manga_preview
Boruto TBV 09

Naruto - Ultimativní zbraň 20

Díl 20.) Reorganizace. Nesnesitelný nováček
Ráno se Yorochi probudil svěží a konečně odpočatý. Nasnídal se, oblékl se, a když otevřel dveře, tak před nimi uviděl člena ANBU, který právě chtěl zaklepat.
„Eh… co se děje?“ zeptal se nechápavě Yorochi, kterého překvapila přítomnost člena ANBU.
„Pátá Hokage chce, abyste urychleně přišel. Potřebuje si s Vámi promluvit.“ odpověděl mu ANBU a zmizel pryč.
„Co asi může chtít? No, měl bych tedy na sebe hodit něco jiného. V tomhle bych se před Hokage neměl ukazovat.“ pomyslel si Yorochi a podíval se na svoje mírně potrhané oblečení.
Vletěl zpátky do bytu a za chvilku vycházel v černém oblečení, s chuuninskou vestou, připevněným mečem k pasu a sekáčky vzadu místo zadních pouzder.
Když přišel do kanceláře Hokage, tak ho málem Shizune povalila ve dveřích, protože pobíhala sem a tam s různými spisy. Potom Yorochi téměř zakopl o Tonton a teprve v ten moment si ho všimla Tsunade, která v rychlosti vyřizovala důležité dokumenty.
„Tak, už jsi tu. Mám pro tebe několik zpráv.“ řekla Tsunade a Yorochi se lehce uklonil na důkaz úcty k Hokage.
„Jounin velící týmu čtyři je již zdravotně v pořádku, takže se navrací k týmu čtyři a tebe tedy zbavuji velení týmu čtyři. Dál, kdybys zůstal teď bez týmu, tak by to nebylo až tak vhodné, proto sestavím nový tým. Bohužel jsou teď všichni adepti na samostatných misích, takže budeš muset počkat nějaký ten čas. Prozatím ti představím prvního, s kým budeš v novém týmu.“ řekla Tsunade, Yorochi se otočil a pozorně sledoval, jak se otevírají dveře.
Do místnosti vstoupil kluk o něco málo starší, než Yorochi. Byl o trošku vyšší, než Yorochi, ale podobně hubený. Měl tmavomodré špičaté vlasy a zelenomodré oči. Na sobě měl černé kalhoty, rudé tričko, chuuninskou vestu a typické ninjovské boty. Bandáž s pouzdrem na kunai a shurikeny měl na pravé noze. Vzadu měl připevněné větší pouzdro. Krom toho měl ještě obvázaný krk bandážemi a ruce kompletně až po ramena. V očích měl jasnou zlobu a nedůvěru.
„Dobře, vy dva stoprocentně budete v jednom týmu. Tohle je Mokkei Shun a tady tohle Yorochi. Ostatní členy týmu vám představím později, až dorazí zpátky do Konohy. Zatím budete plnit jednoduší samostatné v bližším okolí, abyste tu byli, až dorazí. Tady máte oba misi a žádné odmlouvání.“ řekla Tsunade a oběma podala nějaký papír s popisem mise.
Shun vzal svůj papír, prohlédl si ho a nahodil kyselý výraz. Yorochi si všiml, že dostal misi ve vesnici, aby vypomohl někomu, kdo si přestavuje dům. Shun po chvilce odešel a Yorochi za ním.
Yorochi měl za úkol jít z vesnice za nějakým mužem, od kterého by měl získat nějaké informace. Okamžitě vyrazil na tu misi a brzy se dostal k domu toho muže, který stál opuštěně uprostřed lesů.
„Zajímalo by mě, co přesně je to za informace.“ pomyslel si Yorochi, protože na papíře nebylo napsáno nic bližšího.
Yorochi zaklepal na dveře domu, ale nikdo se zevnitř neozýval. Yorochi proto obešel celý dům, jestli není muž venku, ale nikde nikdo.
Tak se tedy jedním oknem podíval dovnitř, kde v křesle podřimoval stařík. Přišel opět ke dveřím a zabušil tak, aby nerozmlátil dveře, ale zase aby to bylo slyšet.
„Už jdu. Počkejte chvilku.“ ozvalo se zevnitř a poté byly slyšet pomalé šoupavé kroky.
Dveře otevřel právě ten stařík s holí a milým úsměvem. Yorochi zprvu nevěděl, co by řekl, ale pak se rozkolíbal.
