosti skrýše.
Naproti Yorochimu, na druhém kraji kráteru stál mladík a Yorochi se okamžitě dovtípil, že to je Uchiha Sasuke.
Sai držel v ruce svůj krátký meč v obranné poloze a mluvil na Sasukeho.
„Moc o tobě nevím, ale musí tu být nějaký důvod, když pro tebe Naruto a Sakura tohle vše udělali. Dělají vše možné, aby ochránili svá pouta s tebou před zpřetrháním. Já tomu stále nerozumím, ale, Sasuke, ty bys měl rozumět!“ řekl Sai a Sasuke lehce přikývl hlavou.
„Oh, rozumím. Proto jsem je zpřetrhal.“ pronesl Sasuke a Naruto se Sakurou sebou cukli.
Yorochi zpozoroval, že Sasuke se rozčílil a sevřel pravou ruku v pěst, kterou poté povolil.
„Já mám jiné pouto. Pouto nenávisti k mému bratrovi. Jiná pouta pouze matou… a rozptylují od těch největších tužeb a emocí, na kterých záleží!“ řekl Sasuke a Yorochiho myšlenky se začaly ubírat směrem, že Sasukeho asi zabije za to, co říká.
„Tak proč…? Proč jsi mě…? Proč jsi mě nezabil? Tohle je podle tebe zpřetrhání pout, Sasuke?“ křiknul Naruto na Sasukeho.
„Důvod je jednoduchý. Nebylo to tak, že bych nemohl zpřetrhat pouta s tebou. Stát se silnějším přesně podle jeho příkazů já nechci!“ odpověděl chladně Sasuke a Yorochi za zády nepozorovaně poskládal pečetě na jedné ruce.
„O čem to mluvíš?“ zeptal se zmatený Naruto a stále hleděl přímo na Sasukeho.
„Nedlužím ti žádné vysvětlení. Všeho, co jsem předtím řekl… Tehdy jsem tě nechal žít z rozmaru.“ řekl Sasuke a Yorochi aktivoval Genmitsuna Byakugan.
Sasuke se náhle rozpohyboval a zamířil dolu k Narutovi, ale ještě, než dopadl, tak tam již stály dva Yorochiho klony a Yorochi seskočil dolu za nimi.
Klony stály za Sasukem a měly na něj namířené katany, kdyby něco chtěl udělat. Yamato byl překvapen, jak Sasukeho, tak Yorochiho rychlostí, přičemž ani o Yorochim pořádně nevěděl.
„Dej si bacha. Naruto tě považuje za přítele, ale pro mě jsi Orochimarův spojenec. Klony nebudou váhat tě zabít, když se o něco pokusíš.“ řekl pravý Yorochi, který k nim pomalu kráčel.
Také ukázal Yamatovi vzkaz na papíře, na kterém bylo napsáno, že se Kabuto vytratil při tom výbuchu. Jakmile Yamato přečetl vzkaz, tak ten papír zmizel pryč.
„Vidím, že jsi se sebou vzal i někoho schopného. Když o tom tak přemýšlím, neměl jsi sen stát se Hokagem? Měl jsi čas trávit tréninkem místo toho, abys ho zahazoval hledáním mě. Ne, Naruto?“ zeptal se Sasuke, když položil ruku na Narutovo rameno.
„A tentokrát tě z rozmaru zabiju!“ řekl Sasuke a pomalu začal vytahovat katanu, přičemž Yorochi i jeho klony zbystřili smysly.
„Ten, kdo nedokáže zachránit ani svého přítele, se nehodí stát se Hokagem. Ne, Sasuke?“ odpověděl Naruto a Sasuke se rozpřáhl.
Ruka se mu zastavila, protože jeden z Yorochiho klonů ji chytil a Sai se přemístil za Naruta, kde zaútočil svým mečem, ale Sasuke ho zastavil.
„To byl správný způsob, jak zastavit můj útok.“ poznamenal Sasuke a jílec katany druhého Yorochiho klonu mu lehce sklouznul po rameni.
Yamato poslal svůj Mokuton na Sasukeho, který si toho byl dobře vědom.
„Chidori Nagashi!“ řekl Sasuke a spustil Chidori po celém těle, díky čemuž odhodil Naruta a Saie a zničil oba Yorochiho klony.
