manga_preview
Boruto TBV 12

Sharingan Hinata – část 7 – Zběsilý úprk

„A najednou jsem zase viděla. Viděla jsem skrze samu sebe a uvědomovala si, že něco je špatně. Uzumaki přestával být moje hračka a já se k němu čím dále tím víc upínala. Pomalu, ale jistě nenávist střídala láska,“
„Jak moc, jsem se těšila na Naruta, každý den. A každý den byl Naruto, tak laskavý,“
„Od doby, co jsem si prošla vlastní temnotou, jsem nikdy nepoužila svůj Sharingan. Nebylo potřeba,“

Madara vcházel do místnosti, kde si Sasuke právě nechával implantovat Itachiho oči. Nebyl to dvakrát příjemný pohled na prázdné oční důlky, ale Tobi velice rychle zaplnil tento prázdný prostor právě Itachiho očima a nechal Karin Sasukeho uzdravit. Sasuke byl rovněž vržen do temnoty, ale měl v ní zůstat o dost déle než Hinata.
„Tak, co máte v plánu?“ Zeptal se Madara, když se Sasuke probral z narkózy.
„Musíme se jí zbavit, nejlépe ji zabít!“ Řekl sice slabým hlasem Sasuke, ale hodně rozhodně.
„Možná ty bys toho byl dříve schopen. Ale ne teď, když má Nagatovu někdejší sílu,“ řekl Madara.
„Nagatovu?“ Divil se Sasuke.
„Ano Nagatovu, čili též Peinovu. Je jenom otázkou času, než se u ní objeví Rinnegan nebo jeho silnější mutace,“ odpověděl Madara.
„Chceš říct, že ji ani ty nedokážeš zastavit?“ Zeptal se Tobi.
„V tuto chvíli a ani do budoucna, ji ani jeden z nás sám nezvládne. Možná,“ nakousl Madara.
„Možná?“ Zeptal se Tobi.
„Možná společně, ale rozhodně musíme počkat, než Sasuke bude zase mít sílu v očích,“ vysvětlil Madara.
„Problém je ten, že ji musíme oslabit už nyní,“ znovu se zapojil do rozhovoru Sasuke.
„Tak to bude opravdu problém, protože jak jsem řekl, nejsme toho schopni,“ řekl Madara.
„Možná jsme,“ řekl náhle Tobi.
Madara se na něj v naději podíval, stejně jako se za Tobiho hlasem otočil si Sasuke, nejspíše ze zvyku, protože neviděl nic.
„Pokud dobře vím, tak Nagato nás nakonec zradil a uvěřil Narutovi,“ řekl Tobi.
„Opravdu? Ale nakonec mě to moc nepřekvapuje,“ podivil se Madara.
„A ona pořád mluví o Nagatovi jako o Stvořiteli. Takže, kdybychom jenom na krátkou chvíli oživili Nagata, tak by změnila názor,“ vysvětlil Tobi.
„Pořád by však byla náš nepřítel,“ poznamenal Sasuke.
„Ano byla, ale vrátila by se do normálu. Pamatuješ Sasuke, jak brutálně vymetla s Kabutem a pak se děsila nad tím, co za masakr viděla,“ řekl Tobi.
„To mi připomíná, když jsem s ní bojoval, tak se taky její chování rychle změnilo. Jako by,“ řekl Madara.
„Měla vice osobností,“přerušil ho Sasuke.
„Přesně tohle jsem myslel. Když jsem ji jednou viděl, působila na mě spíše bojácně, stydlivě a celkově dosti slabě. Z toho jsem došel k závěru, že ten psychopat několik pater nad námi je doslova Peinův výtvor,“ řekl Tobi.
„Takže, kdybych za pomocí Rinneganu oživil Nagata, tak by na ni přes ty chakrové tyče, které má všude po těle zapůsobila jeho chakra a z psychopata by byla zase stydlivka?“ Uvažoval Madara.
„Asi tak nějak,“ řekl Tobi.
„Ano, ale to by pak zbyl Nagato i ona. Možná by se zase vrátila do normálu, ale pořád by byla neskutečně silná,“ řekl Sasuke.
„Ne. Byla by zase slabá, protože by se bála, nevěděla by kde je a zase by si nevěřila, takže by nebyl problém ji pak zabít,“ řekl Tobi.
„Myslím, že by to mohlo fungovat,“ pousmál se Madara.