„Eh… dobrý den. Jsem ze Skryté Listové vesnice a mám od Vás prý získat nějaké informace.“ řekl rozpačitě Yorochi a stařík se vytasil se svitkem.
„Princezna Tsunade zřejmě chce tento svitek, kvůli léčivým bylinkám. V okolí Konohy jich je dost, když víš, kde je hledat.“ pronesl stařík a Yorochi si chtěl vzít ten svitek, když ho stařík praštil holí přes ruku, což mělo za následek, že se mu zlomila hůl.
„Ne tak rychle. Za tyto informace bych chtěl takovou menší protislužbu.“ vysvětlil stařík a Yorochi mu ze země podal kusy jeho hole, které spojil svým kovem.
„Takhle Vám vydrží víc. Co byste potřeboval?“ zeptal se Yorochi a napjatě očekával odpověď.
„Víš, minulou zimu jsem vypotřeboval všechny zásoby dřeva. Mohl bys mi skácet támhle těch osm stromů a pořezat je, abych měl čím topit?“ zeptal se stařík a ukázal za Yorochiho.
„No, dobře. Sledujte tohle. Kage Bunshin no Jutsu.“ pronesl Yorochi a vytvořil si sedm klonů.
Každý Yorochi přišel k vybranému stromu, vytrhl ho ze země a povalil kousek od sebe. Poté stromy pomocí sekáčků rozsekali na polínka a ty postupně nanosili tam, kam si stařík řekl.
Za pár hodin byla práce hotová i s tím, že tam Yorochi musel poté vysadit nové stromy.
Do vesnice se Yorochi vrátil něco málo po dvanácté, protože ho ještě stařík pozval na oběd a to Yorochi nemohl odmítnout.
Rovnou se vydal se svitkem za Tsunade, aby jí ho okamžitě předal.
Vstoupil do její kanceláře a viděl, jak Tsunade z nudy strká prsten zmuchlaný papír po stole.
„Pátá Hokage, nesu ten svitek.“ pronesl Yorochi a zamával svitkem nad hlavou.
„Dobře, tohle byl odpočinkovější úkol pro tebe. Splnil jsi ho a pro zbytek dne ti snad dám i volno, protože je nějak klid a misí je také málo.“ řekl Tsunade, vzala svitek a s úsměvem ho prohlížela.
„No… Pátá Hokage, rád bych požádal na následujících pár dní o volno.“ řekl náhle Yorochi a Tsunade se na něj podívala s podezřívavostí v očích.
„A proč chceš volno?“ zeptala se a v tu chvíli k ní do kanceláře vešla Shizune s Tonton v náručí.
„Rád bych trénoval, než se setkám se svým novým týmem.“ odpověděl Yorochi a netrpělivě čekal, co mu na to Tsunade řekne.
„Dobře, ale když se objeví vhodná mise, či dorazí zbytek nového týmu, tak tě ANBU povolají zpět. Tak, můžeš jít.“ pronesla vážným tónem Tsunade a Yorochi odešel ven.
Brzy se dostal za Konohu. Chvíli šel lesní cestou, když udělal pečeť a zmizel.
Ocitl se na nějaké hoře, ze které byl nádherný výhled na krajinu. Během mžiku se tam objevil někdo vysoký v černém plášti s bílým lemováním a shurikenem na zádech.
„Co potřebujete, první?“ zeptala se postava, zřejmě nějaký kluk o málo starší, než Yorochi.
„Jsme tu sami, nikdo nás jen tak neuvidí, tak nemusíš říkat mi první a sundej si tu masku.“ řekl Yorochi a mladík si sundal masku.
Měl delší blond vlasy, modré oči a byl to jednoznačně Tatsumi.
„Dobře, co potřebuješ, Yorochi?“ zeptal se Tatsumi a posadil se na nějaký kámen.
„No, konečně provedem to, o čem mluvíme celou tu dobu.“ řekl Yorochi a Tatsumiho tvář zkameněla.
„To snad nemyslíš vážně? Sotva jsem se to naučil ovládat. A navíc, tohle je vyšší stupeň, mohl bys přijít o oko.“ řekl Tatsumi, kterému mrzla krev v žilách, protože dobře věděl, co po něm Yorochi chce.
„Nemel. Tvoje výsledky jsou vynikající. Jako důkaz by ti měl stačit Sanryuu, ten už má po zábavě.“ řekl Yorochi, vytvořil kovový stůl, na který si lehl a odhrnul si vlasy z obličeje.
„Já nevím, když se to nepovede, tak…“ pronesl Tatsumi, ale Yorochi praštil rukou do toho stolu tak, že kus odtrhnul.