„A já si myslel, že je ta má katana nevodivá.“ pomyslel si Yorochi, ale i tak ji vyndal.
Sakura vyrazila před s pěstí obalenou Chakrou přímo na Sasukeho, ale Sasuke udělal to samé s Chakrou podstaty Raiton, ale na meči a tak vyrazil kupředu Yamato, aby to zablokoval kunaiem.
„Špatný nápad.“ pomyslel si Yorochi, přemístil se přímo před Sasukeho a zablokoval jeho Kusanagi svou katanou obalenou Chakrou podstaty Fuuton.
„Jsi rychlejší, než se zdá. A máš i celkem účinný meč.“ poznamenal Sasuke a Yamato i Sakura zastavili.
„Sakuro, asi se ti budu muset omlouvat do konce života, ale tohohle parchanta zřejmě zabiju.“ řekl chladně Yorochi, katanou odklonil Kusanagi a chytl jednou rukou Sasukeho pod krkem.
„Yorochi ne!“ křikla Sakura a Sasuke se pousmál.
„Dobře, ušetřím jeho život, ale mám na něj jednu otázku. Opravdu si myslíš, že se celý svět zblázní, kvůli tomu, že tobě vyvraždili klan a ty se chceš mstít?“ zeptal se Yorochi a Sasuke se naštval.
„Co ty o tom můžeš vědět! Chidori Nagashi!“ zařval Sasuke a opět spustil Chidori po celém těle, čímž srazil Yorochiho k zemi.
Už ho chtěl probodnout Kusanagim, když se Yorochi rozplynul v dým.
„Zkusil sis někdy zjistit všechny podrobnosti, než odsoudíš svého bratra na smrt? Zajímá tě jen pomsta a síla, nebo i spravedlnost?“ zeptal se Yorochi, který se tam objevil ze země.
„Šmejde!“ křikl Sasuke a máchl Kusanagim po Yorochim.
Už to vypadalo, že ho zasáhne, ale Yorochiho obklopila Chakra podstaty Fuuton a Kusanagi se zastavil o jeho kůži.
„Už dávno jsem svou kůži obalil tenkou vrstvou kovu, ze kterého je vyroben i můj meč. Vrstvička je tak slabá, že je průhledná, ale neprorazíš ji ničím, z tohoto světa. A teď, kdybych viděl souboj tebe a tvého bratra, tak bych si ihned vybral toho, kdo by měl žít. Byl by to Itachi a vím, že to jednoho dne pochopíš.“ řekl Yorochi a aktivoval ve svém pravém oku Sharingan.
Sasuke i Yorochi pohlédli na Naruta, který se pomalu plazil k Sasukemu a bylo na něm vidět, že ho pomalu ovládá Kyuubiho Chakra, protože už měl ty liščí oči a drápy.
Náhle se Yorochi ocitl někde jinde. Byla to jakási stoka, před ním byla velká kovová brána s pečetí a u ní byla vyplavená Chakra Kyuubiho.
Byl tam také Naruto a Sasuke. Sasuke stál přímo u té Chakry s nataženou rukou.
„Ty jsi… Aha. Ty jsi Uchiha. Dobře jsi konal, když ses stal tak silným. A kdo je ten druhý a co tu dělá. Čpí z něj Uchiha a dost silně, ale nepatří do tvého klanu, že?“ zeptal se Kyuubi a Sasuke pohlédl na Yorochiho, který stál kousek od něj.
„Jak to, že tu jste?“ podivil se Naruto a Yorochi ukázal na svůj Sharingan.
„Ne, ten není z mého klanu. Teď to můžu vidět. Takže tohle je zdroj tvojí skryté síly. Nikdy bych nepomyslel, že máš v sobě něco takového.“ řekl Sasuke a Yorochi přistoupil, aby si lépe prohlédl Kyuubiho.
„Vidíš mě uvnitř Naruta díky schopnostem tvého zpropadeného klanu a tomu nechutnému Sharinganu.“ řekl Kyuubi a Yorochi si to tam bedlivě prohlížel.
„Zajímavé. Kyuubiho stvořil Mudrc šesti cest, zatímco Yamata no Orochi, je buď Orochimarův výtvor, nebo stvůra z pekel. Je to tu odlišné, ale i tak je to podobné, tomu uvnitř mě.“ pomyslel si Yorochi a přistoupil blíže ke Kyuubimu.