„Chtělo se mi spát, byla jsem z toho všeho, co se mi dnes stalo příliš unavená, ale hlavně jsem si ještě úplně nezvykla na svoji novou chakru. Když jsem se pak viděla v zrcadle, byla jsem mírně v šoku z toho, jak vypadám. Nedalo se říct, že se sama sobě hnusím, ale tak nějak už jsem to nebyla já,“
„Naruto-kun byl u mě, cítila jsem to. Byla jsem moc ráda, ale zároveň mě na něm něco znepokojovalo. Byl to opravdu on? A proč mám všude na těle ty podivné věci? Ale když se na mě usmál, byl to zkutečně hřejivý pocit, tak hřejivý a vlídný, že jsem rychle na svoje starosti zapomenula,“
„Do haj*lu! Ztrácela jsem se sama v sobě, jako bych se... Jako bych existovala dvakrát, ale přitom to byla pořád já. Už jsem od ní nebyla oddělená, ale stávaly jsme se navzájem svými součástmi, jako jeden celek. Bylo to velice zvláštní,“

V tuto chvíli prožívala Hinata s Narutem nezapomenutelné chvíle. Byl to on, kdo vnesl světlo i do temnoty jejího srdce. A byl to on, díky komu byla šťastná tak jako nikdy předtím. Byl to on, kdo se pro ni stával lékem na zranění její duše.
Mezitím se Uchihové připravovali oživit Nagata, aby mohli oslabit Hinatu. Hodlali ho oživit a sdělit mu, že zapomněl na jeden svůj peinovský výtvor. Tím chtěli docílit, aby z Hinaty odstranil všechnu svoji bolest, kterou na ni jako Pein přenesl.
„Můžeme se do toho dát,“ řekl Madara.
Madara se začal naprosto soustředit. Tobi mezitím udržoval nad Madarou kontrolu, aby jej Hinata nemohla kdykoliv vyvolat k sobě a aby nezjistila, co mají ve skutečnosti v plánu. Několik chvil po ukončení příprav Madara sepnul ruce a použil Rinne Tensei na Nagata.
„Co se stalo?“ Divil se Nagato, který se opět ocitl mezi živými.
„Trochu vděku Nagato,“ řekl Madara.
„Ty! A ty taky!“ Řekl zmatený Nagato.
„Neboj se a hlavně se nebraň,“ řekl klidně Madara.
„Co se děje, proč jsem tady a živý?“ Divil se Nagato.
„Jenom jsme ti chtěli připomenout, že při útoků na Listovou jsi něco stvořil a to, co si stvořil má stejné ideály, jako Pein a navíc zabila Naruta,“ řekl Madara.
Nagatovi, v tu chvíli došlo, že i když všechny v Listové toho dne vrátil k životu, tak na svůj výtvor zapomněl. Bylo to hodně špatné, protože jestli ona dokázala zabít Naruta a navíc se snaží, aby si lidé porozuměli skrze bolest, tak stvořil dalšího Peina. Stejného Peina, kterým kdysi býval i on sám.
„Musím ji okamžitě zastavit!“ Řekl Nagato.
„Obávám se, že to nepůjde tak lehce, protože ani já s ní nejsem schopen nic dělat. Nejsem schopen jí čelit a ani se s ní měřit,“ řekl Madara.
Řekl a řekl to dosti zoufale, protože jak dobře věděl, tak s Nagatem se dalo lehce manipulovat. A když dokonale předstíral zoufalství, tak Nagato byl schopen udělat cokoliv, aby ji zastavil nebo mohl ještě více zpanikařit.
„Tak, proč jste mě tedy vrátili k životu?“ Zeptal se Nagato.
„Protože ona je jako Pein doslova. Implantovala si ty temné chakrové tyče do těla. Takže by si mohl být schopný jí sdělit poslední myšlenku,“ řekl přesvědčivě Tobi.
Nagato byl stále mírně ochromen, z toho, že se vrátil k životu a nebyl schopen zcela racionálně uvažovat, takže udělal, co mu Uchihové řekli a ani nepřišel na to, že jim vlastně nahrával do karet. Až, když dokončil, co po něm chtěli, tak si uvědomil, že pomohl jejich plánu. Uchihové se mu doslova vysmívali do obličeje, když ho zabíjeli.