„Neštvi mě. Per to do mě, ať je po mě. Vždyť to zvládneš.“ řekl Yorochi už s úsměvem a zase si lehl.
Tatsumi v rozpacích přistoupil k němu, aktivoval svůj Kuraigan, dal mu ruce na levé oko a z rukou mu pak začala vycházet Chakra.
Tatsumi se značně potil a trochu se mu třásly ruce, ale Yorochi ho po celou dobu uklidňoval.
Za tři dny, v době, kdy se do Konohy vracely týmy Gai a Kakashi, se vrátil i Yorochi. Ohlásil svůj příchod Tsunade, kterou zastihl na balkóně u její kanceláře s Shizune a se Sakurou.
Všechny tři se na něj chvilku upjatě dívaly a hlavně na to, že měl ofačované levé oko.
„Pátá Hokage, jsem zpět z tréninku a připraven na misi.“ řekl Yorochi a zase se lehce uklonil.
„Co si dělal? A co to máš s okem?“ zeptaly se Sakura a Tsunade zároveň.
„Nic, jen jsem se zranil lehce u oka. Během dvou dní už budu moct to sundat. Co bude? Bude nějaká mise, nebo ne?“ zeptal se Yorochi, aby odvedl pozornost od svého oka.
„Shizune, mám skvělý nápad…“ řekla Tsunade, ale výraz, který nahodila Shizune, jasně vyjadřoval nespokojenost s Tsunadiným nápadem.
„To ne! Stačí, že posíláme jednoho jinchuurikiho, nemusíme poslat dva. Navíc, Yorochi čeká na svůj nový tým a má poraněné oko.“ řekla Shizune, které se Tsunadin nápad vůbec nelíbil.
„Stejně budu muset vytvořit nový tým Kakashi, ale Yorochi by mohl jít s nimi jako podpůrná jednotka. Je silný a disciplinovaný, navíc, když se Naruto rozbouří, nebo spíše Kyuubi, tak Yorochi může dosti pomoc. Na tuhle misi půjde s týmem Kakashi. Pak ho přidělím do jiného týmu.“ vysvětlila vážně Tsunade s určitým rozčílením, že jí Shizune odporuje.
„Problémem je, že by se mohl rozbouřit démon v Yorochim a potom by nastaly teprve ty pravé potíže.“ namítla Shizune a její připomínka byla logická, ale Yorochi chtěl odporovat.
„Můžu se přidat do vaší debaty? Jestliže mluvíte i o mém bijuu, tak můžete být klidné. Dal jsem na sebe určitou pojistku, aby se něco takového nestalo.“ řekl Yorochi, sundal si vestu, vytáhl tričko na zádech a začal koncentrovat Chakru.
Na zádech se mu zprvu objevila pouze pečeť, uzavírají Yamatu no Orochi v jeho těle, ale okolo ní se objevilo pět dalších pečetí, které dohromady tvořily další pečeť, aby se Yamata no Orochi neprojevil.
„Myslím, že tohle dost dobře vyvrací teorii, že by se bijuu v Yorochim dostal na povrch. Akorát by mě zajímalo, kdo ti tohle udělal? A co dalšího jsi do sebe zapečetil?“ zeptala se Tsunade, která o tom nic netušila.
„Já sám jsem si to provedl, abych lépe kontroloval Chakru démona. A zapečetil jsem do sebe pět zvířat, která umím přivolávat.“ řekl Yorochi, stáhl si své tričko a nasadil zpátky chuuninskou vestu.
„Něco takového jsem ještě neviděla. Problém vyřešen, Yorochi půjde jako podpůrná jednotka.“ řekl rozhodně Tsunade a Shizune odešla.
„Mohl bych ještě vědět, co je to za misi a komu budu dělat podpůrnou jednotku?“ zeptal se lehce zmatený Yorochi.
„Od Sasoriho jsme se dozvěděli, že se měl setkat s jedním svým špionem, který pracuje pro Orochimara. Bude to za šest dní na mostě Nebe a Země ve Skryté Travnaté. Půjdeš tam s týmem Kakashi. Jeho členy jsou prozatím jen Sakura a Naruto, Kakashi totiž leží v nemocnici.
„Dobře. Podrobnosti se dozvím od Naruta. Nashledanou.“ řekl Yorochi a odešel směrem ke svému bytu.
Přesně v ten moment se vrátila Shizune a chvilku po ní přišla Koharu.
Tsunade a Shizune odešly s Koharu za Homurou, kde mluvili o tom, proč by Tsunade neměla posílat Naruta na tu misi.