„Vypadá to, že to není poprvé, co vidíš Sharingan. Tím pádem musíš být Kyuubi no Youkou!“ poznamenal Sasuke.
„Síla těch očí a chakra, která je ještě mnohem hroznější než ta má… Jsi jako Uchiha Madara.“ řekl Kyuubi a Sasuke ho drapl za čumák a roztrhl tu Chakru, čímž potlačil Kyuubiho.
„Nevím… o kom mluvíš.“ pronesl Sasuke a Yorochimu se to zdálo jen jako snaha vypadat stylově.
„Ale no tak, Sasuke, nekaž večírek.“ řekl zvesela Yorochi, protože chtěl vyprovokovat Sasukeho, aby se o něj mohl lehce postarat.
„Neuvěřitelné, že umíš potlačit moji sílu. Možná že se tu vidíme naposledy, takže mi dovol říct poslední věc. Nezabíjej… Naruta. Budeš toho v životě… litovat…“ řekl Kyuubi a pak se ocitli zase zpátky.
„Tohle bylo divný, ale alespoň vím, jak potlačit Kyuubiho bez ohrožení Naruta na životě.“ pomyslel si Yorochi a jen taktak uhnul před dalším útokem Sasukeho.
„Mokuton: Mokujou Heki!“ řekl Yamato a pokusil se Sasukeho zavřít do kopule ze dřeva, ale Sasuke se dostal ven a vyskočil nahoru na kraj kráteru.
Sai a Naruto se pomalu zvedali, zatímco Yorochi deaktivoval obě Doujutsu a přišel blíž k Yamatovi.
„Jestliže ho máme dovést do Listové, tak bychom ho měli chytit, ale ani jeden z vás se na to necítíte. Mám to udělat já? Počítejte s tím, že se s ním nebudu párat.“ řekl Yorochi a Yamato se nad tím zamyslel.
„Proč? Proč ti to nedochází? Orochimaru si vezme tvoje tělo!“ křikl Naruto na Sasukeho.
„Nech ho ještě chvíli, aby Naruto pochopil naše činy.“ odpověděl Yamato potichu Yorochimu.
„Pokud se to stane, tak se to stane. Pořád přemýšlíš jako dítě, Naruto. Moje pomsta je pro mě všechno. Dokud toho můžu dosáhnout, tak je mi jedno, co se stane mě, nebo někomu jinému. Tak to je. Právě teď, ani já ani Orochimaru nejsme pro Itachiho hrozbou. Pokud obětování těla Orochimarovi je jediná cesta, jak ho zabít, tak se svého života vzdám třeba milionkrát.“ odpověděl Sasuke Narutovi a všichni, až na Yorochiho, se zhrozili.
„Řekněte kdy, a můžeme vyrazit.“ řekl Yorochi a cítil Yamatu no Orochiho, kterého chuť po krvi Orochimara burcovala.
„Dobře, zaútočíme spolu, ale ty mi budeš krýt záda.“ odpověděl Yamato a přistoupil blíž k okraji kráteru.
„Dost řečí. Naruto, Sakuro, doufal jsem, že ho nebudu muset zranit před vámi, ale teď to musím brát vážně. Je stejný jako Orochimaru, ztracený ninja, který opustil vesnici, a nemůžeme ho nechat volně se potulovat. Bereme ho zpět do Listové, za každou cenu!“ řekl Yamato a sledoval, jak chce Sasuke zaútočit.
„Listová? Tak to by stačilo. To je konec.“ řekl Sasuke, zabodl Kusanagi do země a začal skládat pečetě.
Poté zdvihl ruku nad hlavu, ale objevil se tam Orochimaru a chytl ho.
„Tu techniku nepoužiješ, Sasuke.“ řekl Orochimaru naštvaně a podíval se dolu na Yorochi, který vypadal, že vzteky vybouchne.
„Orochimaru! Už tě mám plné zuby! Jdu si pro tebe!“ zařval Yorochi a v celém jeho těle začala proudit Chakra démona.
„Ne, proti němu nemůžeš jít sám.“ řekl Yamato a chtěl chytit Yorochiho, ale jeho ruka prošla skrz jeho tělo.
„Co to?“ podivil se Yamato a Yorochi bleskově vyskočil nahoru kousek od Orochimara.