„Tak krásně se mi spalo, jako už dlouho ne. Vlastně jsem se tak dobře nespala od doby, kdy Pein zničil Listovou. Cítila jsem, jak se mi obnovuje moje síla a bylo mi neuvěřitelně dobře. Byla jsem spokojená,“
„Z ničeho nic pozdě v noci jsem se probudila a bylo mi jasné, že vše, co jsem udělala, za moji krátkou existenci, byla chyba. Stvořitel si to, tak vůbec nepřál. Nechtěl, abych Uzumakiho zabila. Ne on mu věřil. Ale zároveň mi to všechno nedávalo, žádný smysl, protože původně si přál jej zabít, tak co se změnilo? Nerozuměla jsem tomu,“
„Přece mi to vůbec nevadí, že se změnilo rozhodnutí, ne? Naruto-kun je se mnou a to je hlavní,“
„Ale proč to tak je? Řekni. Že by se Stvořitel celou dobu mýlil a já si teď uvědomila jeho chyby?“
„Ne, to jenom Naruton-kun mě znovu zachránil a nyní tu byl opravdu pro mě. Mám takovou radost,“
„Ano opravdu jsem šťastná, že je Uzumaki se mnou, ale co mám dělat?“
„I když jsem zrádce, tak mi přijde, že Listová je pořád můj domov. Mám tam rodinu, tedy měla jsem,“
„Navíc jsme s Uzumakim, žili spolu. Až Danzou nás rozdělil a udělal z Uzumakiho svého psa,“
„Ale Naruta jsem už přece osvobodila od Danzoua,“
„Musím se vrátit do Listové a všechno jim tam vysvětlit,“
„Ano vrátím se a Naruto mi určitě pomůže,“
„Ale, co všichni ostatní? Pochopí to? Ale proč mě vlastně zajímají ostatní?!“
„Ve všem byl najednou takový zmatek. Naruto-kun, zachraň mě. Prosím,“

„Jseš v pořádku Hinato?“ Zeptal se starostlivě Naruto.
Z jeho pohledu vypadala Hinata, jako by se zarazila nebo zamrzla. Nevypadala jako člověk, který přemýšlí, ale spíše jako socha.
„Jsem v pořádku Naruto-kun,“ řekla tiše.
Najednou si uvědomila, že vlastně leží hned vedle Naruta. To jí způsobilo vysoce zrychlený tep a nával krve do hlavy, takže pro jistotu omdlela. Dalo se však jenom stěží říct, zda to byl hlavní důvod ztráty jejího vědomí.
„Co se jí to jenom děje?“ Uvažoval Naruto.
Madara a jeho společníci Sasuke a Tobi zatím vyčkávali. Čekali až zjistí, co se s Hinatou stalo a doufali, že se jim potvrdí jejich teorie o její druhé osobnosti, kterou stvořil Pein. Ne. Spíše si tím byli jistí. Mohlo za to jejich Uchihovské přehnané sebevědomí.

Uplynulo pár dní a Naruto se začínal obávat o Hinatu, které se ještě neprobrala od doby, kdy omdlela. Věděl, že nemůže požádat o pomoc nikoho z ostatních přítomných, protože kdyby věděli o Hinatině stavu, tak by ji nejspíše zabili. A proto se Naruto rozhodl maskovat Hinatinu indisponovanost. Jednoduše to byl on, kdo několikrát denně chodil pro jídlo a hlavně důkladně zamykal horní patra, aby se k Hinatě nikdo nedostal.
Dělal to všechno pro ni, protože věděl, že tam někde uvnitř je ještě ta osoba do, které se zamilovat a proto doufal, že nyní svádí bitvu se svojí temnou stránkou.
„Dává si, ale na čas,“ říkal si v duchu.
Poté, co se Naruto vrátil nahoru k Hinatě již s třetím obědem, konečně spatřil tu osobu, kterou si přál vidět. Byla to ona. Byla to ta Hinata, na kterou tak moc čekal. Pak však řekla, něco co nečekal.
„To je dost, že jdeš s tím jídlem,“ řekla.
Naruto byl šokován. Viděl Hinatu, cítil, že je to ta osoba, kterou miluje, ale to co řekla a tón hlasu, který při tom měla, byla ta psychopatka.
„Co se sak*a děje, tohle taky není opravdová Hinata?!“ Říkal si v duchu.
Hned na to, co Hinata promluvila, se její chování změnilo zpět na takové, jaké se podobalo „temné“ Hinatě, jak si ji Naruto pro sebe pojmenoval.
„Jsem rád, že jsi vzhůru,“ řekl Naruto.
A i přesto, že to řekl, tak z toho radost moc neměl, protože začínal nabývat dojmu, že „opravdovou“ Hinatu už nikdy neuvidí.