„Dokud bude Naruto v pohybu, nebudou schopni určit, kde se právě nachází. A navíc je Naruto zkušený ninja! A k tomu ještě posílám tam i druhého Jinchuurikiho, kterého zde máme a to Yorochiho.“ řekla rozhořčeně Tsunade a koutkem oka se podívala po Shizune.
„Hezky řečeno, Tsunade. A to si říkáš Hokage?“ řekl Homura velmi vážně.
„Je hloupé posílat dva Jinchuuriki na misi, kde se mohou setkat s Akatsuki. A je to o to horší, že se tam mohou setkat i s Orochimarem, proti kterému mají oba svou nenávist.“ řekla Koharu a Tsunade dupla nohou.
„U Naruta se snažím o kompromis a je lepší, když bude mít Yorochi ty své mise. Poslední dobou se chová divně. Má informace o tom, co se děje, dřív než se to začne dít. Bohužel už je nekontrolovatelný, protože je příliš mocný. Když je ve vesnici, tak si nikdy nemůžu být jistá, co právě dělá, jestli nechystá nějaký plán. Ale když ho pošlu na misi, tak je z něj dokonalý shinobi. Poslechne přesně rozkazy, bez ohledu na své emoce. To je důvod, proč musí Yorochi dostávat daleko víc misí.“ řekla už téměř vytočená Tsunade.
„No dobře, máš nějaký důkaz, že se k nim Akatsuki nedostanou? Že to nepřinese Listové pohromu, když ukradnou Kyuubi a Yamatu?“ zeptal se rozčílený Homura a Tsunade si vzpomněla na ten čas, kdy poznala Naruta.
„Naruta nedostanou. Tomu věřím. A Yorochi je dostatečně schopný, aby čelil většině členů Akatsuki.“ řekla Tsunade po chvilce.
„A co když je tvá domněnka špatná? Co uděláš pak?“ zeptala se Koharu.
„Pokud se kvůli mně Listová vesnice a Ohnivá země dostanou do nebezpečí, pak je budu bránit jako Pátá Hokage i za cenu mého života!“ odpověděla Tsunade trochu hlasitěji na přidání důrazu.
„Velmi dobře. Pokud jsi ochotná zajít tak daleko, tak dělej, jak myslíš. Ale na oplátku jednoho z náhradníků týmu Kakashi vybereme my.“ řekl smířlivě Homura.
„Dobře.“ souhlasila Tsunade, ač s určitým odporem.
„Můžeš jít dál, Danzou.“ řekla Koharu a do místnosti vstoupil postarší muž.
Mezitím se Yorochi připravil na tu misi a už běžel na místo srazu, které mu řekla Sakura.
Dorazil tam a viděl tam stát Sakuru, rozčíleného Naruta a další dvě osoby, které ještě neznal.
Naruto náhle z rukávu vytasil kunai, zatímco mladík stojící mu naproti chytl rukojeť meče připevněného na zádech.
„Eh… co se to tu děje?“ zeptal se Yorochi a také chytil rukojeť své katany, pro jistotu.
„Nech toho, Naruto.“ řekl muž stojící kousek od nich v uniformě ANBU, ale bez masky.
„Hej, když na to přijde, kdo jste?“ zeptal se Naruto a pomalu klesal pravou rukou, ve které držel ten kunai.
„Mohl byste být…?“ pronesla Sakura a podívala se na toho muže.
„Budu prozatímní velitel týmu, zatímco bude Kakashi v nemocnici. Prosím, říkejte mi Yamato.“ řekl muž a Yorochi si vzpomněl na to, že když pracoval v ANBU, tak už slyšel ten hlas.
„Pardon, že jdu pozdě. Jsem posila pro dnešní misi, Yorochi.“ oznámil Yorochi Yamatovi a tomu klukovi.
„Dobře. A teď, protože budete ve stejném týmu, tak to bude jen působit problémy, když spolu nebudete vycházet.“ řekl Yamato a podíval se na Naruta a toho kluka.
„Ve stejném týmu… S ním?!“ zeptal se Naruto a ukázal na toho kluka.
„Za to předtím se omlouvám. Chtěl jsem vědět, jak jsi silný, když teď budeme ve stejném týmu.“ pronesl kluk s falešným úsměvem na tváři.
„Nemusel jsi to tak přehánět…“ řekl Naruto a zatáhl svůj kunai zpátky do rukávu.
Yorochi začínal být mírně zmatený, ale pak si uvědomil, že ví i odkud je ten kluk. Bylo mu to jasné, podle jeho vybavení a chování.