„Víš, kvůli tomu, co si mě provedl a kvůli tomu, co si provedl všem těm lidem, i tady Sasukemu, jsem tě chtěl dávno zabít! Už jsem si skoro myslel, že mě ta chuť přešla, ale zmýlil jsem se! To ten démon, pořád ve mě je a pořád chce tvou smrt! Je těžké kontrolovat něco takového jen vlastní vůlí. Nejradši bych tě zabil, ale to by se do toho přidal i ten démon a to bych mohl zranit i ostatní, nebo hůř. A i kdybych s tebou začal bojovat, tak by to skončilo tím, že by se démon projevil. Když mi dáš odpověď na tři otázky, tak tě pro dnešek nechám odejít.“ řekl Yorochi a jeho pohled byl strašlivý.
Taková zloba nemohla být nahromaděna na jednom místě, ale i tak byla. Kdyby se Sasuke, nebo zrovna přicházející Kabuto, pohnuli Yorochiho směrem, tak by je roztrhal na cucky. Měl tak šílený pohled, že se i Sasukeho čelo opotilo.
„Dobře, polož své otázky.“ řekl Orochimaru s tím svým úsměvem a oblízl se svým dlouhým jazykem.
„První, kde jsi vzal toho démona? Druhá, proč jsi mé tělo nepoužil na větší výzkum, když víš, že nepocházím odsud? A třetí, jak se jmenuji doopravdy?“ zeptal se Yorochi a dýchal pořádně zhluboka, aby se udržel na uzdě.
„Yamata no Orochi je démon, který je symbolem všeho zla. Jeho přivolání trvalo dlouho, protože byl ukrytý až v podsvětí. Tvé tělo se mělo stát dokonalou schránkou, potřeboval jsem, aby zesílilo. Tvé opravdové jméno je Gouzoku Tokugi. Je to vše, co si chtěl slyšet?“ zeptal se na závěr Orochimaru a Yorochi se uklidnil a připojil se zpět k ostatním.
Sasuke poté zandal svůj Kusanagi a s Orochimarem a Kabutem zmizeli v takových plamenech.
Když byl Yorochi dole, tak se na něj Yamato podíval velmi přísně.
„Co sis myslel, když jsi šel nahoru proti těm třem?!“ okřikl ho Yamato, kterému se Yorochiho chování vůbec nelíbilo.
„Hnal mě démon. Oba jsme toužili po Orochimarově smrti, ale naštěstí jsem se zadržel dřív, než jsem na něj zaútočil. Démon ve mě, Yamata no Orochi, nemá nic společného s démonem, kterého má Naruto. Ten můj je démon z tohoto světa, představitel zla. Narutův je pouhou částí démona jménem Juubi, ale vy si myslíte, že je to jen legenda. A navíc, konečně jsem se dozvěděl své pravé jméno a odkud pocházím, což jsou, kupodivu, docela důležité informace. Budu chápat, když mi nadále ani jeden z vás nebude důvěřovat a budete se na mě dívat skrz prsty. Zde, tohle máte pro Hokage a ANBU. Nyní mě můžete spoutat, nebudu se bránit.“ řekl Yorochi, předal Yamatovi knížku, kterou mu dal Kabuto a nastavil ruce tak, jako by mu je opravdu chtěli svázat.
„Sice jsi nerozvážný a do všeho se hrneš po hlavě, ale jsi dostatečně silný, aby ses o sebe postaral. Tu knihu si ještě nechej u sebe, ale počítej, že to vše nahlásím Hokage a ta vymyslí, co s tebou.“ odpověděl mu Yamato a dal mu tu knížku zpátky.
Když Sasuke zmizel, tak Naruto byl hodně zklamaný, že ho nedokázal zastavit. I na Sakuře, Saiovi a Yamatovi bylo vidět zklamání.
Obloha se zatáhla a Naruto klesl na zem a začal vzlykat.
„Pláč… Pláč Sasukeho zpátky nepřivede. Jsem tu taky. Spolu budeme silnější.“ řekla Sakura, které po tváři také tekly slzy.
„Ještě nám zbývá šest měsíců, ne? A tříčlenný tým je silnější než dvojčlenný. Navíc jsem dost silný.“ snažil se ty dva utěšit Sai.
„Dnes jsem to nevyvedl nejlépe, ale můžu vám slíbit, že se svými kontakty Sasukeho najdu a přivedu zpět. Přísahám.“ řekl Yorochi a zandal katanu.