„Asi nebylo nevhodnější říkat, co jsem řekla. Ale co se stalo, to se stalo a já už s tím nic nenadělám,“
„Naruto-kun působil trochu překvapeně, ale já byla taky překvapená z toho, co jsem řekla a jakým tónem. Byla jsem to já, kdo mluvil? NE! Já bych s ním nikdy tak nemluvila! Promiň mi to Naruto-kun. Měla jsem takovou chuť se mu omluvit, ale. Ale já s ním pořád nedokážu moc mluvit a pak říkám tokové nesmysly,“
„Vždyť už Uzumaki není můj pes, musím se mu omluvit!“

„Promiň Naruto-kun. Já... Já jenom, jsem... Moc hladová,“ řekla Hinata.
Ta Hinata, kterou chtěl vidět. Naruto se usmál, byl rád, že tak rychle jak se temnota objevila, tak rychle zase zmizela. Zmizela a objevovala se čím dál tím méně častěji.
„To se ti nedivím, když jsi tři dny nic nejedla,“ usmál se na ni Naruto.
Hinata začala pořádat vše, co jí přišlo pod ruce a Naruto ji musel nakonec zadržet, protože, kdyby snědla jenom o trochu více jídla, tak by se jí mohlo udělat nevolno, tak že by všechno jídlo vyzvracela.

„Musela jsem co nejrychleji nabýt zpět svých sil, abychom mohli odtud odejít. Možná utéci bylo to správnější slovo. A ještě téhož večera jsem společně s Narutem taky utekla. Utekla pryč od toho všeho, ale bylo mi jasné, že budu pryč od hrůz jenom po dobu, co budeme utíkat. My však museli jít zachránit Listovou od Danzoua a Uchihů, kteří jí dříve či později chtěli úplně vyhladit,“

„Ty jsi ještě nepoužila svoji novou sílu, že?“ Zeptal se náhle Naruto Hinaty.
Zeptal se, snad aby nevázla konverzace, ale doufal, že Hinata získala Rinnegan. Bylo jeho přáním se zase vrátit do života, až tohle všechno skončí. Přál si, přál si to moc, protože ve svém současném stavu nevěděl, jestli dokáže doopravdy milovat. A bál se, že přestane být člověkem.

„Já a Naruto jsme nijak nespěchali, tedy alespoň ne fyzicky. Naše myšlenky však plynuly neuvěřitelným tempem, jedna obava střídala druhou. Nevěděli jsme, co náš čeká a nejistota dokáže člověka dohánět k šílenství. Možná jsme se i báli, ale nebyl to strach o nás samotné, ale o to, co se může stát doma. Doma v Listové,“

Narutova otázka stále zůstávala nezodpovězena, ale co mohl s Hinatou dělat. Bylo mu jasné, že ona si toho prožila daleko více a mnohem horších věcí. Nehodlal ji nijak tlačit do odpovědi, až bude čas, tak to zjistí.

„Museli jsme být už nedaleko Listové, protože krajina mi přišla tak moc známá a v tu chvíli jsem si začínala uvědomovat, co budu vlastně dělat, až dorazím do Listové. Nevěděla jsem to, ale rozhodně mě nebudou vítat s fanfárou to spíše s kunaií v ruce,“

Ve stejnou chvíli měli v Listové poplach, protože někdo narušil jejich bezpečnostní okruh. Nepřítele zatím nebylo vidět, ale senzibilové hlásili, že se jedná o dvě osoby s neskutečnou chakrou.
Hokage Danzou usoudil, že se bude rozhodně jednat o velké potíže a proto nechal shromáždit všechny bojeschopné ninji a to bez rozdílu věku, či schopností.
Jak se „nepřítel“ Listové blížil, byli někteří ninjové schopni rozeznat rudé mraky na jejich pláštích. Mezi ninji se okamžitě rozneslo, že se jedná o Akatsuki a Danzouovi se ta informace donesla ještě rychleji.
„Co budeme dělat Kakashi-sensei?“ Zeptala se snad i zoufalá Sakura.
„Jejich vůdce porazil Naruto, určitě tam už nebude nikdo tak silný. My to zvládneme,“ usmál se na ni pod maskou Kakashi.