„Určitě je z ANBU divize Root. Zabiják bez kousku slitování. To bude mise.“ pomyslel si Yorochi a podíval se na Naruta.
„Díky tomu malému střetnutí vím, že jsi nepoužitelný vymaštěný pako.“ pronesl kluk pořád s tím blbým úsměvem na tváři.
„To mělo bejt co, ty debile?!“ křikl na něj Naruto a Sakura ho chytla, aby nic neprovedl.
„Je to náš spolubojovník, tak se s ním neper!“ křikla Sakura a všichni pocítili, jak se zem otřásla.
Yorochi totiž dupnul a s jeho silou to vypadalo spíš, jak kácení lesa.
„Ty, z Rootu, dávej si bacha o tom, co říkáš mým přátelům.“ pronesl Yorochi a vražedně se podíval na toho kluka.
„Seš opravdu blbec.“ poznamenala Sakura ke klukovi.
„Oh, opravdu?“ zeptal se a stále s tím samým úsměvem.
„Když se takhle budeš chovat, tak tě budou všichni nesnášet.“ pronesla Sakura, držíc Naruta.
„Oh? Ale já mám opravdu rád ošklivé mrchy, jako jsi ty.“ poznamenal kluk a Yorochi měl sto chutí vytáhnout svou katanu a změřit jeho síly.
„To mělo bejt co, ty debile?!“ zařvala Sakura a tu musel chytat zase Yamato.
„Vzpomeň si, co jsi řekla Narutovi!“ řekl Yamato a klukovi pozornost se obrátila na Yorochiho.
„Tvé přátele jsem už poznal, ale ty, ty z nich budeš asi nejhorší. Nechat se poranit na oku, musíš být větší pako, než on.“ řekl kluk a pokynul na Naruta.
„A ty jsi velmi bláhový. Jediná věc, co tě zatím drží při životě je fakt, že jsi z Konohy. Jinak bych tě zabil.“ řekl Yorochi a zase zandal katanu.
„Tak jako tak, nás pět brzy vyrazí na misi… A, no, nebudeme mít moc příležitostí, kdy se poznat. Takže se představte!“ řekl Yamato a pozoroval svůj nový tým.
„Uzumaki Naruto.“ řekl otráveně Naruto a díval se na toho kluka.
„Já jsem Haruno Sakura.“ řekla podobně otrávená Sakura a také se dívala vedle sebe na toho kluka.
„Moje jméno je Sai.“ řekl kluk s pořád stejně blbým úsměvem.
„Jak už jsem zmínil, jsem Yorochi, podpůrná jednotka.“ pronesl Yorochi, který si o Saiovi myslel své, ale nechtěl zbytečně zdržovat.
„Okej, takhle by to prozatím stačilo. Teď vysvětlím misi. Naším úkolem je zamířit k mostu Nebe a Země, a chytit špeha organizace Akatsuki pracujícího u Orochimara. To je také ojedinělá šance, jak získat informace o Orochimarovi a Uchihovi Sasukem. Budeme mít hodnotný zdroj informací pro vytvoření plánu na likvidaci Orochimara a záchranu Sasukeho…“ řekl Yamato a odmlčel se.
„...toho špeha chytíme. Postupujte proto opatrně. Sejdeme se za hodinu u hlavní brány. Vyrazíme, až se vyzbrojíte.“ řekl Yamato a dal rozchod.
Yorochi byl přece jen zvědavý na Saie a tak ho sledoval z povzdálí, aby zjistil, kde Sai bydlí.
Nakonec si sedl na větev stromu a viděl přímo do Saiova pokoje. Chvíli ho pozoroval, když se k Saiovi do bytu vplížil někdo z ANBU Root.
Yorochi se kousnul do palce levé ruky a přivolal pomocí Kuchiyose no Jutsu kočku.
Dlouho to netrvalo a ten z Rootu hodil směrem na Yorochiho kunai. Yorochi zastavil kunai pomocí své kekkei genkai a poslal kočku, aby to vypadalo, že ten z Rootu to hodil po ní.
Poté se Yorochi vydal směrem k bráně a z vesty si vyndal nějakou knihu. Měl v ní napsané informace o všech z ANBU a z Rootu, které šli zviditelnit jen pomocí užití bílé Chakry.
Našel si jednu stránku, rukou obklopenou bílou Chakrou se té stránky dotkl a sledoval, jak se objevují informace o Saiovi.
„Dobře, tohle se bude hodit. Kage Bunshin no Jutsu.“ pronesl Yorochi, vytvořil si stínový klon a poslal po něm tu knížku k sobě domů.
Když dorazil k bráně, tak si tam ještě delší dobu počkal, ale jemu to zjevně nevadilo.