„Díky. Vám oběma.“ řekl Naruto poté, co si utřel slzy.
Okamžitě vyrazili zpátky do Listové.
Když tam dorazili, vydali se všichni hned k Tsunade, aby jí podali zprávu. Yorochi zůstal venku na chodbě, protože věděl, že s ním bude Tsunade chtít mluvit z očí do očí o tom, co udělal.
Když odešli Naruto, Sai a Sakura, tak Yorochi ještě počkal, než odejde Yamato. I když dřív vyběhla z kanceláře Shizune tak rychle, že se divil i Yorochi. Když i Yamato odešel, tak Yorochi vstoupil dovnitř, zavřel za sebou dveře a uctivě se uklonil.
„Podle Yamatova hlášení jsi byl zbrklý, ale zase si ochránil Naruta před Sasukem a získal jsi nějaké informace. Povídej.“ řekla Tsunade hodně naštvaná.
„Informace jsou o Orochimarových pokusech na mě, o mém pravém původu a o tom, kde se vzal Yamata no Orochi. Vše je to zaznamenané v tomto diáři. Zatím jsem nedal udělat expertní analýzu, ale podle písma soudím, že to psal Orochimaru a papír je už dost starý, takže myslím, že to není padělek. Podle toho si myslím, že se Orochimaru pokoušel o průnik do jiné dimenze, aby získal větší moc. Jeho pokusy se však nepodařili a místo toho sem přivedl na tento svět něco z jiné dimenze. Mě a nějakého starce, který o mě v tom věku pečoval. Více zde.“ řekl Yorochi a podal Tsunade ten zápisník.
„Okamžitě musíme nechat udělat rozbory tohohle. Jestli je to pravda, tak se možná Orochimaru později již dostal do jiné dimenze a bůh ví, co odtamtud získal. Naštěstí pro tebe, tyhle informace by mohli být důležité a taky už jsem sehnala zbytek tvého nového týmu.“ řekla Tsunade a do místnosti vstoupili Shun a další dvě postavy.
Jedno byla dívka s okouzlujícím úsměvem, dlouhými černými vlasy a modrýma očima. Byla nejnižší z těch čtyř a byla štíhlá. Na sobě měla téměř typickou uniformu chuuninů, až na to, že krom chuuninské vesty měla vše fialové a okolo krku měla nějakou vlněnou šálu. Vypadala mile a trochu praštěně.
Další příchozí byl kluk, nejvyšší z těch čtyř a taky nejhubenější. Měl krátké hnědé vlasy a měl hnědé oči. Jeho pleť byla nepřirozeně světlá, spíš do zelena. Pod očima měl kruhy a občas zakašlal. Na sobě měl zelené kalhoty, modré tričko s dlouhým rukávem, typické ninjovské boty, menší pouzdro na pravé noze, prsty, dlaně a předloktí v bandáži, vzadu měl jedno větší pouzdro, ochranou čelenku na krku a brýle. Vypadal, že se brzy sesype na zem.
„Dobře, ještě než odejdeme na misi, rád bych si nechal změnit jméno v záznamech, konečně jsem objevil své pravé. Jmenuji se Gouzoku Tokugi. A víte co, Yorochi mi nechte jako prostřední jméno.“ řekl Yorochi Tsunade, která byla z toho kroku překvapena.
„Jak myslíš. Shuna už znáš. To děvče je Keori Niwa a poslední člen tvého nového týmu je Bannin Enshin.“ řekla Tsunade a poznamenala si, aby nezapomněla změnit Yorochiho záznamy.
„Takže, tento tým povede Bannin Enshin, tím pádem to bude tým Enshin. Doufám, že jste připraveni, protože tým Enshin dostává svou první misi. Našli jsme někoho, kdo by mohl vědět více o Akatsuki. Máte se s ním setkat v Zemi Blesku, hned někde z kraje, ale pozor, i tak tam mají Skrytou Mračnou vesnici, takže kdybyste měli problémy s nimi, tak se vyvarujte bojům. Podrobnosti jsou zde a už vyrazte.“ řekla Tsunade a dala jim papír s objasněním mise.
Všichni čtyři okamžitě vyrazili na cestu, ale atmosféra byla ze začátku napjatá, protože se Shun díval podezřele, jak na Yorochiho, tak na Enshina.