„Šli jsme tak pomalu, že jsem si myslela, že se snad až loudáme a jenom zbytečně děsíme ty ninji, kteří se rozhodli chránit Listovou. Ale já a Naruto přece taky chceme Listovou chránit, před opravdovým nepřítelem,“

„Co je to?! To snad neplánují zaútočit?! Dělají si ze mě srandu?!“ Rozčiloval se Danzou.

„Už jsme byli tak blízko, že bylo možno rozeznávat jednotlivé postavy,“

„Naruto-kun, bylo opravdu nutné na sebe brát ty Akatsuki pláště a klobouky?“ Zeptala se Hinata.
„Byl to Danzou, kvůli komu si musela prožít všechny ty strašné věci. Stále nevím, jestli ho chci zabít nebo jenom donutit odejít z Listové. Proto máme ty pláště, aby s námi musel bojovat Hokage,“ vysvětlil Naruto.
„Takže říkáš, že si nikdo netroufne s námi bojovat, protože se nás bojí?“ Podivila se Hinata.

„Tehdy jsem se strašně pletla, protože Danzou dokonale využil Narutovi smrti. Dokázal sfanatizovat celou Listovou tak, že byl schopni zemřít v boji s nějakým členem Akatsuki, byť by ho měli jen škrábnout. Všem řekl, že za smrt Hrdiny z Listové – Uzumakiho Naruta můžou Akatsuki. Když na nás začali ninjové útočit bylo obtížné nikoho z nich nezabít, ale i tak to byli naši přátelé a těm jsme ublížit nemohli. Dokonce ani teď se naše identita neodhalila, pláště jsme stále měli na sobě a stejně tak i klobouky,“

„Hokage, to nechceš bránit svoji vesnici?!“ Zařval po Danzouovi Naruto.
„Na takový odpad, který zabíjí ve spánku, stačí i gennin!“ Vrátil mu to Danzou.
„Největší odpad jsi tady ty! Protože jenom ty jsi dokázal páchat svins*va na vlastních lidech! A ještě jsi za pomocí svého pravého oka k tomu nutil jiné! Ani nevíš, jak jsem rád, že jsem zemřel rukou osoby, která mě i po tom všem, co jsi mě donutil se na ní dopouštět, stále milovala!“ Křičel Naruto.
Po těchto slovech se sebe strhl Akatsuki plášť a klobouk rovněž. Následovalo velké překvapení většiny přítomných, protože ten, se kterým celou dobu bojovali, byl Uzumaki Naaruto.
„Co to má znamenat?!“ Zalekl se Danzou.
„Kakashi-sensei?“ Zeptala se Sakura.
„Podívej se pořádně, je to Edo Tensei. Naruto může být ovládán,“ vysvětlil Kakashi.
„Pak ho, ale nejspíše ovládá, ten kdo je s ním,“ řekla Sasuka a okamžitě zaútočila na Hinatu, ale nevěděla, že je to zrovna ona.
Naruto se Sakuře postavil do cesty, aby chránil Hinatu. Věděl, jak ohromnou sílu sakura měla, takže by jí stačila nejspíše jedna rána a Hinatu by zabila.

„A zase to byl on, kdo mě zachránil. Byl to pořád jenom Naruto, kdo mě zachraňoval, ale já se konečně mohla pořádně opřít,“