Poznámky: 

Těšte se, brzy dojde na setkání s Orochimarem a Sasukem (jako v anime, i když to proběhne trochu jinak)
Smiling

5
Průměr: 5 (9 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele karol552
Vložil karol552, Ne, 2011-11-27 22:51 | Ninja už: 4591 dní, Příspěvků: 221 | Autor je: Prostý občan

dobre pokracko ale tak trochu nuda ale iba kvouli tomu ze nebol boj Laughing out loud ale aj take to musia byt diely
dobry uz len tou zmenou od originalu ,dobre si trefil rozhovory Laughing out loud Laughing out loud
uz sa tesim na dalsi diel

Obrázek uživatele Hatesh
Vložil Hatesh, Po, 2011-11-28 15:25 | Ninja už: 4734 dní, Příspěvků: 720 | Autor je: Pěstitel rýže

Opět dík a sorry, že jsem se zdržel s tímhle dílem, ale nějak se mi nedařilo dostat se k internetu.

A s těmi ´nudnějšími´ díly se budeš muset vyrovnat, protože obča chci něco vysvětlit a během boje se to nehodí. Kazil bych tím boj jako samotný. A taky vynahrazují zrychlení ke konci série.

Obrázek uživatele karol552
Vložil karol552, Čt, 2011-12-01 23:12 | Ninja už: 4591 dní, Příspěvků: 221 | Autor je: Prostý občan

jasne chapem:D aj bez boja bol zabavny ten diel takjze mne to neva Laughing out loud
ja su spokojny:D