Po několika dnech cesty, kdy bylo pořád jen ticho se Niwa už hodně nudila. Už dávno překročili hranice Země Ohně a už byli i za hranicemi Země Blesku. I téměř na tom místě setkání s informátorem.
„Eh, takže jsme všichni čtyři chuuninové?“ zeptala se Niwa, aby navázala konverzaci.
„Promiň, ale ty jsi jediný chuunin v tomhle týmu. Měla sis přečíst informace ze spisů.“ odpověděl jí suše Shun a Niwa se zatvářila, že by ho nejraději nakopla.
„To si nech na později, určitě budeme mít příležitost pocuchat mu to obrovské ego.“ pošeptal jí Yorochi a Niwa se zasmála.
„Takže, ty se jmenuješ Gouzoku Yorochi Tokugi?“ zeptala se nejistě Niwa a Yorochi přikývl.
„V dětství mě držel Orochimaru u sebe, ale pak jsem utekl a teprve před pár dny jsem zjistil své pravé jméno.“ řekl Yorochi a Niwa se na něj nevěřícně podívala.
„Ty znáš osobně Orochimara? Je tak hrozný, jak se říká?“ zeptala se Niwa a trochu si uvolnila šálu.
„Nevím, co se o něm říká, ale pro moc a nesmrtelnost jde i přes mrtvoly. Plánoval, že i ze mě udělá schránku, ale já utekl daleko dřív, než něco takového podnikl.“ odpověděl Yorochi a Enshin se na něj podíval.
„Muselo to u něj bejt drsný. To já bych asi nesnesl.“ řekl takovým chraplavým hlasem Enshin, když ho Shun zastavil.
„Někdo tu je, sledují nás.“ řekl Shun jen natolik nahlas, aby to slyšeli ti tři.
„Ach jo, zase další, co si jde pro smrt. Jigo, vylez!“ křikl Yorochi a na cestě se objevil Jigo, ale byl od krve.
„To je ten informátor?“ zeptal se chraplavě Enshin a podepřel Jiga.
„Řekl bych spíš, že byl.“ odpověděl mu Shun, poté, co Jigo naposledy vydechl.
„Byl ze Skryté Dešťové, a jestli si dali práci na to, aby ho odstranili, tak v Dešťové něco musí být.“ poznamenal Yorochi, když se ze stejného směru, odkud přišel Jigo, objevili i Hidan a Kakuzu.
„Co?“ pronesl Shun, popadl Enshina a odskočil dál o těch dvou.
„Dejte nám toho špeha a necháme vás žít, možná.“ řekl Hidan a zasmál se jako blázen.
„Tihle dva jsou od Akatsuki, jděte pryč, já se o ně postarám.“ pronesl Yorochi a vystoupil dopředu.
„Nedělej machra, tohle nedokážeš.“ řekl Shun a Niwa ho praštila do ramene za to, že nepodporuje člena vlastního týmu.
„Já už se s nimi setkal. Znám jejich jména a částečně jejich chování. Běžte zpátky do Konohy, co nejrychleji vám to půjde. Předejte tělo Jiga Shizune, ta z něj zjistí nějaké stopy.“ řekl Yorochi a Shun, Enshin a Niwa se doopravdy s tělem Jiga vydali zpět do Listové.
Hidan se zase bláznivě zasmál, vyskočil a chtěl přeskočit Yorochiho a vydat se po jeho členech týmu, ale Yorochi vyskočil také, zachytil Hidana za nohu a třískl s ním o zem.
„Tak, už jsem si říkal, že budu potřebovat nějaký trénink.“ řekl Yorochi s úsměvem a vytáhl katanu.

4.833335
Průměr: 4.8 (6 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele karol552
Vložil karol552, Út, 2011-12-20 17:13 | Ninja už: 4573 dní, Příspěvků: 221 | Autor je: Prostý občan

skvela prace sa tesim na dalsi diel:D
5/z5

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, St, 2011-12-21 08:42 | Ninja už: 4716 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Jeho vzhled a některé vlastnosti beru z japonské mytologie, kde to je 8-hlavý a 8-ocasý hadí démon, který představuje zlo.

A dík za to hodnocení.
S příštím dílem se zřejmě zdržím, protože nemám doma net, ale nezoufej, bude tam bitva zombie dvojky proti Yorochimu.