Naruto Sakuřin útok zcela zablokoval a podíval se na ni tak, aby jí bylo jasné, že nemůže být ovládán.
„Naruto? Jsi to opravdu ty? A kdo je to s tebou?“ Zeptala se Sakura.
Danzou si v okamžiku uvědomil, že Sakura Narutovi věří a nemohl to nechat jenom tak.
„Vidíte ji, je taky zrádce!“ Zařval hystericky.
Nyní všem začínalo docházet, že Danzou nemůže mít tak zcela pravdu, protože Sakura byla přece jenom dívka, která může podlehnout svým citům.
„Zadržte!“ Zařval Kakashi, který se snažil zastavit některé jedince, co se chystali na Sakuru.
A Danzou pokračoval v označování zrádců Přes Kakashino až po Konohamarua. Označil tak všechny lidi, kteří se mu rozhodli vzdorovat. Z toho, co na vlastní oči viděli, jim všem došlo, že Danzouovi očividně přeskočilo a možná by byl schopný i některých hrozných věcí. Z toho si už každý sám za sebe odvodil, že Naruto jim nelhal.
„Všichni jste zradili! Takhle musím ochránit Listovou sám!“ Řval Danzou.
A jelikož byli v jeho očích všichni zrádci, tak neváhal a okamžitě zaútočil na nejbližšího ninju. Ale Hinata jej zastavila.
„Je mi tě líto Danzou,“ řekla Hinata a nyní i ona odhalila svoji identitu.
Pohled na ni však ledaskoho zaskočil, protože tak moc jim připomínala Peina, který zničil Listovou. Po celém těle měla stejné věci jako Pein a spoustě ninjů to nahánělo husí kůži.

„TY!“ Křikl po ní.
I Danzou to viděl a měl snad z toho i radost, protože pro něj to byl jasný důkaz, že je Hinata naprostý zrádce.
„Je mi líto, jestli vás děsím, ale potřebuji tu sílu, abych mohla svůj domov Listovou ochránit před daleko větší hrozbou, než byl Pein,“ řekla Hinata.
Nikdo nechápal ani slovo z toho bizardního představení, které se odehrávalo přímo před zraky všech.
Nakonec se však věc začala řešit sama. Danzou byl první komu povolily nervy a zaútočil na Hinatu. Ta se stále držela stranou, protože nechtěla nikomu nedopatřením ublížit a tak jenom couvala pryč z Listové, aby mohla naplno bojovat s Danzouem.
„Proč to dělá? Proč se vzdaluje?“ Zeptal se Kakashi Naruta.
„Copak to nechápete? Ona vám nechce ublížit, a proto jde bojovat jinam,“ vysvětlil Naruto.
„Naruto?“ Řekla Sakura.
„Je pravda, že momentálně jsem vzkříšený pomocí Edo Tensei, ale je velká pravdě podobnost, že Hinata vlastní Rinnegan, takže až tohle všechno skončí, tak budu doufat, že mě zase vrátí do života,“ řekl Naruto.
„Já nevím. Můžeme jí věřit?“ Zeptal se Kakashi.
„Téhle Hinatě ano, ale je ještě jedna a ta může být nebezpečná. V podstatě to byla ta druhá, kdo si implantoval ty tyče do těla. Musíme zjistit, proč existuje,“ řekl Naruto.
Nad Listovou se začínaly protrhávat dešťové mraky, které pršely od chvíle, kdy Naruto zemřel.

„Proč ses vracela?!“ Okřikl Danzou Hinatu.
„Copak nevidíš, co děláš? Úplně jsi změnil Listovou! Nejsou silnější, jak si myslíš! Možná dokážou používat silnější a vražednější techniky, ale ztratili ducha, kterého předchozí Hokagové podporovali! To tys ze mě udělal zrádce Danzou. Pein mě možná změnil, ale ty si vynesl rozsudek!“ Řekla u Hinata.
„Plácáš úplné nesmysly! Posloucháš se někdy, co mluvíš?! Pochybuji!“ Rozčiloval se Danzou a dál útočil.
Hinata si uvědomila, že už jsou dostatečně daleko od Listové a tak mohla začít s protiútokem. Danzou byl donucen odhalit svoji pravou ruku, ve které mu svítilo deset Sharinganů. Hinata ho upekla Amaterasu, ale Danzouovi se nic nestalo a stále na ni dorážel.

„Nemohla jsem minout, takže je v tom něco jiného,“

Dále spolu bojovali, ale bylo jasné, že Danzou prohrává. Měl o dost méně chakry než Hinata.

„To je divné! Ještě před chvílí z té jeho pracky na mě civělo deset Sharinganů a teď jich tam je jenom sedm. Chápu! Takže tě musím ještě osmkrát zabít, aby od tebe byl pokoj,“

Jak se jenom Danzou mohl rovnat síle, které se bál i sám Uchiha Madara. Nemohl a tak umíral každou chvíli, až se nakonec zavřely všechny oči na jeho ruce.
„Já jenom chráním Listovou!“ Křikl na Hinatu.
„Ale jakým způsobem, vždyť ti lidé trpí a jejich duše umírají každý dem tisíckrát! Tak už taky konečně umři!“ Rozčílila se Hinata.

„Ale já přece nejsem stejná jako on! Ne. Já ho nezabiju!“

Hinata se zastavila před poslední ránou a stáhla se zpět. Danzou v tu chvíli vážně nechápal její jednání.
„Vyber si. Odejdeš z Listové a nikdy se už nevrátíš a nebo si zachráníš čest a zabiješ se sám. Já už vzala příliš mnoho životů a nemám sílu vzít další,“ řekla Hinata.
Danzou na ni chtěl zaútočit, ale rozmyslel si to. Jeho čest už byla dávno ta tam, takže zvolil první variantu a dal se na útěk. Utíkal rychle, protože nemohl vědět, jestli si z něj nedělá pouze legraci nebo jestli si s ním jenom hraje. Plánoval však pomstu, už v tuto chvíli.
Hinata se vrátila ke zbytku ninjů a oznámila jim, že Danzou je už pryč. Spousta z nich se radovala, že se Naruto vrátil a Hinatu přehlíželi, ale jí to nijak nevadilo, protože i ona udělala hroznou věc, takže mohla být ráda, že se může vrátit do Listové.

Poznámky: 

Moc, moc se vám lidi omlouvám za zpoždění, ale do mého i tak příliš nabitého harmonogramu, vstoupilo hned několik nepříjemných faktorů v podobě písemných prací ve škole. Jsem přece "student", takže se snažím. Ještě jednou se MOOOC omlouvám.
Jinak díky za komentáře a hodnocení,
Orenji

5
Průměr: 5 (18 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Neteri Samenava
Vložil Neteri Samenava, St, 2011-12-07 18:19 | Ninja už: 4654 dní, Příspěvků: 114 | Autor je: Recepční v lázních

Naprosto úžasný =) Miluju tuhle povídku =)

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, Ne, 2011-12-04 22:36 | Ninja už: 4838 dní, Příspěvků: 2385 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

Skvělý, opravdu slibný, a ano, ušetření nepřítele k tomuhle prostě patří Eye-wink

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele negriczek
Vložil negriczek, Ne, 2011-12-04 13:07 | Ninja už: 4721 dní, Příspěvků: 44 | Autor je: Prostý občan

perfektni dil akorat tam na zacatku ti chybi u u pouzivala „Od doby, co jsem si prošla vlastní temnotou, jsem nikdy nepožila svůj Sharingan. Nebylo potřeba,“

sem si rikal proc by ho jedla Laughing out loudLaughing out loud jinak skvele jako vzdy

Obrázek uživatele Orenji
Vložil Orenji, Ne, 2011-12-04 14:38 | Ninja už: 4919 dní, Příspěvků: 226 | Autor je: Recepční v lázních

Ups! No co no. Stane se, ale díky můžu si to opravit

Obrázek uživatele negriczek
Vložil negriczek, Ne, 2011-12-04 23:39 | Ninja už: 4721 dní, Příspěvků: 44 | Autor je: Prostý občan

doufam ze si ted o me nemyslis ze sem hnidopich, ale me to hlavne rozesmalo =))

Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, So, 2011-12-03 22:00 | Ninja už: 4843 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Jako vždy skvělá práce! Smiling Eye-wink

Ach ten sentiment...

Obrázek uživatele gagar
Vložil gagar, So, 2011-12-03 20:54 | Ninja už: 4925 dní, Příspěvků: 501 | Autor je: Prostý občan

Luxus Laughing out loud

Moje FF Legenda jménem Uzumaki NAruto http://147.32.8.168/?q=node/86243 Na ni navazuje Legenda jménem Namikaze Naruto http://147.32.8.168/?q=node/88042
Černý přízrak http://147.32.8.168/?q=node/88596. Namikaze Kuran no shinjitsu http://147.32.8.168/?q=node/91025. Vesnice Krvaé mlhy http://147.32.8.168/?q=node/92142. Přečtě te si, a když tak zanechte koment:d Přijímám i kritiku. Moc díky všem kdo čtou moje povídky.

Obrázek uživatele Hammerofskill
Vložil Hammerofskill, So, 2011-12-03 19:34 | Ninja už: 5719 dní, Příspěvků: 137 | Autor je: Prostý občan

super pokracko rychlo Laughing out loud